🔺 آیتالله خامنهای در اولین خطبه نماز جمعه پس از انتصاب از سوی امام خمینی به عنوان امام جمعه تهران:
🔹 نمازجمعه یک واجب سمبلیک هست، یک سمبل و رمز است، اوّلاً نماز است و ذکر خداست. ثانیاً سلاح است، حالت جنگیدن با دشمن خدا و با شیطانهاست. امام جمعه که رمز نماز جمعه است باید عصای خود را سلاحی قرار بدهد و در مقابل مردم بایستد و اساسیترین و لازمترین و اصلیترین مسائل را در اجتماعی بزرگ از زبانی ایمن و مورد اطمینان با مردم درمیان بگذارد. ۵۸/۱۰/۲۸
🌷 سالگرد اولین نمازجمعه تهران به امامت رهبر انقلاب
@hadisyasi
📝 پس از رحلت آیتالله طالقانی و استعفای مرحوم منتظری از امامت جمعه تهران، ۲۸ دیماه ۵۸، آیتالله خامنهای، نخستین نماز جمعه را بعنوان سومین و آخرین امام جمعه منصوب از طرف امام اقامه کرد.
🔺 در ابتدا، مرحوم منتظری طی سخنانی، امام جمعهی جدید را اینگونه معرفی میکند:
«حال که من نتوانستم در خدمت شما باشم، برادر مجاهد ما حضرت حجتالاسلام و المسلمین آقای خامنهای، که هم از لحاظ علمی و هم عملی مورد تایید امام و همهی دوستان هستند، به امامت نمازجمعه برگزیده شدهاند. من هم یکی از ارادتمندان به ایشان هستم و اگر من خطیب نیستم، ایشان خطیب هستند و خطابه یکی از ارکان نمازجمعه میباشد.»
👈 آیتالله خامنهای هم خطبه نخست نماز را با سپاس از امام و فروتنی نسبت به انتصاب ایشان آغاز میکند:
« ...و سپاس از امام امت، از اینکه سخنگوی این جمعیت عظیم را و امام جماعت این جمع را آن کسی قرار داده است که به ضعف و عجز خود معترف است. «اللّهم انّ هذا مقام اولیائک و احبّائک» این مسند اولیای بزرگ خداست، این مسند صالحان و شایستگان است.»
@hadisyasi
🚩 بدعت فسادانگیز و بی سابقه در بودجه ۹۸/ دولت بودجه چند دوازدهم بنویسد بهتر است
اسماعیلی، کارشناس اقتصادی و استاد اقتصاد دانشگاه علامه طباطبائی در گفتگو با تسنیم:
🔹ردیف بودجه 70 میلیارد تومانی نهاد ریاست جمهوری برای کمکهای بلاعوض
🔹 اگر برای کارهای دانش بنیان و تحقیقاتی از رئیس جمهور کمک بخواهند وزارت علوم چنین ردیفی دارد حتی اگر برای برگزاری هیئت یا مراسم مذهبی نیز از ریاست جمهوری کمک بخواهند در بودجه وزرات فرهنگ چنین ردیفهایی دیده شده است بنابراین در نظر گرفتن بودجه جدای از آن برای نهاد ریاست جمهوری مبهم است.
🔹بودجه سال 97 که بودجه 98 نسبت به آن کاهش چشمگیر نیز داشته است کفاف امور دفاعی کشور را نمیداد و بخشی از کمبود بودجه از صندوق توسعه ملی جبران شد اما برای سال 98 به جای افزایش کاهش چشمگیر پیدا کرده است.
🔹وجود یک بدعت خطرناک، فساد انگیزی و بی سابقه در بودجه 98 که وجود «یک»هایی است که در برخی از ردیفهای بودجه وجود دارد. در لایحه بودجه سال 98 برخی از ردیفهای بودجه در جلو اعتبار اختصاص داده شده عدد یک درج شده است.
🔹توجیه سازمان برنامه و بودجه این است که کمبود منابع درآمدی و عدم ارزیابی دقیق از درآمد حاصل شده بعضی از ردیفهایی که مستحق بودجه در صورت تأمین منابع هستند عدد یک گذاشتیم که در صورت حاصل شدن منابع بودجه به آنها اختصاص یابد.
@hadisyasi
⭕️ تحریم بیشتر، ثبات کمتر
🔺ریل اقتصاد، از دولت احمدینژاد تا دولت مذاکره!
