eitaa logo
تبسم زندگی
225 دنبال‌کننده
1.3هزار عکس
999 ویدیو
2 فایل
دریافت نوبت: @Akbariz135
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 💠 بسیاری از پرخاشگری‌های زن و شوهر به دلیل تفکر و است. گاه همسران نسبت به یکدیگر انتظار بیش از حد دارند، و به این فکر می‌کنند که همسرم باید اینکار را انجام دهد و نباید اینکار را انجام دهد. 💠 تفکر باید و نباید را به👈 "بهتر بود و بهتر نبود" تبدیل کنید در طول هفته این تفکر باید و نباید را نسبت به همسرتان بشناسید و آن را بنویسید و به تفکر بهتر بود و بهتر نبود تبدیل کنید. 💠 وقتی از همسر علامه طباطبایی(ره) پرسیدند؛ که آیا علامه در منزل عصبانی هم می‌شدند؟ گفتند؛اوج عصبانیت علامه این بود که در کمال آرامش می‌فرمود؛ اگر این کار می‌شد بهتر بود یا اگر این کار نمی‌شد بهتر بود.
💠 تقصیر من است یا ؟ 🔴 : 💠 به راحتی می‌شود آدم‌ها را با حرف‌هایشان شناخت. فرض کنید یک خودکار روی طاقچه است! 👈 به یکی می‌گویی برو بیار. می‌رود می‌گردد. خودکار هست [اما] پیدایش نمی‌کند. می‌گوید: «نمی‌بینم». 👈 به دومی می‌گویی برو. [خودکار] هست [اما] پیدایش نمی‌کند. می‌گوید: «نیست». 💠آن که می‌گوید نمی‌بینم یک دارد؛ آن که می‌گوید نیست، یک شخصیت. 💠آن که می‌گوید نمی‌بینم ... و نقص‌ها را متوجه می‌داند. فردا اگر اتفاق ناخوشی در زندگی‌اش افتاد، پای خدا [را] وسط نمی‌کشد، به حساب خودش می‌گذارد، چون اینجا به حساب خودش گذاشت. گفت ضعف من هست. «من» نمی‌بینم. 💠 اما آن که می‌گوید: «نیست» ... فردا هر اتفاقی بیفتد، می‌کند. به دوش خدا، روزگار، ( و...) می‌اندازد. 🔅من و شما از کدام دسته‌ایم؟
034.mp3
2.02M
🎙 رابطه صحیح زن و شوهر 🌴 بخش سی‌ و چهارم ⭕️ راه‌های برگرداندن اقتدار از دست رفته‌ی مرد 🔴
🔴 💠 آیت الله شاه آبادی (ره) استاد عرفان حضرت امام خمینی (ره) توصیه می‌کرد که اگر به عنوان مثال، فرزند شما نیاز به کفش دارد، گرچه شما دیر یا زود آن را تهیه خواهید کرد، به فرزند خود بگویید: عزیزم، بابا باید پول داشته باشد. مگر نمی‌دانی خدا روزی رسان است؟ پس از خدا بخواه زودتر به پدر پول بدهد تا برایت کفش بخرد. این کودک قطعاً دعا خواهد کرد و پدر نیز قطعاً پولی به دست خواهد آورد. پس کفش را از خدا می‌داند و عاشق خدا می‌شود؛ یعنی از همان کوچکی می‌آموزد که پدر فقط واسطه رزق و روزی است. در این صورت، پدر دست فرزندش را در دست خدا گذاشته است.
🔴 💠 فرد بیماری که غذای خوش‌مزه و مورد علاقه‌ی خود را با وجود منع می‌خورد مطمئناً بیماری‌اش تشدید شده و حالش را می‌کند. یعنی با علم به منع پزشک آن را با میل و هوس خود مصرف می‌کند و راهی می‌شود. 💠 بسیاری از رفتارها، گفتارها و افکار طبق میل ما است امّا در واقع سمّ روح ماست. به طور مثال تجسّس و رفتار و مچ‌گیری از همسر سمّ به ظاهر شیرینی است که روح ما را کرده و ویروس‌های جدیدی مثل سوءظن، کینه، منفی‌نگری، تنفّر از همسر و سردی رابطه را وارد زندگی ما می‌کند. 💠 یکی از ارزشمند خدا که عامل مهمی در ایجاد و گرم شدن روابط است آگاهی نداشتن از عیبهای درون انسان‌هاست. در حدیثی داریم "لَو تَکاشَفتُم ماتَدافَنتُم؛ اگر درون یکدیگر را کنید و عیبهای یکدیگر برای شما آشکار شود بخاطر تنفّر و انزجار، یکدیگر را نمی‌کنید." 💠 در صورت به همسر، با رفتار غیر اخلاقی و تجسّس، حال خود را مسموم و خراب نکنید تا بتوانید برای حل مشکل احتمالی با آرامش و با کمک مشاور، تصمیم‌ عاقلانه و بگیرید.
پایگاه اطلاع رسانی بلاغ - زندگی دلبرونه.mp3
1.72M
🎙 زندگی دلبرانه ⛔️ زندگی حقوقی ممنوع 🔴 حجت الاسلام
🔴 رفیقم طرفدار متعصّب یکی از تیم‌های معروف بود. یک روز با گلایه می‌گفت: این چه وضعیه چرا همیشه مربّی اینطور می‌چینه؟ چرا فلان بازیکن رو کم میاره داخل زمین؟ چرا فلان بازیکن، بد بازی میکنه؟ چرا تیم در بازی‌های حساس، تهاجمی بازی نمی‌کنه؟ و گلایه‌های زیاد دیگری که معلوم بود دلش پر است. ازش پرسیدم خب حالا این تیم تو چندم هست؟ گفت با اختلاف ناچیز، نزدیک به ! گفتم: پس حرکت کلی تیم خوب است و این مشکلاتی که گفتی همیشه همه‌ی تیم‌ها هست. 💠 در زندگی مشترک نیز زن و شوهر هیچ‌گاه کامل و بدون نقص نیست. اگر نقد و گلایه‌ای هم داریم مشکلات را با توجه به نتایج و موفقیت‌های زندگی نگاه کنیم تا منصفانه و عادلانه قضاوت کنیم. 💠 انصاف این است که زندگی را در ذهن خود و دیگران با گلایه‌ها، منفی‌نگری‌های زیاد و پررنگ‌ کردن عیوب همسرمان و خراب جلوه ندهیم. و با وجود یک مشکل (ولو اساسی) در بخشی از زندگی، نتیجه‌‌ی کلی و نگیریم و کل زندگی و تمام رفتارهای همسرمان را زیر سوال نبریم و البته موجود را با تلاش خود و راهنمایی مشاور دینی، برطرف کنیم. 💠 حتماً زندگی شما زیباییهای نیز دارد که تصوّر آنها به شما امید و لذتی دوباره هدیه می‌دهد. نگاه در بسیاری از بخش‌های زندگی، روح تازه‌ای به تیم شما و همسرتان می‌دهد. 🆔 @khanevadeh_313
🔈 میز خدمت مشاوره فردی پیرامون: 🔸خانواده 🔹کودک و نوجوان 🔸افسرگی و استرس 🔹تربیت فرزند 🔸مذهبی و اعتقادی 🔹و... 🔻امروز از ساعت ۱۷ الی ۲۰ 🌸درصورتی که به مشاوره فردی و خصوصی نیاز دارید میتوانید مراجعه نمایید. @kanoon_razavi_isf