eitaa logo
جهادگران تبیین
920 دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
1.7هزار ویدیو
206 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️ راهکارهای مقابله با جنگ اقتصادی در نگاه مقام معظم رهبری 🔹باور به جنگ و لزوم مقابله همگانی با آن؛ 🔸عرصه­ اقتصاد، به خاطر سیاست های خصمانه آمریکا، یک عرصه کارزار است، یک عرصه جنگ است، جنگی از نوع خاص. در این عرصه کارزار، هر کسی بتواند به نفع کشور تلاش کند، جهاد کرده است. 🔹کار جهادی با تدبیر و کار عالمانه؛ 🔸برای شکوفایی اقتصاد کشور، به کاری احتیاج داریم که هم مجاهدانه باشد، هم عالمانه باشد. باتنبلی، با بی حالی، کم انگیزگی، مسئله اقتصاد کشور حل نخواهد شد. 🔹«بیداری و بصیرت» همراه با «عمل به تکلیف» و «امید»؛ 🔸مشکلات معیشتی، به مردم فشار می آورد، خیلی هم اوقاتشان تلخ است، ناراضی اند، اما زیر بار توطئه و خواست سیاه آمریکا نمی رود! 🔹مشارکت حداکثری و مردمی سازی اقتصاد 🔸 اقتصادی که به عنوان اقتصاد مقاومتی مطرح می شود، مردم بنیاد است؛ یعنی بر محور دولت نیست. اقتصاد مردمی است؛ با اراده مردم، سرمایه مردم، حضور مردم تحقق پیدا می کند.
⭕️ روزمان را با قرآن آغاز کنیم 🔹تصویب fatf [سوره آل‏عمران (3): آيه 118] 🔸يا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لا تَتَّخِذُوا بِطانَةً مِنْ دُونِكُمْ لا يَأْلُونَكُمْ خَبالاً وَدُّوا ما عَنِتُّمْ قَدْ بَدَتِ الْبَغْضاءُ مِنْ أَفْواهِهِمْ وَ ما تُخْفِي صُدُورُهُمْ أَكْبَرُ قَدْ بَيَّنَّا لَكُمُ الْآياتِ إِنْ كُنْتُمْ تَعْقِلُونَ (118) 🔹اى كسانى كه ايمان آورده‏ ايد! از غير خودتان همراز نگيريد. آنان در تباهى شما كوتاهى نمى‏كنند، آنها رنج بردن شما را دوست دارند. همانا كينه و دشمنى از (گفتار) دهانشان پيداست و آنچه دلهايشان در بردارد، بزرگتر است. به تحقيق ما آيات (روشنگر و افشاگر توطئه‏ هاى دشمن) را براى شما بيان كرديم اگر تعقّل كنيد. 🔸پیامها : 1️⃣ مومنین ؛بيگانگان را مَحرم اسرار خويش قرار نمی دهد. «لا تَتَّخِذُوا بِطانَةً مِنْ دُونِكُمْ» 2️⃣ حفظ اسرار برای یک مومن ؛يك وظيفه‏ى قطعى است. «لا تَتَّخِذُوا بِطانَةً مِنْ دُونِكُمْ» 3️⃣ دشمنان با روشهاى گوناگون با ما برخورد مى‏كنند: الف- فساد. «لا يَأْلُونَكُمْ خَبالًا» ب- فشار. «وَدُّوا ما عَنِتُّمْ» ج- نفاق. «ما تُخْفِي صُدُورُهُمْ أَكْبَرُ» 4️⃣ از كوزه همان برون تراود كه در اوست. از دشمن انتظارى جز بغض و كينه نيست. «قَدْ بَدَتِ الْبَغْضاءُ مِنْ أَفْواهِهِمْ» 5️⃣ دشمنان خود را از تبليغات آنان بشناسيد. «قَدْ بَدَتِ الْبَغْضاءُ مِنْ أَفْواهِهِمْ» 6️⃣ یک انسان انقلابی باید توجه داشته باشد که روابط صميمى با دشمنِ توطئه‏ گر، نشانه‏ى بى‏عقلى است. . «ما تُخْفِي صُدُورُهُمْ أَكْبَرُ»، «إِنْ كُنْتُمْ تَعْقِلُونَ» 🖊 رجبعلی بازیاد
⭕️ حل اختلافات داخلی فوری‌ترین نیاز کشور 🔹مقام معظم رهبری در دیدار اعضای ستاد بزرگداشت سالگرد سپهبد شهید سردار سلیمانی و خانواده آن شهید والامقام، به نکته‌ای مهم و کلیدی در باره رفع اختلافات فی‌مابین مسئولان اشاره کرده و فرمودند: «اختلافات خود را با مذاکره با یکدیگر حل کنید. مگر نمی‌گویید باید با دنیا مذاکره کرد، آیا نمی‌شود با عنصر داخلی مذاکره و اختلافات را حل کرد؟». رهبر معظم انقلاب علاوه بر نکته سنجی دقیق در باره شیوه حل اختلافات، در همین جلسه برخی مصادیق اختلاف بین مسئولان را در قالب چهار توصیه به آنان گوشزد فرمودند: «در همه زمینه‌ها قوی شوید»، «به دشمن اعتماد نکنید»، «اتحاد ملی را حفظ کنید» و «بیش از آنکه به فکر رفع تحریم باشید، به فکر خنثی کردن تحریم باشید». دقت در این چهار توصیه نشان می‌دهد که اختلاف بین قوای نظام، اولاً به طور عمده از جنس عدم توجه به موارد چهارگانه مذکور و امثال آنهاست . 🔸اختلافات میان مسئولان در نظام اگر چه بدواً امری طبیعی به نظر می‌رسد، اما از جهات مختلف با مبحث نفوذ مرتبط بوده و از مدار طبیعی خارج است. 🔹در سه دهه گذشته، اختلافات بین مسئولان کشور و کشیده شدن این اختلافات بین مردم، همواره از مهم‌ترین نگرانی‌های مردم و حضرت امام خامنه‌ای بوده است و اینک به دلیل آسیب‌های ناشی از کهنه شدن اختلافات و در آستانه برگزاری اولین سالگرد شهادت سردار دل‌ها (به‌عنوان کسی‌که در بین مردم به شخصیتی کاملاً مردمی و فراجناحی و عامل به وحدت مشهور بوده است) و پیش از برگزاری سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری، حل اختلافات به حیاتی‌ترین و فوری‌ترین نیاز کشور بر اساس مدل پیشنهادی رهبری تبدیل شده است. 🔸بدیهی است که حل اختلافات موجود در باره مسائل سیاسی نظیر سند استعماری ۲۰۳۰، تنظیم روابط با سازمان بین‌المللی انرژی اتمی، مذاکره یا عدم مذاکره با غرب و به طور کلی مسائل مرتبط با سیاست خارجی و داخلی باید بر اساس و پایه «قانون اساسی»، «سیاست‌های کلی نظام»، «بیانیه گام دوم انقلاب» و «منویات و مطالبات مقام معظم رهبری» باشد که در غیراین صورت برگزاری جلسات گفتگو در باره اختلافات بی نتیجه بوده و حاصلی جز فرصت سوزی و خسارات مادی و معنوی و واگرایی بیشتر نخواهد داشت.