🔹حدفاصل سالهای ۹۰ تا ۹۲ که تحریمهای همه جانبه علیه کشور اعمال شد، فروش نفت ما هرگز به زیر یک میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه نرسید. قیمت ارز در تابستان ۹۲ که آقای روحانی روی کار آمد، تقریبا به ثبات رسیده بود.
🔹به اذعان ریچارد نفیو، معمار تحریمهای ایران در وزارت خزانهداری آمریکا، ایران توانست از طوفان تحریمها عبور کند و اقتصادش در مسیر درستی قرار گرفت؛ به تعبیر من در ریل مقاومسازی در مقابل شوکهای خارجی قرار گرفت.
🔹 امروز چه اتفاقی افتاده که با اینکه تحریمهای شورای امنیت بازنگشته، اروپاییها مدعیاند مقابل تحریمهای آمریکا میایستند، ترکیه اینگونه با ما همراه است، روسیه و چین به نحوی و دیگران به شکلی دیگر، فروش نفت ایران به زیر یک میلیون بشکه رسیده و قیمت ارز در ارقام کنونی ایستاده است؟
🔹من فقط یک پاسخ برای این وضع فعلی سراغ دارم. اصلاحات ساختاری اقتصاد ایران- یا به تعبیر نفیو قرار گرفتن در مسیر صحیح- با روی کار آمدن دولت آقای روحانی متوقف شد و اقتصاد روی ریل #برجام قرار گرفت. در مقابل، تحریمهای آمریکا نیز به واسطه اجرای #FATF هوشمندتر شد. تصویب #پالرمو و #CFT این وضعیت را وخیمتر خواهد کرد.
@hadisyasi
🔴کارلوس #کیروش در اشاره به ایران یا اردوی تیم ملی #فوتبال ایران! از چیزی به نام "مشکل پایهای غذا" حرف زده است!
⬅ حرف او درست نیست چون کشوری که #هجدهمین_اقتصاد_جهان به لحاظ جایگاه و قدرت خرید، 116اُمین کشور به دارای پایین ترین سطح بدهی خارجی و صاحب ارزانترین قیمت نان و سوخت و مالیات است؛ طبیعتاً مشکل #غذا ندارد.
نه برای مردمش و نه برای اعضای تیم ملی فوتبالش!
✅ ضمنا چراغی که به خانه رواست، به مسجد حرام است آقای کیروش!
کشور شما #پرتغال به لحاظ اقتصادی و قدرت خرید، 56اُمین کشور جهان است. یعنی 38 بار ضعیفتر از کشور ما.
در بدهی خارجی هم 27اُمین کشور مقروض جهان هستید.
و در بحث #بیکاری هم رسانهها میگویند نرخ بیکاری پرتغال 18 درصد است. یعنی 6 بار ضعیفتر و بیشتر از ما...
🔺پ.ن: این هم بماند که کدامیک از #اصلاح_طلبان این حرفها را به کیروش یاد دادهاند!
📝 مسعود یارضوی
@hadisyasi
🔴 حجاریان: به امثال شوستر و کیروش نیاز داریم!
نعمتزاده: همانطور که در بخشهای ورزشی مربی خارجی به کشور میآوریم در بخش صادرات و ...نیازمند مدیران خارجی هستیم.
حناچی:مابرای تیم ملی مربی خارجی میگیریم...مگرشهرسازی کشور ازتیم ملی کشور کمتر است؟
بله! #کیروش یه فرد نیست، تفکره!
Hani Hashami - هانی هاشمی
@hadisyasi
🔴هوشیاری نسبت به احتمال توطئه های ضدامنیتی....
سعید درخشان
اینکه در کنار طراحی های گسترده آمریکا برای به آشوب کشاندن کشور می بینیم که شورای شهر و شهرداری یک کلان شهر بجای استفاده از متخصصان شهرسازی بدنبال بکارگیری عناصر بدسابقه ضدامنیتی و آشوبگر هستند برای ما یک معنا بیشتر نمیدهد و آنهم اینکه اتاق فرمان اجرای توطئه های آمریکایی در شهرداری و شورای شهر مستقر شده است....
