6.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴⚡️پیامی که ایران در بریکس به دنیا مخابره کرد...
🔺سازمان بریکس با یک تغییر اساسی چند کشور مهم از جمله ایران را به عضویت دائم خود درآورد. حضور ایران در این سازمان یک پیام به دنیا داشت: ما متوقف نمیشویم.
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
هدایت شده از غرب بدون نقاب
16.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑⚡️ پیام یک ایرانی باشرف به مردم ایران !!!
▪️بیان واقعیت های زندگی در غرب و جنگ رسانه ای که باعث شده مردم ایران فکر کنند، که به غیر از این کشور همه جای دنیا بهشته و فقط اینجا جهنمه .
🎥مدت زمان کلیپ: 02:28
#غرب_بدون_نقاب
#غرب_وحشی
--------------------------------
⚠️ ببینید دشمن چهطور دشمنی است
🔰کانال غرب بدون نقاب
👆👆👆
--------------------------------
9.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴⚡️نماهنگ ای صبا...
🔺بیانات به یادماندنی رهبر انقلاب در ورزشگاه آزادی درباره زیارت اربعین؛
ای صبا ای پیک دور افتادگان
اشک ما بر خاک پاکشان رسان
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
🔴⚡️ریشه یابی وضع کنونی حجاب جامعه
🔺درحالیکه وضع کنونی حجاب، حاصل «یک علّت» نیست، بلکه چون «کنشگری کارگزاران فرهنگی» دربارۀ حجاب، بسیار اقلّی و ناچیز بوده است، باید بیش از هر چیز، وضع امروزین حجاب را به «جبهۀ مهاجم» نسبت داد. به زنجیرۀ تدریجی کشف حجاب در دهه گذشته بنگرید:
1️⃣ مرحلۀ اول:
«برهنهگی بازیگرانِ مهاجرتکرده» که از سال نود آغاز شد و به این واسطه، «برهنگی» نیز به «مهاجرت» به عنوان نماد مخالفت سیاسی افزوده شد.
2️⃣ مرحلۀ دوم:
کشف حجاب در فضای مجازی در قالب «آزادیهای یواشکی» که از سال نودوسه شکل گرفت و جلوۀ فراوان یافت و به خط مقدّم مبارزه مدنی تبدیل شد.
3️⃣ مرحلۀ سوم:
کشف حجاب به صورت «خیابانی اما پنهان» که در قالب «چهارشنبههای سفید» از سال نودوشش پدید آمد و به دلیل تازگی طرح، با استقبال از سوی نیروهای هوادار سبک زندگیِ غربی مواجه گردید.
4️⃣ مرحلۀ چهارم:
کشف حجاب به صورت «آشکار اما نمادین» که در قالب «دختران خیابان انقلاب» و «نه به حجاب اجباری» در سال نودوشش به وقوع پیوست و موج ویرانگری را به وجود آورد.
5️⃣ مرحلۀ پنجم:
کشف حجاب در داخل خودرو از سال نودوهشت به عنوان اینکه حریم خصوصی است و حاکمیت، حق مداخله در آن را ندارد.
6️⃣ مرحلۀ ششم:
کشف حجاب به صورت «خیابانی و آشکار» که از سال نودونه مشاهده شد و در اوج ناباوری، گسترش یافت، چنانکه شصت درصد از زنان مکشفۀ کنونی، در همین مقطع و پیش از اغتشاش، کشف حجاب کردهاند.
7️⃣ مرحلۀ هفتم:
کشف حجاب به صورت «گسترده و بیپروا» که در پی اغتشاش سال گذشته تحقق یافت و به این ترتیب، چهل درصد بقیۀ زنان مکشفه، در این مقطع به آن پیوستند.
🔺حال پرسش این است که کارگزاران و مدیران فرهنگی در کدام نقطه از این «روند ده ساله» حضور داشتند و چه روشی را به کار بردند؟! آیا آنها حرکت تدریجیِ این روند را احساس کردند؟! از همان نقطۀ آغاز این روند، کدام روند موازی طراحی شد؟! اکنون که طرح به نهایت خودش رسیده و دشمن در آن سوی مرزها، میوههای طرحِ اباحهگریِ عملی میچیند، رواست که بگوییم بهکارگیری روش سخت و قانونی، چنین نتیجهای را به دنبال داشته است؟! وضع کنونی، برآمده از «بیعملی» و «تساهل» و «بیروشی» و «خوابزدگی» ما است. این صحنه، حاصل «کنشگری حداکثری جبهۀ دشمن در منطقۀ فرهنگی ما» است. ما عرصه را برای فاعلیّت جبهۀ مهاجم «خالی» کردیم و او نیز بهآسانی، طرح خویش را پیش برد؛ چنانکه گویا حاکمیّتی در میان نیست و فرهنگ، بیدولت است.