⭕️ تفسیر اشتباه جریان غرب‌گرا از انتقام سخت 🔹حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب اسلامی در بخشی از بیاناتشان در دیدار برگزارکنندگان مراسم سالگرد شهدای مقاومت و خانواده شهید حاج قاسم سلیمانی فرمودند: «تشییع میلیونی شهید سلیمانی و شهید ابو مهدی المهندس در عراق و ایران، اولین سیلی سخت به آمریکایی‌ها بود اما سیلی سخت‌تر «غلبه نرم‌افزاری بر هیمنه پوچ استکبار» و «اخراج آمریکا از منطقه» است، البته آمران و قاتلان سردار سلیمانی نیز باید انتقام پس دهند و این انتقام در هرزمانی که ممکن باشد، قطعی است.» 🔸 یکی از کلیدواژه‌هایی که رهبر انقلاب در این دیدار مطرح کرده‌اند، تأکید بر جنبه «نرم‌افزاری» انتقام سخت است.یک سال از شهادت سردار مقاومت، حاج قاسم سلیمانی می‌گذرد و در این مدت اتفاقات بسیار مهمی به ضرر آمریکا در منطقه رخ‌داده است. از بمباران پایگاه عین‌الاسد گرفته تا تضعیف جایگاه ایالات‌متحده در منطقه از اثرات انتقام نرم و سخت جمهوری اسلامی ایران است که بعد از شهادت حاج قاسم سلیمانی به‌صورت زنجیره‌وار از آمریکایی‌ها گرفته شد و ادامه پیدا خواهد کرد. اما در این مدت که از شهادت سردار مقاومت گذشته، برخی از رسانه‌ها و جریان‌های سیاسی تفسیر اشتباهی از انتقام سخت ارائه داده‌اند. متأسفانه این عده تلاش می‌کنند تا ابعاد نرم‌افزاری انتقام سخت را نادیده گرفته و بر بُعد نظامی آن تأکید کنند. 🔹 این جریان و رسانه‌های وابسته به آن هرازگاهی مطالبی را منتشر یا بیان می‌کنند که بیشتر در راستای منافع و خواست دشمن و معاندان داخلی و خارجی است. 🔸این جریان سیاسی هیچ‌گاه بر بُعد نرم‌افزاری انتقام سخت تأکید نداشته و ندارد و هرگاه بحث انتقام سخت به میان آمده، همواره تلاش کرده‌اند جنبه سخت‌افزاری و نظامی انتقام سخت را مطرح کنند تا از این طریق بتوانند هم در جامعه رعب و وحشت ایجاد کنند و هم مذاکره با دشمنی که به تعهداتش در برجام پایبند نمانده و سردار حاج قاسم سلیمانی را به شهادت رسانده، جایگزین انتقام سخت از او شود.
⭕️ تسویه‌حساب درون‌خانوادگی تروریست‌ها! 🔹تکرار یک داستان همیشگی ؛دوباره انفجار در آمریکا و دوباره حساسیت خاص سازمان‌های بین‌المللی! صورت ماجرا از این قرار است به‌دنبال انفجاری قوی روز جمعه ۲۵ دسامبر (۵ دی) در مرکز شهر نشویل در ایالت تنسی واقع در شرق آمریکا، اف‌بی‌ای برای تحقیق پیرامون این حادثه وارد عمل شده است. منابع امنیتی آمریکا از تروریستی و عامدانه بودن حملات سخن گفته و حجم مواد به‌کاررفته در این بمب‌گذاری را بی‌سابقه دانسته‌اند.در این حادثه، 30 نفر زخمی شده و 3 نفر به دلیل وخامت حال خود به بیمارستان مراجعه کرده‌اند. 🔸نوع مواجهه رسانه‌های غربی با این ماجرا، برگرفته از همان روش‌های مالوف و همیشگی است:توصیف هیجانی ماجرا و القای «قربانی بودن» آمریکا در این ماجرا! اکثریت رسانه‌های غربی در « مقدمه‌چینی» و« مؤخره سازی»برای اين حادثه رويكرد همسانی داشته‌اند! آن‌ها از «تروریسمی» سخن می‌گویند که به‌مانند همیشه از افشای هویت ، ماهیت و مصدر تولید آن اجتناب می‌کنند! البته می‌توان در اینجا به رسانه‌های غربی حق داد: درصورتی‌که این افشاگری هرچند به‌صورت حداقلی و ناقص صورت گیرد، افکار عمومی دنیا متوجه حمایت کامل مراکز امنیتی و جاسوسی آمریکا از دو جریان اصلی تروریستی در جهان خواهد شد. 🔹 این دو جریان ، یکی«تروریسم تکفیری»و دیگری«تروریسم مبتنی بر نژادپرستی و ناسیونالیسم افراطی»می‌باشد. مصدر هر دو پدیده نیز به‌مانند هدف تأسیس آن‌ها همسان است! تاکنون بارها اشاره‌شده است که صاحبان قدرت در غرب جهت «توجیه مداخله‌گرایی خود در نقاط مختلف جهان»به خلق دائمی و بازتعریف جریان‌های تروریستی بر اساس منافع راهبردی و تاکتیکی خود می‌پردازند. در این معادله، کم‌ترین تفاوتی میان 🔸 دو حزب دموکرات و جمهوری‌خواه در واشنگتن وجود ندارد. اوباما پس از سال 2011 میلادی ، سازماندهی کردن داعش و هدایت آن به‌سوی عراق و سوریه را کلید زد و ترامپ نیز در دوران ریاست جمهوری خود، در جریان آموزش بقایای داعش ( لشكر شکست‌خورده داعش) در نقاط مرزی عراق و سوریه ( زیر نظر نیروهای آمریکایی و سعودی) قرار گرفت. امروز، ترامپ در حالی از خطر تروریسم در آمریکا سخن می‌گوید که دقیقا چند روز قبل، وی با استفاده از اختیارات ریاست جمهوری خود، دستور عفو پیمانکاران قاتل شرکت تروریستی «بلک واتر»را در عراق صادر کرد! 🔹 امروز ، مقامات آمریکایی ژست «قربانی تروریسم» را به خود گرفته و مشغول مانور تبلیغاتی بر روی حادثه‌ای هستند که مسبب اصلی وقوع آن، کسی جز خودشان نبوده، نیست و نخواهد بود! بر همگان مسجل است که نژادپرستان در غرب و همچنين گروه‌های دارای تفكر تروریستی –تکفیری زمينه فكری و روانی ارتكاب چنين جناياتی رادارند.بااین‌حال، بهتر است رسانه‌های غربی به‌جای توصیف وقایع تروریستی محدود در خاک خود به‌صورت محدود و هدفمند، دقیقا به این سؤال افکار عمومی دنیا پاسخ دهند که جریان‌های تروریستی اصلی و پردردسر در جهان امروز چگونه شکل گرفتند و چرا هرگاه زمان انهدام یا انزوای آن‌ها فرارسیده، آمریکا برای تنفس مصنوعی به آن‌ها وارد میدان شده است؟! اگرچه همه حوادث تروریستی جهان مذموم هستند، اما اقدام اخیر تروریست‌ها در آمریکا را می‌توان نوعی «تسویه‌حساب درون خانوادگی »دانست! درهرحال، تروریست‌هایی که آمریکا آن‌ها را پرورش می‌دهد، گاها به‌صورت محدود و انگشت‌شمار، عادت به سرپیچی از مافوق‌های خود در سازمان‌های نظامی- اطلاعاتی آمریکا دارند!
