🌔اهمیت سفر رییس جمهور به چین
✍ دکتر سیدمحمود رمکهاشمی
مجموعه سیاست خارجی و دولت سید ابراهیم رییسی با کمی تأخیر زمانی به این نتیجه درست رسیدند که قرارداد ۲۵ ساله با سقف ۴۰۰ میلیارد دلار سرمایه گزاری در ایران را اجرایی نمایند . چند نکته مهم را یاداوری میکنیم؛
۱– #انقلاب_اسلامی ایران و جمهوری اسلامی با فراز و نشیب های فراوان چهل و اندی ساله در مبارزه با تروریسم بین الملل و نظامی - امنیتی پیشرفت فراوان نموده است ، به طوریکه امروز با پاکسازی عمده تروریستها در غرب آسیا هیچ پروتوکل امنیتی در غرب آسیا بدون حضور ایران قابل پیاده شدن نیست . بنابراین علیرغم تحریمهای ناجوانمردانه غرب ، #انقلاب_اسلامی توانسته است ابزار قدرت در منطقه و حتی در افریقا و امریکای لاتین ایجاد نماید.
۲– اهمیت سیاست نگاه به شرق در میانه جنگ جهانی سوم آن است که رهبران ایران متوجه شده اند غرب به هیچ وجه خواهان پیشرفت صنعتی و اقتصادی برای ایران و کشورهای مشابه نیست.
از مولفه های سیاست غرب در تاریخ معاصر این بوده که کشورهای دارای منابع سرشار زیرزمینی نباید صنعتی شوند ، نفت را بفروشند و در بودجه جاری مبلغ را هزینه نمایند . تمام کشورهای خاورمیانه با رهبران وابسته به غرب در زمره این کشورها هستند . اگر ژاپن بدون منابع زیر زمینی با اجازه امریکا بعد از جنگ جهانی دوم به رشد صنعتی رسید و اقتصاد برتر دنیا شد در دهه هفتاد و هشتاد میلادی با دستور امریکا ارزش ین را بالا برد تا امریکا که بعد از شکست در ویتنام با کسری شدید موازنه تجاری روبرو بود تولید خود را بالا برده و مشکل اقتصادی خود را حل نماید . امروز ژاپن به یک کشور وابسته و درجه چندم اقتصادی تبدیل شده است.
۳– امروز نیز امریکا میخواهد به چین تحمیل کند که ارزش یوان را بالا ببرد اما چین نمیپذیرد بنابراین امریکا در تقابل با چین ابزار اقتصادی ندارد تنها میتواند با ابزار امنیتی و نظامی چین را وارد مهلکه کند ، اینجاست که رابطه ایران و چین بسیار مهم است . ایران میتواند در مبارزه نظامی و امنیتی با جغرافیای منحصر به فرد خود و با ابزارهای قدرت نظامی به چین کمک کند . اگر امریکا با متحدین خود مانند استرالیا ، فیلیپین ، کره جنوبی تنگه مالاگا را بستند جغرافیای ایران میتواند تمام تولیدات چین را به همه عالم برساند . چین هم میتواند با سرمایه گذاری گسترده در اقتصاد در دو دهه رشد صنعتی ایران را رقم بزند.
۴– بنابراین میبینیم که اتحاد امنیتی ، نظامی ، اقتصادی به نفع هر دو کشور است . جیغ هایی که از رسانه های امپریالیستی و عوامل غرب گرای ایرانی این روزها گوش ها را کر میکند ناشی از آن است که این اتحاد تمام نقشه های آنان را در رابطه با چین و ایران نقش بر آب خواهد کرد.
۵– داستان غم انگیز #برجام ثابت کرد که غرب نه تنها پیشرفت ایران را نمیخواهد بلکه به کمتر از فروپاشی جامعه ایران نمیندیشد . امروز امریکا حتی به متحدین خود نیز رحم نمیکند ، برای منافع خود اروپا را قربانی میکند . نورد استریم ۱ و ۲ را منفجر میکند تا نفت و گاز خود را به هشت برابر قیمتی که روسیه به اروپا میفروخت ، بفروشد.
۶– دولت جمهوری اسلامی ایران باید در آینده ای نزدیک قراردادهای مشابه ۲۰ و ۲۵ ساله با #هند و #روسیه نیز منعقد نماید . انقلاب اسلامی ایران سهم عمده ای در تشکیل جهان چند قطبی دارد . سهم ملت ایران در جهان چند قطبی چه از نظر فرهنگ و چه از نظر اقتصاد و چه از نظر سرزمینهای از دست رفته در دورانهای گذشته عمده خواهد بود.
https://t.me/tabieien تلگرام؛
eitaa.com/tabieien ایتا؛
▪️کنترل نرخ #ارز
✍ دکتر سیدمحمود رمکهاشمی
▪️ واضح است که نابسامانی در #اقتصاد و از هم پاشیدگی نرخ برابری ارزهای خارجی نسبت به #ریال و کاهش شدید ارزش #پول_ملی و متعاقب آن تورم لجام گسیخته ، پیش درامد بازی بزرگ در ذیل پروژه #ققنوس هست که قبلآ به آن اشاره کردیم .
