فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ۵۲ میلیارد دلاری که - با امضای #توافقنامه_پاریس - برای تبدیل شدن به کشوری وابسته به غرب، از جیب مردم هزینه خواهد شد!
🎬 @hadisyasi
آقای صالحی! این خسارت را
شما روی دست ملت گذاشتید
✍ کسی یادش نمی آید که قبل از برجام، امثال آقای علی اکبر صالحی از کاهش ارزش حقوق دریافتی شان گله کنند. او که از معماران برجام است، در گفت و گو با یورونیوز، سر درد دل را باز کرده و گفته "فشار اقتصادی غوغا میکند؛ حقوق من سه هزار دلار بود، الان هفتصد دلار شده است".
🔹تیم ظریف-عراقچی-صالحی و برخی تصمیم سازان و مشاوران پشت صحنه، با انجام پروژه برجام، چه بلایی سر اقتصاد و ارزش پول می آوردند که آقای صالحی می گوید ارزش حقوق دریافتی سی و چند میلیونی اش کمتر از یک چهارم شده و به عبارتی، با 75 درصد کاهش ارزش رو به رو شده است؟!
♦️از دشمن شاد کنی این سخنان و تهییج دشمن به فشار اقتصادی می گذریم. (گفته اند؛ اشک کباب موجب طغیان آتش است). اما جا دارد بپرسیم چرا قبل از برجام و با وجود تحریم ها، تورم آن چنان نبود که آقای صالحی از سقوط 75 درصدی ارزش حقوق دریافتی اش خبر دهد؟
🔹براستی با معجزه و فتح الفتوح برجام (!!) و شرطی سازی اقتصاد ملی به خارج از مرزها، مرتکب کدام اشتباه بزرگ شدند که حالا باید هم از دبّه دشمن بنالند و هم از خسارت های اقتصادی که قبل از برجام سابقه نداشت؛ و البته رویشان نشود که درباره تعطیلی پرخسارت برنامه هسته ای سخنی به میان بیاورند.
♦️در این میان، مدعیان اعتدال اگر انصاف داشته باشند باید بگویند که قبل از انتخابات 92 در نقد عملکرد دولت وقت می گفتند 70 تا 90 درصد مشکلات اقتصادی به سوء مدیریت مربوط می شود و 10 تا 30 درصد آن متاثر از تحریم هاست.
🔹همتای آقای صالحی در مذاکرات، ارنست مونیز وزیر انرژی آمریکا بود که پس از توافق تصریح کرد «این توافق، بخشی از پروژه امنیتی آمریکا برای خاورمیانه است». یعنی اصلا مسئله اصلی آنها برنامه هسته ای صلح آمیز ایران نبود، بلکه برجام، آغاز اجرای پروژه مهار اقتدار منطقه ای ایران بود.
♦️مونیز همچنین گفته بود "همه تعهدات خود را دربرجام انجام دادهایم(!؟) نگرانیم عملی نشدن توقعات، نظر مردم ایران را به این توافق مهم عوض کند". نگرانی او درست بود. اکنون ملت ایران، به اندازه 40 سال قبل، از آمریکا منزجر و متنفرند؛ اما با خسارتی که طیف سهل اندیش و خوش خیال و آلوده به نفوذ، روی دست کشور گذاشتند.
@hadisyasi
پاداش 400 میلیون تومانی
برای کاهش 75 درصدی ارزش پول ملی
✍ آقای صالحی عضو تیم مذاکرات برجام به یورونیوز گفت "فشار اقتصادی غوغا میکند؛ حقوق من سه هزار دلار بود، الان هفتصد دلار شده است".
🔹اما میان مردم عادی و امثال آقایان صالحی و ظریف، سه تفاوت مهم وجود دارد: نخست اینکه تیم مذاکره کننده و دولت، به اعتبار تنظیم توافقی خسارت بار و سوء مدیریت، مقصر وضع اقتصادی موجود هستند. ثانیا حقوق مردم عادی نه بالای 30 میلیون که زیر 3 میلیون تومان است.
♦️سوم اینکه، صالحی و ظریف، بهمن 94 از روحانی نشان درجه یک شجاعت و لیاقت به همراه ۱۰۰ سکه بهار آزادی دریافت کردند. عراقچی و تختروانچی هم ۷۵ سکه بهار آزادی دریافت کردند. در این مراسم مجموعا 750 سکه اعطا شد.
🔹 اگر مردم در اثر برجام، خسارت دیدند و به قول صالحی، ارزش پولشان 75 درصد کاهش یافته، اما شخص آقای صالحی یکصد سکه طلا (به ارزش 400 میلیون تومان) دریافت داشته است. چاه برجام اگر برای مردم آب نداشت، برای بانیان آن سکه داشت.
♦️سکه قبل از برجام، زیر 900 هزار تومان بود و در پسا برجام (حتی قبل از خرج آمریکا از توافق) به 4 میلیون (450 درصد افزایش) صعود کرد!
@hadisyasi
🔴سرکاری جدید اروپا برای غربگرایان ایران
آقای عراقچی با اعلام اینکه ایدههای جدید اروپایی در راه است، عملاً پایان پروژه SPV را اعلام کرده است.
