هدایت شده از تلنگر بیداری دانشگاهیان بیدار
شماره جدید کیهان فرهنگی، با مقالات و مصاحبه های اختصاصی درباره "پاسخ به بنگاه دروغ پراکنی بی بی سی در «بهتان علیه نظام »، «سربلندی سربلند» درباره کتاب شهید بی سر، و راه حل مشکلات در نگاه و نسخه بومی و اسلامی سازی اقتصاد " و «خاطراتی از آقازاده آیت الله حایری شیرازی» و «ثبات و زوال نظام های سیاسی از منظر ایت الله مصباح یزدی»و مقالاتی در زمینه های تاریخی و علوم انسانی و نقد کتاب «روزگار قایم مقامی» آیت الله منتظری و....منتشر شد.
#کیهان_فرهنگی
«گرهگشایی با اندیشه جوانانه» عنوان طلیعه این شماره کیهان فرهنگی است که مدیر مسئول از نقش جوانان در گرهگشایی کشور چنین گفته است: یکی از مهمترین ظرفیتهای هر کشوری که توجه و اهتمام ویژهای را میطلبد، سرمایه و ظرفیتی به نام «نسل جوان» است.
خاطرهای از شهید مظلوم دکتر بهشتی و جوانان
وی در ادامه با اشاره به مطالب فوق خاطرهای از شهید مظلوم دکتر بهشتی اینگونه مطرح میکند:
خدا رحمت کند شهید دکتر بهشتی را که در سال 1359 پس از بهکارگیری دانشجویان حقوق در دستگاه قضایی، با نگاهی استراتژیک اعلام کرد: «ما جوانان دانشجو را در دستگاه قضایی به کار گرفتهایم و تاوان ندانمکاریهای آنان را هم میدهیم تا کشور و انقلاب در آینده دچار کمبود نیروی انسانی کارآمد نشود.»
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🏴 حضرت آیت الله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی با صدور پیامی رحلت فقیه پارسا و عالِم ربانی آیت الله حاج شیخ محمد مؤمن را تسلیت گفتند.
📝 متن پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب اسلامی به این شرح است:
◾ بسم الله الرحمن الرحیم
انالله و اناالیه راجعون
◾ با تأسف فراوان خبر رحلت عالِم ربانی و فقیه پارسا و پرهیزگار آیة الله آقای حاج شیخ محمد مؤمن قمی اعلیالله مقامه را دریافت کردم. این ضایعهئی برای حوزهی علمیه است.
◾ مقام علمی و پرورش شاگردان برجسته در کنار تقوا و اخلاص این عالم بزرگوار، و نیز وفاداری و تعهد انقلابی و اجتماعی، شخصیت جامعی از ایشان ساخته بود. سابقهی مبارزاتی ایشان به پیش از انقلاب برمیگردد و خدمات انقلابی ایشان در تمام دوران چهل ساله مستمراً ادامه داشته است و در دورههای متعدد و متوالی یکی از ارکان مهمّ شورای محترم نگهبان بودهاند. اینجانب درگذشت ایشان را به خاندان گرامی و فرزندان مکرّم و دیگر بازماندگان و نیز به حضرات علمای اعلام حوزهی مقدس قم و بخصوص شاگردان و دوستان ایشان و به عموم مردم عزیز شهر قم تسلیت عرض میکنم و مغفرت و رحمت الهی و علو درجات ایشان را از خداوند متعال مسألت مینمایم.
سید علی خامنهای
۳ اسفند ۱۳۹۷
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید| سخنرانی حضرت آیتالله خامنهای درباره پیام منشور روحانیت پس از ۹ روز از انتشار آن
🔺 پیام منشور روحانیت توسط امام خمینی در تاریخ ۳ اسفند ۱۳۶۷ درباره رسالت حوزههای علمیه و روحانیون صادر شد.
🔸حضرت آیتالله خامنهای در خطبههای نماز تهران در تاریخ ۱۲ اسفند ۱۳۶۷ درباره پیام منشور روحانیت مطالبی بیان فرمودند.