بانک مرکزی طرحی جدیدی را اعلام و مدعی است که با تجربه بانک مرکزی روسیه که با وجود جنگ و تحریمهای شدید ، ارزش روبل حتی بیشتر شده است آن طرح را اجرایی میکند . چند نکته را یادآوری میکنیم؛
۱– جای خوشبختی است که بالاخره بعد از حدود دو سال مسئولین اقتصادی به این نتیجه رسیدند که سه دهه سیاست نولیبرالیستی پاسخگوی نظم اقتصادی نیست و نمی تواند مانع از فساد و کاهش ارزش پول کشور شود . در یک مثال ساده وقتی دولت با ارز سوبسیدی ( جهانگیری ، نیمایی و...) به تولیدگران و تجار کمک میکند که آنان صادرات انجام دهند و یا مواد مصرفی غذایی وارد نمایند چرا دولت یا بانک مرکزی نباید ارز وارداتی و یا فروش مواد غذایی را کنترل نماید ؟ مگر تولیدگر از آب و برق و انرژی ارزان استفاده نمی کند ؟ یا تاجر از ارز سوبسیدی استفاده نمیکند ؟ آیا این حضرات با موعظه قانع میشوند ارز را وارد بازار آزاد نکنند؟ یا تاجر واردات را به چند برابر قیمت نفروشد ؟ در طرح یاد شده خوشبختانه همه ارز حاصل از صادرات باید به بانک مرکزی تحویل داده شود.
۲– بارها گفته ایم تحریمها بدون وجود یک #ستون_پنجم قوی در کشور هدف کارساز نخواهد بود . سرمایه داری تجاری و عوامل اقتصادی آن مانند اتاق بازرگانی و عوامل سیاسی آن مانند شبکه پیچیده همکار غرب ، به شدت موافق تحریم بوده تا در راستای آن ، هم به ثروتهای افسانه ای برسند و هم به نیروهای انقلابی و رهبری فشار وارد نمایند با این نیت که بار دیگر جمهوری اسلامی در مدار سیاست خارجی غرب قرار گیرد . مجموعه نهادهای گفته شده را بورژوازی بوروکراتیک نام نهادیم که در سه دهه گذشته با همین سیاست به ثروتهای افسانه ای رسیده اند.
۳– به جناب رییس جمهور ، وزیر اقتصاد و رییس کل بانک مرکزی توصیه می کنیم اکنون که میخواهید از تجربه بانک مرکزی روسیه استفاده کنید و سیاست نولیبرالیستی را کنار بگذارید متوجه باشید در روسیه نهادهایی مانند اتاق بازرگانی و روزنامه های وابسته ، نیروهای اجرایی عاشق غرب و سرمایه داری تجاری غیر قابل کنترل وجود ندارد ، اما این نهادها به همراه شبکه نیرومند سیاسی همکار غرب در ایران هستند که به شدت مقاومت خواهند کرد . بنابراین بدون برخورد با این نهادها و شکستن مقاومت آنان طرح یادشده نیز به جایی نخواهد رسید.
۴– برای دولت سیزدهم آرزوی موفقیت میکنیم با سخنرانی که رییس جمهور محترم در روز عید سعید مبعث ایراد نمودند نشان میدهد که ایشان از سناریوی بازی بزرگ در زمان ریاست جمهوری خودشان که ابعاد اولیه آن تلاطم شدید اقتصادی هست آگاه هستند . اما نکته ای که ما میخواهیم یاداوری کنیم ابعاد توطئه هست که بسیار عمیق بوده و امیدواریم برخورد با آن سطحی نباشد.
https://t.me/tabieien تلگرام؛
eitaa.com/tabieien ایتا؛
⭕️#مسموميت_دانشآموزان
✍ دکتر سیدمحمود رمکهاشمی
⭕️ از تاریخ ٩ آذر ١٤٠١ كه اولين گزارش #مسموميت دانش آموزان در يكى از مدارس دخترانه قم پخش شد تا امروز كه در استانهاى متعدد گزارشات مشابهى مخابره مي شود مسئولان اجرايى سكوت كرده و هيچگونه گزارشى به مردم كه در التهاب به سر مي برند نداده اند و عرصه را براى دشمنان در اجراى بازى بزرگ هيبريدى خالى كرده اند پیش از بیان چند نکته، درباره مسمومیت دانش آموزان دو كليد واژه را به وزیر بهداشت و نظام سلامت پیشنهاد ميدهيم كه با جستجوى آنها با مردم صحبت كنند ؛
١-mass hysteria
٢- mass psychogenic illness .
١_ بعد از فروكش كردن اغتشاشات در تابستان و پاييز امسال ، بلافاصله با اعلاميه موسوى و خاتمى و گروههاى موسوم به اصلاحات مرحله دوم عمليات بازى بزرگ شروع شد جامعه #ايران اكنون در متن مراحل اوليه مرحله دوم عمليات قرار گرفته است.
٢– مسئولين اجرايى و #اقتصادى كشور در سه ماه اخير تا قبل از طرح جديد بانك مركزى بسيار غلط عمل نمودند ، طرح جديد نيز اگر توسط نيروهاى اجرايى معتقد اجرا نشود شكست خواهد خورد.
٣– به طور خلاصه، منحل شدن بانكهاى خصوصى ،جلوگيرى از خروج ارز از كشور ، دخالت مستقيم دولت و بانك مركزى در عرصه مسكن ، ارز ، خودرو ، كنترل بانكها بايد توأم شود.