⭕️ نمایش بصیرت در قاب ۹ دی 🔹 یوم الله نهم دی روز بصیرت و میثاق امت با ولایت نامگذاری شده است. نهم دی پایان کننده فتنه هشت ماهه در سال ۱۳۸۸ بود، فتنه ای که با حضور و بصیرت مردم خاموش شد. باز خوانی فتنه ۸۸ نیاز هر روز انقلاب است. 1️⃣ نقش بی نظیر ولایت فقیه 🔸 خطبه تاریخی ۲۹ خرداد رهبرانقلاب ، شیوه مواجهه ایشان با نخبگان و مردم، مدیریت بی بدیلی از ایشان را در مدیریت فتنه ۸۸ به نمایش گذاشت. تجربه تاریخی مواجهه امام جامعه با فتنه را می توان در فتنه جمل و نهروان مشاهده کرد. حضرت علی علیه السلام در آن دو فتنه با هر گروهی به شیوه ای برخورد کردند. برخی را نصیحت، برخی را حمایت، برخی را حصر و با برخی به شدت برخورد کردند و پس از پایان فتنه نهروان فرمودند: «فانی فقأت عین الفتنه؛ من بودم که چشم فتنه را در آوردم»(نهج البلاغه، خطبه۹۳) 2️⃣ بیداری، هوشیاری و بصیرت ملت 🔹 هدف دشمنان در فتنه، جدایی امت از امام جامعه و نظام اسلامی بود. همراهی نکردن مردم با فتنه گران پس از روشنگری های مقام معظم رهبری و نخبگان سیاسی، طراحی دشمنان را شکست داد. حضور کمی و کیفی مردم در نهم دی نشان از پیوند عمیق مردم با نظام اسلامی و امام جامعه داشت. در این فتنه عموم مردم بر خلاف برخی خواص به توصیه حضرت علی (ع) که فرمودند: «کن فی الفتنه کابن اللبون لا ظهر فیرکب و لا ضرع فیحلب؛همچون بچه شتری باش که نه پشتی برای سواری دادن دارد و نه شیری برای دوشیدن.» 3️⃣ روح دیانت ناب ملت: 🔸 فتنه گران با استفاده ابزاری از دین و اعتقادات و کشاندن معترضان به نماز جمعه، حسینیه ها و محرم الحرام را فرصت مناسبی برای زنده نگه داشتن فتنه سبز می دانستند. اما توده مردم با هوشیاری، اصل را از کاریکاتور تشخیص دادند و با اعتقاد و دیانت ناب و حماسه حسینی اصیل این فتنه را خاموش کردند. موضع گیری صریح مردم در مقابل اهانت به امام حسین علیه السلام نشانه روشن بینی مردم و نقطه مشترک حضور مردم در سال ۵۷و ۸۸بود.
⭕️ باج بن سلمان به بایدن 🔹از روزی که «محمد بن‌سلمان» به‌مدد حمایت‌های آمریکایی - صهیونیستی ردای ولایت‌عهدی آل‌سعود را از تن «محمد بن‌نایف» به‌در کرد و بر قامت خود پوشاند، حدود سه سال می‌گذرد. او در برآوردهای اولیه خود این‌گونه تصور می‌کرد که دست‌کم تا سال 2024 پشتش به حمایت تیم ترامپ و نتانیاهو گرم است و در این مدت نیز با مرگ پدرش راه برای آغاز دوران رؤیایی سلطنتش در کاخ الخزامی باز خواهد شد، از همین رو با تمام قدرت مخالفین سیاسی خود در داخل را حذف کرد. 🔸شرایط پیش‌آمده پس از انتخابات 2020 ایالات متحده و اوضاع به‌شدت نابسامان نتانیاهو در سرزمین‌های اشغالی، اما بن‌سلمان را به‌شدت نگران و نسبت به آینده‌اش ناامید کرده است. 🔹وی به‌خوبی می‌داند که به‌واسطه ارتباط خوب تیم بایدن با بن‌نایف و ناخرسندی آنان از رفتارهای ناپخته خودش از یک سو و حذف تقریبا‌ حتمی نتانیاهو از عرصه قدرت طی ماه‌های آینده از سوی دیگر، جایی برای ادامه کار آن هم به‌شکل کنونی نخواهد داشت. بر اساس این گزارش، بن‌سلمان اخیرا‌ با ارسال پیامی‌ به بایدن، از او به‌ازای کمک‌های مالی جهت جبران بخشی از هزینه‌های ناشی از کرونا در آمریکا، طلب حمایت برای بقای در قدرت کرده است.
⭕️ ‌قصه‌های بی‌بی‌سی از «غیررسمی» رهبری 🔹اهل رسانه و فعالان مجازی از پخش بخش‌هایی از دیدار‌های خصوصی مقام معظم رهبری با اهالی سینما و شعر و علم و فناوری با عنوان «غیررسمی» استقبال کردند و آن را در ارائه تصویری واقعی و همه جانبه از آیت‌الله خامنه‌ای مفید دانستند. این میان، بی‌بی‌سی فارسی که نتوانسته ایراد و اشکالی بر اصل موضوع بیابد، در گزارشی سطحی پخش این مستند را مرتبط با «بازسازی تصویر آیت‌الله خامنه‌ای برای انتخابات» دانسته است. 🔸تحلیلی که گرچه در تیتر مطلب آمده تا به چشم بیاید، اما در متن گزارش، هیچ مستندی برای آن نیامده است. در بخش‌های دیگر گزارش هم، بی‌بی‌سی تا حد دارودسته رجوی و سلطنت‌طلب‌های پهلوی، خود را به ابتذال کشیده و حتی به شایعه در مورد «سلامتی آیت‌الله خامنه‌ای» و تئوری خنده‌دار «انتقال قدرت به فرزندش مجتبی خامنه‌ای» اشاره کرده است، بی آنکه معلوم باشد، پخش دیدار‌های سال‌های گذشته رهبری چه ارتباطی به این شایعه و آن قصه انتقال قدرت دارد! 🔹ادامه مطلب بی‌بی‌سی بامزه‌تر هم می‌شود، وقتی می‌نویسد: «در چنین شرایطی، انتظار می‌رفت این مستند پاسخی به بسیاری از سؤالات مطرح در مورد رهبری آقای خامنه‌ای باشد... این پرسش مطرح می‌شود که در طول پنج سالی که این دیدار‌ها برقرار است، آیا کسی از آقای خامنه‌ای مثلاً درباره شایعات مربوط به سلامتی‌اش سؤالی کرده یا نه؟ یا با توجه به حدس و گمان‌ها و اتهاماتی که درباره دخالت مجتبی خامنه‌ای در امور مملکت‌داری مطرح است، آیا کسی در این دیدار‌ها سؤالی دراین باره پرسیده؟» 🔸یعنی بی‌بی‌سی انتظار داشته پاسخ شایعه‌ای را که آذر ۹۹ پیرامون سلامتی رهبر ایران، رسانه‌های سعودی و غربی طرح کرده‌اند، از میان دیدار‌هایی که در خلال سال‌های ۹۵ و ۹۶ و ۹۷ و ۹۸ برگزار شده بیابد؟! از سویی، وقتی پس از هر شایعه این چنینی، مردم رهبری را در دیداری می‌بینند و متوجه سلامتی ایشان می‌شوند، آیا جایی برای طرح سؤال باقی می‌ماند؟ و نکته مهم‌تر چه پیرامون رهبری و چه فرزندان ایشان، آیا هر سؤالی که بی‌بی‌سی و رجوی چی‌ها و دارودسته پهلوی و رسانه‌های سعودی و غربی طرح می‌کنند، سؤال مردم هم خواهد بود؟ واقعاً چرا یک کارگردان یا نخبه علمی یا شاعر باید به جای دغدغه‌های اصلی در مقابل مسئولی عالی رتبه، شایعات مضحک بی‌بی‌سی و براندازان را طرح کند و فرصت طرح دغدغه اصلی را از دست بدهد؟ 🔹بی‌بی‌سی در بخشی دیگر از این مطلب آورده که «مستند غیر رسمی را می‌توان در قالب فیلمی تبلیغاتی دید که می‌خواهد تصویری خودمانی از رهبر حکومت ایران ارائه دهد... و با ترسیم چهره‌ای مردمی از رهبر حکومت ایران، رابطه او با مردم را بازسازی کند و زمینه‌ساز تأثیرگذاری او در انتخابات آتی ریاست جمهوری و روی کار آمدن دولتی ”جوان و حزب‌اللهی” باشد.» در حالی که مستند غیررسمی بر محور دیدار‌های برگزار شده رهبری‌است و صرفاً پخش آن اکنون بوده است و رویدادی نیست که اکنون اتفاق افتاده باشد. زمان تا انتخابات ۱۴۰۰ هم زیاد است البته؛ شش ماه. اگر سال گذشته هم پخش می‌شد، می‌گفتند برای انتخابات مجلس است، اگر همان ۹۶ و ۹۵ پخش می‌شد، می‌گفتند برای انتخابات ریاست جمهوری ا‌ست و بی‌بی‌سی به معنای واقعی کلمه، قصه نوشته است. ایراد و اشکالی نیافته و به در و تخته زده است. آنچنان که پس از عمل جراحی آقا در سال ۹۴، وقتی دید هیچ شایعه و تحلیلی در مقابل شفافیت بالای خبررسانی پیرامون وضعیت جسمانی رهبری جواب نمی‌دهد، با نوشتن مطلب «دیپلماسی عیادت» و تحلیل دوری و نزدیکی افراد عیادت کننده از آیت‌الله خامنه‌ای در بیمارستان به تخت ایشان، خود را مضحکه مخاطبان کرد.
