eitaa logo
جهادگران تبیین
1.5هزار دنبال‌کننده
10.2هزار عکس
5.8هزار ویدیو
570 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
💬پرتاب موشک های بالستیک از ایران
💬شنیده شدن انفجار ها در کویت
💬انهدام پهپاد متخاصم دشمن در بندرعباس 🔹پدافند هوایی جنوب شرق ارتش یک پهپاد متخاصم دشمن را در شهرستان بندرعباس رهگیری کرده و منهدم کردند. 🔸این هوابرد از نوع پهپاد انتحاری لوکاس بوده که مورد اصابت دقیق قرار گرفته و ساقط شد.
💬شایعه قطعی برق اهواز و حمله به فرودگاه اهواز تکذیب شد 👤«حیاتی»معاون امنیتی و انتظامی استاندار خوزستان: 🔹هرگونه خبر مبنی بر اصابت پرتابه به فرودگاه اهواز، قطع برق سراسری در اهواز، قطع برق دزفول و بهبهان و همچنین حمله به پایانه مرزی چذابه، به‌شدت تکذیب می‌شود و این اخبار، شایعاتی بیش نیست که توسط رسانه‌های معاند با هدف ایجاد تشویش در اذهان عمومی منتشر شده است. 🔸نیروهای امنیتی و نظامی در آماده‌باش کامل هستند. مردم عزیز نگران نباشند و اخبار را تنها از مراجع رسمی دنبال کنند.
💬منطقه المینا کویت هدف حمله قرار گرفت
💬شنیده شدن انفجار های جدید در کویت
📸 تصاویری از پهپاد لوکاس منهدم شده توسط ارتش در بندرعباس
💬رویترز: قیمت نفت در پی حملات میان آمریکا و ایران در خاورمیانه و کاهش عرضه از طریق تنگۀ هرمز، بیش از ۲ درصد افزایش یافت.
💬کشتی های متخلف مورد اصابت قرار گرفتند.
💬نیروی دریایی سپاه کشتی های متخلف در نزدیکی سواحل امارات را هدف قراداد.
📸 الاخبار: مرگ گراهام، جای تأسف ندارد! 🔹 واکنش‌ها به مرگ لیندسی گراهام سناتور جنگ طلب جمهوری‌خواه آمریکا در جهان عرب همچنان ادامه دارد؛ رسانه‌های منطقه ضمن بازخوانی مواضع جانب‌دارانه‌ی او در حمایت از تجاوزات صهیونیست‌ها به غزه، بر کارنامه‌ی جنگ‌طلبانه‌ی وی در منطقه تأکید می‌کنند. 🔸در همین راستا، روزنامه لبنانی «الاخبار» با تیتری متفاوت نوشت: خاموشیِ بوقِ نسل‌کشی؛ لیندسی گراهام... هیچ تأسفی برای (مرگ) تو نیست!
⭕️اطلاعیه شماره ۵ /تأسیسات و زیرساخت‌های ارتش آمریکا در بحرین، رادار دوربرد هوایی FPS و رادار کشف شناوری در پادشاهی عمان منهدم شدند 🇮🇷روابط عمومی سپاه پاسداران: 🔹 ملت بپاخاسته ایران عزیز، عملیات قاطع و کوبنده فرزندان شما در نیروهای مسلح، ارتش کودک‌کش آمریکا را به استیصال کشانده است و متجاوزان آمریکایی در آخرین تجاوزات خود با هدف قرار دادن یک پمپ آب کشاورزی در شهرستان ماهشهر، بار دیگر ماهیت ضد مردمی خود را به نمایش گذاشتند. 🔸 فرزندان غیور شما در نیروی دریایی حماسه آفرین سپاه، علاوه بر هدف قرار دادن تاسیسات و زیرساخت‌های ارتش متجاوز آمریکا در جفیر بحرین، که آتش‌های بلند آن زبانه می‌کشد با ضربات کوبنده موشکی و پهپادی در پنجمین مرحله از مقابله به مثل، رادار دوربرد هوایی FPS و رادار کشف شناوری در پادشاهی عمان را هدف قرار داده و منهدم کردند. 🔹 تنها راه باز شدن تنگ هرمز برای تردد شناورها، پایان یافتن مداخلات ارتش متجاوز آمریکا در این تنگه و احترام به حاکمیت کشورها بر آب‌های ساحلی خودشان است. 🔸 ادامه این مداخلات حوادث بزرگتری را در حوزه نفت و گاز جهان به دنبال خواهد داشت.