هدایت شده از شناخت رهبری
📰 حجت الاسلام #رئیسی، پای درددل کارگران ماشین سازی تبریز نشست!
🔹بازدید سر زده رئیس قوه قضاییه ازکارخانه ماشین سازی تبریز
🔹دیدار و گفتگو با تعدادی از کارگران و مدیران آن
(به نقل از خبرگزاری تسنیم؛ 9آبان 98)
#مسئول_انقلابی ✅
رهبر معظم انقلاب فرموده اند:👇
💠نبايد پشت ميز و توى اتاق حبس شد. شكل ادارى پيدا كردنِ ما مجموعه ى روحانى و مجموعه ى آخوند، به نفع ما نيست. هر مسئوليتى هم در هرجا داريم، اين حالت طلبگى خودمان، حالت آخوندى خودمان، حالت روحانى خودمان را- كه #انس_با_مردم، #رفتن_ميان_مردم، گفتن به زبان مردم، #شنيدن_درددل_مردم است- بايد از دست ندهيم.
📗20/04/1389
#نشر_باذکر_منبع
@shenakhte_rahbari
🔻پس از FATF و سند 2030؛ این بار نوبت به الحاق به کنوانسیون برن رسید/ پذيرش كپیرايت جهاني؛ ضرر برای همه، سود برای عدهای معدود
📝برخی از مهمترین مشکلاتی که عضویت در کنوانسیون برن ایجاد میکند/ حسین اسلامی
1️⃣تعارض با قوانین مالکیت در اسلام: کپی رایت جهانی متفاوت با نگاه اسلام به مالکیت معنوی بوده و بیشتر در راستای حفظ منافع شرکتهای بزرگ است. اسلام مالکیت خصوصی رادر چارچوب حد و قیود مشخص میپذیرد، ولی سرمایهداری بیحد و حصر و انحصارات استثمار کننده و سیطرهٔ آن بر سرنوشت دارالاسلام را نفی میکند.
2️⃣نقض قاعدۀ نفی سبیل در اسلام: حاکم کردن کشورهای دیگر بر سیستم قضائی کشور (با توجه به بندهای معاهده مبنی بر الزام دستگاه قضایی به انجام پی گیریهای حقوقی بین المللی مربوط)، با قاعدۀ نفی سبیل در تضاد قرار میگیرد.
3️⃣هزینه گزاف: بر اساس مادهٔ اول و دوم تمام پدیدههای قلمرو ادب، علم و هزینه هر صورت که بیان شده باشد داخل این مفهوم میباشند مانند: کتابها، جزوهها و سایر نوشتهها؛ سخنرانیها؛ آثار نمایشی، نمایش ـ موسیقی؛ آثار سینمایی؛ آثار طراحی، نقاشی، معماری، مجسمه سازی، کنده کاری، چاپ سنگی؛ آثار عکاسی، نقشه های جغرافیایی؛ نقشه نگاری معماری و علوم. متون رسمی راجع به امر قانونگذاری یا متون مربوط به امور اداری و قضائی و ترجمه و مجموعههایی که از آثار ادبی و هنری دیگران فراهم میآید نظیر دائرات المعارفها. مشکلات متعدد برای حوزههای مختلف علمی و فناوری، فرهنگی و…. پدید میآورد مثلا برای تهیۀ نرمافزارهای مورد استفاده در کشور، باید هزینههای میلیاردی پرداخت گردد.
4️⃣گسترش دلالی و تضعیف تولید داخل: دلالی محصولات خارجی گسترش پیدا میکند و تولید کنندگان داخلی به خاطر سود آسان فروش محصولات خارجی، از تولید محصول داخلی منصرف میشوند.
5️⃣وابستگی ابدی: با توجه به ضعف ایران در تولید بسیاری از محصولات، اضافه شدن این قانون راه را برای کسب فناوری میبندد، چون باید حقوق تولیدکنندگان خارجی تا ۵۰ سال رعایت شود.