٤– تحولات جهانى سرعت بسيار بالايى دارد اما مسئولين ما كند بوده و متوجه نيستند كه در ميانه جنگى بزرگ قرار گرفته اند . تنها نجات غرب از كنترل خارج شدن جامعه از دست حاكميت هست تا ايران را زبون به مذاكرات #برجام بكشاند.
٥– به آقاى #رييسى گوشزد كرده بوديم مرحله دوم عمليات بسيار عميق ، پيچيده و چند وجهى است . تصميمات اشتباه اقتصادى و كندى نيروهاى امنيتى ضربات جبران ناپذيرى به امنيت كشور خواهد زد.
https://t.me/tabieien تلگرام؛
eitaa.com/tabieien ایتا؛
❇️توافق مهم ايران و عربستان
✍ دکتر سیدمحمود رمکهاشمی
✳️از چهارده اسفند ١٤٠١ با حضور دبير شوراى امنيت ملى #ايران و دبير شوراى امنيت ملى #عربستان با ميانجيگرى #چين و شركت وانگ يى دبير شوراى روابط خارجى حزب كمونيست چين مذاكرات مهمى در جريان بود . امروز رسماً اعلام شد ايران و عربستان روابط خود را بهبود بخشند و بلافاصله در مدت دو ماه سفارتخانه را بر پا و قراردادهاى امنيتى ، اقتصادى ، ورزشى ، بازرگانى كه در سالهاى قبل نوشته شده بود اجرايى نمايند.
١– سفر رييس جمهور چين به عربستان و سفر رييس جمهور ايران به پكن مقدمات اين آشتى مهم در #غرب_آسيا هست . امريكا و اسراييل بيشترين آسيب را از روابط عادى ايران و عربستان خواهند ديد .
٢– رييس جمهور چين در سفر به عربستان به بن سلمان يادآور شده بود كه عربستان در جهان چند قطبى جايگاه خاص خود را خواهد داشت منوط به اينكه در سياست خارجى مستقل عمل نمايد .
٣– دستگاه حاكمه عربستان متوجه شده است كه جهان #چند_قطبى آينده شكل خواهد گرفت اگر بيش از اين مقاومت نمايد منافع عربستان به شدت خدشه دار خواهد شد ، امريكا و اسراييل نميتوانند آن كشور را ار بحرانها خارج نمايند ، بايد به بلوك شرق بپيوندند و براى پيوستن به #شانگهاى و #بريكس موافقت ايران لازم است.
٤– ما اين توافق را به فال نيك ميگيريم و اميدواريم نيروهاى فرامنطقه اى از منطقه خارج و امنيت منطقه توسط كشورهاى منطقه اى سازمان داده شود .
https://t.me/tabyyen تلگرام؛
eitaa.com/tabieien ایتا؛
◾️پيرامون توافق پكن
✍️دکتر سیدمحمود رمکهاشمی
▪️ در انعكاس منطقه اى و جهانى #توافق ايران و عربستان در پكن كه تصميم گرفته اند روابط عادى ديپلماتيك برقرار و از تخاصم دست بردارند ، همه كارشناسان به درستى عقيده دارند دوران #هژمونى_امريكا به پايان رسيده و ملتها و دولتها در كره زمين وارد دوران #پسا_امريكايى شده اند.
١– #عربستان از بدو پيدايش با انتخاب ساختارهاى غربى بعد از جنگ جهانى اول و طرح #سايكسپيكو هرآنچه كه در توان داشت منابع زيرزمينى خود را فروخت و پول آنرا در امريكا و اروپا سرمايه گذارى كرد و در چارچوب نظام سرمايه دارى در اكثريت سناريوهاى غرب در #غرب_آسيا نقش داشت.
٢- به عربستان هيچوقت اجازه داده نشد كه در كشور خود صنعت ايجاد كند اما در خريد اسلحه و سرمايه گذارى در غرب آزاد بود ، زيرا نظام سلطه امپرياليستى اجازه نميداد كشورهايى كه منابع زيرزمينى دارند صنعتى شوند.
٣– با شروع عمليات ويژه روسيه در اوكراين و تقابل نظامى روسيه و #ناتو عربستان متوجه شد كه امريكا براى نجات دنياى آلوده و ضد انسانيت تك قطبى حاضر است همه متحدين خود را قربانى كند ، نمونه آن اروپاى فعلى است كه مردمان آن قربانى سياستهاى امريكا شده اند و اتحاديه اروپا در آستانه فروپاشى است .
٤– عربستان ميداند در دنياى #چندقطبى كشورها براى حفظ امنيت خود نبايد به قدرت در حال زوال تكيه كند مخصوصاً اينكه جغرافياى كشور در شرق قرار دارد ، عربستان متوجه شده است اگر به قدرتهاى نوظهور #شرق كه بالنده هستند نزديك شود امنيت بهترى خواهد داشت ، دوران هژمون امريكا و اروپا به پايان رسيده است همه كشورهاى غرب آسيا متوجه اين تغييرشده اند.