⭕️ به هراس افتاده‌اند‼️ 🔹نیروی دریایی آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد، زیردریایی «یو اس اس جورجیا» به همراه ناوهای جنگی «یو اس اس پورت رویال» و «یو اس اس فیلیپین sea» روز دوشنبه یکم دیماه از تنگه هرمز عبور کرده و وارد خلیج‌فارس شدند. همچنین رسانه‌های رژیم‌صهیونیستی نیز اعلام کردند که زیردریایی این رژیم از کانال سوئز عبور کرده و از طریق دریای سرخ قصد عزیمت به خلیج‌فارس را دارد. در این خصوص بخوانید: 1️⃣ اهل فن می‌داند که جغرافیای خلیج‌فارس بگونه‌ای است که حضور زیردریایی در آن از اساس فاقد ارزش راهبردی می‌باشد. چراکه متوسط عمق خلیج‌فارس ۵۰ متر بوده و این محدودیت برای مانور یک زیردریایی در وضعیت غوص بسیار سخت و پرریسک بوده و در عین حال به راحتی قابل شناسایی و رهگیری می‌باشد. 2️⃣روزانه به طور متوسط ۸۰ فروند شناور از تنگه هرمز عبور می‌کند که بخشی از آنان نظامی هستند. این موضوع به هیچ عنوان پدیده جدیدی نیست، مضاف بر اینکه ناوگان پنجم تروریست‌های آمریکایی در بحرین مستقر است و همواره حضور شناورهای نظامی آنان مسئله‌ای روتین (اما مخل امنیت منطقه‌ای) بوده که کمتر تردد آنان رسانه‌ای می‌گردد. اکنون استفاده از ابزار و ظرفیت رسانه صرفاً برای معتبرسازی تهدید علیه ایران صورت گرفته که این امر ناشی از هراس آنان است. 3️⃣ برآورد آمریکایی‌ها این است که جمهوری اسلامی نسبت به ترور شهید سپهبد سلیمانی و شهید فخری‌زاده در ایام منتهی به سالروز ترور شهید سلیمانی دست به انتقام خواهد زد. لذا این اقدام آنان بیشتر جنبه تدافعی برای ایجاد بازدارندگی داشته تا اینکه تهاجمی باشد. اکنون آنها در مقابل اقدام احتمالی می‌خواهند با ابزار رسانه و تبلیغات صرفاً عملیات روانی برای افزایش هزینه و انتقال آن به درون در جهت تغییر محاسبات ایران انجام دهند. 4️⃣ خبر رسانه‌های رژیم صهیونیستی مبنی بر حرکت یک زیردریایی آنان به سمت خلیج‌فارس هم اگر صحیح باشد، آغاز یک سناریو جدیدی است که بهانه آن، حضور نظامی در منطقه برای پشتیبانی از رویکرد بازدارندگی آمریکائی‌ها در مقابل ایران بوده، اما در حقیقت با نیت سنجش اراده جمهوری اسلامی ایران برای واکنش به حضور نظامی آنان در خلیج‌فارس و اجرای برنامه‌های بعدی می‌باشد. 5️⃣ در کنار موارد فوق پشتیبانی و دلگرمی برای شرکای منطقه‌ای آنان و ارتجاع عرب بخش دیگری از اهداف آنان است. شکی نیست که جمهوری اسلامی در بازی طرف‌های گستاخ برای صرف نظر از انتقام سخت و تنبیه حامیان تروریست قرار نخواهد گرفت. جمهوری اسلامی همانگونه که رهبر معظم انقلاب فرموده‌اند اراده نموده از بانیان شرّ در منطقه انتقام عزیزان خود را بگیرد و این پیام برای آمریکایی‌ها و رژیم‌صهیونیستی کاملاً روشن است. می‌ماند حامیان مرتجع آنان در منطقه که به آنان میدان عمل داده‌ و فضای تنفسی برای رژیم‌صهیونیستی ایجاد می‌کنند. آنان نیز باید بدانند که نمی‌توانند بدون تحمل هزینه در پازلی بازی کنند که بازیگران آن به عبور از خطوط قرمز ایران فکر می‌کنند.
