دو گرفتاری اصلی دولت روحانی -1
✍ آخرین روز تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری بود؛ 27اردیبهشت 96. آقای روحانی در اردبیل با طعنه و کنایه گفت «بابا جمعه تموم میشه و شنبه میاد. چه جور آب و صابون بیاریم، رویتان را بشوریم؟... کاسبان تحریم! ناراحتید که تحریمها رفت؟ تحریمها دیگر بر نمیگردد. شما میخواهید مذاکره کنید؟ شما زبان مذاکره با دنیا را بلد نیستید».
♦️اما یک سال بعد، آمریکا بدون پرداخت کمترین هزینه، رسما زیر میز برجام زده و اکنون عوام و خواص میپرسند تیم آقای روحانی، چهقدر دست و رو شسته و بیدار، پای میز مذاکرات رفته بودند و چرا مفاد توافقی را پذیرفتند که تعهدات سنگیناش برای ما بود و خروج بیهزینهاش برای آمریکا؟!
🔷مردم، طبعا از اینکه وعدههای اقتصادی برجامی کاملا برعکس از آب درآمده - هم امتیاز دادهایم و هم چالشهای اقتصادی سختتر از ماقبل برجام را بهجان خریدهایم- ناخرسند هستند. آقای روحانی در تبلیغات انتخاباتی، بر حجم وعدهها افزود و بر اثر برخی مشورتهای مسموم، مواضع بهشدت رادیکال اتخاذ کرد تا آنجا که از ژست اعتدالی وی تقریبا هیچ نماند.
🔶افراطیون مدعی اعتدال و اصلاحات میدانستند کارنامه 4 ساله دولت، تقریبا پر از خالی است. بنابراین پوست خربزه رفتار رادیکال را زیر پای روحانی گذاشتند. این طیف بارها با گستاخی گفتهاند «روحانی، نه گفتمانی از خود دارد و نه رایی، رای هایش متعلق به ماست» و «دولت روحانی، رحم اجارهای ما اصلاحطلبان است»!
♦️چالش سوءمدیریت و ناکارآمدی به جایی رسیده که روحانی اخیرا دوبار در محافل عمومی، برخی وزیران و مدیران ارشد دولت را تخطئه کرد؛ حال آنکه ریشه اصلی گرفتاری، اعتماد بلا وجه به دشمن خارجی و طیف افراطیون مدعی اصلاحطلبی در داخل است. بدون غلبه بر این دو چالش خودساخته و تغییر مسیر راهبردی، گره فروبسته ناکارآمدی دولت گشوده نخواهد شد.
🔷از یک طرف برخی دست اندرکاران فتنه 88، نسبت به نظام جمهوری اسلامی اظهار دلسوزی میکنند و میگویند «مسئله ، مسئله ملی است. باید به نجات ملی و نجات جمهوری اسلامی که حاصل انقلاب است، بیندیشیم. ما نگران سرنوشت جمهوری اسلامی هستیم. » ؛
🔶از طرف دیگر، امثال تاج زاده و سحرخیز بهعنوان مدیران ارشد دولت اصلاحات، مافیالضمیر همطیفان خود را اینگونه بیرون میریزند که «اکثریت اصلاحطلبان، اعتقادی به جمهوری اسلامی ندارند» یا «اصلاحطلبان برخلاف اول انقلاب، دیگر علاقهای به آقای خمینی ندارند». وحدت با تغییر هویتدادگانی که به اغیار و اضداد جمهوری اسلامی پیوستهاند، نقض غرض است.
(متن یادداشت کیهان را اینجا بخوانید: http://kayhan.ir/fa/news/133174)
کانال هادی سیاسی
سروش:
https://sapp.ir/hadisyasi
ایتا
eitaa.com/hadisyasi
دو گرفتاری اصلی دولت روحانی -2
روزنامههای تحریفگر وابسته به این طیف، همزمان با هیجان چند نماینده سستعنصر برای سِلفی گرفتن با موگرینی، عکس این مقام اروپایی را بر صفحه اول خود نشاندند و به دروغ از قول او تیتر زدند «هرچه تهران بگوید»! حالا هم که اروپاییها میگویند برای حفظ تعهدات برجامی خود نمیتوانند به ایران تعهد بدهند، به بزک کاری مشغولند و از ضرورت ادامه یکطرفه برجام -این بار با اروپا- و گشودن باب مذاکرات جدید سخن میگویند. چرا؟ کدام ماموریت بر عهده آنهاست؟
ریچارد هاویت (تهیهکننده سند راهبردی اتحادیه اروپا درباره روابط ایران) بهمن 95 گفت «توافق هستهای، یک نقطه عطف بود... ما باید دفتر نمایندگی اتحادیه اروپا را در تهران افتتاح کنیم و گفتوگو درباره حقوق بشر را از سر بگیریم. نیروهایی در داخل ایران، در حال اعمال فشار بر حاکمیت هستند و ما امیدواریم گزارش ما نیز باعث پیشرفت در این زمینه شود. اروپا در ایران نفوذ دارد ولی آمریکا از این نفوذ برخوردار نیست. ما میخواهیم از این اهرم استفاده کنیم و به سوی ساختار جدید امنیتی در خاورمیانه حرکت کنیم».
