🔘بسم الله الرحمن الرحیم
📖روزمان را با قرآن آغاز کنیم، هر روز قرائت یک صفحه از قرآن کریم
▫️ صفحه152 قرآن کریم
🆔 https://eitaa.com/tabiny
🚀 در پی حمله موشکی نیروهای مسلح یمن به مواضع اسرائیل، آژیر خطر در تل آویو و مناطق دیگر مرکز فلسطین اشغالی به صدا درآمد.
▪️عبور کلاهک جنگی موشک هایپرسونیک یمنیها از مقابل موشکهای پدافندی پیکان رژیم صهیونیستی و اصابت موفق آن به هدف از پیش تعیین شده. ارتش رژیم یهودی خود به ناتوانی در رهگیری و اصابت این موشک اعتراف کرده است.... یمنیها برای دومین بار در طول دو روز گذشته موفق شدند با موشکهای خود هیونیستها را سر جای خود بنشاند....
🆔 https://eitaa.com/tabiny
⭕️خبری جالب توجه؛ قطر از واریز یک میلیارد دلار به عنوان سپرده در بانک مرکزی سوریه برای تامین منابع مورد نیاز برای واریز حقوق سه ماهه کارکنان دولت جدید، خبر داد!
✔️حالا متوجه شدین کشور قطر بعنوان بانک گروه های تروریستی تکفیری داره عمل میکنه؟
🆔 https://eitaa.com/tabiny
⭕️تحلیلی خواندنی از شرایط منطقه؛
🔹اگر ایران از سیاست های خویشتن داری خود نتیجه ای نگیرد، تهاجمی خواهد شد!
🔸 اگر شرایط منطقهای بدون هیچ انعطافی ادامه یابد، ممکن است ایران به این نتیجه برسد که این روش دیگر سودی ندارد!
🔘این تحلیل شرایط منطقه از یک ویدئوی عبدالباری عطوان، تحلیلگر جهان عرب بر سه محور اصلی متمرکز است:
1️⃣ مصر پس از سوریه
▪️گوینده ادعا میکند که مصر ممکن است به زودی وارد مرحلهای از ناآرامیها و تحولات جدی شود، مشابه آنچه در سوریه رخ داد. او معتقد است که برخی از قدرتهای منطقهای و فرامنطقهای در تلاشند مصر را مانند سوریه به صحنهای برای درگیری و بیثباتی تبدیل کنند. دلایلی مانند مشکلات اقتصادی، نارضایتی مردمی و دخالتهای خارجی به عنوان عوامل زمینهساز مطرح میشوند.
2️⃣ ایران و سیاست خویشتنداری
▫️در بخش دیگری از ویدئو به ایران اشاره میشود و اینکه ایران ممکن است از سیاست خویشتنداری کنونی خود در قبال برخی مسائل منطقهای پشیمان شود. گوینده احتمال میدهد ایران تحت فشار تحولات و تهدیدات خارجی، در آینده مجبور شود رویکرد تهاجمیتری اتخاذ کند.
3️⃣ اردوغان و ترکیه
▪️تحلیلگر به سیاستهای رجب طیب اردوغان و مداخلات ترکیه در کشورهای همسایه نیز میپردازد. او بر این باور است که اقدامات اردوغان در سوریه و دیگر مناطق، به دنبال نفوذ منطقهای بیشتر و بازی در میدان قدرتهای بزرگ است و این سیاستها ممکن است در آینده نزدیک پیامدهای ناگواری داشته باشد.
▫️در بخش مربوط به ایران، تحلیلگر ابتدا اشاره میکند که ایران در وضعیت کنونی منطقه سیاستی نسبتاً ملایم و خویشتندارانه در پیش گرفته است. این سیاست خویشتنداری در مقایسه با سطح تنشهایی که پیرامون ایران وجود دارد—مانند حضور نیروهای آمریکایی در خلیج فارس، تهدیدات آشکار و پنهان اسرائیل، تحرکات برخی کشورهای عربی منطقه و نیز فشارهای اقتصادی و تحریمهای بینالمللی—نشانهای از تلاش ایران برای پرهیز از درگیری مستقیم و گسترده است.