💻 @Khamenei_ir
چشم آدم که به روی دنیا بسته شود، زبانش به راحتی باز می شود
خاطره ای درباره فقیه مؤمن و انقلابی
باید خانه محقر وکاه گلی اش را در یکی محلات زیرمتوسط شهر قم می دیدی تا دریابی که چرا در طول بیش از سه دهه حضور در شورای نگهبان و نیز مساند موثر دیگر، زبانی باز دارد و باج نمیدهد و حتی در یکی از دیدارها با صاحب این قلم، به صراحت بگوید: من در سی سال حضور در شورای نگهبان، حتی یک رای مصلحتی ندادهام! چشم آدم که به روی دنیا بسته شود، زبانش به راحتی باز می شود و تطمیع و تهدیدهای جریانات سیاسی را در یکی از مهمترین مراکز تصمیم گیری نظام، به هیچ می گیرد.
بیست سال قبل که برای اولین گفت وگو مرا به خانه اش در قم دعوت کرد(تصویر فوق مربوط به همان مصاحبه است) به محض ورود به حیاط خانه اش، در اعجاب فرورفتم. برای رسیدن به اتاق پذیرایی اش، باید از پله کانی آهنی از بر ساختمان، خود را به جایی شبیه به بام خانه می رساندی! یادم هست عکاس همراهم -که فردی عرفی و کم اطلاع بود- در عوالم سطحی خود در آمد که: طرف ریاکاری می کند و احتمالا خانه اصلیاش جای دیگری است و مگر می شود آیت الله مومن با آوازه ای که دارد، در چنین جایی مسکن گزیده باشد؟
از همان اوایل آشنایی با صراحتی در عین تواضع پرسید: فایده اینگونه مصاحبهها چیست؟ وقتی برای او از شلتاق های جاری در عرصه تاریخ نگاری انقلاب گفتم، بلافاصله رئیس دفتر خویش را خواست و گفت:" ایشان هروقت برای گفت و گوهای تاریخی خود وقت خواستند، اولین فرصت ممکن را به این امر اختصاص دهید!"
نگارنده در خلال گفت و شنودهای تاریخی خود با آن زنده یاد، نکات متنوعی را از ایشان سوال کرده که اینک فرصت را برای بیان یکی از مهمترین آنها مغتنم و آن را ادای دینی به تاریخ می شمارد.
اگر به خاطر داشته باشید آقای منتظری در خاطراتی که در اواخر دهه هفتاد نشر داد، مدعی شده بود که: آقای مومن با مطرح شدن مرجعیت آقای خامنهای مخالف بود و به همین دلیل هم نامه اعتراضی مرا در این باره به ایشان رساند. نگارنده در حاشیه یکی از دیدارها با آیت الله مومن، در باره صحت و سقم این ادعا، از ایشان سوال کرد. وی که همواره سعی داشت احترام آقای منتظری را حفظ کند، پاسخ گفت: البته آقای منتظری دروغ که نمی گوید، چون در دروغ عنصر تعمد در قلب وقایع وجود دارد، اما متاسفانه در فهم مطالب و نتیجهگیری از آن عجله و گاه در نتیجه گیری از گفت و گوها اشتباه می کند. من نامه ایشان را به رهبری رساندم، اما این دلیل نمی شود که محتوای آن را هم قبول داشته باشم".
اکنون و پس از دریافت خبر رحلت آیت الله مومن، باز دغدغهای قدیمی به سراغ صاحب این قلم آمده است که: آیا جای اینگونه شخصیت ها خالی خواهد ماند؟...
محمدرضا کائینی
هدایت شده از دکتر موسی نجفی
🔰سیاستمدار تراز انقلاب در گام دوم
(اعتلای سیاست و سیاستمداری با اخلاق و اندیشه)
✅گروهی فکر می کنند سیاست یعنی "عملگرایی محض" و تجربه و کار سیاسی ، و در این رابطه خود را از دانستن و اندیشه سیاسی بی نیاز می دانند ؛ این در حالی است که عمل سیاسی یا به دنبال حفظ وضع موجود است و یا تغییر آن ، نفس این تایید و یا رد هم مبتتی بر بد بودن و یا خوب دانستن اوضاع زمانه است ۰ اما اینکه چه چیزی و با کدام "شاخص" خوب و یا بد تعریف میشود ، خودش مسئله مهمی است !
