⭕️آینده سیاسی ترامپ، بدون حضور در شبکههای اجتماعی
🔹 فیسبوک سرانجام حساب کاربری ترامپ در این شبکه اجتماعی را مسدود کرد. این حساب کاربری پس از حمله حامیان ترامپ به کنگره به حالت تعلیق درآمده بود. گرچه طبق قواعد فیسبوک، این تصمیم به مدت شش ماه یک بار، قابل ارزیابی است ولی بعید است که بار دیگر اجازه تشکیل حساب کاربری به ترامپ داده شود.
🔸 شبکههای اجتماعی بهویژه توییتر و سپس فیسبوک از جمله مهمترین ابزارهای رسانهای ترامپ برای موجآفرینی در تودههای مردم آمریکا و غلبه بر فضای رسانههای رسمی مانند شبکههای خبری تلویزیونی و رادیویی بوده است. حال آیا با ممنوعیت حضورش در این شبکههای اجتماعی، آینده سیاسی او شکل دیگری خواهد گرفت؟
🔹 نظرسنجیها نشان میدهد پس از حمله به کنگره، محبوبیت وی مقداری افول کرده و در حد 35 تا 40 درصد ثابت مانده است ولی پس از آن تاکنون، با وجود عدم فعالیت در شبکههای اجتماعی تغییر محسوسی نداشته است. این رقم کمابیش با میانگین میزان محبوبیت ترامپ در دوره ریاستجمهوریاش نزدیک است.
🔸 به نظر میرسد هسته اصلی حامیان ترامپ در طول ریاستجمهوری وی تثبیت شده و پس از ریزشهای اخیر، ثابت خواهد ماند. گرچه امکان گسترش آن بدون مواهب و امکانات رسانهای و سیاسی کاخ سفید، دشوار به نظر میرسد.
🔹 نکته دیگر اینکه لزوماً اکثر کاربران شبکههای اجتماعی در آمریکا(70 درصد طبق نظرسنجی مؤسسه پیو)، علاقهمند به پیگیری مسائل سیاسی و اشتراک مطالب مربوط به سیاست داخلی و خارجی در این شبکهها نیستند. بنابراین در تأثیرگذاری این شبکهها بر آینده سیاسی ترامپ نباید اغراق کرد.
🔸 بخش مهمی از قدرت تبلیغاتی ترامپ در دوران ریاستجمهوریاش مرهون موقعیت حقوقی وی در این مقام بود. بدون آن، بسیاری از رسانهها، بهویژه شبکههای تلویزیونی و رسانههای جریان اصلی از انتشار اخبار مربوط به وی پرهیز خواهند کرد. پس شبکههای اجتماعی را نمیتوان مؤلفهای اصلی و بسیار مهم در آینده سیاسی وی دانست.
⭕️سیاست جدید آمریکا نسبت به کره شمالی
🔹 اندیشکده کوینسی به ارزیابی لایحه پیشنهادی کنگره تحت عنوان «قانون رقابت راهبردی» پرداخته که «حفظ فشار حداکثری» بر کره شمالی شده تا زمانی که «اقدامات کامل، بازگشتپذیر و قابل راستیآزمایی» در راستای خلع سلاح هستهای را بپذیرد. در این خصوص گفتنی است:
1️⃣ تجربه نشان داده که تحریمهای آمریکا گرچه آسیبهای اقتصادی بالایی در پی دارد، ولی در مهار برنامه هستهای کره شمالی ناتوان بوده است. برعکس، پیونگیانگ با تشدید فشارها، انگیزه بیشتری برای پیشبرد ابعاد نظامی برنامه هستهایاش یافته است.
2️⃣ از سوی دیگر ممانعت تحریمها از ارسال کمکهای بشردوستانه به کره شمالی، نهتنها در شکلگیری مذاکرات چندجانبه با دیگر کشورها اخلال ایجاد میکند بلکه به افکار عمومی کره شمالی را نیز در تداوم مقاومت در برابر آمریکا انگیزه بیشتری میبخشد.
3️⃣ تداوم فشار حداکثری به هدف اینکه تحریمها تا تسلیم کامل تسلیحات هستهای کره شمالی پابرجا باشد، عملاً انعطافی برای وزارت خارجه و دیپلماتهای آمریکایی باقی نمیگذارد و مسیر مذاکرات را مسدود میکند.