۵– نكته قابل توجه عكس العمل #ستون_پنجم_غرب در ايران است كه پريشان حال به هذيان گويى افتاده است . اوليگارشى ايران به روزنامه هاى زرد و عوامل سياسى گروه هاى موسوم به اصلاحات و اصولگرا دستور داده است لاطايلات تكرار كنند . يكى ميگويد اين سياست رفسنجانى بوده ، ديگرى ميگويد چرا دو كشور مسلمان ميانجى گرى كشور كمونيست را قبول كرده اند ، همانهايى كه ايران را كه ميخواستند به جنگ طالبان بفرستند امروز ميخواهند با عربستان بجنگند ، يا اينكه حمله به سفارت عربستان در تهران در هفت سال پيش به ميان ميكشند غافل از اينكه مدارك متقن روشن كرده است سازمان دهى آن كار هم توسط ستون پنجم غرب انجام گرفته است .
۶– به نيروهايى كه در جبهه تفكر غرب گرايى و غرب زدگى در ايران فعاليت ميكنند و اين فعاليت نه از روى سرسپردگى بلكه تحليلى است توصيه ميكنيم در ساختارهاى تفكر خود تجديد نظر كنند . به آنان بايد گفت به دنياى پساامريكايى خوش آمديد.
✅بن بست استراتژيك غرب
✍دکتر سیدمحمود رمکهاشمی
✅بعد از توافق عمومى عربستان با ايران با ميانحيگرى چين ، تقاضاى ملاقات رهبران شوراى همكارى خليج فارس با رييس جمهور رييسى در پكن ، عادى سازى روابط مصر با جمهورى اسلامى ايران در آينده اى نزديك ، عادى سازى روابط سوريه با اتحاديه عرب ، مانور نظامى دريايى بسيار پيشرفته در آبهاى درياى عمان و اقيانوس هند توسط ايران ، چين و روسيه ، ورشكستگى بانكهاى بزرگ امريكا كه دومينووار ادامه خواهد داشت ، ساقط شدن پهباد امريكايى بر فراز درياى سياه ، به نظر ميرسد استعمارگران انگلوساكسون به بن بست رسيده و تمام سناريوهاى آنان خنثى شده است . چند نكته را يادآورى ميكنيم.
١– اگر فكر كنيم در حال حاضر امريكا و اروپا با حمله سنگين نظامى ، ديپلماتيك. و اقتصادى كه از جانب شرق تحمل ميكند دستهاى خود را بالا ميبرد اشتباه ميكنيم . هنوز امكانات زيادى براى غرب باقى مانده كه بتواند حالت دفاعى خود را به حالت تهاجمى تبديل نمايد.
٢– ساختار حاكميت عربستان به مدت صدو اندى سال غربى هست ، نفوذ سرويسهاى امنيتى غرب در اين ساختار زياد است بنابراين ميتواند فشارهاى زياد امنيتى و سياسى بر حاكميت عربستان وارد و حتى تغيير در رهبرى آن ايجاد كرده و رهبرانى را ا حاكم كند كه دشمنى با ايران را ادامه دهند.
٣– انگلوساكسونها در جامعه ايران با نبرد تركيبى در سه دهه گذشته نفوذ زيادى در سياست و اقتصاد و در سطح نخبگانى و روزنامه ها پيدا كرده اند ، درست است كه شبكه پيچيده همكار غرب نتوانستند در هماهنگى با فشار حداكثرى امريكا جام زهر دوم را به رهبرى تعارف كنند ، با مقاومت بى نظير حضرت آيت الله خامنه اى و تاب آورى و ايستادگى ملت ايران آن سناريو خنثى شد ، اما همگى شاهد بوديم كه بخش بزرگى از شبكه غرب در داخل و خارج در پاييز ١٤٠١ به ميدان آمدند تا رهبرى كشور را اشغال نمايند .
٤– با توجه به ضعف اقتصادى و نفوذ گفتمانى سرويسهاى امنيتى غرب و شبكه همكار آنان در ايران در سال آينده وارد بازى بزرگ شده و از همه امكانات خود در جهت تغيير رهبرى استفاده خواهند كرد ، اولين خاكريز مجلس شوراى اسلامى هست كه سوداى فتح آن را در سر دارند .
٥– متأسفانه قوه قضاييه برخورد با مفسدان اقتصادى را كه در زمان آقاى رييسى شروع شده بود به فراموشى سپرده و اوليگارشى مالى در صحنه اقتصادى يكه تازى ميكند ، دولت نيز در اجرايى كردن تغيير ساختار بانكى ، دخالت موثر در گران شدن مايحتاج عمومى مردم به كندى عمل ميكند.
٦– اگر غرب در سال ١٤٠٢ نتواند در ساختار حاكميتى عربستان و در سياستهاى داخلى و خارجى ايران با متشنج كردن جامعه بازى بزرگ را از آن خود كند با توجه به سرعت تحولات جهانى و پوزيسيون تهاجمى شرق ديگر قادر نخواهد بود بن بست استراتژيك خود را بشكند .
٧– از اسراييل نبايد غافل شد اين رژيم نيز در مشكلات پيچيده خود غوطه ور است ، تنها راه او حمله نظامى به ايران از طريق تركيه و باكو هست ، به نظر اينجانب جمهورى اسلامى ايران بايد به سمت غنى سازى ٩٠ در صد حركت و بازدارندگى هسته اى را مد نظر داشته باشد.
https://t.me/tabyyen تلگرام؛
eitaa.com/tabieien ایتا؛
⭕️تحولات خطرناک در #قفقاز
✍ دکتر سیدمحمود رمکهاشمی
▪️ آرایش نیروهای نظامی ، رفت و آمد های سنگین هواپیماهای ترابری از اسراییل و ترکیه به #آذربایجان ، تمرکز ارتش آذربایجان بر مرزهای #ارمنستان بالاخص در استان #سیونیک ، گفتارهای تحریک آمیز مقامات آذربایجان بر علیه ایران همگی نشان میدهد سناریوی قدیمی انگلیسی اسراییلی حمله به کریدور #زنگزور را میخواهند اجرا کنند.
