eitaa logo
جهادگران تبیین
890 دنبال‌کننده
3.2هزار عکس
1.8هزار ویدیو
220 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️ ماشه بی فشنگ ترامپ 🔹پس از چین و روسیه، تروئیکای اروپا نیز مخالفت خود را با طرح ماشه آمریکا اعلام کرد تا واشنگتن دربازگرداندن تحریم ها علیه ایران تنها تر شود 🔸پس از آن که چین و روسیه به صراحت با هرگونه بازگرداندن تحریم های آمریکا علیه ایران مخالفت کردند سه کشور اروپایی نیز روز گذشته در بیانیه ای با تصمیم آمریکا برای بازگرداندن تحریم های لغو شده تحت قطعنامه 2231 مخالفت کردند تا آمریکا تنها تر از قبل بماند .اروپایی ها که در این دو سال به تعهدات اقتصادی خود در برجام عمل نکرده اند این بار در بیانیه ای رسمی از شورای امنیت خواستند که تعلیق تحریم‌ها علیه ایران در راستای توافق هسته‌ای بعد از تاریخ ۲۰ سپتامبر (امروز) ادامه یابد. کشورهای دیگر عضو شورای امنیت و غیر شورای امنیت نیز به تدریج ظرف امروز و فردا مخالفت خود را علنی خواهند کرد و در این میان این آمریکای ترامپ است که قرار بود بر اساس شعار ترامپ در انتخابات 2016 «اول» جهان باشد اما این گونه مفتضحانه نظاره گر پشت کردن دوستان و دشمنانش به خواسته کودکانه اش خواهد بود. 🔹یکی از نکات مهم در بازگشت قطعنامه های گذشته موضوع تشکیل کمیته تحریم ها بر اساس قطعنامه 1737 است جایی که بر اساس بند 8 آن باید همه اعضای شورای امنیت مشارکت داشته باشند . اقدامی که به نظر می رسد با توجه به مخالفت اکثریت قاطع اعضای شورا عملی نباشد . در همین زمینه، یک مقام سازمان ملل متحد می‌گوید ،شورای امنیت درخواست آمریکا برای تشکیل کمیته ناظر بر اجرای تحریم‌های ایران را نخواهد پذیرفت. وی با طعنه گفت: «آمریکا در دنیای موازی دیگری سیر می‌کند که در آن تصمیم‌های یکجانبه روی اقدامات چند جانبه سلطه دارند.»
⭕️ روزمان را با قرآن آغاز کنیم 🔹هفته دفاع مقدس ایام الله است 🔸[سوره إبراهيم (14): آيه 5] وَ لَقَدْ أَرْسَلْنا مُوسى‏ بِآياتِنا أَنْ أَخْرِجْ قَوْمَكَ مِنَ الظُّلُماتِ إِلَى النُّورِ وَ ذَكِّرْهُمْ بِأَيَّامِ اللَّهِ إِنَّ فِي ذلِكَ لَآياتٍ لِكُلِّ صَبَّارٍ شَكُورٍ (5) همانا موسى را همراه معجزاتى (به سوى مردم) فرستاديم (و به او گفتيم:) قومت را از تاريكى‏ها به سوى نور خارج ساز و روزهاى (نزول قهر يا لطف) خدا را به آنان يادآورى كن، همانا در اين (يادآورى) براى كسانى كه صبر و مقاومت و سپاس فراوان داشته باشند نشانه‏هايى از قدرت الهى است. 🔹🔹بیانات امام خامنه ای در دیدار دست‌اندرکاران راهیان نور ۱۳۹۵/۱۲/۱۶ 🔸یک نکته این است که ما یاد روزهای بزرگ را نباید بگذاریم به دست فراموشی سپرده بشود. روزهای بزرگ هر کشوری و هر ملّتی آن روزهایی است که یک حادثه‌ی الهی به وسیله‌ی مردم و با دست مردم در آن انجام گرفته است. ذَکِّرهُم بِاَیّامِ ‌الله؛ خداوند متعال در قرآن دستور میدهد به پیغمبر که آنها را به یاد ایّام‌الله بینداز. ایّام‌الله همین روزهای بزرگ تاریخ‌ساز است. خب، هشت‌ سال دفاع مقدّس -به یک معنا هر روزش را