eitaa logo
جهادگران تبیین
1.5هزار دنبال‌کننده
10.3هزار عکس
5.9هزار ویدیو
576 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
12.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اتفاقی که مرزهای فیزیک را جا‌به‌جا کرد :))
12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💬نامه سردار سید مجید موسوی فرمانده هوا و فضای سپاه در پاسخ به نوجوانی که با پویش حفظ جزء ۳۰ محفل ستاره ها شروع به حفظ قرآن کرد! ▫️از اینکه شاهد رویش های نسل جدیدی از فرزندان مومن و متعهد در کشور عزیزمان هستم بسیار خرسند و مسرورم و مطمئنم تا زمانی که همچون شما دلیر مردان جوان، با ایمان به خدا و روحیه جهادی در این کشور رشد می‌کنند دشمنان ایران اسلامی ما عاقبتی جز شکست نخواهند داشت.
👤جفری ساکس: پایان‌دادن به جنگ تنها یک راه دارد، آمریکا به خانه بازگردد ▫️اقتصاددان و استاد دانشگاه آمریکایی: 🔹آمریکا همچنان به دنبال حفظ هژمونی جهانی و منطقه‌ای خود است. 🔸ایران کشوری دارای بازدارندگی در برابر آمریکاست. 🔹کشورهایی مانند ایران، روسیه و چین از ظرفیت‌های فناورانه برخوردارند و حاضر به پذیرش سلطه یک قدرت خارجی نیستند. 🔸برای پایان‌دادن به جنگ با ایران یک راه عملی وجود دارد: آمریکا به خانه بازگردد، تمام.
📸 صحنه‌هایی از حمله به نیروهای دشمن سعودی و آتش زدن تعداد زیادی از تجهیزات در شرق منطقه الجوف - ۱۵ سپتامبر ۲۰۲۶ میلادی.
✅ شکست دیپلماتیک آمریکا در کنفرانس عمومی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ❇️ بهروز کمالوندی، سخنگو و معاون امور بین‌الملل سازمان انرژی اتمی ایران، از ناکامی واشنگتن در جلوگیری از عضویت جمهوری اسلامی در کمیته عمومی کنفرانس آژانس خبر داد. ❇️ آمریکا طی روزهای گذشته تلاش گسترده‌ای برای ممانعت از عضویت ایران در کمیته عمومی کنفرانس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی انجام داد که در نهایت با شکست مواجه شد. ❇️ به گفته کمالوندی، پس از بی‌نتیجه ماندن تلاش‌های رئیس کنفرانس برای توافق، موضوع به رأی‌گیری کشیده شد. ❇️ در این رأی‌گیری، ایران با اختلاف چشمگیر آراء نسبت به آمریکا موفق به کسب عضویت در کمیته عمومی کنفرانس شد.