eitaa logo
جهادگران تبیین
1.5هزار دنبال‌کننده
10.3هزار عکس
5.9هزار ویدیو
577 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️جنگ علیه ایران برای آمریکا در مسیر اشتباه در حال حرکت است 👤هارلان اولمن، افسر ارشد سابق نیروی دریایی آمریکا به الجزیره: 🔹آمریکا در جنگ علیه ایران «استراتژی واقعی» ندارد و خود را در «چرخه بی‌پایان تنش‌افزایی» گرفتار کرده است. 🔸اولمن گفت:من استراتژی روشن و قانع‌کننده‌ای از سوی آمریکایی‌ها نمی‌بینم، جز تلاش برای تشدید تنش‌ها فراتر از ایران، و همان‌طور که در ویتنام، افغانستان و جنگ دوم عراق دیدیم، این رویکرد برای ما دردسرساز شده است» 🔹امیدوارم هر دو طرف به سمت کاهش تنش حرکت کنند.
7.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥تصاویر کامل تر از حمله شب گذشته به پایگاه اشغالگران آمریکایی در الارزق اردن 🔹طبق این ویدئو یک موشک رهگیری و 2 موشک دیگه به اهداف خود اصابت می‌کنند که یکی از اصابت ها انفجار ثانویه داره
📷ایران بالگردهای بلک‌هاوک آمریکا را در اردن شکار کرد 🔹نیویورک تایمز گزارش داده است که «تعداد قابل‌توجهی» از بالگردهای یواچ-۶۰ بلک هاوک (UH-60 Black Hawk) ارتش آمریکا که در پایگاهی در شرق اردن مستقر بودند، در حملات موشکی ایران آسیب دیده‌اند. ​🔸این گزارش تقریباً با قطعیت به حمله به «پایگاه هوایی پرنس حسن» اشاره دارد؛ جایی که یک آشیانه هدف قرار گرفت و ترکش‌ها و آوارهای آن روی رمپ پروازی، یعنی دقیقاً همان‌جایی که چندین فروند بلک هاوک پارک شده بودند، پخش شد؛ مسئله‌ای که در تصاویر ماهواره‌ای منتشرشده توسط ایران نیز دیده می‌‌ شود
12.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پاسخ تحلیلگر ایرانی به کارشناس کویتی: اگر امنیت می‌خواهید، نیروهای آمریکایی را از خاک خود خارج کنید 🔹یک تحلیلگر ایرانی در پاسخ به اظهارات یک کارشناس کویتی گفت: اگر نمی‌خواهید کشورتان هدف قرار گیرد، باید نیروهای آمریکایی را از خاک خود خارج کنید. وی افزود: «کافی است به سواحل خلیج فارس بروید تا با چشمان خود شلیک موشک‌ها از خاک کشورتان به سمت ایران را ببینید.» 🔸این تحلیلگر همچنین با اشاره به اشغال کویت توسط رژیم بعث عراق گفت: «آیا فراموش کرده‌اید زمانی که صدام به کویت حمله کرد، جمهوری اسلامی ایران به امیر کویت پناه داد؟»
⭕️هشدار فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا به دشمن حیله‌گر آمریکایی؛ نیروهای مسلح به هرگونه وحشی‌گری پاسخی ویرانگر می‌دهند متن کامل پیام سرلشکر خلبان علی عبداللهی بدین شرح است: بسم‌الله الرحمن الرحیم 🔹در امتداد راه پرفروغ قائد شهید امت و شهدای والامقام ایران اسلامی و جبهه مقاومت، بار دیگر با رهبر حکیم و فرزانه انقلاب اسلامی و فرمانده معظم کل قوا حضرت آیت الله سید مجتبی خامنه ای مدظله العالی عهد می بندیم که پیام صریح و نورانی معظم له در صیانت از آرمان های انقلاب، اتحاد مقدس و انسجام ملی را در نیروهای مسلح نصب العین قرار دهیم و در تقویت هرچه بیشتر همدلی و وحدت و یکپارچگی بین نیروهای مسلح، مردم و مسئولان دلسوز در قوای سه گانه برای تضمین منافع ملت ایران و دفاع از حقوق مردم و امنیت ملی، همه توان و ظرفیت خود را به کار گیریم. 🔸با تبعیت از فرامین و تدابیر زعیم عالیقدر و فرمانده عزیزتر از جانمان به شیطان بزرگ و دشمن جنایتکار، عهدشکن و حیله گر آمریکایی نیز یادآور می شویم هرگونه طمع ورزی، زورگویی، تمامیت خواهی و وحشی گری با پاسخ قاطع و ویرانگر رزمندگان مومن، شجاع و مقتدر در نیروهای مسلح مواجه می گردد و هزینه هایی سنگین تر از جنگ تحمیلی دوم و سوم را بر آنان تحمیل خواهیم نمود. 