حساب کنیم- جزو این ایّام‌الله است؛ نباید بگذاریم که این حوادث به دست فراموشی سپرده بشود. قرآن ما را تعلیم میدهد؛ این یادهایی که در قرآن شده است: وَ اذکُر فِی‌ الکِتبِ ابراهیم ؛وَ اذکُر فِی ‌الکِبِ موسی؛وَ اذکُر فِی ‌الکِتبِ اِدریس؛وَ اذکُر فِی ‌الکِتبِ مَریَم؛ نباید بگذاریم فراموش و دیگر داستانها در قرآن چقدر تکرار شده؛ باید به یاد آورد، باید نگذاشت فراموش بشود. ما البتّه در این زمینه شاهد تلاشهایی هستیم. من به آقای سرلشکر باقری خیلی خوش‌بینم و خیلی اعتماد دارم و گفتند که این کارها را داریم میکنیم یا کرده‌ایم. 🖊رجبعلی بازیاد
⭕️ نقش یک ژنرال بازنشسته آمریکایی در ترور سردار سلیمانی 🔹«باب وودوارد» روزنامه‌نگار مطرح آمریکایی در بخشی از کتاب خود به نام «خشم»، روایتی از نحوه تصمیم‌گیری دونالد ترامپ برای ترور سردار شهید حاج قاسم سلیمانی ارائه داده است. پیش‌ازاین منابع خبری به نقش مایک پومپئو در مجاب کردن ترامپ برای ترور سردار سلیمانی اشاره کرده‌اند، اما وودوارد در کتاب خود برای نخستین بار به نقش «جک کین»، معاون اسبق رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا در این خصوص هم اشاره کرده است. 🔸طبق مفاد کتاب، زمانی که ترامپ در سال ۲۰۱۶ به‌تازگی به‌عنوان رئیس‌جمهور منتخب آمریکا رأی آورده بود، جک‌ کین با او درباره حاج قاسم صحبت کرده بود. کین علاوه بر این، تلاش‌ها و بیم‌های دولت جورج بوش برای مقابله با سردار سلیمانی را برای ترامپ بازگو کرده بود. طبق مندرجات این کتاب، کین به ترامپ گفته بود تیم امنیت ملی بوش از او برای تخریب دو پایگاه در ایران که محل استقرار نیروهای سردار سلیمانی بود، اجازه خواسته بودند، بوش با این درخواست مخالفت کرده بود».
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اهانت به بهانه آزادی بیان
⭕️ یک تیر و دو نشان دونالد 🔹در کشوری که بیشترین تعداد مرگ ناشی از ویروس کرونا را به ثبت رسانده و پلیس‌های نژادپرست سفید بدون محاکمه تیر خلاصی را به پیکر سیاهپوستان شلیک می کنند، مرگ پدیده ای بسیار مهم تلقی نمی‌شود. حالا در همین کشور، مرگ خانم «روث گینزبرگ» یکی از 9 قاضی دیوان عالی آمریکا که در ۸۷ سالگی بر اثر ابتلا به سرطاان لوزالمعده در گذشته، جنجال سیاسی بزرگی به‌پا کرده است. اکنون ترامپ، در آزمونی بزرگ قرار گرفته است. او نمی‌خواهد «اخلاق مداری» یا «اشتباه سیاسی» را که اوباما مرتکب آن شد ، تکرار کند. 🔸اوبامای جوان در سال ۲۰۱۶ با اصرار سناتورهای جمهوری‌خواه رای‌گیری و تایید نامزد پیشنهادی خود برای یک کرسی خالی دیوان عالی آمریکا را به دلیل آن که در سال انتخابات قرار داشتند برای چندین ماه به تاخیر انداخت که در نهایت ترامپ با پیروزی در انتخابات، نامزد دیگری را به سنا معرفی کرد. تصمیمی که باعث شد ترکیب قضات دیوان عالی آمریکا به نفع محافظه‌کاران شود. حالا، 44 روز تا زمان انتخابات ریاست جمهوری باقی است و ترامپ تمام تلاش‌اش ‌را به کار بسته تا فردی مناسب را برای کرسی خالی دیوان عالی این کشور به سنا معرفی کند. با توجه به زمان اندک تا انتخابات معلوم نیست که انتخاب قاضی تازه‌ای برای پست آزاد شده، امکان‌ داشته باشد. 