🔹او سپس مطرح میکند که این رویکرد خویشتندارانه تا زمانی میتواند ادامه یابد که ایران احساس کند با زمان خریدن، مذاکره، یا اتخاذ مواضع تدافعی، از مخاطرات جدی میکاهد یا دستکم فرصت و فضای تنفسی برای خود میآفریند. اما اگر از دید مقامات ایرانی، این انتظار به نتیجه نرسد و شرایط منطقهای و بینالمللی مدام بر ایران فشار آورند—بدون آنکه امتیازی به دست آید یا مخاطراتی کاهش یابد—ایران ممکن است این استراتژی را تغییر دهد.
🔸تحلیلگر بر این باور است که نقطه چرخش زمانی رخ میدهد که ایران به جمعبندی برسد استمرار خویشتنداری در برابر اقدامات تحریکآمیز یا تهدیدهای مستمر به نفعش نیست. در این صورت، ایران میتواند از سیاست «صبر استراتژیک» فاصله گرفته و به سمت کنشهای تهاجمیتر، اعم از اقدامات نظامی غیرمستقیم (مانند تقویت گروههای همپیمان منطقهای یا هدفگیری منافع طرفهای متخاصم) یا حتی حملات مستقیمتر حرکت کند.
💬 به عبارت دیگر، پیام اصلی بخش مربوط به ایران این است که تا به امروز، ایران ترجیح داده به رغم فشارها و تهدیدها، وارد رویارویی مستقیم بزرگ نشود. اما اگر شرایط منطقهای (نظیر مداخلات خارجی، تهدیدات آشکار اسرائیل، تحریمهای فزاینده آمریکا، و ائتلافهای ضدایرانی برخی کشورهای عرب) بدون هیچ انعطافی ادامه یابد، ممکن است ایران به این نتیجه برسد که این روش دیگر سودی ندارد و سیاست خود را از حالت تدافعی و خویشتندارانه به حالتی تهاجمیتر تغییر دهد.
🆔 https://eitaa.com/tabiny
⭕️عراقچی: «بشار اسد» از شنیدن توصیههای ما امتناع کرد
👤وزیر امور خارجه:
🔹به بشار اسد توصیههای زیادی کردیم و او از شنیدن آنها امتناع کرد.
🔸درباره تحرک معارضین در ادلب به اسد هشدار دادیم و دولت سوریه تصمیمات مستقل گرفت.
🔹هیچ تماسی با بشار اسد برای خروج از سوریه وجود نداشت.
🔸ایران به درخواست دولت سوریه و با هدف مبارزه با تروریست در این کشور حضور داشت.
🔹ایران هرگز در ارتباط و تعامل دولت با مردم و معارضین دخالت نکرد.
🆔 https://eitaa.com/tabiny
⭕️محور غربی-عبری ... یا محور شرارات چه اهدافی را در سر دارد؟
🔹رهبر معظم انقلاب در دیدار با آقای نبیه بری فرمودند: شرایط کنونی منطقه به گونه ای است که هم برای دشمن صهیونیستی شرایط مرگ و زندگی است هم برای جبهه حق.
🔸ایشان اولین فردی بودند که این نبرد را جنگ موجودیتی دانسته و هدف نهایی آن را مشخص کردند. در واقع این جملات یعنی در این جنگ هیچ آتش بسی معنا ندارد شاید در یک جبهه دشمن کمی آرام شود اما قطعا از سویی دیگر آتشی روشن خواهد کرد. پس ما نیز باید در محاسباتمان مساله را مدنظر قرار دهیم و به دنبال آتش بس برای بازیابی خود نباشیم. این جنگ آتش بس ندارد.
