هدایت شده از خبرگزاری فارس
رهبرانقلاب: محو دولت اسرائیل به معنای محو مردم یهودی نیست/ محو رژیم صهیونیستی یعنی مردم فلسطینی اراذلی مانند نتانیاهو را ازاله کنند
رهبر معظم انقلاب:
🔹موضع ما در قضیهی فلسطین قطعی و اصولی است. امام از پیش از انقلاب، خطر نفوذ و ظلم صهیونیستها را تصریح میکرد؛ اولِ پیروزی انقلاب هم جمهوری اسلامی مرکز صهیونیستها در تهران را به فلسطینیها داد. این، هم یک کار واقعی بود، هم یک کار نمادین. ما به فلسطینیها کمک کردیم و باز هم کمک میکنیم، هیچگونه ملاحظهای هم نداریم و همهی دنیای اسلام باید این کار را بکند.
🔹در بیانات امام راحل و بیانات مسئولین جمهوری اسلامی، مکرر [مسئلهی] «محو دولت اسرائیل» مطرح شده؛ این به معنای محو مردم یهودی نیست؛ ما با آنها هیچ کاری نداریم. این به معنای محو آن حکومت و رژیم تحمیلی است. محو رژیم صهیونیستی یعنی مردم فلسطینی که صاحبان اصلی آن سرزمینند، خودشان دولت خودشان را انتخاب کنند و اراذلی مانند نتانیاهو را ازاله کنند، و این اتفاق خواهد افتاد؛ مثل کشور بالکان که بعد از ۶۰ سال مستقل شد و ملت به کشور خودشان برگشتند.
🔸ما طرفدار مردم و استقلال فلسطین هستیم؛ ما یهودستیز نیستیم. یهودیها در کشور خودمان با کمال امنیت دارند زندگی میکنند. ۹۸/۸/۲۴
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
13980824_34308_64k.mp3
1.83M
🎙 رهبر انقلاب: اگر کشورهای اسلامی حتی پایینترین مراتب وحدت را هم رعایت میکردند، اینهمه مصیبت در دنیای اسلام وجود نداشت. قضیهی فلسطین، امروز بزرگترین مصیبت دنیای اسلام است. ۹۸/۸/۲۴
@Farsna
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 قانونگذاران و مجریان خاطی بازخواست شوند
🔸 روزنامه دولتی ایران دیروز طی گزارشی نوشت: «کارشناسان معتقدند که اگر نظارت بر عملکرد مسئولان قوی باشد، اقتصاد با ژرف اندیشی و برنامهریزی دقیق در مسیر صحیح حرکت خواهد کرد. در این خصوص فتحالله تاری، عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی میگوید: «نهادهای نظارتی باید هر زمان که اقتصاد از ریل خارج و یا حرکت آن کند شد، تذکر دهند و برخورد جدی با مجریان و قانونگذاران داشته باشند. سوتزنی ناظران برای متخلفان میتواند از سهلانگاری و انحراف بکاهد و هرسال چهره اقتصاد را نسبت به گذشته متفاوتتر و مترقیتر کند.»
ارگان دولت به نقل از وی افزود: «متأسفانه قوانین بالادستی نیز که میتواند نوعی برنامه بلندمدت و استراتژیک توسعه محسوب شود، به دلیل این نبود نظارت قوی در برنامههای کوتاهمدت مانند قانون بودجه دیده نمیشود. نمایندگان مجلس شورای اسلامی باید هر ساله با این نگاه بودجه را قبول و تصویب کنند. باید برای دولت تکلیف بنویسند و از مجریان قانون مطالبه کنند. مطالبهگری میتواند تصمیمسازان و مجریان را مجاب کند که نگاه استراتژیک داشته باشند.»
آلبرت بغزیان، عضو هیئت علمی دانشگاه تهران نیز در این خصوص به ایران میگوید:
«...متأسفانه هیچ نهادی میزان انحراف از برنامهها را ارزیابی نمیکند؛ هیچ برنامهنویسی مورد بازخواست قرار نمیگیرد؛ برنامهها با تغییر شرایط متحول نمیشوند و نتیجه این میشود که برنامهها اقتضایی و با دید کوتاهمدت است.»
تصریح اساتید علم اقتصاد بر ضرورت وجود نظارت قوی و تذکر، بازخواست و برخورد با مسببان و مجریان و قانونگذاران خاطی که موجب دشوارتر شدن شرایط اقتصادی برای مردم و کشور، از دسترفتن فرصتهای رشد اقتصاد و بلاتکلیفی فعالان عرصه تولید و فعالیتهای مولد اقتصادی میشوند، در حالی است که روزنامه ایران پیشتر با تشکیک و تردید افکنی در محاکمه مسببان حیف و میل 18 میلیارد دلاری، نوشته بود: «ریسک تصمیمگیری را از مدیران نگیریم»(!) و «محاکمه مدیران به دلیل تصمیمات اشتباه اولین پیامی که به این طیف میدهد آن است که در چنین شرایطی هیچ تصمیمی نگیرند.»(!)
http://kayhan.ir/fa/news/174370
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
📌 #خبر_ویژه
🔹 تذکر بهنود به گرد و خاک پورنجاتی:ما را دشمنشاد نکنید!
🔸 بیآبرویی که احمد پورنجاتی(عضو فراکسیون مشارکت در مجلس ششم) به واسطه کلنجار رفتن با عباس عبدی راه انداخت، موجب شد همکار شبکه دولتی انگلیس از آنها بخواهد طیف متبوعشان را دشمنشاد نکنند(!)
ماجرا از این قرار است که عباس عبدی در گفتوگو با بیبیسی از تسخیر لانه جاسوسی توسط دانشجویان انقلابی دفاع کرد و گفت: در تاریخ ایران هیچ اقدامی نبوده که تا این اندازه حامی در زمانی که اتفاق افتاد، داشته باشد. هیچ اقدامی نبوده؛ پس چرا باید تجربه یک ملت را محکوم کرد؟ چه کسی به خود چنین حقی میدهد؟
وی افزوده بود: متاسفانه درکی که شما از آمریکا دارید، مطابق واقع نیست. از اینجا که میگویید دلیل تحریم ما از سوی آنها این بوده، خب اگر این اقدام هم نمیشد، آنها بهانه دیگری برای تحریم پیدا میکردند. مگر ایران برجام را نپذیرفت؟ مگر امضاء نکرد؟ مگر همه تعهدات خود را به درستی انجام نداد؟ چرا آمریکا زیر آن قرارداد زد؟
عبدی همچنین گفته بود: بهتر است اسناد سفارت آمریکا را بخوانید. در آن اسناد آمده که حتی طبقات بالای رژیم شاه عصبانی بودند و میگفتند این چه رفتاری است که آمریکا با ایران میکند؟ شما در چنین وضعی چه کار میکنید؟ تسخیر سفارت آمریکا واکنشی طبیعی به رفتار آن کشور بود.
در پی این سخنان، احمد پورنجاتی در توئیتی سرشار از حماقت خطاب به عبدی نوشت:
«یک غلطی کردهاید، من و ما هم در عالم خلسه و نفرت از مستبد فراری، در حال و هوای ضد امپریالیستی، برای آن کار خلاف عرفتان هورا کشیدهایم. حالا بعد از چهل سال از اشغال سفارت، که طشت فاجعهاش بر زمین افتاده، همچنان زور میزنید که با حرافی، ماستمالیاش کنید؟! پیشنهاد: سکوت شرمگینانه!»…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/174372
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
👁🗨 #نگاه
🔹آیا پیامبر(ص) با پیمانشکنان دوباره پیمان میبست؟! (نگاه)
حجت الاسلام #جواد_سلیمانی
🔸چند روز پیش جناب آقای رئیسجمهور در سخنرانیشان در یزد گفتهاند: «پیامبر بزرگوار اسلام با کفار پیمان میبست و آنها پیمان را میشکستند، پیمان دوم را میبست.»
از ظاهر این سخن بر میآید که کفاری که دفعه اول رسول خدا(ص) با آنان پیمان بست همان کافرانی بودند که دفعه دوم با آنان پیمان میبست؛ یعنی پیامبر(ص) با دستهای از کفار یک منطقه یکبار پیمان میبست و آنان پیمانشان را میشکستند؛ ولی این نقض عهد موجب بیاعتمادی و نومیدی پیامبر(ص) به آنان نمیشد و بعد از نقض پیمان دوباره با آنان پیمان میبست.
به نظر بنده این سخن جناب رئیسجمهور قابل نقد است؛ زیرا پیمانهای رسول خدا(ص) با کفار در یک تقسیمبندی جغرافیایی به سه دسته تقسیم میشوند؛ پیمان با کفار مکه، پیمان با کفار مدینه و پیمانهایی با سایر قبایل مستقر در بیرون مکه و مدینه.
به گواهی تاریخ رسول خدا(ص) تنها در صلح حدیبیه با کفار مکه یعنی قریش پیمان صلح بست، که طی آن قریش متعهد شده بود در صورت مسلمان شدن افراد هر قبیلهای متعرض آنها نشود و سایه تهدید را از افرادی که مسلمان میشوند بردارند، ولی قریش در سال هشتم هجری این بند را نقض کرد و به قبیله تازه مسلمان حمله کرد. بدنبال این نقض عهد، با اینکه ابوسفیان جهت عذرخواهی به خاطر این نقض عهد به مدینه آمده بود، رسول خدا(ص) عذر او را نپذیرفت و آن عهد را کان لم یکن فرض کرد و نادیده گرفت و به مکه حمله و آنجا را در سال هشتم هجری فتح کرد....
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/174771
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
📎🔹️خطیب جمعه تهران:
دولت نظارت کند گرانی بنزین بقیه کالاها را گران نکند
http://kayhan.ir/fa/news/174773
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
⭕️ آثار گرانی بنزین باید توسط دولت کنترل شود
⭕️ پ. ن : دولت هم توسط مجلس کنترل شود
ملت منتظر است مجلس چه می کند؟
#اثرات_تورمی_گران_کردن_بنزین
احتمال افزایش قیمت بنزین در روزهای آینده/ اعمال فشار برای تداوم پرداخت ارز ۴۲۰۰ تومانی/ فاصله ۲۲ درصدی حداکثر نرخ سود سپردههای بانکی با نرخ تورم - مشرق نیوز
https://www.mashreghnews.ir/news/1008251/%D8%A7%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%84-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%D8%A8%D9%86%D8%B2%DB%8C%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D9%88%D8%B2%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B9%D9%85%D8%A7%D9%84-%D9%81%D8%B4%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AF%D8%A7%D9%88%D9%85
تاملات حقوقی
احتمال افزایش قیمت بنزین در روزهای آینده/ اعمال فشار برای تداوم پرداخت ارز ۴۲۰۰ تومانی/ فاصله ۲۲ درص
حسن روحانی در آخرین نشست خبری خود گفته بود: هر مقدار قیمت سوخت واصل شود، باید به مردم بازگردد. با اینکه برخی برادران اقتصادی ما معتقدند بودجه باید از اینجا کمک بگیرد اما هر مقدار قیمت سوخت را افزایش دهیم باید آن را به مردم برگردانیم و چیزی وارد بودجه نشود
⭕️پ.ن.
1 چه دلیلی دارد از مردم بگیریم و به مردم بدهیم؟
2چرا از مردم در این خصوص که با زندگی آنها پیوند تنگاتنگ دارد رفراندم نمی کنید و در پشت پرده تصمیم گرفته می شود؟
هدایت شده از اساتید انقلابی و نخبگان علمی
نامه حاجیبابایی به لاریجانی درباره گرانی بنزین
خبرگزاری فارس: حمیدرضا حاجی بابایی رئیس فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی در نامهای به علی لاریجانی رئیس مجلس، با انتقاد از افزایش قیمت سوخت توسط دولت تاکید کرد: ما این کار را در حال حاضر به نفع نظام و مردم نمیدانیم و با اجرای آن مخالفیم.
متن این نامه به شرح زیر است:
جناب آقای دکتر لاریجانی
ریاست محترم مجلس شورای اسلامی
با سلام
خبر عیدی دولت و مجلس شورای اسلامی یا به عبارت بهتر جناب آقای دکتر روحانی وجنابعالی، در روز میلاد پیامبر رحمت (ص) و فرزند بزرگوارش حضرت امام صادق (ع) به ملت ایران، توسط جایگاه های پمپ بنزین به نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی ابلاغ گردید، فارغ از این که از نظر اقتصادی این حرکت چه مزایا و زیان هایی دارد، که خود جای بحث و گفتگوی فراوان دارد، لیکن موارد ذیل را لطفا جهت تبیین علل اتخاذ این تصمیم، برای ملت ایران تشریح فرمایید:
۱- آیا این اقدام براساس قانون برنامه ششم توسعه کشور صورت گرفته وبا قانون برنامه ۵ساله کشور مطابقت دارد؟
۲- آیا این اقدام در قانون بودجه ۱۳۹۸ ؛دربخش درآمدها و هزینه های دولت محاسبه و تعیین گردیده است؟
۳- در آمد حاصل از آن برمبنای ۱۰۰میلیون لیتردرروز ۱۰۹.۵ هزار میلیارد تومان است که ۱/۳ (یک سوم) آن یعنی ۳۶.۵ هزار میلیارد تومان در قانون بودجه ۱۳۹۸ پیش بینی ومحاسبه شده است، اما سئوال این است، محل هزینه ۷۳ هزار میلیارد تومان مابقی در کجا پیش بینی شده است، یارانه اعلام شده برمبنای ۶۰میلیون نفر ومیانگین ۴۵ هزار تومان برای هرنفر حدود۳۲ هزار میلیارد تومان می شود.آن ۴۱ هزار میلیارد تومان باقی مانده قرار است در کجا هزینه گردد؟، آیا قرار است حقوق بازنشستگان لشکری و کشوری و کارگری ترمیم شود؟ یا قرار است صرف ارتقای وضعیت حقوق،اساتید دانشگاه ها،معلمان، کارکنان بویژه شرکتی و قراردادی دولت و...شود؟ یا قرار است وضعیت زندگی اقشار کم درآمد که با سختی ها ومشکلات اقتصادی دست وپنجه نرم می کنند ،شود؟
۴- آیا جنابعالی از این اقدام خبر داشتید یا خیر؟ اگر از این اقدام مطلع بودید چرا نمایندگان مجلس را در جریان این اقدام مهم قرار نداده اید؟ واگر اطلاع نداشتید، نقش وجایگاه مجلس در این کار مهم چه می شود؟
۵- آقای دکتر لاریجانی دقیقا جایگاه مجلس کجاست؟ و شما در چه جایگاهی ریاست می کنید؟ آیا در اتخاذ این تصمیم مجلس موثر است یا دولت؟ یا هردو؟
۶- سالهاست که گفته می شود یارانه گداپروری است. در حال حاضر پرداخت یارانه چه شانی دارد.؟البته مااعتقاد داریم برای جلوگیری از خفه شدن تعدادی از مردم وکارگاه های تولیدی در سیل گرانی ها ، باید سنگ زیر پای آنها قرار داد، یعنی یارانه را پرداخت کرد، تا قد اقتصادی ومعیشتی مردم وگارگاه های تولیدی از سیلاب بلندتر شود.
۷- درحال حاضر آیا مردم وگارگاه های تولیدی توانایی این گرانی وآثار مترتب بر آن را دارند.
۸- ممکن است گفته شود در جلسه سران تصمیم گیری شده است. رئیس جمهور حتما با وزرا مشورت کرده و در دولت جمع بندی شده است، اما شما بعنوان رئیس مجلس با چه کسی مشورت کرده اید؟ مگر میتوانید بدون مشورت مجلس تصمیمی بگیرید؟ شان جلسه قوا با پشتیبانی نظام محفوظ و قابل احترام است، اما با بررسی در مجلس واطلاع رسانی به نمایندگان هیچ منافاتی ندارد که مسئولیت این قسمت با شماست.
۹- ما این کار را در حال حاضر به نفع نظام و مردم نمیدانیم و با اجرای آن مخالفیم. حتما نمایندگان لااقل در این یک جا شفاف سازی خواهند کرد و به مردم اعلام خواهند کرد چه کسی موافق و چه کسی مخالف است، که درصورت مخالفت اکثریت نمایندگان مجلس، شما مخالف مجلس نظرداده اید و در صورت موافقت اکثر نمایندگان، مجلس پاسخگو و شما نظر مجلس را اعلام نمودهاید.
امید است جنابعالی با حضور در صدا وسیمای جمهوری اسلامی ایران اگر در جریان اتخاذ این تصمیم بودهاید دفاع کنید، و اگر این تصمیم بدون اطلاع شما اتخاذ گردیده است، از شان وجایگاه مجلس دفاع نمایید!
حمیدرضا حاجی بابایی
عضو کمیسیون بودجه ومحاسبات مجلس شورای اسلامی
🇮🇷کانال اساتید انقلابی
http://Eitaa.com/asatid_enghelabi
http://Sapp.ir/asatid_enghelabi