خيانت هاي فرانسه به ايران در يك نگاه
ازهمان آغاز تبعيد امام به فرانسه، با نگاهي كوتاه به خاطرات منتشر شده از رجال فرانسوي، مي توان دريافت كه دودستگي شديدي بين مقامات فرانسوي بر سر پذيرش امام(ره) و يا جلوگيري از فعاليت ايشان وجود داشت. كنت دومارنش رييس سازمان اطلاعات فرانسه در خاطرات خود به صراحت به مخالفت خود با اقامت امام در فرانسه اشاره مي كند، اما در نهايت وزارت امورخارجه فرانسه حرف خود را به كرسي مي نشاند.
بعد از آن پاريس به سرعت تبديل به قرارگاه اصلي فراريان ايراني در اروپا شد و مهم ترين توطئه براي سرنگوني نظام جمهوري اسلامي ايران موسوم به كودتاي نقاب از اين شهر توسط بختيار آخرين نخست وزير فراري رژيم پهلوي سامان داده شد.
از سوي ديگر آغاز جنگ ميان ايران و عراق نيز به شدت به تيرگي روابط ايران و فرانسه افزود. فرانسوي ها به دليل ترس از گسترش انقلاب اسلامي و روابط گسترده اقتصادي در صف حاميان عراق قرار گرفتند.
فرانسه اصلي ترين تامين كننده تسليحات براي عراق در بلوك غرب بود. هواپيماهاي ميراژ اف 1 فرانسوي در ميانه جنگ توازن در نبرد هوايي را به نفع عراق تغيير داد و موشك هاي اگزوست فرانسوي نقش مهمي در انهدام كشتي هاي نفكتش ايراني داشت. فرانسوا ميتران در سفر سال 1982 به عراق گفت: ما مايل نيستيم عراق در جنگ مغلوب شود؛ موازنه نظامي بايد ميان جهان عرب و ايران حفظ شود.
اين تيرگي روابط تا بدان جا ادامه پيدا كرد كه در نهايت فرانسه در سال 1987 روابط خود را با ايران در پي حادثه بمب گذاري در پاريس و اتهام دولت فرانسه به تهران و حزب الله لبنان و همچنين محاصره سفارت ايران در پاريس به طور كامل قطع كرد. تا اين كه در ميانه دهه 90 ميلادي نيز واقعه ميكونوس و فراخواني يكپارچه سفراي ايران از كشورهاي اروپايي بار ديگر بهانه اي براي سردي روابط ايران و فرانسه فراهم كرد.
شايد مهم ترين چالش در روابط دو كشور حضور منافقين در كشور فرانسه بوده است. رفتار فرانسوي ها در اين حوزه به جاي اين كه بر اساس اصول ثابتي استوار باشد بنا به شرايط و بر اساس ملزومات ارتباط با ايران تغيير مي كند. در سال 1981 بني صدر به همراه رجوي سركرده اصلي منافقين با يك هواپيماي بويينگ 747 از ايران به پاريس فرار كرد. پاريس به عنوان قرارگاه اصلي منافقين نقش پشتيبان را از نيروهاي اين گروهك تروريستي در عراق ايفا مي كرد.
فرانسوي ها در اواخر دهه 80 ميلادي با بهبود روابط خود با ايران فعاليت منافقين را در كشور خود محدود كردند و حتي تعدادي از آنان را نيز به كشور گابن تبعيد كردند. مسعود رجوي، سركرده منافقين نيز از فرانسه خارج شد و براي اداره اشرف راهي عراق شد. در سال 2003 و در جريان عملياتي موسوم به"تئو" صدها نفر از اعضاي گروهك منافقين در پايگاهي در حومه پاريس دستگير شدند. اين عمليات منجر به بازگشايي پرونده مهمي در دستگاه قضايي فرانسه شد كه عناوين اتهامي مختلفي همچون پولشويي و همچنين حمايت از تروريسم را در برگرفت.