ازین به بعد همه تحرکات شهرداری و شورای شهر را با نگاهی امنیتی و بدبینانه رصد خواهیم کرد
@hadisyasi
انتقاد آیتالله مکارم شیرازی از اجرای مرموزانه سند ۲۰۳۰ در کشور
آیتالله مکارم در دیدار دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی:
🔹گفته میشود که سند ۲۰۳۰ به صورت مرموز در برخی از جاها در حال اجرا است، متاسفانه برخی گوششان به تذکرات بدهکار نیست. برخی از افراد نفوذی بدون توجه به وزیر آموزش و پرورش به دنبال اجرای این سند هستند.
🔹فضای مجازی در زمان کنونی مشکلات زیادی دارد، اگر این فضا اصلاح نشود، بسیاری از مشکلات در جامعه ظاهر میشود.
🔹در گذشته تریبونها در دست افراد خاصی بود، اما فضای مجازی تریبون به دست همه داده است و به عنوان مثال فردی که اخیرا خلع لباس شد، بیش از یک میلیون نفر حساب او را در یکی از شبکههای اجتماعی دنبال میکردند.
🔹 باید پهنای باند در اختیار محتوای صحیح در #فضای_مجازی قرار بگیرد و نباید این فضا رها باشد.
fna.ir/bqvzm4
@hadisyasi
میگویند اختیارات ولایت فقیه زیاد است
قانون اساسی ۱۷۷ اصل دارد
۳۸ مورد اصل اختیارات رئیس جمهور
۳۷ مورد مجلس
۱۸ مورد قوهقضائیه
و ۵ مورد رهبری
۹۳٪ بودجه نیز دست رئیسجمهور است
اگر مردم انتظار دارند رهبری مشکلات کشور را درست کند باید اختیارات رهبر مانند رئیسجمهور گستردهتر شود
+amin mosavi+
@hadisyasi
🚩آخرین جزئیات پرداخت "بسته حمایتی"/ اتمام تمام پرداختها تا فردا
معاون اداری و مالی سازمان تأمین اجتماعی:
🔹اگر سیستم بانکی دچار اشکالی نشود، تا شامگاه امروز تمامی واریزها انجام خواهد شد.
🔹تمامی بیمهشدگانی که حقوق کمتر از سه میلیون تومان دریافت میکنند مشمول این بسته هستند و تعداد آنها 6 میلیون و 150 هزار نفر است.
🔹بسته حمایت بیمهشدگان نقدی است و به حساب سرپرست خانوار واریز میشود البته مبلغ آن ثابت نیست و به بُعد خانوار بستگی دارد
🔹خانوارهای یک نفره، یکصد هزار تومان، خانوارهای دو نفره، 150 هزار تومان، خانوارهای سه نفره، 200 هزار تومان، خانوارهای چهار نفره، 250 هزار تومان و خانوارهای 5 نفره به بالا 300 هزار تومان دریافت میکنند.
🔹سهمیه هر خانوار فقط یک بسته حمایتی است.
@hadisyasi
👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻
⭕️ فرافکنی پزشکان برای فرار از پرداخت مالیات ۶۵۰۰ میلیارد تومانی!
🖌 #میثم_مهدیار
🔸منظور از طبقه در تعریف جامعه شناختی گروهبندی وسیعی از افراد است که دارای منابع اقتصادی مشترکی هستند. ویژگی این گروه این است که نسبت به موقعیتی که در آن قرار دارند و منافع مشترکشان دارای خودآگاهی هستند و دائم در تلاش هستند تا با استفاده از ابزارهای مختلف (رسانه، سیاست، لابی و...) نسبت به بیشینه کردن منافع اقتصادی و نیز تمایز خود با دیگر طبقات تلاش کنند. همچنین در یک طبقه اختلافات سیاسی و فرهنگی ذیل همگرایی منافع اقتصادی افراد کمینه می گردد.
🔹نشانه های تاثیر اقتصاد سیاسی شبه طبقه پزشکان در سلامت ایرانیان البته محدود به این اواخر نیست و در تحولات نظام سلامت در چند دهه گذشته قابل پیگیری است اما در زمان وزارت #قاضی_زاده هاشمی به اوج خود رسید که نشانه های آن را می شد در فعالیت های سیاستی وزارت بهداشت و کمیسون پزشکی مجلس، نظام پزشکی و فعالیت های رسانه ای جناب وزیر و وزارت خانه متبوع به عینه مشاهده کرد.