▪️اما صحنه نبرد
اساسا محور شرارت تصمیم گرفت راهبرد هزار چاقو را تغییر دهد و به جای نبرد سایه ها به نبرد مستقیم با محور مقاومت روی آرورد. آنها فهمیده اند محور مقاومت یک هدف نهایی دارد و آن اخراج آمریکا از منطقه و نابودی رژیم صهیونیستی و در نهایت نابودی طرح خاورمیانه جدید است و سکوت چند ساله حماس و حزب الله و دیگر اضلاع محور به معنای عقب نشینی از این ایده نیست بلکه آماده سازی برای حمله ای سنگین تر است.پس او نیز تصمیم گرفت این جنگ را تا پایان ادامه دهد برای همین نتانیاهو اسم نبرد را از شمشیرهای آهنین به جنگ رستاخیز تغییر داد.در یک کلام دشمن به دنبال تغییر چهره منطقه و اجرای طرح خاورمیانه جدید است.
🔹آنها معتقدند هر منطقه ای را که مربوط به مقاومت است باید نابود کنند. پس با همین رویکرد ابتدا به سراغ غزه رفتند و سعی دارند محیط غزه را از مقاومت خالی کنند.
🔸 سپس به حزب الله حمله کردند و با زدن مربع قدرت آن یعنی فواد شکر(مسئول نظامی حزب الله) ابراهیم عقیل(فرمانده تیپ رضوان) انفجار پیجرها(حذف فرماندهان میدانی) و در نهایت سید حسن نصرالله، حزب الله را از میدان نبرد حذف کنند.
🔹بعد به سراغ سوریه و حذف بشار اسد رفتند. آنجا در یک جنگ ترکیبی که پایه اصلی آن جنگ شناختی-ادراکی بود سوریه را از محور مقامت جدا کردند. اکنون از مصاحبه های نتانیاهو مشخص است که در سه ضلع دیگر نیز قصد عملیات دارند.
🔸در یمن ورود ناوهای آمریکایی و در کنار حمله جنگنده های صهیونیستی با کمک طرفدارن امارات و عربستان سعی در تغییر صحنه دارند.
🔹در عراق با استفاده از ابزار سیاسی سعی در محدود کردن حشدالشعبی دارند تا بتوانند هسته های تروریست ها را در آنجا دوباره فعال و با ایده اقلیم سنی طرح تجزیه عراق را کلید بزنند.
🔸در کشور مصر نیز به دنبال شرایطی مشابه سوریه هستند در واقع دشمن نمی تواند بر ذهنیت ملت های منطقه غالب شود او شاید بتواند با دولت ها کمپ دیوید را امضا کند اما ملت ها این موضوع را نمی پذیرند.پس می خواهد کشورها را درگیر آشوب کنند و از فضای آشوب استفاده و تمام توان آنها را امحا کند مانند سوریه و مساله فلسطین را از صدر خبر حذف و در کنار فضای آشوب طرح خود را عملیاتی کند و عملا هر فضای تهدید علیه خودش را از بین ببرد.
🔹در ایران شدیدا به دنبال جنگ ترکیبی حول محورهای معیشت،آزادی های اجتماعی، دوقطبی های کاذب و حوزه زنان هستند.آنها در ایران روی منافقین،سلطنت طلبان، گروهک های تروریستی و نفوذی ها برای نیل به اهداف خود حساب ویژه ای باز کرده اند. برخی موضوعات مانند قطعی برق و گاز ،تعطیلی صنایع،ادارات و مدارس نیز به این برنامه دشمن کمک می کند. شاید برای خیلی سوال باشد جرقه آشوب کجا و چگونه است؟ اما سوال مهم تر این است چطور می شود برخی محورهای آشوب را قبل از شکل گیری حذف کرد؟ برای مثال مدیریت انرژی و جلوگیری از تعطلی کشور، غلبه بر فضای رسانه ای و جنگ شناختی، برخورد با بر هم زنندگان امنیت روانی جامعه در کنار راهکارهای آنی برای کمک به معیشت مردم می تواند بسیاری از محورهای آشوب را قبل از شکل گیری از بین ببرد.
🔸اما باید ماشین جنایت و توهمات محور شرارت در منطقه، درگیر و متوقف و دستگاه محاسبات او اصلاح شود و این محور فقط رژیم صهیونیستی و آمریکا نیست، بلکه همه منافع و همپیمانان این محور شرارت در منطقه نیز می باشد.
