⭕️ جریان نوید افکاری اوباش با چند هدف انجام شد:
🔹تحت الشعاع قرار دادن کشتارهای پی در پی پلیس آمریکا و سوق دادن ذهن مخاطبان از موضوعی به موجی دیگر
🔸فشار به حاکمیت برای بالا بردن هزینه های اقدامات امنیت زا (قوه قضا، نیروهای امنیتی و پلیس مانند مدل مجبور شدن حاکمیت برای اضافه کردن گرم و کلیو توزیع شیشه مواد مخدر در حکم اعدام از گرم به ۲ کیلو)
🔹 استفاده از این پتانسیل برای انباشت خشم در ایجاد فتنه های جدید در آینده
🔸در صورت وجود فضایی مناسب برای تحریم ورزشی ایران
🔹 در نهایت هدف قرار دادن اصل مشروعیت نظام
🔸برای همین است که تمام ظرفیت جبهه دشمن از میدانی و مجازی گرفته تا سیاسی، حقوقی و ورزشی و ... پای کار آمده است.
🖊 مهندس آل داود
⭕️ تصمیمگیری درباره قطعنامه تحریم ایران برعهده شورای امنیت است
🔹«آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل روز گذشته (چهارشنبه) به اظهارات اخیر «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا مبنی بر اینکه ایالات متحده طی یک هفته آینده تحریمهای سازمان ملل علیه ایران را بازمی گرداند، واکنش نشان داد.
🔸بنا بر گزارش خبرگزاری روسی «اسپوتنیک»، گوترش در واکنش به لفاظیهای اخیر پامپئو درباره ایران تصریح کرد که تصمیمگیری و اقدام درباره قطعنامه تحریمهای ایران برعهده شورای امنیت سازمان ملل است.
🔹اوایل روز گذشته، پامپئو مدعی شده بود که واشنگتن هفته آینده مجدداً تحریمهای سازمان ملل علیه ایران را اعمال خواهد کرد تا مطابق با آن محدودیتهای تسلیحاتی علیه جمهوری اسلامی ایران را دائمی کند.
🔸دبیرکل سازمان ملل در جمع خبرنگاران در این خصوص گفت: «این شورای امنیت است.....که میتواند اجرا و هدایت قطعنامههای شورای امنیت را انجام دهد و ما مطابق با عملکرد و دستورالعمل شورای امنیت اقدام میکنیم».
🔹بعد از شکست مفتضحانه واشنگتن در شورای امنیت برای تمدید محدودیتهای تسلیحاتی ایران، پامپئو در تاریخ ۲۰ آگوست (۳۰ مردادماه) نامهای را به شورای امنیت سازمان ملل ارسال کرد و خواستار فعال شدن مکانیسم ماشه به منظور بازگرداندن تمامی تحریمهای سازمان ملل علیه ایران شد.
🔸طبق این گزارش، اکثریت اعضای شورای امنیت سازمان ملل از جمله روسیه، چین، فرانسه، آلمان و بریتانیا تأکید کردهاند که از تصمیم ایالات متحده برای وضع مجدد تحریمها علیه ایران حمایت نمیکنند زیرا واشنگتن در سال ۲۰۱۸ به صورت یکجانبه از برجام خارج شده است و بنابراین حق استناد به مکانیسم ماشه را ندارد.
🔹ساز و کار موسوم به بازگشت خودکار تحریمها که با نامهای دیگری مثل «مکانیسم ماشه» یا «اسنپبک» نیز شناخته میشود به دنبال احیای تمامی قطعنامههای تحریمی علیه تهران است که پس از حصول برجام میان ایران و گروه موسوم به ۱+۵ تعلیق شده بودند.
⭕️ دفاع مقدس الگوی جنگ اقتصادی
🔹جنگ و یورش متجاوزان بعثی به ایران اسلامی در سال ۵۹ بر اساس اسناد موجود نه از ۳۱ شهریور ماه بلکه از اوایل آن سال آغاز شده و بالاخره در ۳۱ شهریور به صورت رسمی آغاز شد. در همان روزها، نشریه هرالدتریبیون چاپ لندن نوشت: به عقیده تحلیل گران آمریکایی، سازمانهای نظامی ایران در مقابل یک جنگ برقآسا چند روز و حداکثر ۲ هقته بیشتر دوام نمیآورد.