⭕️ روزمان را با قرآن آغاز کنیم 🔹هرکس از روی بصیرت کار نکند جزو عوام است سوره يوسف (12): آيه 108] 🔸قُلْ هذِهِ سَبِيلِي أَدْعُوا إِلَى اللَّهِ عَلى‏ بَصِيرَةٍ أَنَا وَ مَنِ اتَّبَعَنِي وَ سُبْحانَ اللَّهِ وَ ما أَنَا مِنَ الْمُشْرِكِينَ (108) 🔹 (اى پيامبر! تو نيز) بگو: اين راه من است. من و هر كس پيروى‏ام كرد، با بينايى به سوى خدا دعوت مى‏كنيم و خداوند (از هر شريكى) منزه است و من از مشركان نيستم. 🔸بیانات رهبر انقلاب۱۳۹۱/۰۵/۱۲ درس‌گفتار قرآن کریم / بصیرت و زندگی اجتماعی پیچیده امروز 🔹خدای متعال به پیغمبرش در آن دوران دشوار مکه می‌فرماید: ای پیغمبر! من با بصیرت حرکت می‌کنم؛ «قل هذه سبیلی ادعوا الی اللَّه علی بصیرة انا و من اتّبعنی»؛ خودِ پیغمبر با بصیرت حرکت می‌کند، تابعان و پیروان و مدافعان فکر پیغمبر هم با بصیرت. این مال دوران مکه است؛ آن وقتی که هنوز حکومتی وجود نداشت، جامعه‌ای وجود نداشت، مدیریت دشواری وجود نداشت، بصیرت لازم بود؛ در دوران مدینه، به طریق اولی‌. 🔸شما خودتان را در صحنه‌ای که از صدر اسلام تبیین می‌کنم، پیدا کنید. یک عدّه جزو عوامند و قدرت تصمیم‌گیری ندارند. عوام، بسته به خوش طالعی خود، اگر تصادفاً در مقطعی از زمان قرار گرفتند که پیشوایانی مثل امام امیرالمؤمنین علیه‌السّلام و امام راحل ما رضوان‌اللَّه تعالی علیه، بر سرِ کار بودند و جامعه را به سمت بهشت می‌بردند، به ضربِ دستِ خوبان، به سمت بهشت رانده خواهند شد. اما اگر بخت با آن‌ها یار نبود و در مقطعی قرار گرفتند که «وجعلنا هم ائمة یدعون الی‌النارِ» و یا «الم‌تر الی‌الذین بدلوا نعمةالله کفرا و احلوا قومهم دارالبوارِ. جهنم یصلون‌ها و بئس القرارِ» به سمت دوزخ خواهند رفت. پس، باید مواظب باشید جزو عوام قرار نگیرید. 🖊 رجبعلی بازیاد
⭕️ فاطمی‌بودن و فاطمی ماندن 🔹امروز روز شهادت دخت گرامی پیامبر اکرم(ص) حضرت زهرا سلام‌الله علیها به روایت ۷۵ روز است. صحبت از عظمت و بیان وجودی «‌ام‌ ابیها» کاری بسیار سخت و ناممکن است و بسیاری از علما و بزرگان کتاب‌های قطور در فضیلت ایشان نوشته‌اند ولی باز به این قضیه اقرار می‌کنند که به اندازه نمی ‌از دریا هم از عظمت وجودی حضرت ‌ام ابیها سلام‌الله علیها سخن نگفته‌اند و ننوشته‌اند. 🔸خطبه فدکیه ایشان، که به اشتباه خطبه فدکیه می‌گویند، خطبه ولایت است و فدک بهانه‌ای است برای رسوا کردن غاصبان و بیان حقایق و معرفی جانشین واقعی پیامبر، علی علیه‌السلام و آنجا به زیبایی به مردم استدلال می‌کنند «به این سرعت غدیر را فراموش کردید؟!» 🔹فاطمی بودن و فاطمی ماندن یعنی دفاع از ولایت ولی زمان تا پای جان، درسی که مریدان و محبان حضرت زهرا سلام‌الله علیها باید در همیشه تاریخ از حضرتش بدانند. 🔸فاطمه سلام‌الله علیها حاضر شد فرزندش و خودش به شهادت برسند تا از امام زمان خود علی علیه‌السلام دفاع کند، یعنی ایشان هم در زبان و هم در عمل از امیر‌المؤمنین(ع) دفاع کردند.
⭕️ برگ جدید توحش صهیونیست‌ها 🔹به‌رغم ادعای تشکیلات خودگردان فلسطین مبنی بر تزریق واکسن «کووید-۱۹» به اسرای فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی، تل‌آویو قصد ندارد این کار را انجام دهد. امیر اوحانا، وزیر امنیت عمومی رژیم صهیونیستی به مسؤولان زندان‌های این رژیم دستور داد هنگام تزریق واکسن کرونا به زندانیان، اسرای فلسطینی تا اطلاع ثانوی واکسینه نشوند. به نوشته وبگاه تایمز اسرائیل، در بیانیه دفتر اوحانا در این باره آمده است او دستور داده فعلا واکسن کرونا برای مسؤولان زندان و زندانی‌های اسرائیلی تزریق شود و «زندانیان امنیتی» (اسرای فلسطینی) اجازه دریافت واکسن را ندارند. این در حالی است که گفته می‌شود تاکنون حدود ۱۴۰ اسیر فلسطینی در زندان‌های اسرائیل به ویروس «کووید-۱۹» مبتلا شده‌اند و این رژیم حتی از ارائه امکانات درمانی و بهداشتی مقتضی به آنها خودداری می‌کند.
⭕️ سود کرونا در جیب پکن ؛ «اقتصاد چین پنج سال دیگر از آمریکا جلو می‌زند» 🔹در گزارش که روز شنبه ۲۶ دسامبر (۶ دی) در جریان اجلاس سالانه لیگ جهانی اقتصاد منتشر شده آمده است: «برآوردها حاکی از این است که اقتصاد چین در سال ۲۰۲۸ از اقتصاد آمریکا پیشی خواهد گرفت، یعنی پنج سال زودتر از آنچه تصور می‌شد.» 🔸گزارش می‌افزاید «مدیریت ماهرانه همه‌گیری» و تاثیر منفی بلند مدت شیوع کرونا بر رشد اقتصادی کشورهای غربی سبب شده است تا عملکرد اقتصادی چین به شکلی نسبی رشد نشان دهد. 🔹چین در ابتدای همه‌گیری کرونا با رشد اقتصادی منفی ۶.۸ درصدی مواجه شد، امری که از سال ۱۹۹۲ بدین سو در این کشور بی‌سابقه بود، اما به سرعت و با وضع تدابیر سختگیرانه همچون قرنطینه شهرهای میلیونی و وضع محدودیت شدید برای مسافرت میان مناطق ادعای کنترل بیماری را مطرح کرد.
⭕️ سانسور انفجار نشویل در آمریکا 🔹مقامات امنیتی و اجرایی آمریکا درصدد سانسور واقعه انفجار نشویل برآمده‌اند. این در حالی است که رسانه‌های آمریکایی نیز اصراری نسبت به پیگیری اصل ماجرا ، چرایی وقوع آن و تعداد واقعی قربانیان در این حادثه ندارند! برخی رسانه‌های آمریکایی به‌گونه‌ای رفتار می‌کنند که گویا اساسا اتفاقی ر خ نداده است! از سوی دیگر، دو مقام پلیس نشویل در آمریکا می‌گویند که در نزدیکی محل انفجار روز جمعه در این شهر بقایای انسانی کشف شده است. 🔸قطعا مقامات آمریکایی هیچ‌گاه در قبال حوادثی مانند انفجار نشویل، اطلاعات واقعی را به شهروندان ارائه نمی‌دهند. طی دهه‌های گذشته و اخیر، بسیاری از وقایع خاص در آمریکا ( در دوران حضور دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان در قدرت) رخ‌داده است که مقامات این دو حزب،درصدد لاپوشانی آن برآمده‌اند. آنچه مسلم است این که در زمان حال و آینده نیز قرار نیست در خصوص واقعیت و ماهیت انفجار نشویل، اطلاعاتی به دنیا ( از سوی مقامات آمریکایی) مخابره شود. با این حال مسجل است که میزان آسیب‌پذیری امنیتی آمریکا خصوصا در عصر کنونی نسبت به قبل به‌شدت افزایش یافته و این روند افزایشی در آینده نیز ادامه خواهد داشت. قطعا استمرار این روند، آسیب‌های گسترده‌ای را به ساختار امنیتی، اقتصادی و سیاسی آمریکا وارد خواهد آورد.