با اين حال با سرد شدن روابط دو طرف در پي تشديد بحران در پي برنامه هسته اي ايران و همچنين فتنه سال 88 رفتار فرانسوي ها با گروهك منافقين نرم تر شد. در پي حكم دادگاه عالي اتحاديه اروپا نام منافقين از ليست سياه گروه هاي تروريستي خارج شد و اين گروه فعاليت گسترده تر خود را در فرانسه در پيش گرفت. حمايت گسترده عربستان سعودي و رژيم صهيونيستي از اين گروهك و سكوت فرانسوي ها نسبت به اين اقدام سبب شد تا مقامات سابق آمريكايي و اروپايي با مبالغ كلان براي حضور در همايش هاي اين گروه جذب شوند.
نقش مخرب فرانسه براي امتياز گيري از ايران چه در مذاكرات ژنو چه در مذاكرات مرتبط با امضاي نهايي برجام نيز كاملا شناخته شده بود. موضع فرانسه گاهي وقت ها حتي از آمريكايي ها تندتر بوده است. "يووال اشتناييتز" درباره كمك هاي برخي كشورهاي اروپايي از جمله فرانسوي ها گفت: برخي از خواسته هاي ما با مذاكره كنندگان آمريكايي پيش نمي رفت و من به لورن فابيوس، وزير خارجه وقت فرانسه، تلفن كردم و خواسته ها را مطرح كردم و او نيز در برهه حساسي از مذاكرات آن را عنوان كرد و بعد از مدتي تهران ناچار به قبول آنها شد.
به نظر مي رسد كه همين اظهارات به خوبي نشان مي دهد كه نقش مخرب فرانسوي ها در مذاكرات هسته اي تا به كجا بوده است. اكنون هم پس از خروج آمريكا از برجام، اين وزير امور خارجه فرانسه است كه به ايران هشدار مي دهد تا دست از تهديد به خروج از برجام بركشد!
هجمه به مقدسات و تخريب و توهين به نمادهاي اسلامي مانند حجاب و نيز توهين هاي مكرر و سخيف نشريه "شارلي آبدو" به ساحتمقدس پيامبر اكرم(ص) كه اخيرا به موضع رسمي رئيس جمهور فرانسه تبديل شده است، كافيست تا جمهوري اسلامي در روابط خارجي خود با فرانسه تجديد نظر كند.
@hadisyasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺از رویای آمریکایی بیدار نشوید، چون خودتان را وسط کابوس میبینید!
👈🏻 روایتی دست اول از جعل نتیجه آزمایش سلامت کودکان در ایالات متحده
⏯ تماشای فایل کامل این مستند در آپارات
https://aparat.com/v/i4t3J
@hadisyasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینا چطور تونستن این همه سال مسئولیت داشته باشن؟!
@hadisyasi
⭕️ #کوتاه_از: «گروگانگیریِ معیشت مردم»
◀️ در روزهای انتخابات آمریکا و همزمان با انتخاب بایدن، در بازار ایران شاهد نوسانات شدید، کاهش قیمت دلار و ترخیص چندین میلیون تُن کالای اساسی از گمرک بودیم. در ادامه، واکنشِ تعدادی از کاربران توئیتر نسبت به این موضوع را با هم میخوانیم:
🔸امیرحسین ثابتی:
💬 امروز قیمت #دلار وارد کانال ۲۲ هزار تومان شده و نسبت به چند هفته قبل که تا ۳۲ هزار تومان هم بالا رفته بود، ۱۰ هزار تومان ارزان تر شده. کسانی که میگفتند دلار ۳۰ هزار تومانی نتیجه نپذیرفتن #FATF است پاسخشان چیست؟
آشکارتر از این ممکن است قیمت دلار را برای مقاصد سیاسی بالا پایین کرد؟
🔹 امیر امیدنژاد:
💬 از بالا دستور دادن به میمنت پیروزی بایدن، دلار را پایین، طلا را پایین و در گمرکها در ترخیص اجناس مهم تسریع بشه. شکایت این قوم ظالم را به کجا ببریم!
🔸 مُحَمّد نُصوحی:
💬 به سادگی عبور نکنید!
دلار ظرف ۴ روز از ۳۰ تومن میرسه به ۲۴ تومن!
دستور فوری برای ترخیص ۸ میلیون تن کالای دپو شده یکهو میرسه!
