هدایت شده از S
🔰 گزارش میدانی از بررسی تخریب اراضی ملی در روستای آران
🔷 در مورخ ۶ دیماه کارشناسان پاسگاه حفاظتی اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان کنگاور با حضور در محدوده اراضی ملی روستای آران، به بررسی میدانی گزارشهای مردمی مبنی بر وقوع تخریب و تجاوز به عرصههای ملی پرداختند.
🔷 در این بازدید، کارشناسان یگان حفاظت ضمن پایش دقیق محدوده مورد نظر، آثار تخریب، تغییر کاربری و هرگونه تجاوز احتمالی به اراضی ملی را بررسی کردند. بر اساس اعلام اولیه، مستندات لازم شامل تصاویر، مختصات جغرافیایی و گزارش کارشناسی تهیه و جهت ارسال به مراجع ذیصلاح ارسال خواهد شد.
✍روابط عمومی اداره منابع طبیعی وآبخیزداری شهرستان کنگاور
https://eitaa.com/tabiatsr/840
هدایت شده از S
🔰بررسی گزارش قطع بید خودرو
🔷 در پی وصول گزارش و انجام بازدید میدانی توسط مأموران یگان حفاظت منابع طبیعی شهرستان کنگاور، موردی از قطع غیرمجاز درخت بید خودرو مشاهده و مستند گردید. مأموران حاضر در صحنه پس از بررسی دقیق وضعیت، اقدام به ثبت مستندات و تنظیم صورتجلسه نمودند. در جریان رسیدگی، فرد خاطی شناسایی و پرونده تخلف تشکیل گردید. پرونده یادشده همراه با گزارش کارشناسی و مستندات تصویری به مرجع قضایی ذیصلاح ارسال گردید تا مطابق مقررات قانونی مورد رسیدگی قرار گیرد.
🔷 یگان حفاظت منابع طبیعی شهرستان کنگاور با تأکید بر ضرورت صیانت از منابع طبیعی و لزوم برخورد قاطع و قانونی با هرگونه تخلف، موضوع را تا صدور رأی نهایی و اجرای کامل حکم قضایی با جدیت پیگیری خواهد نمود.
روابط عمومی اداره منابع طبیعی وآبخیزداری شهرستان کنگاور
https://eitaa.com/tabiatsr/840
هدایت شده از S
🔰 برگزاری پویش نهال کاری به مناسبت تولد حضرت علی (ع) و روز پدر
🔷 در مورخه ۱۳ دیماه بمناسبت ولادت امیرالمومنین علی (ع) و روز پدر و هم چنین بمناسبت سالگرد شهادت سردار سلیمانی ، پویش نهال کاری با کاشت تعدادی نهال در محل پارک اندیشه شهر کنگاور با حضور فرماندار محترم شهرستان مهندس گروسی، بخشدار محترم مرکزی، رییس جهادکشاورزی ، هلال احمر وتعدای از اعضای انجمن سراب نسیم آناهیتا و رییس و پرسنل اداره منابع طبیعی کنگاور برگزار گردید.
✍ روابط عمومی اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان کنگاور
https://eitaa.com/tabiatsr/840
هدایت شده از پیام طبیعت استان کرمانشاه
🔰🎋«یک صدا، یک هدف؛
جبهه سبز اطلاعرسانی منابع طبیعی استان کرمانشاه»☘️
🌱 لینک کانال پیام طبیعت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه
https://eitaa.com/payamtabiatkermanshah
✅ شهرستان سرپل ذهاب
https://eitaa.com/th4vz2
✅ شهرستان روانسر
https://eitaa.com/joinchat/3572236968C8e92e057d5
✅ شهرستان کنگاور
https://eitaa.com/tabiatsr
✅ شهرستان اسلام آباد غرب
https://eitaa.com/payam_tabiat_Eslamabadgharb
✅ شهرستان قصرشیرین
https://eitaa.com/payametabiat_Qasreshirin
✅ شهرستان هرسین
https://eitaa.com/payame_tabiat_harsin
✅ شهرستان کرمانشاه
https://eitaa.com/hamyarksh_1504
✅شهرستان گیلانغرب
https://eitaa.com/tabeiatgilanegharb
✅شهرستان دالاهو
https://eitaa.com/dalaho4492
✅ شهرستان پاوه
https://eitaa.com/paveh02
✅شهرستان صحنه
https://eitaa.com/manabetabe_sahana
✅شهرستان سنقرو کلیایی
https://eitaa.com/songhor1402
✅شهرستان ثلاث باباجانی
https://eitaa.com/joinchat/1664024990C261bacb984
✅شهرستان جوانرود
https://eitaa.com/manabetabieijavanrod
✅ آپارات
https://www.aparat.com/manabeksh
🌱 روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه
هدایت شده از S
🔰 جلوگیری از تخلف در اراضی ملی پلاک هزارخانی کنگاور توسط یگان حفاظت منابع طبیعی
🔷 در چارچوب اجرای مأموریتهای نظارتی و حفاظتی یگانحفاظت اداره منابع طبیعی، مأموران پاسگاه حفاظت این اداره ، با هوشیاری و اقدام بهموقع، از بروز تخلف در بخشی از اراضی ملی به نام "پلاک هزارخانی" در این شهرستان جلوگیری کردند
https://eitaa.com/tabiatsr/840
🔰 روابط عمومی اداره منابع طبیعی وآبخیزداری شهرستان کنگاور
هدایت شده از S
حضور پرشور کارکنان منابع طبیعی کنگاور در راهپیمایی ٢٢ بهمن
به گزارش روابط عمومی اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان کنگاور، کارکنان این اداره همگام با سایر اقشار مردم ولایتمدار شهرستان، در راهپیمایی یومالله ۲۲ بهمن حضور یافتند و بار دیگر با آرمانهای امام راحل و شهدای انقلاب اسلامی تجدید میثاق کردند.
✍ روابط عمومی اداره منابع طبیعی وآبخیزداری شهرستان کنگاور