پرسش این است که اروپاییها با "ایدههای جدید" قرار است تا کی این بزرگواران را سر بدوانند؟
این جمله رهبر انقلاب را باید بر سردر وزارت خارجه نصب کرد: "نباید معطل بسته اروپایی ماند"
* سیدیاسر جبرائیلی *
@hadisyasi
🚩 تخلف در سازمان هدفمندی یارانهها؛ ارسال گزارش به قوه قضائیه
کوچکینژاد، رئیس کمیته تحقیق و تفحص از سازمان هدفمندی یارانه:
🔹در روند تحقیق و تفحص از سازمان هدفمندی یارانهها مدارکی دال بر تخلف در این سازمان وجود دارد
🔹از سال 89 باید حدود 310 هزار میلیارد تومان به این سازمان وارد میشد
🔹 دستگاههایی که باید این رقم را به سازمان پرداخت میکردند حدود 50 هزار میلیارد تومان را پرداخت نکردند که از دستگاهها خواسته شده علت پرداخت نکردن این رقم را به کمیته تحقیق و تفحص اعلام کنند.
🔹 30 درصد از منابع حاصل از هدفمندی یارانهها باید به برخی از دستگاهها که طبق قانون وظایفی به آنها محول شده بود، پرداخت میشد
🔹 تنها 3 درصد از این 30 درصد پرداخت شده که به دنبال علت این موضوع هستیم.
🔹 به طور نمونه از 10 درصد یارانهای که باید به حوزه بهداشت پرداخت میشد، فقط یکو نیم درصد از آن پرداخت شده است که این نیز تخلف است.
@hadisyasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هشدار ویدئویی حزبالله به صهیونیستها: گستاخی کنید پشیمان میشوید
@hadisyasi ایتا
Sapp.ir/hadisyasi سروش
🔴هشدار درباره عواقب محاکمه نشدن آقای ظریف
✍یاسر جبرائیلی
🔹آقای جهانبخش ایزدی درباره سخنان دکتر ظریف پیرامون پولشوئی در ایران به روزنامه اعتماد گفته است: "عموما وزیر خارجه یك كشور نبايد در مورد مسائل داخلی آن كشور اظهارنظر كند. به هر حال وزير خارجه رييس ديپلماسی كشور است و معمولا سخنان ايشان از يك جهت بايد نسبت به نظام سياسی حامیگرايانه باشد و از سويی ديگر به صورت عريان نبايد مستندی برای بهرهبرداری محافل رسانهای و ديپلماتيك و احتمالا محافل مخالف كشورش باشد."
🔹حرف آقای ایزدی کاملا درست است. اما این بایدها و نبایدهایی که ایشان برشمردهاند، یک پیششرط دارد و آن اینکه وزیر خارجه مورد نظر، در پی تامین منافع ملی باشد.
وقتی فردی خطاب به محمد البرادعی التماس میکند که برای پیروزی جریان متبوعش در انتخابات نیازمند امتیاز خارجی است، وقتی فردی در میانه مذاکره با دشمن، در مهمترین دانشگاه کشورش خطاب به دانشجویان میگوید آمریکا ظرف ۱۰ دقیقه می تواند تمامی تاسیسات نظامی ما را از کار بیندازد، وقتی فردی بدون سند و به دروغ، آنهم در میانه فشار خارجی برای تصویب یک سری لوایح استعماری، کشورش را به پولشوئی متهم میکند، آیا میتوان گفت که هدفش تامین منافع ملی است؟
🔹من تاکنون درباره آقای ظریف لفظ خائن را به کار نبردهام، چرا که خیانت، مربوط به نیت و انگیزه است و ما سندی نداریم که کدام انگیزهها باعث این مواضع از سوی آقای ظریف میشود. اما یک نکته کاملا روشن است. عمل آقای ظریف خائنانه است. متهم کردن آقای ظریف به خیانت، نوعی رفتار از جنس رفتارهای خود ایشان است و حتما باید از این رفتارهای غیرمسئولانه پرهیز کرد.
🔹️اما آقای ظریف حتما باید بابت اتهام پولشوئی مجازات شود.
گاهی انجام ندادن یک مسئولیت، خسارتی سنگینتر از ارتکاب یک جرم به بار میآورد. اگر مسئولان مربوطه در قوه قضائیه در این ماجرا به وظیفه خود عمل نکنند، خود باید بابت بیخاصیتسازی نظام قضایی و صدور مجوز برای اتهامزنیهای بیپایه و اساس در سپهر سیاسی کشور، مجازات شوند.
قوه قضائیه جای مصلحتسنجیهای سیاسی نیست؛ که اگر شد، سیاسیون در این کشور دارای مصونیت قضایی خواهند بود و این آغاز هرج و مرج است.
@hadisyasi
🔻جزئیات بازداشت تعدادی از فعالان حوزه جمعیت
کیهان نوشت:
🔹نفوذیهای شکار شده در حوزه جمعیت، با حرکت چراغ خاموش و تحریف آمارهای بحران جمعیتی و عادی جلوهدادن این موضوع، مانع رسیدن آژیر خطر جمعیت به گوش برخی مسئولان میشدند. آنها حتی با لابیگری در سازمان ملل تمامی گزارشات این سازمان درباره بحران جمعیتی ایران را پاک کرده بودند.
🔹یکی از نهادهای امنیتی کشور اخیرا با همکاری دستگاه قضائی تعدادی از فعالان حوزه جمعیت را که در پوشش فعالیتهای علمی در دستگاههای حاکمیتی نفوذ کرده و از طریق ارتباط و همکاری با موسسات برانداز، به مانعآفرینی در برابر اجرای صحیح سیاستهای کلی نظام در زمینه جمعیت اقدام میکردند، دستگیر کرده است.
🔹در این خصوص دکتر م.ح پژوهشگر دوتابعیتی بازداشت و دکتر م.ع تاکنون چندین مرتبه احضار شده است.