🔹با این حال ترکیب جمعیتی سنا به نفع حزب حاکم است. اکنون 53 کرسی از 100 کرسی مجلس سنای آمریکا، در اختیار حزب جمهوری خواه قرار دارد. ترکیبی که در آن تایید صلاحیت قاضی جدید دشوار نیست. در صورت موفقیت ترامپ، ترکیب 9 نفره دیوان عالی آمریکا، ۶ به ۳ به نفع محافظه‌کاران و جمهوری‌خواهان تغییر می‌کند. 🔸ترامپ، «ایمی کانی برت» و «باربرا لگوا» را به عنوان گزینه‌های پیشنهادی در نظر دارد. ترامپ در سال ۲۰۱۷ «برت» را که در ایالت ایندیانا در مدرسه حقوق نوتردام تدریس می‌کرد به عضویت دادگاه تجدیدنظر فدرال در آورد. این زن ۴۸ ساله کاتولیکی به شدت محافظه‌کار است و هفت فرزند دارد. «لگوا» نیز قاضی دادگاه عالی ایالت فلوریدا بود. ترامپ در سال ۲۰۱۹ او را به عنوان قاضی دادگاه استیناف ایالت آتلانتا نامزد کرد. لگوا، ۵۲ ساله و با ریشه کوبایی، اولین قاضی با تبار لاتینی در دیوان عالی فلوریدا بود. دو زن که به نظر می رسد، رئیس جمهورآمریکا به صورت نمادین می خواهد برای نمایش انتخاباتی مقابل رقیبش جوبایدن از آن بهره ببرد. بایدن پیشتر کاملا هریس که آفریقایی-آمریکایی است را برای معاونت خود برگزیده است.
⭕️ ما از اروپا طلبکاریم! 🔹برجام همان‌طور که رهبر انقلاب فرمودند به‌مثابه یک تجربه تاریخی برای ملت ایران قلمداد می‌شود؛ تجربه‌ای که حکایت از ذات استکباری و امپریالیستی آمریکا و بدعهدی و انفعال اروپا دارد. از این رو فراتر از ناکامی ترامپ در شورای امنیت سازمان ملل که حتما بخشی از فرایند افول قدرت آمریکا محسوب می‌شود، باید از این تجربه دریافت که مبنای منافع ملی در روابط بین‌الملل، قدرت و توان بازدارندگی کشورهاست. این تصور که با نشستن و برخاستن و عکس‌‌گرفتن با کشورهای غربی مخصوصا آمریکا می‌توان به رونق و پیشرفت اقتصادی دست یافت، اکنون به‌طور واضح با چالش مواجه شده است چراکه اساسا نگاه آمریکا به ایران از موضع خصومت و دشمنی بوده و طبیعی است که دشمنان به دنبال توسعه و پیشرفت یکدیگر نیستند. 🔸این انگاره به صورت جدی در چند سال گذشته پیش روی ملت قرار گرفته و تجربه شده است؛ از همین رو چه با نگاه منفعت‌محور مادی مانند برخی عمل‌گرایان اصلاح‌طلبان به موضوع بنگریم و چه با نگاه ایدئولوژیک، در هر دو صورت یک اقتصاد قوی، یک صنعت نظامی قوی، یک صنعت هسته‌ای قوی و یک سیاست منطقه‌ای قوی می‌تواند تضمین‌کننده منافع ملی یک کشور باشد. ناکامی ترامپ در ماجرای مکانیزم ماشه نباید موجب فراموشی بدعهدی اروپا در مقابل ایران شود و نیز نباید تجربه برجام را به فراموشی بسپارد بلکه باید موجب تحول در نگاه به‌ درون و بیرون کشور شده و یک ثبات و بینش تازه‌ای را برای مردم و مدیران اجرایی و نخبگان به وجود آورد؛ ضمن آنکه نباید فراموش کرد ما از اروپا طلبکاریم و این عدم‌همراهی با ترامپ فقط بخش کوچکی از این بدهی را صاف می‌کند. بدهی اصلی زمانی صاف می‌شود که اروپا تعهداتش در برجام را در مقابل ایران انجام دهد.