🔵در فرهنگ و تمدن غرب این کار و این وظیفه در قرون قبلی از کلیسا و بالتبع از دین گرفته شد و به فلسفه و به بعدا به علم واگذار گردید و لذا "علم سیاست جدید" از نظر کسانی مثل ماکیاولی و دیگران با گذار از فلسفه سیاسی کلاسیک و اخلاق و ارزشها پایه گذاری و نشانه گذاری گردید۰ با فاصله افتادن بین دانش و ارزش در سیاست نوعی نظر به منفعت مادی و سلطه گری و تجاوز به حقوق دیگران و در سطح بالاتر ، ملل ضعیف تر مشروعیت یافت؛ لذا با مترادف شدن سیاست با قدرت ، اگر بگوییم پدیده استعمار و سلطه هم مشروعیت پیدا نمود سخن به گزافه نگفته ایم ۰
🔴اما ماجرای تفکر و سیاست در اسلام چنین چالش و تاریخی را طی نکرده است ؛ هرچند تاریخ خلافت آرام آرام از ارزشها فاصله گرفت اما در امامت و ولایت شاخص عدالت با هیج مصلحت و تدبیری معاوضه نگردید۰ از این روی امروز در مواجهه با جبهه سیاسی غرب از رسانه گرفته تا دیپلماسی و حقوق بشر باید مواظبت کرده و در نظر داشته باشیم ، اخلاق در سیاست ( یا لاقل آنچه ما اخلاق می دانیم ) دال مرکزی و محور حرکت و شاخص ارزیابی غربی ها نبوده و نیست و احتمالا نخواهد بود ۰
🔷اما در نبود یک اخلاق متعالی در سیاست غرب، به یک مطلب و خلاء خوب توجه شده است و آن این است که از سنت های پسندیده در مغرب زمین برای پر کردن فاصله تجربه سیاسی و علم و دانش و اندیشه ، همانا خاطره نویسی سیاسیون است ؛ این انتقال منظم و با قاعده تجربه سیاستمداران در مواقعی از آنان چهره هایی علمی و نظریه پرداز و یا استراتژیست در سطح جهان می سازد ۰
♦️چقدر مناسب است که ما برای کمال یافتن در سیاست علاوه بر پافشاری بر اصول اخلاقی ، برای علمی نمودن سیاست از اندیشه سیاسی و تمسک به سیره خاطره نویسی توامان استفاده نماییم ۰ به نظر می رسد برای فهم و اجرای روح بیانیه گام دوم رهبر عزیز بایستی سیاستمداران و" سیاسیون تراز انقلاب " بیش از پیش با این ملاکها ارزیابی گردند۰ و در این مرحله شاخص ها از جناح بندی چپ و راست به اخلاق و اندیشه در سیاست منتقل گردد۰
🔶نکته مهم دیگر این است که ما اگر ولی فقیه را در بعد سیاسی و از نظر عمل سیاسی ، شاخص و میزان سیاستمدار تراز انقلاب بدانیم ، در بیانیه گام دوم در سه بعد تاریخ شناسی و جریان شناسی و آینده نگری نویسنده اندیشمند آن توانسته بین گذشته و حال و آینده ارتباط و پیوستگی ایجاد نماید ؛ پرسش اینجاست چند در صد از مدیران ارشد سیاسی فعلی و یا آینده از چنین توانمندی فکری و نظری برخوردارند ؟!
یاداشت هفته : دکتر موسی نجفی استاد تمام علوم سیاسی دانشگاه
https://eitaa.com/drmousanajafi
https://Sapp.ir/drmousanajafi
هدایت شده از تلنگر بیداری دانشگاهیان بیدار
🎙 #تبیین_و_تحلیل | فراخوانیِ جهاد و شانههای زیر بار مسئولیت
👈 یادداشتی از دکتر حامد حاجی حیدری عضو هیأت علمی دانشگاه تهران
🏷 بمناسبت بیانیه #گام_دوم_انقلاب
🔻 در بیانیهی «گام دوم انقلاب» خطاب به ملت ایران، یک مضمون سه بار تکرار شده است: «جوانان باید شانههای خود را به زیر بار مسئولیت دهند». از این رو، مهمترین موضوع، «اعلام جهاد» و فراخوانی شانههایی است که زیر بار مسئولیت بروند.
