5.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴⚡️میشه بابا و مامان این بنده خدا باشید؟
🔺دوربین مخفی جالب و دیدنی در مورد شهید مسیحی تازه شناسایی شده، #جانیبتاوشانا
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
16.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴⚡ماجرای مادر شهیدی که بعد از حدود ٢ ساعت از مرگش مجددا به دنیا بازگشت!
🔺مادر سه شهید مرحوم حاجیه خانم #حوریجاننقاشخوش مادر شهیدان محمد، مصطفی و مرتضی پالیزوانی که دربیمارستان زیرتیغ جراحی دوام نیاورد و روحح از بدنش جدا شده بود، پس از ٢ ساعت بعد از مرگش با توسل به فرزندان شهیدش مجددا به دنیا بازگشت. صحبت هایی که درآن عالم با سه فرزند شهیدش داشت جالب توجه است.
#باشهدا
#محمدپالیزوانی
#مرتضیپالیزوانی
#مصطفیپالیزوانی
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
🔴⚡️خب ظاهرا یک عده باید ١٠٠ میلیون پرداخت کنند!
🔺یه دوستی همینو هم میخواد توجیه کنه، ماله طلایی برداشته و میگه هم خونه میخوای هم میخوای پول ندی! خونه را ما میلیاردی کردیم یا همین مسئولین؟ خونه زمینش که ایرانه یا از آمریکا میاد؟ مصالح هم که میگید همش ایرانیه...
🔺خب ما گناهمون چیه در ده سال اخیر قیمت خونه 15 برابر شده ولی درآمدهامون 5 برابر، مقصر ماییم ببخشید، چشم بعد این نه خونه میخواهیم نه خودرو نه هیچ چیز دیگه.
🔺فکر نمیکردم یکی پیدا بشه اینو هم توجیه کنه، من احمدی نژاد کلا قبول ندارم ولی مگه زمان احمدی نژاد خونه خریدن کار راحتی بود؟ هرکسی میتونست خونه بخره؟ پس چجوری این همه آدم خانه دار شدند؟ همان مملکت همان نظامه.
🔺ما زیاده خواه نیستیم، مردم یک زندگی معمولی میخواهند، مسئولین بی لیاقت هستند و بی لیاقتر از اونا امثال شمایید که به جای فهمیدن درد مردم روی زخمش نمک میپاشی و میگی خونه میخوای باید پول داشته باشی.
🔺بعد مثال میزنه به خودرو خب خودرو هم بخاطر بیلیاقتی مسئولین است وگرنه کجای دنیا ماشین دوساله ثبتنام داره؟ ما فقط شاخ درآوردیم همه چیزمون غیرعلمی باید باشد و یک عده مثل شما بیان توجیه کنند.
🔺جایی که قابل دفاع باشد ما جونمون هم میدیم دفاع میکنیم مثل اصل نظام و رهبری ولی از وضعیت خودرو و مسکن و گرانی هرکس دفاع کند یا جاهل یا منتفع... یاعلی
✍️ شیخ فرهاد فتحی
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
🔴⚡️همهپرسی و مسألۀ امکان تحلیل مردم
1⃣ انقلاب، «خودش» را در معرض همهپرسی گذاشت، نه «راهحل مسائل» را. خودش یعنی «نوع نظام» - جمهوری اسلامی - و «قانون اساسی» را. در این موارد که «بنیانهای آغازین» هستند، چارهای جز رجوع به «نظر مستقیم مردم» نیست. اقتضای حقّ و شرع نیز همین است که مردم بهصورت آگاهانه و اختیاری، حاکمیّت دینی را بپذیرند و هیچگونه تغلّب و تحکّمی در میان نباشد. البتّه بیشتر نظامهای سیاسی - برخلاف نظام جمهوری اسلامی – از این «آزمون آغازینِ بیواسطه» گریختهاند و رندانه، مقبولیّت اجتماعی خویش را بدیهی و مسلّم وانمود کردهاند. پس از این مرحله، نظر مردم از طریق «منتخبان دورهای»شان در دولت و مجلس و ... مشخص میشود و مردمسالاری دینی به جریان میافتد. مردم در این الگو، کارگزارانی که به دلیل توانمندی و تخصص و کارآمدی از عهدۀ حل مسائل برمیآیند را انتخاب میکنند، نه راهحل مسائل را. آنگاه کارگزارانِ منتخب، راهحل مسائل را برمیگزینند. پس مرحلۀ اوّلی، «مردمی» و «توافقی» است و مرحلۀ دوّمی، «نخبگانی» و «کارشناسی».
