eitaa logo
عمار
1.4هزار دنبال‌کننده
10.4هزار عکس
6هزار ویدیو
585 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
💬کارشناس آمریکایی: ما نمیتوانیم پیروز شویم 👤برت اریکسون، کارشناس آمریکایی: 🔹ایالات متحده فقط یک حادثه با تلفات گسترده فاصله دارد تا بار دیگر درگیر یک جنگ بی‌پایان در خاورمیانه شود. 🔸حمله به سایت‌ های پرتاب موشک ایران در لارک، هیچ تغییری در معادلات راهبردی جنگ ایجاد نمی‌کند. ایران همچنان می‌تواند با تشدید تنش، زیرساخت‌ های آب‌ شیرین‌کن، انرژی، مراکز مالی و هوش مصنوعی را هدف قرار دهد؛ اهدافی که دفاع در برابر آن‌ها برای آمریکا بسیار دشوار است. 🔹ما نمی‌توانیم با محاصره پیروز شویم. چه محاصره ادامه پیدا کند و چه نکند، ایران همچنان توانایی تشدید تنش در خلیج فارس را خواهد داشت؛ به شکلی که ما اساساً قادر به دفاع در برابر آن نیستیم. محاصره فقط ایران را به سمت تشدید تنش به این شکل سوق می‌دهد. 🔸اما در عین حال، یک گزینه دوم برای تشدید تنش نیز در اختیار ایران قرار می‌دهد: هدف قرار دادن شناورهای نیروی دریایی آمریکا و رقم زدن یک حادثه با تلفات گسترده ‌
💬ترامپ: ما میلیاردها دلار برای کمک به ناتو و سایر کشورها از جمله کره جنوبی هزینه می‌کنیم، اما وقتی از آنها درخواست کمک کردیم، آنها امتناع کردند. ما نمی‌توانیم به حمایت از کسانی که در کنار ما نمی‌ایستند ادامه دهیم. ‌
💬کانال ۱۳ عبری مدعی شد: رژیم صهیونیستی برای سرنگونی جمهوری اسلامی ایران هزاران جدایی‌طلب را آموزش داده است 🔹رژیم صهیونیستی به عنوان بخشی از تلاش خود برای سرنگونی جمهوری اسلامی ایران هزاران کرد جدایی‌طلب را به سرزمین‌های اشغالی برده و آموزش داده بوده است. 🔸این رسانه مدعی شده سه روز پس از آغاز جنگ رمضان علیه ایران، پیامی از آمریکا به صهیونیست‌ها می‌رسد که طرح اجرا نشود.
8.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💬نتانیاهو کودک کش: اگر من پیروز نشوم آغاز پایان اسرائیل خواهد بود 🔹نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی هشدار داده چنانچه در انتخابات آتی در فلسطین اشغالی به پیروزی نشد این به منزله آغازی برای پایان اسرائیل خواهد بود. 🔸اگر رقبای من پیروز شوند، از لبنان خارج میشوند، از غزه خارج میشوند، از سوریه خارج میشوند و در اینجا یک کشور فلسطینی تأسیس میکنند. 🔹این فقط یک کشور فلسطینی معمولی نخواهد بود، بلکه کشوری خواهد بود که پشتش به قدرتهای بزرگ دنیا گرم است و این تازه آغاز پایانِ اسرائیل خواهد بود. ما وارد یک سقوط آزاد خواهیم شد.»
990.2K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥آسمان اردن و تلاش پدافند آمریکایی برای مقابله با موشک‌های ایرانی
4.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▪️کویت، مشعل‌های چاه‌های نفت را خاموش کرده و به منظور جلوگیری از هدف قرار گرفتن و در واکنش به احتمال تلافی ایران، اقدام به کاهش روشنایی‌ها کرده است.
💬مبدا حملات آمریکا به لارک کجا بود؟ 🔹داده‌های ناوبری هوایی تایید کرد حملۀ پهپادی آمریکا به لارک، از مبدأ اردن و با پشتیبانی پایگاه‌های این کشور انجام شده است.
650.7K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💬در چند ماه اخیر رکورد تعداد کسانی که میخان ارتش آمریکا رو ترک کنن شکسته شده 🔹️موج استعفا نیروهای امریکایی به دلیل اینه که به اون ها دستور داده شده زیر ساخت ها و مراکز غیر نظامی رو بمباران کنن و نیروهای امریکایی گفتن این مغایر سوگند نظامی ماست
👤 ژنرال مکنزی در گفت و گوی تلفنی با NBC: سرعت عمل ایران بسیار خارق‌العاده شده است 🔹️حمله به ۴ پایگاه ما در سه کشور مختلف تنها ۱۵ دقیقه پس از حملات ارتش آغاز شد.
💬وال استریت جورنال: دولت ترامپ تلاش می‌کند از بازگشت به درگیری‌های نظامی گسترده با ایران اجتناب کند، زیرا این امر می‌تواند فشار بیشتری بر ذخایر موشکی و سایر سلاح‌های ایالات متحده وارد کند
📱موشک‌های ایران؛ آنتی هیستامین برای حساسیت آمریکایی ▫️سفارت ایران در غنا: 🔹ایالات متحده به ایران حمله کرده است. ایران در حال پاسخ دادن است. تعداد سایت‌های پرتاب موشک از تعداد اهداف آمریکا بیشتر است. 🔸برای بینندگانی که تازه به ما پیوسته‌اند: نه، این تصاویر آرشیوی نیست. این فقط یک حساسیت آمریکایی است. موشک‌های ما هم آنتی‌هیستامین آن هستند. 🔹هر وقت لازم باشد، مصرف می‌کنیم؛ و ظاهراً لازم هم می‌شود.
11.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥خبرنگار صداوسیما: موشک‌های مورد استفاده در عملیات بامداد امروز از نوع بالستیک سوخت جامد خیبر‌شکن بود.