⭕️ سیگنال مثبت دولت آمریکا به تروریستها 🔹حمایت های رسمی و غیر رسمی ایالات متحده از گروههای تروریستی در سرتاسر دنیا، تبدیل به یک موضوع عادی و ملموس در حوزه امنیت و سیاست خارجی این کشور شده است. عفو رسمی تروریستهای شرکت بلک واتر توسط کاخ سفید،مصداق عینی حمایت آشکار واشنگتن از تروریسم دولتی و غیردولتی در عراق و افغانستان می باشد. دونالد ترامپ، رئیس جمهوری ایالات متحده آمریکا فرمان عفو و تخفیف مجازات ۱۵ نفر از جمله محکومان پرونده کشتار میدان نسور بغداد در سال ۲۰۰۷ و شماری از نزدیکانش در ماجرای دخالت روسیه در انتخابات سال ۲۰۱۶ را صادر کرد.چهار تن از کهنه سربازان آمریکایی شاغل در شرکت امنیتی خصوصی «بلک واتر» که در سال ۲۰۰۷ و در ماجرای معروف به «کشتار میدان نسور» بغداد محکوم شده بودند، از جمله مشمولان احتمالا آخرین فرمان عفو ریاست جمهوری دونالد ترامپ بودند. 🔸پیام عفو مزدوران بلک واتر از سوی دولت آمریکا برای همگان محرز است. اینکه "تروریسم آمریکایی" در عراق، در سایه حمایت رسمی دولت و محافل امنیتی و قضایی ایالات متحده به حیات شوم خود ادامه خواهد داد. در حقیقت، مقامات دو حزب دموکرات و جمهوریخواه در صدد انتقال پیامی مشخص به تروریستها در عراق هستند :اینکه نگران عواقب و تبعات اقدامات تروریستی خود در این کشور نباشند. نکته مهم و قبال تامل اینکه عفو قاتلین و تروریستهایی که رسما در کشتار مردم عراق دست داشته اند ( آن هم توسط عالی ترین مقام اجرایی در آمریکا) از سوی سازمانهای به اصطلاح بین المللی به چالش کشیده نشده و به مثابه موضوعی عادی به آن نگریسته شده است! در این میان، برخی مقامات عراقی نیز که قرابت خاص میان آنها و کاخ سفید حاکم است ، از کنار موضوع رد شده اند. با این حال گروههای مقاومت در عراق تاکید کرده اند که عفو تروریستهای وابسته به شرکت بلک واتر توسط کاخ سفید،یک "جرم مطلق"تلقی شده و قطعا قابل پذیرش نخواهد بود.
⭕️ آلودگی خواص و ویروس تردید دو آفت اصلی بصیرت هستند 🔹آفت آلودگی خواص، منشأ اصلی شکل‌گیری فتنه و ویروس تردید عامل اصلی سست کردن عزم و اراده مردم در جانبداری از حق است. اگر دشمن در دستیابی به اهدافش ناکام بماند، تلاش می‌کند تا با فریب مردم آن‌ها را از مسیر درست منحرف کند و چنانچه در این مرحله نیز موفق نشود، ویروس تردید را در میان افکار عمومی رها می‌کند تا عزم راسخ مردم در صیانت از منافع ملی را دچار اختلال کرده و مرز‌های هویت ملت ایران را مخدوش کند تا از این طریق از آب گل‌آلود فتنه، ماهی سیطره و سلطه خود بر مردم را صید نماید. 🔸دشمن تلاش دارد تا همه شکست‌های قبلی خود را با ترویج ویروس تردید میان مردم جبران کند که در این چارچوب خواص نقش تعیین‌کننده‌ای دارند. عنصر اصلی برنامه سیاسی و رسانه‌ای دشمن در قبال انقلاب اسلامی ترویج ویروس تردید میان مردم است. دشمن با ایجاد تردید در مردم قصد دارد تا اراده آن‌ها را به چالش بکشد و از این طریق و با کمترین هزینه اهداف تجاوزکارانه و برتری جویانه‌اش را تأمین کند. 🔹فتنه که از درون اختلاط میان حق و باطل سر بلند می‌کند، امری درون‌زا نیست، بلکه خواص آلوده با برنامه‌ریزی و به طور هدفمند کاری می‌کنند تا تشخیص حق و باطل برای توده‌های مردم مشکل شود تا در این فضای غبارآلود که تمییز حق و باطل آسان نیست، طعمه خود را که کسب قدرت است، صیدکنند. 🔸پیرایش خواص به ویژه خواصی که در جایگاه حاکمیتی قرار می‌گیرند، آن‌قدر مهم است که رهبر انقلاب در بیانیه گام دوم شرط مشروعیت همه مقامات حکومت جمهوری اسلامی، را طهارت اقتصادی، عنوان نمودند. به عبارت دیگر، دوری از هر گونه آلودگی معیار و ملاک صلاحیت کارگزاران جمهوری اسلامی است. به همین جهت رهبر انقلاب دوری از شیطان حرص و گریز از لقمه حرام را از الزامات مسئولان حکومتی در جمهوری اسلامی برشمارده اند. 🔹شایسته است دست‌اندرکاران حکومت و دستگاه‌های مسئول به فرمایش راهبردی رهبر انقلاب در بیانیه گام دوم لبیک گفته و برای اجرایی‌سازی فرمایش معظم‌له مبنی بر این که شرط مشروعیت همه مقامات حکومت جمهوری اسلامی، طهارت اقتصادی است، معیار‌ها و شاخص‌های قانونی را که قابل راستی‌آزمایی و نظارت هم باشد، تعبیه نمایند. 🔸یکی از ویژگی‌های فتنه، هم‌راستایی اهداف فتنه با برنامه‌های دشمن است و لذا همواره فتنه‌انگیزان مورد حمایت دشمن هستند. یکی از کارویژه‌های جریان فتنه آن است که واقع‌نمایی را به‌جای واقع‌گرایی جا بزند. به عبارت دیگر، برنامه فتنه‌گران آن است که آنچه را که تأمین‌کننده اهداف جریان فتنه است، به عنوان واقعیت به فکر و ذهن مردم تحمیل کنند، هرچند که مدعای آن‌ها صددرصد خلاف واقع هم باشد. 🔹واقع‌نمایی یعنی سراب را به عنوان برکه مملو از آب زلال نمایش دادن و با فریب توده‌ها، هدف نامشروع خود را دنبال کردن و آن را واقع‌گرایی نشان دادن و هر واقع‌بینی را با برچسب ضدواقع‌گرایی از میدان به در کردن.
⭕️ بحران پیچیده صلح در افغانستان 🔹همسایه شرقی ایران، بیش از چهل سال آبستن تحولات مصیبت باری بوده که با جنگ، خشونت، ناامنی و ترور عجین گشته است. 🔸پس از حدود دو دهه حضور نظامی نیروهای امریکایی در افغانستان، دونالد ترامپ اعلام کرد شرایط را برای کاهش تدریجی این حضور فراهم آورده و مذاکرات صلح را کلید خواهد زد. مذاکراتی که در عمل، میان طالبان با دولت امریکا برگزار شده و حتی دولت مرکزی افغان نیز چندان در این مسیر به بازی گرفته نمی شود. 🔹طالبان در وضعیت کنونی به دو بخش اصلی حامی مذاکره و مخالف آن تقسیم می شود. حامیان مذاکره در دوحه با امریکا قرارداد صلح امضا می کنند و مخالفان آن با انجام عملیات مختلف تروریستی در مناطق مختلف افغانستان، عرض اندام می کنند و هرگونه مصالحه ای را زیر سوال می برند. به نظر می رسد بحران افغانستان با این گونه مذاکرات به سرانجامی نخواهد رسید. ماهیت متکثر جامعه افغان، هر یک ساز متفاوتی می نوازد و جمع شدن این سازهای ناهمساز و برقراری جامعه ای آرام، به دور از خشونت و افراط گری امری به غایت بعید است.