🖊مجتبی منصورزاده
🆔 https://eitaa.com/tabiny
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥نظامی بازنشسته و کارشناس نظامی ترکیه :
▫️ما یک جنگ نیابتی موفق کردیم ؟ بله در سوریه موفق بودیم. اما در آتش خاورمیانه بزرگِ غرب دمیدیم که سودش را اسرائیل می برد. حالا برای آنکه به مردم بگوییم ما کار مهمی کردیم ، مدام روی مسئله ی بازگشت به عثمانی گری و احیا آن و ... مانور میدهیم ، ما دردسر بزرگی برای خود درست کردیم
🆔 https://eitaa.com/tabiny
215.pdf
910K
📄🌍 نشریه اخبار و تحلیل سیاسی روز
🔊 در شماره 215 باخبر می شوید:
1️⃣ اخبار داخلی
2️⃣ اخبار بین الملل
3️⃣ تحلیل سیاسی
4️⃣ اخبار کوتاه
⭕️انتقال گسترده نیروهای ویژه و تجهیزات نظامی آمریکا از عراق به سوریه
🔹 منابع آگاه اعلام کردند که نیروهای آمریکایی عملیات گستردهای را برای انتقال عناصر ویژه خود از پایگاه الحریر نزدیک اربیل عراق به الحسکه سوریه آغاز کردهاند.
🔸 آنها اضافه کردند که نیروهای ویژه آمریکا که از پنج ماه قبل در پایگاه الحریر مستقر شده بودند مواضع خود را تخلیه کرده و با تجهیزات سنگینشان به سمت پایگاهی در حومه الحسکه سوریه حرکت کردهاند.
🆔 https://eitaa.com/tabiny
18.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 میلیاردرهای قمار باز
🔘#روزنه_قسمت_31
🔹 نخستین بار که دونالد ترامپ در سال 2017 به عنوان رئیسجمهور انتخاب شد، کابینهای را تشکیل داد که به عنوان ثروتمندترین کابینه تاریخ آمریکا شناخته میشود. در آن زمان، مجموع دارایی خالص این کابینه کمی بیش از ۶ میلیارد دلار بود. اما این بار، با تأیید تمام نامزدهای کابینه ترامپ، ارزش سرمایه آنها به راحتی از ۹ میلیارد دلار فراتر خواهد رفت. در آخرین مجموعه انتصابات ترامپ حداقل 12میلیاردر را به پستهای کابینه دولت ترامپ افزوده و با اضافه شدن ایلان ماسک و سایر اعضای هیئت ترامپ که نیازی به تأیید سنا ندارند، مجموع خالص دارایی این کابینه به بیش از ۳۴۳ میلیارد دلار خواهد رسید.
🔗دریافت و مشاهده با کیفیت اصلی
https://aparat.com/v/wnxmo3r
216.pdf
729.7K
📄🌍 نشریه اخبار و تحلیل سیاسی روز
🔊 در شماره 216 باخبر می شوید:
1️⃣ اخبار داخلی
2️⃣ اخبار بین الملل
3️⃣ تحلیل سیاسی
4️⃣ اخبار کوتاه
🔘بسم الله الرحمن الرحیم
📖روزمان را با قرآن آغاز کنیم، هر روز قرائت یک صفحه از قرآن کریم
▫️ صفحه 152 قرآن کریم
🆔 https://eitaa.com/tabiny
⭕️دولتها و رمزارزها
🔹«رمز ارزها» (Cryptocurrencies) فارغ از خاستگاه و نیت پدیدآورندگان آن، به منزله یک پدیده نوظهور در حوزههای مالی و اقتصادی، میتواند منشأ تحولات زیادی در آینده نزدیک باشد.