4️⃣ تعیین تکلیف نتایج مذاکرات از سوی کنگره، متحدان آمریکا بهویژه کره جنوبی را که درصدد بهبود روابط با کره شمالی است، از همکاری راهبردی با ایالات متحده در حل مسأله نااُمید خواهد ساخت و نظرات متحدان را به حاشیه خواهد راند. 🔸 به نظر میرسد نگرش سختگیرانه جمهوریخواهان و نومحافظهکاران کنگره نسبت به هر گونه انعطاف آمریکا در پروندههای سیاست خارجی مانند تسلیحات هستهای کره شمالی، برنامه هستهای ایران و یا رشد اقتصادی چین، دشواریهای جدی در مسیر دستگاه سیاست خارجی آمریکا قرار خواهد داد. در عین حال که میتواند بخشی از یک برنامه مبتنی بر ایفای نقش «پلیس بد» برای مذاکرات آتی نیز باشد.
⭕️روزمان را با قرآن آغاز کنیم
🔹پیش به سوی پیروزی
سوره الحج (22): آيه 40]
🔸الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلاَّ أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْ لا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوامِعُ وَ بِيَعٌ وَ صَلَواتٌ وَ مَساجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ اللَّهِ كَثِيراً وَ لَيَنْصُرَنَّ اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ (40)
🔹 (مظلومان مورد تهاجم،) كسانى هستند كه به ناحق از خانه و كاشانهى خود رانده شدند (و گناهى نداشتند) جز اين كه مىگفتند: پروردگار ما خداى يكتا است و اگر خداوند (ظلم و تجاوز) بعضى از مردم را به وسيلهى بعضى ديگر دفع نكند، صومعهها و كنيسهها و كليساها و مساجدى كه نام خداوند در آنها بسيار برده مىشود ويران مىگردد، و قطعاً خداوند كسى كه (دين) او را يارى كند، يارى مىدهد، همانا خداوند نيرومند شكست ناپذير است
🔸بیانات رهبر انقلاب 1400/2/17
🔹منطق مبارزهی فلسطینی هم که از سوی جمهوری اسلامی در اسناد سازمان ملل به ثبت رسیده ، منطقی مترقّی و جذّاب است؛ مبارزان فلسطینی میتوانند یک همهپرسی از همهی ساکنان اصلی فلسطین را مطرح کنند. این همهپرسی، نظام سیاسی کشور را معیّن میکند و ساکنان اصلی از هر قوم و دین، از جمله آوارگان فلسطینی در آن شرکت خواهند کرد؛ آن نظام سیاسی، آوارگان را به داخل برمیگرداند و سرنوشت بیگانگان سُکنیٰگزیده را تعیین میکند.
🔸این مطالبه بر مبنای دموکراسی رایجی است که در دنیا پذیرفته شده و هیچ کس در مترقّی بودن آن نمیتواند خدشه کند. مجاهدان فلسطینی، مبارزهی مشروع و اخلاقی خود با رژیم غاصب را باید به قدری ادامه دهند که ناچار به قبول این مطالبه شود.
🖊 رجبعلی بازیاد
⭕️ استقبال اروپاییان از عدم رفع تحریمهای برجامی ایران
🔹آنچه طی روزهای اخیر و در جریان مذاکرات وین، بازیگران اروپایی در حال مدیریت هستند، طبیعی جلوه دادن باقی ماندن بخشی از تحریمهای ضد ایرانی و مغایر با برجام هستند .این در حالیست که مطابق آنچه جمهوری اسلامی ایران اعلام کرده است، شرط بازگشت آمریکا به برجام ،رفع بیقید و شرط تمامی تحریمهای اعمالشده، بازاعمالشده یا دوباره برچسبگذاریشده می باشد. با این حال مقامات اروپایی معتقد هستند که لزومی ندارد همه تحریمهای مغایر با برجام تعلیق شوند زیرا در این صورت، اهرم فشاری علیه ایران جهت وادارسازی کشورمان به مذاکرات منطقه ای و موشکی وجود نخواهد داشت! به عبارت بهتر، ترویکای اروپایی اصرار دارند که باید " اهرم های فشار علیه ایران" را در پایان مذاکرات وین حفظ کرد!