@hadisyasi
🔴مهندسی افکار عمومی یعنی چه؟
✍سعید درخشان
یعنی اینکه در شرایطیکه اروپا و آمریکا برجام را پاره کرده اند و تحریمها را هم تشدید کرده اند و الان مطالبه اول جامعه باید خروج از برجام و احیای صنعت هسته ای کشور باشد اما در جامعه ما کمترین مطالبه ای در این زمینه نیست و سکوت مرگباری حاکم است و هم تحریم هستیم و هم دولتمردان مطابق میل دشمنان در برجام مانده و هسته ای را تعطیل نگه داشته اند....
اما تا دلت بخواهد مسائل دست چندم مانند کنسرت و ورود زنان به ورزشگاه و ... را تبدیل به مطالبه اول جامعه کرده اند....
حالا راز نگهداری تلگرام به هر قیمتی را میفهمیم که وزرای دو وزارت خانه مهم اطلاعات و ارتباطات حاضرند هر هزینه ای بدهند اما تلگرام را در این کشور حفظ کنند....
تلگرام بدون تردید شبکه رای و مهندسی افکار عمومی جریان غربگراست که به راحتی با آن جای جلاد و شهید را عوض میکنند و ذائقه ها را تغییر میدهند و مطالبات مردم را جابجا میکنند
البته جرم و خیانت قرارگاه های دچار اختلال فضای مجازی در جبهه انقلاب که هیچ شبکه سازی در این فضا نکرده اند و بچه های انقلابی را یا به جان هم انداخته اند یا برایشان پرونده سازی کرده اند تا نتوانند مقابل دشمن متحد و پر قدرت باشند جای خود دارد...
@hadisyasi
آقای صالحی! دور از انصاف بود
📝«حسین شریعتمداری» مدیر مسئول روزنامه کیهان:
🔹دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا: «بعد از خروج ما از برجام، مشکلات در ایران بالا گرفته است، مردم نمیتوانند نان بخرند، آنها مجبورند با ما مذاکره کنند»!
🔹مایک پمپئو، وزیر امور خارجه آمریکا: «اگر ایران میخواهد مردمش غذا بخورند باید به حرف آمریکا گوش کند. اکنون ایران باید تصمیم بگیرد که آیا میخواهد مردمش غذا بخورند، یا نه»!
🔸حالا به اظهارات آقای دکتر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی کشورمان که روز گذشته با شبکه «یورونیوز» انجام شده است توجه کنید؛ ایشان در این مصاحبه میگوید:
🔹«فشارهای اقتصادی غوغا میکند. مثلا حقوق من تا یکسال پیش به عنوان یک استاد دانشگاه، حدود ۳۰۰۰ دلار در ماه بود، الان به ۷۰۰ دلار رسیده است. این واقعا فشار اقتصادی است. ببینید اقشار دیگر چقدر تحت فشار هستند»!
🔹حالا - با عرض پوزش- خودتان را جای مقامات آمریکایی بگذارید! و سپس درباره اظهارات آقای صالحی به عنوان یک مسئول بلندپایه ایرانی به قضاوت بنشینید! آمریکا از اظهارات ایشان چه پیامی دریافت میکند؟!
🔸آیا غیر از این است که نتیجه میگیرد، تحریمها توانسته است ایران اسلامی و مردم آن را از پای درآورد! و آیا اظهارات جناب صالحی برای آمریکاییها این پیام مشخص را ندارد که برای به تسلیم کشاندن کامل ایران بایستی بر شدت تحریمها بیفزایند ؟!
🔹اظهارات آقای صالحی بیآنکه بخواهند و یا احتمالا متوجه باشند! آب ریختن به آسیاب دشمن و تشویق حریف به افزایش فشارهاست! و این گناهی نابخشودنی است که انشاءالله ناشی از غفلت باشد!
🔹جناب آقای دکتر صالحی! کدامیک از موارد یاد شده ناشی از تحریمها بوده است؟! حقوق ماهیانه ۳ هزار دلاری جنابعالی را دولت محترم با بیتدبیری و رها کردن عرصه اقتصادی کشور به ۷۰۰ دلار تبدیل کرده است نه تحریمها؟! و همین بلا را به گونهای دیگر و البته به مراتب شدیدتر به مردم مظلوم این دیار تحمیل کرده است!
🔹آیا در این معادله! که بهتر است آن را «نامعادله» بنامیم، هیچ مجهولی میبینید؟! انصاف نیست که دشمن از اظهارات نسنجیده شما گرای افزایش فشار و تحریمها را دریافت کند! مخصوصا آنکه جنابعالی به نکاتی هم درباره اقتدار نظام و تسلیمناپذیری ملت ایران اشاره کردهاید که کاش سخن یاد شده در اظهاراتتان نبود.
@hadisyasi
🔸رییس #پلیس_فتا تهران بزرگ: کلاهبرداری از طریق کانالها و سایتهای صیغهیابی در حال افزایش است/هر چه برخورد میکنیم تمامی ندارد
سرهنگ تورج کاظمی، رییس پلیس فتا تهران بزرگ درباره استفاده از عکسهای اشخاص برای تبلیغات در فضای مجازی یا استفاده از آنها برای پروفایل آیدیهای غیرحقیقی، گفت:
▫️با توجه به این که این موارد جزء حریم خصوصی است، بر این اساس در صورتی که شاکی خصوصی اعلام شکایت کند، پلیس با مجوز مرجع قضایی میتواند در این قضیه وارد شود.
▫️پخش تصاویری از آرایشگاههای زنانه در فضای مجازی برای تبلیغات اگر گستردگی داشته و موارد غیراخلاقی و مبتذل را اشاعه کند، پلیس قطعا اقدامات لازم را در خصوص برخورد با آنها انجام خواهد داد.