⭕️ عبرتی به نام« محمود عباس» 🔹دیوید فریدمن، سفیر آمریکا در سرزمین های اشغالی گفته است که آمریکا در فکر جایگزین کردن «محمد دحلان» رهبر سابق جنبش فتح با محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین است.این یعنی شخصیت‌ها برای آمریکا تاریخ مصرف دارند و تا زمانی که مطیع سیاست‌های واشنگتن باشند، مورد حمایت قرار می‌گیرند و اگر منتقد سیاست های واشنگتن باشند، خودِ آمریکا برای کنار گذاشتن آن ها اقدام می‌کند. مخالفت محمود عباس با طرح نژادپرستانه معامله قرن و به تازگی نیز مخالفت وی با عادی‌سازی روابط امارات و بحرین با رژیم صهیونیستی و قطع روابط فلسطین با واشنگتن و تل آویو سبب شد واشنگتن تلاش‌های خود را برای کنار گذاشتن محمود عباس و جایگزین کردن «محمد دحلان» به جای وی، آغاز کند. 🔸دحلان از اعضای سابق جنبش فتح و از فلسطینی‌هایی است که نقش مهمی در عادی سازی روابط کشورهای عربی با رژیم صهیونیستی ایفا کرده است. پس از این که حماس در سال 2006 بر باریکه غزه مسلط شد و محمد دحلان از آن جا گریخت، اسناد و عکس‌هایی از منزل شخصی وی به دست آمد که روابط گسترده و عمیق وی با صهیونیست‌ها را اثبات می‌کرد. با توجه به این وضعیت است که آمریکا سعی دارد محمود عباس 85 ساله برکنار شود و دحلان را جایگزین وی کند تا از یک سو از میزان مخالفت فلسطینی‌ها با معامله قرن و عادی سازی روابط کشورهای عربی با اسرائیل بکاهد و بار دیگر اختلاف و واگرایی را میان گروه‌های فلسطینی حاکم کند.
⭕️ دفاع مقدس در جنگ اقتصادی 🔹سی‌و‌یکم شهریور سال 59، هم‌زمان با آغاز جنگ تحمیلی، حماسه‌ای به نام دفاع مقدس نیز آغاز شد؛ دفاعی جانانه و مبتنی بر ایمان راسخ، همت و اراده بلند ملت ایران که توانست تمام آرزوهای دشمنان و غارتگران را بر باد دهد. هیچ قدرتی یا کشوری در شروع این تجاوز تصور نمی‌کرد که ایران بتواند یک جنگ طولانی را اداره کند و درنهایت دشمن را سر جایش بنشاند. بررسی مختصات جنگ تحمیلی علیه ایران در سال 59 و جنگ تمام‌عیار اقتصادی امروز علیه ایران حامل این پیام است که جمهوری اسلامی ایران می‌تواند در جنگ اقتصادی نیز همانند جنگ نظامی با تکیه بر ارزش‌های دفاع مقدس پیروز میدان نبرد باشد. در ادامه به چند محور مهم در دفاع مقدس که عامل پیروزی انقلاب بر دشمن شد، اشاره می‌شود. 🔸نکات تحلیلی: 1- در دفاع مقدس، ایران تا زمانی که به صورت کلاسیک و با روش خود دشمن با آن مقابله می‌کرد، توفیق چندانی به دست نیاورد و زمانی که از نبرد نامتقارن و عملیات‌های شبانه و... استفاده کرد، توانست معادلات را تغییر دهد؛ در جنگ اقتصادی نیز نمی‌توان با شیوه‌های متعارف و معمول اقتصادی با دشمن مواجه شد؛ امروز باید فشارهای اقتصادی خارجی را با مدیریت صحیح منابع در داخل کشور کم اثر و بی‌اثر نموده و در روابط تجاری و اقتصادی خود از ابزارهای دیگری مانند پیمان‌های دوجانبه پولی و مالی و... استفاده کنیم. پیمان‌های این‌چنینی که یک نمونه برجسته آن قرارداد ایران و چین است، می‌تواند معادلات نبرد در جنگ اقتصادی را تغییر