🔸در هر حال اروپاییان، به خوبی می دانند که اگر حقایق پشت پرده مذاکرات وین افشا شود، آنها جایی برای مانور علیه ایران نخواهند داشت! هم به لحاظ حقوقی و هم به لحاظ راهبردی، مقامات آمریکایی و اروپایی در موقعیت ضعیف تری نسبت به ایران قرار دارند.بدیهی است که در چنین شرایطی، همراهان اروپایی واشنگتن ترجیح می دهند با طرح ادعاهای جنجالی، کاذب و گمراه کننده مانع از تمرکز افکار عمومی جهان بر کارشکنی حقوقی واشنگتن و تروییکای اروپایی شوند. جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اینکه اصرار یا عجلهای برای بازگشت آمریکا به برجام ندارد تأکید کرده واشنگتن با توجه به نقض یکجانبه برجام در جایگاهی نیست که برای اجرای این توافق شرط بگذارد.با همه این اوصاف، مقامات آمریکایی و اروپایی ترجیح می دهند که "صورت مسئله" را به گونه ای کاملا وارونه تفسیر کنند.لودریان و دیگر وزرای امور خارجه اروپایی به صورت عامدانه فراموش کرده اند که دولت آمریکا اردیبهشتماه سال ۱۳۹۷ از «برنامه جامع اقدام مشترک» (برجام) خارج شده و ضمن اعمال تحریمهای متوقف شده ذیل این توافق، تحریمهای دیگری علیه ایران وضع کرد! بدیهی است که جهت بازگشت به وضعیت اولیه، همه این تحریمها باید از بین برود زیرا به صورت مستقیم یا غیرمستقیم در مسیر احیای توافق هسته ای ، مشکل ساز می شوند.
⭕️ سیاستزدگی، مانع پیشرفت کشور
🔹بدیهی است که برخورداری از بصیرت سیاسی برای همه افراد جامعه بهخصوص مسئولین و نخبگان کشور امری لازم و ضروری است، اما بصیرت فقط جنبه سیاسی ندارد.
🔸رهبر فرزانه انقلاب نیز در توضيح دقيق بصيرت در یکی از سخنرانیهایشان میفرمايند: «بصيرت را در دو سطح میتوانيم تعريف كنيم؛ يک سطح، سطح اصولى و لايه زيرين بصيرت است.
🔹انسان در انتخاب جهانبينى و فهم اساسى مفاهيم توحيدى، با نگاه توحيدى به جهان طبيعت، يک بصيرتى پيدا میكند. ... اين، پايه اساسى معرفت است؛ پايه اساسى بصيرت است.
همچنین ایشان متذکر میشوند که بهجز اين سطح وسيع بصيرت و لايه عميق بصيرت، در حوادث گوناگون هم ممكن است بصيرت و بىبصيرتى عارض انسان شود. انسان بايد بصيرت پيدا كند.با این حساب و با عنایت به مجموع بیانات متعدد رهبر معظم انقلاب در مورد واژه بصیرت و پیوند این موضوع با تزکیه و تربیت، میشود چنین استنباط کرد که راز بصیرت افزایی، در بهبود و اصلاح نظام تعلیم و تربیت نهفته است.
🔸ایشان در سخنرانی اخیرشان به مناسبت روز معلم نیز همچون گذشته مجددا به نوعی گریزی به این مسئله داشتند و بر ضرورت توجه به نظام تعلیم و تربیت تأکید کردند و در ادامه از معلمان عزیز به عنوان افسران سپاه پیشرفت کشور (در ابعاد مختلف) نام بردند.
🔹با این حال متأسفانه طبق روال معمول، از مجموع سخنرانی اخیر رهبر معظم انقلاب اسلامی که بخش عمده آن به مباحث مربوط به تعلیم و تربیت اختصاص داشت، فقط بخشهای سیاسی آن مورد توجه رسانهها قرار گرفت و منعکس شد.
🔸این در حالی است که نه تنها ضعف در بصیرت سیاسی، بلکه سایر مشکلات در بخشها و موضوعات مختلف، خود معلول ضعف در نظام تعلیم و تربیت در عرصهها و سطوح گوناگون است.ایشان در پیام روز معلم سال گذشته نیز از تزکیه، تعلیم، کتاب و حکمت الهی به عنوان چهار واژه کلیدی نام بردند و یادآوری کردند که واژه کلیدی دیگر قیام به قسط (یعنی برقراری عدالت) است.
