#مهم
🔴وزارت کشور اسامی نامزدهای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری را اعلام کرد
اسامی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری (به ترتیب حروف الفبا):
آقای «مسعود پزشکیان»
آقای «مصطفی پورمحمدی»
آقای «سعید جلیلی»
آقای «علیرضا زاکانی»
آقای «امیرحسین قاضیزاده هاشمی»
آقای «محمدباقر قالیباف»
#شهید_جمهور
#انتخابات
🆔 @tabloysiasi
اردشیر خان حالا آرووووم ارتفاع رو کم کن بیا پایین که اسنپ منتظره🤔😁
#لاریجانی
🆔 @tabloysiasi
وقتی ۱۰ روز منتظر تپسی موندی و
آخرش راننده سفرو لغو میکنه... 🫠
#لاریجانی
🆔 @tabloysiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حمایت استاد عزیز حجةالاسلام #شجاعی از دکتر سعید جلیلی در انتخابات ریاست جمهوری؛
من به ایشون رای میدهم.
و ایشان را تبلیغ می کنم
#شهید_جمهور
#انتخابات
#سعید_جلیلی
🆔 @tabloysiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عزیزم اوج نگیر... 😄😄
#لاریجانی
🆔 @tabloysiasi
🔴 برگ زرین دیگری در بیاخلاقی طرفداران آقای نامزد!
بعضیها دور افتادند در ایتا و ادمین کانالهایی را که حامی #دکتر_جلیلی هستند، با بیاخلاقی و جعل عنوان امنیتی، #تهدید میکنند که «اگر پیامهای نقد به آقای نامزد را حذف نکنی، بررسی میکنیم و از سازمان با شما تماس میگیرند و ....»
💢 جهت اطلاع مخاطبان گرامی، فارغ از اینکه کدام فرد را اصلح میدانید عرض میکنم:
1⃣ طبق قانون انتخابات، نشر اخبار رسمی یا مواضع مسئولان نسبت به یکدیگر یا بازخوانی مواضع رسمی یک نامزد، مصداق تخریب #نیست.
برای مثال بازخوانی و بازنشر مواضع نامزدها در برجام، منع قانونی ندارد.
2⃣ سازمانهای رسمی به هیچ وجه حق جانبداری علنی از هیچ نامزدی را ندارند و این رفتارهای کودکانه و احمقانه، قطعا از سوی دستگاههای رسمی نیست.
لذا حتماً و حتماً در صورت مواجه شدن با چنین جاعلانی که قیافهی فرد امنیتی به خود گرفته و تهدید میکنند، حتما پیامهای آنها را به شخصی خودتان فروارد کرده و همچنین از صفحهی چت، عکس بگیرید تا رسیدگی شود؛
3⃣ به ستادهای آقای نامزد توصیه میکنیم اگر این کودکانهها از سمت آنها است، متوقف کنند و اگر نیست، رسماً اعلام برائت نمایند.
⭕️ چنین مواردی میتواند از سویی به کاهش میزان مشارکت و از سوی دیگر به خراب شدن ویترین فضای سیاسی کشور در نظر جامعه منجر شود.
✍️ تمدننگار | شکوهیانراد
#شهید_جمهور
#انتخابات
🆔 @tabloysiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ جلیلی در نگاه خواص
🔶️ از علی لاریجانی تا علیرضا زاکانی همگی جلیلی را فرد سالم و کارآمدی میدانند
🔷️ نظرات چهره های شاخص سیاسی و علمی درباره دکتر سعید جلیلی
#شهید_جمهور
#انتخابات
#سعید_جلیلی
🆔 @tabloysiasi
🔴 پخش زنده آیین قرعهکشی برنامههای تبلیغاتی رادیویی و تلویزیونی ۶ نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری امشب بعد از خبر ۲۱ از شبکه یک سیما
🆔 @tabloysiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در آستانه شروع به کار ستاد های انتخاباتی، این ویدئو منتشر شده از وعده های نجومی سعید #جلیلی به هواداران و اعضای ستاد خود، مورد توجه کاربران قرار گرفته است.
#شهید_جمهور
#انتخابات
#سعید_جلیلی
🆔 @tabloysiasi
آقای پزشکیان
ما #به_عقب_برنمیگردیم
ما به دولت غربگرای غربگدا بر نمیگردیم
قطار انقلاب در حرکت است
🗣 علی بازگشا 🇮🇷
#شهید_جمهور
#انتخابات
🆔 @tabloysiasi
نظر منم با داماد پناهیان یکیه
بنظرم دنبال کسایی که با برجام و وزیر شدن ظریف موافق بودن نریم
پس تا اینجا دور قالیباف و پزشکیان رو خط میکشیم ❤️
👤 جنلی
#شهید_جمهور
#انتخابات
🆔 @tabloysiasi
🔻اختلاف نظر آقای قالیباف با رهبر معظم انقلاب اسلامی در زمينهی واردات خودرو!
#بصیرت
🆔 @tabloysiasi
چرا جلیلی؟
۱- جلیلی خودش است، نقش بازی نمیکند. وارد بدهبستان ها و تقسیم غنائم نمی شود. به دنبال رای آوری به هر قیمتی نیست. رنگ به رنگ نمیشود و برای خوشامد گروهی، حرفهای باب میل آنها را نمیزند. در یک جمله؛ صادق است و دنبال فریب دادن مردم نیست.
۲- منش و سلوک انسانی و پسندیده یک رییس جمهور، شرط کافی نیست. اما همین شرط لازم را بسیاری از سیاستمداران ما نداشتهاند. شهید آیت الله رییسی کسی بود که به تصدیق دوست و دشمن اخلاق را در رفتار و تعاملاتش رعایت میکرد. از این جهت جلیلی شبیهترین فرد به او در حسن خلق، مردمداری و مردمگرایی است. این را هر کسی که اندکی شناخت از جلیلی دارد، تایید میکند.
۳- جلیلی ایران را دوست دارد و ایران را پیشرفته میخواهد و از همه مهمتر اینکه نقشه راه پیشرفت کشور را میداند. این اشراف را سعيد جلیلی از سالها فعالیت در سطوح مختلف، تشکیل هسته های اندیشه ورز و کارگروههای دولت سایه و مطالعات وسیعش در یک دهه اخیر بهدست آوردهاست.
۴-جلیلی بدلیل فعالیت در شورای عالی امنیت ملی، مجمع تشخیص مصلحت، مرکز بررسیهای جاری دفتر مقام معظم رهبری، شورای راهبردی روابط خارجی و حضور در مجامع تصمیم گیری نظام؛ بیشتر از هرکسی مختصات حکمرانی کشور را میداند و تنها کسی می تواند عَلَمِ تغییر ریل یا بهبود سازوکار حکمرانی را دست بگیرد که قبل از آن چارچوب مناسبات و سازوکار حکمرانی را بداند وگرنه شعار تغییر و تحول دادن راحت است.
۵- جلیلی اهل تعارف نیست. وعده بیخود نمیدهد. تلخی برخورد صادقانه را بر شیرینی رفتار منافقانه ترجیح می دهد. به همین دلیل اطرافیانش به او توهم همه چیزدانی و عالی بودن شرایط را نمی دهند. با حقایق روبرو می شود و مبتنی بر آن تصمیم میگیرد.
۶- چیزی که یک مدیر را به یک حکمران تحول ساز تبدیل می کند؛ شجاعت تصمیمگیری در بزنگاه هاست. افسوس که بسیاری از تصمیمات دکتر جلیلی در شورای عالی امنیت ملی را به خاطر طبقه بندی امنیتی موضوعات نمی توان بیان کرد. اما می توان با قاطعیت گفت که جلیلی عمر ما را با تصمیم نگیری و بلاتکلیف گذاشتن تلف نمی کند.
۷- بسیاری سعی می کنند از جلیلی چهرهای تعامل ناپذیر و خشک ارایه دهند اما جلیلی بر محور پیشرفت ایران اسلامی با همه دغدغهمندان با هر خط و ربطی کار می کند. جلیلی در موضوعات تخصصی از متخصصین با هر سلیقه و نگاه سیاسی استفاده می کند. لیست کابینۀ او برای بسیاری شوک آور خواهد بود.
۸- جلیلی اگرچه خط قرمزها و باید و نبایدهای مشخصی دارد. اما عاقلانه میاندیشد، تصمیم میگیرد و عمل میکند. تصویرسازی برخی افراد از جلیلی به عنوان یک فرد غیرمنطقی؛ توشۀ آخرت جلیلی خواهد بود. اما واقعیت این است که هیچ تصمیمی را از روی جوگیری نمیگیرد.
۹- جلیلی با سابقه سالها مطالعه و کار اجرایی در حوزه روابط خارجی، سفارتخانه های ایران را از مرکز سرویس دهی و تشریفات مدیران به مراکز دیپلماسی اقتصادی و توسعه صادرات غیرنفتی تبدیل می کند. یعنی یک انقلاب واقعی در وزارتخارجه و دستگاه دیپلماسی برای تامین منافع ملی.
۱۰- این را باید اول می گفتم؛ جلیلی با قلب و منطقش پای کار آقاست. منظومه فکری مقام معظم رهبری را به خوبی می داند، می فهمد و عملی می کند. اگرچه ولایت پذیری محض دارد اما در اجرا، فرمانده ای مقتدر است.
۱۱- جلیلی حلقه فساد نمی سازد. مفسد نیست و از همه مهمتر اینکه می داند برای فساد ستیزی باید بسترش را خشکاند و به سراغ علتها رفت. هیچ حاشیه و نقطه سیاهی در کارنامه اش نیست. در حالیکه اگر خیلیها یک سال جایگاه او را داشتند امروز صدها پرونده داشتند. سعید جلیلی جزو امانتدارترین و خودساخته ترین مسئولان کشور در ۴۶ سال گذشته است و حضور او در راس دولت میتواند یک دولت سالم و ضدفساد بسازد که اولین فایده اش برای مردم و کشور خواهد بود.