مطمئن باشید که قیمت بقیه اجناس هم یکهو میکشه پایین!
بنظرتون چه فعل و انفعالاتی صورت گرفته که داریم اینطور شرطی میشیم؟
بیچاره مردمی که بازیچه اینها هستند!
🔹 محمد امین سلیمی:
💬 حدود چندهفتهای بود که فعالان اقتصادی و رسانهای از عدم ترخیص برخی کالاهای اساسی از گمرک خبر میدادند. حالا خبر آمده که دولت پیگیر تسریع ترخیص کالاهاست.
پ.ن: هرچه میخواهم این داستان را به نتیجه #انتخابات_آمریکا ارتباط ندهم نمیشود.
🔸 مسعود براتی:
💬 خب یک سلامی خدمت تمام عزیزان رسانهای، کارشناس، بازرگان و بانکدار عرض کنم که در ماههای اخیر تلاشهای فراوانی کردند که بگویند: دلار ۳۰ هزار تومانی به خاطر FATF است.
احتمالا انتخاب بایدن به صورت خودکار ایران را از لیست سیاه FATF خارج کرده!
همین، سلام من را به ایشان برسونید!
🔺 مِیثَم:
💬 همهی کارها رو باید تعطیل کرد و فقط آمریکاهای داخلی در سیاست، اقتصاد، رسانه و... رو قلع و قمع کرد. ماههاست معیشت مردم رو گروگان گرفتند تا به اهدافشون برسند. حالا که حس میکنند بایدن پیروز انتخابات آمریکاست، اخبار ریزش قیمت دلار و سکه و ترخیص کالا میرسه.
@hadisyasi
11.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جو بایدن گرگی در لباس میش (فریب نخورید) #سگ_زرد_برادر_شغاله(نشر حداکثری).
@hadisyasi
🔴 #تحلیل | رای به بایدن یا نه به ترامپ؟‼️
🔻 #زمانـــه| مهمترین دلایل اقبال مردم آمریکا به بایدن در انتخابات اخیر:
1️⃣ بحران همهگیری کرونا و آثار اقتصادی منفی آن در ابعاد مختلف در جامعه آمریکایی.
2️⃣ شخصیت ضدساختار ترامپ که باعث مخالفت بسیاری از نخبگان حکومتی و غیرحکومتی آمریکا شده بود.
3️⃣ به صحنه آمدن بخش عمده پایگاه رأی دمکراتها- برخلاف انتخابات 2016- خصوصاً زنان و اقلیتها.
4️⃣ رویگردانی بخشی از بدنه رأی ترامپ خصوصاً میانسالان و کهنسالان.
5️⃣ وقوع اعتراضات و جنبشهای اجتماعی ضدنژادپرستی و تبعیض در ماههای اخیر و عملکرد نامطلوب ترامپ در این مورد.
6️⃣ جذب بخشی از بدنه رأی جمهوریخواهان توسط بایدن خصوصاً در میان سفیدپوستان.
7️⃣ اتحاد طیفهای مختلف حزب دمکرات در رقابت با جمهوریخواهان و اجماع درونحزبی.
8️⃣ اختلافات درون حزب جمهوریخواه ناشی از عملکرد نامطلوب و غیرمتعارف ترامپ.
9️⃣ دوقطبی شدن جامعه آمریکایی به شکل بیسابقه در انتخابات که خود را در مشارکت بالا نشان داد.
✅ درمجموع میتوان گفت بیش از آنکه بایدن بر اساس ویژگیهای خود برنده انتخابات باشد؛ عملکرد و شخصیت ترامپ و شرایط زمینهای باعث پیروزی وی گردید.
🖌 #گوهری
@hadisyasi
5.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌🎥 فضای مجازی ای که، حقیقت زندگی ما را تلخ کرده است!؟☝️
راه حل چیست؟
#پز_مجازی #اینستاگرام
@hadisyasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
چی فکر می کردند و چی شد؟!
♦️مقامات آمریکا، رکود دار دروغ، تقلب و دزدی در دنیا هستند. تا توانسته اند به ملت ها خیانت کرده و آنها را به جان هم انداخته اند.
