eitaa logo
جهادگران تبیین
887 دنبال‌کننده
3.2هزار عکس
1.8هزار ویدیو
220 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
❇️چرا پاسداشت دفاع مقدس اهمیت دارد؟! حفظ و پاسداشت هر پیروزی سبب می‌شود پیروزی‌های دیگری شبیه همان مدل حاصل شوند؛ به همین دلیل الگوسازی از افتخارات گذشته همواره مورد توجه ملت‌ها و حکومت‌ها بوده است. گزاره‌های خبری: 1ـ در طول ۲۰۰ سال گذشته سابقه نداشته است کشور ما در یک جنگ درگیر باشد و بدون از دست دادن حتی یک وجب خاک سرزمین، جنگ را به پایان ببرد. پس حفظ دستاوردهای دفاع مقدس مهم است، چون موجب حفظ امنیت ملی می‌شود. ۲ـ در عرصه‌های نظامی، در رشد خودکفایی و موفقیت در تولید محصولات بومی، حتی با کیفیت بالاتر از مدل‌های جهانی، وضعیت بهتری نسبت به سایر عرصه‌ها داریم. این پیشرفت‌های نظامی از ابتدا با تحریم‌های حداکثری همراه بوده است؛ بنابراین پیروی از این الگو نیز می‌تواند کشور را به استقلال اقتصادی برساند. ۳ـ با بررسی خاطرات و زندگی‌نامه شهدای مدافع حرم، این نکته حاصل می‌شود که آنها از اسطوره‌های دفاع مقدس همچون همت، خرازی، باکری، ابراهیم هادی و هزاران شهید دیگر الگو گرفته‌اند و خودشان را با آن الگوها تطبیق و رشد داده‌اند، پس دفاع مقدس یک ظرفیت منحصربه‌فرد کادرسازی و تربیت نیرو برای کشور، انقلاب و اسلام است. نکته پایانی: در بسیاری از موزه‌ها دیده می‌شود که ظروف سفالی، ابزارهای نظامی، ابزارهای تأمین معاش، لباس‌ها و... مربوط به صد سال پیش یا هزار سال و بالاتر را نگهداری می‌کنند تا بتوانند آداب و رسوم گذشتگان را برای نسل‌های جدید بازگو کنند، حال اینکه چقدر موفق شوند روحیات و الگوهای گذشته را در حفظ و حراست از کشورشان منتقل کنند، جای مطالعه دارد؛ اما دستاوردهای چهل ساله دفاع مقدس اکنون در مقابل چشم همگان است و همه جهانیان می‌بینند که الگوسازی و بهره‌گیری از ارزش‌های دفاع مقدس توانسته است نظام اسلامی را به خودباوری، ایستادگی و استقلال در زمینه‌های مختلف برساند. حضرت امام خمینی(ره) در مورد تأثیر الگوی دفاع مقدس بر ایستادگی در مقابل زورگویان می‌فرمایند: «ما در جنگ به این نتیجه رسیده‌ایم که باید روی پای خودمان بایستیم.» ✍️ فرهاد مهدوی
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
چهلمین سالگرد دفاع مقدس ؛ قسمت چهارم تجربه موفق اعتماد به جوانان و ضرورت تشکیل دولت جوان حزب الهی
❇️ اقدامی در جهت توسعه عمق راهبردی! 🔹بعد از معتبرسازی تهدیدات نامتقارن علیه دشمن که با تکیه بر سازمان رزم ناهمتراز در خلیج فارس و تنگه هرمز و عدم توانایی دشمن در جهت مقابله با آن به وجود آمد، دشمن تلاش داشته با تغییر راهبرد خود که متکی بر برتری در دریاهای آزاد بوده را تبدیل به یک مزیت نسبی برای فشار بر ایران نماید. 🔸 در این خصوص اعلام دریادار تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه در گفتگوی ویژه خبری مبنی بر الحاق شناور اقیانوس پیما ۶۵ متری با قابلیت حمل بالگرد به این نیرو در آینده‌ای نزدیک اقدامی در جهت انسداد راهبردی برای دشمن در آب‌های آزاد است. 1️⃣ این خبر به مفهوم تلاش در جهت توسعه عمق راهبردی نیروی دریایی سپاه است؛ به گونه‌ای که بتوانند از منافع جمهوری اسلامی ایران در دریای عمان، اقیانوس هند و حتی تا خلیج عدن و دریای سرخ صیانت نماید. 2️⃣ دشمن در دکترین امنیتی خود در منطقه سعی نموده عدم توانایی در مقابله با تهدید نامتقارن را با استقرار در دوردست‌ها غیر معتبر نماید؛ حال توسعه تهدیدات نامتقارن به دوردست‌ها این مزیت را از دشمن سلب می‌کند. 3️⃣ ضعف در تولید تهدید نامتقارن علیه دشمن در آب‌های دوردست و عمیق باعث شده است تا دشمن فرصتی برای ایجاد مخاطره علیه منافع جمهوری اسلامی خصوصاً در حوزه کشتیرانی بدست آورد؛ اکنون با این قابلیت موازنه تهدید در آب‌های دور معکوس خواهد شد. 4️⃣ حضور در اقیانوس و بهره‌برداری از شناورهایی با این قابلیت به هیچ عنوان در تزاحم با مأموریت نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی نیست؛ چراکه بکارگیری از شیوه‌های رزم ناهمتراز در آب‌های دوردست تنها متکی به سازمان رزم نامتقارن بوده که صرفاً در اختیار نیروی دریایی سپاه است. 💢 این موضوع نشان می‌دهد جمهوری اسلامی تمامی تمرکز خود را بر استراتژی مقاومت فعال گذاشته است و این پیامی آشکار به طرفی است که بخواهد با تکیه بر ظرفیت نظامی کلاسیک خود منافع ایران را جایی که فکر می‌کنند جمهوری اسلامی فاقد راهبرد و قدرت تهاجمی است به خطر اندازد. حال با تکیه بر این قابلیت راهبردی، تهاجم نامتقارن ایران به عمق توسعه یافته و دایره تهدیدات امنیتی ایران برای طرف گستاخ وسیع‌تر خواهد شد.
11.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❇️🎥 جمله کمتر شنیده شده از صدام، ۶ ماه قبل از آغاز جنگ با ایران: عراق آماده است با زور، اختلافات خود را با ایران حل کند!
بسم الله الرحمن الرحیم یا قاضیَ الحاجات امروز دوشنبه ۷ مهر ۱۳۹۹ شمسی ۱۰ صفر ۱۴۴۲ هجری قمری ۲۸ سپتامبر ۲۰۲۰ میلادی
21.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❇️ پژواک شماره 11 🔹چرخش 180 درجه ای پدر خواندن 1
❇️ | گزینه های احتمالی 🔻 شخصیت هایی که تاکنون رسانه‌ها به ‌عنوان گزینه‌های انتخابات ۱۴۰۰ معرفی کرده اند. 🔹 گرچه برخی از گزینه های فوق احتمال نامزدی شان برای ریاست جمهوری ۱۴۰۰ تکذیب کرده کرده اند
❇️ موضوع: پیغام فتح| مقابله ایران با ارتش اینترنشنال ❌ در شروع جنگ تحمیلی ارتش عراق 2750 تانک و 340 هواپیما داشت، ولی وقتی جنگ تمام شد 4 هزار تانک و 600 هواپیما داشت و تبدیل به ششمین نیروی هوایی بزرگ جهان شده بود.
خوئینی.pdf
200.4K
🌀نسخه pdf ✅ یادداشت ✍️خوئینی‌ها از کدام اصلاحات می‌گوید؟! ❇️ دکتر یدالله جوانی/ کارشناس مسایل سیاسی
❇️به بهانه تکرار مناقشه تاریخی (قسمت اوّل) 🔻 قره‌‌باغ نام منطقه‌ای در همسایگی ایران در ناحیه شمالی است که به دلایل مختلف از دیرباز تاکنون همواره مورد توجه بوده است. قره‌‌باغ (به ترکی آذربایجانی) یا آرتساخ (به زبان ارمنی) نام منطقه‌ای کوهستانی در همسایگی شمال ایران است. 🔹 این نام برگرفته از دو کلمه قره و باغ است؛ بر خلاف تصور عموم کلمه «قره» در ترکی علاوه بر معنای سیاه، به معنای بزرگ نیز هست و کلمه «باغ» نیز به همان معنی مصطلح در فارسی است. از این‌رو، قره‌ باغ به منطقه یا محلی گفته می‌شود که در آنجا باغ‌های وسیع و انبوه وجود داشته و رنگ سبز درختان نیز متمایل به سیاه است 🔻 : 🔹 منطقه قره‌‌باغ در همسایگی شمال‌غرب ایران و در شمال رود ارس قرار دارد. قلمرو این منطقه از رشته‌کوه‌ قفقاز کوچک شروع شده و تا اراضی واقع در میان رودهای ارس و کر ادامه می‌یابد. این منطقه کوهستانی مساحتی بالغ بر ۴،۳۷۸ کیلومترمربع دارد و بر اساس آخرین سرشماری انجام گرفته در سال ۱۹۸۹، شمار جمعیتی آن در حدود ۱۸۹۰۲۹ نفر بوده است. ادامه دارد... .
: قسمت دوم منطقه قره‌‌باغ در دوران صفویه جز قلمرو ایران محسوب می‌شد، اما پس از انعقاد قرارداد گلستان و ترکمنچای به روسیه تزاری واگذار شد. روس‌ها پس از انعقاد این دو قرارداد، ارامنه ایرانی را به مناطق تحت تسلط خود کوچانده و مناطق مسلمان‌نشین ایروان و قره‌‌باغ را برای اسکان ارامنه تازه‌وارد در نظر گرفتند. به دنبال وقوع جنگ‌های عثمانی و روسیه، جمعیت ارامنه مناطق شرقی امپراطوری عثمانی با روس‌ها متفق شده و علیه دولت عثمانی وارد جنگ شدند. به دنبال پیروزی‌های ارامنه در این جنگ، مجبور به مهاجرت به داخل مرزهای روسیه شده و ترکیب جمعیتی خان‌نشین ایروان و قره‌باغ را به نفع ارامنه تغییر دادند. 🔹 پس از این واقعه، قره‌‌باغ به منطقه‌ای عمدتا ارمنی‌نشین تبدیل شد، ولی با استقلال ارمنستان و آذربایجان از امپراطوری روسیه در سال ۱۹۱۸ اختلاف بر سر حاکمیت این منطقه آغاز شد. با تثبیت سلطه و قدرت اتحاد جماهیر شوروی، این حکومت در سال ۱۹۲۳ اوبلاست (استان) خودمختار قرهباغ کوهستانی را درون جمهوری سوسیالیستی آذربایجان شوروی ایجاد کرد. 🔻 🔹 امروزه نیز مقام‌های این منطقه خودمختار خود را کشوری مستقلی می‌دانند، ولی با این وجود سازمان ملل نیز هنوز این ناحیه را بخشی از خاک جمهوری آذربایجان می‌داند و در مکالمات رسمی و غیر رسمی در جهان (از جمله ایران) در هنگام نام بردن از این ناحیه یا رهبران آن، با لفظ «خودمختار» بیان می‌شود.