eitaa logo
تبسم زندگی
234 دنبال‌کننده
1.3هزار عکس
1هزار ویدیو
2 فایل
دریافت نوبت: @Akbariz135
مشاهده در ایتا
دانلود
🔻⁣برای درمان ترس در کودکان چه کنیم؟ 🔹⁣هیچوقت وجود ترس در کودکان را مسخره نکنید، به او اجازه دهید در مورد ترس هایش با شما صحبت کند. ⁣🔹حرف هایش را تایید کرده و به او توضیح دهید که می دانید که بعضی چیزها چقدر باعث ترس او می شود. ⁣🔹برای از بین بردن ترس در کودکان برایشان داستان ها و اشعاری با مضمون شجاعت و مهربانی بخوانید تا به او حس امنیت و آرامش القا کنید.
🌸 ❤️آقایون همسرتون رو از عشق لبریز کنید ❤️نوازش یک زن به او قدرت و انگیزه برای زندگی کردن می بخشد. ❤️یک زن همیشه دوست دارد از همسرش نسبت به خودش مطمئن شود.
سلام وقتتون بخیر خانمی ۲۲ ساله هستم و دانشجو، همسرم ۲۶ ساله هستند، دو ساله که ازدواج کردیم ، همسر بنده خیلی ویژگی های خوبی دارن و دست به خیر هستن ولی مشکلی که هست ،اینکه ایشون در اراده شون بسیار ضعیف هستن و در مورد نماز کاهلی می‌کنند و بعضا نمازشون رو نمی خوانند این در صورتی است که دیگر امور معنوی را روزه، خمس و.. را به خوبی انجام می دهند این موضوع من رو خیلی عذاب میده و بعضا به صورت یک عامل اضطرابی در وجود من شده و به صورتی است که باعث شده دید خوبی به ایشون نداشته باشم ،ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. 🌹🍃 پاسخ مشاور امین کانال👇 بسم الله الرحمن الرحیم سلام علیکم الحمدلله که زندگی خوبی دارید و همسر محترم نیز دارای خوبی ها و صفات برجسته ای هستند. احساس شما از این زاویه که انسان برای محبوبش تمام خیر و خوبی ها را میخواهد از این جنبه که میل به بی نهایت دارد قابل درک است. اما اینکه چرا شما چشم روی این همه فضائل اخلاقی باطنی و ظاهری در ایشان بسته اید و بر اساس یک رفتار کل شخصیت شان را قضاوت و نادیده می گیرید باید برایتان جای تامل داشته باشد. البته که نماز رکن مهم دین هست، اما با تزریق حال بد، منفی نگری، داشتن افکار منفی، چیزی که عاید خواهد شد فاصله و طلاق عاطفی است و این نه تنها روی رابطه زوجی بلکه روی تمام عملکرد فرد مقابل نیز اثر منفی خواهد گذاشت. پیشنهاد بنده به شما خواهر بزرگوار اول از همه تمرکزتان بایستی روی کیفیت رابطه با همسرتان و نوع تفکر شما در این خصوص می باشد. در این مسیر برای بازیابی و بهبود افکار منفی میتوانید از هم کلامی با یک مشاور امین نیز کمک بگیرید. نکته بعد توجه به این مسئله هست که قرار نیست تمام نقاط و مسائل زندگی عالی و بهشت باشد، بالاخره باید ما در مسیر تقرب اول امتحانات و ابتلائات خود را در زندگی بشناسیم و بعد در این جهت در مسیر رشدمان تلاش کنیم. نه اینکه با تزریق اضطراب و حال بد دست از تمام ابعاد زندگی دست شسته و زانوی غم بغل بگیریم. به جای تمرکز روی نقاط منفی طرف مقابل، روی اراده و نقاط مثبت خودمان تمرکز کرده و بعد با توکل مسیر را برای رشد و شکوفایی خود و اهل خانه هموار کنیم. متفکر و سعادتمند باشید.
8.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
؟! 🔹تصور اشتباهی که غالب والدین دارن 👈 و اگر دچار این اشتباه هستید رفتارتون رو اصلاح کنید ...