اگر اکنون نیز بخواهیم همان «روایت دشمنساخته» را تکرار کنیم و بگوییم «سیاستهای انقباضی» با ما چنین کرده است، وضع از این نیز آشفتهتر خواهد شد. آری، وقتی ما در خواب بودیم، باغ فرهنگمان به تاراج رفت.
✍ دکتر مهدی جمشیدی
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
16.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴⚡️روزگار اقتدار!
🔺️سوم شهریور ۱۳۲۰! ارتش صد هزارنفری رضاخان سه روز بیشتر دربرابر ارتش متفقین دوام نیاورد!
هم فرماندهان، هم رضا خان پا به فرار گذاشتند و کشور اشغال شد؛
🔺️اینو مقایسه کنید با مقاومت هشت سالهسربازان خمینی (ره)!
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
50.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴⚡️ قطعه «مهمانِ خرابه»
🔊 محمد حسین پویانفر
🔺گروه سرود احسان
✏️ عباس قانعی
🎼 مهدی سوسنی
🗓 صفر ۱۴۴۵
⚡️کاری از مرکز رسانهای نهضت
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
🔴⚡️بیا تا برویم!
🔺همزمان با فرا رسیدن ایام اربعین حسینی از جدیدترین دیوارنگاره میدان انقلاب با محوریت نوجوانان دهه هشتادی و با شعار «بیا تا برویم» رونمایی شد.
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
🔴⚡️قلّه پاسداری؛
نگاهی به جایگاه تقوا و مراقبت از خود در مسیر رسیدن به اهداف انقلاب براساس بیانات حضرت آیتالله خامنهای
🔺معنای تقوا
زندگی امروز عرصه مواجهه و مبارزه با دو دشمن درونی و بیرونی است، یکی استکبار خبیث و دیگری نفس درون. برای پیشرفت مادی و معنوی در این میدان، باید با رعایت تقوا گام برداشت و تصمیم گرفت. تقوا به معنای سکون و اقدام نکردن به بهانه نیفتادن در چاه معصیت نیست. تقوا در بستر حرکت و اقدام معنا مییابد. «تقوا یعنی پرهیز با حرکت نه پرهیز با سکون، یک وقت هست شما در حال سکون پرهیز میکنید، یعنی برو در خانهات بنشین و کاری به کار چیزی نداشته باش و با رانندگی نکردن پرهیز کن به این که به کوه نخوری و از دره پرتاپ نشوی، پرهیز از کوهنوردی کردن، حرکت نکردن در خارزارها که خارهای مغیلان دامن شما را نگیرد، این یک جور پرهیز است و اسلام این را به شما توصیه نمیکند. بلکه میگوید در سینهی قضایا و واقعیتها با حوادث روبرو بشوید و در عین حال پرهیز کنید. مثل رانندهای که رانندگی میکند اما پرهیز هم میکند و این پرهیز همان است که گفته شد، مراقبت کردن و مواظب خود بودن.» ۱۳۷۰/۷/۲۴
🔺هرگاه جامعه و اعضای آن به سمت
اهداف والا قدم بردارند و به گامهای خود سرعت بخشند، در معرض لغزش و خطا قرار میگیرند و اگر از خطرات راه پرهیز نکنند حرکت آنها متوقف یا به بیراهه کشیده خواهد شد. به همین دلیل است که موفقیت در دنیا و آخرت مرهون پاسداری از خویشتن و رعایت تقواست. «همه انسانها در معرض لغزشند. همه سازمانها در معرض لغزشند، در معرض کسالت و تنبلی و مغرور شدن و گرایشهای گوناگون گمراهکننده و [مانند] اینها هستند؛ همه اینجورند، غیر از معصومین. همه رؤسا، همه مدیران، همه رهبران، همه فرماندهان، همه ماها، همه ماها در معرضیم، پس نیازمندیم به خودحفاظتی؛ در درجهی اوّل نیازمندیم به پاسداری از خویش. این پاسداری از خویش در فرهنگ قرآنی اسمش «تقوا» است. تقوا یعنی همین، یعنی پاسداری از خویش.» ۱۴۰۲/۵/۲۶
🔺تزکیه مقصد اعلی حکومت اسلامی
