درباره کتاب حکمت و فقه حکمرانی .mp3
6.6M
🔴 حکمت و فقه حکمرانی
▫️با تساهلگری نمیتوان نظریهپردازی در حوزه حکمرانی داشت
🔹حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی:
نسبت حکمرانی و حکومتداری نسبت عموم و خصوص من وجه است و به عنوان یک علم میان رشتهای، نسبتهایی با علومی مانند مدیریت و علوم سیاسی دارد.
🔹این علم یک عنوان یک موضوع جدید شناخته شده که در حدود ۴۰ سال پیش، غرب فعالیتهای درباره آن آغاز کرده و در ۲۰ سال گذشته، رشد فوق العادهای در این زمینه داشته است.
متن کامل گزارش جلسه را که در سال گذشته برگزار شد در زیر قابل ملاحظه است:
https://sccr.ir/News/23583/1/
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
💚 بهرهگیری از نیروی کار ارزان زن با شعار استقلال و آزادی زن
🔻رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار هزاران نفر از زنان و دختران:
🌷 هر مجموعهای هر گوشهای از دنیا با یک انگیزهای با یک جهتگیری دربارهی مسئلهی زن بحث میکنند و حرف میزنند. در این مسئلهی زن هم سرمایهداران عالم و سیاستمداران عالم، که همان سیاستمداران هم متکی به آن سرمایهدارانند، مثل همهی مسائل سبک زندگی دخالت میکنند.
🌷 انگیزه چیست؟ انگیزه دستاندازی سیاسی و استعماری است. وارد میشوند برای اینکه مقدمهای باشد و پوششی باشد در جهت دستاندازی بیشتر، دخالت پیشتر، گسترش بیشتر منطقهی نفوذ خودشان. این انگیزهی در واقع جنایتکارانه را انگیزهی فسادانگیز را در زیر یک ظاهر فلسفی، در زیر یک ظاهرنظری، در زیریک ظاهر انساندوستانه پنهان میکنند. این بیصداقتی سرمایهداران غربی است که امروز بر دنیا مسلطند.
🌷 یک نمونهاش در حدود یک قرن پیش مثلاً بحث آزادی زن و استقلال مالی زن را مطرح کردند. ظاهر خوبی داشت، زن استقلال مالی داشته باشد یا آزادی داشته باشد، اما باطنش چه بود، باطنش این بود که کارخانجاتشان احتیاج به کارگر داشت، کارگر مرد کافی نبود، میخواستند زنها را بیاورند برای کارگری آن هم با دستمزد کمتر از مردان.
🌷 این را در زیر یک ظاهر، یک پوشش انساندوستانهای پنهان کردند بعنوان اینکه زن استقلال مالی داشته باشد آزادی داشته باشد بتواند از خانه بیرون بیاید.
۱۴۰۳/۰۹/۲۷
@t_manzome_f_r
▫️مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری
هدایت شده از خبرگزاری فارس
🔹پرسهزنی خونآشامهای صهیونیست در سرزمین شام
ماجرای کشتار دانشمندان مسلمان را اینجا بخوانید.
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری رسا
20.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رهبر انقلاب: تصور آمریکا و رژیم صهیونیستی و برخی از همپیمانان آنها مبنی بر پایان مقاومت کاملاً اشتباه است/ آن کسی که ریشهکن خواهد شد اسرائیل است.۱۴۰۳/۹/۲۷
،،،_____________________،،،
》ما صدای رسای حوزهایم
》#کانال_خبرگزاری_رسا ✔️👇
🆔 @rasanewsagency
هدایت شده از خبرگزاری رسا
🔻آیت الله خاتمی در اجتماع باشکوه علما، حوزویان و مردم در حرم حضرت معصومه(س):
ترکیه، بازی های منافقانه را کنار بگذارد
🔹رژیم صهیونیستی تهدیدی برای صلح جهانی و جهان اسلام است؛ از امت اسلام و دولت های اسلامی می خواهیم در قبال توطئه ها و نقشه های این رژیم جنایت کار بیش از پیش هوشیار باشند.
🔹رژیم صهیونیستی رژیمی است که قانون نمی شناسد، اگر دیر بجنبید همان بلایی که سر سوریه آوردند را سر شما خواهند آورد.
🔹آیت الله خاتمی همچنین با محکوم کردن رفتارهای منافقانه دولت اردوغان در تحولات اخیر و در مواجهه با رژیم صهیونیستی، خواهان کنار گذاشتن بازی های منافقانه از سوی اردوغان شد.