میبینید که برای برخی گروهکهای سیاسی نشاندار و سابقه دار در فتنه 78 و 88، نقشی مشابه داعش و جبهه النصره برای به هم ریختن ساختار امنیتی منطقه و ایران تعریف شده است. اگر داعش در سوریه و عراق، سر سوزنی به نفع ملتهای منطقه کار کرد، اینها نیز در ایران، به مردم و دولت خیر خواهند رساند.
این روزها اگر باید رگ غیرت سیاسیون بیرون بزند، صرفا در مقابل اراجیف آمریکاییانی نظیر مایک پمپئو نیست. آمریکاییها که دست شان کاملا رو شده است. عیار واقعی غیرت را باید در مقابل رفتار فریبکارانه برخی دولتمردان اروپایی سنجید.
رئیسجمهور فرانسه گفت «اولویت ما در دفاع از برجام، تضمین صلح و ثبات در منطقه است. تلاش میکنیم به سمت یک توافق گستردهتر حرکت کنیم... ما به خاطر ایران، درگیر جنگ استراتژیک و تجاری با آمریکا نخواهیم شد.» صدر اعظم آلمان نیز گفته است «برجام کامل نیست و باید مذاکرات موشکی را با ایران آغاز کنیم... ». مرکل چند روز پیش هم تصریح کرد «ماندن در برجام، برای مذاکره با ایران بر سر مسائل دیگر مانند برنامه موشکی بهتر است».
🇮🇷کانال هادی سیاسی👇👇
سروش:
https://sapp.ir/hadisyasi
ایتا:
eitaa.com/hadisyasi
دو گرفتاری اصلی دولت روحانی -3
فارغ از تعارفات لفظی مقامات اروپایی، قرار نیست آنها به خاطر ایران و تعهدات خود در برجام، با آمریکا درگیر شوند. در عین حال مایلند به بازی فریبکارانه دعوت به مذاکرات فرسایشی جدید (زمان خریدن برای توطئههای جدید آمریکا) ادامه دهند و دولت ایران را با کمک برخی عناصر داخلی (همانها که دولت روحانی را رحم اجارهای، دولت گذار و کاتالیزور و نردبان خود معرفی کرده اند)، به قمار مذاکراتی جدید ترغیب کنند! نه برای اروپا و نه طیف داخلی وابسته، آبروی روحانی کمترین اولویتی ندارد. مهم، خلع یا کاهش توانمندیهای بازدارنده ایران است.
... با این همه، حرکت پیش رونده انقلاب اسلامی، واقعیتی است که خود را به دشمن تحمیل کرده است. جان کلام سخنان مایک پمپئو در بنیاد هریتیج همین چند جمله است «ایران در عراق و سوریه اقدام به حمایت از گروههای تروریستی کرد. برجام نتوانست جاه طلبیهای ایران را متوقف کند... آمریکا مانع از تسلط ایران در خاورمیانه خواهد شد... ایران باید نیروهای خود را از سوریه خارج کند».
آنها خیال میکردند با برجام، دست و پای ایران را میبندند و میتوانند عقده ناگشوده بلعیدن منطقه را به واسطه انفعال حاصل از برجام، باز میکنند اما در برابر درایت و شجاعت مقتدای انقلاب اسلامی به زانو در آمدند.
اکنون 18 سال از آغاز قرن 21 میلادی که قرار بود «قرن جدید آمریکایی» باشد و غرب آسیا (خاورمیانه) را یکسره زیر یوغ آمریکا بکشد، میگذرد. اما همین چند ماه قبل، پمپئو رئیسوقت سازمان سیا، واقعیتی را با شبکه MSNBC باز گفت: «نفوذ ایران در منطقه در مقایسه با ۷سال گذشته بسیار بیشتر شده . امروز، این کشور نفوذ بسیار زیادی در خاورمیانه دارد».
دولت یا باید در تراز اقتدار بیبدیل جمهوری اسلامی ظاهر شود و از موضع قدرت، دیپلماسی تهاجمی و طلبکارانه و در عین حال موثر در حوزه اقتصادی را پیش ببرد و یا اینکه خدای ناکرده، نسخه تجویزی مسموم در قواره «دیپلماسی التماسی» را ادامه دهد؛ عایدی نسخه دوم، آینده فروشی، اقتدار فروشی و ضعف اقتصادی مفرط است.