⭕️ روزمان را با قرآن آغاز کنیم 🔹بصیرت و استقامت شرط غلبه بر مستکبران عالم است [سوره يونس (10): آيه 88] 🔸و قالَ مُوسى رَبَّنا إِنَّكَ آتَيْتَ فِرْعَوْنَ وَ مَلَأَهُ زِينَةً وَ أَمْوالاً فِي الْحَياةِ الدُّنْيا رَبَّنا لِيُضِلُّوا عَنْ سَبِيلِكَ رَبَّنَا اطْمِسْ عَلى أَمْوالِهِمْ وَ اشْدُدْ عَلى قُلُوبِهِمْ فَلا يُؤْمِنُوا حَتَّى يَرَوُا الْعَذابَ الْأَلِيمَ (88) 🔹و موسى گفت: پروردگارا! تو به فرعون و بزرگان قومش در زندگى دنيا زينت و اموال بسيار دادهاى، پروردگارا تا (به وسيلهى آنها،) مردم را از راه تو گمراه سازند. پروردگارا! اموالشان را نابود كن و دلهايشان را سخت، زيرا كه آنان تا عذاب دردناك را نبينند، ايمان نخواهند آورد. 🔸بیانات رهبر انقلاب در دیدار میهمانان کنفرانس وحدت اسلامى۱۳۹۶/۰۹/۱۵‌ 🔹[ملّتها] میتوانند بر قدرتها فائق بیایند. بله، امروز توطئه‌های بزرگی از طرف قدرتمندان عالم در مقابل امّت اسلامی در جریان است، لکن در مقابل این توطئه‌ها میشود ایستاد، میشود اینها را خنثی کرد. حضرت موسی (علی نبیّنا و علیه السّلام) به خداوند متعال عرض کرد: «رَبَّنا اِنَّکَ ءاتَیتَ فِرعَونَ وَ مَلَاَهُ زینَةً وَ اَموالًا فِی الحَیوةِ الدُّنیا رَبَّنا لِیُضِلّوا عَن سَبیلِکَ رَبَّنا اطمِس عَلى‌ اَموالِهِم وَ اشدُد عَلى قُلوبِهِم فَلا یُؤمِنُوا حَتَّى یَرَوُا العَذابَ الاَلیم‌؛» نفرین کرد. فرعون در مقابل حضرت موسی یک قدرت فائقه‌ای بود؛ زینت، اموال، استعداد، سلاح، پول، همه چیز در اختیار او بود؛ موسی دست‌تنها بود؛ از خدای متعال درخواست کرد، استغاثه کرد؛ خداوند متعال در جواب فرمود: «قالَ قَد اُجیبَت دَعوَتُکُما؛ دعای شما دو نفر را موسی و هارون را ما قبول کردیم، مستجاب کردیم، امّا شرط دارد: فَاستَقیما وَ لا تَتَّبِعآنِّ سَبیلَ الَّذینَ لا یَعلَمون» بِایستید، استقامت کنید. استقامت در میدان جنگ نظامی یک‌جور است، در میدان جنگ سیاسی یک‌جور است، در میدان جنگ اراده‌ها یک‌جور است؛ در همه‌ی اینها استقامت لازم است. اگر ملّتها و زبدگان و نخبگان استقامت را فراموش نکنند، قطعاً پیروزی نصیب خواهد شد. بله، امروز در مقابل امّت اسلامی صف کشیده‌اند؛ آمریکا، استکبار جهانی و دنباله‌هایشان، صهیونیسم، رژیم صهیونیستی، مرتجعین، پول‌پرستان عالم، شهوت‌رانانِ میان مسلمانان که وابسته‌ی به آن قدرتها هستند، اینها همه در مقابل اسلام، در مقابل راه پیغمبر صف کشیده‌اند؛« اِنَّکَ ءاتَیتَ فِرعَونَ وَ مَلَاَهُ زینَةً وَ اَموالًا فِی الحَیوةِ الدُّنیا»؛ بله، امروز فرعون اینها هستند؛ فرعون، امروز آمریکا است؛ فرعون، امروز رژیم صهیونیست است؛ فرعون، همین دنباله‌روهای اینها هستند در منطقه که بتدریج میخواهند مسلمانها را به جان هم بیندازند ؛ در مقابل این باید چه‌کار کرد؟« فَاستَقیما وَ لاتَتَّبِعآنِّ سَبیلَ الَّذینَ لایَعلَمون»؛دنبال راه جهّال نرویم 🖊 رجبعلی بازیاد @tabyinn
⭕️سیاست جدید اردوغان ، تهدید امنیت ملی ایران 🔹با توجه به انتخابات آمریکا و روابط بد اردوغان با دموکرات ها ، ترکیه به دنبال نزدیکی مجدد به رژیم صهیونیستی برای استفاده از لابی صهیونیست در کنگره می باشد. آذربایجان میانجی میان ترکیه و رژیم صهیونیستی شده است. 🔸رژیم صهیونیستی درخواست هایی از ترکیه خواهد داشت مانند پیوستن به روند جبهه سازی علیه ایران . ترکیه محل انتقال تسلیحات و جاسوس های رژیم صهیونیستی به آذربایجان است ، امروز بسیاری از مخالفان نظام در ترکیه مستقر شده اند. منافع استراتژیک ترکیه در جبهه دیگر قرار گرفته است. نباید از تلاش ترکیه برای نزدیکی مجدد به رژیم صهیونیستی به سادگی گذشت، چرا که امنیت ملی ایران از شمال غرب کشور تهدید می شود.
⭕️سرمایه ای به نام 9 دی 🔹حماسه 9 دی در میانه یک سری التهابات سیاسی-اجتماعی از درون جامعه ایران برخاست. تنش های هشت ماهه ای که جامعه را با موجی از مسائل مواجه ساخته بود. بخشی از ریشه های این تنش از درون جامعه ایران و چندگانگی به وجود آمده در آن ایجاد شده بود که با برخی رفتارهای اشتباه تشدید شده و زمینه های یک بروز اجتماعی را مهیا کرده بود. فرایندی که با رفتارهای خارج از چارچوب منافع ملی و قوانین اسلامی به پیش می رفت. 🔸در این بین به ناگاه شاهد حضور خود جوش و بی سابقه مردم پس از انقلاب در میدان هستیم؛ حضوری که در عین حالی که توانست زنجیره بی قانونی و هتاکی های صورت گرفته به مقدسات را بشکند پیامی روشن را به دنیا مخابره کرد و این که جمهوری اسلامی یک مکانیزم دفاعی غیر قابل پیش بینی و غیر قابل سنجش به نام « مردم » را داراست. 🔹موضوعی که رهبر انقلاب در سخنرانی های متعدد خود به آن اشاره داشتند و عنصر « مردم » در کنار عنصر « ایمان دینی» را اساسا هویت و ماهیت انقلاب اسلامی بر می شمارند و تاکید می کنند که این مسئله در قیام 9 دی ماه به شکل بارزی به نمایش گذاشته شد ( 21/9/1390). اما نکته قابل توجه آن جاست که وقتی به 9 دی و خروش بی سابقه مردم در آن سال می نگریم می بینیم که مردم همه از یک طیف فکری یا سیاسی نبوده و اقشار گوناگون مردم با سلیقه ها، تفکرات و گرایش های مختلف و متفاوت پابه صحنه گذاشته اند و همین مردم هستند که ماهیت انقلاب را شکل داده اند. مردمی که به فرموده مقام معظم رهبری، انقلابی واقعی بوده و حتی انقلابی نما هم نبودند(6/10/96) موضوعی که طی این سال ها کمتر به آن اشاره شده و برخی جریان های مختلف جاهلانه یا عامدانه سعی کرده اند که این رویداد مردمی و مهم را به نفع خود مصادره کنند. افتی که می تواند این سرمایه گران بها یعنی حضور مردم در بزنگاه های حساس انقلاب را دچار آسیب های جدی کند و حتی این مکانیزم را از بین ببرد. خروش های این چنینی مردم و این عناصر ملی و دینی باید مورد توجه قرار گیرد و اجازه داده نشود که جهت گیری های سیاسی آن ها را تضعیف کند. این وظیفه همه آحاد ملت و البته حاکمیت است.
