⭕️ بازی لندن در پازل برجامی ترامپ
🔹 دولت انگلیس به بازی برجامی خود در پازل طراحی شده از سوی دولت آمریکا ادامه می دهد. اظهارات اخیر وزیر امور خارجه انگلیس در خصوص "ایران" و " برجام" گویای این واقعیت محض می باشد. "دومینیک راب" در نشست خبری مشترک خود با "مایک پمپئو" وزیر امور خارجه آمریکا، به نکات قابل توجهی در خصوص برجام و نوع نگاه لندن در قبال این توافق اشاره کرده است
🔸"مواضع ما در خصوص برجام روشن است! ما درباره فعالیتهای بیثباتکننده ایران در منطقه و تهدیدهای آن ، با آمریکا نگرانی مشترک داریم. ما فکر نمیکنیم که برجام کامل است، آن تصورات ما را گسترش نداد و باید به اهداف ما در یک رویکرد نظارتی وسیع در یک توافق جامع دست یابیم. "
🔹همان گونه که قابل مشاهده است، وزیر خارجه انگلیس در صدد زمینه سازی جهت "انعقاد توافق جدید" با ایران است . نه تنها او، بلکه بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس نیز بارها تاکید کرده اند که برجام کامل نیست و باید به یک "توافق جدید و همه جانبه" تبدیل شود. روح حاکم بر توافق جامع مدنظر غرب را "مهار حداکثری ایران" و "دفرمه کردن منطقه" بر اساس پذیرش سلطه آمریکا، اروپا و رژیم اشغالگر قدس تشکیل می دهد. ترامپ و بایدن هر دو متفق القول هستند که باید "مهار همه جانبه ایران" را کلید زد تا بتوان با "خلع سلاح "کشورمان، زمینه تسلیم کشورمان در مقابل غرب را فراهم ساخت!
🔸در پایان نیز وزیر خارجه انگلیس می گوید حتی در موارد بی اهمیت، جزئی و محدودی که میان لندن-واشنگتن بر سر ایران اختلاف نظر وجود دارد ، ظرفین ( آمریکا-انگلیس) این اختلاف را به صورتی سازنده مدیریت خواهند کرد. این سیاستمدار انگلیسی با این سخنان، نگاه واقعی لندن و تروییکای اروپایی در قبال توافق هسته ای با ایران را تشریح کرده است. موضوعی که باید مدنظر مسئولین حوزه دیپلماسی و سیاست خارجی کشورمان قرار گیرد.
دکتر حنیف غفاری
⭕️ خواب آشفته رژیم صهیونیستی برای نفت خلیج فارس
🔹 رژیم صهیونیستی پس از توافق عادی سازی روابط با امارات و بحرین، تحرکات خود را در خلیج فارس افزایش داده و چشم طمع به بهره برداری نفت از کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس دوخته است. این رژیم به دنبال این است که این کشورهای عربی درباره خط لوله ای که نفت را از بندر "ایلات" در دریای سرخ به شهر "عسقلان" در سواحل دریای مدیترانه وصل می کند، مذاکره و مشارکت کنند. 🔸هدف از خط لوله ایلات-عسقلان این است که نفتکش های صهیونیستی به علت هزینه های بسیار بالا از کانال سوئز عبور نکنند. طرح های صهیونیست ها فراتر از تلاش برای تحریک کشورهای عربی به منظور سرمایه گذاری و گسترش فعالیت این لوله نفتی است و احتمال دارد تل آویو، لوله های نفتی و گازی کشورهای عربی بویژه خطوط نفتی سعودی را به خط ایلات-عسقلان وصل کند و بخشی از نفت و گاز خود را از این طریق تامین نماید. 🔹در صورت موافقت کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس با این طرح صهیونیست ها، تخمین زده می شود که 12% تا 17% از حجم گاز و نفتی که درحال حاضر از کانال سوئز عبور می کند، از این خط لوله عبور کند.
