eitaa logo
جهادگران تبیین
1.5هزار دنبال‌کننده
10.3هزار عکس
6هزار ویدیو
582 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
📷اهداف تروریستی که ایران در عملیات روز گذشته منهدم کرد
💬انصارالله: انتخاب الحیه شکست‌ناپذیری مقاومت را ثابت کرد 🔹دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن با صدور بیانیه‌ای انتخاب خلیل الحیه به‌ عنوان رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس را تبریک گفت و ضمن اعلام حمایت خود از این انتخاب تاکید کرد که انتخاب الحیه شکست‌ناپذیری مقاومت را ثابت کرد.
💬گزارش‌ها از حمله به یک نفتکش دیگر در تنگۀ هرمز 🔹رسانه‌های عربی از هدف قرار گرفتن و توقف یک نفتکش یونانی در آب‌های جنوب ایران خبر دادند.
💬 شنیده شدن صدای چندین انفجار در سلیمانیه عراق
🔺اخوان المسلمین: انتخاب الحیه بیانگر انسجام نهادهای حماس است 🔹گروه اخوان المسلمین در بیانیه‌ای اعلام کرد که انتخاب خلیل الحیه به‌ عنوان رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس بیانگر انسجام نهادهای حماس و توانایی آن برای تجدید ساختار رهبری است. 🔹اخوان‌ المسلمین ضمن تبریک این انتخاب به جنبش حماس و ملت فلسطین، حمایت خود را از خلیل الحیه در این مرحله سرنوشت‌ساز از تاریخ مبارزه با صهیونیسم اعلام کرد و از خداوند خواست او و دیگر اعضای رهبری حماس را در تحقق اهداف این جنبش یاری کند.
💬با توجه به استقرار یگان‌های زرهی در منطقه شادگان و آبادان، و همچنین الگوی حملات اخیر به زیرساختهای کویت خصوصا در جزایر بوبیان و وربه، ایران گزینه پیشدستی تهاجمی را با هدف تخریب سرپل بوبیان و قطع خطوط پشتیبانی جهراء _ ام الخصیب در دستور کار قرار داده است، اما این اقدام به معنای ورود زمینی به خاک کویت نیست، بلکه نوعی دفاع متحرک با پوشش آتش مستقیم و ضدبالگرد طراحی شده است. آمریکا نیز با وجود برتری هوایی، به دلیل تهدید از سوی مقاومت عراق و عمق ناکافی عقبه، توان پیاده‌ سازی یک حمله زمینی گسترده را ندارد در چنین شرایطی، دو طرف به سرعت به خط سکون تاکتیکی در این منطقه بازخواهند گشت و هر گونه عملیات زمینی تمام‌ عیار، به دلیل هزینه‌ های لجستیکی و خطر قیچی‌ شدن، از گزینه‌های غیرمحتمل محسوب میشود. 🖊
⭕️اطلاعیه شماره ۳۵: شب سیاه رادارها و سامانه‌های پدافند هوایی آمریکا در منطقه روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی: بسم الله قاصم الجبارین. و قاتلوهم حتی لاتکون و فتنه و یکون الدین لله. ملت عظیم الشان و مجاهد ایران اسلامی. 🔹حماسه حضور در میدان و ۱۴۰ شبانه روز ایستادگی بی‌نظیر و پرشور شما چنان روحیه ای به رزمندگان اسلام و مدافعان از جان گذشته وطن بخشیده است که با لطف و امداد الهی هر روز حماسه‌ای نو خلق می کنند. 🔹ساعاتی پیش عملیات بزرگ رزمندگان اسلام برای تنبیه ارتش کودک کش آمریکا به خاطر برهم زدن امنیت تنگه هرمز و تجاوز به نقاطی از میهن عزیزمان آغاز شد. 🔹فرزندان شما در نیروی هوا فضای سپاه شب سیاهی برای رادارها و سامانه‌های پدافند هوایی آمریکا در منطقه رقم زدند و در موج ۲۴ عملیات نصر۲ با رمز مبارک یا رقیه (س)، به منظور هموار کردن راه عملیات گسترده آینده و از میان برداشتن موانع اصابت دقیق اهداف یک سامانه پدافندی و یک رادار آمریکایی در المحرق بحرین به طور کامل تخریب شد و از مدار عملیاتی خارج گردید و همچنین یک سامانه پدافند هوایی پاتریوت آمریکا در اَلرفاع بحرین هدف حمله همزمان موشکی و پهپادی قرار گرفت و نابود شد. 🔹تنبیه متجاوز ادامه دارد و گزارش آن به استحضار شما ملت عزیز و قهرمان خواهد رسید. و ماالنصر اِلا من عند الله العزیز الحکیم.