▫️تبلیغات فروش شارژ ارزان و کلاهبرداریهایی که از این طریق با روشهای مختلفی از جمله خرید شارژ ارزان، صیغهیابی، دوستیابی و ماهواره جیبی انجام میشود. این نوع صفحات جهت سرقت اطلاعات حسابهای بانکی اشخاص اقدام میکنند متاسفانه به شدت کلاهبرداری از طریق این نوع صفحات در حال گسترش است و ما هر چه برخورد میکنیم باز هم ادامه دارد
@hadisyasi
پازل دشمن را تکمیل نکنیم!
یکی از اهداف دشمن که توسط رسانه های مختلفی که در اختیار دارد دنبال می شود، ناامیدسازی مردم نسبت به حاکمیت و اجزای آن است. تبلیغ گسترش فساد به تمام سطوح و لایه های حاکمیت و مدیریت جامعه و بیان اینکه فساد در ایران سیستمی شده است، دقیقا در راستای ناامید سازی مردم نسبت به نظام است. هرچند کسی نمی تواند وجود فساد را در دستگاه های مختلف انکار کند، اما این به معنی فساد سیستمی نیست چراکه هر گاه فسادی توسط دستگاه های نظارتی کشف شود مسببان آن مجازات می شوند و کسی از افراد جامعه حتی اگر جزو مقامات کشوری و لشگری باشند در این خصوص مصونیتی ندارند.
با توجه به شگردهای پیچیده دشمنان ملت ایران در ناامیدسازی مردم، بعضا مشاهده می شود افرادی که دستی بر قلم دارند و یا تریبونی در اختیار دارند بی مهابا نظام و قوای آنرا به فساد سیستمی متهم کرده و ناخواسته همان اهداف دشمن رادنبال می کنند. افشای فساد و فسادهای اقتصادی برای پیگیری و مجازات مسببان آن و مطالبه مجازات بی رحمانه فاسدان امری مطلوب و بلکه لازم است، اما اغراق گویی و برپایی مسابقه اثبات حجم و گستره فساد و اتهام فساد سیستمی به اجزای حاکمیت نتیجه ای جز ناامیدسازی مردم نخواهد داشت. مراقبت کنیم که به اسم نقد وضع موجود، آب به آسیاب دشمن نریزیم و پازل جنگ روانی دشمن را در این خصوص کامل نکنیم
@hadisyasi
خیابان شانزلیزه پاریس دیگر به روزهای پیش برنخواهد گشت. این تحلیلی است که رسانههای جهان از جدیدترین موج اعتراضات در پایتخت فرانسه ارائه میکنند! شواهد میدانی نیز بر این تحلیل صحه میگذارد؛ چنانکه آتشی که جلیقهزردهای فرانسوی در خیابان شانزلیزه به پا کردهاند، نه تنها رو به خاموشی نرفته؛ بلکه زبانههایش به دیگر پایتختهای اروپایی نیز کشیده شده است! بروکسل اولین پایتخت اروپایی بود که پس از پاریس شاهد حضور جلیقهزردها بود! بلژیکیها نیز خواستار تغییر سیاستهای اقتصادی بودند و علیه نخستوزیر و نظام سرمایهداری شعار میدادند و با فاصله کوتاه از بلژیک مردم هلند هم به خیابانها آمدند و خیابانهای لاهه، ماستریخت، نیمیخن، آلکمار، لیوواردن، خرونینگن در پایتخت این کشور شاهد حضور معترضان و صحنه درگیری میان نیروهای امنیتی و پلیسی با مردم معترض بود! به نظر میرسد این تازه آغاز دومینوی اعتراضات در قاره سبز علیه حکومتهای مستقر و ساختار و سیاستهای اقتصادی است! که البته با سرکوب امنیتی و بیتفاوتی و بیتوجهی مسئولان اروپایی مواجه شده است؛ چنانکه مکرون که معترضان خواستار برکناری او هستند، در واکنش به اعتراضات تنها گفته است: «طی چند روز گذشته به این نتیجه رسیدهام که نباید روش خود را تغییر دهیم، چون درست و ضروری است.» تیری پاول والت، سخنگوی جنبش جلیقهزردهای فرانسوی نیز به نشریه آمریکایی «تایم» درباره نسبت رئیسجمهور فرانسه با سرنوشت جنبش جلیقهزردها گفته است: «شرایط شبیه جنگ داخلی است. مکرون مسئولیتی بزرگ بر گردن دارد، او میتواند شرایط را آرام کند یا بر آتش موجود بیفزاید.» تقابلی که موجب چرخش شعارهای معترضان از ضد سیاستهای اقتصادی به ضدیت با نظام سرمایهداری شده است و میتواند آینده سیاست در اروپا و آینده نظام سرمایهداری در این قاره را با چالش مواجه کند؛ موضوعی که «واشنگتنپست» نیز درباره آن هشدار میدهد و مینویسد، در کنار موج اعتراضات خیابانی، مقبولیت دولتها و محبوبیت سیاستمداران اروپایی به پایینترین حد خود رسیده است و نظرسنجیها از مقبولیت تنها 29 درصدی مکرون در بین فرانسویها حکایت دارد که میتواند آینده سیاسی اروپا را دگرگون کند.»