🍃🔴 هشت چیز زندگی را زیبا می کند: 🍃🌹 راستی در گفتار 🍃🌹 ادب در کلام 🍃🌹 تقدّم در سلام 🍃🌹 وفا در عهد 🍃🌹 استقامت در کار 🍃🌹 عفو در هنگام قدرت 🍃🌹 حیا در نگـاه 🍃🌹 شرم موقع گنـاه 🍃🌹 زندگیتون زیبا
زندگی مملو از بالا و پایین هاست... رمزش آن است که... در بالاها لذت ببریم و در پایـینها،شجاع باشیم و استوار👌
🔴۶درس برای تجربه زندگی در لحظه حال ▫️از آشفتگی دوری کن: هرکاری میکنی تصور کن که مهم ترین کار جهان است، با این کار سعی میکنی که در یک زمان فقط یک کار رو انجام بدی ▫️خودت رو از قیدو بند هر چه غیرضروریست رها کن: کافیه همیشه از خودت بپرسی به عنوان یک مسافر، آیا کوله بارم زیاد سنگین نشده؟چه چیزی رو میتوانم رها کنم تا سبک تر به راهم ادامه بدم ▫️دوست و رفیق خودت باش: بجای اینکه خودت رو با دیگران مقایسه کنی و مدام نگران این باشی که چه فکری درباره تو میکنن، به خودت یادآوری کن که تو دراین دنیا منحصر به فردی ▫️برای نقایص خودت هم ارزش قائل شو: وقتی طبیعت با این همه زایش و نو شدن کامل نیست،چرا تو باید کامل باشی؟اصلا آیا کامل شدن درجه ای دارد؟ ▫️تمرین همدلی کن: وقتی همدلی رو تمرین کنی، یعنی سعی کنی خودت رو در موقعیت و جایگاه فرد مقابل قرار دهی، از اشتباهات دیگران کمتر اذیت میشی و میتونی از زندگیت لذت بیشتری ببری😄
✅نکاتی طلایی در رابطه با نوجوانان 🔹استفاده از روش تغافل (نادیده گرفتن): یعنی مسائل و مشکلات نوجوان را بزرگ نشان ندهیم که در او ایجاد وحشت نماید و یا او را به لحاظ رفتارهایش دائم باز خواست ننمائیم. 🔹ایفای نقش راهنمایی، بجای دستوری: در برخورد با مسائل نوجوان بهتر است از خودش کمک بگیریم یعنی این واقعیت را بداند که نخستین مسئول حلّ مشکل او، خودش است و برای حل آن باید اقدام نماید و ما والدین فقط وظیفه ی راهنمایی او را داریم که از عواقب تصمیم خودش مطلع شود. 🔹آموزش: مهمترین دلیل ترس و اضطراب از هر موضوعی جهل و ناآگاهی نسبت به آن موضوع می‌باشد که ضروری است برای کاهش ترس و اضطراب‌های نوجوانی آموزش‌های لازم در مورد بلوغ، دوست‌یابی، حل مساله، گذراندن اوقات فراغت، برنامه‌ریزی درسی و مواردی از این قبیل به نوجوان آموزش داده شود. 🔹اعتماد سازی: باید بیاموزیم که چگونه حس اعتماد نوجوان را نسبت به خودمان جلب و جذب کنیم، چنانچه اعتماد میان نوجوان و والدین کمرنگ شود او برای حل مسائل خود به دیگران مراجعه می‌کند. 🔹تاکید بر محبت و پرهیز از خشونت: ارتباط با نوجوان اگر بر اساس عشق و علاقه و صمیمیت استوار باشد اعتماد به نفس را در او تامین و تضمین می‌نماید و اگر بافشار و خشونت همراه باشد ممکن است موجب اختلال عصبی و دشواری‌های روانی در او شود. 🔹الگوهای رفتاری والدین: نوجوان علاقمند است که والدین دارای شخصیتی مستحکم و با ثبات و پایدار باشند چون به اتکاء شخصیت و همانند سازی آنان نیازمند است. 🔹پرهیز از مناقشات خانوادگی: خانه بایستی محل آرامش و جايي امن برای اعضاء خانواده به ویژه نوجوان باشد و مناقشات و جرو بحث‌ها و دعواهای علنی والدین به آن لطمه نزند و بهانه گریز نوجوان از خانواده را فراهم نیاورد. 🔹شناخت دوستان : دوستان نوجوان خود را بشناسیم. کودکان وقتی بزرگ می شوند و به مدرسه می روند به خصوص زمانی که به سن نوجوانی می رسند، بیشتر از دوستان خود تقلید می کنند. نوجوان بسیار آسیب پذیر است و اگر دوستان او رفتارهای خوبی نداشته باشند به راحتی می توانند او را به بدآموزی و خلافکاری بکشانند. 🔹ایجاد تعادل بین آزادی نوجوان و مراقبت از او: نوجوان بزرگ شده است و به آزادی نیاز دارد. اما چون آسیب پذیر است و در بسیاری از موارد به جای عقل و منطق از احساسات خود پیروی می کند، به مراقبت مناسب هم احتیاج دارد، اگر بتوانیم در دادن آزادی به نوجوان و مراقبت از او زیاده روی نکنیم و اندازه نگه داریم، به هر دو نیاز او پاسخ مثبت داده ایم و از خطرهایی که آزادی زیاد و مراقبت شدید ایجاد می کنند، پیشگیری کرده ایم.👌
