eitaa logo
جهادگران تبیین
1.5هزار دنبال‌کننده
10.3هزار عکس
5.9هزار ویدیو
576 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
💬 رویترز: چرخش لهستان به سمت تولید دفاعی داخلی و اروپایی؛ کاهش وابستگی به آمریکا 🔹 رویترز گزارش داد لهستان همزمان با ساخت بزرگ‌ترین ارتش زمینی اروپا، خرید تسلیحات از شرکت‌های داخلی و اروپای مرکزی را به‌طور چشمگیری افزایش داده و تولید پهپاد، مهمات و تجهیزات نظامی در داخل کشور را در اولویت قرار داده است. 🔸 بر اساس این گزارش، هزینه خریدهای دفاعی لهستان از شرکت‌های داخلی از سال ۲۰۲۲ تقریباً ۴ برابر شده و به ۳۰.۴ میلیارد زلوتی رسیده است؛ روندی که رویترز آن را بخشی از چرخش اروپا به سمت استقلال زنجیره تأمین دفاعی و کاهش اتکا به تأمین‌کنندگان خارجی، از جمله آمریکا ارزیابی می‌کند.
⭕️گاردین: ترامپ حمایت آمریکا از حاکمیت انگلیس بر جزایر فالکلند را به اهرم فشار علیه لندن تبدیل کرد 🔹ترامپ با اعلام اینکه در حال بازنگری موضع آمریکا درباره حاکمیت انگلیس بر جزایر فالکلند است، تهدید کرده در صورت کاهش هزینه‌های دفاعی لندن، حمایت واشنگتن از موضع بریتانیا را تغییر خواهد داد. 🔸 این موضع در حالی مطرح شده که دولت جدید انگلیس درباره پایبندی به تعهد افزایش هزینه‌های دفاعی به ۳ درصد تولید ناخالص داخلی تا سال ۲۰۳۰ تردیدهایی ایجاد کرده و ترامپ پیش‌تر نیز متحدان اروپایی را برای افزایش سهم خود در هزینه‌های دفاعی ناتو تحت فشار قرار داده است.
💬گاردین: روسیه با پهپادهای جت‌موتور، حملات روزانه به اوکراین را تشدید کرد 🔹به گزارش گاردین، روسیه طی چهار روز نزدیک به ۸۰۰ پهپاد جت‌موتور از نوع شاهد به اوکراین شلیک کرده که با سرعت ۲۰۰ تا ۲۵۰ مایل بر ساعت، تقریباً دو برابر مدل‌های قبلی سرعت دارند و رهگیری آن‌ها برای پدافند اوکراین دشوارتر است. 🔸به گفته زلنسکی، روسیه در این چهار روز حدود ۱۵۰۰ پهپاد از انواع مختلف به‌کار گرفته و بیش از نیمی از آن‌ها جت‌موتور بوده‌اند؛ همزمان اوکراین برای مقابله با این تهدید در حال توسعه نسل جدید پهپادهای رهگیر سریع‌تر است.
در شماره 08/ 10 شهریور ماه سال 1405 می خوانید: ✅ بازه زمانی ده روزه 1️⃣ مروری کوتاه بر مهم‌ترین اخبار خوب و امیدبخش ایران 2️⃣ روایت پیشرفت در حوزه زیرساخت، اقتصاد و فناوری 3️⃣ نگاهی به اقدامات مؤثر در توسعه و خدمت‌رسانی 4️⃣ انعکاس دستاوردهای ملی در استان‌های مختلف کشور 5️⃣ گزیده‌ای از خبرهای مثبت و آینده‌ساز روز 📱
15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥دوگانه‌سازی ممنوع 🏷دوگانه‌سازی ممنوع؛ انسجام ملی ضروری است. 🔹آیا برای ساختن ایران قوی، باید ضعف‌ها را برجسته کنیم یا قدرت‌ها را روایت کنیم؟ 🔸آیا «جنگ یا مذاکره» و «وفاق یا تندروی» واقعاً انتخاب‌های واقعی‌اند؟ 🔹وقتی دشمن روی تضعیف روحیه و ایجاد شکاف حساب کرده، چرا باید خودمان دوگانه‌سازی کنیم؟ ضعف‌ها را باید با اقدام حل کرد؛ قدرت ایران را باید روایت کرد و انسجام ملی را باید حفظ کرد. 🎞 برای مشاهده نسخه باکیفیت بر روی فیلم کلیک کنید.
13.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥آیا صادرات نفت ایران صفر شده است یا نه؟ 👤 وحید خضاب؛ مترجم و پژوهشگر
7.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥گیریم که جنوب تنگه هرمز را صخره تراشی کردید، بعد چگونه می‌خواهید رد شوید؟ ⚠️حتی با فرض درست بودن برخی روایت‌ها در مورد لایروبی مسیر جنوبی تنگه هرمز، آیا کشتی‌ها می‌توانند از دست نیروی دریایی ایران جان سالم به در ببرند؟ 👤 نیما اکبرخانی؛ کارشناس مسائل نظامی
💬 آمریکا هشدارهای امنیتی خود در چند کشور منطقه را به‌روزرسانی کرد ▫️ وزارت خارجه آمریکا در پی تشدید تنش‌های منطقه‌ای، هشدارهای امنیتی و دستورالعمل‌های سفر برای چند کشور خاورمیانه از جمله بحرین، قطر و اردن را به‌روزرسانی کرده است. در جدیدترین ارزیابی‌ها، بحرین و قطر در سطح «تجدیدنظر در سفر» قرار دارند و واشنگتن همچنان درباره خطر درگیری مسلحانه، حملات پهپادی و موشکی و اختلال در پروازها هشدار می‌دهد. ▪️ به‌روزرسانی هشدارهای امنیتی آمریکا را می‌توان نشانه‌ای از تداوم نگرانی واشنگتن از سرریز تبعات جنگ به کشورهای میزبان نیروها و پایگاه‌های آمریکایی دانست. اهمیت این هشدارها زمانی بیشتر می‌شود که خود آمریکا در ارزیابی‌های رسمی، احتمال تشدید ناگهانی تنش و اختلال در حمل‌ونقل و زیرساخت‌های منطقه را پذیرفته است؛ وضعیتی که آسیب‌پذیری متحدان منطقه‌ای واشنگتن و هزینه اتکای امنیتی آنان به حضور آمریکا را برجسته می‌کند.