۱– سه شب قبل لاوروف و باقری کنی وارد #ایروان شدند ، پیشنهاد تفاهم ۳+۳ را مجدداً مطرح نمودند ، یعنی اینکه شش کشور ایران ، گرجستان ، روسیه ، ترکیه ، آذربایجان ، ارمنستان با احترام به حق حاکمیت هر شش کشور تمام خطوط ترانزیتی راهها و کوریدور ها برای استفاده همه کشورها فعال شود که به جز ترکیه و آذربایجان بقیه پذیرفتند.
۲– به نظر میآید با تحریک انگلیس و اسراییل، ترکیه و آذربایجان میخواهند با قطع کردن نظامی استان سیونیک کریدور تورانی را فعال و به سمت ماجراجویی حرکت کنند . کریدور شمال - جنوب ایران را مختل و ضربه سهمگینی به منافع ملی ایران و روسیه بزنند.
۳– تا کنون ارتش آذربایجان حتی یک قدم وارد خاک ارمنستان نشده است . اگر این اتفاق بیفتد قطعاً جمهوری اسلامی ایران نه به صورت نیابتی بلکه مستقیم وارد جنگ خواهد شد . آینده و نتیجه جنگ چه در #نخجوان و چه در بقیه جمهوری باکو نامشخص خواهد بود.
۴– ترکیه، آذربایجان، اسراییل و انگلیس فکر میکنند روسیه به علت درگیری در اوکراین وارد جنگ نخواهد شد ، اما به نظر میرسد به علت اینکه منافع ملی روسیه به خطر خواهد افتاد چه با نیروی ده هزار نفری در قره باغ و یا نیروهای بیشتر با ایجاد سرفرماندهی مشترک با ایران وارد جنگ به طور مستقیم خواهد شد.
۵– وزارت امور خارجه #امریکا در مورد حمله آذربایجان به ارمنستان هشدار داده و با حمله موافق نیست علت آن است که از عکس العمل روسیه وحشت دارد و مانند انگلیس و اسراییل و ترکیه فکر نمیکند و از بالا رفتن وحشتناک قیمت نفت میهراسد.
۶- اگر حمله آذربایجان شکل بگیرد ممکن است در روزهای اول بعد از حمله ترکیه آسمان خود را در اختیار اسراییل قرار دهد تا اسراییل به تأسیسات هسته ای ایران حمله نماید که قطعاً نیروهای نظامی ایران به این مهم توجه خواهند کرد.
۷– #ستون_پنجم پان ترکیست ها در ایران قوی هستند ، نیروهای امنیتی حتماً مراقب آنان در صورت حمله احتمالی خواهند بود.
۸– همه میدانیم هدف اولیه #اغتشاشات صد روزه پاییز ۱۴۰۱ اجرای همین سناریو بود که در هفته اول با بمباران مراکز تروریستها در اقلیم کردستان عراق توسط سپاه به شکست کشیده شد.
درست است که هر اندازه تنش در مرزهای ایران کم باشد به نفع منافع ملی خواهد بود اما اگر منافع ژئوپولیتیکی کشور در معرض خطر قرار گیرد و جابجایی مرزها اتفاق بیفتد ایران حق دارد وارد جنگ شود.
https://t.me/tabyyen تلگرام؛
eitaa.com/tabieien ایتا؛
✅حمله #جبهه_مقاومت به نیروهای امریکا در سوریه
✍ دکتر سیدمحمود رمکهاشمی
▪️۴۸ ساعت بعد از اینکه انتونی بلینکن وزیر امور خارجه امریکا تعارف را کنار گذاشت و رسماً اعلام کرد که اگر باکو به ارمنستان حمله نظامی کند ناتو آذربایجان را تسلیح خواهد نمود، در حالیکه نیروهای نظامی ایران در آماده باش کامل قرار گرفته اند ، جبهه مقاومت بازی هوشمندانه ای در سوریه شروع کرده و مستقیماً به پایگاه نظامی امریکا با موشک و پهباد حمله ور شد تا جایی که از نیروهای امریکایی تلفات گرفته است.
۱– #جبهه_مقاومت تمام تلاش خود را باید انجام دهد تا اسراییل و ترکیه نتوانند با خیال راحت از طریق آذربایجان، ایران را وارد جنگ نمایند . #سوریه نقطه ضعف اسراییل ، ترکیه و امریکا است ، زمان حمله مستقیم به نیروهای امریکایی فرارسیده است تا از این طریق به ترکیه و اسراییل فشار وارد شده تا نتوانند حمله به ارمنستان و اشغال کریدور #زنگزور را به انجام برسانند.
۲– با موضعگیری رژیم اسراییل مبنی بر اینکه کرانه غربی و اردن جزء خاک اسراییل است کشورهای عربی به درستی به سمت جبهه مقاومت جهانی روی آورده و از این جبهه میخواهند امنیت آنها را حفظ کنند.