🔸از روزی که صدام گفته بود ۳ روزه تهران را فتح خواهد کرد، ٤۰ سال میگذرد و امروز نه تنها متجاوزان بعثی به اهداف شوم خود نرسیدند بلکه همگی به درک واصل و انقلاب اسلامی از این جنگ نابرابر پیروز و سربلند بیرون آمده است. صدام حسین که از ماهها قبل اوضاع داخلی ایران را زیر نظر گرفته بود با طمع به ۶ دلیل، جنگ را علیه ایران آغاز کرد: ۱- تعدد مراکز تصمیم گیری و اختلافات سیاسی. ۲- مشکلات شدید اقتصادی. ۳- هرج و مرج و ناامنی داخلی و تحرکات گسترده گروه(ک) های جدایی طلب و... ٤- آشفتگی در روابط ایران با کشورهای منطقه. ۵- کشمکشهای قومی. ۶- تشتت و سردرگمی نیروهای نظامی.
🔹صدام با چنین برآوردی جنگ را با کمک، حمایت، هدایت و پشتیبانی (تقریباً) همه جهان به ویژه سردمداران نظام سلطه علیه ایران آغاز کرد.......
⭕️ انتخاب میان بد و بدتر در آمریکا
🔹 در نظرسنجیهای صورت گرفته در ایالاتی مانند مینه سوتا ، نوادا ویسکانسین و فلوریدا ، بایدن بر ترامپ غلبه کرده است، اما رمز برتری او، خشم شهروندان آمریکایی از ترامپ است! ترامپ هنوز در عرصه اقتصادی( در نگاه شهروندان) نسبت به بایدن برتری دارد اما نامزد دموکراتها، در موضوع مبارزه با کرونا وضعیت بهتری در خصوص رئیسجمهور آمریکا دارد.
🔸 این نظرسنجیها نشان میدهد که شهروندان آمریکا ناچارند میان بد و بدتر، در انتخابات ریاست جمهوری ماه نوامبر دست به انتخاب بزنند. اکثر رأیدهندگان آمریکا با موضع بایدن در مورد ویروس کرونا موافق هستند و میگویند اولویت دولت فدرال باید محدود کردن شیوع آن باشد ، حتی اگر به اقتصاد آسیب برساند. با این حال عدهای دیگر از شهروندان معتقدند که اقتصاد باید نسبت به کرونا اولویت داشته باشد.
🔹دو نامزد حزب دموکرات وجمهوریخواه تلاش میکنند تا به هر نحو ممکن نظرسنجیها را به سود خود تغییر دهند. ترامپ هشدار داده است که دموکراتها موج ملی بینظمی، هرجومرج و غارت را به راه میاندازند. درحالیکه نظرسنجی نیویورکتایمز نشانههایی از نگرانی رأیدهندگان در مورد خشونت را نشان میدهد، اما اکثر شهروندان این خشونتها را با ترامپ و جمهوریخواهان مرتبط میدانند! 🔸درمجموع ، رأیدهندگان درمورد اینکه کدامیک از کاندیداها برای رسیدگی به «قانون و نظم» و جرائم خشن اعتماد بیشتری دارند، اختلافنظر داشتند .آنچه در نظرسنجیهای صورت گرفته در آمریکا به چشم میخورد، نشانه و نمادی دال بر بیقانونی و آنارشی در آمریکاست. شهروندان آمریکایی بهخوبی میدانند که هیچیک از دو نامزد ریاست جمهوری، افرادی مؤثر و موفق در کاخ سفید نخواهند بود و باوجود آنها در رأس معادلات سیاسی کشورشان، بحرانهای بیشتری گریبانگیر آنها خواهد شد.