6️⃣ترمز بخش فناوری: با کشورهای صاحب فناوری بلا استثناء از کپی محصولات خارجی شروع کرده و پس از مدتی به توانائی تولید محصولات پیچیده با طراحی خود رسیدهاند. در صورتی که ما پیش از رسیدن به توانائی برتر در زمینۀ فناوری به این کنوانسیون و معاهداتی از این دست بپیوندیم، رشد بخش فناوری به شدت تحت تأثیر قرار میگیرد.
7️⃣تحریم: قبول کپی رایت جهانی در شرایط تحریم، به معنی مسدود کردن راههای معدود باقی مانده برای دور زدن تحریمهاست.
8️⃣عضویت بدون کسب امتیاز: کشورهای قدرتمندی که در این کنوانسیون عضو شدهاند، پس از دریافت امتیازهای مختلف به این کنوانسیون پیوستند. در صورتی که ایران بدون هیچ امتیازی و به صورت داوطلبانه این بار سنگین را پذیرا شده است. اصلاحات قانونی مرتبط که بر اساس معاهده پس از آن در قوانین داخلی، غیر قابل تغییر است نیز لحاظ نگردیده است.
9️⃣ضرر برای همه، سود برای عدهای معدود: عضویت در این کنوانسیون برای تمام ایرانیان ضرر گزافی به همراه خواهد داشت، اما با توجه به محدود بودن صادرات ایران، تنها برای عدۀ معدودی که دلال محصولات خارجی هستند، سودآور است.
🔟نقض آزادیهای فردی: برای تثبیت قانون کپیرایت، به ویژه در اینترنت و به خصوص برای محصولات خارجی، شرکتهای خارجی اجازه خواهند یافت که به دنبال نقض کپیرایت توسط کاربران ایرانی بگردند و از روشهای غیرمعمول و ورود به حریم خصوصی کاربران برای یافتن موارد نقض بهره خواهند گرفت.
1️⃣1️⃣زمینهسازی برای ادامۀ تبلیغات منفی و جریمههای سنگین: اگر ایران در مواردی از این معاهده کوچکترین تخطی داشته باشد، با جریمههای سنگین و اقدامات تبلیغاتی منفی مواجه شده و ممکن است محدودیتهای بیشتری بر علیه ایران اعمال شود و توجیهی برای نقض کپی رایت وجود نخواهد داشت.
2️⃣1️⃣گسترش محتوای نامشروع: با توجه به به رسمیت شمردن مالکیت خارجیها، امکان سانسور محتوای نامشروع کم میشود.
3️⃣1️⃣ایجاد انحصار: یکی از مهمترین تهدیدها انحصار فناوری و دانش در دست گروههای معدودی است که از ارائۀ آن به دیگران، جز در قبال مبالغ کلان، ابا میکنند و اکثریت ایرانیها از دستیابی به فناوری و دانش روز حتی کتابهای خارجی محروم میشوند.
4️⃣1️⃣سرنگون کردن نردبان توسعه: کشورهای توسعه یافته بعد از طی مسیر توسعهٔ خود، با سرنگون کردن نردبان پیشرفت، سایر کشورها را ملزم به رعایت مسیری خلاف سیر تاریخی توسعهٔ خود میکنند. به صورت نمونه ایالات متحدهٔ آمریکا تا سال ۱۹۸۸ یعنی حدود ۱۰۰ سال پس از نسخهٔ ابتدایی معاهدهٔ برن و پس از تثبیت جایگاه توسعهای خویش و پس از گرفتن امتیازات بسیار و اصلاح قوانین داخلی به گونهٔ عدم متضرر شدن از این لایجه و پس از فائق آمدن بر قطب دوم جهان دو قطبی وارد این معاهده شد. اما ما امادگی کافی نداریم.
⭕️عادل عبدالمهدی نخست وزیر عراق:
اصلاح قانون اساسی ممکن است به تغییر ماهیت نظام سیاسی عراق بینجامد.
⭕️ تصویب بسته اصلاحی جدید در دولت عراق
کابینه عراق در نشستی به ریاست عبدالمهدی بسته اصلاحی جدیدی را تصویب کرد که دربرگیرنده پاسخ به خواستههای تظاهرات کنندگان است.عبدالمهدی همچنین در اشاره به جلوگیری از برگزاری کلاسهای درس از سوی تظاهرات کنندگان گفت دعوت به جلوگیری از برگزاری کلاسهای درس، اقدامی نادرست است، نمیتوان حق آموزش را تعطیل کرد.
فرمانده کل نیروهای مسلح و نخست وزیر عراق شامگاه سه شنبه در سخنانی تاکید کرد نیروهای امنیتی هرگز به سمت تظاهرات کنندگان تیراندازی نکرده اند. وی درباره بروز خلاء در قدرت در صورت استعفای دولت بدون اینکه جایگزین مناسبی برای آن باشد، هشدار داده است.
عبدالمهدی در سخنانی در نشست کابینه که با حضور استانداران عراق برگزار شد، اظهار داشت تظاهرات کنونی در عراق در مسیر درست حرکت میکند. وی با اشاره به اینکه این تظاهرات بیانگر اشتباهاتی است که از سال 2003 روی هم انباشته شده است،افزود قانون اساسی چتری است که همه زیر این چتر و سایه آن قرار دارند. وی از نیاز به تعدیل قانون اساسی خبر داد و گفت سئوال این است که چگونه این تغییرات را اعمال کنیم.
وی اظهار داشت آغاز سازوکارهای قانون اساسی، واضح ترین راه برای انجام تغییرات از جمله تغییر نظام سیاسی است، وی افزود شکافی میان گروههای سیاسی و افکارعمومی به سبب قانون احزاب و قانون انتخابات رخ داده است.
عبدالمهدی خاطر نشان کرد ما در انتخابات اخیر شاهد میزان پایین مشارکت مردم به سبب شکاف میان آنها و گروههای سیاسی بودیم. وی از ارائه قانون جدید برای انتخابات خبر داد تا زمینه و فضا به روی افراد مستقل فراهم شود.
نخست وزیر عراق گفت فشار تظاهرات سبب حرکت در مسیر پذیرش پیش نویس قوانینی شده که قبلا وجود داشت، ولی کنار گذاشته شده بود. تمام خواستههای تظاهرات کنندگان مشروع است و ما همگی به مسالمت آمیز بودن تظاهرات اذعان میکنیم، ولی برخی از آن به عنوان سپرانسانی برای خرابکاری استفاده میکنند و ما میان کسانی که در تظاهرات مسالمت آمیز مشروع شرکت می کنند و میان کسانی که برای خرابکاری و تخریب تلاش میکنند، تفاوت قائل هستیم.
عبدالمهدی تصریح کرد آتش زدن خانهها و نهادها و مقرها را نمیتوان در چارچوب تظاهرات مسالمت آمیز قرار داد. نیروهای ما تا کنون در وضعیت دفاعی و نه هجومی قرار دارند و از گلوله استفاده نمیکنند.
⭕️ نخست وزیر عراق درباره تعدیل قانون اساسی هم اظهار داشت تعدیل و اصلاح قانون اساسی باید از خود قانون اساسی و نه با لغو آن و بازگرداندن به نقطه صفر شروع شود. در برهههای اخیر بدهی های عراق به سبب زیان های ناشی از قانون شکنی و تعدی از قانون در تظاهرات افزایش یافته است، اگر دولت استعفا کند و به دولت پیشبرد امور به صورت موقت تبدیل شود و پارلمان در ایجاد جایگزین مناسب با تاخیر عمل کند، وضعیت کشور پیچیده خواهد شد.
⭕️ عبدالمهدی تصریح کرد ما به قدرت چنگ نزدهایم و همه مسئولان آماده استعفا هستند، اگر به نفع کشور باشد، ما قانون اساسی داریم که تمام امور را تنظیم و ساماندهی میکند، تمام اصلاحات از طریق چارچوبهای قانونی و قانون اساسی امکان دارد.
⭕️ وی خاطرنشان کرد کندی در اجرای اصلاحات مطلوب از طریق چارچوبهای قانون اساسی بسیار بهتر از به وجود آمدن خلاء احتمالی است.
14 آبان 1398
⭕️ قابل توجه شورای نگهبان
⭕️ مشکلات و پیامدهای الحاق به نسخه استعماری "کنوانسیون برن"
⭕️ پیامدهای سوء الحاق چیست؟
⭕️ سلطه بیگانگان را نپذیرید.
پذيرش كپیرايت جهاني یعنی ضرر برای همه، سود برای عدهای معدود.
یادداشت حسین اسلامی را ببینید.
«کنوانسیون برن» ناامنی علمی و فرهنگی در ایران ایجاد میکند
https://ana.ir/fa/news/16/443417/%DA%A9%D9%86%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%B3%DB%8C%D9%88%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D9%86-%D9%86%D8%A7%D8%A7%D9%85%D9%86%DB%8C-%D8%B9%D9%84%D9%85%DB%8C-%D9%88-%D9%81%D8%B1%D9%87%D9%86%DA%AF%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF-%D9%85%DB%8C%E2%80%8C%DA%A9%D9%86%D8%AF/
کنوانسیون برن» ناامنی علمی و فرهنگی در ایران ایجاد میکند
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: لایحه عضویت در کنوانسیون برن در همه بخشهای هنری در جامعه ایران ناامنی ایجاد میکند و محدودیتی است که خودمان فراهم میکنیم.
حجتالاسلام والمسلمین نصرالله پژمانفر در گفتگو با خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی خبرگزاری آنا، با اشاره به لایحه حمایت از حقوق ادبی و هنری ایران و کنوانسیون بِرن اظهار کرد: «این لایحه به لحاظ ساختاری و تعهدات یکطرفهای که برای کشور ایجاد میکند، اشکالات فراوانی دارد».
وی افزود: «لایحه کنوانسیون برن حقوق مؤلفان، مصنفان و کسانی که در حوزه تولید محتوا فعالیت میکنند را به شدت به خطر میاندازد».
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه این لایحه یک حرکت یکطرفه و محدود کننده ایران در جهان است، خاطرنشان کرد: «تصویب چنین لایحهای در همه بخشهای هنری از جمله فیلم، کتاب، موسیقی و علمی و ... برای جامعه ایران ناامنی ایجاد میکند و محدودیتی است که خودمان فراهم میکنیم».
پژمانفر با تأکید بر اینکه لایحه کنوانسیون برن دامی برای کشور است، گفت: «به هیچوجه نباید اجازه دهیم سیاستهایی که دیگر کشورها در این کنوانسیون برای ما طراحی کردهاند، پذیرفته شود».
نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: «متأسفانه این لایحه در کمیسیون اصلی که کمیسیون قضائی و حقوقی است پذیرفته شده و کلیات آن هم در کمیسیون فرهنگی رأی آورده و امیدوارم دوستان در صحن علنی مجلس دقت نظر بیشتری برای تصویب آن داشته باشند».
به گزارش آنا، کنوانسیون برن، یک معاهده بینالمللی در خصوص حق تکثیر و حق مؤلف است که نخستین بار در شهر برن در سوئیس در سپتامبر سال ۱۸۸۶ (شهریور ۱۲۶۵ شمسی) تصویب شد. محتوای اصلی این کنوانسیون برای موضوعات کتاب و سینمایی شاید مفید به نظر برسد؛ اما اثر آن در حوزههای علمی تفاوت زیادی میکند.
طبق این کنوانسیون اگر کتاب یا پروژهای علمی در هر کجای دنیا ترجمه شود باید به نام پدید آورده آن زده شود.
کنوانسیون مذکور کشورهای امضاکننده را ملزم میکند آثار پدیدآورندگان سایر کشورهای امضاکننده را همچون آثار پدیدآورندگان تبعه خود مورد حمایت کپیرایت قرار دهد. یعنی اگر کتاب یا پروژهای علمی هم ترجمه شود باید به نام پدید آورده آن زده شود.
ایران عضو کنوانسیون برن نیست. موافقان پیوستن ایران به این کنوانسیون، آن را مقدمهای برای پیوستن ایران به سازمان تجارت جهانی و بهرهمندی از منافع آن معرفی میکنند، زیرا مطابق موافقتنامه تریپس که از ملزومات پیوستن به سازمان تجارت جهانی است، کشورهای عضو ملزم میشوند بخشهایی از اصول کنوانسیون برن را که در ماده ۹ «موافقتنامه تریپس» منعکس شده است، رعایت کنند.
در مقابل مخالفان و منتقدان معتقدند ایران بیش از آنکه تولیدکننده علم، فرهنگ و محصولات این حوزه باشد، مصرفکننده است و پیوستن ایران به این کنوانسیون هزینههای بسیار زیادی را به دولت و مردم تحمیل خواهد کرد و توسعهٔ علمی و فرهنگی را دچار مشکل میکند.
⭕️ یک کلمه حرف حساب با رئیس مجلس
⭕️ چرا با مصوبه غیر قانونی دولت در 29 فروردین 1397 برخورد نشد؟
⭕️ تصمیم نادرست و غیرقانونی رئیسجمهور منجر به کاهش ارزش پول ملی و کاهش قدرت خرید مردم و تورم بالای 45 درصد شده است.
⭕️ آیا ریاست محترم و نمایندگان مجلس نمیخواهند از اختیارات خود برای جلوگیری از تصمیمات نادرست و غیرقانونی و خلاف قانون اساسی استفاده کنند.
دولت محترم در مصوبه 29/1/97 به استناد اصل 138 قانون اساسی و تبصره 2 ماده 7 قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز اقدام به تعیین مرجع نرخ ارز بر اساس هر دلار معادل 4200 تومان کرده است.
این مصوبه به دلایل زیادی یک تصمیم نادرست در اقتصاد کشور بوده که منجر به کاهش ارزش پول ملی و اغتشاش مالی و پولی و نیز رانت عظیمی به نفع قاچاقچیان ارز و کالا شده است، رهبری از آن به عنوان یک «خطای بزرگ» و «بیتدبیری» یاد کردهاند و آن را مستحق «پیگرد قانونی» دانستند.
⭕️ مصوبه دولت هیچکدام از مسیرهای قانونی را طی نکرده است.
⭕️ آیا دولت
ابتدا به ساکن میتواند قانونگذاری کند پس مجلس چه کاره است؟
رک. نشانی زیر:
محمدکاظم انبارلویی:
یک کلمه حرف حساب با رئیس مجلس
https://www.farsnews.com/news/13980721001043
#تصمیم_نادرست
#کاهش_ارزش_پول_ملی
#اغتشاش_مالی_و_پولی
#رانت_عظیم_به_نفع_قاچاقچیان_ارز_و_کالا
#خطای_بزرگ
#بی_تدبیری
#پیگرد_قانونی
یک کلمه حرف حساب با رئیسمجلس
تصمیم نادرست و غیرقانونی رئیسجمهور منجر به کاهش ارزش پول ملی و کاهش قدرت خرید مردم و تورم بالای 45 درصد شده است.آیا ریاست محترم و نمایندگان مجلس نمیخواهند از اختیارات خود برای جلوگیری از تصمیمات نادرست و غیرقانونی و خلاف قانون اساسی استفاده کنند.
یک کلمه حرف حساب با رئیسمجلس
خبرگزاری فارس،گروه دیدگاه؛ «محمدکاظم انبارلویی» در یادداشتی نوشت:
دولت محترم در مصوبه 29/1/97 به استناد اصل 138 قانون اساسی و تبصره 2 ماده 7 قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز اقدام به تعیین مرجع نرخ ارز بر اساس هر دلار معادل 4200 تومان کرده است.
این مصوبه به دلایل زیادی یک تصمیم نادرست در اقتصاد کشور بوده که منجر به کاهش ارزش پول ملی و اغتشاش مالی و پولی و نیز رانت عظیمی به نفع قاچاقچیان ارز و کالا شده است، رهبری از آن به عنوان یک «خطای بزرگ» و «بیتدبیری» یاد کردهاند و آن را مستحق «پیگرد قانونی» دانستند.
اصل 138 قانون اساسی رئیس مجلس را موظف کرده است در مورد تصویبنامههای دولت اظهارنظر کند و اگر آن را خلاف قانون یافت با ذکر دلیل برای تجدیدنظر به هیئتوزیران بفرستد. این مصوبه در همان روز تصویب، ابلاغ شده و همچنان که در متن مصوبه آمده تعیین نرخ ارز همان روز به همه دستگاهها ابلاغ شده است. درباره این مصوبه ملاحظات زیر قابل تأمل است.
1- تعیین نرخ مرجع ارز با مکانیزمهای قانونی که در قانون پولی و بانکی مربوط به شورای پول و اعتبار و نیز طی فرآیندی است که به همراه بودجه هر سال به تصویب مجلس میرسد.
مصوبه دولت هیچ یک از این فرآیندها را طی نکرده است و برخلاف مصوبه مجلس و شورای نگهبان اقدام به تعیین نرخ مرجع ارز کرده است. چرا جنابعالی این نقض اصل 138 و نیز قوانین عادی مترتب بر این مصوبه را به دولت متذکر نشدید و جلوی مصوبه خلاف قانون را نگرفتید.
2- چه قبل از انقلاب و چه بعد از انقلاب هیچ دولتی تعیین نرخ مرجع ارز با نادیده گرفتن مسئولیتهای قانونی بانک مرکزی مستند به قانون مبارزه با قاچاق ارز و کالا نکرده است. در همین قانون هم، به دولت چنین اجازهای داده نشده است. آنچه در این قانون آمده مدیریت و ساماندهی بازار ارز است نه تعیین نرخ ارز، چگونه است که با این مصوبه خلاف قانون توسط شما مخالفت نشده است.
3- دولت وفق اصل 138 ابتدا به ساکن نمیتواند قانونگذاری کند. آنچه در اصل 138 آمده است اختیارات دولت در تدوین آییننامه اجرایی قوانین، انجام وظایف اداری و تأمین اجرای قوانین و تنظیم سازمانهای اداری است. تصویبنامه مورخه 22/1/97 از جنس هیچکدام از اینها نیست.
ابتدا به ساکن اقدام به قانونگذاری در مورد یک امر کلیدی در حوزه مسائل پولی و مالی کشور کرده است که فرآیند قانون آن در شورای پول و اعتبار، وظایف وزارت اقتصاد و دارایی، تصویب بودجه در دولت و مجلس و شورای نگهبان دقیقا تعریف شده است.
مصوبه دولت هیچکدام از این مسیرهای قانونی را طی نکرده است. آیا دولت
ابتدا به ساکن میتواند قانونگذاری کند پس مجلس چه کاره است؟
هدایت شده از شناخت جبهه دشمن
⭕️ نفوذ در ساختارها خطرناکترین نفوذها است/
اعتراف دشمنان به قدرت برتر ایران در پیچ تاریخی
⭕️ نماینده ولی فقیه در روزنامه کیهان با اشاره به اعتراف دشمنان اصلی ایران مبنی بر اینکه ایران دست برتر را در تحولات پیچ تاریخی دارد تصریح کرد:
دشمن برای تغییر معادلات به دنبال نفوذ و تغییر باورهای مردم و مسئولان است.
⭕️ به گزارش ایکنا از قم، حسین شریعتمداری، نماینده ولی فقیه در روزنامه کیهان امروز ۱۶ آبان در همایش تبیین بیانیه گام دوم انقلاب در مصلای قدس قم گفت: نسخه اسلام از قبل از انقلاب هم وجود داشت ولی در عرصه اجتماعی عملی نشده بود ولی بعد از انقلاب عملیاتی شد و مهمترین مولفه چنین اسلام ناب مبارزه با ظلم و ستم و نرفتن زیر بار زور است.
