خانه و خانواده/ 23 / ویرانی خانه ها!!
لطفا این مطلب را حداقل برای «یک نفر» ارسال فرمایید.
🌸⃟🕊 کانال #طبس_بانو
@Tabasbanoo
به ما بپیوندید...
امروز | قرائت خطبه عقد خواهر شهید مدافع حرم مجید قربانخانی توسط رهبر انقلاب
۱۴۰۲/۳/۳۰
🌸⃟🕊 کانال #طبس_بانو
@Tabasbanoo
به ما بپیوندید...
🌸 در دیدار جمعی از خانواده شهدای مدافع حرم با رهبر انقلاب و در روز ازدواج صورت گرفت 👇
❤️ قرائت خطبه عقد خواهر شهید مدافع حرم مجید قربانخانی توسط رهبر انقلاب
👈 خطبه عقد خواهر شهید مجید قربانخانی از شهدای مدافع حرم که سال ۱۳۹۴ در منطقه خانطومان سوریه به شهادت رسیده بود توسط رهبر انقلاب قرائت شد.
🔸 خانواده شهید مجید قربانخانی به همراه تعدادی دیگر از خانواده شهدای مدافع حرم در فهرست میهمانان ویژهای قرار داشتند که صبح روز سهشنبه ۳۰ خرداد مصادف با اول ذیحجه سالروز ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت زهرا(س) در حسینیه امام خمینی(ره) میهمان رهبر انقلاب اسلامی، حضرت آیتالله خامنهای بودند.
🎉 در این دیدار خانواده شهید درخواست کردند تا خطبه عقد دخترشان زینب قربانخانی توسط رهبر انقلاب جاری شود. به این ترتیب حسینیه امام خمینی(ره) و توصیههای حضرت آیتالله خامنهای نقطه شروع زندگی مشترک زینب قربانخانی و احسان عطایی شد و مهریه نیز به رسم مالوف همیشگی ۱۴ سکه بهار آزادی مقرر شده بود.
🔸 رهبر انقلاب بعد از جاری شدن خطبه عقد دعا کردند این زوج زندگی شیرینی داشته باشند: «باهم بسازید، صفا و صداقت داشته باشید تا زندگیتان شیرین باشد.» این اما همه ماجرا نبود.
🔆 پس از قرائت خطبه عقد، پدر شهید قربانخانی از حضرت آیتالله خامنهای درخواست کرد تا از مادر شهید بخواهند تا لباس مشکی خود را عوض کند؛ درخواستی که با پاسخ مثبت ایشان روبرو شد: «لباس مشکی را عوض کنید. ما چشم حقیقتبین نداریم و نزدیکبین هستیم. اگر چشم حقیقتبین داشتیم و جایگاه شهدا را در آن دنیا میدیدیم قطعاً برای آنها خوشحالی و شادی میکردیم و عزا نمیگرفتیم.»
🌷 رزمنده مدافع حرم مجید قربانخانی، سال ۱۳۹۴ در ۲۵ سالگی در خانطومان سوریه شهید شد و پیکر مطهرش سه سال بعد از شهادت به کشور بازگشت. جوانی از منطقه یافتآباد در جنوب تهران که به برکت ارادت به اهلبیت (ع) و سفر کربلا تحول روحی و شخصیتی یافت و در نهایت به درجه رفیع شهادت رسید.
۱۴۰۲/۳/۳۰
🌸⃟🕊 کانال #طبس_بانو
@Tabasbanoo
به ما بپیوندید...
علی(ع) زودتر به خانه آمده بود و در کارها به همسرش کمک میکرد. فاطمه(س)، کارهای خانه را سامان بخشید. نوبت بازی و نوازش بچه ها بود. میان بازی های بچگانه، درس های بزرگ زندگی را به کودکانش میآموخت.
چهره حسن(ع) بیشتر شبیه پدر بود و حسین(ع)، بیشتر شبیه مادر و پدربزرگ...
#تیکه_کتاب
📚 #فاطمه_علی_است
✍🏻 #علی_قهرمانی
🌸⃟🕊 کانال #طبس_بانو
@Tabasbanoo
به ما بپیوندید...
🌱
عشق باید که پس از این ، سخن آغاز کند
مرتضی در بزند ، فاطمه در باز کند :)♥️
#مجید_تال
🌸⃟🕊 کانال #طبس_بانو
@Tabasbanoo
به ما بپیوندید...
طبس بانو
الان وقت خوندن این کتابه😍 تو فاصله بین ازدواج حضرت علی(ع) و زهرا(س)، و عید غدیر به شدت پیشنهاد میکن
انصافا خیلی حق بود
مصیبتهای تغییر نکردن ساعت
🌸⃟🕊 کانال #طبس_بانو
@Tabasbanoo
به ما بپیوندید...
7.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷 ۳۱ خرداد سالروز شهادت یکی از عجیب ترین انسان های تاریخ بشریت و از بنیانگذاران جبهه مقاومت و حزب الله لبنان، دکتر مصطفی چمران گرامی باد.
♦️شهیدی که مانند شهید آوینی در سراسر این کره خاکی شبیه هیچ کس نبود. قرار بود که وقتی شهید آوینی از سفر فکه برگشت در خصوص شهید چمران یه مستند بسازه اما خواست خدا این بود که سید در فکه آسمونی بشه و تو بهشت همنشین دکتر بشه
🔸و حالا این شهید چمران است که در غیاب راوی «روایت فتح»، روایت شهادت خود و لحظات آخر عمرش را با صدای خویش به ما می گوید!
🌸⃟🕊 کانال #طبس_بانو
@Tabasbanoo
به ما بپیوندید...
#مبلّغ_غدیر_باشیم
✅ادامه #غدیر مولایمان را چگونه #تبلیغ کنیم؟
15- یک #فرد می تواند با #عیدی روز غدیر به رفتگر محله اش مبلّغ غدیر باشد.
16- یک #فرد می تواند با دادن #هدیه به #همسایگان محله اش مبلّغ غدیر باشد.
17- یک فرد می تواند با پخش یک جعبه #شیرینی میان #همسایه ها مبلغ غدیر باشد.
18- یک فرد می تواند با #تزئین_ماشینِ خود در ایام غدیر مبلّغ غدیر باشد.
19- یک فرد می تواند با #تزئین_درب_منزل یا آپارتمان خود مبلّغ غدیر باشد.
20- یک فرد می تواند با #ترویج_آداب_غدیر مبلّغ غدیر باشد.
21- یک فرد می تواند با #طراحی_کارت_پستال با موضوع غدیر و پیام آن مبلّغ غدیر باشد.
22- یک فرد می تواند با #ترویج فرهنگ #عیدی دادن میان #اقوام مبلّغ غدیر باشد.
23- یک مادر می تواند با پخش #سرودهای_غدیری در #منزل مبلّغ غدیر باشد.
24- یک فرد می تواند با یک #لبخند و #شادباش غدیر مبلّغ غدیر باشد.
25- یک فرد می تواند با خواندن #خطبه_برادری میان دوستانش مبلّغ غدیر باشد.
...و هزار کار دیگه که مجال گفتنش نیست. شما به چه نحوه ای مبلغ هستین ؟؟
🌸⃟🕊 کانال #طبس_بانو
@Tabasbanoo
به ما بپیوندید...