🔹اگر بقیه مقامات آمریکا ظاهر را حفظ می کردند، مایک پمپئو وزیر خارجه، اردیبهشت امسال در دانشگاه «ای اند ام» تگزاس، با خونسردی گفت: «زمانی که رئیس سازمان CIA بودم، دروغ میگفتیم و تقلب و دزدی هم میکردیم. این کارها یادآور #افتخارات_تجربه_آمریکایی است».
♦️اما حالا داستان فرق کرده و خیاط در کوزه افتاده است. حالا پمپئو می گوید در انتخابات تقلب شده و انتقال قدرت، فقط به ترامپ صورت خواهد گرفت و نه بایدن.
🔹بله دست بالای دست بسیار است. پمپئو تا همین جند ماه قبل سرگرم دو قطبی سازی و آشوب افکنی در ونزوئلا بود و فکر می کرد براندازی دولت توسط مزدورانی مثل گوایدو قریب الوقوع است. او دو سال قبل هم نقشه تابستان داغ را برای ایران کشید.
♦️قبلا گفته می شد در ایالات متحده کودتا نمی شود، چون آمریکا در آنجا سفارت ندارد! اما حالا خود آمریکایی ها به جان هم افتاده اند. ترامپ برای اعتراض بزرگ به تقلب، طرفدارانش را از سراسر آمریکا به واشنگتن فرا خوانده است.
@hadisyasi
⛔ بایدن یا غول چراغ جادو؟
✏️ یعقوب ربیعی
💠 با بالا رفتن احتمال پیروزی جو بایدن، جریان تحریف شرطی کردن جامعه را استارت زده است و در جدیدترین تحلیل هایش می گویند "بایدن به برجام بازخواهد گشت، پولهای بلوکه آزاد خواهد شد و قیمت دلار به ۱۵ هزار خواهد رسید." این تحلیل چند اشتباه دارد:
🔰 اینکه گروهی فکر می کنند از روز بعد از ریاست جمهوری بایدن به برجام برمی گردد تحلیل رئالیستی از حوزه بین الملل ندارند. مگر بدون ستاندن امتیاز می توان در حوزه بینالملل حرکتی کرد؟ راهکار بایدن قطعاً ارائه یک پکیج کامل پیرامون موارد درخواستی در حوزه منطقهای، موشکی و بین المللی خواهد بود.
⁉️ آیا بازگشت آمریکا بدون هزینه خواهد بود؟ آن هم در زمانی که جنگ ادراکی را مسئولین ما نتوانسته اند مدیریت کنند و گرای واشنگتن دی سی را می دهند و طرف مقابل ما را در ضعیف ترین موضع می بیند.
💢 بایدن با وضع ۱۳ قانون تحریمی در دوره اوباما انسان خوش سابقه ای نیست ولی اگر خوش سابقه ترین دموکرات هم رئیس جمهور می شد با توجه به افتادن مجلس سنا به دست جمهوریخواهان کارش راحت نخواهد بود و شاید غیرممکن است.
🌀 نکته چهارم اینکه کسانی که وعده آزاد شدن پولهای بلوکه شده را می دهند باید بگویند آیا برجام در بهترین موقعیتش که زمان تولدش بود توانست پول بلوکه ای را آزاد کند؟
👌 نگاه چراغ جادویی به اقتصاد که خیال می کند اقتصاد را یک شبه می توان درست کرد یک آفت است. مشکلات اقتصادی ما بخشی درون سیستمی و بخشی زائیده این دولت است. آیا با آمدن آقای بایدن یا هر فردی شفافیت، رانت، فساد و ... یک شبه از سیستم اقتصادی ما محو خواهند شد؟ ۳۰۰۰ میلیون میلیارد تومان نقدینگی جامعه ما کنترل خواهد شد؟ و صد سئوال دیگر... باید بدانیم که اقتصاد چراغ جادو نیست که یک شبه و با یک اراده مشکلاتش حل شود.
🔰 اما تولید این مطالب در این روزها را صرفا یک پروپاگاندای سیاسی با هدف انتخابات ۱۴۰۰ می دانم و می ترسم که همانطور که از دل دولت گورباچف آقای بوریس یلتسین رای آورد که به شدت حرافتر و ضعیف تر بود همین بلا بر سر ما هم بیاید.
@hadisyasi
سالگرد شوک بنزینی؛
سوء مدیریت محض، یا تحمیل مذاکره؟!
♦️شعبده بازان رسانه ای از کاه کوه می سازند و کوه را جلو جشم غیب می کنند! نمونه؟ سالگرد شوک بنزینی دولت در نیمه شب 23 آبان؛ دقیقا یک سال قبل! دولت که لجبازانه کارت سوخت را حذف کرده و موجب افزایش 20میلیون لیتری مصرف و قاچاق شده بود، سهمیه بندی را احیا و بنزین را 300 درصد گران کرد!
🔹هزینه گزاف این سوء مدیریت، هدر رفت حداق 140 هزار میلیارد تومان از بیت المال بود که می شد صرف حمایت از تولید و اشتغال شود؛ و دو هفته نا امنی و بی باتی و موج سواری دشمن. جالب این که برخی حامیان دولت، به جای شرمندگی، طلبکار هم شدند که چرا نظام نگذاشته دشمن در موج سواری موفق شود(!)
♦️تلخ این که سردبیر نشریه صدا وابسته به حزب اتحاد ملت، چند ماه بعد گفت تحمیل فشار بنزینی به مردم و تولید نارضایتی، برای هموار کردن مسیر مذاکره بوده.
شکوری راد دبیر کل حزب هم از این که طبقات پایین به عنوان پایگاه رای اصولگرایان، از شوک بنزینی شاکی شده اند، ابراز رضایت کرد!
🔹محمد جواد روح، سردبیر نشریه صدا، ۱۶ آذر در سرمقاله نشریه «اتحاد ملت» نوشت:
🔻"چرا روحانی چهار روز قبل از گرانی بنزین آنگونه سخنرانی میکند؟ کدام رئیسجمهور اعلام کرده بود که فلان قدر کسری بودجه داریم؟ آقای روحانی در یزد از کسری بودجه گفت و یکسری حملات هم به رئیسی انجام داد. همین روش را در کرمان به شکلی دیگر ادامه داد.
🔻مهمتر از همه اینها، اعلام کرد به توافقات پشت پرده هم پایبند است؛ همه اینها، یعنی روحانی میخواهد به هر قیمتی شده، دوباره مذاکره کند. اینجا بود که روحانی قمار کرد.
🔻وقتی دید چیزی دستش ندارد، بنزین را گران کرد تا جامعه به شرایط اقتصادی واکنش نشان دهد؛ فشار از پایین اتفاق بیفتد تا در بالا چانه زنی کنند که مذاکره انجام شود.
🔻میگویند وزیر اطلاعات در جلسه دولت هشدار داده اگر بنزین را گران کنید، جامعه به هم می ریزد و روحانی خندیده است.
🔻اینکه می گویند گران کردن بنزین تصمیم غیر کارشناسی و اطلاعرسانی آن هم غلط بوده؛ اتفاقاً از نظر روحانی، تصمیم هم کارشناسی بوده و هم نحوه اطلاع رسانی- در واقع اطلاع نرسانی- درست بوده تا جامعه بیشتر عصبانی شود.
🔻روحانی قمار کرد تا ببیند نتیجه اش چه می شود. اما به نظر من، مقامرهبری هم پاسخ رییسجمهور را دادند. ایشان ، مسئولیت تصمیم گرانی بنزین را پذیرفتند و مانع تشدید فشارها بر روحانی و سقوط احتمالی دولت شدند... در ماجرای بنزین؛ روحانی قمار کرد و رهبری هم ایستاد".
@hadisyasi
5.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بمباران تبلیغاتی رسانهها، چگونه شما را مجبور میکند حقیقت را منکر شوید و حتی به عقل خودتان شک کنید!
این کلیپ ببینید تا بفهمید چی میشه که مثلا در مورد مذاکره مجدد با آمریکا با وجود خباثت های بی شمار اما یهویی عده ای موافق میشن!یه مثلا با وجود بی تدبیری ها و خیانت های عده ای باز مردم آنها را انتخاب میکنن!.....
@hadisyasi