#شهید_جمهور
#انتخابات
#سعید_جلیلی
🆔 @tabloysiasi
📝 یادداشت میثم ظهوریان نماینده مردم #مشهد در مجلس شورای اسلامی در حمایت از دکتر سعید #جلیلی:
▫️چرا در بین نامزدهای موجود دکتر جلیلی را شایستهتر میدانم؟
۱- فهم درونی شده از مسائل کشور: جلیلی برنامه دارد. برنامه داشتن او به معنای داشتن یک فهم منسجم درونی شده از مسائل کشور و راه حلهای آنهاست، نه جزوه ای که سایرین برایش تهیه کردهاند. چنین فهمی پیشنیاز مؤثر بودن سایر ویژگیهای مثبت مورد نیاز سکاندار قوه مجریه است.
۲- سلامت اقتصادی: جایگاه ریاستجمهوری به معنای دسترسی به میزان قابل توجهی از منابع اقتصادی (شرکتها، پروژهها و ...) است. سلامت اقتصادی شخص رئیسجمهور و شبکه همراه یا مورد وثوق او پیشنیاز استفاده مؤثر از این منابع در راستای منافع ملت است. نگاه طعمهوار به منابع در دسترس رئیسجمهور چه برای کسب منفعت شخصی و چه ایجاد پشتوانه سیاسی مهمترین مانع استفاده از این ظرفیتها در جهت بهبود زندگی مردم است. جلیلی نه تنها یک نقطه سیاه بلکه نقطهای خاکستری هم در کارنامهاش ندارد. این گزارهای است که حتی مخالفینش نیز به آن اذعان دارند.
۳- سلامت سیاسی: جلیلی اهل زد و بندها و بده بستانهای متعارف دنیای سیاست نیست. در عین اینکه با بدنه نسبتاً گستردهای از کارشناسان و متخصصان حوزههای مختلف ارتباط دارد اما باند و حلقه شخصی ندارد. اگرچه ممکن است همین ویژگی موجب شده باشد، به او وصله «اهل تشکیلات نبودن» بچسبد.
۴- آشنایی با سیستم اداری کشور: جلیلی بر خلاف بسیاری از سیاستمداران، نظام اداری کشور را از کف شروع و پلهپله طی کرده است. او از ابتدا مدیر نبوده و بههمین دلیل با آنچه در بدنه و کف دستگاه اداری کشور میگذرد بیگانه نیست.
۵- فهم سیاستگذاری و تصمیمگیری: سِمَت ریاست جمهوری، جایگاهی راهبردی و سیاستگذار است و بیش از مهارت مدیریت پروژه، به قدرت تصمیمگیری و فهم دیدگاههای مختلف نیاز دارد. رئیسجمهور به طور طبیعی در موضوعات مختلف در معرض دیدگاههای مختلف و بعضاً متضاد قرار میگیرد و باید بتواند این دیدگاهها و «هزینه-فرصت» هر کدام را فهم کند و بین آنها انتخاب کند. تجربه جلیلی چه بهعنوان مدیر کل بررسیهای سیاسی دفتر رهبری و معاون اروپا-آمریکای وزارت خارجه و چه در شورای عالی امنیت ملی، سازگار با این اصلیترین ویژگی لازم برای هدایت قوه اجرایی کشور است. مسیری که بعد از سال ۹۲ در دولت سایه هم ادامه داشتهاست.
۶- مبانی فکری منسجم و مستحکم: جلیلی با اینکه سالهاست حضور فعالی در عرصه سیاست داشته و به تبع آن نسبت به موضوعات و حوادث مختلف کشور موضع گرفته، اما در دیدگاههای او نمیتوان اعوجاج و رنگبهرنگ شدن مشاهده کرد. آنچه جلیلی بیان میکند، برخاسته از مجموعهای از مبانی فکری و اعتقادی است. او فاقد چرخشهای اساسی گفتاری و رفتاری است. براساس سنجش جَوّ سیاسی یا برداشت از ذائقه عمومی موضع نمیگیرد. جلیلی از این جهت سیاستمداری قابل اعتماد است. رای دهنده میتواند بفهمد به چه کسی میخواهد رای بدهد یا ندهد.
#سعید_جلیلی
#شهید_جمهور
#انتخابات
🆔 @tabloysiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 هر کی فهمید پزشکیان چی میگه به ما هم بگه 😂😂
شما ۱۰ تا از این لیوان ها میخوای و ۱۰۰ تومن دادی باید ۱۰۰ تا از این لیوانا رو بگیری 😂😂
اگه این حرف رو جلیلی زده بود همین اصلاح طلبا کلی مسخرش میکردن ولی حالا لال شدن
#شهید_جمهور
#انتخابات
🆔 @tabloysiasi
🔴 واکنش فعالان مجازی به صحبت های بسیار ضعیف پزشکیان در گفتگوی ویژه خبری
#انتخابات
🆔 @tabloysiasi