۳– تقاضای اردوغان برای دیدار با بشار اسد به همین علت بود که در سوریه به کاهش تنش برسد تا در قفقاز وارد عملیات شود . با هوشمندی ایران و سوریه این تقاضا رد شد و به خروج نیروهای ترکیه از سوریه منوط گردید.
۴– به نظر میرسد زمان خروج نیروهای امریکایی از سوریه فرا رسیده است ، با گشت زنی هواپیماهای شناسایی روسی در سوریه همزمان با حمله مقاومت، توافق یک سال پیش رهبر انقلاب با پوتین مبنی بر خروج نیروهای امریکایی از سوریه اجرایی شده است.
https://t.me/tabyyen تلگرام؛
eitaa.com/tabieien ایتا؛
⏹پيرامون حمله اسراييل به مسجد الاقصى
✍دکتر سیدمحمود رمکهاشمی
⏹تحولات جهانى با سرعتى باورونكردنى در جهت #ضعف_هژمونى_امريكا پيش ميرود . كشورهاى آسهآن، افريقا و امريكاى لاتين به سرعت به سمت تجارت بدون دلار حركت ميكنند . در حال حاضر ٥٧ در صد تجارت جهانى با دلار هست اگر با سرعت فعلى به سمت تجارت جهانى غير دلارى برويم در انتهاى سال سهم دلار در تجارت به حوالى ٤٠ در صد خواهد رسيد . با توجه به بدهى سنگين ايالات متحده و افزايش نرخ بهره و بالا نگهداشتن قيمت نفت بحران تورم در امريكا شكل خواهد گرفت كه نتايج غير قابل پيش بينى خواهد داشت، جهان به چه سمتی میرود؟
۱– هژمون #امریکا ضعیف و ضعیف تر میشود ، کشورها بر اساس منافع ملی خود تصمیم میگیرند . کلیه کشورها حتی آنهایی که روزی متحد امریکا بودند جهت نجات اقتصاد خود به راههای جایگزین تجارت دلاری روی خواهند آورد به کشورها و قدرتهای نوظهور جهان از نظر اقتصادی توجه ویژه ای خواهند داشت ، اسلحه دلار کارایی خود را هر چه بیشتر از دست داده و جهان #چندقطبی با سازمان دهی جدید شکل خواهد گرفت.
۲– در منطقه #غرب_آسیا با بهبود روابط ایران - عربستان و سوریه - اتحادیه عرب و پوشش امنیتی منطقه توسط کشورهای منطقه جایی برای نیروهای نظامی امریکا که اکنون در سوریه ، عربستان ، عمان ، قطر ، بحرین ، اردن ، کویت ، امارات ، حضور دارند وجود نخواهد داشت.
۳– تنها گزینه ای که برای امریکا ، انگلیس اسراییل باقی میماند گزینه نظامی است . تشنج آفرینی اسراییل در حمله به سوریه و شهادت سلحشوران مردم ایران و حمله به مسجد الاقصی در همین راستا ارزیابی میشود . امریکا و اسراییل چاره ای جز کوبیدن بر طبل جنگ ندارند . نیروهای مقاومت جهانی باید هوشیار باشند تا حد ممکن در دام نیفتند و تا آنجا که میتوانند بازدارندگی نظامی را تقویت کنند تا دشمن قادر نباشد جنگ را شروع نماید.
۴– در داخل کشور اولیگارشی وابسته به دلار و #ستون_پنجم با تمام داشته های روزنامهای و تبلیغاتی و نفوذ در بدنه اجرایی کشور نخواهد گذاشت اقتصاد کشور از وابستگی به دلار نجات یابد و سعی خواهد نمود تا فشار اقتصادی به مردم زیادتر شده تا بتواند بازی بزرگ را با فتنه اقتصادی اجرایی نماید . این اولیگارشی و ستون پنجم ظرفیت آن را دارد تا برای نجات خود و اربابان خارجی کشور را به سمت جنگ داخلی و حتی تجزیه به پیش برد.
۵– آقای رییسی و دولت ایشان مسئولیت سنگینی دارند مخصوصاً اینکه رهبر انقلاب در دیدار نوروزی به طور صریح خواستار مبارزه جدی با اولیگارشی اقتصادی وابسته به #دلار شده اند . تیم اقتصادی فعلی دولت ظرفیت مبارزه با این اولیگارشی را ندارد از آقای رییس جمهور میخواهیم تا از جوانان خوش فکر و مسلط به مسایل اقتصادی ایران و جهان و مسلط به جهان کنونی که وارد دوران چند قطبی شده است استفاده کنند، تفکرات نولیبرالیستی دیگر کهنه شده است.
مردم ایران حق دارند که در جهان چند قطبی از رفاه و پیشرفت بهره مند شوند ، رییس جمهور محترم باید متوجه باشند که این مهم با تفکرات قدیمی و کهنه امکان پذیر نیست.