⭕️ فازجدید مقاومت در عراق
🔹گروه سرایا المنتقم از عملیات مهم امنیتی علیه گروهی از آمریکایی هایی که به گفته آنان ، افسران سازمان جاسوسی آمریکا به شمار می رفتند ، خبر داد.همچنین در بیانیه این گروه آمده است : در این عملیات سه نفر از افسران آمریکایی که درون خودروی محافظت شده حضور داشتند، به هلاکت رسیدند.نکته مهم اما این جاست که دوربین های امنیتی خیابان فرودگاه ، حدفاصل فرودگاه تا میدان عباس بن فرناس ( صرفا مسیر رفت و نه برگشت ) لحظات عملیات خاموش شده بودند. 🔸این عملیات چند نکته و پیام مهم در بطن خود داشت :۱- با توجه به فاصله بسیار کم میدان عباس بن فرناس تا فرودگاه بغداد ، باید گفت افسران CIA از بدو پیاده شدن از هواپیما ، تحت نظر نیروهای سرایا المنتقم قرار داشته اند و به همین علت در یک عملیات دقیق لحظاتی پس ازخروج از فرودگاه بر اثر انفجار بمب هدایت شونده کشته می شوند.۲- در سطح بالاتر باید سوال کرد چگونه این گروه مبارز عراقی از تاریخ و ساعت ورود این نیروها و خودروی حامل آن ها اطلاع دقیق داشته است؟۳- چرا صرفا دوربین های مسیر رفت فرودگاه تا میدان عباس بن فرناس خاموش شده و دوربین های مسیر مجاور روشن بودند ؟ سطح دسترسی امنیتی و شاید فناوری گروه های عراقی تا کجاست ؟۴- چطور در یک مسیر پر رفت و آمد و بسیار محافظت شده ،نیروهای عراقی توانسته اند بمب کنار جاده ای را جاسازی کنند بدون آن که کسی متوجه شود ؟پس از حمله چند روز پیش گروه های مقاومت عراقی که برخلاف دفعات پیشین با موشک سنگین به مواضع نیروهای آمریکایی در بغداد حمله شد ، بسیاری از صاحب نظران معتقد بودند مقاومت علیه حضور آمریکا در عراق وارد فاز جدیدی شده و عملیات اخیر نشان داد برخلاف پیش بینی آمریکایی ها گذشت زمان ، کمیت و کیفیت عملیات علیه آنان را کاهش نداده است بلکه این حملات ،پیچیده و دقیق تر شده اند و به نظر می رسد تا انتخابات نوامبر ، ایالات متحده شاهد تعرضات بیشتر و گسترده تری علیه کارکنان و نظامیانش خواهد بود. 🔹هدف این حملات هم قاعدتا دو چیز است؛اول این که گستره زمانی انتقام عراقی ها از قاتلان شهیدان قاسم سلیمانی و ابومهدی مهندس محدود نیست و دوم وقوف یافتن سران کاخ سفید بر این تحلیل که نخست وزیری امثال الکاظمی برای آنان امنیت فراهم نخواهد کرد و هزینه باقی ماندن در عراق بر فواید آن به شدت می چربد.
⭕️رونمایی از حربه جدید بانک مرکزی علیه نوسان گیران ارزی
🔹در شرایطی که نرخ دلار مجدد از میانه کانال 26 هزار تومان به 27 هزار تومان رسیده بود، بانک مرکزی از حربه جدید خود علیه نوسان گیران بازار ارز پرده برداری کرد. تصمیمی که می توان آن را به منزله افزایش نرخ ارز صادرکنندگان بزرگ برای بازگشت ارز دانست. این بانک که دوشنبه این هفته با سه اقدام لغو ممنوعیت عرضه ارز سهمیهای کد 24، حذف سقف قیمت در بازار نیما و نزدیک کردن قیمت ارز در صرافیها و بازار متشکل ارزی، مقدمات کاهش قیمت ارز به حدود 26 هزار و 500 را فراهم کرده بود، به صورت عملی دومین آزادسازی را در سامانه نیما نیز انجام داد. در این زمینه همتی رئیس کل بانک مرکزی در یادداشتی نوشت: «بانک مرکزی ضمن افزایش عرضه در بازار ثانویه تسهیل و تسریع تامین ارز واردکنندگان در این بازار را به پتروشیمیها، فولادیها و معدنیها اعلام کرد که آن ها نیز میتوانند ارز حاصل از صادرات خود را علاوه بر صرافیهای بانکی، مستقیم به صرافیهای مجاز برای واردات کالاهای دارای تخصیص ارز بفروشند.»