دهد. 2- یکی از بزرگ‌ترین دلایل موفقیت ایران در دفاع مقدس، تلاش شبانه‌روزی رزمندگان و ایثار و فداکاری آن‌ها بود؛ رزمندگان و فرماندهان امروز کشور، تولیدکنندگان هستند. این بخش از جامعه باید با روحیه جهادی و با رونق تولید و جهش تولید، عملیات کنند. امروز بسیج منابع و امکانات در دوران دفاع مقدس جای خود را به حمایت از کالای داخلی داده است و این حمایت از تولید داخلی با کمک‌های مردمی به جبهه در دفاع مقدس قابل قیاس است. 3- هماهنگی فرماندهان ارتش و سپاه و انجام عملیات‌های مشترک، ترکیبی را ایجاد کرد که کشور ایران توانست در مقابل همه دشمنان متحد شده ایران و اجماع نامیمون آن‌ها با اقتدار ایستادگی کند. امروز ارگان‌هایی که درگیر جنگ اقتصادی هستند، عبارت‌اند از؛ نظام بانکی، شبکه تولید، بازرگانی و شبکه تجار کشور. هماهنگی بین این ارگان‌ها از ضروریات ادامه این جنگ است. 🔹نکته راهبردی: همان‌گونه که در دوران دفاع مقدس کسی فکر نمی‌کرد که سه دهه بعد ایران بتواند با تکیه بر دانش بومی، به موشک‌های بالستیک و ماهواره‌بر دست یابد، شاید امروز هم کسی تصور نکند که اقتصاد ایران در آینده به یکی از بزرگ‌ترین اقتصادهای جهان تبدیل شود ولیکن تجربه دفاع مقدس نشان داد که این امر شدنی است؛ منتهی با تلاش و همتی از جنس دفاع مقدس.
⭕️ جعل خبر برای مشروعیت کاذب 🔹رسانه‌های رژیم صهیونیستی با انتشار اخبار جعلی و فیک اعلام می‌کنند که به‌زودی چندین کشور دیگر به مسیر خیانت‌بار امارات و بحرین می‌پیوندند؛ پایگاه اینترنتی واللا وابسته به رژیم صهیونیستی در مورخ 19/9/2020 ادعا کرد: «پس از دیدار هفته گذشته دیوید شینکر، معاون وزیر امور خارجه آمریکا از اسرائیل، مسئولان اسرائیلی این برداشت را پیدا کرده‌اند که مسئولان لبنانی برای مذاکره با اسرائیل درباره اختلافات مرزی دریایی، نرمش نشان داده و بیش از گذشته آماده مذاکره با اسرائیل هستند.» 🔸گزاره‌ خبری: 1- اگر نگاهی کوتاه به اوضاع لبنان بیندازیم متوجه می‌شویم که هنوز نخست‌وزیری مصطفی الأدیب (فرد مأمور به تشکیل کابینه جدید لبنان) و اعضای کابینه‌اش، مشخص و تثبیت نشده است، پس چگونه یک دولت نامشخص و نامعلوم می‌تواند به‌راحتی قول نرمش در مذاکرات، آن هم با رژیم صهیونیستی را به معاون وزیر امور خارجه آمریکا بدهد؟ پاسخ این سؤال را می‌توانیم در خبری از همین پایگاه واللا در همان تاریخ پیدا کنیم که: «به گفته مسئولان بلندپایه اسرائیلی و آمریکایی، در صورت موفقیت دونالد ترامپ در برقراری مذاکرات مستقیم میان لبنان و اسرائیل پیش از انتخابات ریاست جمهوری، وی دستاورد سیاسی بسیار بزرگی را خواهد داشت». 