⭕️ چرایی عصبانیت بی بی سی‼️ 🔹مستند "غیر رسمی" در حالی پخش شد که با بازتاب و استقبال قابل توجهی رو به رو شد و مورد توجه طیف وسیعی از مخاطبین در داخل و خارج از ایران قرار گرفت. در این میان دیدگاه کارشناسان و گردانندگان بی‌بی‌سی فاسی که سالهاست درباره تخریب رهبر انقلاب با پخش مستندهای حرفه‌ای و پشتوانه به روزترین امکانات رسانه ای و تحقیقاتی مشغول هستند، از دیگر رسانه‌های فارسی زبان خارج از کشور بیشتر قابل توجه است. 🔸بی‌بی‌سی فارسی معترف هست که این مستند بسیار تاثیرگذار بوده و توانسته جلوه‌های جالبی از معاشرت‌های رهبری با نخبگان ایران به نمایش بگذارد. کارشناسان بی بی سی گفته اند که این مستند توانسته تصویر غیررسمی رهبر ایران را خوب و مطلوب روایت کند. بی‌بی‌سی همچنین اذعان دارد که این مستند با استقبال قابل توجهی در داخل و خارج از ایران روبه رو شده و از مهمترین دلایل موفقیتش نیز داشتن جاذبه بالای مستند است. 🔹اما همه دلایل عصبانیت بی‌بی‌سی فارسی از مستند غیررسمی به استقبال گسترده مخاطبین از این مستند بر نمی‌گردد. نکته جالب اینجاست که کارشناسان بی‌بی‌سی دلیل عصبانیت خود را نیز پنهان نمی‌کنند و بیان می‌کنند که عمده عصبانیت آنها از این مستند، نشان دادن تصویری موفق از نوع تعامل و دیدار رهبر معظم انقلاب با منتقدین حوزه‌های مختلف عملکرد انقلاب و نظام است. نشان دادن این موضوع که رهبر ایران با منتقدین عملکرد نظام و حتی منتقدان خود دیدارهای متعددی برگزار کرده و در برابر انتقادات نیز تصویری صمیمی، انتقادپذیر، دارای سعه صدر ویژه و علاقمند به شنیدن نقد بیشتر و بی‌تعارف است، به صورت ویژه گردانندگان و کارشناسان بی‌بی‌سی را ناراحت و عصبانی کرده است. 🔸نکته جالبتر اما آنجاست که بی‌بی‌سی از نمایش اصول پاسخ رهبری به منتقدین نیز نگرانی ویژه‌ای دارد. نگرانی مهمی که معتقد است که رهبر ایران به علت نوع نگاه خاص راهبردی که به جمهوری اسلامی و اتفاقات آن دارد، بسیاری از نقدها را در چارچوبی پاسخ می‌دهد که سبب اقناع مخاطب و منتقدین شده و خواهد شد. 🔹به خوبی قابل لمس است که اساس برنامه سازی بی‌بی‌سی فارسی برای تخریب مستند غیر رسمی در موضع انفعال است. البته باید به آنها تا حد زیادی حق داد؛ زیرا رسانه‌ای که در این سالها خود را پیشرو در ساخت مستندهای تخریبی علیه آیت الله خامنه‌ای می‌داند، به یکباره با یک مستند آرام و ساده روبه‌رو می‌شود که توان از بین بردن بسیاری از زحمات شان را دارد. البته این تازه آغاز راه است و مستندهای دیگر در راه هست.
⭕️بصیرت، حماسه ۹ دی را ماندگار ساخت 🔹فتنه، نقاب‌دار می‌آید و سرانجام بی‌نقاب آشکار و از مدار خود خارج می‌شود. همچنین با شکل‌گیری نگاهی غبارآلود موجب عدم‌تشخیص حق از باطل نیز می‌گردد. به‌طور حتم در هنگام فضای غبارآلود فتنهنور عدالت لازم است تا راه درست نمایان و حق از باطل تمیز داده شود. 🔸رأس فتنه سال ۸۸ در دستان استکبار و برخی نفوذی‌های داخل کشور بود که در عصر روز عاشورا نمایان گشت. اگرچه آشوبگران سال ۸۸ درصد نمایش مخالفت با نتایج انتخابات بودند اما بی‌شک دلیل فتنه‌گری‌شان، نظام جمهوری اسلامی، اسلام هراسی و اصل تشییع بود.‌ این افراد کوشیدند تا مسیر حق را به بی‌راهه و باطل را جایگزین آن کنند اما حضور آگاهانه، مقتدرانه و با بصیرت مردم در کنار رهبری فرزانه انقلاب موجب خاتمه اهداف آن‌ها شد و بصیرت افزایی، تأمل، نگرش و بینش درست حماسه 9 دی را خلق و ماندگار ساخت». 🔹حماسه 9 دی تابلویی بود که فضای غبارآلود را به فضای شفاف حق از باطل مبدل کرد. همدلی مردم در این روز جرقه‌ای شد تا به هنگام چالش‌های حاصل از بی‌تدبیری‌ها و سو مدیریت‌ها به‌ویژه جریان استکبار، مردم به صحنه بیایند و با تمام وجود از نظام جمهوری اسلامی دفاع کنند. 🔸تمامی مسائل دنیا دارای دو جلوه ظاهری و باطنی هستند. آنچه پشت پرده قرار دارد تنها با چشم بصیرت قابل دید است و با نگاه ظاهری نمی‌توان به آن دست‌یافت. فتنه سال ۸۸ و همگام شدن برخی افراد که در اصل، هیچ گرایش یکسانی با فتنه‌گران نداشتند، تنها به دلیل بی‌بصیرتی‌شان بود. 🔹بی‌شک دشمنان اسلام و نظام جمهوری اسلامی نیز درصدد گسترش بی‌تدبیری و عدم بصیرت در جامعه هستند‌. بنابراین اگر امروز در اعمال و نگاه خود بصیرت را پیش نگیریم، تحت‌الشعاع خطر گمراهی قرار خواهیم گرفت‌. به‌موجب گمراهی از مسیر درست و تشخیص حق از باطل غرق در فتنه دشمنان و کمک برای تحقق اهدافشان خواهیم شد. امروز تدبیر و بصیرت به‌عنوان دو اصل مهم در ثبت اهداف و دست‌یابی به آن‌هاست.