▪️سفر رضا پهلوی به اسراییل
✍ دکتر سیدمحمود رمکهاشمی
▪️رضا پهلوی فرزند شاه سابق ایران اخیراً به اسراییل سفر کرد و خودش به خودش افتخار داد و از جانب مردم ایران با نتانیاهو گفتگو کرد . این سفر به چه معناست؟
۱– #تحولات پر شتاب جهان کنونی و سرعت تصمیم گیری کشورها در امریکای لاتین ، آسیا و افریقا به نحوی است که مشتاقان جهان تک قطبی به درستی متوجه شده اند که جنگ اقتصادی ، نظامی و روانی بر علیه شرق را باخته اند و یا در حال باختن هستند . در جنگ رسانه ای نیز که در ماههای اولیه عملیات ویژه روسیه در اوکراین رسانه های غرب به شدت فضای ضد روسی و ضد چینی گرفته بودند و میخواستند روایت خود را در فکر جهانیان مسلط کنند شکست خورده و اکثریت مردم دنیا این روایت را نپذیرفتند. رییس جمهور افریقا به نمایندگی از اتحادیه افریقا در حضور آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه امریکا گفت : شما به ما فشار میاورید که روسیه را محکوم کنیم اما نمیگویید چرا قاره افریقا را چهار قرن مستعمره کردید . امریکای لاتین و بخش عمده آسیا نظر مشابه ای دارند.
۲– بنابراین غرب برای حفظ هژمونی #تك_قطبى خود دو راه دارد؛ یکی انحراف افکار عمومی کشورهای مردد و دوم گزینه نظامی .
یکی از کشورهایی که افکار عمومی آن در بخش عمده دانشگاهیان و روشنفکری تحت تأثیر تفکر غربی قرار دارد ایران است . استعمار و تحقیر ۳۰۰ ساله جامعه ایران و استعمار فکری و نقصان کار علمی توسط حاکمیت جمهوری اسلامی در چهل سال گذشته علت این ماجراست.
به همین علت امریکا و انگلیس و اسراییل در این زمینه شبکه پیچیده ای از ابتدای انقلاب سازماندهی کرده است که در بیست سال گذشته با ایجاد دوقطبی های کاذب هر چه بیشتر جامعه ایران را دچار انشقاق کرده است که آخرین آن نا آرامیهای پاییز ۱۴۰۱ بود.
۳– اگرچه #شبکه_همکار_غرب در پاییز ۱۴۰۱ از ذخایر پنهان خود به مقدار زیاد استفاده کرده و سوزانده است اما ما اطمینان داریم که هنوز امکانات زیادی در حاکمیت و پیرامون آن و در نهادهای اجتماعی دارد که میخواهد بازی بزرگ و نهایی را در ایران در سالهای ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ شروع نماید .
این شبکه در ادامه این فشارها، با ناله های مشمئز کننده ژنرالهای شبکه همکار غرب مانند حسن روحانی و موسی غنی نژاد با شعار #رفراندوم و تغییر قانون اساسی به میدان آمده اند .
سفر رضا پهلوی به سرزمینهای اشغالی و تحولاتی که در آینده در خارج از کشور رخ خواهد داد فقط در جهت تسهیل سناریوی شبکه همکار غرب در داخل ارزیابی میشود که فشار بیشتری به رهبری وارد کنند تا این شبکه بتواند در مجلس آینده نمایندگان بیشتری داشته باشد تا در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۴ کار را تمام کند.
بزرگترین پشتوانه شبکه همکار غرب در داخل اولیگارشی فربه شده در داخل و همه اپوزیسیون خارج کشور است که همگی آنان توسط سرویسهای امنیتی غرب هدایت میشوند .
۴– در دو سال آینده شبکه همکار غرب و #اپوزیسیون خارج از کشور متحداً به دنبال ایجاد ناآرامی در جامعه هستند . در این میان دو قطبی سازان حرفهای به میدان خواهند آمد ، از کم کاری و بی عملی تیم اقتصادی دولت بیشترین استفاده را خواهند برد، دولت رییسی میتوانست با اصلاح ساختار اقتصادی و گماردن تیمی قوی در عرصه اقتصاد از شروع شدن بازی بزرگ جلوگیری کند اما تاکنون نشده است . بنابراین همه مردم و نیروهای امنیتی باید خود را برای این بازی بزرگ آماده کنند.
✅سفر مهم رييس جمهور به #سوريه
✅از ابتداى شروع سناريوى خونين #ناتو و اسراييل در #شام ، جنگ داخلى ، ایجاد دولت به اصطلاح اسلامى شام و عراق موسوم داعش و ورود ايران ، روسيه و حزب الله لبنان در اين جنگ ، شكست ناتو و متلاشى کردن داعش كه همه اين تحولات حدود سيزده سال طول كشيد اولين رييس جمهورى اسلامى ايران وارد دمشق شد تا قراردادهاى بسيار مهم كريدورى را امضا كند .
١– قرارداد كريدورى راه آهن ايران - عراق و ايران سوريه از طريق بوكمال امضا شد . يعنى اينكه ايران از طريق عراق به عربستان از يك سو و سوريه _ مديترانه از سويى ديگر متصل ميشود.
٢– دو هفته قبل قرارداد ريلى چين - پاكستان امضا شد و پاكستان نيز با ايران قرارداد بسته كه اين ارتباط به ايران متصل شود.
٣– قرارداد ديگرى بين قزاقستان - تركمنستان - اينچه برون با ايران بسته شده است، چين همسايه قزاقستان است.
٤– قرارداد ديگرى بين ايران - هند - ارمنستان بسته شده است كه هند را از طريق چابهار به گرجستان و روسيه متصل ميكند.
٥–همه اين اتصالات و قرارداد ها نشان ميدهد كه جمهورى اسلامى ايران مركز ثقل اتصال زمينى چين به اروپا و مديترانه و اتصال غرب آسيا و شبه قاره هند به اروپا و آسياى ميانه به اقيانوس هند و اروپا خواهد بود.