🔸 لذا نمیتوان نسبت به آنها بیتوجه بود یا از قانونگذاری برای آنها غفلت کرد. برخی برآوردها حکایت از وجود ۳۰ تا۵۰ میلیارد دلار معاملات رمزارزها و ارز دیجیتال در ایران دارد. این معاملات ولو در شرایط خلأ قانون نیز، هر روز از سوی افراد حقیقی و حقوقیهای ناشناس در کشور در حال انجام و گسترش هستند و از قضا نبود مقررات جامع سبب میشود نهاد پولی و بانکی محدودیت بیشتری در رصد آنها داشته باشد.
🔹پدیده رمز ارزها از سال 1398 در ایران مورد توجه قرار گرفت و به مرور برای آن مقرراتی تعیین شد تا اینکه در آذر ماه امسال سند رسمی آن تدوین و قانونگذاری شد. در این سند استفاده از ارزهای دیجیتال به منزله ابزار پرداخت در داخل کشور ممنوع است تا حاکمیت پول ملی حفظ شود و از طرفی برای کارگزاریهای مربوطه و لوازم پیرامون رمزارزها، ضوابط و مقرارت بسیاری پیشبینی شده است. در مجموع ارزهای مجازی که در بستر بلاکچین هستند، میتوانند چالشهای متعددی را بههمراه داشته باشند. برای نمونه، دولتها توانایی چندانی در رصد و نظارت بر معاملات در شبکه بلاکچین ندارند که میتواند منجر به فعالیتهای غیرقانونی شود. همچنین اگر مردم به رمز ارزها اعتماد بیشتری پیدا کنند و از آنها برای ذخیره و انتقال ارزش استفاده کنند، ممکن است این موضوع منجر به کاهش استفاده از پولهای ملی شود و در نتیجه اعتماد عمومی به آنها تضعیف شود و در نهایت روی کنترل تورم و ثبات اقتصادی تأثیر منفی بگذارد. این موضوع در اقتصادهای ضعیف که دارای ارز ملی ناپایدار هستند، بیشتر موضوعیت دارد. از سویی در کشورهایی که اقتصادهای ضعیفتری دارند، ممکن است مردم برای حفظ ارزش داراییهای خود به سمت رمز ارزها روی بیاورند که این میتواند به فرار سرمایه و کاهش ارزش ارزهای ملی منجر شود.
🔸در آن سو رمز ارزها میتوانند فرصتهایی نیز به همراه داشته باشند. رمز ارزها و ارزهای دیجیتال با حذف واسطههای مالی سرعت گردش پول را افزایش و هزینههای دولتها را کاهش میدهند. همچنین رمز ارزها به افراد در هر جای دنیا اجازه میدهند تا به راحتی به خدمات مالی دسترسی پیدا کنند. از این منظر امکان انتقال پول در خارج از شبکههای پولی و مالی تحریم شده را برای دور زدن تحریمها فراهم میکنند. در مجموع پدیده رمزارزها هم میتواند فرصت باشد و هم تهدید و این بستگی به اقتدار حکمرانی اقتصادی، ارزش پول ملی و قدرت اقتصادی کشورها دارد.
⭕️ محمد علی الحوثی خطاب به آمریکا:
▫️برای حفظ آبرو و اعتماد به نفس خودشان یک داستان تعریف کردند که خودشان جنگنده F18 خودشان را زدند، بگذارید ما هم بیانیه اعلام میکنیم!
▪️نشنال اینترست در گفتگو با برنداون ویشرت( تحلیل گر امور امنیتی آمریکا):
▫️اینکه f18 با آتش خودی سرنگون شد، درست نیست، بلکه توسط پدافند هوایی یمن سرنگون شد!
▪️نشانه ضعف بزرگ ماست که مجبور شدیم داستان سرنگون کردن جنگنده خودمان را تعریف کنیم و داستان دیگری به ذهنمان نرسید، چون پدافند یمنی آن را سرنگون کرده است!!
⭕️شیرینی آدامسی!