🔹بنابراین از آنجا که بسیاری از مشکلات معلول کم توجهی به مسائل و موضوعات بنیادین و اساسی نظیر نظام عدالت، تعلیم و تربیت و اهمیت توسعه علوم انسانی، طراحی مدلها و الگوهای اسلامی و نظام کنترل و نظارت هستند، لذا امید است همگام و همزمان با اقدامات رسانهای برای روشنگری سیاسی، به اندازه کافی به این موضوعات اساسی نیز پرداخته شود.
⭕️ عوامل حمله به کنسولگری ایران در کربلا چه کسانی هستند؟
🔹کشته شدن یک جوان فعال سیاسی به نام "ایهاب الوزنی" در کربلا و جوسازی رسانههای سعودی- صهیونیستی علیه ایران باعث شد که جمعی از معترضان با شعارهایی علیه ایران قسمتی از کنسولگری کشورمان در کربلا را آتش بزنند. صاحبنظران عراقی در اولین واکنش به ترور «ایهاب الوزنی» فعال اجتماعی در کربلا، سازمان جاسوسی موساد اسرائیل را متهم اصلی این اقدام تروریستی معرفی کردند.
🔸 برخی صاحبنظران عراق معتقدند که موساد اسرائیل توانسته است از طریق برخی عوامل مزدور بومی و همچنین آمریکاییها به داخل جامعه عراق نفوذ کند و حوادث ترور و برخی ناآرامیهای اخیر عراق را طراحی و اجرا کند. بنا بر اطلاعات میدانی، کسانی که قصد حمله به کنسولگری ایران در کربلا را داشتند و البته موفق به اقدام عملی و آسیب رساندن به اموال و افراد نشدند، با توجه به اقدامات رسانهای و آثار بهجای مانده، از همان جریاناتی بودند که در سال گذشته اقدامات تخریبی علیه کنسولگری ایران در کربلا و علیه ملت عراق حتی در بینالحرمین از آنان سر زد که بر اساس مدارک و اسناد و اقاریر بهدستآمده از آنان در نزد مقامات امنیتی عراق، ارتباط آنان با سفارت برخی کشورها منجمله آمریکا و تعدادی از کشورهای مرتجع منطقه اثبات شده بود. ازجمله این جریانات میتوان به سرخیها، یمانیها و جوکرها اشاره کرد.
⭕️ مثلث مقصران «شیعهکشی» کابل
🔹پیرامون حادثه تروریستی خونبار مکتب دخترانه سید الشهداء کابل ذکر چند نکته قابل تأمل است: 1️⃣هرچند گروه طالبان دست داشتن در این حمله را رد کرده و آن را کار کسانی دانسته که «زیر نام داعش و تحت پوشش و چتر استخباراتی اداره کابل فعالیت میکنند»، اما رئیسجمهور افغانستان، طالبان را در این حمله مقصر دانسته است. هنوز گروه داعش که پیش از این مسئولیت بیشتر حملات مرگبار در منطقه شیعهنشین غرب کابل را به عهده میگرفت، مسئولیت حمله تروریستی روز شنبه را به عهده نگرفته، اما قطعاً محکوم کردن و رد نمودن مسئولیت این حمله از سوی گروه طالبان، نمیتواند این گروه را از مسئولیتی که در قبال اینگونه حملات به گردن دارد، تبرئه کند.
متأسفانه نبود انعطاف در رویکرد طالبان پیرامون جنگ و صلح افغانستان همچنان غیرقابل درک است. از یکسو، در حالی که پیش از این بهانه طالبان حضور نیروهای اشغالگر بود، حالا با آغاز خروج باقیمانده این نیروها قاعدتاً باید خشونتها کاهش یابد، اما همچنان رو به افزایش است. این افزایش خشونتها همانطور که برخی گمانهزنیها در مورد آن آغاز شده، در نهایت میتواند بهانه خوبی برای بازنگری خروج امریکا و متحدانش از افغانستان شود؛ کما اینکه اروپا بر امریکا فشار آورده روند خروج دو هفته به تأخیر بیفتد.