🔹نکته پایانی: با وجود برخی جریان‌های سازش‌کار و خیانت‌پیشه در لبنان، اکثریت گروه‌های لبنانی و مردم این کشور به‌شدت با رژیم صهیونیستی مخالف‌اند و از منافع ملی لبنان در مقابل زیاده‌خواهی این رژیم دفاع می‌کنند. کاخ سفید و صهیونیست‌های تل‌آویو در حال خبرسازی درباره لبنان هستند تا از یک‌سو برگ برنده‌ای برای ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری فراهم کنند و از سوی دیگر با نوعی جنگ روانی، روحیه مسلمانان و اعراب، به‌ویژه ملت رنج‌دیده لبنان از جنایات رژیم صهیونیستی را تضعیف کنند. در شرایط پیش رو که رژیم صهیونیستی و دولتمردان آمریکایی در وضعیت بغرنج اجتماعی قرار دارند، در صدد هستند که با معامله‌های صوری سازش، حیثیت خود را احیا کنند و بر بحران مشروعیت خویش فائق آیند، اما اراده الهی و همراهی مردم با فلسطین سبب خواهد شد که ناامنی و وحشت به پستو‌خانه‌های کاخ‌های ظلم و ستم نفوذ کند و در این مسیر رو به افول دشمن، دیگر افزایش ارتفاع دیوارهای حائل نیز کارساز نخواهد بود. @tabyinn
🎥 قسمت اول/ چهلمین سالگرد دفاع مقدس(ارزش ها و شاخص ها)
⭕️ روزمان را با قرآن آغاز کنیم 🔸جنگ تحمیلی؛ نمونه نصرت خداوند به ملت ایران 🔹[سوره الروم (30): آيه 47] وَ لَقَدْ أَرْسَلْنا مِنْ قَبْلِكَ رُسُلاً إِلى‏ قَوْمِهِمْ فَجاؤُهُمْ بِالْبَيِّناتِ فَانْتَقَمْنا مِنَ الَّذِينَ أَجْرَمُوا وَ كانَ حَقًّا عَلَيْنا نَصْرُ الْمُؤْمِنِينَ (47) و البتّه ما پيش از تو پيامبرانى را به سوى قومشان فرستاديم، پس آنان دلايل روشن براى مردم آوردند، (برخى ايمان آوردند و بعضى كفر ورزيدند) پس، از كسانى كه مرتكب جرم شدند انتقام گرفتيم، و (مؤمنان را يارى كرديم كه) يارى مؤمنان حقّى است بر عهده‏ى ما. 🔸🔸بیانات مقام معظم رهبری(مدظله العالی)۱۳۹۲/۱۰/۱۹ 🔹امروز شما ملاحظه میكنید دشمنان ما خیال میكنند كه به‌خاطر فشار تحریم و محاصره‌ی اقتصادی، ملّت دستهایش را در مقابل آنها بالا برده و تسلیم شده؛ نه آقا، اشتباه میكنید. این ملّت، ملّتی كه دستهایش را به علامت تسلیم بالا ببرد نیست. 🔸در شرایطی سخت‌تر از این [هم‌]، این ملّت تسلیم نشده است. یك نمونه‌ی واضحِ روشن غیرقابل انكار هشت سال جنگ تحمیلی است؛ شوخی است؟ هشت سال! همه‌ی قدرتهای بزرگ جهانی به یك مجرمی كمك كنند كه علیه كشور و ملّت كار بكند و این ملّت بر همه‌ی آنها فائق بیاید؛ این كار كوچكی است؟ این چیز كمی است؟ 🔹 آنجا هم «وَ كانَ حقًّا عَلَینا نَصرُ المُؤمِنین»بود، آنجا هم همین عزم راسخ، تصمیم قاطع، آوردن موجودیِ خداداده به میدان عمل و صحنه‌ی عمل، گره‌ها را یكی یكی باز كرد. ما روز اوّل جنگمان با یك سال بعد،با دو سال بعد، با سه سال بعد مگر یكی بود؟ 🔸 پی در پی گشایشها به‌وجود آمد، همه‌ی دنیا دیدند كه آمریكا، شورویِ آن روز، اروپا، ناتو، انگلیس، دیگران از رژیم بعثی حمایت كردند، از صدّامِ مجرم حمایت كردند، بلكه او بتواند تجاوزی ماندگار به كشور عزیز ما داشته باشد؛ و او ناكام بعد از هشت سال، بدون اینكه بتواند یك وجب به خواسته‌ی خودش نزدیك بشود، با آن همه خسارت و با آن همه كشته و با آن همه بی‌آبرویی بین‌المللی مجبور به عقب‌نشینی شد. امروز هم همین است؛ امروز هم مقابله‌ی با دشمنی‌های دشمن و رفع همه‌ی این گرفتاری‌ها، با ایستادگی ملّت، با تكیه بر توانایی‌های درونی كشور، با اعتماد به خدایی كه دلها را این‌جور آماده كرده است و به این جهت هدایت كرده است، ممكن است. 🖊 رجبعلی بازیاد