محمد قادری
⭕️سناریوی پیمانکار آمریکایی برای تداوم فشار حداکثری علیه ایران
🔹اخبار و اطلاعات به دست آمده از آخرین فعالیتهای ضدایرانی اندیشکده آمریکایی «بنیاد دفاع از دموکراسیها» (FDD) حاکی از اقدامات جدیدی است که بستر لازم برای تداوم رویکرد دولت ترامپ در قبال ملت ایران را حتی در صورت پیروزی بایدن فراهم میکند. «مارک دوبوویتز» رئیس این بنیاد که در 4 سال اخیر عملاً پیمانکار وزارتخانههای دفاع و خارجه آمریکا برای طراحی و پیشبرد مقاصد ضدایرانی بوده، دو اقدام جدید را از حدود 2 ماه پیش کلید زده است؛ 🔸رایزنی برای تشکیل یک جبهه متحد شامل مؤسسات همفکر تا قبل از انتخابات نوامبر، با هدف فشار سیاسی متمرکز بر دولت جدید برای حفظ رویکرد فعلی کاخ سفید علیه ایران و تقویت راهبرد فشار حداکثری. تدوین یک بانک اطلاعاتی از سخنان مقامات سیاسی و نظامی ایران با هدف مشخص کردن موارد تأسیس مسئولیت حقوقی دولت ایران در مراجع داخلی و بینالمللی، جهت زمینهسازی برای اقدامات سیاسی و حقوقی بعدی.
⭕️ امضای ایران مشخص است
🔹سرلشکر پاسدار حسین سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، دیروز در مراسم صبحگاه فرماندهان، مسئولین و کارکنان ستاد فرماندهی کل سپاه و در شبکه یک تلویزیون، سخنان مهمی را بیان کرد که به برخی از محورهای آن اشاره میشود.
1- نقش رهبری در پیروزیهای ملت ایران: هر ملتی در ارتفاع رهبر خود بزرگ میشود و شکوه مییابد و ملت ایران در تراز رفیعی که رهبرانش از انقلاب و ایران ایجاد کردهاند، بزرگ شده است. 2- مهمترین درس دفاع مقدس: دفاع جانانه 8 ساله ما در دوران دفاع مقدس نظریه و الگوی جدیدی را در معرض همگان قرار داد که کیفیت و کمیت سلاحها، مساحت هندسی کشورها و اتصال جغرافیایی جنگی به جهان نمیتواند تضمینکننده پیروزی در جنگ باشد؛ بلکه حقیقت قدرت در قلب و دل انسانهای با ایمانی نهفته است که مصمم و با شوق شهادت به میدان میروند. 3- نقش انقلاب اسلامی در افول آمریکا: انقلاب ما بود که امریکا را فرسوده کرد؛ امریکای امروز فاقد نشاط سیاسی و بیرمق و ناتوان در تحول و شکستخورده در میدان است و تمام مفاهیمی که امریکا با آن با دنیا سخن میگفت، شکستهاند. امروز سهم امریکا از جهان در حال کوچک شدن است. امروز شعارهای انقلاب اسلامی تا قلب امریکا پیش رفته و از امریکا چیزی جز دود، آتش و شکستن حرمت انسانها در خیابانها و ناتوانی در مدیریت بیماری و فروپاشی نظام سلامت چیزی باقی نمانده است. 4- انتقام خون سردار سلیمانی: تاوان این شهادت و ترور را نظام سیاسی آمریکا باید بدهد. نظام سلطه که چنین تصمیماتی در آن گرفته شده باید به فروپاشی برسد. شما ما را به حمله هزار برابری تهدید میکنید؛ ما شما را میشناسیم؛ آنوقت که عینالأسد را زدیم، فرض داشتیم که شما پاسخ میدهید و صدها موشک آماده کردیم که اگر زدید داشتههایتان را ویران کنیم.