مشروح گزارش👇
https://rasanews.ir/003Ed4
،،،_____________________،،،
》ما صدای رسای حوزهایم
》#کانال_خبرگزاری_رسا ✔️👇
🆔 @rasanewsagency
هدایت شده از کانال رسمی وابسته به آیت الله العظمی جوادی آملی
💠
حریم امن🔹 جریان #وحدت_حوزه_و_دانشگاه گاهی به امر موعظه، نصیحت و مانند آن وابسته است كه آن كار مثبتی است و اثر خاصّ خود را دارد و اگر بخواهد #صبغه_علمی پیدا كند، باید این دو نهاد را بررسی كرد؛ مثلاً دو نهاد اقتصادی، بهترین راه برای وحدت آنها تبیین مسایل صحیح اقتصاد است و دو نهاد اجتماعی وقتی می توانند با هم هماهنگ باشد كه اصول اساسی جامعه شناسی و اجتماع و مانند آن به خوبی تبیین شود، دو نهاد سیاسی هم همچنین. 🔹 اما دو نهاد علمی مانند #حوزه_و_دانشگاه، اگر بخواهند با هم متّحد شوند، تنها #علم است كه می تواند این دو نهاد را با هم متّحد كند؛ تنها علمی كه می تواند سبب وحدت اینها بشود، علمی است كه صدر و ساقه آن علم، وحدت، توحید، یگانگی و یکتایی است؛ زیرا چیزی كه خود متكثّر است، هرگز عامل وحدت نخواهد بود. تنها چیزی كه میتواند ركن اساسی وحدت حوزه و دانشگاه باشد، #علم_توحید است كه هیچ كثرتی در حرم اَمن آن علم راه پیدا نمی كند. #وحدت_حوزه_و_دانشگاه #آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی 📚 پیام به همایش وحدت حوزه و دانشگاه تاریخ: 1394/09/15 🌐 http://esra.ir 🆔 @a_javadiamoli_esra
هدایت شده از نشریه عبرتهای عاشورا
🔴محمد علی الحوثی: طرح جدیدی برای تقابل با دشمنان آماده کردهایم
♦️عضو شورای عالی سیاسی یمن: عملیاتهای یمن ادامه دارد و هیچ گونه تحرکی از سوی دشمن برای ما اهمیت ندارد؛ چه این تحرکات از سوی آمریکا باشد یا غیر از این کشور.
♦️حملات متجاوزانه محکوم است و ملت یمن دست از پاسخ برنخواهد داشت. نبرد ما ادامه دارد.
♦️هرچه تجاوزات بیشتر شود، گزینهها برای پاسخ روی میز است.
#زن_ایرانی_فاطمی_و_زینبی
#متنفر_از_نتانیاهو_و_جولانی
🇮🇷کانالهای #نشریه_عبرتهای_عاشورا 🇵🇸
🌍 eitaa.com/ebratha_ir ایتا
🌍 splus.ir/ebratha.org سروش
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🔰شهید رئیسی چگونه ناترازیها را بدون آه و ناله مدیریت کرد؟
🔸سپهر خلجی، رئیس شورای اطلاعرسانی دولت سیزدهم نوشت:
🔸شهید رئیسی چند اقدام برای مدیریت ناترازی «برق در تابستان» و «گاز در زمستان» داشت تا نه برق در تابستان که اوج مصرف را داریم قطع شود نه گاز در زمستان.
🔺۱- ساخت انواع نیروگاهها اعم از گازی و خورشیدی و بادی و ... را هم توسط ولت هم بخش خصوصی در اولویت قرار داد به نحوی که در دو سال و نیم دوره مدیریت ایشان رکورد ساخت نیروگاه در کشور شکسته شد و مجموعا حدود ۹ هزار مگاوات به ظرفیت تولید برق کشور اضافه شد.
🔺۲-صنایع را الزام کرد که برای تامین برق خودشان نیروگاه بسازند و در همین راستا چند نیروگاه هم در دوره ایشان ساخته شد و افتتاح گردید از جمله نیروگاه بوتیا در کرمان و نیروگاه فولاد مبارکه اصفهان و ...
🔺۳-زمان توزیع برق بین صنایع را مدیریت کرد. مثلا با هماهنگی برخی صنایع، شیفت کاری خطوط تولیدی آنها بعضا به روزهای تعطیل و ... جابجا شد.
🔺۴-اصلاح الگوی مصرف برق خانگی را هم با سیاستهای تشویقی در دستور کار قرار داد.
🔸بطور همزمان از همان روزهای اول که دولت را هنوز تحویل نگرفته بود، از ناترازی گاز مطلع شد و همکاران متخصص خود در این زمینه را مأمور کرد برای حل بحران احتمالی گاز در زمستان چاره جویی کنند در این زمینه هم چند اقدام انجام شد:
🔺۱- از فرصت شهریور تا آبان ماه که زمان طلایی ذخیره سوخت مایع برای نیروگاه هاست را کاملا استفاده کردند و توانستند در همان سال اول ذخایر را از حدود یک میلیارد مترمکعب در اوایل شهریور به حدود دو ونیم میلیارد متر مکعب در آبان ماه برسانند.