🔹ملاقات مقامات آمریکایی و «جولانی» رهبر گروه تروریستی «تحریرالشام» بسیاری از ابهامات را در سوریه برطرف کرد. این ملاقات اگرچه نقطه آغاز پیوند جولانی و واشنگتن نیست، ولی میتوان آن را نقطه آشکارساز پیوند این دو به حساب آورد؛ از این رو بررسی عاقبت گروهها و افراد گوناگون در طول چند دهه گذشته در غرب آسیا نشان میدهد، ارتباط با آمریکا در روزهای نخست دستیابی به قدرت به معنای آغازی بر پایان حکومتداری آن فرد یا آن گروه است.
🔸بر اساس تجربه تاریخی سیاست در غرب آسیا، این دیدار از این واقعیت پرده برمیدارد که جولانی و گروهش به ابزاری برای تحقق اهداف آمریکا در سوریه و غرب آسیا تبدیل شده و در آخر سر نیز او را رها خواهند کرد.
🔹نکته جالب توجه اینکه اگرچه هیئت تحریرالشام در سیاستگذاری علنی آمریکا کاملاً یکی از بازوهای پنتاگون بود، در سیاستهای اعلامی آمریکا این گروه را یک سازمان تروریستی خارجی میشناخت! اما اکنون که به هدف خود در سوریه و حذف اسد رسیده است، کاخ سفید تعارف را کنار گذاشته و با انداختن نقاب از چهره، تحریرالشام را از فهرست گروههای تروریستی خارج کرده است. این اقدام به آن معناست که این گروه تروریستی با پایان مأموریت اولش در مسیر منافع محور عبری ـ غربی، در مسیر اهداف بعدی این محور حرکت کند و سیاستهای مبتنی بر دشمنی با مردم سوریه و بر اساس منافع آمریکا را پیش ببرد.
🔸چرخش سریع آمریکا از تروریست خواندن جولانی و ملاقات رسمی و دیپلماتیک با او، به وضوح نشاندهنده دستور نقشه جدید واشنگتن برای هیئت تحریرالشام است و قرار است این گروه بر اساس همان نقشه همیشگی آمریکا در غرب آسیا پیش رود.
🔹نباید فراموش کرد که اظهار دغدغهمندی آمریکا درباره اوضاع سوریه در حالی صورت میگیرد که واشنگتن مولد اصلی بحران در سوریه به شمار میآید. به عبارت بهتر، تسلط گروههای تروریستی سوریه معلول حمایتهای مستمر آمریکا و شرکای غربی و عربیاش و همراهی ترکیاش از گروههای تکفیری در سوریه است؛ از این رو بررسی سیاستهای مشابه این چنینی در سالهای گذشته نشاندهنده شکست سیاستهای آمریکا و رژیم صهیونیستی در سوریه خواهد بود.
🔸از این رو همسایه شمالی سوریه بیشترین ضربه و ضرر از تحولات آینده سوریه خواهد دید. به بیانی دیگر، سازمان تروریستی سیا و موساد، ترکیه را در وضعیتی قرار دادند که این کشور با لمس شیرینی آدامس که زود گذر است، در چارچوب سیاستهای محور عبری ـ غربی حرکت کرده و آیندهای ناامن را برای خود ترسیم کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥دقایقی قبل یک عملیات ضدصهیونیستی (زیرگیری) توسط یک راننده تاکسی در قدس اشغالی انجام شده است.
⭕️موشکهای یمن بلای جان صهیونیستها شده و توان رهگیری آن را ندارند؛ میگویند موشک یمنی یک ساختمان را کاملا تخریب کرده اما فقط ۳۰ نفر مجروح داشته است؛ چطور میشود با اصابت یک بالستیک هایپرسونیک فقط ۳۰ نفر مجروح شده باشند و هیچ تلفاتی در کار نباشد؟ اسرائیل تا تثبیت بازدارندگی فرسنگها فاصله دارد!
#عبدالرحیم_انصاری
🔘بسم الله الرحمن الرحیم
📖روزمان را با قرآن آغاز کنیم، هر روز قرائت یک صفحه از قرآن کریم
▫️ صفحه 153 قرآن کریم
🆔 https://eitaa.com/tabiny
📱خط توهمی القای "استعفای پزشکیان" یک خط آشوب آفرین است. ایران مهمتر از دعوای سیاسی است.