مقصد اعلی حکومت اسلامی تزکیه انسانها و رسیدن افراد و جامعه به مراحل بالای تقواست. «همه چیز مقدمهی تزکیه و طهارت آدمی است. عدالت در جامعه و نیز حکومت اسلامی در میان اجتماعات بشری هم با اینکه هدف بزرگی محسوب میشود ولی خود آن یک مقدمه برای تعالی و رشد انسان است که در تزکیهی آدمی نهفته است. «قد افلح من تزکّی. و ذکراسم ربّه فصلّی» آن کسی که تزکیه بکند، فلاح و رستگاری را به دست آورده است.» ۱۳۷۰/۸/۱
🔺هویت حقیقی جامعه
هویت جامعه نیز به تزکیه وابسته است. ظهور بیرونی تزکیه در روابط اجتماعی و فضای عمومی در رشد فضائل و کرامات اخلاقی جامعه جلوه میکند. «سازهی اصلی برای یک اجتماع، شاکلهی اخلاقی آن جامعه است و همه چیز بر محور آن شکل میگیرد. ... اخلاقهای رفتاری افراد جامعه؛ مثل انضباط اجتماعی، وجدان کاری، نظم و برنامهریزی، ادب اجتماعی، توجه به خانواده، رعایت حق دیگران - اینکه دیگران حقی دارند و باید حق آنها رعایت شود، یکی از خلقیات و فضایل بسیار مهم است.» ۱۳۸۳/۹/۱۱
🔺اهمیت تزکیه و درونیسازی فضائل
اخلاقی برای مسئولین دو چندان است. خواص جامعه و نخبگان علمی، سیاسی و فرهنگی که تلاشی برای زدودن موانع درونی خود نمیکنند چگونه میخواهند موانع بیرونی و مشکلات را برطرف کنند؟ نتایج غفلت از مراقبت از خود، در لحظات سرنوشتساز زندگی فردی و اجتماعی نمایان میشود و خسارات جبران ناپذیری را پدید میآورد. «در جنگ اُحد، آنهایی که پایشان لغزید و صحنهی پیروزی را تبدیل به شکست کردند و آن خسارت بزرگ را به جبههی حق وارد کردند، اِنَّمَا استَزَلَّهُمُ الشَّیطانُ بِبَعضِ ما کَسَبوا، مشکل مالِ قبل بود؛ رفتارشان با خودشان رفتار خوبی نبوده، اثرش در جبهه، در آن منطقهی حسّاس، در آن پیچ حسّاس ظاهر میشود.» ۱۴۰۲/۵/۲۶
👇ادامه در پست بعدی👇
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
🔴⚡️قله پاسداری _ بخش دوم
🔺جهاد اکبر
نظام اسلامی به دنبال این است که با استفاده از شیوههای مختلف فساد را از جامعه ریشهکن کند و تقوا مهمترین عامل ریشهکنی زمینه فساد درونی انسانها و در جامعه است. «اگر در نظامی، مسئولان نظام باتقوا باشند، فساد در آن نظام راه پیدا نمیکند. اگر در یک جبهه جنگ، مسئولان و فرماندهان باتقوا باشند - یعنی همین مراقبت دائمی از خود - موجب میشود که هیچ خسارتی وارد نشود.» ۱۳۷۶/۶/۲۶ نباید آثار مهم تقوای اجتماعی را نادیده گرفت و آن را صرفاً محصور در ساحت فردی دانست. در این نگاه، جهاد نظامی و نبرد سخت با دشمنان که از خطیرترین آزمونهای یک ملت است، در برابر جهاد با نفس یک کار کوچک محسوب میشود. «نبیاکرم اسلام، بعد از آنکه از میدان جنگ سختی برگشتند، فرمودند: «این جهاد اصغر بود و بعد از این، نوبت جهاد اکبر است». جهاد اکبر یعنی جهاد با نفس. جهاد با نفس را فقط در یک محدودهی شخصی نباید محصور کرد...آدمی با آن شیطان درونی خود باید دائم مبارزه کند و او را مهار بزند تا نتواند انسان را به کارهای زشت وادار کند. لکن جهاد با نفس، در محدودهی عظیم اجتماعی هم معنا دارد. آن، این است که این روحیات پیروزیآفرین و احساسات و تفکراتی را که توانست آن امتحان را به آن شکل افتخارآمیز به پایان برساند، در خودمان حفظ کنیم و خود را رها نکنیم.» ۱۳۷۱/۷/۲۹
🔺از دیگر ثمرات تقوا، امیدواری و دوری از یأس است. تقوا به معنای مراقبت از خود و پرهیز از هرچیزی است که مانع رشد انسان است و در نقطه مقابل یأس مهمترین عامل توقف و بیتحرکی است. «تقوا یعنی خود را مرتّباً مراقبتکردن و مواظب بودن. مراقب خودتان باشید که دچار یأس و ناامیدی و [اینکه] نمیشود و فایدهای ندارد و مانند این حرفها نشوید.» ۱۴۰۱/۲/۶