🔸نکته راهبردی: دفاع مقدس همپای انقلاب اسلامی از 40 سالگی عبور کرد. چهار دهه مقاومت برای انقلاب اسلامی دستاوردهای بیشماری داشته است و امنیت کشور، توفندگی قدرت در عرصههای منطقهای و بینالمللی و همچنین اوج گرفتن روحیه ایثار و شهادت در گام دوم انقلاب از آن جمله است. قدرت و هیمنه جمهوری اسلامی باعث شده است آمریکا صرفاً به تهدیدهای بزرگ اکتفا کند؛ این در حالی است که بسیاری از کشورهایی که فاقد این ویژگیها هستند با کوچکترین اشاره، حیثیت و عزت خود را به حراج میگذارند و پای اسنادی را امضا میکنند که نمیدانند در آن چه نوشته و محل امضا کجاست؟ امضای ایران مشخص است و آن مقاومت 40 ساله در برابر استکبار و زورگویی و طواغیت است و همه دنیا با امضای ایران آشنا هستند که چگونه حق سرزمین و فرزندانش را میگیرد.
⭕️بازتولید فرهنگ دفاع مقدس!
🔹فردا دفاع مقدس ملت عزیز و قهرمان ایران چهلساله میشود. شاید در وهله اول خیلی چیز مهمی به نظر نیاید اما چهل یک نشانه است و در آموزههای اسلامی رمز و رازهایی در عدد چهل نهفته است؛ از میقات چهل روزه موسی در کوه طور تا سن برگزیدگی و بعثت پیامبر رحمت تا چلهنشینیهای معنوی و چلههای دیگر واجد حقایق و وقایع تربیتی بودهاند. چهلسالگی نشانه پختگی و ورزیدگی است. چهل سال است که ملت ایران از پرچمی که به نام توحید برافراشت، از آرمانی که برگزید، از راهی که آغازید و از انقلابی که انفجار نور بود، دفاع کرده و بر سر عهد و پیمان خود با وجود تمام سختیها و تهدیدات ریزودرشت ایستاده است. خون داده ولی خاک نداده است، در تحریم و تنگنا قرار گرفته، اما تسلیم و سازش را نپذیرفته است. دفاع مقدس واجد درسها و عبرتهایی برای امروز و فردای ماست که برخی از آنها را مرور و بازخوانی میکنیم؛
🔸نکات تحلیلی: 1-دفاع مقدس از تجربیات ناب و موفق گام اول انقلاب است که درسآموزی و الگوپذیری از آن در گام دوم انقلاب هم برای جبران راههای طی نشده در گام اول و هم برای تحقق آرمانها، اهداف و سرفصلهای هفتگانه تعیین شده در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی ضروری است. 2- این تجربه در شرایطی حاصل شد که ملت ما در مقابل ائتلافی از زر و زور و تزویر قدرتهای جهانی و مرتجعین منطقهای، به دفاع از دین، شرافت و ناموس، عزت و استقلال خود برخاسته بود. 3- با وجود اینکه از حیث عوامل و متغیرهای مادی، تمام زمینههای لازم برای شکست دادن کشورمان در این رویارویی فراهم شده بود، اما درنهایت، تمام این تدارکات در مقابل نصرت الهی و قدرت ایمان و اراده رزمندگان اسلام رنگ باخت؛ بنابراین، ایران اسلامی در حالی توانست جنگ تحمیلی علیه خود را در قالب «دفاع مقدس» به تجربهای ماندگار و موفق تبدیل کند که کمتر کسی تصور میکرد این کشور بتواند موجودیت و بقای خود را حفظ کند. 4- شرایط امروز ما با شرایط کشور در زمانه دفاع مقدس مشابهتهای فراوانی دارد. هماکنون نیز شاهد آرایش جنگی تمامعیار دشمن در حوزههای سیاسی، اقتصادی، فضای مجازی و نفوذ اطلاعاتی و بیثباتسازی امنیتی هستیم؛ آرایشی که ماهیت ائتلافی دارد و آمده است به پندار باطل خود کار انقلاب و اسلام را برای همیشه تمام کند!
🔹نکته راهبردی: بازتولید فرهنگ دفاع مقدس و مبنا قرار دادن تجربیات و الگوهای رفتاری دفاع مقدس در حوزههای مختلف، رمز مقابله و مقاتله با دشمنان امروز است. ایران امروز به مدد تجارب دفاع مقدس و با مشق عزت و ایستادگی، بهمراتب عزیزتر و قویتر از گذشته است.
