نکته هایی درباره حدیث فوق :
انطباق حدیث امام کاظم(ع) بر نهضت امام خمینی، از سوی برخی فقیهان معاصر صورت گرفته است که به دو نمونه اشاره می شود .
⬅️ مرحوم آیه الله محمد محمدی ری شهری، در بحث از این روایت می نویسد:
روایتی از امام کاظم(ع) نقل شده که وقتی در کنار سایر روایاتی که در رابطه با پیش بینی انقلاب اسلامی ایران است قرار می گیرد، بطور روشن دلالت می کند بر اینکه جرقه این انقلاب از قم زده می شود و این انقلاب از سوی ابر مردی که از قم برخاسته است، رهبری می گردد... این روایت کاملاً با انقلاب اسلامی ایران به رهبری امام خمینی منطبق است (محمدی ری شهری، 1361، ص 61 -62).
در میزان الحکمة نیز در عنوان الثورة من مدینة قم، همین حدیث را آورده است (محمدی ری شهری، 1362، ج 1، ص 573، خ 2231).
⬅️ آیت الله نوری همدانی، در درس خارج فقه خویش کتاب الجهاد، در بررسی و نقد و رد روایاتی که هرگونه قیام در عصر غیبت تا ظهور حضرت مهدی(عج) را نفی می کند، دلایل متعددی آورده است. وی به همین حدیث در پاسخ آن روایات استناد می کند و درباره محتوای حدیث می گوید: «خیلی ها این قیام را به انقلاب اسلامی ایران تعبیر کرده اند» (ر. ک: مدرسه فقاهت).
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
🔖خسته تر از من نمی توانید پیدا کنید لکن...
خدمتگزاران به جمهوری اسلامی در هر پست و مقامی که باشند، خدمت با اخلاصشان و صبر و تحملشان بر مشکلات و دشواریهای انقلاب افضل طاعات است و هر وقت در اثر کوشش و تلاش در خدمت خسته شدند با تذکر و توجه به این جمله امام که فرمود:
«اگر همه عالم را بگردید، خسته تر از من نمی توانید پیدا کنید، لکن خدمت به اسلام و مسلمین از همه چیز مهمتر است»
با این جمله رفع خستگی نمایند، بلکه خستگی را به خود راه ندهند.
امام خمینی ، جمله مزبور را در ضمن فرمایشاتشان خطاب به فرمانده لشکر 64 ارومیه در اوایل انقلاب در حادثه ناگوار نقده (در آذربایجان غربی) که در اثر خیانت بعضی از اعضای دولت موقت اتفاق افتاده بود، ایراد فرمودند.
منبع: مجله پاسدار اسلام – ش 45، ص 30.
🏴#درمحضرامامخمینیره
🏴🏴🏴🏴🏴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فیلم | اشاره رهبر انقلاب به سرود سلام فرمانده
🔹در این سرودی که این روزها درباره امام عصر و سلام به حضرت بقیه الله است ببینید مردم چکار دارند می کنند
🔹این ها دلیل رویگردانی مردم از دین است یا به عکس؟
#رهبر_انقلاب
✍ قسمتی از وصیتنامه بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی:
🍃 ما مفتخریم و ملت عزیز سرتاپا متعهد به اسلام و قرآن مفتخر است كه می خواهد #حقایق_قرآن را از مقبره ها و گورستانها نجات داده و به عنوان بزرگترین نسخه #نجات دهنده بشر به کار گیرد.
🍃 ما مفتخریم پیرو مذهبی هستیم كه #رسول_خدا مؤسّس آن به امر خداوند تعالی بوده و #أمیرالمؤمنین علی بن أبیطالِب عَلیهِ السَّلام، این بنده رها شده از تمام قیود، مامور رها كردن بشر از تمام اغلال و بردگیها است.
🍃 ما مفتخریم كه #نهج_البَلاغِه كه بعد از #قرآن بزرگترین دستور زندگی مادی و معنوی و بالاترین كتاب رهایی بخش بشر است و دستورات معنوی وحكومتی آن بالاترین راه نجات است، از #امام_معصوم ما است.
🍃 ما مفتخریم كه اَئمّه معصومین، از #علی_بن_أبیطالِب گرفته تا منجی بشر حضرت #مهدی_صاحب_الزمان (عَلَیهِم آلافُ التَّحیّاتِ و السَّلام) كه به قدرت خداوندِ قادر، زنده و ناظر امور است، اَئمّه ما هستند.
🍃 ما مفتخریم كه #أدعیّه حیاتبخش كه آن را «قرآن صاعد» می خوانند از اَئمّه معصومین ما است. ما به «مناجات شعبانیه» و «دعای عرفه» و «صحیفه سجادیه» این زبور آل محمّد و «صحیفه فاطمیّه» كه كتاب الهام شده از جانب خداوند تعالی به #زهرای_مرضیه سَلامُ اللَّهِ عَلَیها می باشد از ما است.
🍃ما مفتخریم كه #باقرالعلوم بالاترین شخصیت تاریخ است و كسی جز خدای تعالی و رسول او و ائمه معصومین عَلَیهِم السَّلام مقام او را درک نكرده و نتوانند كرد.
🍃 و ما مفتخریم كه مذهب ما #جعفری است و #فقه ما كه دریای بی پایان است، یكی از آثار اوست...
🌹🌹🌹🌹🌹
▫️ أَلسَّــلٰامُ عَلَیـکَ یٰا عَلی اِبنِ موسَـی أَلرّضٰا
#میلاد_امام_رضا
🌸خدا میخواست لطفت تا قیامت بیکران باشد
🌸به دنیا آمدی تا شیعه با تو در امان باشد...
🌸به دنیا آمدی تا یک علی هم سهم ما گردد
🌸به دنیا آمدی تا یک نجف در خاکمان باشد!
✨میلاد هشتمین امام، هفتمین قبله و دهمین کشتی نجات،حضرت علی بن موسی الرضا علیه السلام را به محضر مولایمان #امام_زمان ارواحنا فداه و منتظران حضرتش تبریک میگوییم.
#امام_رضا
اَللّهُــــمَّ_عَجـِّــل_لِوَلیِّــــکَ_الفَـــــرَج🎋