46.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مناظره داغ نمایندگان پزشکیان و جلیلی
🔹از بنزین و نرخ ارز تا واکسن کرونا و فساد کرسنت.
#انتخابات
🆔 https://eitaa.com/tabiny
⭕️هر ائتلافی علیه انصار اله یمن محکوم به شکست است
🔹نیروهای یمنی طی ماه های گذشته در حمایت از فلسطینیان موفق شدند حملاتی به کشتی های که مقصد آنها #رژیم_صهیونیستی است انجام داده و عبور و مرور را در دریای سرخ تحت تاثیر قرار دهند. از این رو #آمریکا برای حمایت از #اسرائیل به دنبال تشکیل یک ائتلاف دریایی برای مهار #انصار_الله بر آمد. ائتلافی که با عدم استقبال کشورهای منطقه رو به رو شد و امریکا و #انگلیس را مجبور به حمله مستقیم به مواضع نیروهای یمنی نمود حملاتی که شدت پاسخ یمنی ها را در پی داشت .
🔸نزدیک به یک دهه است که نیروهای یمنی دو ائتلاف منطقه ای و جهانی را مهار نمودند.
🔹اولین مورد ائتلاف عربستان و کشورهای عربی بود که با گذشت چند سال نتوانست به اهداف خود برسد و سرانجام با خروج برخی کشورها از این ائتلاف و قدرت پاسخ انصاراله، #عربستان_سعودی مجبور به تکاپو در جهت توافق با نیروهای یمنی برآمد. از اینرو باید گفت این ائتلاف با شکست مواجه شده وعزم انصارالله را برای برداشتن گام های بلند و تثبیت قدرت خود را نشان داد و در مسیری بزرگتر اسرائیل و غرب را به چالش کشید.
🔸لذا در دومین مورد نیز باید گفت ائتلاف دریایی به رهبری آمریکا و با مشارکت انگلیس با بیش از چندین حمله نتوانسته است نیروهای یمنی را مهار و بازدارندگی ایجاد نماید.
🔹 یمنی ها از آغاز اعلام حملات ده ها بار کشتیهای تجاری و نظامی در دریای سرخ و خلیج عدن را هدف قرار دادهاند و سرعت حملات نیز در هفته های اخیر افزایش یافته است تا جایی که عملیات نظامی یمنی سبب سرنگونی یک پهباد امریکایی ام کیو-9 ریپر شد و نیروهای انصارالله تصویر آن را که با موشک زمین به هوا در استان مارب سقوط کرده بود منتشر کردند.
🔸در آخرین تحولات بنابرگزارشها یک کشتی باری که هفته پیش در حمله نیروهای یمن خسارت دیده و یک خدمه آن مفقود شده بود غرق شده است. این دومین کشتی است که در جریان حملات انصاراله که از ماه نوامبر شروع شد غرق میشود.
🔹از این رو در تبیین شکست ائتلاف اخیر نیز باید گفت واقعیت میدانی این است که هرگونه عملیات و مشارکت کشور های عربی بر علیه انصار اله یمن می تواند پاسخ متقابل این گروه را به دنبال داشته باشد امری که در تشدید پاسخ نیروهای یمنی به حملات آمریکا و انگلیس مشاهده نمودیم و از سوی دیگر عدم استقبال از این ائتلاف تحت فشار افکار عمومی که می تواند در راستای حمایت از اسرائیل قلمداد شود ضعف این ائتلاف را در سطح منطقه و جهان را به نمایش گذاشت.
🔸 از سوی دیگر مجهز بودن انصار اله به انواع پهباد و موشک و ظهور آن به عنوان یک قدرت آسیب رسان که امروزه یک ابراه بین المللی را کنترل میکند مهار و شکست آنها برای آمریکا و متحدین آن بسیار سخت می باشد.
چرا که شیوه های بازدارندگی سنتی که آمریکا در مقابل دولت ها دیگر شامل تهدید ارعاب و استفاده از نهادهای بین المللی ... را در پیش می گرفت نمی تواند در مقابل این شبه نظامیان اتخاذ نماید. از این رو باید گفت این ائتلاف اخیر آمریکا و غرب علیه یمنی ها با شکست مواجه شده است.
🔹لذا توقف حملات حوثی ها در گرو پایان محاصره غزه می باشد امری که آمریکا خود بدان واقف است لکن تحت فشار لابی های صهیونیستی به تشکیل ائتلاف علیه یمنی ها اقدام نمود امری که نه تنها نتوانست یمنی ها را مهار کند بلکه به عنوان کاتالیزوری جهت تشدید تنش در دریای سرخ کمک نمود. از این رو باید گفت هر ائتلافی علیه یمنی ها محکوم به شکست است.
🖊سجاد قیطاسی
🆔 https://eitaa.com/tabiny
📸پوستر جدید انتخاباتی مسعود پزشکیان با این طرح منتشر شده است.
🔹در این پوستر، مسعود پزشکیان قهرکنندگان با صندوق، ناراضیان و معترضان به وضع موجود را مخاطب قرار داده است.
🔸به نظر میرسد که ستاد انتخاباتی پزشکیان در دور دوم انتخابات، با توجه به حمایت دیگر نامزدهای جبهه انقلاب از آقای جلیلی، به دنبال راهبردهایی برای پیروزی هستند. از جمله این راهبردها: تخریب رقیب و ترساندن مردم از طریق شایعاتی همچون ادامه فیلترینگ در فضای مجازی ، به بن بست رساندن مذاکرات و برجام، افزایش تحریم ها، فعال کردن گشت ارشاد و حجاب اجباری، مظلومنمایی و خود را هم سو با معترضان به نظام جمهوری اسلامی ایران نشان دادن .
🔹با این حربههای تکراری، آیا میتوانند رأیهای قشر خاکستری را جلب کنند یا فقط آب در آسیاب دشمن میریزند؟
🖊حسین روحی
🆔 https://eitaa.com/tabiny
76.pdf
503.1K
🗞نشریه اخبار و تحلیل روز
شماره ۷۶
🆔 https://eitaa.com/tabiny
7.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 میدان را برای دشمن آماده نکنید
#خادمان_امین
رصد نامه فضای مجازی شماره30.pdf
1.48M
📡 رصدنامه فضای مجازی تبیین
در رصد نامه شماره30 می خوانید:
1️⃣خط خبری رسانه های معاند فارسی زبان
2️⃣خط خبری رسانه های داخلی
4️⃣ اخبار کوتاه انتخابات
5️⃣ تحلیل هشتگ
6️⃣داده نما
⭕️روزمان را با قرآن آغازکنیم
▫️خدای ما با ماست
طه
🔹قالَ لَا تَخَافَا إِنَّنِي مَعَكُمَا أَسْمَعُ وَأَرَىٰ
🔸ﺧﺪﺍ ﻓﺮﻣﻮﺩ : ﻧﺘﺮﺳﻴﺪ ﻛﻪ ﻣﻦ ﺑﻲ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺑﺎ ﺷﻤﺎ ﻫﺴﺘﻢ [ ﺳﺨﻦ ﺍﻭ ﻭ ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ]ﻣﻰ ﺷﻨﻮم ﻭ [ ﺍﻋﻤﺎﻟﺘﺎﻥ ﺭﺍ ] ﻣﻰ ﺑﻴﻨﻢ .(٤٦)
▫️بیانات رهبر معظم انقلاب۱۳۹۵/۹/۳
🔹ببینید! من یک مثال برای شما از قرآن و از تاریخ قرآنی بزنم: خدای متعال موسی و هارون را مأمور کرد که بروند به سراغ فرعون، خب خیلی کار عظیمی بود که دو نفر آدمِ تنها، بروند به مقابله و معارضهی با یک قدرت عظیمِ آن روز؛ قدرت فرعونی یک قدرت بسیار عظیمی بود -از لحاظ سیاسی، از لحاظ اجتماعی، حتّی از لحاظ نفوذ در مردم، از لحاظ تأسیسات اداری، که تفاصیلی دارد قدرت فرعونی- یک چیز عجیبی بود فرعون؛ یک قدرت مستبدِ فعّالمایشاء؛ با آن همه امکانات؛ خدای متعال دو نفر را مأمور میکند که بروید شما با این آدم معارضه کنید و مبارزه کنید. حضرت موسی عرض کرد پروردگارا! ممکن است برویم، ما را مثلاً بکشند، به قتل برسانند، کارمان نصفهکاره بماند -از کشتن نمیترسیدند، گفتند کار نصفهکاره میمانَد- قالَ لا تَخافا إِنَّنی مَعَکُما اَسمَعُ وَ اَرىٰ،[خدا گفت] من با شما هستم. ببینید معیّت الهی این است: اِنَّنی مَعَکُما اَسْمَعُ وَ اَرىٰ. اینکه خدا میگوید «إِنَّ اللهَ مَعَ الَّذینَ اتَّقَوا» -که من عرض میکنم اگر من و شما تقوا داشته باشیم خدا با ما است- این معیّت الهی و با ما بودنِ خدا، معنایش این است که میتوان دو نفر آدم تنهایِ دست خالی را فرستاد به جنگ یک فرعون.
🖊رجبعلی بازیاد
🆔 https://eitaa.com/tabiny
⭕️نشانههای شکست ترمیمناپذیر
🔹در حالی که ماهها از زمان شروع جنگ رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم غزه میگذرد و مقاومت جانانه مردم مظلوم فلسطین همه جهانیان را در بهت و شگفتی فرو برده است، ابعاد و نشانههای شکست ترمیمناپذیر رژیم صهیونیستی در حال نمایان شدن است. در همین باره «هاآرتص» در گزارش اجمالی از وضعیت میدانی جنگ توضیح میدهد که صهیونیستها در مخمصهای بزرگ افتادهاند.
🔸در این گزارش آمده است: «طی ماههای اخیر از همه طرف زمزمه افرادی به گوش میرسد که به دنبال ترک سرزمینهای اشغالی هستند. آنها این احساس را دارند که خانه و کاشانه آنها در حال سوختن است و قبل از اینکه سقف بر سرشان فرو بریزد، باید آن را ترک کنند. آنها معتقدند باید فرزندان خود را نجات دهند و قبل از اینکه دیر شود، از سرزمینهای اشغالی فرار کنند.»
🔹این ترس و واهمه شدید صهیونیستها در حالی است که عملاً هیچ عقلانیتی از سوی مسئولان خود مشاهده نمیکنند؛ تداوم عملیات هوایی و زمینی گسترده علیه مردم مظلوم فلسطین، که با هدف آزادسازی اسرای صهیونیستی و از بین بردن توان نظامی گروههای مقاومت، به ویژه «حماس» صورت گرفت، هیچ دستاوردی به جز شهادت بیش از چهل هزار نفر از شهروندان عادی غزه به همراه نداشت و هیچ یک از اهداف اعلامی دولت غصبی بنیامین نتانیاهو در این عملیات محقق نشد.
🔸از سوی دیگر، نشانه دیگر شکست ترمیمناپذیر صهیونیستها را باید در حرکتها و جنبشهای آزادیطلبانه ضد صهیونیستی در سراسر دنیا جستوجو کرد. به جرئت میتوان گفت، مردم سراسر دنیا حداقل برای یک بار هم که شده، در خیابانها فریاد توقف جنگ و جنایت علیه مردم مظلوم فلسطین سر دادهاند و اقدامات رژیم صهیونیستی را محکوم کردهاند. از آن گذشته در کشورهای دارای نفوذ بسیار بالای رژیم صهیونیستی، همانند ایالات متحده، شاهد شکلگیری جنبشهای مردمی و دانشجویی سازمانیافته گسترده برای محکومیت جنایات صهیونیستها هستیم.
🔹نشانه دیگر ترمیمناپذیر بودن شکست رژیم صهیونیستی، اتخاذ تصمیمات اشتباه و سرگردانی مسئولان این رژیم است. اعلام حمله به مواضع حزبالله در جنوب لبنان که به تازگی در رسانههای عبری مطرح شده است، میتواند موجب نابودی کامل این رژیم در یک جنگ گسترده شود.
🔸در نهایت، واقعیت این است که توهم قدرت بازدارندگی رژیم صهیونیستی از بین رفته است، عقلانیت در تصمیمگیری حاکمان این رژیم به هیچ وجه وجود ندارد، ساکنان سرزمینهای اشغالی دیگر به برگشت به این سرزمینها تمایلی ندارند یا حداقل تضمین امنیتی وجود ندارد که بتوانند به راحتی در این مناطق زندگی کنند، مردم سراسر دنیا با آگاهی کامل علیه جنایات رژیم صهیونیستی فریاد محکومیت سر میدهند، عملیات وعده صادق و دلایل دیگر که به روشنی نشاندهنده غیر قابل برگشت بودن وضعیت به قبل از عملیات طوفانالاقصی است، ترمیمناپذیر بودن شکست رژیم صهیونیستی را اثبات میکند.
🆔 https://eitaa.com/tabiny
⭕️ضرورت تداوم راه شهید رئیسی
🔹بررسی عملکرد سه ساله دولت سیزدهم و شخص شهید رئیسی نشان میدهد، اقتصاد و سیاست جمهوری اسلامی ایران به مرحله مدیریت تورم و از سیاست خارجی التماسی به سیاست خارجی متوازن رسیده است. بر اساس برخی گزارهها، دولت سیزدهم توانست کشور را از بسیاری بنبستها نجات دهد؛ اما با توجه به ضعف دولت سیزدهم در رسانه و ناتوانی آن در ارائه کامل عملکرد خود، برخیها، در عین آگاهی از عملکرد دولت شهید رئیسی، خواستار جلوگیری از تداوم مسیر گشایش در اقتصاد کشور شدند. ارائه چند آمار اقتصادی که جمعآوری شده از چندین گزارش اقتصادی است، نشاندهنده میزان دشمنی این افراد با ایران قوی است.
1️⃣تحولات رشد پول نمادی از انتظارات تورمی در علم اقتصاد شناخته میشود. رشد پول بین کلهای پولی دارای بالاترین همبستگی با تورم در کوتاهمدت است و آمارها نشان میدهد این شاخص از ۴۲/۸ درصد در سال ۱۴۰۰ به ۶۵/۲ درصد در سال ۱۴۰۲ رسید و با اقدامات انجامشده این شاخص در سال ۱۴۰۲ به ۱۷/۵ درصد کاهش یافت که این رقم حتی کمتر از نرخ ۱۹/۴ درصدی پیش از اعمال تحریمهاست و بیانکننده کاهش انتظارات تورمی و آرامش حاکم بر بازارهاست.
2️⃣براساس آمار مرکز آمار تورم سالانه در ابتدای دولت سیزدهم ۴۶/۳ بود و نرخ تورم نقطه به نقطه نیز ۴۳/۹ بود که نرخ تورم سالانه در خرداد ماه امسال به ۳۶ درصد و نرخ تورم نقطه به نقطه نیز به ۳۱/۹ درصد رسیده است و بیانکننده کاهش شدید در تورم است؛ این در حالی است که دولت سیزدهم در سال ۱۴۰۲ طرح مردمیسازی یارانهها را نیز اجرا کرد.
🔸براساس آمار بانک مرکزی نیز طی مدت فعالیت دولت سیزدهم میزان تورم سالانه ۱۶ درصد و تورم نقطه به نقطه ۱۹/۹ درصد کاهش یافته است و در ماه گذشته تورم نقطه به نقطه به ۳۴ رسید که برنامه بانک مرکزی کاهش این نرخ به کانال ۲۰ درصد است.
3️⃣نرخ رشد نقدینگی به میزان ۱۸/۵ درصد نسبت به زمان شروع دولت سیزدهم کمتر است. آمارها نشان میدهد متوسط رشد بلندمدت نقدینگی در بازه زمانی ۲۰ ساله (۱۴۰۲ـ ۱۳۸۲) ۲۸/۵ درصد است؛ لذا رشد محققشده ۴/۲ درصد کمتر از متوسط بلندمدت ۲۰ ساله است. همچنین نرخ رشد نقدینگی محققشده در سال ۱۴۰۲ معادل ۳/۹ درصد کمتر از متوسط بلندمدت ۲۴ ساله (۱۴۰۲ـ ۱۳۷۸) و معادل ۱/۴ درصد کمتر از متوسط بلندمدت ۶۲ ساله (۱۴۰۲ـ ۱۳۴۰) است.
✔️در پایان ذکر این نکته حائز اهمیت است که تداوم مسیر طی شده شهید آیتالله رئیسی می تواند با انتخاب کاندیدای اصلح هموار باشد.
🆔 https://eitaa.com/tabiny
⭕️خطر موجودیتی برای اسرائیل
🔹تداوم جنگ علیه نوار غزه و ناکامی در کسب هرگونه دستاورد نظامی از سوی دولت نتانیاهو به همراه ماجراجویی نظامی آن در لبنان ،شکاف ها و جبهه گیری های داخلی را در فلسطین اشغالی افزایش و گسترش داده است.ساکنان سرزمینهای اشغالی شنبه گذشته در 80 شهر و منطقه مختلف با برگزاری تظاهراتی گسترده خواستار انحلال کابینه «بنیامین نتانیاهو» و برگزاری انتخابات زودهنگام شدند.نظرسنجی انجام شده توسط کانال ۱۲ اسرائیل نیز نشان میدهد که حدود دو سوم اسرائیلیها معتقدند که بنیامین نتانیاهو باید صحنه سیاست را ترک کند. حدود ۸۵ درصد از پاسخ دهندگان نیز خواستار تشکیل کمیسیون تحقیق برای بررسی شکستهای مربوط به نفوذ حماس به اراضی اشغالی در ۷ اکتبر هستند.
🔸با گذشت حدود ۹ ماه از عملیات طوفان الاقصی و اسارت شماری از صهیونیست ها به دست مقاومت فلسطین در غزه، این رژیم با وجود تجاوز گسترده به باریکه غزه نه تنها نتوانسته است، باقی مانده اسرا را آزاد کند، بلکه شمار زیادی از آن ها نیز در حملات هوایی و توپخانه ای این رژیم به مناطق مختلف غزه، کشته شده اند.البته تعدادی از این اسرا در اقدامی انساندوستانه آزاد شدند؛ شمار دیگری از آن ها نیز طی عملیات تبادل اسیران میان رژیم صهیونیستی و حماس آزاد شدند. با وجود این تعدادی از آن ها به دلیل بیتوجهیهای کابینه تندرو رژیم اشغالگر و تداوم حملات وحشیانه به نوار غزه جان خود را از دست دادند.پیشتر خانوادههای اسیران صهیونیست اعلام کرده بودند که حمله ارتش رژیم صهیونیستی به شهر رفح در جنوب نوار غزه به معنای اجرای حکم اعدام فرزندان اسیرشان است.
🔹مخالفان نتانیاهو وی را به خریدن وقت برای باقیماندن در قدرت جهت فرار از محاکمه در پروندههای قضایی اقامهشده علیه او متهم میکنند.در این میان اقدام نتانیاهو برای گشایش جبهه جدید در لبنان قبل از پایان جنگ غزه هرچند شاید بتواند برای مدتی کوتاه پیگیری پرونده های قضایی نتانیاهو را در حاشیه قرار دهد و یا گشایش پرونده جدید درخصوص دلایل ناکامی در پیشگیری از عملیات طوفان الاقصی و تحقق نیافتن اهداف اعلامی جنگ غزه را به تاخیر بیندازد اما می تواند خطر موجودیتی برای اسرائیل به همراه داشته باشد و از این جهت شکاف منافع بین شخص نتانیاهو و دولت اسرائیل ایجاد شده و در داخل اسرائیل این تصور شکل گرفته که نتانیاهو برای نجات خود به نابودی اسرائیل روی آورده است.
🖊احمدکاظم زاده
🆔 https://eitaa.com/tabiny
⭕️قدر متیقن انتخابات ریاست جمهوری آمریکا
🔹مناظره انتخاباتی اول بایدن و ترامپ، بیش از آنکه نقطه آشکارساز شیوع لمپنیسم در قاموس سیاسی آمریکا باشد، خروجی و برآیند منظومه قدرت در این کشور محسوب میشود. بایدن خوابآلود و ترامپ متوحش ، هر دو در حالی به مصاف یکدیگر میروند که طبق نظرسنجیهای عمومی و ایالتی، اکثریت قریب بهاتفاق شهروندان آمریکایی نسبت به حضور مجدد این دو در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۴ میلادی رویکرد ایجابی و مثبتی ندارند. فراتر از آن، ساختار انتخاباتی آمریکا( کالج الکترال) ، مملو از ابهام، چندگانگی و مصداق عینی دخالت در آرای عمومی و تقلیل آن به آرای ایالتی به شمار میآید. در اینجا قصد نداریم بر روی دوگانه "بایدن-ترامپ" تمرکز کنیم ، بلکه آیندهپژوهی تحولات آمریکا موضوعی بهمراتب مهمتر محسوب میشود.
🔸ثوابت و بدیهیات تحولات داخلی آمریکا مشخص است:شکلگیری دولتی ضعیف در آمریکا میان سالهای ۲۰۲۴ تا ۲۰۲۸ میلادی مورد انتظار است. در چنین شرایطی خشم ناشی از تمدید حضور بایدن در کاخ سفید یا خشم ناشی از پیروزی ترامپ در انتخابات مولد بحرانهای جدید داخلی در آمریکا خواهد بود.اساسا اهمیتی ندارد که کدام یک از دو حزب سنتی آمریکا در انتخابات پیروز شود زیرا اصل"تثبیت و تعمیق بحران"در این کشور غیرقابلانکار خواهد بود. به قول رکس تیلرسون وقوع جنگ داخلی نیز در برخی ایالات آمریکا در آیندهای نزدیک با توجه به تشدید شکافهای داخلی، اجتنابناپذیر است.
🔹دولت آتی آمریکا"بحران زیست"و " بحرانساز"است:زیرا از یکسو با استناد به آرای سلبی ( و نه آرای ایجابی و انتخاب مؤثر شهروندان ) بر سر کار آمده و از سوی دیگر، حضور آن در مسند قدرت بههیچعنوان از سوی رقیب و طرفدارانش تحمل نمیشود. این دولت، ناچار است جهت بقای حداقلی خود، در بحران به حیات خود ادامه دهد و حتی لحظهای به دغدغه ایجاد صلح و ثبات در کشور آمریکا فکر نکند. دولتی که بر اساس آرای سلبی و نه ایجابی بر سر کار آید، دارای قویترین مخالفان سیاسی و اجتماعی داخلی خواهد بود.
🔸ضمن اینکه شرایط داخلی آمریکا پس از ظهور ترامپیسم سختترین بحرانهای امنیتی و داخلی را خواهد دید.
🔹در هر حال، برگزاری مناظره انتخاباتی جوبایدن رئیسجمهور آمریکا و دونالد ترامپ رئیسجمهور سابق این کشور، پرده از واقعیت دموکراسی آمریکایی برداشت. جو بایدن و دونالد ترامپ در طول این مناظره در مورد موضوعاتی نظیر اقتصاد آمریکا و تورم، حق سقط جنین، مهاجرت، جنگهای اوکراین و غزو حتی بازیهای گلف، یکدیگر را مورد انتقاد قرار دادند و درگیریهای لفظی شدیدی میان آنها درگرفت.این منازعات لفظی ، پیشدرآمدی بر منازعاتی بهمراتب گستردهتر در سطح جامعه آمریکایی ، خصوصا برخی ایالات حساس این کشور مانند کالیفرنیا و تگزاس خواهد بود. قدر متیقن برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا مشخص است: این کشور باید در انتظار روزهای سختی پس از انتخابات ماه نوامبر باشد.
🖊حنیف غفاری
🆔 https://eitaa.com/tabiny