🔺دلایل انتقال ذخائر طلای هلند از آمریکا و کانادا به انگلیس؛ جنگ ایران تأثیرگذار بود؟
🔹هلند بخش قابلتوجهی از ذخایر طلای خود را در راستای مدیریت ریسک و شرایط پیچیده ژئوپلیتیک و اقتصادی جهان از آمریکای شمالی به لندن منتقل کرده است.
جزئیات بیشتر:
tabnak.ir/005qJL
🌐 Tabnak.ir
📡 @Tabnak
2.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
5.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺سرگردانی مردم در بانکها؛ حواله خریداران دلار با کارت ملی به فردا / نظارت سرزده بانک مرکزی کجاست؟
🔹مدیران نظارتی بانک مرکزی باید با بازرسیهای سرزده از شعب بانک ها، بدون واسطه در جریان روند عرضه ارز به مردم قرار گیرند تا فضا برای نرخسازی دلالان مهیا نشود و بازارساز حضور مؤثر خود را حفظ کند.
جزئیات بیشتر:
tabnak.ir/005qHS
🌐 Tabnak.ir
📡 @Tabnak
تابناک
🔺دیوان عالی حکم ۱۲ سال حبس و مصادره اموال ساعدینیا را تایید کرد 🔹مرکز رسانه قوهقضاییه: حکم پرونده
2.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 سرلشکر وحیدی: سپاه و سایر نیروهای مسلح پاسدار حرمت خون شهدای کوهستک و دیگر شهدای اقتدار ایران اسلامی هستند
پیام فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خطاب به خانوادهای شهدای جنایت آمریکا در مجلس عروسی در کوهستک:
بسم الله الرحمن الرحیم
«وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِينَ قُتِلُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا ۚ بَلْ أَحْيَاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ يُرْزَقُونَ»
🔹️خانوادهای معظم و صبور شهیدان والامقام حمله جنایتکارانه و تروریستی رژیم متجاوز و جنایتپیشه آمریکا به مجلس عروسی در منطقهٔ مظلوم کوهستک استان هرمزگان
سلام علیکم؛
🔹️بار دیگر چهرهٔ خبیث و اهریمنی آمریکا، در اقدامی تروریستی و ضد انسانی، با هدف زدودن شادی و نشاط از صحنه زندگی ملت شریف ایران و ایجاد رعب و وحشت در شهروندان غیرنظامی بیگناه، در معرض جهانیان نمایان شد. این جنایت هولناک که در حریم امن میهن عزیزمان و در میان جمعی از زنان، مردان و کودکان معصوم در یک جشن عروسی رخ داد، نشاندهندهٔ عمق دشمنی و کینهٔ دیرینهٔ دشمنان انقلاب و نظام اسلامی و عجز و ناتوانی آنان برابر بلندای ایستادگی و اراده پولادین مردمان این سرزمین است.
🔹️اینجانب، این ضایعهٔ جانگداز و تأسفبار را به محضر حضرت ولیعصر (ارواحنا فداه)، مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، ملت بزرگ ایران و به ویژه شما خانوادهای داغدار و متألم این جنایت بزرگ، تسلیت و تعزیت عرض مینمایم.
🔹️بیگمان، خون پاک این شهیدان مظلوم که در اوج بیگناهی و مظلومیت، به دست جنایتکاران تاریخ و اشقیای زمانه در خاک و خون غلتیدند، هرگز بی حساب نخواهد ماند و قطعاً گریبان عاملان و آمران این جنایت فجیع خواهد را خواهد گرفت.
🔹️سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و سایر نیروهای مسلح مقتدر جمهوری اسلامی ایران، پاسدار حرمت خون این عزیزان و دیگر شهدای اقتدار ایران اسلامی در جنگهای تحمیلی دوم و سوم امریکایی صهیونی بویژه نبرد هرمز بوده و با قدرت و صلابت هرچه تمامتر، حافظ امنیت و آرامش ملت و مملکت اسلامی خواهند بود.
🔹️از درگاه خداوند متعال برای همهٔ شهیدان این حادثهٔ غم انگیز، علو درجات و همنشینی با پیامبر اعظم(ص) و خاندان مطهر آنحضرت و برای بازماندگان و شما خانوادههای معظم، صبر، شکیبایی و سکینه قلبی توام با ثبات قدم مسئلت داریم.
🔹️ یاد و خاطرهٔ آنان همواره در حافظه تاریخی ملت ایران زنده و جاوید خواهد ماند.
سرلشکر پاسدار احمد وحیدی
فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
🌐 Tabnak.ir
📡 @Tabnak