هدایت شده از تلنگر بیداری دانشگاهیان بیدار
ماههاست که ایران در چین و هند سفیر ندارد! دو کشور مهم در حوزه فروش نفت. کشورهایی که لااقل تا این لحظه گفتهاند محکم مقابل تحریمهای نفتی آمریکا ایستادهایم. دولت در این دو کشور مثل خیلی از کشورهای دیگر، علاوهبر داشتن دیپلماتهای قوی میبایست، کارشناسان خبره اقتصادی نیز داشته باشد. بیسفیری در این دو کشور کافی است تا به دولت در سیاست خارجی نیز نمره قابل قبول ندهیم. متاسفانه دولت در حوزه سیاست خارجی عملکرد مطلوبی ندارد.
هدایت شده از تلنگر بیداری دانشگاهیان بیدار
این خط و این نشان! (یادداشت روز)
سخنرانیها، یادداشتها و موضعگیریهای برخی جریانهای سیاسی نزدیک به دولت نشان میدهد، آنها به هیچ وجه قصد ندارند مسئولیت وضعی که دولت را گرفتار آن کردهاند بر عهده بگیرند، بنابراین تلاش زیادی را آغاز کردهاند که القاء نمایند «همه» مقصرند. اما در پایان مواضع و یادداشتهایشان این «همه» را رفتهرفته از خود دور و به سپاه، بسیج، مداح، مساجد، مردم، هیئتهای مذهبی، شورای نگهبان، نظارت استصوابی و به هر آنچه غیر از خود! نزدیک میکنند.
برخی از این قماش برای فرار از پاسخگویی درست همانند آن اراذل و اوباشی که برای ترساندن حریف به «خودزنی» میپردازند، به خودزنی میپردازند. یکی از اینها اخیرا با آسمان و ریسمان بافتن تقصیرها را گردن همین «همه» انداخت و به خودزنی پرداخت و اعتراف کرد صلاحیت نمایندگی مجلس را ندارد، چون کسانی که صلاحیت داشتند رد صلاحیت شدند! این در حالی است که حضور بیصلاحیتها در چنین مراکزی پیش از اینکه محصول نظارت استصوابی باشد، محصول«تَکرار» است! محصول لیستفروشی است:
«برای اینکه مرا در لیست امید در پنجمین دوره انتخابات شوراها قرار دهند تقاضای 2 میلیارد تومان کردند و چون این پول را ندادم اسم مرا از لیست خط زدند.» (فاطمه دانشور عضو اصلاحطلب شورای اسلامی شهر تهران/خرداد 96)
«به هر حال افرادی که از امکان مالی و ارتباطات خوبی برخوردارند و چنین امکاناتی برای آنها فراهم است، قطعاً نسبت به بقیه افراد شانس بیشتر و بهتری برای حضور در همه لیستهای انتخاباتی دارند... برخی کاندیداها از طریق رانت وارد لیست امید شدند و من این مسئله را تکذیب نمیکنم.» (الهه کولایی همان ایام)
اگرچه شورای نگهبان هم بیتقصیر نیست و با تایید صلاحیت چنین افرادی، مرتکب خطا شده است!
هدایت شده از تلنگر بیداری دانشگاهیان بیدار
رهبر انقلاب اسلامی : رؤسای قوا و مسئولان بخشهای مختلف باید پشتیبان و کمککار یکدیگر باشند و بهویژه همه باید به دولت کمک کنند زیرا دولت در وسط میدان است.
حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای ، اختلافنظر میان مسئولان را طبیعی دانستند و درعینحال افزودند: این اختلافنظرها نباید رسانهای شوند زیرا مردم را نگران و مضطرب میکند.
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
.
♻️ عصر غیبت و امتحان های گوناگون
✨ آیه ۱۵۵ سوره مبارکه بقره :
"وَ لَنَبْلُوَنَّکُمْ بِشَیْءٍ مِنَ الْخَوْفِ وَ الْجُوعِ وَ نَقْصٍ مِنَ الْأَمْوالِ وَ الْأَنْفُسِ وَ الثَّمَراتِ وَ بَشِّرِ الصَّابِرِینَ"
🔸ترجمه آیه:
و قطعاً شما را با چیزى از ترس، گرسنگى، زیان مالى و جانى و کمبود محصولات، آزمایش مىکنیم و صابران (در این حوادث و بلاها را) بشارت بده.
🔸تفسیر مهم آیه:
امام صادق (ع) فرموده است: «پیش از ظهور قائم نشانه هایی از جانب خدای تعالی برای مومنان خواهد بود.»