🔸با این حساب می توان گفت اولاً حلقه های خرید و فروش ارز در نیما کمتر خواهد شد زیرا در رویه قبلی صرافی بانکها ارز خریداریشده را به بانکها و بانک مرکزی میفروختند و تخصیص ارز به واردات از کانال بانکها انجام میشد اما با این تصمیم ، صرافیهای تضامنی نیز میتوانند تأمین نیازهای وارداتی از کانال ارز پتروشیمیها را انجام دهند. این به معنای سرعت گرفتن فرایند رسیدن ارز صادراتی به دست متقاضیان است. ثانیاً با این اقدام ،عرضه ارز در صرافی ها تقویت می شود که ضمن تامین بیشتر نیازهای وارداتی، می تواند بخشی از فشار تقاضای با ماهیت نیمایی به بازار آزاد و رشد قیمت ها را تعدیل کند. البته این ماجرا ،یک وجه دیگر هم دارد و آن احتمال افزایش هزینه های تولیدکنندگانی است که به هر دلیل بخشی از مواد اولیه یا واسطه ای خود را وارد می کنند. بر این اساس، این اقدام بانک مرکزی می تواند مجوزی رسمی برای انتقال بخشی از تورم ارزی به تورم بازارهای کشور باشد، موضوعی که تاکنون بخش زیادی از آن به طور غیر رسمی و در قالب تورم های موجود به بازار تحمیل شده است!
⭕️ حذف تورم از بودجه و بانکداری ۱۴۰۰
🔹بودجهریزی تورمی یکی از عوامل اصلی خلق نقدینگی بدون پشتوانه در اقتصاد ایران به شمار میرود، به طور نمونه حجم پول که تا خرداد سال ۹۷ تنها در حدود ۲۰۰ هزار میلیارد تومان بود، در خرداد سال ۹۹ به محدوده ۵۰۲ هزار میلیارد تومان جهش داشتهاست که رشد این رقم و در آمیختهشدنش با ضریب فزاینده پولی ۷ درصد به خوبی نشان میدهد که چه جهشی به حجم نقدینگی دادهاست.
🔸از آنجایی که رشد حجم پول و نقدینگی طی سالهای اخیر با کاهش رشد اقتصادی و افزایش تولید کالا و خدمات همراه بوده، از ارزش و قدرت خرید پول ملی کاسته شدهاست، بدین ترتیب در شرایطی که قدرت خرید دارندگان درآمد و پسانداز ریالی همچون نیروی کار، بازنشستگان، مستمریبگیران و سپردهگذاران در بانک کاهش داشتهاست بر ارزش داراییهای صاحبان داراییهای غیر نقدی، چون زمین و ساختمان، سهام، طلا، خودرو، ارز و لوزام خانگی افزوده شدهاست.
🔹اینجاست که باید با ابزار مالیاتی بیعدالتی را که سالهاست در حوزه سیاستگذاری پولی و مالی در جریان است، جبران کنیم و با اخذ مالیات از عایدی سرمایه و مجموع دارایی و درآمد از محل اخذ مالیات از ثروت، فقر را در جامعه از بین ببریم و هزینههای دولت را نیز از محل مالیاتهای مذکور پوشش دهیم.