2️⃣مقصر بزرگ دیگر ادامه حملات تروریستی و خشونت در افغانستان، اشتباهات راهبردی یکی پس از دیگری امریکا در این کشور، به خصوص پیرامون روند صلح و طالبان است. انتظار میرفت با روی کار آمدن جو بایدن در امریکا، روندهای سراسر اشتباه گذشته این کشور اصلاح شود، اما در یک اقدام عجولانه دیگر، تصمیم به خروج غیرمسئولانه و فرار از مسئولیتها در قبال وضعیت اسفناک افغانستان گرفته شد. در نتیجه آنچه امروز در افغانستان رخ میدهد، در ادامه سیاستهای امریکا و احتمالاً طرح جدیدی برای فرداست.
3️⃣مقصر دیگر حملات تروریستی، چون حمله به مکتب سیدالشهدا در کابل، دولت افغانستان است. در حالی که ریاست جمهوری و دولتمردان ارشد این کشور در طول سالهای گذشته با راهاندازی جنگ نرم به دنبال تبعیض سیستماتیک و حتی حذف فرهنگی و اجتماعی شیعیان به خصوص هزارهها بوده و در این راستا سیاست هایی، چون سهمیهبندی کنکور و حذف شیعیان از حضور در مقامها و پستهای ارشد دولتی را اجرایی کرده، در روی دیگر سکه، گروه هایی، چون داعش به صورت آشکار و طالبان به صورت پنهانی، به دنبال حذف فیزیکی این اقلیت بودهاند. باید گفت این دو رویکرد، در واقع دو روی یک سکه است.
4️⃣ و نکته آخر اینکه، ادامه حملات سیستماتیک و هدفمند علیه شیعیان افغانستان که معمولاً گروه داعش مسئولیت آن را به عهده گرفته، اما در پشت پرده آن، دستهای پنهانی بسیاری از امریکا گرفته تا طالبان وجود دارد، زنگ خطر را در مورد ادامه اینگونه حملات حتی با وجود صلح و تغییر ماهیت و نوعیت جنگ به صدا درآورده است.
⭕️حمله به کنسولگری ایران در کربلا و چند نکته درباره تحولات اخیر عراق
🔹 شب گذشته گروهی از معترضان عراقی به کنسولگری ایران در کربلا تعرض و محوطه اطراف آن را آتش زدند. درباره این رویداد و تحولات اخیر عراق چند نکته وجود دارد:
🔸 صبح روز گذشته «ایهاب الوزنی» از فعالان اعتراضات کربلا و از منتقدان سیاستهای ایران در عراق ترور شد. تشرینیها اما ساعتی بعد، آنچه شبه نظامیان نزدیک به ایران میخوانند را متهم کرده و تظاهرات در شهرهای جنوبی افزایش یافت که نقطه اوج آن را میتوان اعتراضات اطراف کنسولگری ایران در کربلا دانست.
🔹 شامگاه گذشته همچنین خبرنگار شبکه الفرات وابسته به عمار الحکیم در دیوانیه ترور و اخباری مبنی بر قتل یکی از فعالان مدنی در بصره منتشر شد. همچنین مقر حزبالدعوه در بابل مورد حمله معترضان قرار گرفت. گزارش یاهونیوز درباره سردار سلیمانی و اشاره به نقش برخی جریانات کردی در عراق نیز ازجمله رویدادهای مهم روزهای اخیر عراق بود.
🔸 در این چارچوب به نظر میرسد دو جریان به موازات یکدیگر پیش رفته است: نخست، ترور یا حداقل اخباری درباره سوء قصد به افراد منتسب به جریانات منتقد ایران و فعالان اعتراضات و دوم آغاز دور جدیدی از حملات به اماکن ایرانی یا دفاتر منتسب به جریانات نزدیک به ایران در عراق.
🔹 اگرچه برخی معتقدند رویدادهای اخیر عراق برای به حاشیه راندن اقدامات رژیم صهیونیستی در قدس است، اما به نظر میرسد حداقل بخشی از این حوادث، بیارتباط با تحولات منطقهای ازجمله مذاکرات تهران و ریاض و نقش آشکارشده بغداد در این میان نداشته باشد. ازسوی دیگر پس از نخستوزیری الکاظمی، چهره ایران در عراق نسبت به آغاز اعتراضات 2019 در حال ترمیم بود که با رویدادهای اخیر بار دیگر، تهران در کانون توجهات منفی قرار گرفت.