@hadisyasi
انتقاد از تزلزل نخستوزیر سابق عراق در برابر آمریکا
عبدالباری عطوان، سردبیر روزنامه فرامنطقهای «رأیالیوم»، در سرمقالهای نوشت: «ترامپ، رئیسجمهور آمریکا از العبادی، نخستوزیر سابق عراق در جریان سفرش به واشنگتن در مارس گذشته خواسته بود هزینههای جنگ آمریکا علیه عراق در سال ۲۰۰۳ تا سال ۲۰۱۱ میلادی را بپردازد؛ اما عجیبتر از درخواست ترامپ، پاسخ العبادی بود که گفته بود: ما همکاری نزدیکی با شماری از شرکتهای نفتی آمریکایی داریم که منافعی در عراق دارند یا به عبارت دیگر ثروتهای کلانی که هزاران میلیارد دلار تخمین زده میشود، برای پاسخگویی به این درخواست باجخواهانه و تحریکآمیز کفایت میکند.» وی در ادامه افزود: «انتظار داشتم نخستوزیر سابق عراق از رئیسجمهوری آمریکا بخواهد تریلیونها دلار از ضررهای ناشی از تحریم واشنگتن علیه عراق پس از جنگ کویت را که بیش از ۱۲ سال بوده است، جبران کند.» وی در ادامه گفت: «مردم عراق همانطور که جلوی اشغالگری آمریکا را گرفتند، انتقام خون شهدایشان را نیز از تروریستها و حامیانشان خواهند گرفت.»
بیعملی دولت عجیب است
سعید لیلاز، اقتصاددان و عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران با تأکید بر اینکه رذیلانهترین دروغ این است که بگوییم تورم ۴۰ درصدی امروز حاصل تحریم است، گفت: «شبکه بانکی کشور به منزله مرکز فساد در کشور مقصر است، نرخ تورم در شش ماه گذشته بیش از مجموع نرخ تورم در سالهای گذشته دولت روحانی بوده و بیعملی دولت روحانی در این مورد عجیب است.» وی با بیان اینکه نفع من در مبارزه با آمریکاست، گفت: «من ضد امپریالیسم هستم. هارتر از امپریالیست آمریکا در طول تاریخ ندیدهام. نمونه آن را میتوان در نرخ تورم دلار ظرف ۱۰۰ سال گذشته دید که ۲۵۰۰ درصد بوده است. برخی فکر میکنند میتوان با طناب آمریکا به چاه رفت. آمریکا از سال ۱۹۷۱ تاکنون حدود ۳۵ هزار میلیارد تومان از ثروت جهانی را با تغییر نرخ ارز دزدیده است. به این دلایل معتقد به ایستادگی هستم؛ اما تصمیمگیریهای اقتصادی دولت حاکی از ایستادگی نیست.»
@hadisyasi
🔴کیهان: شبکه سلامت تلویزیون،مسائل جنسی و رابطه نامشروع را ترویج می کند
کیهان نوشت:
🔹درحالی که این روزها توجه فضای رسانهای به حواشی و جنجالهای برنامهای از شبکه شما جلب شده، شبکه سلامت صداوسیما به طرح مسائل انحرافی و خلاف اصول اخلاقی آلوده شده است.
🔹شخصی که علیرغم سوابق سوء و سخنان خلاف و نسنجیده در فضای عمومی به عنوان کارشناس در برخی از برنامههای شبکه سلامت سیما حضور مییابد، در قالب آموزش مسائل جنسی به پردهدری و ترویج روابط نامشروع میپردازد. ازجمله اینکه به صراحت، دوستی بین دو جنس مخالف را امری مطلوب و بیاشکال معرفی میکند.
@hadisyasi
⭕️ رئیسجمهور اوکراین مدعی حضور نظامی سنگین روسیه در مرزهای شرقی این کشور شد
🔸 پترو پروشنکو، رئیسجمهور اوکراین:
🔹 روسیه در مناطق دنباس و شبهجزیره کریمه (در شرق اوکراین) هماکنون نزدیک به ۸۰ هزار نیروی زمینی، ۱۴۰۰ سامانه موشکی و توپخانه، ۹۰۰ تانک، ۲۳۰۰ خودروی زرهی، ۵۰۰ هواپیما و ۳۰۰ بالگرد مستقر کرده است.
🔹 تنش بین مسکو و کییف از روز یکشنبه گذشته و پس از ورود غیرقانونی ۳ کشتی اوکراینی به آبهای سرزمینی روسیه و توقیف و بازداشت آنها توسط گارد ساحلی روسیه افزایش یافته است.
@hadisyasi
جلیقه زردهای گرسنه
🔹در دو هفته گذشته، گروه معترض موسوم به «جلیقه زردها» در اعتراض به افزایش مالیات سوخت خیابانهای اصلی شهرهای فرانسه را مسدود کردند و با این اقدام بدترین ناآرامیها را در طول ۱۸ ماه ریاستجمهوری مکرون رقم زدند.
«جلیقه زردها» بیشتر شهروندانی هستند که با وجود کار و درآمد، در گذران زندگی و معاش به مشکل برمیخورند؛ کارمندان، کارگران و خانوادههایی که در حومه شهرهای بزرگ یا مناطق روستایی زندگی میکنند و برای رفتوآمد و زندگی روزمره به خودروی شخصی وابسته هستند.
🔻اگرچه دامنه اعتراضات «جلیقهزردها» به هلند و بلژیک هم رسیده و ممکن است به دیگر کشورهای اروپایی نیز سرایت کند، اما در این زمینه اشاره به چند نکته الزامی است:
1⃣ این معترضان خشمگین به دلیل وضعیت سخت زندگی مردم در مهد لیبرالیسم اقتصادی به خیابانها آمدهاند و نمادهای فرانسه را به آتش کشیدهاند؛ جایی که هیچ اثری از تحریم، گرانی ارز و طلا، قاچاق و واردات بیرویه وجود ندارد؛ اما مشکلات در زندگی روزمره مردم را به جایی رسانده که ۶۹ درصد آنها تمایل دارند در این تجمعات شرکت کنند.