راوی گوید: عرض کردم : فدای شما شوم، آن ها کدام است؟
فرمودند: «این قول خدای تعالی که (وَ لَنَبْلُوَنَّکُمْ بِشَیْءٍ مِنَ الْخَوْفِ وَ الْجُوعِ وَ نَقْصٍ مِنَ الْأَمْوالِ وَ الْأَنْفُسِ وَ الثَّمَراتِ وَ بَشِّرِ الصَّابِرِینَ) ؛
یعنی شما مومنان را پیش از خروج قائم (عج) می آزماییم به خوف از پادشاهان بنی فلان در آخر سلطنت آن ها و گرسنگی به واسطه گرانی قیمت ها و کاستی در اموال به واسطه کسادی داد و ستد و کمی سود و کاستی نفوس به واسطه مرگ و میر فراوان و کاستی در ثمرات به واسطه کمی برداشت محصولات زراعتی و در آن هنگام صابران را به تعجیل خروج قائم مژده بده.
📚 کمال الدین و تمام النعمه، ج 2 ، ص 649
🔺کانال حمید رسایی🔻
eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
«مؤمنی» اقتصاددان اصلاحطلب:
🔹دولت روحانی به طور خیلی غیر عادی به دنده خلاص زده است.
🔹این بی کیفیت ترین برنامه ای است که در تاریخ برنامه ایران تدوین شده است.
یادداشت تابعيت دوم حسن روحانی را حتما بخوانید
🔺کانال حمید رسایی🔻
eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a
شاید -تاکید میشود شاید- علت بیعملی دولت تلاش نفوذیها و آدرس دادن غلط آنها به دولت با هدف واداشتن مردم به پذیرش مذاکرات مجدد با حریف باشد. ممکن است برخی اطرافیان دولت با خود اینطور محاسبه کرده باشند که اگر دلار به 20 هزار تومان برسد و تورم و گرانی و فساد کمر مردم را بشکند، نظام مجبور خواهد شد تن به مذاکره بدهد! نشانههایی نیز برای این فرضیه میتوان پیدا کرد. مهمترین این نشانهها، همین بیعملی است که همه به آن اذعان دارند حتی کارشناسان سیاسی و اقتصادی نزدیک به دولت. به قول سعید لیلاز (فعال سیاسی به شدت متمایل به دولت) اختیاراتی که رهبری به سه قوه دادهاند، اگر به چوب داده بودند، اوضاع اینگونه که امروز هست نبود. مخالفت گاه و بیگاه دولتیان با برخورد قهری با تروریستهای اقتصادی، یکی دیگر از این نشانههاست. دیروز آقای واعظی، رئیسدفتر روحانی گفت، فقط با بگیر و ببند مشکلات اقتصادی حل نمیشود. وی هیچ راهحل عملی نیز برای حل مشکلات اقتصادی ارائه نکرد. رئیسجمهور محترم و وزیر اطلاعات نیز چند باری علیه «بگیر و ببند» مفسدان اقتصادی موضعگیری کرده و تلویحا با آن مخالفت کردهاند.
این بیعملی اما میتواند در کار قوه قضائیه نیز تاثیر سوء بگذارد. پیش از این طی یادداشتی در همین ستون آورده بودیم که قوه قضائیه یا هر یک از سه قوه به تنهایی قادر به حل این معضل نخواهند بود. تا وزارت اطلاعات، بانک مرکزی و سایر مراکز دولتی و مجلس به قوه قضائیه کمک نکنند، دستگیری و محاکمه مفسدان اقتصادی به نتیجه مطلوب و ایدهآل نخواهد رسید. البته این به معنای تعطیلی محاکمه تروریستهای اقتصادی نیست. قوه قضائیه باید با قدرت به محاکمه مفسدان اقتصادی و دانهدرشتها ادامه دهد.
کارنامه مجلس نیز در این حوزه اصلا قابل دفاع نیست. دیروز نمایندگان مجلس با فوریت طرح «شفافیت آرای نمایندگان» مخالفت کردند! در حالی که ۱۶۰ نماینده پیشتر با امضای این طرح خود را در رسانهها موافق طرح معرفی کرده بودند! این طرح در صورت تصویب باعث میشد تا مشخص شود هر نماینده به چه چیزی رای داده و چه میکند. نمایندگان طرح دوفوریتی تامین کالاهای اساسی را هم رد کردند همینطور طرح تشدید مبارزه با مفاسد اقتصادی را به موجب مغایرت با اصل ۷۵ از دستور کار خارج کردند و در این شرایط حساس به مرخصی دو هفتهای رفتند!