⭕️ امریکا در میانه انقلاب دیگری است
🔹«لی ادواردز» از اعضای اندیشکده آمریکایی بنیاد هریتیج، در مقالهای با اشاره به تحولات سیاسی اخیر در آمریکا و بهخصوص اعتراضات ضدتبعیض در این کشور، نوشت: ما در میانه انقلاب دیگری هستیم که بر هر نهادی اثر خواهد گذاشت.
🔸ادواردز در این مقاله که در وبسایت این اندیشکده منتشر شده است، نوشت: انقلاب فرانسه به نام آزادی، فرهنگ و سیاست رژیم قبلی را زدود اما به گیوتین ختم شد. انقلاب آمریکا نیز نظم سیاسی جدیدی ایجاد کرد که حرف آن این بود که «ما مردم» باید حکومت کنیم و انقلابیون این کار را تحت قانون اساسی آمریکا انجام دادند و انقلاب بولشویکی نیز منجر به مارکسیسم و لنینیسم و در نهایت مرگ بیش از صدمیلیون انسان شد. ما اکنون در میانه انقلاب دیگری هستیم که بر هر نهادی، از سیاسی و اقتصادی گرفته تا فرهنگی و از کاخ کنگره گرفته تا وال استریت و هالیوود، تاثیر خواهد گذاشت.
🔹نویسنده در ادامه با طرح این سوال که کدام انقلاب میتواند هدایتگر آمریکا به سمت ارائه پاسخ به چالش نژادپرستی سیستمی باشد و از مهمترین رکن جمهوریت آمریکا یعنی آزادی حمایت کند؟ پیشنهاد میکند که باید میان انقلاب فرانسه و انقلاب آمریکایی، یکی را انتخاب کرد.
🔸در این مقاله آمده است: سمبلها و نشانهها در هر انقلابی مهم هستند و آنها هیچگاه به اندازه عصر شبکههای اجتماعی اهمیت نداشتهاند؛ اما چه سمبلی میتواند نشانه این انقلاب باشد؛ گیوتین یا قانون اساسی؟ یا کدام گزاره میتواند شعار انقلاب باشد؟ جان سیاهان مهم است یا شعار «یکی از میان همه»؟ ادواردز میافزاید: آمریکاییها کجا باید اختلافات را حل کنند؛ در کنگره یا کف خیابانهای سیاتل، مینیاپولیس و دیگر شهرها؟ میراث این کار چه خواهد بود؛ آزادی یا ستم؟ در این بحرانها سمبلها میتوانند متحدکننده و امیدبخش باشند و در عین حال میتوانند به خشم و تفرقه کمک کنند.
🔹در ادامه این گزارش با طرح این سوال که در هفتههای گذشته کدام سمبلها مطرح بودهاند، آمده است: یک پلیس سفیدپوست یک مرد سیاهپوست را با گذاشتن زانو بر گردن خفه کرده و از پای درآورد و معترضان در واکنش به این امر یک کلیسای قدیمی آن سوی کاخ سفید را به آتش کشیده و تخریب کردند یا با رنگ به مجسمه یادبود لینکلن پاشیدند و تلاشهایی نیز در دیگر شهرها از جمله سیاتل در این راستا صورت گرفت. این گزارش در ادامه به ذکر مواردی مشابه از اعتراضاتی پرداخت که در چند هفته گذشته در سراسر آمریکا، از دانشگاهها یا مراکز علمی یا حتی هالیوود درقبال این تبعیض نژادی صورت گرفتند؛ از جمله حمله به مجسمهها، حذف فیلم بربادرفته از آرشیو شرکت اچبیاو. نویسنده همچنین این سوال را مطرح میکند که آیا این موارد به صورتی موردی بودهاند یا اینکه به یک الگو بدل شدهاند؟ آیا هدف معترضان، پایان دادن به نژادپرستی در آمریکا بوده یا این اقدامات پایانی بر آزادی نهادینهشده یا کثرتگرایی سیاسی در آمریکا بود؟ در انتهای این مقاله نویسنده به آمریکاییها توصیه میکند که در الگوگیری در انقلاب خود از روش خود انقلاب آمریکا و نه انقلاب فرانسه بهرهگیری کنند.