🔸 اگرچه رویدادهای اخیر و تحرکات ضد ایرانی برخی معترضان عراقی را نمیتوان چندان خودجوش قلمداد کرد، اما این پرسش از آغاز اعتراضات اکتبر 2019 تاکنون همچنان باقی است که چرا با وجود حمایت ایران از عراق در مبارزه با تروریسم، اعتراضات داخلی این کشور چنین بیمحابا رنگ و بوی ضد ایرانی میگیرد؟ آیا صرفا تحریکات خارجی است یا میتوان به نوع کنشگری ایران در عراق نیز اشاره داشت؟
⭕️تأثیر وضعیت اقتصادی ایران بر روند مذاکرات هستهای
🔹 استدلال برخی از نومحافظهکاران آمریکایی در مخالفت با احیای برجام و تداوم سیاست «فشار حداکثری» این است که تحریمها توانسته اقتصاد ایران را به مرز فروپاشی برساند و اگر این سیاست ادامه یابد، ایران کاملاً تسلیم شده و نیازی به احیای برجام نخواهد بود.
🔸 ولی واقعیات اقتصادی کاملاً با این ایده که تحریمها به فروپاشی اقتصادی ایران منجر شده، ناهمخوان است. طبق آمار بانک مرکزی، تولید ناخالص داخلی ایران در فصل پاییز 1399 نسبت به مدت مشابه در 1398 رشد داشته است. همچنین صندوق بینالمللی پول رشد اقتصادی 2.5 درصدی را در 2021 برای ایران پیشبینی کرده است.
🔹 آنچه مورد استناد مخالفان داخلی برجام در آمریکا قرار میگیرد، افزایش تورم ناشی از نوسانات نرخ ارز و کاهش ارزش پول ملی است. مسألهای که از یکسو به وابستگی درآمدهای ارزی به نفت و در نتیجه منتج از تحریم نفتی است و از سوی دیگر ناشی از سیطره هژمونی دلار بر مبادلات تجاری ایران است.
🔸 گرچه تحریمها به اقتصاد ایران آسیب زده و تلاش برای رفع آنها ضروری است. ولی نکته مهمتر اینکه ظرفیتهایی در اقتصاد کشور و نوع نگاه به تجارت خارجی وجود دارد که میتواند مانع از دست برتر دولتهای غربی در مذاکرات شود.
🔹 یکی از مهمترین جهتگیریهای آمریکا در اجتناب از احیای برجام، گذشت زمان برای تشدید اثرگذاری تحریمهاست. حال اگر بتوان با خنثیسازی تحریمها، از منفیشدن رشد اقتصادی کشور جلوگیری کرده و صادرات نفتی را نیز در مقیاس حداقل روزانه یک میلیون بشکه حفظ نمود، بیشک امید طرف مقابل به تسلیم ایران در اثر گذر زمان، کاهش مییابد.
🔸 بدین ترتیب، نهتنها انگیزه آمریکا برای تداوم تحریمها کمتر خواهد شد، بلکه ایران نیز از تعجیل در حصول توافق خودداری کرده و اجازه نخواهد داد که تأتیر تحریمها، اهرمهای فشار ایران را تضعیف کرده و وادار به امضای هر توافقی شود.
⭕️کمپین «دست از حجابم بردار»
مصوبه سنای فرانسه در ممنوعیت استفاده دختران مسلمان زیر ۱۸ سال و مادران آنها از حجاب در مکانهایی مانند مدرسه با اعتراض زنان در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی مواجه شد. زنان مسلمان در فرانسه با راه اندازی کمپینی در شبکههای اجتماعی به ممنوعیت حجاب در این کشور اعتراض کردند.
⭕️⁉️ عوامل حمله به کنسولگری ایران در کربلا چه کسانی هستند؟
🔻 کشته شدن یک جوان فعال سیاسی به نام ایهاب الوزنی در کربلا و جوسازی رسانه های سعودی _صهیونیستی علیه ایران باعث شد که جمعی از معترضان با شعارهایی علیه ایران قسمتی از کنسولگری کشورمان در کربلا را آتش بزنند.
🔻 صاحب نظران عراقی در اولین واکنش به ترور «ایهاب الوزنی» فعال اجتماعی در کربلا، سازمان جاسوسی موساد اسرائیل را متهم اصلی این اقدام تروریستی معرفی کردند.