به هیچ وجه قصد اهانت به مجلس و نمایندگان محترم را نداریم اما مجددا به طرحهایی که دیروز از سوی نمایندگان رد شد دقت کنید. چرا یک نماینده باید با طرح «شفافیت آراء»، «تامین کالاهای اساسی» و از همه مهمتر «طرح تشدید مبارزه با مفاسد اقتصادی» مخالفت کنند؟! نمایندگان اصلاحطلب مجلس دیروز علیه این طرحها تا توانستند سخنرانی کردند.
خداوند شهید مدرس را قرین رحمت کند. ایشان خطاب به برخی از نمایندگان مجلس در آن زمان میگوید: «شماها میترسید، چون یا چیزهایی دارید که نگرانید آنها را از دست بدهید، یا چیزهایی ندارید و در پی به دست آوردن آنها هستید. من که نه میخواهم چیزی داشته باشم و نه چیزی به دست بیاورم، وقتی نه ترس هست نه طمع، من راحت حرفم را میزنم.»
مخلص کلام اینکه، تا وقتی در روسای سه قوه که هیچ محدودیتی ندارند، اراده جدی برای بهبود شرایط اقتصادی ایجاد نشود و قوه مجریه با قوه قضائیه و مجلس با هر دوی آنها مخالفت کنند، باید منتظر دلار 20 هزار تومانی هم باشیم. این خط این هم نشان.
پایان اجلاس سیاستهای پیشگیری از جرم؛
قوه قضاییه مسئول تحقق عدالت قضایی و کیفری
معاون امنیتی انتظامی دادستان کل: قوه قضاییه ضامن اعمال عدالت و رعایت موازین عادلانه در همه زمینههاست.
معاون امنیتی انتظامی دادستان کل کشور با استناد به مواد 64، 77 و 79 قانون مجازات اسلامی گفت : مجازات های جایگزین حبس با توجه به ماده 64 قانون مجازات اسلامی مشتمل بر دوره مراقبت، خدمات عمومی رایگان، جزای نقدی، جزای نقدی روزانه و محرومیت از حقوق اجتماعی است که در صورت گذشت شاکی، کیفیت ارتکاب جرم و شخصیت و سابقه مجرم می توان این موارد را در صدور حکم لحاظ کرد.به گفته امیری اصفهانی، قاضی اجرای احکام براساس ماده 77 قانون مجازات اسلامی می تواند با توجه به وضع محکوم و شرایط و آثار اجرای حکم، تشدید، تبدیل یا توقف موقت مجازات را به دادگاه صادرکننده رای پیشنهاد کند.
معاون دادستان کل کشور تصریح کرد: علاوه بر موضوع مجازات های جایگزین حبس ، برخی دیگر از نهادهای حقوقی که کاهش جمعیت کیفری را در بردارد مورد توجه مقنن قرار گرفته و تعلیق تعقیب، تعویق اجرای مجازات، تعلیق اجرای مجازات، تعویق صدور حکم، آزادی مشروط، نظام نیمه آزادی و آزادی تحت نظام سامانه های الکترونیکی از جمله سازو کارهای کاهنده جمعیت کیفری است.وی اضافه کرد: در مواد 478، 501، 502، 503 و 522 قانون آیین دادرسی کیفری به سازوکار تعویق اجرای مجازات توسط واحد اجرای احکام دادسرا با دلایل درخواست اعاده دادرسی، بیماری جسمی یا روحی محکوم، دوره بارداری و زایمان زنان و ابتلا به جنون، پرداخته شده است.
معاون امنیتی انتظامی دادستان کل کشور با استناد به ماده 533 قانون آیین دادرسی کیفری گفت: طبق این ماده، در جرایم مشمول نظام نیمه آزادی و آزادی تحت نظارت سامانه های الکترونیکی، قاضی اجرای احکام در دادسرا می تواند پس از دریافت گزارش شورای طبقه بندی زندان و نظریه مددکاران اجتماعی مبنی بر تاثیرگذاری تجاری فعالیت شغلی، حرفه ای، آموزشی در فرایند اصلاح محکوم یا جبران ضرر و زیان بزه دیده، به دادگاه صادرکننده حکم، اجرای نظام نیمه آزادی و آزادی با نظارت سامانه های الکترونیکی را پیشنهاد کند.
مدیر مسئول کیهان فرهنگی در «40 سال بالندگی» نوشته است: 40 سال است ملت ما در پاسداری از انقلاب کبیر و نظام اسلامی که خود برپا کرده است شاهد خراشهایی بوده است که با پنجههای خونین آمریکا بر پیکره انقلاب وارد آمده است، اما با خروشهای میلیونی و همیشگی خود پاسخ آن را داده است و خواهد داد؛ این خراشها در برابر این خروشها ناچیز است و به علت ماهیت و باطنش چونان کف آبی نابود شده است و میشود و «جبهه حق» در ایامالله و بزنگاههای تعیین کننده با همان منطق و هدف و آرمانهای اولیه،حرکت خود را استوارتر استمرار بخشیده است.
دکتر اصلانی در ادامه تأکید کرده است: کشور ما 40 سال است که به برکت انقلاب اسلامی و به یمن فداکاری، ایستادگی و اصرار و صبر ملت و پیوند امام و امت، بدون آمریکا نفس میکشد و علیرغم توطئههای آن، در عرصههای مختلف پیشرفت میکند و ملت با تمام قدرت با پاسداری از انقلاب و نظام اسلامیاش در امتداد 15 خرداد 42، 19 دی 56، 22 بهمن 57 و 9 دی 88، همان اهداف و آرمانها را استمرار میبخشد. همان گونه که امام حاضر امت حفظهالله در دیدار با مردم قم فرمودند: «حرف ملت در تمام این سالهای متمادی یک حرف بود و امروز که چهل سال از آن روزها میگذرد،ملت ما همان منطق، همان مسیر، همان هدف را دنبال میکند؛ منتها امروز پختهتر و با تجربهتر است.»
آیت الله کعبی، عضو خبرگان رهبری تشریح کرد:آیا در عصر غیبت می توان حکومت و دولت تشکیل داد؟/ دلائل مخالفین و موافقین
آیت الله کعبی، عضو خبرگان رهبری در جلسه پنجم نشست مرکز تحقیقات علمی حکومت اسلامی که در دبیر خانه مجلس خبرگان رهبری و در جمع طلاب و فضلای حوزه برگزار شد به دلائل تشکیل حکومت و دولت در عصر غیبت پرداخت. وی اعلام کرد اطلاقات و عمومات آیات و روایات جهاد و امر به معروف و نهی از منکر و نیز آیات و روایات دال بر تلاش به منظور اقامه شریعت خدا و حاکمیت دین، لسانش به نحوی است که تخصیص بردار نیست و در هر شرایط و در هر زمان و مکانی باید به آنها عمل بکنیم.
متن کامل آن در منبع زیر است:
http://hawzahnews.com/detail/News/406320
هدایت شده از تلنگر بیداری دانشگاهیان بیدار
فریدمن در کتاب سرمایه داری و آزادی میگوید «هر وقت خواستید کشوری را نابود کنید، پول آن کشور را زمین بزنید».
⭕️ #تولید_برنامههایی در قالب پرسش و پاسخ ، #کلیدی_راهگشا برای ترویج #عفاف و #حجاب
⭕️ علی غلامی رئیس دانشکده حقوق دانشگاه امام صادق ع ضمن تاکید بر #اجرای_مصوبه_حجاب و عفاف شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال ۸۴ بیان کرد:
آثار مثبت و منفی #فرهنگ به گونهای است که در سطح یک جامعه با #فاصله_و_تاخیر نمایان میشود و این عامل باعث سبب درمان معضلات فرهنگی با راهحلهای اقتصادی و سیاسی میشود؛ لذا برای اجرای کار فرهنگی در جامعه نیازمند الگو قراردهی حضرت نوح (ع) هستیم تا با حوصله و صبر فراوان مسائل فرهنگی را پیش ببریم و در این راه نباید منافع ملی را نادیده بگیریم.
⭕️ وی با اشاره به #راهکارهای_حفظ_حجاب و عفاف در جامعه مطرح کرد:
#فرهنگسازی_حجاب وابسته به #سه_عنصر فرد، خانواده و اجتماع است و باید جنبههای شناختی، گرایشی و رفتاری افراد نسبت به پدیده حجاب با استدلال و #الگوسازی تقویت شود.
همچنین در این مسیر نباید هر کدام از عناصر نقشهای خود را به یکدیگر واگذار کنند، بلکه #خانواده در کنار نقش نهادهای آموزشی حاکمیت باید فرزندش را متناسب با اوضاع روز تربیت کند و او را در مقابل رفتارهای ناهنجار #واکسینه کند.
⭕️ غلامی در پایان خاطرنشان کرد:
اگر #تلویزیون و #صدا_و_سیما برای #ترویج_عفاف و حجاب برنامههایی در قالب پرسش و پاسخ تولید کند و عوامل و پیامدهای این امر فرهنگی را تبیین سازد، #کلیدی_راهگشا برای حل مسئله حجاب است، البته متاسفانه در این راه با #مشکل_عدم_اعتقاد و توان مواجه هستیم.
@taamolhoghooghi
کانال تاملات حقوقی