🔺۲-نسبت به تامین سوخت مایع برای نیروگاههای استانهای شمالی، شمال شرق و شمال غرب کشور با اولویت اقدام کردند.
🔺۳-هماهنگی دو وزارت خانه نفت و نیرو برای عدم ایجاد چالش را شخصا مدیریت کرد.
🔺۴-در همان تابستان نسبت به حل چالش فی مابین با ترکمنستان بابت بدهی و جریمه قرارداد گازی با ترکمنستان اقدام کرد و بدهی حدود ۳ میلیارد دلاری را قسط بندی و پرداخت کرد و در پاییز ۱۴۰۰ قرارداد سه جانبه سوآپ گازی بین ایران و ترکمنستان و آذربایجان امضا شد که در رفع ناترازی استانهای شمالی بسیار موثر است.
🔸شاه بیت همه این اقدامات مدیریت مدبرانه و فرابخشی شخص رئیس جمهور در هماهنگی های بین وزارت خانه ای و مطالبه و پیگیری حل مسأله و البته مدیریت جهادی وزرای مربوطه بود که اجازه بحران را نمیداد. مثلا در زمستان سال ۱۴۰۲ که یک روز در تربت جام افت فشار اتفاق افتاد تمام وزارت نفت و سایر دستگاهها را بسیج کرد برای حل مشکل آنجا با انواع روش های مکمل.
🔸همه میدانستند رییس جمهور شهید شخصا هم تلفنی هم بعضا با حضور در اتاق کنترل وزارتخانه ها پیگیری میکرد و همین موضوع برای حل مسأله، انرژی و انگیزه مضاعف در بدنه مدیریتی کشور تولید میکرد و آنها را هوشیار میکرد تا به موقع اقدامات لازم را بعمل آوردند و مثلا در زمستان غافلگیر نشوند.
🔸لازم به ذکر است که میزان ذخایر سوخت مایع تحویلی در نیروگاهها در مرداد ماه ۱۴۰۳ بیشتر از میزان ذخایر سوخت مایع در مرداد ماه سال های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ بوده ولذا با مدیریت صحیح میبینیم که در زمستان های آن سال ها قطعی برق و گاز نداشته ایم.
🔸در حالیکه اگر تدابیر درست مدیریتی در آن سالها نبود، در نتیجه ی «هم افزایی ناترازی برق و گاز» همین اتفاقی که الان رخ داده است میفتاد یعنی قطعی همزمان برق و گاز در زمستان!
💬 سپهر خلجی
@Kayhan_online
هدایت شده از نشریه عبرتهای عاشورا
🔴بیرونم کردند! (گفت و شنود کیهان)
گفت: حذف ناگهانی ارز نیمائی از سوی دولت قیمت ارز را چند هزار تومان افزایش داد!
گفتم: مگر قرار نبود با تورم و گرانی مقابله شود؟ این اقدام که
در اولین روز اعلام، نتیجه معکوس داده است!
گفت: روزنامه دولتی ایران با تیتر «حذف نیما به مهار تورم کمک میکند»! و «پایان قیمتگذاری دستوری ارز» از این اقدام دولت استقبال کرده است!
گفتم: اولاً؛ این اقدام که هنوز نیامده قیمت ارز را افزایش داده و تورم آورده است و ثانیاً؛ منظورش از «پایان قیمتگذاری دستوری ارز» چیست؟! یعنی قیمتگذاری ارز باید به دلالها و کانالهای تلگرامی وابسته به مفسدان اقتصادی سپرده شود؟! ثالثاً؛ ناگهانی بودن این تصمیم نیز میتواند فایده احتمالی آن را مخدوش کند و...
گفت: پس این کارشناسان برجسته و متخصصانی که قرار بود کارها را
بر عهده بگیرند کجا هستند و چه میکنند؟!
گفتم: شخصی برای استخدام به عنوان فروشنده به یک فروشگاه بزرگ مراجعه کرده بود. پرسیدند؛ سابقه فروشندگی داری؟ گفت؛ نه! پرسیدند؛ شغل قبلی شما چی بود؟ گفت؛ چند ماه نجات غریق بودم. پرسیدند؛ چرا به کارت ادامه ندادی؟ گفت؛ شنا بلد نبودم.
یکی غرق شد، بیرونم کردند.
#زن_ایرانی_فاطمی_و_زینبی
#متنفر_از_نتانیاهو_و_جولانی
🇮🇷کانالهای #نشریه_عبرتهای_عاشورا 🇵🇸
🌍 eitaa.com/ebratha_ir ایتا
🌍 splus.ir/ebratha.org سروش