🔹 حفظ جهاد، مهمترین وزن و جدّوجهد یک رهبر شاخص در انقلابیگری اسلامی شیعی را میسازد. نکتهی بعد آن است که جهاد، یک مفهوم عمیقاً فرهنگی است. مشابه همین مضمون در میراث امام سید روحالله موسوی خمینی رحمهالله نیز با تأکید بر مفهوم «جهاد اکبر» مشهود است.
🔸 راهاندازی یک «جریان سازمانی فرهنگی - جهادی» همواره دشوارتر از یک «سازماندهی آهنین بوروکراتیک» است، چراکه مبتنی بر همفکری و اقناع و اتحاد عقیدتی در ارزشهای پیشرو خواهد بود. این اتحاد عقیدتی همیشه بهسهولت به دست نمیآید و نیاز به کار فرهنگی دارد. بهرغم این دشواری آغازین، وقتی ارابهی «سازمان فرهنگی - جهادی» به حرکت درمیآید، نوعی از سازمان چابک را رقم میزند که آهنگ حرکت آن، چندین برابر شتابناکتر و مؤثرتر و پرنفوذتر و کارآمدتر از یک «سازمان آهنین بوروکراتیک» است؛ سرّ و دلیل آن هم این است که امروز، سازماندهی و مدیریت، مبتنی بر مفهوم مهم «نوآوری» گردیده است.
🔹 باید به مدیریت «فرهنگی - جهادی» بهمثابه یک «فضای تنفسی نوآوری» نگاه کرد؛ فضایی که افراد با تنفس در آن، به تشخیص و تحلیل و نوآوری برای برداشتن موانعِ اِعمال مدیریت جهادی برانگیخته میشوند. با این فرض است که مهمترین وظیفهی رهبری، این خواهد بود که فضای تنفسی نوآوری را با مدیریت انسانی و اقناع گسترده زنده نگه دارد و «نگاه کند و ببیند کجا شعلهی جهاد در حال فروکش کردن است و به کمک پروردگار نگذارد
▪علیرضا مومن فرزند آیتالله حاج شیخ محمد مومن قمی: حدود ده سال پیش بود ا یكی از دوستان هماهنگ كردیم و در زمانی كه حاجآقا برای كاری در تهران بودند یك كولر گازی تهیه كردیم كه هوای منزل كمی خنك باشد. حاجآقا از تهران برگشتند گفتند: «بابا! این را خودت باز میكنی یا من از جا بكنم؟ اگر با زبان خوش بازش میكنی كه هیچ، وگرنه خودم بازش میكنم»
ما هرچه اصرار میكردیم كه این كولر برای سلامت شما ضروری است، سریع با چند تا از همسایه ها مقایسه میكردند كه وضعیت مالی متوسط یا شاید رو به پایینی داشتند. میگفتند: هر وقت آنها كولر داشتند، من هم خواهم داشت!
@JamejamDaily
-
کانال #فارس_پلاس:
http://t.me/joinchat/AAAAAD-0eOhwnRi51xzB
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
📌 #خبر_ویژه
🔹 سروش: خمینی مردمیترین رهبری بود که در تاریخ ایران ظهور کرد
🔸 عضو اتاق فکر فتنه سبز در خارج کشور گفت: هیچ رهبری از دوره هخامنشیان تا امروز، با آقای خمینی در سطح دانش و سواد قابل مقایسه نیست.