🔺تقوا موجب فلاح توأمان دنیوی و اخروی و پایبندی به تقوا راهحل گرفتاریهای امروز جوامع بشری است. «در جامعهای که بد عمل کردن نسبت به محرومان با بیاعتنا بودن نسبت به آنان همراه نباشد؛ مال مردم خوردن وجود نداشته باشد؛ اگر خُلقيّات اسلامی همان چیزهایی که در اسلام برای یک انسان فضیلت است، همان چیزهایی که به تعبیر روایات، جنود عقل است رواج پیدا کند؛ مردم اهل صبر و استقامت باشند؛ اهل توكل و تواضع و حلم باشند، نسبت به یکدیگر بدبین نباشند؛ نسبت به احوال یکدیگر بیتفاوت نباشند؛ نسبت به سرنوشت جامعه قناعت وجود داشته باشد؛ زیادهروی و اسراف و ریختوپاش و این چیزها نباشد و نشانی از حرص و افزونطلبی در امور مادّی نباشد، این جامعه به بهشت و گلستان تبدیل میشود. گرفتاریِ امروز مردم دنیا، حتّی کشورهای ثروتمند و پیشرفته، این چیزهاست. تهیدستی از اخلاقیات است که انسانيت را امروز در دنیا پریشان کرده است.» ۱۳۷۶/۱/۱
🔺ریشه تقوا و پرهیزکاری اعتقاد به عالم
معنا و محدود ندانستن زندگی به حیات دنیوی است. معنویت در عرصه نزاع جبهه حق و باطل در جهان امروز نیز جایگاه والایی دارد. «وجههی جهانی و بینالمللی انقلاب، عبارت از پیام معنویت در سطح جهان است. دنیا غرق در مادّیت است. دستهای سردمداران و شبکههای اختاپوسی مادّی، از یکی دو قرن پیش، دنیا را بهسوی مادیگری سوق داده و ملتها را در منجلاب مادیگری غرق کرده است.» ۱۳۷۴/۳/۱۴ حرکت عظیم انقلاب اسلامی به سمتی است که معنویت در دنیا زنده شده و جهان غرق در مادیات از اسارت نجات یافته و فلاح واقعی را برای بشریت به ارمغان آورد.
🔺پایان اینکه در راه این حرکت عظیم همه باید در برابر عوامل خطرزایی چون: غفلت از خدا، مغرور شدن به دستاوردها، خسته شدن از کار جهادی، بیتوجهی به نعمتهای الهی در زمان مشکلات، تردید، شک، کسالت و ناامیدی هشیار باشیم و بدانیم که «ما فصل مُشبعی را حرکت کردهایم؛ این سربالایی، این شیب تند را عبور کردهایم، به قلّهها نزدیک شدهایم. نباید خسته بشویم. امروز روز خسته شدن نیست، روز ناامیدشدن نیست؛ امروز روز شوق است، روز امید است، روز حرکت است؛ مسئولین کشور در بخشهای مختلف باید با این روحیه حرکت کنند.» ۱۴۰۲/۵/۲۶
🔖 منتشرشده در شماره جدید نشریه خط حزبالله
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴⚡️باز هم همصدایی عبدالحمید با اینترنشنال
🔺این بار خدشه وارد کردن به پیادهروی اربعین
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
9.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴⚡️چرا باید پولامون رو خرج #اربعین کنیم؟
🔺چرا باید به جای اینکه پولامون رو خرج فقرا کنیم، خرج #حج و #اربعین و...میکنیم؟
🔺همان ثوابی که میخواهی از زیارت ببری با ساختن بیمارستان میبری!!
🔊 استاد شهید #مرتضیمطهری
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
🔴⚡️خوابی که نباید بگذاریم تعبیر شود...
🔺جمهوری دموکراتیک کنگو کشوری است ٧۵میلیون نفری و بسیار غنی به لحاظ منابع طبیعی، که به دلیل قومگرایی و وجود شکاف زبانی، هرگز قوی و یکپارچه نخواهد بود.
🔺این خوابی است که اسرائیل با سلاح #قومگرایی برای ایران دیده است.
🔺تضعیف زبان #فارسی در هر شکل و لباس دشمنی با ایران، دژ تشیع است.
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی