eitaa logo
جهادگران تبیین
1.5هزار دنبال‌کننده
10.3هزار عکس
5.9هزار ویدیو
577 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️هماهنگی بی نظیر دیپلماسی و میدان 💬پس از انتشار خبر تفاهم ایران و آمریکا، موافقت ترامپ با خروج اسرائیل از نقاط اشغال شده لبنان، و رفع فوری حصر دریایی ایران توسط ایالات متحده، کشورهای مختلفی از جمله اروپایی ها از آن استقبال کردند و آن را موجب برقراری مجدد ثبات و امنیت جهانی دانستند. اکنون نتانیاهو در مقابل جهان قرار دارد؛ اگر با کارشکنی باعث شود وعده های ترامپ عملی نشود و اوضاع به همین منوال پیش برود، حالا جهان بیش از آنکه بخواهد ایران یا آمریکا را سرزنش کند، با نتانیاهو روبرو خواهد بود و همه بدبختی های خود را از چشم اسرائیل خواهد دید. این اگر نتیجه همکاری توامان میدان و دیپلماسی هوشمندانه جمهوری اسلامی ایران نیست، پس چیست؟!
1.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙 🏷موضوع: اگر دشمن به تعهداتش عمل نکرد .... 👤کارشناس: دکتر حنیف غفاری
📱واکنش مارک دوبوویتز، مدیر بنیاد دفاع از دموکراسی (FDD) به توافق: ▫️ بازارهای انرژی را دوباره آرام و ذخایر را پر کنید. ▪️به ارتش آمریکا استراحت دهید و آن را دوباره مسلح کنید. ▫️ طرحی برای حمایت از ایرانیان مخالف برای فلج کردن حکومت تدوین کنید. ▪️تحریم‌ها را با فشار بی‌وقفه اجرا کنید. ▫️پای میز مذاکره بازی نخورید. ▪️ اراده تهران را زود آزمایش کنید. ▫️ امتیاز کم بدهید. ▪️ نتیجه بخواهید. ▫️ سریع (از میز مذاکره) کنار بروید. ▪️محکم‌تر ضربه بزنید و حمله کنید. پ ن: محاصره دریایی ایران از طرح‌های قدیمی پیشنهادی بنیاد دفاع از دموکراسی (FDD) بود.
2.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥رونی ریمون، تحلیلگر استراتژیک: نباید اجازه دهیم به قربانی و وجه‌المصالحه آشتی و توافق میان ایران و ایالات متحده تبدیل شویم.
🔹خلیج پس از جنگ: رقابت تسلیحاتی، تأخیر هسته‌ای و امنیت منطقه‌ای 🖊کشور‌های شورای همکاری خلیج فارس احتمالاً به سمت دفاع هوایی یکپارچه، فناوری‌های ضدپهپاد و ظرفیت‌های صنعتی داخلی حرکت می‌کنند؛ اما این تسلیح مجدد به‌خودی‌خود ثبات استراتژیک ایجاد نمی‌کند و می‌تواند با کوتاه‌کردن زمان تصمیم‌گیری در بحران‌ها، خطر محاسبه اشتباه را افزایش دهد. لطفاً جهت مشاهده ادامه مطلب وارد لینک زیر شوید: https://tabbyeen.ir/0005fH
💬ادعای ونس: اکنون مستقیماً با ایران گفت‌وگو می‌کنیم و دیگر پیام‌ها را از طریق کانال‌های واسطه منتقل نمی‌کنیم؛ این ارتباط مستقیم به درک بهتر مواضع دو طرف کمک کرده است.
💬جی‌دی ونس: هیچ پولی آزاد نشده است. این موضوع تغییر نخواهد کرد، این یک مسئله مبتنی بر عملکرد است.
💬ترامپ پیش از عزیمت به فرانسه برای شرکت در اجلاس گروه هفت، وارد ژنو شد
💬ماجرای دوبار توقف مذاکرات در شب نهایی تفاهم چه بود؟ 🔹منبع آگاه در گفت‌وگو با همشهری: مذاکرات در شب نهایی تفاهم‌نامه دو بار متوقف شد؛ یک‌بار پس از حمله اسرائیل به ضاحیه بیروت و بار دیگر به‌دنبال اظهارات ترامپ درباره بازگشایی فوری تنگه هرمز. پس از ارائه تضمین‌هایی از سوی آمریکا و اصلاح مواضع واشنگتن، گفت‌وگوها از سر گرفته شد
💬جی‌دی ونس: ما دیروز به صورت دیجیتالی توافق را امضا کردیم.
💬ادعای مهم ونس درمورد توافق سی‌بی‌اس: ایرانی‌ها می‌گویند که به یک صندوق بازسازی ۳۰۰ میلیارد دلاری دسترسی پیدا خواهند کرد. درست است یا نادرست؟ جی‌دی ونس: این از آن دست چیزهایی است که آن‌ها می‌توانند به آن دسترسی داشته باشند، به شرطی که به تعهدات خود پایبند باشند.
💬جی‌دی ونس: اگر ببینیم ایرانی‌ها اقدام به از بین بردن ذخایر مواد غنی‌شده خود می‌کنند و اجازه می‌دهند راستی‌آزمایی مورد نیاز ما اجرا شود تا مطمئن شویم که آن‌ها قصد ساخت سلاح هسته‌ای ندارند، رفع تحریم‌ها دنبال خواهد شد.