🔻برخی صاحب نظران عراق معتقدند که موساد اسرائیل توانسته است از طریق برخی عوامل مزدور بومی و همچنین آمریکایی ها به داخل جامعه عراق نفوذ کند و حوادث ترور و برخی ناآرامی های اخیر عراق را طراحی و اجرا کند.
🔻 بنا بر اطلاعات میدانی ، کسانی که قصد حمله به کنسولگری ایران در کربلا را داشتند و البته موفق به اقدام عملی و اسیب رساندن به اموال و افراد نشدند ، با توجه به اقدامات رسانه ای و آثار به جای مانده، از همان جریاناتی بودند که در سال گذشته اقدامات تخریبی علیه کنسولگری ایران در کربلا و علیه ملت عراق حتی در بین الحرمین از آنان سر زد که بر اساس مدارک و اسناد و اقاریر به دست آمده از آنان در نزد مقامات امنیتی عراق ، ارتباط آنان با سفارت برخی کشورها من جمله آمریکا و تعدادی از کشورهای مرتجع منطقه اثبات شده بود .
از جمله این جریانات می توان به سرخی ها و یمانی ها، جوکرها اشاره کرد .
😯⁉️صهیونیسم رسانه ای
🔺 امروزه دستگاه هاي خبر رساني جهان تقريباً به طور كامل در دست چند آژانس خبري بزرگ صهيونيستي است.
🔹 آگاهي از اين موضوع از سوي مخاطبان رسانه ها مي تواند آنان را به هنگام روبرو شدن با اطلاعاتی از منابع يادشده به تامل وادارد و در خنثی سازی عمليات روانی نقش تعيين كننده دارد.
اين آژانس های خبری عبارتند از:
1) خبرگزاري رويترز :
وقتي نامي از خبرگزاري ها برده مي شود، نخست نام خبرگزاري «رويترز» به ذهن متبادر می شود. بايد بدانيم كه مؤسس اين خبرگزاري «ژوليوس رويتر» درسال 1816 ميلادي در يك خانواده يهودی به دنيا آمد و با يك نام اسراييلي ناميده شد.
2) خبرگزاري آسوشيتدپرس:
درسال 1848 ميلادي، پنج روزنامه آمريكايي اقدام به تأسيس خبرگزاري آسوشيتدپرس نمودند. خبرگزاري كه درسال 1900 ميلادي به شركتي عظيم تبديل شد كه اكثر روزنامه ها و مجلات آمريكايي را كه قسمت اعظم آن ها تحت سيطره صهيونيسم بودند زير پوشش قرار داد.
3) خبرگزاری فرانس پرس:
درسال 1835 ميلادي يكي از يهوديان فرانسوي به نام «هاواس» آژانس هاواس را بنيان نهاد كه بعدها تبديل به خبرگزاري دولتي فرانسه شد.
🔸همچنين پنج شبكه غول پيكر تلويزيوني كه 95 درصد اخبار، اظهارنظرها و تصاوير را براي جهانيان پخش مي كنند، عبارتند از:
🔺 شبكه CNN
كه توسط «تدترنر» یهودی تاسيس شد و اخيرا در شركت تايم وارنر ادغام شده است.
🔺 شبكه ABC
كه شركت «والت ديسني» صاحب آن است و رياست آن را يك يهودي به عهده دارد.
🔺 شبكه CBS
كه شركت وستينگهاوس صاحب آن است و رياست اين شبكه به يك يهودي واگذار شده است.
🔺 شبكه FOX
كه رابرت مرداك ميلياردر يهودي استراليايي صاحب آن است.
🔺 شبكه NBC
كه شركت جنرال الكتريك صاحب آن بوده و بخش اخبار آن تحت رياست يك يهودي است.
🔸بيشتر رسانه های آمريكا شامل شبكه هاي: بزرگ راديويي، كانال هاي تلويزيوني، روزنامه ها و نشريات ديگر دراختيار گروهي از مؤسسات اقتصادي هستند كه در تملك صهيونيست ها قرار دارند
🔻 بنابر اين تعجب آور نيست اگر تصميمات و سياست هاي متخذه كشور آمریکا به ويژه در عرصه سياست خارجي بيشتر منطبق با مواضع اسراييلي ها باشد.