eitaa logo
جهادگران تبیین
1.5هزار دنبال‌کننده
10.3هزار عکس
6هزار ویدیو
582 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
💬موافقت ترامپ با قرارداد همکاری هسته‌ای با سعودی 🔹مقام‌های آمریکایی از موافقت ترامپ با توافق همکاری هسته‌ای ۳۰ ساله با عربستان سعودی خبر دادند. 🔸بر اساس این توافقنامه، شرکت‌های آمریکایی می‌توانند تأسیسات غنی‌سازی اورانیوم را در عربستان سعودی بسازند، در صورتی که مطالعۀ مشترک آمریکا و عربستان به این نتیجه برسد که چنین پروژه‌ای موجه است.
💬چشم دیجیتال سنتکام در بحرین کور شد 🔹 نیروی مسلح ایران زیرساخت مرکزی داده آمازون در بحرین که یکی از گره‌های کلیدی تبادل اطلاعات ارتش آمریکا است را در موج ۲۴ عملیات نصر ۲ هدف قرار دادند. 🔸 منطقه ابری آمازون در بحرین که با شناسه انحصاری me-south-۱ شناخته می‌شود، نخستین پایگاه متمرکز پردازش داده شرکت آمازون در خاورمیانه است که در سال ۲۰۱۹ راه‌اندازی شد. 🔹 تاسیسات آمازون در بحرین شریان اصلی و مغز متفکر پردازش اطلاعاتی واشنگتن و متحدانش در خلیج فارس است.
💬آمریکا با مذاکرات به دنبال امتیاز گیری از ایران 🔹مارکو روبیو وزیرخارجه آمریکا مدعی شد که واشنگتن از مذاکره با ایران استقبال می کند اما این ایران است که در مذاکرات جدی نیست.
💬پنتاگون: نظامی آمریکایی که پس از حملات ایران به پایگاه‌های آمریکا در اردن ناپدید شده بود، احتمالاً جان باخته است. ✍️ خدا برکت بده :)
💬افزایش قیمت نفت به بالای 92 دلار
💬سی‌بی‌اس نیوز: هزینه واقعی جنگ در ایران بسیار بیشتر از رقم ۳۷.۵ میلیارد دلاری است که توسط وزیر جنگ اعلام شده است 🔹این تخمین شامل هزینه‌هایی مانند ساخت و ساز نظامی و تعمیرات پایگاه‌های آمریکایی آسیب دیده از حملات ایران در طول جنگ نمی‌شود.
📷 خداحافظی آخر پدرومادر‌های مینابی، با اعضای باقی‌مانده از فرزندان‌شان
2.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 داغ میناب دوباره تازه شد 🔹در کاوش دوبارۀ آوارهای دبستان شجریۀ طیبۀ میناب، ۶۸ پارۀ تن متعلق به ۳۴ شهید که پیش از این به خاک سپرده شده بودند شناسایی و تا دقایقی دیگر تشییع خواهند شد.
💬تاسیسات برق جنوب روسیه هدف حمله پهپادی اوکراین قرار گرفت 🔹رسانه‌های اوکراینی مدعی ادامه حملات به تأسیسات لجستیک و برق روسیه، وقوع آتش سوزی در چندین شهر جنوبی این کشور و خاموشی‌ها در کریمه شدند.
📸 ذخایر نفت استراتژیک آمریکا به کمترین میزان در ۴۵ سال اخیر رسیده است ▫️ طبیعی است در این شرایط به دنبال مذاکرات و آرام کردن اوضاع در منطقه باشند و همچنین با باز کردن تنگه هرمز با توافق به دنبال کاهش قیمت نفت باشند.
📷 عمودی وارد می‌شن؛ افقی خارج می‌شن! 🔹کاریکاتور روزنامه الاخبار از اوضاع اشغالگران آمریکایی در منطقه.
💬کپلر: تنها ۳ کشتی باری دیروز از تنگه هرمز عبور کردند. ▫️ لازم به ذکر است ترددها فقط از طریق کریدور شمالی تنگه هرمز است و هر سه کشتی متعلق به ایران بوده است.