2⃣اگر انتظار داشته باشیم این تظاهرکنندگان برای ساقط کردن فرانسه و تجزیه کشور اقدام کنند، انتظار بیجایی است؛ زیرا در نهایت به لغو یا توقف مصوبه لایحه مورد اعتراض منجر میشود که تا به حال سابقه نداشته است دولت فرانسه از مصوبههای خود در دولتهای گوناگون کوتاه بیاید.
3⃣ برخورد خشن نیروهای پلیس با مردم معترض و تشکر مکرون از آنها نشان میدهد دولت میخواهد با مشت آهنین و نه قدرت اقناع، مردم را ساکت کند.
4⃣ این گونه حرکتهای خشونتآمیز در غرب به مثابه نشانههایی از دموکراسی برچسب میخورد؛ اما هنگامی که چنین اتفاقاتی هر چند در مقیاس کوچکتر و با شدت تخریب کمتر در ایران اتفاق میافتد، وسوسه براندازی کشورهای غربی و گروهکهای تروریستی را به دخالت وادار میکند.
🔹پینوشت
👌 بایست نکته سنج بود و هوشمندانه رصد کرد و برای آدرس دادن در روز مبادا برخوردهای اخیرماکرون با معترضان بایست در حافظه تاریخی تحلیلگران و برخی سلبریتی ها بایگانی شود
@hadisyasi
⭕️طرح ممنوعیت «انتصاب اقوام درجه ۱ و ۲ مسئولان» تدوین شد
«شریعتنژاد» نماینده مجلس:
🔹طرحی در مجلس تدوین شده است که بر اساس آن، انتصابات فامیلی از درجه ۱ و ۲ مسئولان، چه با واسطه و بی واسطه ممنوع خواهد شد.
🔹قانون منع به کار گیری بازنشستگان باید در صداوسیما هم اجرا شود.
🔹سخنان برخی نمایندگان مبنی بر اضافه حقوق ۵۰۰ هزار تومانی در سال آینده، اظهارنظرهای شخصی افراد است، دولت تا ۱۵ آذر فرصت دارد تا لایحه بودجه را به مجلس بفرستد، براساس اخبار غیرموثقی هم که بنده دارم ۲۵ درصد افزایش حقوق در نظر گرفته شده است.
@hadisyasi
تلگرام و دوگانه توسعه- پیشرفت -1
✍ حکمتی در خود نهفته داشت که مقتدای انقلاب با پرهیز از به کارگیری اصطلاح رایج «رشد و توسعه» (ترجمه Development and Growth) از عبارت «الگوی اسلامی- ایرانی» پیشرفت استفاده کردند. طبق مدل مصطلح رشد و توسعه والت «ویتمن روستو» و نظایر وی در میان افسران ناتوی فرهنگی، قله و مقصد و حد یقف توسعه، نظام سرمایهداری غرب است، همان که در ابعاد سیاسی- تمدنی به عنوان لیبرال-دموکراسی و تئوری «پایان تاریخ» مطرح شد.
🔹با ورود در این قالب توسعه، شما عملا قواعد دیکته شده حریف را میپذیرید. میپذیرید طبق منویات آنها، چه چیزی برای شما مجاز یا ممنوع است. قبول میکنید که اولا معیار موفقیت، تبدیل شدن به اقمار آنهاست؛ ثانیا پیشرفت، یک «مسابقه» مانند مسابقه دو نیست که هوس کنید از رقیب غربی جلو بزنید. شما باید زیر سایه آنها بلکه چند فرسخ عقبتر، در ماراتن توسعه بدوید و آنها هستند که باید تشخیص دهند حق بهره مندی از انواع فناوریها را ولو بومی باشد، دارید یا خیر.
♦️برخلاف مدل فریز شده توسعه که کشور را در حالت «عقب مانده در حال توسعه» با سقف پرواز کاملا محدود نگاه میدارد، سنگ بنای الگوی بومی پیشرفت، داشتن شخصیت و استقلال در انتخاب مسیر، و سرعت، سقف و گستره موفقیت است. بر همین مبنا مدیریت در دو مدل
«توسعه گرا» و «پیشرفت محور»، هویت کاملا متفاوتی دارند.
🔸دشمن در جنگ تمدنی، قائل به روش غرق مصنوعی از طریق جنگ نرم و هوشمند (مجازی) است؛ القای فلاکت و ناتوانی و لزوم تسلیم در جنگ تمدنی. قبیح و نپذیرفتنی است افراد ضعیف النفس، قافیه باخته و دارای معلولیت روحی، ادعای پیش آهنگی در مدیریت حرکتهای ملی را داشته باشند.
🔹ما از ساندویچی و کلهپزی و بقالی و قصابی گرفته تا پزشکی و مهندسی، انواع نظارتهای صنفی و بهداشتی را برای سلامتی جسم مردم داریم اما به سلامت روح و روان و فکر که میرسیم، برخی مدیران ادعا میکنند همه، عقل و تشخیص و اختیار دارند و نیازی به قانون و نظارت بر فضای مجازی نیست! خب اگر واقعا این گونه است، همه قوانین محدودکننده و بازدارنده را از کف خیابان و اتوبان تا محیطهای کار و زندگی بردارند و جنگل درست کنند.