🆔 https://eitaa.com/tabiny
⭕️ادعای ما و اثبات آنها!
🔹تصاویری فرود آمدن موشک یمنی در قلب تل آویو، هراس بزرگی را در سرزمینهای شغالی ایجاد کرده است! و موج تازهای از نگرانی و ناامنی را برانگیخته!
🔸وقتی در آخرین عملیات، انصارالله، تنها یک تک تیر را روانه پایتخت رژیم جعلی کرد و این یک تیر از همه لایههای پدافندی عبور کرده، به ساختمانی در تلآویو برخورد کرده و دستکم ۳۰ تن را روانه بیمارستان کرده، باید هم چنین وحشتی را به وجود آورد!
🔹در اولین واکنشها به این فاجعه امنیتی در سرزمینهای اشغالی روزنامه عبریزبان «معاریو» در گزارشی ضمن اشاره به این نقطه ضعف بزرگ رژیم، اذعان کرد آمریکاییها نیز در رهگیری این موشکها با نیروهای هوایی و دریایی صهیونی همکاری کردهاند.
🔸«آوی اشکنازی»، خبرنگار این رسانه در این باره مینویسد: «ارتش برای مقابله با تهدیدات چه از نظر پدافندی و چه از نظر تهاجمی، از مشکلات بزرگی رنج میبرد.» «یدیعوت آحارونوت» نیز شکست لایههای امنیتی و سامانههای پدافندی «گنبد آهنین»، «فلاخن داوود» و «پیکان» را در گزارشی برجسته کرده است.
🔹در ماههای گذشته و پیش از پذیرش آتشبس، حزبالله لبنان چندین بار با حملات مختلف پهپادی و موشکی به عمق سرزمینهای اشغالی نفوذ کرده و سامانه برد کوتاه گنبد آهنین را به چالش کشیده و نیز در عملیاتهای وعده صادق جمهوری اسلامی ایران هم سامانههای برد بلند رژیم شکست خوردهاند؛ سامانههایی که بیش از ۸۵ میلیارد دلار برای رژیم هزینه داشته است. اما حملات اخیر انصارالله به سرزمینهای اشغالی که در شرایط تهدیدات مشترک تل آویو و واشنگتن علیه تأسیسات هستهای ایران رخ داده، پیامی روشن به همراه دارد و آن ایکه هر نقطه از سرزمینهای اشغالی، در تیررس حملات دقیق قرار دارد. در حالی که توانایی صهیونیست ها و آمریکا برای حمله به تأسیسات هستهای ایران در هالهای از ابهام قرار دارد، اصابت موفق موشکهای یمن به تلآویو ثابت کرد وعده نیروهای مقاومت مبنی بر در دسترس بودن اهداف کلیدی سرزمین های اشغالی کاملاً عملیاتی است.
🔸این انفجار در قلب تل آویو این موضوع را به اثبات رسانده است که سامانههای تاد آمریکا که پس از ناتوانی اسرائیل در رهگیری موشکهای ایران در وعده صادق۲ به امید تقابل با موشکهای هایپرسونیک ایران بهکارگیری شده بود نیز، قادر به ترمیم ضعفهای دفاعی رژیم جعلی نیستند. پس در شرایطی که رژیم با پشتیبانی ایالات متحده تهدید حمله به تأسیسات انرژی اتمی ایران را مطرح میکند، عملیات انصارالله نشان داد در صورت هر گونه رفتار نابخردانه و ماجراجویی از سوی محور غربی و عبری دست تهران برای واکنش به آن باز بوده و هیچ عاملی هم جلودار آن نخواهد بود.
🆔 https://eitaa.com/tabiny
⭕️ عضو شورای عالی سیاسی یمن: آماده پرداخت هزینه حمایت از غزه هستیم و هیچ ترسی از ترور شدن نداریم.
