16.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
6.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 *مراکز تجمع و پشتیبانی رزمی صهیونیستها در الجلیل غربی، حیفا، کفرکنا و کرایوت، مورد اصابت دقیق قرار گرفت*
روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی:
🔹️موج ۹۳ عملیات وعده صادق ۴ با رمز مبارک "السلام علیک یا حُجَّهَ الله و دلیل اِرادَتِه" در عصر روز جمعه و تقدیم به مجاهد کبیر سید حسن نصرالله و شیخ احمد یاسین
علیه اهدافی در شمال و قلب سرزمینهای اشغالی به اجرا در آمد.
🔹️مراکز تجمع و پشتیبانی رزمی صهیونیستها در الجلیل غربی، حیفا، کفرکنا و کرایوت، مورد اصابت دقیق قرار گرفت.
🔹️این موج به صورت عملیات مشترک با مقاومت اسلامی و ترکیبی از موشکهای سوخت جامد و مایع، برد بلند و هدایت پذیر و پهپادهای انهدامی صورت گرفته است و به فضل الهی به صورت پیوسته و ممتد و شلیک به شلیک ادامه خواهد یافت.
🔹️اطلاعات و نتایج تکمیلی در ادامه به اطلاع ملت شریف ایران رسانده خواهد شد.
🌐 Tabnak.ir
📡 @Tabnak
4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 *سیاستمدار آمریکایی: ایران هزینه حمله را آنقدر بالا میبرد که هیچکس جرئت تکرار نداشته باشد*
🔹بن رودرز، مقام سابق آمریکایی: ایران میخواهد روشن کند که هزینه حمله به آنها بسیار بالاست تا دیگر مورد حمله قرار نگیرند.
🔹ما اینجا با یک مشکل بزرگ روبرو هستیم. بیایید سعی کنیم دکمه توقف را بزنیم.» اما مشکل اینجاست که وقتی جنگی را شروع میکنی، نمیتوانی تصمیم بگیری کی و با چه شرایطی تمام شود.
🌐 Tabnak.ir
📡 @Tabnak