♦️برخی از همین مدیران، زیارت اربعین میروند، برای مدافعان حرم و شهیدان توئیت میزنند و خادم افتخاری امام رضا علیهالسلام میشوند اما درباره فضای مجازی، غیرمسئولانه رفتار میکنند. باید از این طیف پرسید اگر با امام زمان علیهالسلام مواجه شوند و حضرت از علت بیعنانی این فضای هار و وحشی که قتلگاه حیا و شرافت و فضیلتهاست، بپرسند، آیا رویشان میشود سر بلند کنند و بگویند من مسئول صیانت از این شاهراه خطیر هستم؟!
@hadisyasi
تلگرام و دوگانه توسعه- پیشرفت -2
🔹چه ظرفیتها، استعدادها و زندگیها که در اثر لجام گسیختگی فضای مجازی تباه میشود و چه تهدیدها که از همین معبر ساخته میشود. تاسف بار اینکه «مدیران بسترساز تباهی» و «طعنه زنندگان درباره ناکامی فیلترینگ یا گسترش هنجار شکنی برآمده از ولنگاری مجازی»، هر دو در یک اردوگاه قرار دارند.
♦️از یک سو تسهیلات سیستماتیک برای گسترش آلودگی و هنجارشکنیهای بعدی تدارک میشود و سپس طیف مکمل، روی همین هنجارشکنی برای القای عدم توفیق انقلاب مانور میدهند. طی هفتههای اخیر، برخی مدیران حامی پیامرسانهای خارجی و جفاکار در حق پیامرسانهای داخلی، از عدم موفقیت فیلترینگ تلگرام ابراز ذوقزدگی کرده و ضمنا آدرسهای گمراهکننده دادند.
🔸واقعیت این است که تسهیلات داده شده به تلگرام در پنج سال گذشته، به پیامرسانهای داخلی اختصاص داده نشد. واقعیت دیگر این است که تلگرام در واقع هرگز فیلتر نشد چرا که هاتگرام و طلاگرام را در دسترس قرار دادند. با این شگرد، 21 میلیون نفر را (۱۵ میلیون و ۲۷۲ هزار نفر از طریق طلاگرام و پنج میلیون و ۷۴۷ هزار نفر از طریق هاتگرام) مجددا تشویق به ماندن در تلگرام کردند! هم ماموریت را دور زدند و هم سرگرم دو قطبیسازی و مظلومنمایی شدند!
🔹سیاست ادعایی «خروج از انحصار تلگرام»، بیصداقتی است وگرنه باید برای صیانت از منافع ملی، سیاست منع پیامرسان خارجی را برای حمایت از پا گرفتن پیامرسانهای بومی به اجرا میگذاشتند. آنچه برعهده مدیران ذی ربط بود و گرفتار حیله «یوم السبتی» (شکارچیان شنبه/ دور زدن ماموریت) شد، بستن بیبهانه تلگرام بهخاطر انواع خسارتهای فرهنگی، امنیتی، اقتصادی و سیاسی بود که نمونه آن را دولت در آشوبافکنی دی 96 و سپس در التهاب بازار سکه و ارز (به شهادت آقایان کرباسیان، سیف و نوبخت) دید. دولت پس از فتنه دی ماه، سراغ فیلترینگ رفت اما گویا برخی مدیران، خود را زیادی مدیون تلگرام میدانستند.
♦️امور حاکمیتی و امنیت ملی، همه جای دنیا منحصر و غیر قابل واگذاری است. دولتها حتی در اقتصاد هم راه را بر رقبای خارجی میبندند تا فناوری و محصول داخلی بتواند جان بگیرد و قدرت رقابت پیدا کند. هیچ دولت ملی مسئولیتپذیری به بهانه کیفیت پایین محصول یا خدمات داخلی، دست محصول خارجی را باز نمیگذارد.
🔸اگر دولت در موضوع خودرو که غیرامنیتی است، ریسک نمیکند و میل به حفظ انحصار و عواید ناشی از آن (با وجود کیفیت پایین) دارد، چرا در زمینه شبکه اطلاعات و پیامرسانها که به امنیت ملی گره خورده، سخاوتمندانه عرصه را به شبکههای بیگانهای سپرده است؟
🔹برخی مدیران بیحمیت ما اگر در ژاپن و کره جنوبی مدیر بودند، حتما مورد شماتت عام و خاص و مجازات قرار میگرفتند. براستی اگر کره ایها و ژاپنیها میگفتند چرا بهجای بنز و شورولت باید ماشین زمخت و بیکیفیت وطنی سوار شویم، هیوندای و تویوتا نشان برتر دنیا میشدند؟ آیا مدیران آنها نمیتوانستند ژست مخالفت با انحصار، آزادی رقابت و انتخاب آزادانه را با گشودن دروازهها بگیرند؟
♦️پیامرسان و شبکه ملی ارتباطات در حکم آب و غذا و امنیت یک ملت است اما اگر حکم خودرو و لوازم خانگی را هم داشت، باید مورد حمایت انحصاری قرار میگرفت. زیرساخت داخلی که برای گسترش پیامرسانهای خارجی اختصاص یافت، اصالتا باید در خدمت پیامرسانهای ایرانی قرار میگرفت اما عملا، یارانه سیاست خصمانه دشمنان را تأمین کرد.
@hadisyasi
‼️ آدم انتخاب کنید"
🔹یک روز وقتی که مدرّس از مجلس به خانه بازگشت، عدّهای از مردم به منزل مدرّس ریخته با سر و صدای زیاد گفتند: آقا! این چه لایحهای بود که امروز تصویب شد؟ خلاف مصلحت است.