🇮🇷کانال هادی سیاسی👇👇
سروش:
https://sapp.ir/hadisyasi
ایتا:
eitaa.com/hadisyasi
8.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گزیدهای از مستند جنجالی فروشنده ۲
خیانت که شاخ و دم نداره....
🔴به هادی سیاسی بپیوندید.
سروش:
sapp.ir/hadisyasi
ایتا:
eitaa.com/hadisyasi
🔶 اخبار کوتاه چهارشنبه 2 خرداد
◄ 61 نماینده مجلس شورای اسلامی در تذکر کتبی خود به رئیسجمهور، خواستار تجدیدنظر در کلیه روابط ایران با امارات متحده عربی به دلیل موضعگیری این کشور علیه جمهوری اسلامی در حمایت از وزیر خارجه آمریکا شدند. گفتنی است، وزیر خارجه آمریکا در اظهارات ضد ایرانی اخیر خود با برشمردن شروطی برای لغو تحریمها، کشورمان را به حمایت از تروریسم متهم کرد.
◄ شرکت «بریتیش پترولیوم» انگلیس اعلام کرد، با توجه به تحریمهای آمریکا علیه ایران، همکاری با شرکت ملی نفت ایران در یک پروژه نفتی در دریای شمال را متوقف میکنیم. این شرکت همواره به تحریمها پایبند بوده است. گفتنی است، سهام میدان گازی رهام در دریای شمال به صورت ۵۰ـ۵۰ درصد متعلق به بریتیش پترولیوم و شرکت ملی نفت ایران است.
◄ فرود عسگری، رئیس کل گمرک جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه چند درصد از قاچاقی که به کشور وارد میشود، از مبادی رسمی است، گفت: ما مدعی هستیم با بررسیهایی که از طریق دستگاهها انجام میدهیم و بارنامه و گواهی بازرسی را از مبدأ دریافت میکنیم، کالای قاچاقی از مبادی رسمی وارد کشور نمیشود.
◄ مقامات دولتی و مردم ترکیه از هفته گذشته در اعتراض به انتقال سفارت آمریکا به قدس و نیز جنایات رژیم صهیونیستی در نوار غزه، در واکنشی کمسابقه و همهجانبه، تحولات اخیر در سرزمینهای اشغالی فلسطین را محکوم کردند. اردوغان اعلام کرده است، ترکیه گامی اساسی برای تحریم تجاری اسرائیل برمیدارد.
◄ امیرعلی جهانشاهی، معاون هماهنگکننده نیروی زمینی ارتش گفت: بر اساس تهدیداتی که در منطقه احساس میشد و برابر فرمایش فرمانده کل قوا در حکم انتصاب فرمانده نیروی زمینی ارتش، 17 تغییر ساختاری برای ارتقای تحرک و آمادگی رزمی یگانهای نزاجا تدوین شده که در سال جاری اجرا میشود.
◄ 36 نماینده مجلس شورای اسلامی طرح تحقیق و تفحص از مذاکرات پنهانی دولت با مدیر تلگرام را تهیه و تدوین کردند. خبر سفر پنهانی پاول دروف، مدیر پیامرسان تلگرام به ایران و توافق پنهانی وی با دولت به تازگی خبرساز شده بود.
◄ حاجیدلیگانی، نماینده مردم شاهینشهر در مجلس طی اخطاری از واردات صد دستگاه خودرو نعشکش بر اساس مصوبه دولت انتقاد کرده و آن را برخلاف شعار حمایت از کالای ایرانی دانسته است.
@hadisyasi
کانال خبری تحلیلی هادی سیاسی👇👇
سروش:
sapp.ir/ hadisyasi
ایتا:
eitaa.com/hadisyasi
⭕️ ماجرای دوتابعیتیهایی که ارز از کشور خارج کردند/گامهای ترامپ برای خروج از برجام
✅ حسنبیگی عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس:
♦️پیش از آنکه آمریکا رسماً از برجام خارج شود، ترامپ در طی پنج، شش ماه گذشته با یکسری کارها، اقدام به زمینهسازی برای این مسئله کرده است.
♦️ نخستین اقدام ترامپ این بود که تمام کشورهایی را که به نوعی با ما همکاری میکردند از قبیل چین، ترکیه و امارات، تحت فشار قرار داد تا رابطه خود را با جمهوری اسلامی قطع کنند که این فشار باعث شد تا برخی از این کشورها روابط خود را با ایران ضعیف کنند. به همین دلیل، چینیها خرید نفت از ایران را کاهش داده اند و تبادل اسکناس با ایران را هم کم کرده اند.
♦️ترامپ در گام بعدی تلاش کرد تا برخی اعراب منطقه را موظف کند که هر چقدر ارز در ایران خریداری میشود، آنها با قیمت بالاتر بخرند و اجازه ندهند، این اعتبار در اختیار سازمانهایی قرار بگیرد که در گذشته، در جهت تأمین مایحتاج عمومی اقداماتی را انجام میدادند.