⭕️ اطلاعیه شماره ۳۶/ 🔹یک سایت راداری برد بلند، یک مرکز مخابراتی و سامانه های دریافت ماهواره ای، یک رادار دفاع موشکی و یک سوله آشیانه پهپادهای MQ۹ منهدم شدند روابط عمومی سپاه: 🔹ملت عظیم الشان و قهرمان ایران اسلامی؛ در ادامه عملیات تنبیهی رزمندگان هوافضای سپاه و در راستای هموارسازی مسیر، برای دفع موانع عملیات هوایی و موشکی گسترده در مرحله دوم موج ۲۴ عملیات نصر۲، امشب یک سایت راداری برد بلند، یک مرکز مخابراتی و سامانه های دریافت ماهواره ای، یک رادار دفاع موشکی ارتش کودک کش آمریکا مستقر در کویت مورد اصابت موشکی و پهپادی قرار گرفت و منهدم شد. 🔹 همچنین یک سوله آشیانه پهپادهای MQ۹ نیز در پایگاه علی السالم مورد اصابت واقع و تعدادی پهپاد منهدم شده یا آسیب کلی دیدند. 🔹 عملیات تنبیهی فرزندان شما ادامه دارد. التماس دعا. و ما النصر الا من عند الله العزیز الحکیم
⭕️اطلاعیه شماره ۳۷/ 🔹پاکسازی راداری منطقه در ادامه شب سیاه سامانه‌ها و رادارهای آمریکایی روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی: بسم الله قاصم الجبارین و قاتلوهم لا تکون فتنه و یکون الدین لله 🔹ملت شریف و نجیب ایران اسلامی؛ با دعای خیر شما در مراسم اقامه شعائر حسینی علیه السلام، فرزندان غیور ایران مقتدر ضربات کوبنده ای را به دشمن مستاصل وارد ساختند و با ادامه شب سیاه برای رادارها و سامانه های پدافندی آمریکا در منطقه، یک رادار هشدار اولیه، یک سامانه رادار دفاع موشکی، یک رادار FPS117، یک سامانه پدافندی پاتریوت و سامانه ارتباط ماهواره ای مربوط به پدافند هوایی متعلق به ارتش کودک‌کش آمریکا را در پایگاه احمد الجابر کویت مورد اصابت قرار داده و منهدم کردند. 🔹با این پاکسازی راداری، دشمن می باید آماده حملات قاطع‌ تر و کوبنده تر امواج پهپادها و موشک ها باشد. و ما النصر الا من عند الله العزیز الحکیم
9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥شاهکار جدید ایران در ایجاد سردرگمی شناختی؛ فریب راهبردی در هرمز، تحویل تابوت در اردن! ▫️ کارشناسان شبکه الجزیره: 🔹 تمرکز نظامی آمریکا روی «تنگه هرمز» است، اما ضربه و تلفات اصلی را در «اردن» دریافت می‌کند؛ تضادی که تحلیل‌گران واشنگتن را دچار سردرگمی شناختی کرده است. 🔸 کشته و مفقود شدن سربازان، ترامپ را بین دو لبه قیچی قرار داده است: فشار افکار عمومی برای انتقام‌جویی، و هراس از ورود به یک جنگ زمینی بزرگ و بی‌سرانجام. 🔹 تلفات نظامی و تورم سوخت، دیر یا زود جنگ‌های خارجی واشنگتن را به یک بحران داخلی تبدیل می‌کند. 🔸 تشدید تنش‌ها یعنی بازگشت سربازان در تابوت؛ کابوسی که هیچ دولتی در واشنگتن نمی‌تواند عواقب آن را از ذهن رأی‌دهندگان و افکار عمومی پاک کند.
⭕️هشدار آمریکا به اتباعش در سراسر جهان 🔹وزارت خارجه آمریکا بامداد سه‌شنبه از شهروندان این کشور در سراسر جهان خواست که به دلیل درگیری‌ها در منطقه غرب آسیا، هوشیار و مراقب باشند. 🔸این وزارتخانه همچنین به اتباع آمریکایی در کشورهای غرب آسیا هشدار داد که برای لغو پروازها و بسته‌شدن حریم هوایی منطقه آماده باشند.
💬گاردین: قیمت گاز اروپا به دلیل جنگ به بالاترین سطح در ۴ ماه اخیر رسید 🔹جنگ آمریکا و ایران نگرانی از کمبود گاز در زمستان را افزایش می‌دهد. 🔸اروپا برای تأمین ذخایر گاز پیش از فرا رسیدن زمستان با فشارهای فزاینده‌ای روبه‌رو است.