۱۶ آبان ۱۳۹۸
https://qom.iqna.ir/fa/news/3855292
هدایت شده از تلنگر بیداری دانشگاهیان بیدار
⭕️ جشن ولایت نور،
⭕️ با سخنرانی استاد رحیم پور ازغدی پیرامون"نقش زنان در تحقق تمدن نوین اسلامی و رسیدن به جامعه آرمانی ظهور"
⭕️ یکشنبه ۱۹ آبان، ساعت ۱۳، سالن همایش های بین المللی نور، دانشگاه الزهرا (س)
هدایت شده از مهدوی ارفع
#یک_لقمه_کتاب
✅اولین بروز و ظهور توطئه های عمیق و از پیش طراحی شده دشمن برای ناکارآمدکردن نظام اسلامی در صدر اسلام، انحراف حکومت و ولایت از جایگاه اصلی آن یعنی اهل بیت بود.
سقیفه، بنیانگذار انحطاط و انحراف اسلام نوپا و ارتجاع جاهلیت و ناسیونالیسم و ....
این کتاب محصول سخنرانی های علامه سید مرتضی عسگری رحمه الله به عنوان محق بزرگ جهان اسلام در ماه های محرم و صفر ۱۴۱۹ هجری قمری است که بصورت کتاب ویرایش و در ۹۱ صفحه منتشر شده است.
کتابی با بیان روشن و روان، مستند به منابع معتبر شیعی و سنی و با حجم کم که برای همه کسانی که میخواهند فهم درست از تاریخ امیرالمومنین، جایگاه حکومت در اسلام، نهج البلاغه و ... داشته باشند مفید و موثر است.
✅خواندن این کتاب را به همه مخاطبانم خصوصا عزیزان #نهج_البلاغه_ای توصیه می کنم.
🆔 @mahdavi_arfae
هدایت شده از خبر فوری
دبیر ستاد امر به معروف: رئیس جمهور مرتکب جرم شده و مشمول دوسال حبس است
@AkhbareFori
هدایت شده از تلنگر بیداری دانشگاهیان بیدار
پیش نشست کنفرانس ملی عمید
آیت الله عمید زنجانی
استاد برجسته حقوق عمومی و فقه سیاسی
با حضور حضرت آیت الله کعبی استاد دانشگاه و عضو هیات رئیسه مجلس خبرگان رهبری و حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمدجواد ارسطا
قم/ چهارشنبه 22 آبان ماه 1398
15 -18
مؤسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی ره
هدایت شده از باشگاه خبرنگاران جوان
🔸رافائل گروسی، گزینه تصدی سمت مدیرکلی آژانس بینالمللی انرژی اتمی، در مصاحبه با نشنال:
🔹بهترین راه برای آژانس داوری بیطرفانهای درباره برنامه هستهای ایران است.
🔹اگر رئیس آژانس شوم تلاش میکنم با دیدگاههای متعصبانه علیه ایران مبارزه کنم.
🆔 @YjcNewsChannel
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
📷بیستونهمین محفل شعر "قرار" با نام پیامبر مهربانی برگزار میشود
https://tn.ai/2137290
. @TasnimNews
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
🚩بهمنی: ماجرای تخلف ۲ میلیارد دلاری به دولت خاتمی و روحانی مربوط است، مسئولان حقیقت را به مردم بگویند
رییس کل اسبق بانک مرکزی در گفتگو با تسنیم در واکنش به اظهارات رییس جمهور در یزد مبنی بر تعلل دولت قبل در وصول 2 میلیارد دلار و مصادره آن توسط دولت آمریکا در سال 95 اظهار داشت:
🔹 اولا آقایان چرا پس از 6 سال الان به یادشان آمد که درباره این مساله صحبت کنند؟
🔹امکان برداشت اوراق تا زمان سررسید وجود ندارد، سررسید این اوراق در دولت ما نبود؛ چرا آقایان در همین دولت اقدامی برای وصول 2 میلیارد دلار نکردند.
🔹این اوراق در دولت نهم و دهم گرفته نشده است و زمان خرید آن مربوط به دولت های قبل است. ضمن آنکه زمان سررسید اوراق نیز در دولت قبل نبوده است.
https://tn.ai/2137818
@Tasnimnews