فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه اسرائیلیها میرن تو پناهگاهها😂
مردم ایران میرن نماز جمعه پشت سر حضرت آقا😍
https://eitaa.com/tabasgolshantabas
🔴همزمان با #مانور_اقتدار جمهوری اسلامی ایران، از مصلی تهران تا فرودگاه بیروت، نتانیاهو به علت هدف قرارگرفتن منطقه محل سکونتش، به پناهگاه فرار کرد.
این همان نمایش معادله جديد در نظم جدید جهانی است....
https://eitaa.com/tabasgolshantabas
هدایت شده از شهرداری طبس
#جوابیه
#جایگاه_CNG_شهید_عباسپور
در پی انتشار مطالبی در فضای مجازی درباره جایگاه سوخت سی ان جی ( CNG ) بلوار شهید عباسپور طبس؛ ضمن عذرخواهی بابت تاخیر ناخواسته در ارائه خدمات این جایگاه؛ مطالب ذیل جهت تنویر افکار عمومی به اطلاع همشهریان محترم می رسد:
استمرار بهره برداری و سوخت گیری در تمام ساعات شبانه روز موجب فرسایش قطعات شده و از طرفی عمرمفید برخی از قطعات حساس به طور استاندارد تعیین شده که حتی در صورت عدم خرابی دستگاه اما باید پس از استفاده در زمان مصوب؛ تعویض و نوسازی شود که عدم تولید برخی از این قطعات در کشور و تحریمهای بین المللی موجب میشود تامین این قطعات طولانی شده و به تبع آن؛ مسیر اورهال و بروزرسانی جایگاه مطابق استانداردهای ابلاغی را طولانی تر می کند.
جایگاه سی ان جی شهید عباسپور با خاتمه قرارداد شرکت بهره بردار توسط اداره کل استاندارد خراسان جنوبی پلمپ و بازگشایی مجدد مشروط به تعویض قطعات ابلاغی این اداره و تایید مجدد ناظرین استاندارد کرد که مسیر قانونی تامین اعتبار ۵ میلیارد ریالی خرید قطعات به دلیل عدم پیش بینی در بودجه جاری سالانه؛ زمانبر شد.
تمامی خریدهای سازمانی با این سطح اعتبار ریالی، می بایست در سامانه دولتی و نظارتی بنام ستاد ثبت گردد که خرید سیستم خنک کننده و قطعات ملزوم برای بروزرسانی جایگاه مذکور نیز از این نوع بوده و زمانبر شد اما متخصصین داخلی و همکاران پرتلاش ما در شهرداری طبس تحت نظارتهای لازم؛ اقدام به بومیسازی و ساخت سیستم خنک کننده جایگاه کرده اند که ۴۵ روز کاری زمان میبرد.
اکنون و پس از مدتها بررسی و پیگیری مجدانه در پایتخت؛ مرکز استان و برخی استانهای مرتبط برای تهیه اقلام ملزوم؛ در مراحلی هستیم که سیر تشریفات قرارداد مجدد انجام و تامین اعتبار خرید قطعات در شورای اسلامی شهر تصویب و به تایید کمیته انطباق در معاونت استانداری و فرمانداری ویژه شهرستان طبس رسیده است و در آستانه اورهال جایگاه هستیم و به همشهریان دلسوز اطمینان میدهیم نه تنها و به هیچ وجه صحبت جابجایی جایگاه CNG شهید عباسپور مطرح نبوده و نیست؛ بلکه در اینده نزدیک انشاالله و در صورت تایید سازمان استاندارد؛ شاهد بهرهبرداری مجدد جایگاه و استفاده هموطنان و همشهریان خواهیم بود.
روابط عمومی شورای اسلامی شهر و شهرداری طبس
@tabasziba
انواع شیرینی
نخودچی
مینایی
روورکرده
مربایی
برنجی
قطاب
شکلاتی
نون چای
دونات شکلاتی وقندی
نون پنجره
انواع مربا
انواع شربت
وهرنوع محصولات خانگی دیگر
https://eitaa.com/joinchat/3879403770Cf1dc556cbd
لینک گروه محصولات خانگی(طبس)
https://t.me/joinchat/V-NG1tzxxWAxNjU8
لینک گروه در تلگرام
🌺🌺🌺
🌺🌺🌺
کانال خبری وتبلیغات مجانی👇👇 #طبس_گلشن
روبیکا https://rubika.ir/tabasgolshantabas
ایتا
https://eitaa.com/tabasgolshantabas 🌴🍊🍃
"نیروی انتظامی یکی از ستون های استوار امنیت در کشور است". فرمانده معظم کل قوا، امام خامنه ای
نام نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران در تاریخ قرین با شجاعت، دلاوری و ایثارگری غیورمردانی است که با توکل به خداوند متعال و استعانت از انفاس قدسی حضرت ولی عصر (عج) در ایجاد امنیت و آسایش مردم با تلاش فراوان جان خود را نثار نموده اند.
روز نیروی انتظامی را بر این بزرگ مردان تبریک میگوییم.
✍️روابط عمومی کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان عشق آباد
https://eitaa.com/emdadesh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑🎥 بمباران اطراف فرودگاه بیروت قبل از ورود هواپیمای حامل وزیر امور خارجه/ عراقچی: اراده ما سختتر این حرفهاست
https://eitaa.com/tabasgolshantabas
#حضور_طبس_گلشنیها
#ارسالی_توسط_شما
#جمعه_نصر
#رهبری
#نماز_جمعه_تاریخ_ساز
طبس گلشنیهای مقیم کرج
میر صادقی
https://eitaa.com/tabasgolshantabas