2⃣ اگرچه در انتخابات نیز مانند همهپرسی، گاهی بخشی از مردم در مقام تحلیل، «اشتباه» میکنند، امّا در عین حال، «امکان دستیابی به تحلیل درست» را دارند. امّا دربارهی بسیاری از مسائل کلان، حتّی این «امکان/ قوّه/ قابلیّت» نیز نیست؛ چون فرد، قادر به محاسبۀ مجموع منافع و مضارِ راهحلهای مختلف در مسائل تخصصی نیست. در این قبیل مسائل، نه اینکه مردم «نباید» اظهارنظر رسمی کنند، بلکه «امکان» اظهارنظر رسمی ندارند؛ چون مسائلی از این دست، تخصصی هستند و مردم به دلیل ناآشنایی با آنها نمیتوانند میان گزینههای متنوّع، داوری نمایند و به تحلیل و جمعبندی برسند. «بیامکانیِ تحلیلی» که رهبر انقلاب از آن سخن گفتهاند، به این معنی و منحصر به «مسائل تخصصیِ حکمرانی» است، نه اینکه مردم به طور کلّی، امکان تحلیل ندارند و فقط حاکمان باید برای آنها تصمیم بگیرند. اگر چنین بود، باید انتخابات نیز منتفی میشد درحالیکه رهبر انقلاب در هر انتخابات، مردم را هم به «مشارکت حداکثری» فرا میخوانند و هم به «گزینش بهترینها». پس بیامکانی یا کمامکانیِ تحلیلی در همهپرسی، به «امکانمندیِ حداکثری» در انتخابات تبدیل میشود.
3⃣ همهپرسی، بر اساس خودِ قانون اساسی، یک گزینۀ «اضطراری» و «غیرعادی» برای اوضاع خاص است؛ نوعی خروج از سازوکار طبیعیِ مبتنی بر «تقنین رسمی» و «تصمیمگیری کارشناسی» است به دلیل موقعیّت ویژه. قانون اساسی نگفته است که در چه شرایطی باید همهپرسی انجام داد. فقط تصریح کرده که اگر مسأله، «بسیار مهم» باشد، مجلس چنین اختیاری نیز دارد که تصمیم را به خود مردم واگذار کند. ولی این متن به آن معنی نیست که باید «همه» یا «بخشی» یا حتّی «اندکی» از مسائل مهم را به نظر مستقیم مردم ارجاع داد. فقط گفته شده است که چنین امکانی وجود دارد و استفاده از آن مجاز است. اگر این «امکان»، هیچگاه به «فعلیّت» نرسید، نباید خُرده گرفت و این اصل را «معطّل» قلمداد کرد. این اصل، فقط یک «امکان حاشیهای و خاص و استثنایی» است، نه «الزام اصلی و عادی و رایج». همهپرسی، حقّ مردم است و قانون اساسی، این حقّ را برای مردم مطرح کرده است، امّا اگر شرایط، عادی باشد، لازم به همهپرسی نیست و منتخبانِ خود مردم در مجلس باید تصمیم بگیرند.