⭕️برندگان و بازندگان در خاورمیانه ، پس از توافق سازش
🔹دیوید ایگناتیوس در مقالهای در روزنامه آمریکایی «واشنگتنپست» نوشت که «دونالد ترامپ» رییسجمهور آمریکا در مراسم امضای توافقنامه عادیسازی روابط امارات و بحرین با رژیم صهیونیستی تلاش کرد تا پیامی را به جهانیان مخابره کند و آن این بود که ایالات متحده بهعنوان نیروی صلح و ثبات در خاورمیانه است؛ اما متأسفانه این یک تصویر خوشبینانه برای گمراهکردن افکار عمومی بود. 🔸دیوید ایگناتیوس اعلام کرد که ایالات متحده در خاورمیانه نفوذ کرده و نیروهای خود را به بهانه مقابله با تروریسم در سوریه، عراق و افغانستان گماشته و حضور نظامیان آمریکا در منطقه در حال کاهش است و خاورمیانه در آینده شاهد کاهش قدرت نظامی آمریکا خواهد بود. ترامپ مدعی شده که میخواهد تعداد نظامیان در خاورمیانه به صفر برسد، اما اگر همه نیروها را بیرون بکشد، اوضاع برای آمریکا بدتر خواهد شد. با نگاهی به بازندگان و برندگان در خاورمیانه، درمییابیم که رژیم اسرائیل بیشترین بهره را از خاورمیانه خواهد برد چراکه این رژیم با امضای توافقنامه با امارات و بحرین توانسته از انزوای خود خارج شود.
🔹برنده بعدی نیز ترکیه است که از عقبنشینی نیروهای نظامی آمریکا سود میبرد. برخی از رهبران عرب ترکیه را دشمن بزرگی برای ثبات منطقه میدانند چراکه نیروهای ترک در سوریه، لیبی و عراق پیشروی کردهاند. سران عرب از نفوذ ترکیه در حلب، موصل، طرابلس و موگادیشو ابراز نگرانی میکنند.
🔸اما بزرگترین بازنده در خاورمیانه عربستانسعودی است. تأثیر عربستان امروز در خاورمیانه مانند گذشته نیست و در سایه ولیعهدی «محمد بنسلمان» علاوه بر اینکه سعودیها محبوبیت خود را در واشنگتن از دست دادند، در یمن، لبنان، سوریه، پاکستان و دیگر کشورهایی که ایدئولوژی و سرمایه عربستان بهعنوان مرکب قدرت بود نیز دچار عقبگرد و پسرفت شدند.
🔹محورهای جنگ در خاورمیانه هنوز شکننده است چراکه درگیریها میان ترامپ که میخواهد نیروهای خود را از منطقه بیرون بکشد و پنتاگون که اصرار به ماندن نیروهای نظامی برای ثبات منطقه دارد، همچنان ادامه دارد.
🔸در افغانستان نیز برندگان، اشرار هستند. نیروهای طالبان که سرمست پیروزی خود هستند، به وعدههای خود در خصوص کاهش خشونت و سرکوب گروه تروریستی «القاعده» عمل نکردند. پیش از این ترامپ وعده داده بود که در صورت فراهمشدن شرایط، نیروهای آمریکایی را تا ماه می از منطقه بیرون بکشد.
⭕️ صلحی برای افزایش خشونت
🔹بالماسکه قرارداد امارات و بحرین با رژیم صهیونیستی، بیش از آن که قراردادی برای صلح باشد، همپیمانی رسمی میان دولتهای حامی تروریسم با رژیمی است که بنیانش بر ترویج خشونت و وحشت بنا شده است. در این میان واسطهگری آمریکا برای این قرارداد که تروریسم بخشی از راهبرد این دولت در عرصه بینالمللی است، نشان دهنده آیندهای تاریک برای منطقه و حتی جهان است. 🔸سیاست چند دهه گذشته کشورهای مرتجع حاشیه جنوبی خلیج فارس در حمایت از گروههای بنیادگرا و به ویژه در یک دهه گذشته در عراق و سوریه، به روشنی حاکی از آن است که خشونت بخشی از راهبرد این شیخنشینها در نیل به اهدافشان است. از آن طرف رژیم صهیونیستی نیز کارنامه سیاهی در ترور شخصیتهای مختلف دارد. از رهبران گروههای مقاومت فلسطینی گرفته تا دانشمندان هستهای در ایران و بسیاری از کشورهای منطقه. 🔹در این میان واسطهگری ایالات متحده نیز قابل توجه است. دولت آمریکا اگرچه تا پیش از ترور شهید سلیمانی تلاش داشت با استفاده از گروههای نیابتی از حربه تروریسم استفاده کند، اما با ترور فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، اعلام کرد که تروریسم بخشی از راهبرد این دولت برای تحقق اهدافش در عرصه جهانی است.از آن جایی که قرارداد صلح میان امارات و رژیم صهیونیستی، در تمامی شقوق سیاسی، اقتصادی، فناوری و حتی امنیتی است، از این پس باید منتظر همافزایی این دولتها در بهرهگیری از ابزار خشونت و تروریسم باشیم. 🔸 چراکه سران این دولت ها به استمرار سیاست موسوم به هرج و مرج سازنده (که از سوی کاندولیزا رایس وزیر امور خارجه وقت دولت جرج بوش پسر ارائه و در عمل موجبات خرابکاری و ویرانی را در سراسر غرب آسیا و شمال آفریقا در قالب پروژه هایی همچون بهارعربی و پروژه تکفیری موجب شد)کمک می کنند و به آن دوام می بخشند.
⭕️ ماشه بی فشنگ ترامپ
🔹پس از چین و روسیه، تروئیکای اروپا نیز مخالفت خود را با طرح ماشه آمریکا اعلام کرد تا واشنگتن دربازگرداندن تحریم ها علیه ایران تنها تر شود
🔸پس از آن که چین و روسیه به صراحت با هرگونه بازگرداندن تحریم های آمریکا علیه ایران مخالفت کردند سه کشور اروپایی نیز روز گذشته در بیانیه ای با تصمیم آمریکا برای بازگرداندن تحریم های لغو شده تحت قطعنامه 2231 مخالفت کردند تا آمریکا تنها تر از قبل بماند .اروپایی ها که در این دو سال به تعهدات اقتصادی خود در برجام عمل نکرده اند این بار در بیانیه ای رسمی از شورای امنیت خواستند که تعلیق تحریمها علیه ایران در راستای توافق هستهای بعد از تاریخ ۲۰ سپتامبر (امروز) ادامه یابد. کشورهای دیگر عضو شورای امنیت و غیر شورای امنیت نیز به تدریج ظرف امروز و فردا مخالفت خود را علنی خواهند کرد و در این میان این آمریکای ترامپ است که قرار بود بر اساس شعار ترامپ در انتخابات 2016 «اول» جهان باشد اما این گونه مفتضحانه نظاره گر پشت کردن دوستان و دشمنانش به خواسته کودکانه اش خواهد بود. 🔹یکی از نکات مهم در بازگشت قطعنامه های گذشته موضوع تشکیل کمیته تحریم ها بر اساس قطعنامه 1737 است جایی که بر اساس بند 8 آن باید همه اعضای شورای امنیت مشارکت داشته باشند . اقدامی که به نظر می رسد با توجه به مخالفت اکثریت قاطع اعضای شورا عملی نباشد . در همین زمینه، یک مقام سازمان ملل متحد میگوید ،شورای امنیت درخواست آمریکا برای تشکیل کمیته ناظر بر اجرای تحریمهای ایران را نخواهد پذیرفت. وی با طعنه گفت: «آمریکا در دنیای موازی دیگری سیر میکند که در آن تصمیمهای یکجانبه روی اقدامات چند جانبه سلطه دارند.»
⭕️ روزمان را با قرآن آغاز کنیم
🔹هفته دفاع مقدس ایام الله است
🔸[سوره إبراهيم (14): آيه 5]
وَ لَقَدْ أَرْسَلْنا مُوسى بِآياتِنا أَنْ أَخْرِجْ قَوْمَكَ مِنَ الظُّلُماتِ إِلَى النُّورِ وَ ذَكِّرْهُمْ بِأَيَّامِ اللَّهِ إِنَّ فِي ذلِكَ لَآياتٍ لِكُلِّ صَبَّارٍ شَكُورٍ (5)
همانا موسى را همراه معجزاتى (به سوى مردم) فرستاديم (و به او گفتيم:) قومت را از تاريكىها به سوى نور خارج ساز و روزهاى (نزول قهر يا لطف) خدا را به آنان يادآورى كن، همانا در اين (يادآورى) براى كسانى كه صبر و مقاومت و سپاس فراوان داشته باشند نشانههايى از قدرت الهى است.
🔹🔹بیانات امام خامنه ای در دیدار دستاندرکاران راهیان نور
۱۳۹۵/۱۲/۱۶
🔸یک نکته این است که ما یاد روزهای بزرگ را نباید بگذاریم به دست فراموشی سپرده بشود. روزهای بزرگ هر کشوری و هر ملّتی آن روزهایی است که یک حادثهی الهی به وسیلهی مردم و با دست مردم در آن انجام گرفته است. ذَکِّرهُم بِاَیّامِ الله؛ خداوند متعال در قرآن دستور میدهد به پیغمبر که آنها را به یاد ایّامالله بینداز. ایّامالله همین روزهای بزرگ تاریخساز است. خب، هشت سال دفاع مقدّس -به یک معنا هر روزش را حساب کنیم- جزو این ایّامالله است؛ نباید بگذاریم که این حوادث به دست فراموشی سپرده بشود. قرآن ما را تعلیم میدهد؛ این یادهایی که در قرآن شده است: وَ اذکُر فِی الکِتبِ ابراهیم ؛وَ اذکُر فِی الکِبِ موسی؛وَ اذکُر فِی الکِتبِ اِدریس؛وَ اذکُر فِی الکِتبِ مَریَم؛ نباید بگذاریم فراموش و دیگر داستانها در قرآن چقدر تکرار شده؛ باید به یاد آورد، باید نگذاشت فراموش بشود. ما البتّه در این زمینه شاهد تلاشهایی هستیم. من به آقای سرلشکر باقری خیلی خوشبینم و خیلی اعتماد دارم و گفتند که این کارها را داریم میکنیم یا کردهایم.
🖊رجبعلی بازیاد
⭕️ نقش یک ژنرال بازنشسته آمریکایی در ترور سردار سلیمانی
🔹«باب وودوارد» روزنامهنگار مطرح آمریکایی در بخشی از کتاب خود به نام «خشم»، روایتی از نحوه تصمیمگیری دونالد ترامپ برای ترور سردار شهید حاج قاسم سلیمانی ارائه داده است. پیشازاین منابع خبری به نقش مایک پومپئو در مجاب کردن ترامپ برای ترور سردار سلیمانی اشاره کردهاند، اما وودوارد در کتاب خود برای نخستین بار به نقش «جک کین»، معاون اسبق رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا در این خصوص هم اشاره کرده است. 🔸طبق مفاد کتاب، زمانی که ترامپ در سال ۲۰۱۶ بهتازگی بهعنوان رئیسجمهور منتخب آمریکا رأی آورده بود، جک کین با او درباره حاج قاسم صحبت کرده بود. کین علاوه بر این، تلاشها و بیمهای دولت جورج بوش برای مقابله با سردار سلیمانی را برای ترامپ بازگو کرده بود. طبق مندرجات این کتاب، کین به ترامپ گفته بود تیم امنیت ملی بوش از او برای تخریب دو پایگاه در ایران که محل استقرار نیروهای سردار سلیمانی بود، اجازه خواسته بودند، بوش با این درخواست مخالفت کرده بود».