٦– ايران به آهستگى نه تنها از تله #تحريمها بلكه از تله ٢٠٠ ساله #استعمار خارج خواهد شد . مركز ترانزيتى شرق و غرب و جنوب و شمال عالم ميشود یعنی بازگشت به عصر خويشتن.
٧– اين مهم آسان به دست نيامده است، توليد قدرت توسط سلحشوران كشور كه بيست سال با جانوران ناتو جنگيده و بهترين فرزندان خود را در راه اعتلاى ايران عزيز از دست داده به دست آمده است.
٨– آخرين شكست ناتو در درياى سياه و اوكراين خواهد بود ، در اين صورت از مديترانه تا درياى سياه فرزندان ايران زمين در اختيار خواهند داشت ، در آن صورت به دوران پسا استعمار ٢٠٠ ساله سلام ميكنيم و با تغيير زيرساختهاى اقتصادى داخل كشور دوران شكوفايى اقتصادى كشور فراخواهد رسيد.
٩– به ستون پنجم غرب در ايران گوشزد ميكنيم سعى نكنند در مسير پيشرفت نهايى سنگ اندازى كنند و سناريوى ذهنى در كوتاه مدت و يا در دراز مدت سرهم بندى نكنند ، آبروى خود را ميبرند و فقط زحمت ملت ايران را زياد ميكنند . متوجه باشند كه اربابانشان در ناتو در مسير سرازيرى قرار گرفته اند . موفق نخواهيد شد.
١٠– درود ميفرستيم به روح شهيد قاسم سليمانى كه با سازماندهى ارتش آزاديبخش غرب آسيا و پيروزى بر ناتو در همه اين پيروزى ها اثر گذارى تعيين كننده داشته است .
ناآرامى در مرز افغانستان
✍️ دکتر سیدمحمود رمکهاشمی
اخيراً به بهانه #حقابه_هيرمند مرز سيستان و افغانستان به سرعت متشنج شد و به آنجا رسيد كه درگيرى نظامى محدودی هم به وقوع پيوست ، عده اى از مرزداران ايران شهيد و عده اى بيشتر از طالبان كشته شدند . نكات مهمى را يادآورى ميكنيم؛
١– مشكل آب سيستان از طريق #هيرمند سابقه چند ده ساله دارد . زمانيكه حاكمان #پهلوى در تقسيم اراضى مرزهاى كشور به جاى اينكه جانب مردم ايران را بگيرند جانب روباه پير را گرفته و مردم سيستان را از آب هيرمند محروم نمودند . مشكل آب در تمام عمر جمهورى اسلامى ايران در سيستان وجود داشته اما مسئولين دورانهاى مختلف با همه شعارهاى پر طمطراق در جهت حل آن نتوانستند كارى انجام بدهند
٢– امريكا بعد از بيست سال اشغالگرى با هماهنگى كامل ، گروه #طالبان را در افغانستان بعد از فرار خود به قدرت رساند . در داخل اين گروه سرويسهاى امنيتى مختلف از كشورهاى غربى و اسراييل نفوذ دارند . بنابراين گروهى همگون نيست و كشورهاى همسايه بايد با هوشمندى كامل با آنان برخورد نمايند. كه تا كنون چنين كرده اند .
٣– اطمينان كامل داريم كه اين درگيرى نظامى با تحريك كشورهاى ناتو و اسراييل صورت پذيرفته است . در زمانيكه ناتو در اوكراين در آستانه شكست است و با آزادسازى اودسا و خاركيف عملاً اوكراين تمام است ، ميخواهد در اطراف مرزهاى ايران تشنج آفرينى نمايد و همانند آذربايجان و كردستان عراق ، ايران را وارد معركه نظامى كند.
متأسفانه صحبتهاى مقامات رسمى ايران از جمله وزير امور خارجه ، امير عبداللهيان ، مبنى بر اينكه حكومت افغانستان را شناسايى نكرده ايم ، يا اينكه ديگرى ميگويد يك ميليون افغانى در ايران را مسلح كنيم و به جنگ بفرستيم آتش تشنج را شعله ور مينمايند .
٤– منطقه غرب آسيا ، شبه قاره هند به سمت پيمان امنيت جمعى ميروند و به شدت از تشنج بايد دورى نمايند و با پيوستن به #شانگهاى و #بريكس به فكر توسعه ملى باشند . حمهورى اسلامى ايران نيز همانند غائله ژئوپوليتيك آذربايجان، در افغانستان نيز بايد تشنج را مديريت نمايد .
٥– پيشنهاد اينجانب به وزير امور خارجه اين است كه به جاى تحريك كردن حاكمان افغانستان به طور مستقيم پيشنهاد گردهمايى وسيع همسايگان افغانستان و ايران را بدهد تا همگى در تصميمگيرى اختلاف مرزى شركت كنند، روسيه نيز در اين گردهمايى دعوت شود .
٦– منطقه #غرب_آسيا و همسايگى ايران نبايد جنگ جديدى را تجربه كند ، اگر در جنگ بزرگ غرب بر عليه شرق نياز باشد جبهه جديدى باز شود آن جبهه در اروپا است ، اين جبهه را ميتوان در بالكان بر عليه ناتو باز كرد .