♦️ کار سوم آمریکاییها در ماههای گذشته این بوده است که برای خروج پول از ایران، تلاش کردهاند تا یک جنگ روانی در کشور به وجود بیاورند که در نتیجه این جنگ روانی، عدهای تصمیم گرفتند هر چه پول نقد دارند، به دلار تبدیل کنند و به همین دلیل قیمت دلار به سرعت بالا رفت.
♦️عدهای نفوذی تلاش کردند تا ارز از کشور خارج شود که رقم آن هم بسیار بالا بوده و در طی 40 سال جمهوری اسلامی، مشابه این میزان خروج ارز که در سال 96 اتفاق افتاد، سابقه نداشته است.
♦️این افراد عمدتاً افراد دوتابعیتی بودهاند که خارج از کشور جایگاه شغلی، مسکن و یا حساب بانکی دارند و خروج دلار از کشور برای آنها راحت بوده است.
♦️ اکثر کسانی که صدایشان در خصوص قیمت ارز بلند است، کسانی هستند که فرزندانشان در خارج از کشور حضور دارند و هیچ ضمانتی بابت آنها برای نظام جمهوری اسلامی نبوده است؛ فرزندان این افراد باید به داخل کشور بیایند و هیچ ارزی هم به آنها تعلق نمیگیرد؛ لذا این افراد که در دولت و مجلس و در جاهای مختلف حضور دارند، صدایشان بلند است و صاحب نفوذ هستند.
✅به هادی سیاسی بپیوندید👇
@hadisyadi
⭕ خندهدارترین قصهی غمانگیز دنیا اینه که از کشورایی که باهات توافق #برجام رو امضا کردن و بهش عمل نکردن، بخوای دوباره واسه حفظ کردنش #تضمین بدن!
#تکرار_اشتباه
✅ به هادی سیاسی بپیوندید👇
hadisyasi
🔴خطر غربگرایان...
💢امام رضا عليه السلام فرمودند:
♦️«فتنه ی بعضی از کسانی که ادعای محبت ما را دارند بر شیعیان ما از فتنه ی دجال سخت تر است!»
راوی پرسید: چرا؟
♦️فرمودند:
«چون با دشمنان ما دوستی و با دوستان ما دشمنی میکنند ، این کار آنها باعث خلط حق و باطل شده و امر را بر مردم مشتبه میسازد تا جایی که مؤمن از منافق تشخیص داده نمیشود.»
📚صفات الشیعه ۸ /وسائل، ج 16، ص 179
🍀و امروز بیاعتمادی مردم و فروپاشی اخلاقی در کشور ثمره و میوه شجره خبیثه اشرافیگری و دوستی با دشمنان و دشمنی با دوستان اهل بیت علیهمالسلام است
🔴به هادی سیاسی بپیوندید👇
✅ @hadisyasi
🔴 آمریکا همان کاری را کرد که ما پیش بینی می کردیم، بارها گفتیم و کسی نشنید.
@hadisyasi
🔻اکنون
از شروط نه گانه رهبری درباره #برجام چیز چندانی باقی نمانده است؛
⭕️سانتریفوژ ها جمع شده
⭕️اورانیوم ها رفته
⭕️رآکتور با بتن پر شده
⭕️دوربین ها همه جا نصب شده
⭕️آب سنگین از کشور خارج شده
⭕️هیچ تضمینی حتی شفاهی از رئیس جمهور آمریکا گرفته نشده و...
⭕️همه اطلاعات هسته ای، آمار معادن و... طبق توافق برجام در اختیار دشمن قرار دارد
شروط مجلس و... هم که به جای خود!
بالجمله چیزی برای برگشت وجود ندارد!
@hadisyasi
❌ نمایندگانی که برجام را در 20دقیقه تصویب کرده اند، دیگر در مجلس نیستند که جوابگو باشند، آنهایی هم که مثل لاریجانی هنوز هستند هم که...
❌ صدای صالحی در گوشمان زنگ میزند که می گفت والله و بالله و تالله...!
❌ روزنامه هایی هم که با تیترهایی مثل«صبح بدون تحریم» «خداحافظ تحریم» و... افکار عمومی را فریب دادند، ماموریتشان را انجام دادند و هیچ مسئولیتی بر عهده ندارند!
❌ و حالا آمریکا همان کرده که رهبری پیش بینی کرده بود، خرشان از پل گذشته و دارند به ریش ما می خندند!
🔴خاص ترین تحریم ها در دوره دولت مدعی دیپلماسی به مردم تحمیل شده است.
#خسارت_محض
#دیپلماسی_فشل #دولت_فشل
#خیانت
••••••••
@hadisyasi