🆔 https://eitaa.com/tabiny
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥خالی کردن توی دل مردم جرم است
🆔 https://eitaa.com/tabiny
⭕️وجه اشتراک بحرانسازان در سوریه
🔹کارگردانی کلان آمریکا و رژیم صهیونیستی و بازیگری خاص ترکیه در خلق و استمرار بحرانی که امروز در سوریه مشاهده میشود، غیرقابلانکار است. دستگاههای اطلاعاتی سهگانه مذکور( سیا، موساد و میت ) تلاش میکنند از نفوذ خود بر گروههای تروریستی در راستای تنظیم رفتار میدانی آنها استفاده نموده و به قول خود، بحران خودساخته در سوریه را به سمتوسوی مطلوب هدایت کنند.
🔸آنچه آنکارا، تلآویو و واشنگتن بهعنوان سه عامل اصلی ایجاد بحران اخیر در دمشق را به یکدیگر پیوند میدهد، دقیقا همین نقطه اشتراک است:"ناتوانی در مدیریت بحرانهای خودساخته"!
🔹در اینجا، بار دیگر با خطای راهبردی و محاسباتی آنکارا در قبال سادهترین ثوابت و حقایق جاری در منطقه و حوزه روابط بینالملل مواجه هستیم. اردوغان، ثوابت و قواعدی را هدف قرار داده که در آیندهای نزدیک میتواند تبدیل به پاشنه آشیل حکمرانی وی در آنکارا و حتی نقطه آسیب دائمی ترکیه در ابعاد ملی و سرزمینی شود. برخلاف تصور اردوغان، تجزیه خاک سوریه و اعلام دولت کردی در شمال سوریه از سوی نیروهای دموکراتیک سوریه (قسد) با حمایت آمریکا ، بهطور طبیعی منجر به تصاعد بحرانهای امنیتی جدید علیه ترکیه خواهد شد. اردوغان در حال تکرار خطای قبلی خود، با ضریبی بیشتر و دامنهای گستردهتر است. اردوغان مستقیماً از جناحهای مخالف در سوریه حمایت میکند و خود را نقطه ثقل و اتکایی برای استمرار حیات آنها قلمداد میکند. بااینحال، اردوغان هنوز درنیافته که "بازیساز"نیست! او جزئی از یک "بازی "است که سالهاست متوجه آن نشده و در آینده نیز نخواهد شد! رئیسجمهور ترکیه برخلاف تصور خود، طرف معامله در بحران سوریه نیست، بلکه خود در آیندهای نزدیک تبدیل به موضوع معامله میشود. آنچه در این معامله فرا منطقهای از دست میرود، امنیت سرزمینی و داخلی ترکیه است. حمایت ترکیه از ارتش آزاد سوریه در مقابل نیروهای قسد ، با خشم آمریکا مواجه شده است. مقامات سنتکام و پنتاگون به اردوغان هشدار دادهاند که از تحرکات میدانی علیه گروه قسد بپرهیزد و حد خود را در این معادله بداند!
🔸جالب است:اردوغان بحران را در سوریه کلید زده اما حتی قدرت چینش پازلهای تاکتیکی خود را در فرامتنی تحت عنوان "سوریه جدید"ندارد.
🔹چنین قاعدهای در خصوص واشنگتن و تلآویو نیز بهعنوان کارگردانان اصلی این سناریوی خطرناک صادق است: آنها بحرانی را خلق کردهاند که ابعاد ژئو پلیتیک و استراتژیک آن درآینده ای نهچندان دور از دستانشان خارج خواهد شد.در اینجا، حتی ممکن است غرب ناچار به قربانی کردن مهره بازی خود در سناریوی اخیر، یعنی رجب طیب اردوغان شود! ما اکنون با نقشه و منظومهای از سوی دشمنان مواجه هستیم که علیرغم نظم و پیچیدگی خاصی که دارد، به سرانجام نخواهد رسید.بهتر است اتاقهای فکرو عملیات در واشنگتن و تلآویو، فرجام طرح خاورمیانه بزرگ را طی دوران هشتساله ریاست جمهوری بوش پسر یکبار دیگر مرور کنند.
🖊حنیف غفاری
🆔 https://eitaa.com/tabiny