🔹مدرّس پاسخ داد: اگر بیست رأس اسب و الاغ و یک آدم را در مجلسی جمع کنند و از آنها بپرسند که ناهار چه میخورید، جواب چه میدهند؟
🔸همه گفتند: جو، ینجه و...
🔺مدرّس گفت: آن یک نفر هم ناچار است سکوت کند. این وکلایی که شما انتخاب کردهاید، شعورشان همین است. بروید آدم انتخاب کنید.
@hadisyasi
🔴نمایندگان مجلس با طرح حمایت از پیامرسانهای داخلی مخالف کردند.
چون تو پیام رسان داخلی نمیشه کانالهای کذایی مثل آمدنیوز درست کرد و راحت رقبای انتخاباتی رو تخریب کرد و جای جلاد و شهید رو عوض کرد و مردم رو فریب داد....
@hadisyasi
🔻فرانسه و آمریکا سند ۲۰۳۰ را امضا نکردند
رحیم پور ازغدی:
🔹دنبالهروی از غرب کشور را به پیشرفت نمیرساند.
🔹برخی فکر میکنند با شرافتفروشی و وطنفروشی میتوان پیشرفت کرد.
🔹اوایل دهه هفتاد به سمت لیبرالیسم اقتصادی و فرهنگی رفتیم.
🔹برخی 40 سال پس از انقلاب دیدگاه دوران قاجار را دارند.
🔹رئیسجمهور از امضای کنوانسیون اسلامی حقوق کودک و ابلاغ حقوق کودک سازمان ملل امتناع کرد.
🔹2030 به شکل دیگری در حوزه کودک در حال اجرا است.
🔹آمریکا خودش کنوانسیون حقوق کودک را امضا نکرده است.
@hadisyasi
🔻جنبش النجبا خطاب به ترامپ: عراق عربستان سعودی نیست
دبیر کل جنبش النجبا در واکنش به اظهارات گستاخانه دونالد ترامپ:
🔹اگر ترامپ احمق از عراق غرامت می خواهد مقاومت اسلامی آمادگی دارد تا بار دیگر طعم ذلت و خواری را به نیروهایش بچشاند.
🔹(ترامپ) بدان که عراق صاحب عزت و کرامت است، گمان نکن که با رژیم سعودی سخن می گویی، پس مراقب باش.
🔹برای یاد آوری می گویم که فرار کنسول آمریکا از بصره را فراموش نکن.
@hadisyasi
🔻دستور رهبر معظم انقلاب برای حضور در اقیانوسها
فرمانده نیروی دریایی ارتش:
🔹امروز برای حضور موثر در آبها نیازمند عقبه صنعتی، علمی و دانشی هستیم که بخشی از آن در زیرساختها قرار میگیرد و برخی نیز در نیروی انسانی تجلی مییابد.
🔹صبح امروز از دفتر فرمانده معظم کل قوا تماسی با ما گرفته و عنوان شد، حضرت آقا فرمودند که نیروی دریایی هر زمان برای دریانوردی اقیانوسی آمادگی لازم را داشت، این اقدام را انجام دهد.
@hadisyasi
🔴جایزه.....
ظریف: در ایران پولشویی گسترده انجام میشود.
علی مطهری: خروج ترامپ از برجام تقصیر عده ای در داخل بود.
صالحی: گرانی غوغا میکند. حقوقم ۳هزار دلار بود الان شده ۷۰۰دلار.
- من جای ترامپ بودم همین الان برای این ۳نفر حکم شورای سردبیری صدای آمریکا رو صادر میکردم با حقوق ماهی ۲۰هزار دلار!
@hadisyasi
🔴 اگر منظور ظریف از پولشویی قاچاق بنزین باشد....
اگر منظور ظریف از پولشویی گسترده در ایران همان مساله قدیمی قاچاق باشد (اکثر توجیهات صورت گرفته بعد از اظهارات ظریف این مطلب را بیان کردند)، مهمترین مساله کشور در زمینه قاچاق در چند ماه اخیر قاچاق بنزین بوده است. طبق آمار روزانه تا ۲۰ میلیون لیتر قاچاق صورت گرفته است. یعنی چیزی بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان در ۷ ماه گذشته قاچاق بنزین صورت گرفته است. اگر قرار است با پولشویی مقابله شود باید با مسبب این وضعیت یعنی آقای زنگنه که با حذف کارت سوخت زمینه بروز این فاجعه را مهیا کرد، مقابله و برخورد شود نه تحمیل کردن لوایح استعماری بیگانگان مانند FATF.
@hadisyasi
🔴بازهم اقدامی علیه نیروهای مسلح....
✍انتقاد رئیس کمیسیون امنیت ملی از وضعیت بودجه دفاعی کشور/ «کاهش بودجه دفاعی قابل پذیرش نیست»
فلاحتپیشه رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجه مجلس:
🔹 لایحه بودجه 1398 در دولت در حالی تصویب شده است که علیرغم توصیهها و هشدارهای لازم اخبار خوشایند و مناسبی از وضعیت بودجه دفاعی شنیده نمیشود و این موضوع به یک نگرانی جدی برای ما تبدیل شده است.
🔹کاهش سهم بودجه دفاعی در بودجه سال آینده، مغایر با سیاستهای کلی نظام و برنامه ششم توسعه است
🔹آقایان و مسئولان محترم بهتر است به نقاط صفر مرزی بروند و ببینند که مرزبانان ما برای دفاع از حریم مرزی و امنیت کشور بعضا حتی از حداقل امکانات لازم برخوردار نیستند.
@hadisyasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 توضیحات #ظریف درباره اظهاراتش درباره پولشویی
🔹 حرفهایم در این خصوص کاملاً واضح است.
@hadisyasi