🔸از اینرو، انتظار میرود بودجهریزی و بانکداری تورمی در سال ۱۴۰۰ پایان یابد و با ابزار مالیات مانع از کاهش ارزش پولی ملی شویم، زیرا اگر قرار باشد همچون گذشته بودجهریزی و بانکداری کنیم، عملاً قدرت خرید طبقات پایین به واسطه کاهش ارزش پول ملی محدود و ارزش دارایی صاحبان دارایی افزون میشود که تکرر این وضعیت آسیبهای قابلملاحظهای را پدید آوردهاست که خروج تولیدکنندگان از دایره تولید و حضور آنها در حوزه خرید و نگهداری کالاهایی، چون زمین و ساختمان، ارز، طلا، سکه، خودرو و سهام تنها بخشی از آن است، زیرا میدانند اعمال سیاستهای پولی و مالی تورمی در اقتصاد، ارزش این داراییها را رشد میدهد و آنها با نگهداری این داراییها در ترازنامه خود ثروتمندتر میشوند.
⭕️ فشار آژانس برای دسترسی بیشتر به برنامه اتمی عربستان
🔹شبکه خبری بلومبرگ با انتشار گزارشی در خصوص برنامه هستهای عربستان نوشته که آژانس بینالمللی انرژی اتمی به موازات مساعدتهای مسئولان چینی به عربستان در زمینه بهرهبرداری از اورانیوم کمک میکند. این در حالی است که عربستان پیشتر از پذیرش بازرسان آژانس بینالمللی انرژی اتمی سر باز زده بود و حالا هم رافائل گروسی، مدیرکل آژانس گفته که آژانس تاکنون تنها مشاورههایی محدود درباره تهیه سوخت از اورانیوم به عربستان ارائه داده و هماکنون در حال رایزنی با مقامات سعودی در خصوص اعطای دسترسی بازرسان به افراد، مکانها و اطلاعات بیشتر است تا بدین وسیله بتواند بر نحوه استفاده از اورانیوم بالقوه در این کشور نظارت و کنترل کند. گروسی با اشاره به برنامههای هستهای عربستان گفته است: «این بسیار مهم است که آژانس حضور داشته باشد و با هر کشوری که میخواهد هر فعالیت مرتبط با چرخه سوخت هستهای داشته باشد، همکاری کند.»
🔸 ایران پیش از این بارها از آژانس بینالمللی انرژی اتمی خواسته بود که درباره برنامه «پنهانی» هستهای عربستان شفافسازی کند. عربستان سعودی یکی از ۳۱کشور جهان است که با استناد به مجموعه مقررات قدیمی آژانس بینالمللی انرژی اتمی اجازه بازرسی از تأسیسات هستهای خود را به این نهاد نظارتی سازمان ملل متحد نمیدهد. آژانس روز دو شنبه نیز اعلام کرد که در تدارک یک ابتکار عمل تازه برای ملغی کردن مقررات قدیمی است، زیرا به اعتقاد آژانس این مقررات نمیتواند ضامن صلحآمیز بودن همه فعالیتهای هستهای باشد. کارشناسان سازمان منع گسترش سلاحهای هستهای بارها هشدار دادهاند که بدون تضمینهای قوی و بازرسیهای متناسب، همکاری فنی آژانس بینالمللی انرژی هستهای میتواند ناخواسته به کشورها در توسعه ظرفیت و توانایی تولید تسلیحات اتمی کمک کند.
⭕️ ملاحظاتی پیرامون متن توافق عادیسازی روابط
🔹آنچه از متن منتشرشده توافق عادیسازی روابط قابل ارزیابی است اینکه این توافقنامه یک توافق سیاسی است و بار حقوقی چندانی ندارد.
🔸 توافق عادیسازی روابط در قبال منطقه غرب آسیا ناظر بر راهبرد برتری رژیم صهیونیستی و تضعیف امارات است تا جایی که استقلال رای آن را تحت تاثیر قرار داده است.
🔹این توافق در پشتپرده حتما ملاحظات امنیتی و نظامی دارد که علاوه بر جریان مقاومت منافع ترکیه، مصر، اردن و حتی عربستان را هم تحت تاثیر قرار خواهد داد.
🔸 بندهای توافق نشان میدهد ۲ طرف بهره چندانی از یکدیگر نخواهند برد و در عمل امارات در نقطه ضعف این توافق قرار دارد.
