هدایت شده از تاملات حقوقی
⭕️ استاد حسن عباسی آزاد شد.
او بیش از پیش،
بر صحيفه آزادگی اش،
مهر صحت کوبید.
⭕️ تحقق مطالبات در چارچوب ساختارهاي قانوني عراق و لبنان
⭕️ رهبر معظم انقلاب در مراسم دانشآموختگی دانشجویان دانشگاههای افسری ارتش ضمن اشاره به حوادث اخیر لبنان و عراق نسبت به توطئههای دشمنان برای برهم زدن ساختارهای قانونی این کشورها و ایجاد «خلاء سیاسی» هشدار داده و بر اولویت داشتن مسئلهی امنیت تأکید کردند:
«به دلسوزانِ این کشورها، مثل عراق، مثل لبنان که درگیر مشکلاتند، از همین جا بگویم اولویّتشان علاج ناامنی است؛ مردمشان هم باید بدانند که [هر چند] مطالباتی دارند و مطالبات بهحق هم هست، امّا این مطالبات فقط در چارچوب ساختارهای قانونی، قابل تأمین است. دشمن میخواهد ساختارهای قانونی را به هم بریزد. وقتی در یک کشوری ساختارهای قانونی وجود نداشت، خلأ به وجود آمد، هیچ کاری نمیشود کرد، هیچ اقدام مثبتی نمیشود کرد.» ۱۳۹۸/۰۸/۰۸
⭕️ پ. ن/ از منظر جامعه شناسی سیاسی، دگرگونی های سیاسی در جوامع، به دونوع تقسیم می شوند، یا تغییر تعادل و قانون مند و در دایره نظامات قانونی اند و یا تغییر ساختارشکنانه و غير قانوني و خارج از دایره قانون.
دگرگونی نوع اول یا تغییر تعادل مورد پذیرش نظام های سیاسی اند. اما قسم دوم از حیث حقوقی، محلی از اعراب ندارد.
رهبر معظم انقلاب نیز امکان تحقق مطالبات بحق مردم عراق و لبنان را در چارچوب ساختارهاي قانوني مورد تاکید قرار دادند و حتی اشاره ای هم به جریان فتنه 88 که یک حرکت ساختار شکنانه عناصر برانداز و خارج از دایره قانون بود، داشتند.
⭕️ در مواعد روز ابلاغ و روز اقدام جزو مهلت محاسبه نمیشود.
به موجب ماده ۴۴۵ قانون آیین دادرسی در امور مدنی روز ابلاغ و روز اقدام جزو مهلت محاسبه نمیشوند، با توجه به اطلاق ماده، حکم آن شامل هم مواعد قانونی و هم قضائی میشود.
مواعد به دو نوع مواعد قضایی و قانونی تقسیم میگردند، موعد قانونی مدت زمانی است که در خود قانون مشخص شده است و موعد قضایی مدت زمانی است که حسب اختیارات قانونی توسط دادگاه به منظور انجام عملی تعیین می گردد.
در خصوص مواعد توجه به چند نکته ضروری است:
الف: دادگاه نمیتواند مواعد را تغییر دهد، مگر درمواردی که قانون تجویز نموده است.
ب: در مواعد روز ابلاغ و روز اقدام محاسبه نمیشود.
ج: در مواعد روز بیست و چهار ساعت و هفته هفت روز و ماه سی روز محاسبه می گردد.
د: کلیه مواعد قانونی برای افراد مقیم خارج از کشور دوماه از تاریخ ابلاغ است.
ه:در دعوایی که خواندگانش متعدد است چنانچه موعد داده شده به یکی از آنها به دلیلی مثلاً سکونت در خارج از کشور طولانیتر شود، این ارفاق برای کل خواندگان درنظر گرفته خواهد شد، به عنوان مثال چنانچه یکی از خواندگان مقیم خارج از کشور باشد مهلت تجدیدنظر خواهی برای خوانده ای هم که در ایران است دوماه خواهد بود.
نشانی سایت ثبت نام و مهلت ویرایش اطلاعات آزمون مرکز وکلای قوه قضاییه - پایگاه خبری اختبار
https://www.ekhtebar.com/%d9%86%d8%b4%d8%a7%d9%86%db%8c-%d8%b3%d8%a7%db%8c%d8%aa-%d8%ab%d8%a8%d8%aa-%d9%86%d8%a7%d9%85-%d9%88-%d9%85%d9%87%d9%84%d8%aa-%d9%88%db%8c%d8%b1%d8%a7%db%8c%d8%b4-%d8%a7%d8%b7%d9%84%d8%a7%d8%b9%d8%a7/
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ ریشخند جواب لبخند!
⭕️سخنان انقلابی سید شجاع الدین ابطحی، امام جمعه شجاع ایرانشهر را بشنوید.
⭕️ مبارزه با فساد دستگاه قضایی بالاترین مصداق نهی از منکر است.
#چرخه_فساد
#بگیر_و_ببند
#بگو_و_بخند
⭕️ حمایت از «امنیت و حاکمیت ملتها»
(تحلیلی از مواضع رهبر معظم انقلاب درباره حوادث اخیر لبنان و عراق)
⭕️ یادداشت تحلیلی دکتر سعدالله زارعی
http://farsi.khamenei.ir/others-note?id=43869
هدایت شده از خانه طلاب جوان
🔴 امام خمینی(ره) نزدیک تر از دیگران به امامان معصوم(علیهم السلام) 🔴
💠 هیچ کس به خود اجازه نمیدهد که احدی را با امامان معصوم علیهمالسلام همسنگ و همتراز بداند؛ امّا انسان جایز میشمارد که بگوید «حضرت #امامخمینی قدّسسرّه نزدیکتر از دیگران به #امام_معصوم علیهالسلام است؛ #شاگرد_برومندتر آنهاست؛ #ارثی را ازآنها برده است که دیگران نبردهاند؛ راه آنان را به گونهای پیموده است که دیگران طی نکردهاند»، زیرا هر کدام از آنها، یا گفتند «شریعت است منهای سیاست»؛ یا «طریقت است بدون سیاست»؛ یا گفتند: «أنا ربّ الإبل و للبیت ربٌّ»؛ ولی او همهی این حرفها را زیر و رو کرد و زیر پا گذاشت و گفت: «شریعت» با «سیاست»، «طریقت» با «سیاست» و «حقیقت» با «سیاست» همراه است.
📖بنیان مرصوص/صفحه۱۰۵
#آیةالله_جوادیآملی
#شخصیت_امام_خمینی
📚📘 خانه طلاب جوان ⬇️🔰
http://eitaa.com/joinchat/2731802626C6597703c2f
.
نکته ای حقوقی درباب توقیف فیلم "خانه پدری"
⭕️ برنتافتن وظیفه ذاتی نظارت قضایی بر امور کشور نقض حاکمیت قانون و استقلال قوا و دامن زدن به آنارشیسم حقوقی است.
حاکمیت قانون ایجاب می کند همه افراد و گروه ها و صنوف به قانون ملتزم باشند.
نظارت بر حسن اجرای قانون وظیفه ذاتی دستگاه قضایی است. عدم احترام به استقلال قوا و نپذیرفتن انجام وظیفه ذاتی و قانونی قوه قضائیه و برنتابیدن قوانین و هنجارهای لازم الاجرا و نظامات قانونی، عملا موجب آنارشیسم حقوقی در کشور می شود.
دستگاه قضایی در مواجهه با رفتارهای اجتماعی و دریافت گزارش ها و اعلام جرم های واصله گام های مختلفی بر میدارد.
گاه در گام اول بطور موقت دست به توقیف می زند و در گام دوم ممکن است مدیر اجرایی در مظان اتهام یا زمینه ساز و تسهیل کننده ارتکاب جرم را مورد تعقیب قرار دهد.
در ماجرای اخیر نیز، دستگاه قضایی در راستای اجرای همین وظیفه ذاتی خود در گام اول دستور توقیف فیلمی را صادر کرده است.
نظارت قضایی درباب موضوعاتی که با اجتماع و فرهنگ و باورهای اسلامی و اخلاقی اجتماع سروکار دارد، جایگاه ویژه خود را دارد و نظارت صنفی مانع و نافی نظارت قضایی نیست. لذا پس از بررسی لازم، در صورت اثبات مجرمیت برخورد جدی با مسبب و مباشر و مجرم و معاون احتمالی آنها خواهد شد.
هنجارشکنان در هر صنف و در هر لباس و موقعیتی که هستند، چه بخش خصوصی باشند یا دولتی، باید مورد نظارت و تعقیب و مجازات قرار گیرند.
این مطالبه قانونی ملت موضوع بند 1 اصل سوم قانون اساسی مبنی بر ایجاد محیط مساعد برای رشد فضیلت ها و مبارزه با همه مظاهر فساد و تباهی است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 حقوقدانان قلم بزنند.
⭕️ ضرورت روشنگری حقوقدانان
#آیتالله_رئیسی: برخی افراد با طرح بعضی مسائل درباره لوایح یا معاهدات بینالمللی مردم را میترسانند.
⭕️حقوقدانان احق به اظهارنظر درباره لوایحی چون اف.ای.تی. اف، هستند.
⭕️ مرجع بحث درباره لوایح مرتبط با اف.ای.تی. اف، حقوقدانان ما، دانشگاه و جامعه حقوقی است.
#ضرورت_روشنگری_حقوقدانان
#اف.ای.تی.اف
#نسخه_های_استعماری
#حقوقدانان_حزب_اللهی
⭕️ در دیدار با بسیج حقوقدانان کشور🔹 ۸ آبان ۱۳۹۸
هدایت شده از شناخت رهبری
✅بیتفاوتی نسبت به فقرا، یکی از نشانههای تکذیب دین!
✍️رهبرانقلاب: مبارزه با فقر یک «مبارزهی همگانی» است: ««الّلهم اغن کلّ فقیر. الّلهم اشبع کلّ جائع. الّلهم اکس کلّ عریان». این دعا فقط برای خواندن نیست؛ برای این است که همه خود را برای مبارزه با فقر و مجاهدت در راه ستردن غبار محرومیت از چهره محرومان و مستضعفان موظّف بدانند. این مبارزه، یک وظیفه همگانی است.
در آیات قرآن میخوانیم: «أرایت الّذی یکذّب بالدّین. فذلک الّذی یدعّ الیتیم. و لایحضّ علی طعام المسکین». یکی از نشانههای تکذیبِ دین این است که انسان در مقابل فقر فقیران و محرومان بیتفاوت باشد و احساس مسؤولیت نکند.۸۱/۹/۱۵
⬛️ @shenakhte_rahbari