عبدالکریم سروش ضمن سخنانی در کالیفرنیا (مقارن با چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب) گفته است: «اگر امروز شما را بین شاه و آقای خمینی مخیر کنند، کدامشان را میپذیرید، اگر فرض کنیم که هیچ اختیاری نداشته باشیم جز اینکه یا شاه و آقای خمینی یکی را انتخاب کنیم بنده صددرصد آقای خمینی را انتخاب میکنم. برای اینکه آقای خمینی، مردمیترین رهبری بود که در تاریخ این کشور ظهور کرد. شما فقط کافیست که استقبال از او و بدرقه از او را وقتی که مرد ببینید. ما در تاریخ ایران هیچ رهبری را نداریم که این طور در دل مردم جا داشته باشد. شاه که هیچ، پدرجد شاه هم خواب این جور پشتیبانی مردمی را نمیدیدند. مردم به هر حال یک چیزی دیده بودند، نشان یک عشقی بود، نشان یک عاطفهای بود که معطوف به یک رهبری میشد که دوستش داشتند؛ در او چیزی دیده بودند. خمینی باسوادترین رهبر این کشور بوده تا کنون؛ از ایام اولیه حکومت هخامنشیان تا روزگار حاضر هیچکس به لحاظ علمی به پای او نمیرسید.
چرا؟ برای اینکه اولا فقیه درجه اولی بود، عرفان هم خوانده بود، فلسفه هم خوانده بود. شاه قبل از آقای خمینی که بود؟ یک جوان 20 ساله که از سوئیس بلند شد آمد ایران پادشاه شد. بعد از پادشاهیاش که درس و مکتب و مدرسهای نبود؛ قبلش هم حداکثر یک دیپلم، اگر آن دیپلم را هم داشت، من خبر ندارم. سوادی نداشت. پادشاهان قبل از او چی؟ این رو تواریخ برای ما نوشتند، اینها خواندن و نوشتن بلد نبودند. آنقدر فاصله زیاد است که لازم نیست ما بخواهیم شواهد تاریخی بیاوریم. نه فقط در ایران، شما سراغ پادشاهان انگلستان و فرانسه بروید، اینها آدمهای بافکری، با علمی و باسوادی نبودند. در تاریخ ما آقای خمینی واقعا یک نمونه بینظیر بود در مقام حکومتداری، خمینی سابقه خوبی داشت. در گذشته او هیچ چیز ناپاکی وجود نداشت. نه مال مردمی را خورده بود...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/155783
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از تلنگر بیداری دانشگاهیان بیدار
رهبر معظم انقلاب :
کنوانسیونها محصول پخت و پز اتاق فکر قدرت های بزرگ
رهبر معظم انقلاب در ۳۰ خرداد ۹۷ :« یک جایی بالاخره چند قدرت بزرگ در مجموعهها و هیئتهای فکریشان و به قول خودشان اتاق فکرشان مینشینند برای منافع و مصالحی که برای خودشان تعریف کردهاند یک چیزی را پخت و پز میکنند بعد این را به وسیله دولتهایی که همسو با آنها هستند یا مرعوب آنها هستند یا دنباله روی آنها هستند و خیلی منافعی هم در این باره ندارند، تصویب میکنند اگر یک دولت مستقلی هم پیدا شود و حالا مثلا جمهوری اسلامی ایران که بگوید من این را قبول ندارم این کنوانسیون را این معاهده بینالمللی را قبول ندارم سرش میریزند که آقا ۱۲۰ کشور، ۱۵۰ کشور، ۲۰۰ کشور این را قبول کردهاند شما چطور قبول نمیکنید، کنوانسیونها غالبا چنین هستند».
«مجلس مستقلا نسبت به این کنوانسیونها بررسی کند نکات مثبت آنها را بگیرد تحت عنوان قوانین داخلی اینها را تصویب کند»
هدایت شده از تلنگر بیداری دانشگاهیان بیدار
حسینعلی حاجیدلیگانی در تذکری، خواستار برگزاری جلسه فوری مجلس با ستاد تنظیم بازار شد.
وی در این باره گفت: در بودجه ۹۸، ۱۴میلیارد دلار برای تنظیم بازار اختصاص دادهایم درحالیکه روز گذشته قیمت هر کیلو عدس از ۵۰۰۰ تومان به ۱۲ هزار تومان و قیمت لوبیا چشمبلبلی به ۲۰ هزار تومان افزایش یافته است.
نماینده مردم شاهینشهر در مجلس تأکید کرد: مشکلات مردم راهکار دارد، چرا میگویید راهکاری ندارد؟ از دولت بخواهید مشکلات را حل کند.
در ادامه علی مطهری نایبرئیسمجلس که ریاست جلسه را بر عهده داشت، گفت: حرف شما درست است اما در حال حاضر بررسی لایحه بودجه ۹۸ در اولویت برنامههای مجلس است.
هدایت شده از خبرگزاری فارس
📲حقوقدان بینالمللی: ترامپ زودتر از موعد، ویتنام را ترک کرد چون رهبر کره شمالی تسلیم نشد.
🔹ترامپ بعد از دیدار با کیم گفت: کشورهای ثروتمند باید در مقابل حمایت آمریکا، پول بدهند. جملهای که بارها برای سعودیها به شکل توهینآمیزی تکرار کرده. کُره نه نفت دارد نه ثروت بلکه عزتنفس دارد.
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
نشست مجمع تشخیص مصلحت نظام با دستور کار ادامه طرح سخنان موافقان و مخالفان الحاق به کنوانسیون پالرمو در حال برگزاری است.
fna.ir/bryzpe
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
«وحید یامینپور»، نویسنده کتاب «نخل و نارنج» در گفتوگوی تفصیلی با فارس:
🔹شیخمرتضی انصاری مرجع دوران شکست است و در بدترین شرایط سیاسیاجتماعی قاجار قرار داریم که دوبار از روسها شکست خوردیم.
🔹بیماری کشور را درنوردیده و علمای زمان از دنیا رفتهاند و این دوره دوران تلخی است.
🔹تاکید حضرت آقا برای معرفی شیخ را بعد از انتشار کتاب دیدم.
🔹امروز داستاننویسی مثل آواز خواندن در بازار آهنگرهاست!
🔹ناداستان و مستندنگاری مزیت جریان انقلاب است.
🔹در فضای مبتذل رسانهای ترور شدهایم. ترور رسانهای مسئله جدی است و ما روبهقبله شدهایم.
📝در لینک زیر بخوانید:
👉 fna.ir/bryzlf
@Farsna
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
#مکتب_امام
🔹دست از مبارزه با فساد برندارید
http://kayhan.ir/fa/news/155778
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از 🇱🇧🚩 دختــران چــادری 🇮🇷
🍃
امسال پر از خیــر برای همه باشد
عجل فرجش بر لب ما زمزمه باشد
ای کاش ببینیم که سال نود و هشتــ
سال فــرج منتقم فاطمــه باشد
🍃 الّلهُــمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَــــ الْفَــرَج 🍃
♡ @Clad_girls ツ
هدایت شده از جواد جاویدنیا
🔴 قبول دارید جنگه؟
"تهاجم، شبیخون، ناتوی فرهنگی، جهاد همه جانبه فرهنگی"
رهبر انقلاب برای این فضایی که گاها توش بازی میکنیم کاملا اصطلاحات نظامی بکار بردن؛
به تازگی هم فرمودند "شما جوانان می توانید با فعالیت در #فضای_مجازی به دشمن سیلی بزنید!"
🔹رفیق! فرمان جهاد رو گرفته ای...
🆔 @m_ghorbanpour
🌐 https://sapp.ir/m_ghorbanpour
هدایت شده از اساتید انقلابی و نخبگان علمی
یک گله از مجلس خودمان
حضرت آیتالله خامنهای: «شرارت آمریکا به دلایل مختلف بیشتر است، مخصوص این شخصی هم که حالا در رأس دولت آمریکا است، نیست، بلکه سیاستشان این است. به من گزارش دادند که در همین قضایای اخیر، کنگرهی آمریکا در سالهای ۹۶ و ۹۷، ۲۲۶ طرح و لایحه علیه جمهوری اسلامی، یا تصویب کرده، یا ارائه کرده! ۲۲۶ طرحِ ضدّیّت و خباثت علیه جمهوری اسلامی. حالا البتّه اینجا من یک گِلهای هم از مجلس خودمان بکنم: مجلس شورای اسلامی خودمان چند طرح و لایحه در مقابل خباثتهای آمریکا ارائه، کردهاند یا تصویب کردهاند؟» ۱۳۹۸/۰۱/۰۱
#سند2030
#پالرمو
#fatf
#cft
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی
http://Eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
هدایت شده از اساتید انقلابی و نخبگان علمی
پس انبیاء برای تمدن سازی مبعوث شدند و تمدن فضای رشد حداکثری انسان ها بر اساس طراز دین است.