چه کنم که همسرم به حرف هایم گوش کند؟ 🎯یکی از تفاوت های ملموس بین زن و مرد، تفاوت در احساس نیاز به شنیدن و شنیده شدن است. زنان ارتباط کلامی را دلیلی بر صمیمیت بین فردی می دانند، در صورتیکه مردان صحبت کردن را برای تبادل اطلاعات می خواهند و میانه خوبی با حاشیه پردازی ندارند. زنان دوست دارند با درد و دل کردن علائق خود را با شوهرشان در میان بگذارند، در صورتیکه مردان به مسائل دیگری فکر می کنند اصولا حوصله شنیدن ندارند. حال با وجود این تفاوت ها زنان چگونه می توانند همسرانشان را ترغیب کنند که به صحبت های آن ها گوش دهند؟ 1⃣⬅️برای صحبت کردن با همسر خود زمان مناسبی را انتخاب کنید؛ مردان وقتی خسته اند حوصله شنیدن ندارند. 2⃣⬅️صحبت های خود را با گله و شکایت و غر زدن آغاز نکنید؛ این کار باعث خستگی بیشتر مردان می شود. 3⃣⬅️با لحنی آرام و رویی گشاده با او صحبت کنید؛ گرفتن ژست طلبکارانه باعث می شود بیشتر در لاک دفاعی فرو رود. 4⃣⬅️برای خواسته های خود دلیل منطقی بیاورید؛ مردان از صحبت های منطقی بیشتر خوششان می آید تا از مباحث عاطفی و احساسی. 5⃣⬅️شنونده خوبی باشید؛ اجازه دهید همسرتان نیز صحبت کند و میان حرف های او نپرید. 6⃣⬅️از این شاخه به آن شاخه نپرید؛ پرداختن به موضوعات حاشیه ای تمرکز همسرتان را از بین میبرد. 7⃣⬅️از او قدردانی کنید؛ اگر به حرف هایتان گوش داد از او تشکر کنید ❗️مثلا بگویید« مرسی که با وجود خستگی وقت گذاشتی» 8⃣⬅️به او بگویید؛ از اینکه به حرف هایتان گوش می کند احساس آرامش می کنید؛ این کار باعث ایجاد انگیزه در او می شود. 9⃣⬅️او را مورد تحسین قرار دهید؛ زبان عشق بیشتر مردان تحسین است.بنابراین به جای سرزنش کردن، ویژگی های مثبت او را پررنگ کنید. 🔟⬅️خواسته های خود را واضح و شفاف و در چند جمله کوتاه مطرح کنید و از حاشیه پردازی بپرهیزید؛ مردان پیچیدگی ذهنی کمتری نسبت به شما دارند و فقط به چند جمله اولتان گوش می کنند
🔹شنیدن ناسزا از نظر مغز، معادل سیلی روی صورت است 🔺مغز انسان به شنیدن کلام منفی و خصوصا ناسزا و توهین واکنش نشان داده و نسبت به آن حساس است. 🔹 محققان با بررسی امواج مغزی گرفته شده با دستگاه الکتروانسفالوگراف (EEG) و ثبت واکنش‌های پوست می‌گویند شنیدن توهین‌های کلامی و ناسزا برای مغز حکم سیلی روی صورت را دارد. 🔹محققان امواج مغزی شرکت کنندگان در تحقیق را در سه وضعیت مختلف شامل بیان کلام توهین آمیز، کلام مثبت و درنهایت کلامی که نه بار منفی و نه بار مثبت دارد مورد بررسی قرار دادند. 🔹در نهایت مشخص شد وقتی شرکت کنندگان ناسزا و کلام توهین آمیزی می‌شنوند، فارغ از آنکه این کلام به خود فرد نسبت داده شود یا فرد دیگری مورد هدف ناسزاگویی قرار گیرد، مغز، آن کلام منفی را معادل سیلی روی صورت تلقی می‌کند.
✅وقتی منيّت ها در زندگي حاكم باشد كار به تشنج مي كشد، كه اثرش را مستقيم روي كودك مي گذارد و تا آخر عمر كودك هم با او خواهد ماند.
🔴 💠 گاه برای اینکه شروع خوب و قشنگی در زندگی و روابط خود با همسر و فرزندان داشته باشید دنبال باشید. مثلاً به همسرتان بگویید امروز به خاطر ، ظرف شستن با من، یا بچه‌ها را ‌می‌برم برای خودشان خرید کنند، یا مثلاً نظافت خانه با من، یا امروز می‌برمت بیرون باهم غذا بخوریم و ... 💠 به هر حال به مناسبت اعیاد مختلف، کارهایی که می‌دانید در خانه و برای همسرتان کمتر انجام دادید آن را انجام بدهید و همین را بهانه‌ی خوبی برای برخی رفتارهای خود در زندگی قرار دهید. 💠 کاری کنید که همسر و فرزندانتان هر موقع ایام عید از راه می‌رسد برایشان لذت خاصی داشته باشد چون و قشنگ‌تر‌ از شما می‌بینند. 💠 رفتارهای زیبایی چون مهربانی و محبّت شدید، دورهمی عاطفی، بخشیدن و عفو کردن، خوب صحبت کردن و احترام گذاشتن به افراد خانواده، کمک و خدمت کردن به یکدیگر، حل مشکلات افراد خانواده و دهها رفتار قشنگی که با آنها را به خود و دیگران هدیه می‌دهید.