🔹از آنجا که امارات پیش از این توانایی تامین نیازهای تکنولوژیک خود از اروپا، آمریکا و برخی دیگر از کشورها را داشته است، تاکید بر همکاری تکنولوژیک با رژیم صهیونیستی آورده قابل توجهی برای اماراتیها ندارد.
🔸 مهمترین عایدی رژیم صهیونیستی در این توافق شناسایی آن از سوی امارات است.
🔹کلی بودن بندهای توافق و اینکه در آن مساله لغو الحاق و آینده فلسطین مطرح نشده و بحث شهرکسازی نیز به میان نیامده، نشان دهنده این است که بندهای توافق بدون ملاحظات کارشناسی و با سرعت تهیه شده است که همین نشان از استفاده ابزاری ترامپ از امارات و بحرین برای انتخابات دارد.
🔸در تمام توافقات قبلی بین کشورهای عربی (مصر و اردن) با رژیم صهیونیستی موضوع اراضی اشغالی و فلسطین درج شده و اینکه یک کشور عربی (امارات) تن به این ذلت داده، نشاندهنده استیصال امارات در برابر آمریکاست.
⭕️ روزمان را با قرآن آغاز کنیم
🔹هفته دفاع مقدس را به همه مجاهدان فی سبیل الله تبریک می گوییم
🔸نگاه عبرت بینانه به وقایع هشت سال دفاع مقدس
🔹آيه2 سوره حشر
هُوَ الَّذِى أَخْرَجَ الَّذِينَ كَفَرُواْ مِنْ أَهْلِ الْكِتَابِ مِن دِيَارِهِمْ لِأَوَّلِ الْحَشْرِ مَا ظَنَنتُمْ أَن يَخْرُجُواْ وَظَنُّواْ أَنَّهُمْ مَّانِعَتُهُمْ حُصُونُهُم مِّنَ اللَّهِ فَأَتَاهُمُ اللَّهُ مِنْ حَيْثُ لَمْ يَحْتَسِبُواْ وَقَذَفَ فِى قُلُوبِهِمُ الرُّعْبَ يُخْرِبُونَ بُيُوتَهُم بِأَيْدِيهِمْ وَأَيْدِى الْمُؤْمِنِينَ فَاعْتَبِرُواْ يَآ أُوْلِى الْأَبْصَارِ
🔸ترجمه
اوست آن كه كسانى از اهل كتاب را كه كفر ورزیدند براى اولین بار از خانههایشان بیرون راند، با آنكه شما گمان نداشتید كه آنان (با داشتن آن همه قدرت، به آسانى) بیرون روند و خودشان گمان مىكردند كه قلعه ها و حصارهایشان آنان را از قهر خدا مانع خواهد شد، امّا قهر خدا از جایى كه گمان نمىكردند بر آنان وارد شد و در دلهایشان ترس و وحشت افكند (به گونهاى كه) خانههاى خود را با دست خویش و با دست مؤمنان خراب مىكردند، پس اى صاحبان بصیرت عبرت بگیریم.
🔹🔹بیانات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) ۱۳۷۴/۰۶/۲۹
دربارهی هفتهی دفاع مقدّس - که در آستانهی آن هستیم - لازم میدانم مطلبی را مطرح کنم و آن این است که اسلام پیروان خود را به عبرت گرفتن عادت میدهد. در قرآن آیات متعدّدی این نکته را متذکر میشوند: «انّ فی ذلک لعبرة» «فاعتبروا یا اولیالابصار» و ... این یک درس زندگی است و فقط به معنای این نیست که انسان بتواند با این درس، معاش خود و حیات چند روزه را اصلاح کند و سامان بخشد. درس زندگی یعنی انسان بتواند با این درس هم حیاتِ این نشئه و هم - بالاتر از آن - حیات نشئهی بعد را آباد کند؛ چون اصل آن جاست. تا چشم بر هم بزنید، همه چیز تمام شده است. مهم آن نشئه است که از لحظهی وفات و خروج از این عالم تا قیام قیامت، انسان دچار آن است و زندگی توأم با سعادت یا شقاوت و خوشی یا ناخوشی را مشاهده میکند. انسان برای خوشیِ یک لحظهی این دنیا چقدر زحمت میکشد؟ باید برای خوشی ابد خیلی تلاش کند. همهی اینها با «عبرت» قابل تأمین است و به همین خاطر در قرآن این همه تأکید شده است که عبرت بگیرید.