به خوبی روشن شد که:
۱. هدف خلقت چیست.
۲. فضای رشد انسانها کدام است.
۳. انبیاء چرا مبعوث شدهاند.
۴. گذرگاه تربیت انسانها، پیشرفت دنیوی آنهاست...
✔️✔️زیبا آن است که حضرت آقا در سخنرانی امروزشان به مناسبت مبعث پیامبر اسلام به این نکته تصریح کردند که هدف از بعثت، #تمدن_سازی بوده است.
🇮🇷کانال اساتیدانقلابی
http://Eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
هدایت شده از اساتید انقلابی و نخبگان علمی
#طاغوت_همه_ظالمانند
#جهت_جنگ_مهم_است
🔻 رهبر معظم انقلاب، صبح امروز:
️ 🔹ددر قرآن مکرراً از «ارسال رُسُل» تعبیر شده به « بعثت» و «برانگیختن». جهت این برانگیختگی اولاً «عبودیت خدا» است و ثانیاً «اجتناب از طاغوت».
🔸طاغوت، همهی ظالمان و پادشاهان خبیث و در مِثل امروزی همهی رؤسای جمهور آمریکا و بعضی کشورهای دیگر است.
️🔹بعثت انبیا، برای ایجاد یک جامعهی فاضله و تمدن است. در تمدن، همه چیز هست؛ هم علم، هم اخلاق، هم سبک زندگی و هم جنگ. اینجور نیست که بگوییم اسلام آمد جنگ را از بین ببرد؛ نه! اما جهت جنگ مهم است. جنگ با چه کسی؟
️ 🔸طواغیت عالَم برای قدرتطلبیهای خودشان میجنگند؛ سالهاست صهیونیستها برای مقاصد خبیث میجنگند. اما در مقابل آنها مجاهدان فلسطینی و حزبالله هم میجنگند. ملت ما هم در ۸ سال #دفاع_مقدس جنگید. این جنگ، ممدوح است و برای اهداف الهی است. مؤمن قتال میکند اما برای اهداف الهی. ۹۸/۱/۱۴
________________________
🇮🇷 #اساتیدانقلابی: جامع ترین کانال تحلیلی مرجع ویژه نخبگان و اساتید دانشگاه و اصحاب قلم
http://Sapp.ir/asatid_enghelabi
http://Eitaa.com/asatid_enghelabi
هدایت شده از جارچی 🇮🇷
🔸 خلیج فارس به مالکیت ایران ثبت جهانی شد +سند
🔹 سازمان جهانی مالکیت فکری (وایپو) در اقدامی نام خلیج فارس را به مالکیت ایران در تاریخ ۳۰ مهر سال ۹۷ با پیشوند مروارید به ثبت جهانی رساند.
@jaarchi
هدایت شده از جارچی 🇮🇷
🔸آمریکا روادید رئیس دادگاه جرایم جنگی لاهه را باطل کرد
🔹دولت آمریکا در واکنش به درخواست دیوان کیفری بینالمللی برای تحقیق درباره جرایم جنگی نظامیان آمریکایی در افغانستان، روادید رئیس این دیوان را لغو کرد.
@jaarchi
هدایت شده از اساتید انقلابی و نخبگان علمی
🔴 #رایحه_امید در یادادشت همتی
📲 رئیس کل بانک مرکزی:
🔹با سیاستگذاری درست و هماهنگ می توانیم تلاش های دشمن را خنثی کنیم
#جنگ_اقتصادی
#ما_می_توانیم
#نهال_امید
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی
@asatid_enghelabi