🔹اقتدار دفاعی کشور عزیزمان از یک سو پشتوانه محکمی برای آرامش و امنیت ملت غیرتمند و شجاع از جنوب تا شمال و از شرق تا غرب سرزمین سرافراز و پهناور ایران و از سوی دیگر بستری برای خدمتگزاری و فعالیت مسئولان خدوم کشور برای رفاه و سعادت مردم شرافتمند است. 🔸اردوگاه دشمن به دنبال شکست های پی در پی در جنگ نظامی به ایجاد شکاف و تفرقه بین مردم و مسئولان دل خوش کرده است چرا که هزیمت شیطان بزرگ، آمریکای جنایتکار در گرو انسجام درونی می باشد و مقابله جدی با این دسیسه شیطانی برای ناامید کردن دشمن بر همگان امری ضروری و لازم است. 🔹به یاری خداوند متعال عنایت حضرت ولی عصرعجل الله تعالی فرجه الشریف و با هدایت رهبر عزیزمان از انسجام برخاسته از رستاخیز بی سابقه و تاریخ ساز و نصاب ملت مبعوث شده در بدرقه امام شهید امت و آزادگان جهان با همه توان و ظرفیت صیانت خواهیم نمود. سرلشکر خلبان علی عبداللهی فرمانده قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیا
💬کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی: اسرائیل در حال بررسی امکان اعمال ممنوعیت کامل پرواز پهپادها در آسمان در پی نگرانی‌ها از تغییر روش‌های عملیاتی ایران است
📷 طرح جلد نشریه آمریکایی از گرفتار شدن آمریکا در تنگه هرمز 🔹مجله آمریکایی «ویک» در تصویری کنایه‌آمیز، معاون رئیس‌جمهور و وزیر جنگ آمریکا را گرفتار در آب‌های متلاطم تنگه هرمز به تصویر کشیده؛ سیاستمدارانی که در حال غرق شدن در یک «جنگ بی‌پایان» هستند.
3.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ارتش: دو پایگاه مهم آمریکا در کویت، آماج حملات پهپاد‌های انهدامی ارتش 🔹در پاسخ به تجاوزات مکرر دشمن، شهادت هم‌وطنان عزیز و حمله به پل‌ها، زیرساخت‌ها و مناطق غیر نظامی، ساعاتی قبل و در مرحله شانزدهم عملیات صاعقه، ارتش جمهوری اسلامی ایران، انبار مهمات ارتش تروریستی آمریکا در اردوگاه العدیری و رادار پاتریوت و رادار هوایی این ارتش متجاوز در پایگاه علی‌السالم کویت را، آماج حملات پرحجم پهپاد‌های انهدامی خود قرار داد. 🔸اردوگاه العدیری یکی از پایگاه‌های مهم ارتش تروریستی آمریکا در منطقه و در فاصله ۱۰۴ کیلومتری مرز‌های جمهوری اسلامی ایران و ازمراکز مهم پشتیبانی و تجدید سازمان نیرو‌های آمریکایی است که اخلال در عملکرد این پایگاه تاثیر قابل توجهی بر عملیات‌های پشتیبانی ارتش در منطقه می‌گذارد. 🔹پایگاه هوایی علی‌السالم نیز از پایگاه‌های مهم، مرکز اصلی ترابری هوایی و دروازه ورود نیرو‌های نظامی به منطقه غرب آسیاست که نقش محوری در راهبرد نظامی و لجستیکی ارتش متجاوز آمریکا در منطقه ایفا می‌کند.
💬حمله موشکی ‌آمریکا به منطقه‌ای در حوالی شادگان ‌معاون امنیتی ‌استانداری خوزستان: 🔹جنگنده‌های‌ آمریکا ساعت ۰۵:۵۵ دقیقه یک نقطه در اطراف شهر شادگان را مورد اصابت موشک قرار دادند.
💬زلزله ۵ ریشتری در سالند استان خوزستان 🔹ساعت ۵:۵۵ دقیقه صبح یکشنبه، زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۵ ریشتر حوالی سالند در استان خوزستان را لرزاند.
💬حمله مجدد جنگنده‌های آمریکایی به مناطقی در قشم 🔹ساعت ۶:۱۰ صبح امروز جنگنده‌های آمریکایی بار دیگر مناطقی در جزیره قشم را هدف حمله قرار دادند. 🔸بر‌اساس گزارش‌های اولیه، در پی این حمله دست‌کم دو صدای انفجار در نقاطی از این جزیره شنیده شده است./تسنیم
⭕️ژنرال بازنشسته ارتش آمریکا: مردم آمریکا طاقت دیدن جنازه نظامیان خود را ندارند 🔹مارک کیمیت: وقتی نظامیان آمریکایی در کیسه‌های حمل جنازه به خانه بازمی‌گردند، این موضوع خوش آمد ترامپ نخواهد شد. 🔸مردم آمریکا کشته شدن هموطنانشان را نمی‌پذیرند.