🖊 رجبعلی بازیاد
⭕️طرح سه فوریتی، پادزهر مکانیسم ماشه
🔹آمریکا برای بازگرداندن تحریمها علیه ایران مسیرهای مختلفی را پیش روی دارد که اگر به موفقیت برسد یا تحریمهای تعلیق شده توسط قطعنامه ۲۲۳۱ بر میگردد یا تحریمهای جدیدی علیه ایران اعمال میشود. در این میان مسیر اول بازگرداندن تحریمها که آمریکا در قالب پیشنهاد تمدید تحریم تسلیحاتی به شورای امنیت سازمان ملل ارائه داد به دلیل وتوی کشور روسیه و چین ناکام ماند اما آمریکا مسیر دیگر بازگرداندن تحریمها یعنی فعال کردن مکانیسم ماشه را در پیش گرفت.
🔸بر همین اساس، تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، طرحی را برای مقابله با اقدامات خصمانه آمریکا تهیه کرده و خواستار بررسی سهفوریتی طرح اقدام متقابل ایران علیه فعال سازی مکانیسم ماشه شدهاند.
🔹از آنجائیکه بخش اعظم وعده ۳۰ شهریورماه بر پایه جنگ روانی بنا نهاده شده است، مردم و مسئولین باید از ذخیره تمدنی و دینی خود استفاده کنند که ناکامی این سناریو را به آمریکا نشان دهند.
🔸جمهوری اسلامی ایران باید بسته مقابله ای قوی و کارآمد را برای این سرو صداهای ترامپ و خصوصا پمپئو آماده داشته باشند و بخشی از آن را نیز رسانه ای کنند تا این تصمیم هم ضعیف و بی اثر شود. طرح سه فوریتی مجلس در این زمینه مناسب و موثر است و پیام لازم را به طرف مقابل ارسال می کند.
⭕️ شکست فشار حداکثری در برابر قدرت موشکی
🔹هدف اعلامی آمریکا از اجرایی کردن راهبرد فشار حداکثری، تغییر رفتار جمهوری اسلامی در حوزه های موشکی، منطقه ای و حقوق بشر و سرانجام به پای میز مذاکره رفتن ایران با آمریکا بود. یکی از حوزه های اساسی که جزو اهداف اعلامی آمریکا بود، مهار و تغییر رفتار ایران در حوزه قدرت و توان موشکی است.
🔸با اتخاذ راهبرد مقاومت فعال توسط نیروهای مسلح ایران در دوران اوج تحریم ها و بکارگیری تمامی ابزارها جهت فشار به ایران برای توقف و محدود ساختن قدرت موشکی، ایران توانسته دامنه و عمق بازدارندگی نظامی خود را گسترش دهد و از جهت کمی و کیفی نیز بر توان موشکی خود بیفزاید.
🔹نیروهای مسلح با راهبرد مقاومت فعال و تکیه به توان داخلی امروز توانسته اند پشتوانه قدرت ایران را مستحکم تر کنند و نگذارند آمریکا به حداقلی ترین دستاورد و مطلوبیت خود جهت مهار قدرت موشکی ایران دست پیدا کند. نه اینکه با وادادگی و صبر و انتظار بر سر مولفه های اقتدارآفرین ایران معامله کنند و در پایان هم با دست خالی و وقاحت طرف مقابل روبه رو شوند. این مدل موفق در حوزه موشکی که با تکیه بر توان داخلی و اتخاذ راهبرد مقاومت فعال بوده می توانند به حوزه های دیگر چون اقتصاد و دیپلماسی که دچار مشکلات اساسی هستیم تسری پیدا کند و موجبات دستاوردهای مثبتی برای کشور را فراهم کند.