#شام_غریبان
#آستان_مبارک
🏴 آیین شام غریبان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) در آستان حضرت حسین بن موسی الکاظم(ع)
🔹 جمعه ۱۴۰۲/۵/۶ همزمان با اقامه نماز مغرب و عشاء
▪️ سخنران: حجت الاسلام و المسلمین ایمانی مقدم
از اساتید حوزه و دانشگاه از قم
🔸 با حضور خادمین آستان مبارک و عزاداران هیئت ابوالفضلی طبس
🌴 @Tabasya 👈 #طبسیا 🌴
24.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☑️ نمایی از نخل هیئت فاطمی (س) شهرستان طبس به همراه چرخش نخل ، توسط عزاداران زیر نخلی
☑️ قبول باشه از همگی انشاءالله
🎥 امیر سجاد زیتونی
🌴 @Tabasya 🌴
32.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☑️ نمایی دیگر از نخل حسینیه میارزه ( قرار دادن نخل در مکان اولیه )
🕊 اجر همگی با مادر سادات
🎥 امیر سجاد زیتونی
🌴 @Tabasya 🌴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در شب عاشورای اباعبدالله الحسین (ع) هیئات محترم حسینی روستاهای ده محمد امیرآباد و همت آباد در حمایت از پویش ملی لبیک یا قرآن و اعلام انزجار عزاداران حسینی از اهانت به قران کریم و همخوانی سوره #مسد همزمان با سراسر کشور در شب عاشورای حسینی مراسم #قرآن_به_سر در محل هیئت محترم حسینی روستای ده محمد برگزار کردند
🏴در زیر خیمه اش همه یک خانواده ایم
🌴 @Tabasya 👈 #طبسیا 🌴
بسمه تعالی
امام حسین (علیه السلام) این گونه بود، ما چگونه هستیم؟
موضوع: امام حسین ظلم نمی کرد، ما چگونه هستیم؟
مقدمه
اهل بیت علیهم السلام و از جمله سرور و سالار شهیدان مظهر اسماء و صفات خداوند هستند. اشتباه نشود مقصود این نیست که خدا هستند بلکه مقصود این است که جانشین خدا باید همان صفات خدا را داشته باشد تا دیگران از او الگو بگیرند. اگر خدا از ظلم بیزار است، امام هم از ظلم بیزار بود.
در تاریخ عاشورا آمده است که امام سجاد (علیه السلام) فرمودند پدرم در آخرین وداع با من فرمودند: « یا بُنَیَّ إِیَّاکَ وَ ظُلْمَ مَنْ لَا یَجِدُ عَلَیْکَ نَاصِراً إِلَّا اللَّهَ؛ ای فرزندم، از ظلم به کسی که در برابر تو ، هیچ یاری کنندهای به جز خداوند ندارد، بر حذر باش» (کافی، ج2، 331)
در تبیین این روایت نورانی چند نکته ذکر می گردد:
1. سخن معصوم منطبق بر رفتار او و برای ما حجت است. اگر امام به فرزندشان می گویند به دیگران ظلم نکن معنایش این است که خودشان در طول عمر با برکت خویش نه به همسر، نه به فرزندان، نه به خودشان و نه به اجتماع و نه به هیچ کس ظلم نکردند. ما که می خواهیم شیعه امام حسین (علیه السلام) باشیم باید به خودمان بنگریم که اگر ظالم هستیم توبه کنیم و دیگر ظلم نکنیم و اگر در برخی موارد ظالم هستیم اشکالات خود را برطرف کنیم قبل از این که اجلمان برسد و اگر در برخی موارد ظلم نکرده ایم خدا را شکر و سپاس گوییم.
2. مکتب امام حسین (علیه السلام) و مکتب عاشورا مکتب انسان شدن و آدم شدن است که ما انسان ها گفتار و رفتار امام را بنگریم و خودمان را حداقل شبیه امام در گفتار و رفتار کنیم.
3. گاهی ما شیعیان به خودمان ظلم می کنیم. گناهف ظلم به خود است. درست است که خدا گناه را می آمرزد اما اثر تکوینی گناه ممکن است تا مدتی انسان را رها نکند و حتی گاهی تا آخر عمر با انسان باشد. فکر ناسالم ظلم به خود است. فکر گناه ظلم به خود است. مدیریت نکردن خشم و غم و شادی و سایر هیجانات ظلم به خود است. برطرف نکردن رذایل اخلاقی مانند تکبر، حسد، تنفر از دیگران و...ظلم به خود است.
4. گاهی به همسرمان ظلم می کنیم. مردی که مهریه خانم را نمی دهد و اگر خانم درخواست مهریه کند با او بداخلاقی می کند. مردی که نفقه نمی دهد، مردی که خسیس است، مردی که بداخلاق است، مردی که لجباز و متکبر است، مردی که دهان به فحش باز می کند، مردی که خدای ناکرده دست روی خانم بلند می کند، مردی که آن چنان زندگی را بر همسرش تنگ می کند که زن آرزوی مرگ می کند. مردی که آن چنان زندگی را بر همسرش تنگ می کند که زن، به خاطر فرزندان و حفظ آبرو می سازد و می سوزد، ظالم است. خداوند عالم زنان را اسیر و زیر دست مردان قرار داده و اگر ما مردان رفتار بدی با آنان داشته باشیم و این رفتار را اصلاح نکنیم و رضایت قلبی خانم را به دست نیاوریم باید منتظر باشیم که همین رفتار ظالمانه را خدا با ما در برزخ و قیامت داشته باشد.
5. زنی که مطیع شوهر نیست، زنی که خوب شوهر داری نمی کند، زنی که وظایف زنانگی خود را انجام نمی دهد، زنی که تمکین از شوهر ندارد، زنی که در مقابل غیرت شوهر عکس العمل منفی نشان می دهد، زنی که بدون رضایت شوهر با آرایش در اجتماع ظاهر می شود، زنی که بدون رضایت شوهر با نامحرم صحبت می کند و...این زن هم، به دلیل ظلم به شوهر باید از خدا بترسد، خدایی که یاری دهنده شوهرش علیه او خواهد بود.
ادامه دارد👇👇👇