eitaa logo
جهادگران تبیین
1.5هزار دنبال‌کننده
10.2هزار عکس
5.8هزار ویدیو
571 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔺شنیده شدن صدای انفجار در ایلات 🔹شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که شهرک نشینان «ایلات» اشغالی صدای انفجارهای مهیبی را شنیده‌اند که به دنبال شلیک موشک از ایران به سمت اردن رخ داده است.
🔺شلیک گسترده ایران به سمت پایگاه‌ها و‌ منافع آمریکایی 🔹 امشب یکی از گسترده‌ترین شلیک‌های موشکی ایران (به نسبت درگیری‌های اخیر) به سمت پایگاه‌ها و مناطق آمریکایی انجام شده است 🔹ایران هشدار داده بود که حمله دشمن آمریکایی با پاسخ چند برابری مواجه می‌شود. 🔹 اهداف مهمی که امشب هدف قرار گرفتند متعاقباً به صورت رسمی اعلام خواهد شد.
🔺آمریکا از طریق نظامی نمی‌تواند ایران را شکست دهد سفیر پیشین آمریکا در گفتگو با الجزیره: 🔹هنری انشر، سفیر پیشین آمریکا در الجزایر گفت که واشنگتن به این نتیجه رسیده است در رویارویی با ایران نمی‌تواند تنها بر ابزارهای نظامی تکیه کند و اکنون راهبردی را دنبال می‌کند که ترکیبی از مؤلفه‌های دیپلماتیک، اقتصادی و نظامی است. 🔹انشر گفت: به نظر من در ابتدای درگیری، آمریکا صرفاً بر ابزار نظامی متمرکز بود، اما اکنون دریافته است در این درگیری نمی‌توان با ابزار نظامی به پیروزی دست یافت. 🔹او افزود: آمریکا اکنون در تلاش است تا راهبردی متشکل از دیپلماسی، اقتصاد و نظامی را تدوین کند تا به هدف اصلی خود دست یابد که به جریان انداختن دوباره جریان نفت از تنگه هرمز است.
2.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تصاویر دیگری از جنایت آمریکا در سیریک 🔹اخبار دریافتی: یک کودک چهار ساله در بین شهدای حمله وحشیانه امشب دشمن آمریکایی به سیریک است. 🔹تعداد شهدا به ۴ و تعداد مجروحان به ۵۰ نفر رسیده است
💬سفر شی‌جی‌پینگ به مصر در بحبوحه تنش‌ها در غرب آسیا 🔹شی جین پینگ، رئیس جمهور چین برای یک سفر دو روزه کم سابقه وارد مصر شد. شی در فرودگاه مورد استقبال عبدالفتاح السیسی، رئیس جمهور مصر قرار گرفت. 🔹این سفر در حالی انجام می‌شود که چین و مصر با تحریم‌های احتمالی ایالات متحده به دلیل روابط مالی و اقتصادی با ایران روبرو هستند.
📷 مفسر سیاسی و فعال رسانه‌ای آمریکایی : 🔹 تشدید تنش یک روز بعد از کناره‌گیری وزیر ارتش ، فقط نشان می‌دهد که وزارت دفاع آمریکا در حال حاضر چقدر بی‌ثبات است.
💬تلویزیون رسمی اردن از به صدا درآمدن آژیرهای هشدار در سراسر این کشور خبر داد
6.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥با خیانت چین، کارت تنگه سوخت؟ 🔹 احسان حسینی: چین با وجود استفاده ۵ میلیون بشکه‌ای از ذخایر نفت ارزان خود، تاکنون ۳۲ میلیارد دلار بابت بستن تنگه هرمز توسط ایران و جهش قیمت انرژی خسارت دیده. 🔸با این وجود، چین قطعنامه‌های شورای امنیت در بازگشایی تنگه هرمز را به نفع ایران و به ضرر خود وتو می‌کند. اما جریان غربگرا ادعا می‌کند که چین به ایران خیانت کرده!
📱‌ مشاور محسن رضایی: درگیری‌ها وارد مرحله حساسی می‌شود! ایران سطح و نوع حملات خود را ارتقاء خواهد داد؛ تحولات مهم و داغی در پیش خواهد بود... ‌
▫️ هواپیمای رییس‌جمهوری در رشت فرود آمده است
💬 جلسه توجیهی فرمانده سنتکام برای اعضای کنگره درباره جنگ علیه ایران 🔹 وال‌استریت ژورنال خبر داد که فرمانده سنتکام برد کوپر صبح روز سه‌شنبه برخی از اعضای کمیته نیروهای مسلح مجلس نمایندگان را در جریان جزئیات مربوط به جنگ علیه ایران قرار داد. 🔸 نماینده ایالت آلاباما و رئیس کمیته نیروهای مسلح مایک راجرز با اشاره به محتوای این جلسه گفت که ارتش آمریکا «برنامه‌ای» دارد و او پیش‌بینی می‌کند که درگیری‌ها تشدید شود.
💬مدیرعامل توانیر: چند نقطه از شبکه برق هرمزگان هدف حملات قرار گرفت 🔹در تلاشیم خاموشی‌های ایجادشده در این مناطق تا کمتر از یک ساعت آینده برطرف و برق مشترکان وصل شود.