🔸در حوزه رسانه می توان این خودآگاهی طبقاتی پزشکان را در حساسیت زیاد بر روی بازنمایی خود در رسانه های عمومی ملاحظه کرد. تعطیلی #سریال ها، مستندها و برنامه های کارشناسی انتقادی درباره وضعیت پزشکی در ایران و سفارش ساخت سریال ها و برنامه های ترویجی درباره اهمیت جایگاه و نقش پزشکان بعد از انتقادات عمومی پیرامون موارد قصور پزشکی در سالهای اخیر از نشانه های این خودآگاهی طبقاتی پزشکان بوده است.
🔹در حوزه #سیاستی نیز قشر پزشکان در دو جایگاه مجلس و وزارت بهداشت توانسته اند ابتکار عمل در حوزه سیاست گذاری حاکمیتی بر فعالیت های خود را به دست گیرند: وزارت پزشکان متخصص به جای متخصصان سلامت، جدا کردن آموزش پزشکی از آموزش دانشگاهی، تعیین نرخ دستمزد پزشکان توسط صنف نظام پزشکی، جدا کردن بیمه سلامت از وزارت رفاه و الحاق آن به وزارت بهداشت، تسلط پزشکان بر نظام پزشکی و بی اثر کردن دعاوی در خصوص قصور پزشکان در پرونده های خطا و قصور پزشکان، جهت دادن منافع عمومی کشور در طرح تحول سلامت به سمت درمان و جیب پزشکان، فرار از نصب #کارتخوان در مطب ها و پرداخت مالیات، بنگاه داری متولیان دستگاه سلامت در حوزه درمان بر خلاف تصریحات قانونی، محدود کردن ورودی ها به آموزش و جامعه پزشکی، جلوگیری از اجرای طرح پزشک خانواده و طرح پرونده الکترونیک سلامت بیماران و ... از نشانه های این قدرت یابی در حوزه سیاست گذاری سلامت بوده است.
🔹نشانه ها حاکی از آن است که مفهوم پزشکی شدن در ایران تحت تاثیر یک مفهوم کلی تر یعنی «پزشک سالاری» قرار دارد و در واقع در ایران این پزشک سالاری است که به پزشکی شدن جهت می دهد. به عبارت بهتر در واقع شکل دهی به نظام مراقبت و سلامت در ایران وابستگی زیادی به منافع اقتصادی این طبقه پیدا کرده است.
🔸گفته می شود پزشکان در سال تنها ۱۵۰میلیارد مالیات می دهند و ما حدود ۶۵۰۰میلیارد تومان در سال فرار مالیاتی داریم. این روزها که کمیسیون تلفیق مجلس به دنبال تصویب مالیات گیری از فرانشیز و کارانه پزشکان است دوباره اهرمهای فشار این شبه طبقه پزشکان در ایران فعال شده اند و تنها با حمایت اجتماعی از تصمیم کمیسیون تلفیق است که می توان قدری از قدرت یابی خطرناک این شبه طبقه کاست و آن را پاسخگو تر کرد.
💢 تصویر بالا را ببینید تا متوجه شوید، سازمان نظام پزشکی گرگان برای فرار از شفافیت و مالیات چه ادعاهای مضحکی را مطرح میکند.
@hadisyasi
⚡️دستاورد بزرگ برجام
آقای سید عباس عراقچی گفتهاند: "برجام نشان داد آمریکا چقدر غیرقابل اطمینان و غیرقابل اتکاست. یک رئیسجمهور امضا میکند، رئیسجمهور بعدی از آن خارج میشود."
این فرمایشات آقای عراقچی، دستاورد عظیم برجام است که نباید به سادگی از کنارش گذشت. باید برای این دستاورد جشن گرفت. اینکه در آستانه چهلسالگی انقلاب، عضو تیمی که از سوی جریان مذاکرهطلب در ایران مامور امضای برجام شد، اینگونه حقیقت را روایت میکند، یعنی ما به یک بلوغ ملی رسیدهایم و تجربهای که باید، تحصیل شده است.
اما درس گرفتن از گذشته باید عبرت برای آینده باشد. درس میآموزیم تا در آینده اشتباه نکنیم. این درس از زبان کسی چون آقای عراقچی باید آنقدر تَکرار شود که تا دیگر کسی جرات نکند هزینه مشابهی را به ملت تحمیل کند.
@hadisyasi