eitaa logo
👑تاج بندگی👑
32 دنبال‌کننده
5.5هزار عکس
3.8هزار ویدیو
298 فایل
🌷به کانال 👑تاج بندگی👑 خوش آمدید🌷 پذیرای انتقادات و پیشنهادات شما هستیم😊👇🏻 @zs7282
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🇮🇷﷽🇵🇸 📝 | شهیدی که «صیاد لحظه ها» نام گرفت 🍃🌹🍃 🔻یکی از همرزمان شهید کاظم فتحی‌زاده می‌گوید: " یک بار با همدیگر کوه رفتیم، به نقطه‌ای در منطقه کولک رسیدیم که توسط عراق مین‌گذاری شده بود. داشتم راه می‌رفتم که کاظم گفت: صبر کن، تکان نخور. چیزی جلوی پایم نشان داد و گفت: این یک مین گوجه‌ای است. من فکر کردم قارچ است. به آرامی مین را کشید بالا و چاشنی‌اش را کشید و خنثی کرد. روزهای مرخصی هم کارش همین بود. می‌رفت توی میادین مین و مین‌ها را خنثی می‌کرد. کاظم می‌گفت: خدا را خوش نمی‌آید عشایری که اینجا رفت و آمد دارند دچار مشکل شوند. 🔹کاظم فتحی‌زاده با اینکه تحصیلات چندانی نداشت و آموزشهای آکادمیک را نگذرانده بود اما به واسطه تجربه اندوزی و دقت و هوش سرشاری که داشت در نقشه‌خوانی نابغه بود. 🔺یک‌روز قبل از شروع یک عملیاتی نقشه‌ای را پهن کرده بودند، کاظم تا چشمش به نقشه افتاد مکثی کرد و انگشت روی یک مربع در نقشه گذاشت و گفت: مقر و پایگاه منافقین همین نقطه است! اطرافیان به شوخی گفتند: حتماً علم غیب داری و سپس با استفاده از قطب‌نما و نقشه مشغول در عین ناباوری دیدند مقر درست در همان نقطه‌ای است که کاظم چند لحظه پیش بر روی نقشه نشان داده است. 🌺 هدیه به ارواح طیبه شهدا و امام شهدا و این شهید عزیز فاتحه با |
🇮🇷﷽🇵🇸 "کجایید ای شهیدان خدایی بلاجویان دشت کربلایی" به ایران امنیت را هدیه کردید؛ شهیدانِ پدافندِ هوایی!🖤 ✍️ | |
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. 🔺پیام عبری دیوارنگاره میدان فلسطین تهران به صهیونیست‌ها پس از تجاوز به خاک ایران و شهادت ۴ مدافع وطن: طوفان دیگری در راه است... ۳
12.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. 🎥 ظاهرا ایران از پدافند لیزری خود با اصابت‌های دقیق و ساقط کردن پهپادها و موشک‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی، رونمایی کرد. 🔹 ۵ آبان ۱۴۰۳ | شبکه فرانس۲۴: از قدرت پدافند ایران، شگفت‌زده شده‌ایم.
. ❌ اولین توییت دفتر مقام معظم رهبری پس از حملات رژیم صهیونیستی به زبان عبری:بسم الله الرحمن الرحیم ✍ حساب زبان عبری فرمانده کل قوا با نام خدا آغاز کرد ! و سکوتی که ممکن است بزودی صدای مهیبی داشته باشد. هر چیزی محتمل است...
. 🔰پیام پزشکیان در پی شهادت نیروهای ارتش و فراجا 🔸درپی شهادت چهارتن از پرسنل ارتش جمهوری اسلامی ایران در اقدام تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی و نیز شهادت ۱۰ نفر از کارکنان انتظامی و سربازان وظیفه پاسگاه انتظامی گوهرکوه شهرستان تفتان، مسعود پزشکیان با صدور پیامی نوشت: 🔸فرزندان ایران در دفاع از حریم میهن جان فدا کردند، شهادت دلیران وطن را به دلاوران ارتش، جان برکفان فراجا، خانواده‌های معظم‌ و مردم قهرمان تسلیت می‌گویم. ‏دشمنان ایران بدانند این مردم سلحشور در دفاع از خاکشان بی هیچ هراسی ایستاده‌اند و پاسخ هر حماقتی را با تدبیر و هوشمندی خواهند داد.
7.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. 🎥 سرخوردگی مزدوران فارسی‌زبان رسانه‌های دولتی دنیا از ضعف و ناتوانی رژیم صهیونیستی در رویارویی با ایران! کارشناس بی‌بی‌سی: 🔸معلوم نیست حمله اسرائیل رزمایش بود یا نمایش! این همه اسرائیل گفت حمله بزرگ با چند صد هواپیما انجام شد پس چرا کسی چیزی ندید؟! چرا انفجار بزرگی در ایران رخ نداد و ثبت نشد؟!
11.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. وداع با شهیده معصومه کرباسی در شهرک گلستان شیراز 🔹پیکر شهیده معصومه کرباسی، اولین شهیده زن ایرانی راه آزادی قدس، در مسجد جامع الغدیر شهرک گلستان شیراز با حضور مردم و خانواده شهید تشییع شد.
. آسیب‌ به پدافند فرودگاه امام کذب است شهر فرودگاهی امام خمینی(ره): 🔹هم اینک وضعیت پروازها در فرودگاه امام عادی است و پذیرش مسافران انجام می‌شود و پیش‌بینی می‌شود به‌زودی همه پروازها طبق برنامه انجام شود. 🔹پروازهای ۵ شرکت هواپیمایی خارجی «فلای دبی»، «الجزیره»، «ایرعربیا»، «شام ویگز» و «سلام‌ایر» از امشب انجام می‌شود. 🔹آسیب وارده به سامانه پدافندی فرودگاه امام(ره) کذب محض است. فرودگاه امام یک فرودگاه مسافری است و اصلا سامانه پدافندی در آن وجود ندارد. ‌هیچ آسیبی به فرودگاه امام و محوطه اطراف آن وارد نشده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا