eitaa logo
جهادگران تبیین
1.5هزار دنبال‌کننده
10.3هزار عکس
5.9هزار ویدیو
579 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
2.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اعلام رسمی خبر توافق و توقف جنگ در شبکه خبر
🔹️ دونالد ترامپ: این معامله بزرگ صلح و امنیت را به کل منطقه خواهد آورد. بسیاری از رؤسا تلاش کرده‌اند با ایران صلح کنند و همه قبل از من شکست خورده‌اند. رهبران منطقه برای اولین بار رئیس‌جمهوری را یافته‌اند که می‌تواند به آن‌ها در دستیابی به صلح واقعی کمک کند 🔸 با باز شدن تنگه پس از امضای معامله در روز جمعه، به منظور پاک‌سازی مین‌ها نفت دوباره در هر دو انتها برای منطقه و جهان جریان خواهد یافت! 📱
⭕️امتیازات لحظه‌آخری که مانع پاسخ کوبنده ایران به رژیم صهیونیستی شد ▪️ماجرای تغییرات لحظه آخری یادداشت تفاهم ایران و آمریکا چه بود؟ 🔹یک منبع نزدیک به تیم مذاکره‌کننده گفته پس از آن که روز شنبه کلیات یادداشت تفاهم در شورای عالی امنیت ملی تصویب شد، از صبح یکشنبه با ورود تیم قطری، برخی مسائل باقی‌مانده مورد بحث قرار گرفت. 🔸به نظر می‌رسید که این مسائل لاینحل بمانند تا اینکه حوالی ظهر امروز، اسرائیل به منطقه «ضاحیه» حمله کرد و عملاً از خطوط قرمزی که ایران تعیین کرده بود عبور کرد. 🔹در این لحظه، ایران آماده می‌شد که از چند جبهه، حملات گسترده‌ای را به سمت رژیم صهیونیستی آغاز کند و مذاکره به سمت تعطیلی پیش می رفت. 🔸اما با ورود مجدد ترامپ و امتیازهایی که در ازای عدم حمله ایران به اسرائیل ارائه شد، تیم مذاکره‌کننده قانع شد که این توافق در راستای منافع کشور و منافع مردم لبنان است. ▪️مهم‌ترین تغییرات لحظه آخر عبارت بودند از: 🔹برداشته‌شدن فوری محاصره دریایی (به جای بازه ۳۰ روزه که قبلاً توافق شده بود). 🔸پایان جنگ و عملیات نظامی در همه جبهه‌ها و همه مناطق لبنان و ضرورت احترام به تمامیت ارضی این کشور. 🔹نهایتاً این رایزنی‌ها تا ساعات پایانی شب یکشنبه ادامه داشت؛در حالی که همه چیز برای حمله به اسرائیل آماده بود، با تمکین آمریکا در برابر خواسته‌های ایران، عملاً موانع امضای یادداشت تفاهم برداشته شد و قرار شد روز جمعه این یادداشت تفاهم امضا شود.
⭕️ بیانیه دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی درباره توافق پایان جنگ میان ایران و آمریکا بسم الله الرحمن الرحیم به اطلاع ملت شریف ایران می رساند: 🔹 ️جمهوری اسلامی ایران در پرتو راهبری رهبر شهید خویش، تفوق خود در برابر دشمن امریکایی صهیونی را تکمیل کرده و ذیل تدابیر رهبری عالی قدر نظام (حفظه الله تعالی)، حمایت های آحاد مردم و تلاش مجاهدانه رزمندگان اسلام، به دنبال یک دوره مذاکرات دشوار و فشرده چند ماهه، و بر اساس مصوبه شورایعالی امنیت ملی، متن یادداشت تفاهم در خصوص مذاکرات پایان جنگ (مذاکرات اسلام آباد) را میان ایران و امریکا در شامگاه ۲۴ خرداد ماه، نهایی کرد. 🔸 ️بر اساس توافقات انجام شده، جنگ و عملیات نظامی در تمامی جبهه ها از جمله لبنان از امشب به صورت فوری و دائمی پایان یافته و به علاوه، محاصره دریایی علیه ایران بلافاصله و به طور کامل خاتمه می‌یابد. 🔹 ️امضای این یادداشت تفاهم در روز جمعه ۲۹ خرداد به طور رسمی انجام خواهد شد. 🔸 ️مذاکرات برای توافق نهایی، به پس از اجرای تعهدات طرف مقابل وفق یادداشت تفاهم موکول خواهد شد. جمهوری اسلامی ایران از تلاش های جمهوری اسلامی پاکستان و دولت قطر قدردانی می کند. والسلام علیکم و رحمت الله و برکاته دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی
⭕️روایت یقین و تردید 🔹جمعه قرار است دولت متجاوز آمریکا و قاتل رهبر با حکومتی تفاهم نامه ۶۰ روزه امضا کند که قصد داشت ظرف چهار هفته آن را ساقط کند. 🔸جمهوری مقتدر اسلامی پابرجاست، زخم دیده اما با قدرتی که "امام شهید" طی سی و هفت سال تولید نمود در برابر ابرقدرت دوام آورد. هیچ کس فراموش نکند که هدف دو جنگ بزرگ و یک شبه کودتا خونبار چیزی نبود جز سقوط جمهوری اسلامی ایران. آمریکا این لشکرکشی عظیم به منطقه و آن هزینه سنگین سیاسی را متقبل نشد که مجددا با همین نظام تفاهم امضا کند. 🔹یقین بدانید همانگونه که رهبر انقلاب لااقل سه نوبت در پیام های مکتوب خود از پیروزی و فتح صحبت نموده اند شما ملت، نیروهای مسلح قهرمان و نظام سیاسی مستقر پیروز این میدان بی نظیر بودید. دیده تردید به بدعهدی دشمن است. باید با ذکاوت، نظارت و تولید قدرت دائمی تا هر زمان که دشمن به دنبال جنگ وجودی با ماست مسیر را ادامه داد. شصت روز آینده و سپس توافق احتمالی بعدی مسیر ادامه دار جنگ است. اینکه دشمن بدعهد با آن سابقه بر سر امضای خود می ماند نیاز به مراقبت از سمت مسولان و بهره بردن از تجربه برجام دارد. مهمترین مساله اجرا گام به گام تعهدات است. نباید پیش تر و بیش‌تر از آنکه دشمن به تعهدات خود عمل کند ما با دستپاچگی به سمت اجرا تمامی تعهدات برویم. سخن بسیار است. به مردم بزرگ ایران حس یاس و شکست انتقال ندهیم. دستپاچه توافق و تفاهم هم نباشیم. 🖊
⭕️مرندی: حماقت نتانیاهو بن‌بست مذاکرات را شکست 🔹حماقت نتانیاهو بن‌بستِ مذاکرات را شکست. برخلاف برخی گمانه‌زنی‌ها، تا پیش از حمله جنایتکارانه او هیچ متن نهایی‌ای وجود نداشت. این حمله بود که ترامپ را وادار کرد خواسته‌های ایران، به‌ویژه در مورد لبنان، را بپذیرد. 🔸حماقت نتانیاهو نتیجه معکوس داد. این یک عقب‌نشینی تاریخی از سوی «امپراتوری شر» است. هرگونه نقض توافق با پاسخی سخت و قاطع از سوی ایران و محور مقاومت مواجه خواهد شد.
🔰 یک حرف بس است ! 👤 🔻۱- به این فراز از بیانات امام شهیدمان نگاهی بیندازید؛ حضرت ایشان با حالتی آمیخته به نگرانی می‌فرمایند: «‌این که یک نفر را شما به عنوان ضد‌ ولایت‌، ضد بصیرت و نمی‌دانم چه، مشخص کنید و بعد یک عده‌ای راه بیفتند علیه او شعار بدهند مجلس را به هم بزنند. بنده با این کارها مخالفم. اگر آن کسانی که این کارها را می‌کنند واقعاً حزب‌اللهی و مؤمنند‌، خب نکنند. می‌بینید که تشخیص ما این است که این به ضرر کشور است‌. اینها به نفع نیست. ‌با احساساتشان راه بیفتند اینجا و آنجا علیه این شعار بدهند و علیه آن. این شعار دادن‌ها کاری از پیش نمی‌برد. نگه دارید این خشم‌ها را. این احساسات را برای جای لازم. از این که به رؤسای کشور‌، به رئیس‌جمهور و دیگران‌، در یک چنین شرایط مهم بین‌المللی و داخلی، اهانت بشود به شدت پرهیز کنند. اگر چنانچه به این حرف‌ها اعتنائی ندارند‌، خب آنها که حسابشان جداست. اما آن کسی که اعتنا به این حرف‌ها دارد‌، مقید است که بر خلاف موازین شرع حرکت نکند‌، باید مراقبت کنند و نکنند از این کارها‌». 🔻۲- دیروز و دیشب رسانه‌های فارسی‌زبان ضد‌انقلاب با انتشار چند‌باره یکی از تجمعات که در آن به برخی از مسئولان کشورمان اهانت شده بود، اصرار داشتند که حضور گسترده و بی‌نظیر و یکصد و چند روزه مردم پاکباخته ایران در سراسر کشورمان را رو به پایان معرفی کنند‌(!) و شکاف در انسجام مقدس ملت را که آرزوی برباد رفته دشمن است، [‌به خیال خود] نزدیک قلمداد کنند! بدیهی است که خود حضرت آقای شهیدمان نیز نقد منصفانه و خیرخواهانه را ضروری می‌دانستند چرا که اگر خطای مسئولان مورد نقد قرار نگیرد و درباره آن روشنگری نشود، خطر انحراف در پیش است ولی نقد منصفانه با اهانت به مسئولان، آن‌هم در شرایط بسیار حساس کنونی قابل توجیه نیست. رهبر معظم انقلاب در بخشی از پیام ۷ خرداد خود می‌فرمایند: «‌لازم است تک‌تک جان‌فدایانی که، دلشان برای اسلام و انقلاب یا استقلال و سربلندی ایران می‌تپد، از این پس، بیش از پیش، برای پاسداری از وحدت صفوف منسجم و به‌هم‌ پیوسته ملّت، اهتمام ورزند و اختلافات غیرموجّه و حتی موجّه را، به تنازع و تفرقه تبدیل نکنند، و قولاً و عملاً، مظهر انسجام و یکپارچگی ملّت باشند‌... همین! و به قول شیخ بهائی؛ دل گفت مرا علم لَدُنی هوس است تعلیمم کن اگر تُرا دست‌رس است گفتم که: الف،گفت: دگر؟ گفتم: هیچ در خانه اگر کس است، یک حرف بس است!
32.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥در خیمه حسینیم خون خواه و جان فداییم
📲تحلیلگر سیاسی آمریکایی: این یک شکست استراتژیک برای آمریکاست 👤دنیل دیویس، سرهنگ بازنشسته آمریکایی و تحلیلگر سیاسی: 🔹 یادآوری سریع و دردناکی که ترامپ به‌دنبال جشن گرفتن آن به‌عنوان پیروزی است: قبل از اینکه ما تصمیم به شروع جنگی بگیریم که برای امنیت ملی ما ضروری نبود - و نمی‌توانستیم در آن پیروز شویم - تنگه هرمز باز بود، ایران هیچ یک از دارایی‌های مسدود شده خود را آزاد نکرده بود، همه تحریم‌ها برقرار بود و نمی‌توانست برای عبور نفتکش‌های کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس از خلیج فارس هزینه‌ای دریافت کند. ۱۳ آمریکایی که در این جنگ کشته شدند هنوز زنده بودند، ۴۰۰ زخمی در سلامت کامل بودند و ۲۰ پایگاه ما کاملاً عملیاتی بودند. 🔸 همه اینها اکنون تمام شده است و طبق یک نسخه از شرایطی که رئیس جمهور ترامپ امضا کرده است، ما باید از بیشتر منطقه خارج شویم. 🔹 به هر حال، اگر بخواهید به آن نگاه کنید، این یک شکست استراتژیک عمیق برای آمریکا است.
💬همیشه موقع مذاکره حمله می‌شد، این‌دفعه موقع حمله، توافق شد! 😁😁
💬واکنش بازارها به توافق ایران: بازارهای سهام آسیا به شدت جهش کردند و بورس‌های سئول و توکیو حدود ۵ درصد افزایش یافتند. ▫️قیمت نفت نیز کاهش یافت و به ۸۰ دلار در هر بشکه نزدیک شده است.
💬خبرگزاری لبنانی یونیوز گزارش داد: هم اکنون آرامش شکننده از سحرگاه امروز بر جنوب لبنان حاکم شده است؛ این در حالی است که بازگشت تدریجی و محدود ساکنان به مناطق خود آغاز شده و همگان در انتظار آزمون واقعی اعلام پایان جنگ هستند.