4⃣ رهبر انقلاب نیز تشخیص ندادهاند که ما در وضع خاصی قرار داریم که محتاج همهپرسی باشیم، بلکه همین «روند مستمر انتخابات» در دولت و مجلس و شوراها، کافی است و میتواند هم از عهدۀ «انعکاس نظر مردم» برآید و هم موجبات «گردش حکمرانی» را فراهم کند. امام خمینی نیز همین تشخیص را داشتند و ازاینرو، هیچگاه دربارۀ راهحل مسائل، همهپرسی برگزار نکردند. حال یا به این دلیل که پاسخ مسألههای بسیار مهم، مشخص بوده است (ارجاع به منافع ملّی و مصالح ملّی)، یا به این دلیل که نظر مردم دربارۀ مسألههای بسیار مهم، مبهم نبوده است (ارجاع به هویّت ملّی و آخرین گزینش انتخاباتی مردم یا اجتماع عینی مردم)، یا به دلیل اینکه مسألههای بسیار مهم، بهشدّت تخصصی و علمی بودهاند و افکار عمومی، توان داوری دربارۀ آن را نداشتهاند(ارجاع به بیامکانیِ تحلیلی مردم)، یا به این دلیل که از جامعۀ درگیر جنگ شناختی نباید توقع داشت که در مواجهه با مسألههای بسیار مهم، دچار نوسان و لغزش نشود (ارجاع به اثرگذاری کجروایتها در جامعه)، یا به دلیل اینکه شرایط اجتماعی برای مواجهه با مسألههای بسیار مهم، مستعد و مناسب نبوده است (ارجاع به ایجاد شکاف اجتماعی). عجیب است؟!
✍ دکتر مهدی جمشیدی
🔻منتشرشده در تسنیم:
https://tn.ai/2883483
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
🔴⚡️اگر شرافت این است...
🔺این حجم از تلاش برای تبرئه یک تروریست که در روز روشن با اسلحه به یک پیرمرد روحانی بیگناه شلیک کرده را مقایسه کنید با غوغایی که همینها بعد از جنجال یک سطل ماست در مشهد به پا کردند!
🔺تازه خودشان به زیدآبادی میگویند شرف اهل قلم! ببینید بیشرف هایشان دیگر چه موجوداتی هستند...
✍ امیرحسین ثابتی
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
11.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴⚡️خطیب جمعه ها، رفته پیش خدا... بقیة الله آجرک الله
🔺عمامه روحانیت پرچم ایستادگیست
🔺عبای آغشته به خون نشان دلدادگیست
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
6.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴⚡️رحمان رضایی: صفحه من را هک کردند و شکایت کردم؛ دوست دارم تجاربی که در ایتالیا کسب کردم را در اختیار فوتبال خودمان بگذارم.
🔺آقای رضایی مراقب باش خودتو هک نکرده باشند، به نظرم حالا که اومده رسما اینو میگه باید ازش پذیرفت و البته ازش تضمین گرفت که در بزنگاه بعدی هک نشه!
🔺وزارت ارشاد و وزارت ورزش و جوانان باید به همه ورزشکارا و به اصطلاح هنرمندایی که در اغتشاشات شکر تناول فرمودند تفهیم کنه که تا علنی عذرخواهی نکنند از مردم عزیزمون و نظام، حق بهرهمندی از امکانات جمهوری اسلامی رو ندارند.
🔺البته بعضیاشون حتما باید دادگاهی بشن چون رسما خیانت کردند.
✍ سعیدیسم
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴⚡️تمسخر بایدن...
🔺دونالد ترامپ در کنفرانس خبری خود در آمریکا با در آوردن ادای جو بایدن رئیس جمهور فعلی آمریکا، وی را مورد تمسخر قرار داد.
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
🔴⚡️حکایت عکسها...
🔺کمتر از یک ماه پیش دیپلمات صهیونیستی با ژست ظفرمندانه از ۱۷ کیلومتری مرز ایران عکسی منتشر کرد...
🔺امروز وزیر امور خارجه ایران رفت نقطه صفر مرزی لبنان_فلسطین، نهال زیتونی کاشت که قراره به جای زیتون، موشک سجیل و خیبر بار بده...
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی