فرصت خاتمی برای ضربه به کارگزاران
مخالفت های آشکار چهره های برجسته کارگزاراتن با رهبری خاتمی در جریان اصلاحات و همچنین مخالفت خوانی با حزب اتحاد ملت، به عنوان حزب نزدیکان خاتمی، از چالش های جریان اصلاحات برای انتخابات 1400 است. در میان کارگزاران کرباسچی، عطریانفر، محسن هاشمی و در کنار آنها قوچانی نگاه شفاف و مشخصی درباره خاتمی دارند و همچنین از انتخابات مجلس یازدهم تاکنون، همواره مدافع مشارکت اصلاح طلبان در انتخابات و عدم تحریم انتخابات تحت هیچ شرایطی بوده اند و همچنین به کاندیدای حزبی اختصاصی نیز اعتقاد جدی دارند. با این وجود برخی از چهره های جوان کارگزاران همانند فرزانه ترکان، علی محمد نمازی، سیاسی راد، بهرام فیاضی و... برخلاف پیرمردهای کارگزاران تاکنون موضع چندانی درباره خاتمی و حمایت از حضور مستقل و حزبی در انتخابات نداشته اند. برخی از فعالین سیاسی معتقدند که جوانان حزب کارگزاران برخلاف پیرمردهای این حزب، روابط نزدیکتری با خاتمی دارند و می توانند فرصتی برای خاتمی برای ایجاد شکاف در میان کارگزاران و به نوعی اهرم فشاری برای او باشند. به اعتقاد فعالین سیاسی محمد خاتمی با تضعیف کارگزاران می تواند گزینه مطلوب خود برای انتخابات1400 را راحتر به احزاب اصلاح طلب، تحمیل کند.
@hadisyasi
🔰 #حرف_قطعی رهبر انقلاب درباره تحریمها
👈 اگر تمامی تحریمها را در عمل بردارند به تعهدات برجامی برمیگردیم
🔻 رهبر انقلاب، صبح امروز: درباره قضیهی تحریمها اولا در جمهوری اسلامی کسی گوشش بدهکار مهملگویان بدون استحقاق -چه در اروپا چه در آمریکا- نیست.
🔸️ ثانیا اگر بخواهیم منطقی صحبت کنیم آمریکا و سهکشور اروپایی که همه تعهدات برجام را زیرپا گذاشتهاند حق ندارند شرط و شروط بگذارند. آنها به هیچکدام از تعهدات برجامیشان عمل نکردهاند.
🔸️ آن طرفی که حق دارد شرط معین کند، ایران است. چون جمهوری اسلامی به همه تعهدات عمل کرد. ما حق داریم برای ادامه برجام شرط بگذاریم و این شرط را گذاشتیم و گفتیم و هیچکس هم از آن عدول نخواهد کرد.
🔸️ اگر میخواهند ایران به تعهدات برجامی برگردد آمریکا بایستی تحریمها را کلا در عمل لغو کند و ما بعد راستیآزمایی کنیم و ببینیم که درست تحریمها لغو شده، آنوقت به تعهدات برجامی برمیگردیم.
🔺️ این سیاست قطعی جمهوری اسلامی است و مورد اتفاق مسئولان کشور هم هست و از این سیاست برنخواهیم گشت. ۹۹/۱۱/۱۹
@hadisyasi
🔰 فضاحت اخیر آمریکا، افول یک رئیسجمهور ناباب نیست بلکه افول آبرو و قدرت آمریکاست
🔺️ رهبر انقلاب، صبح امروز: افرادی که در خصوص تواناییهای آمریکا و برخی قدرتها ارزیابیهای غیرواقعی دارند، قضایای اخیر امریکا را ببینند. حوادث فضاحتبار اخیر آمریکا، مسایل کوچکی نیستند و نباید درچارچوب افول یک رئیسجمهور ناباب ارزیابی شوند بلکه این قضایا افول آبرو، قدرت و انتظام اجتماعی آمریکا است.
🔸️ خود صاحبنظران برجسته سیاسی آمریکا، میگویند نظام اجتماعی آمریکا از درون پوسیده است و برخی سخن از دوران پسا آمریکا به میان آوردهاند.
🔸️ اگر شبیه قضایای آمریکا در هرنقطه دیگر از دنیا بخصوص در کشورهایی که آمریکا با آنها مشکل دارد، رخ داده بود، آن را رها نمیکردند اما امپراطوری خبری در دست آنها است و تلاش دارند تا ماجرا را تمامشده نشان دهند درحالیکه قضیه تمام نشده و دنبالهدار است.
🔺️ علت دستپاچگی و سراسیمه بودن رژیمهای وابسته به آمریکا در منطقه بخصوص رژیم صهیونیستی و یاوهگوییهای اخیر آنها، ترس و اضطراب از واقعیت افول آمریکا در محیط بین المللی و محیط داخلی است. ۹۹/۱۱/۱۹
@hadisyasi
ترس از تعاملات راهبردی ایران؛
عقبه جنجال رسانه ای کجاست؟ - ۱
🔹عقبه جنجال علیه سفر رئیس مجلس ایران به روسیه کجاست؟ اولا مقامات غربی بسیاری طی چند سال اخیر،"انتقال محور قدرت جهان از غرب به شرق" را به عنوان خبر اعلام کرده اند:
🔻فدریکا موگرینی: "قدرت رهبری آمریکا در حال زوال است. قدرت آمریکا در حال کاهش است. من هرگز آمریکا را تا این حد قطبی شده ندیده بودم. آمریکا در درون منسجم نیست. بزرگ ترین دموکراسی دنیا بی ثبات شده است".
🔻نیکولا سارکوزی: "محور جهان در حال عبور از غرب، به شرق یعنی آسیاست. ما در گذشته بر جهان تسلط داشتیم، اما حالا به هیچ وجه مسلط نیستیم".
🔻جوزپ بورل: "تحلیلگران از مدتها پیش درباره پایان نظم تحت رهبری آمریکا و ظهور قرن آسیایی سخن گفتهاند. این اتفاق الان پیش چشم ما در حال وقوع است. شیوع بیماری کرونا، نقطه عطفی برای تغییر توازن قدرت از غرب به شرق است".
🔻ولفگانگ ایشینگر رئیس کنفرانس امنیتی مونیخ: جهان در حال عبور از غرب به عصر پساغرب است. کاهش نفوذ اروپا و آمریکا زمینه را برای کشورهای دیگر فراهم کرده تا نظم جهانی جدیدی را شکل دهند. بازیگران غیرغربی، امور بینالمللی را شکل می دهند. برخی از اساسی ترین ارکان غرب و نظم جهانی تضعیف شده. ناکامی در پاسخ به درگیری سوریه و اوکراین، ضعف ما را آشکار و زمینه را برای پُر کردن خلأ توسط کشورهایی مانند ایران و روسیه فراهم کرد".
🔹ثانیا جمهوری اسلامی ایران، نقش منحصر به فردی را در این انتقال قدرت ایفا کرده است. بنابراین هر تدارکش برای توسعه تعاملات راهبردی با شرق ( از جمله چین و روسیه)، با سرآسیمگی در غرب مواجه می شود و کاملا طبیعی است که ماشین جنگ رسانه ای آنها بلافاصله مامور ریختن آتش تهیه سنگین شوند.
♦️آنها یک بار همین چند سال قبل دیدند که چگونه سفر مهم و اثر گذارحاج قاسم سلیمانی به مسکو (مرداد ۹۴)، توانست روسیه را در جنگ مقابل جنگ نیابتی آمریکا در سوریه، همراه جبهه مقاومت کند و جنگ جهانی سوم را به ضرر غرب مغلوبه سازد.
🔹به دلیل همین موفقیت های حاج قاسم هم بود که پادو های آمریکا و اسرائیل به مدت ده سال، رویکرد پیشرو سردار سلیمانی را کوبیدند؛ اما در تشییع حماسی آن شهید، سیلی ماندگار و آبداری از ملت ایران خوردند.
💢ادامه دارد💢
@hadisyasi
ترس از تعاملات راهبردی ایران؛
عقبه جنجال رسانه ای کجاست؟ -۲
♦️در این مواجهه راهبردی که به مرگ و زندگی قلدرانه استکبار غرب گره خورده، پادوهای دشمن (با نقاب اصلاحات و اعتدال یا اپوزیسیون) مامورند هر تعامل مهم جمهوری اسلامی ایران با چین و روسیه و سایر کشور های شرقی را بکوبند؛
🔹فرقی هم نمی کند که مثلا آقای لاریجانی مامور پیگیری روابط راهبردی با چین شود؛ یا آقای قالیباف، متولی انتقال پیام راهبردی رهبر انقلاب به روسیه باشد. همان ها که تدارک سند روابط راهبردی 20 ساله با چین را آماج بمباران رسانه ای قرار دادند، سفر آقای قالیباف را هم سیبل حملات رسانه ای کرده اند.
♦️نگرانی بزرگ غرب قابل درک است؛ اگر قدرت اقتصادی چین، قدرت نظامی روسیه، و قدرت بسیج کنندگی و الهام بخشی ایران در منطقه، بتواند به هم افزایی منافع و دفع تهدید های مشترک منتهی شود، دیگر جایی برای دست درازی غرب باقی نمی ماند.
🔹ثالثا، اولین بار نیست که رهبری به واسطه یکی از شخصیت ها، برای سران کشورها پیام می فرستند. قبلا هم آقایان لاریجانی، ولایتی، حداد، سردار سلیمانی و... چنین ماموریت هایی را به انجام رسانده اند.
♦️رابعا، هم بعضی رفتارهای برخی افراد کم تجربه در فضای مجازی، در زمینه تبلیغات پیشاپیش درباره سفر آقای قالیباف، هیجان زده و ناپخته بود؛ هم رفتار افراد مشابه در درون جبهه خودی برای تخطئه آقای قالیباف، و هم افتادن در بازی دشمن، درباره القای انتخاباتی بودن سفر و کاستن از اهمیت اصل ماجرا.
🔹تامل در ابعاد سفر مهم حاج قاسم به مسکو که بدون هیاهوی رسانه ای اما تاریخ ساز بود و روسیه را برای ایفای نقش موثر قانع کرد، می تواند فعالان رسانه ای را در فهم چگونگی رفتار رسانه ای درست کمک کند.
🔹بعد ها آسوشیتد پرس درباره این سفر نوشت:
🔻"دیدار مهم ژنرال سلیمانی با پوتین، نقشی مؤثر در نقشآفرینی روسیه در جنگ سوریه داشت. یکی از قدرتمندترین مقامات نظامی ایران، نشستی سهساعته را با پوتین روسیه داشت تا او را متقاعد کند.
🔻فرمانده نیروی قدس سپاه، ماه اوت (مردادماه ۹۴) به مسکو رفت. سلیمانی و پوتین، نقشهها و عکسها را بررسی کردند و به تبادل اطلاعات پرداختند.
بررسیها نشان داد گروههای تروریستی، در صورتی که مسکو وارد عمل نشود، فعالیتشان را به نزدیکی روسیه در منطقه قفقاز گسترش خواهند داد.
🔻در این نشست درباره برنامه تشکیل یک مرکز مشترک تبادل اطلاعات میان عراق، سوریه، ایران و روسیه توافق شد. این نقشآفرینی، حاکی از نفوذ شدید ایران در منطقه است».
✍ محمد ایمانی
@hadisyasi
🚨تذکر رهبر اتقلاب به مسئولین: با نشستن و تماشا کردن هیچ کاری پیش نمیرود
☑رهبر انقلاب در دیدار با پرسنل نیروی هوایی ارتش
▪️در قبال دشمن و معیوب بودن دستگاه محاسباتی آن نباید سادهانگاری کرد.
▪️عوامل دیگری نیز در موفق بودن حرکت انقلاب اسلامی مؤثر بودهاند که عبارتند از کار و تلاش، حضور مردم در صحنه و ایمان آنان به لزوم این حضور، اعتماد به وعده الهی و طراحیهای متقابل.
▪️با نشستن و تماشا کردن هیچ کاری پیش نمیرود. مسئولان با حضور در میدان کار و عمل، و با اعتماد به خدا، دائماً مولفه های قدرت ملی را افزایش دهند و در عمل تولید قدرت کنند.
▪️یکی از مظاهر تولید قدرت تقویت نیروهای مسلح به تناسب اقتضائات منطقهای و بینالمللی است. انجام رزمایشهای بزرگ و اعجاب برانگیز اخیر، آن هم در شرایط تحریم، در واقع تأمین امنیت ملی بهدست فرزندان کشور در نیروهای مسلح کشور و بسیار افتخار آمیز است.
▪️لازمه تولید قدرت در نیروهای مسلح علاوه بر تقویت تجهیزات، حفظ و ارتقای روحیه، ایمان و قدرت معنوی نیروها است.
▪️خطای بزرگ برخی کشورهای منطقه این است که امنیت ملی خود را از بیگانگان طلب میکنند و با وجود میلیاردها دلار هزینه و تحقیر شدن و توهین شنیدن، در نهایت در بزنگاهها امنیت آنها تأمین نمیشود؛ همانگونه که در قضایای چند سال قبل مصر و تونس و یا در سرنوشت محمدرضا پهلوی دیدیم.
▪️یکی از اشتباههای بزرگ این است که مرعوب قدرت دشمن شویم و یا در امور سیاسی و اقتصادی به دشمن امید ببندیم.
▪️بنای بر مبالغه درخصوص نیرو و توان داخلی نیست، اما واقعیتهای درون را ببینیم و آن را ارتقاء دهیم و بدانیم که اگر با هرتوانی، مرعوب دشمن شویم از کار خواهیم افتاد.
🇮🇷 @hadisyasi
* راهبرد رسانهای ۵ گانه اصلاحطلبان برای فرار از کارنامه روحانی
با نزدیک شدن به ایام برگزاری انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری، عناصر اصلاحطلب تلاشهای خود برای جدا کردن جریان اصلاحات از عملکرد دولت و فرار از پاسخگویی در قبال مشکلات به وجود آمده برای مردم را افزایش دادهاند. بر اساس این گزارش، راهبرد رسانهای بخش قابل توجهی از جریان اصلاحات برای فرار از کابوس کارنامه دولت روحانی در آستانه انتخابات ۱۴۰۰ به شرح ذیل است:
۱-سابقه سیاسی حسن روحانی اصولگرایی بوده نه اصلاح طلبی
۲-روحانی نزدیکترین فرد در میان نامزدهای اصولگرا به ما بود
۳-روحانی آدم مغروری است و به نصایح اصلاح طلبان در اداره کشور گوش نکرد
۴- روحانی پس از رسیدن به قدرت، وعده هایی که به جریان اصلاحات داد را فراموش کرد
۵-جدی ترین نقدها به دولت روحانی از سوی اصلاح طلبان بوده و ما شریک کارنامه روحانی نیستیم
@hadisyasi
آقای جهرمی! مرحبا به این غیرت!
🔹آدم های بی غمی که یکهو غیرتی شوند، در نوع خود جالب توجهند. مثل همین جواد آقای آذری جهرمی که گفته؛ "درس امام (ره) این بود که همان گونه که به کاخ سفید اعتمادی نیست، امید بستن به کاخ کرملین هم راهبرد درستی نیست. امام به ما یاد دادند که به مردم بویژه کوخ نشین ها تکیه کنیم".
♦️مرحبا به این غیرت! که هم غم استقلال کشور را پیدا کرده و هم غصه دار کوخ نشین ها شده. اما چند جای کار ایشان می لنگد. نخست این که او انگار از مریخ آمده و خبر ندارد چه کسانی در این هفت سال، رو به قبله آمریکا خوابیدند و بیدار شدند. و اعتماد کردند و خیانت دیدند و باز هم، عبرت نگرفتند
🔹او لابد در تمام این مدت خواب بود و خبردار نشد که کسانی می گویند "اوباما را بسیار مودب یافتم... آمریکا کدخداست و بستن با او راحت تر است... نباید با شعارهای توخالی مقابل ابرقدرت ها ایستاد... امضای کری تضمین است... آمریکا زیر تعهدش نمی زند و..."!
♦️خبردار نشد که وقتی معاون دفتر رئیس جمهور را نامزد نمایندگی ایران در سازمان ملل کردند، دولت اوباما ویزا نداد و او را تروریست خواند. اما باز هم تیم تصمیم گیر گفتند هیچ به آمریکا نگویید و نفر را عوض کنید!
🔹خبر ندارد به هواپیمای آقای ظریف در آلمان سوخت ندادند؛ یا دیپلمات مصونیت دار ما را بازداشت کردند! بی خبر است که ترامپ ابتدا از طریق موگرینی از آقای روحانی برای باقی ماندن در برجام تضمین گرفت، و سپس خارج شد.
♦️امام عظیم الشان (ره) درباره شامورتی بازی پادوهای غرب، کلام دقیقی دارد: "نباید فراموش کنیم که در جنگ با آمریکا هستیم. ما در جنگ با آمریکا و تفاله های آمریکا (هستیم)، تفاله هایی که قالب زدند خودشان را و ما غفلت کردیم، الان هم هستند... خط این بود که اصلاً آمریکا منسی [فراموش] بشود. یک دسته شوروی را طرح می کردند تا آمریکا منسی بشود، خط این بود که این قضیه مرگ بر آمریکا منسی بشود".
🔹اما کاخ و کوخ نشینی! شاید آقای جهرمی را مشروط به زدن چشم بند و گوش بند پذیرفته اند که نمی داند کدام همکاران مدیریت مدعی اعتدال، همسفره کوخ نشین ها هستند و کدام ها، کاخ نشین؟ کدام اشرافی و چند هزار میلیاردی و کدام غمخوار مردم؟
♦️ما تا به حال فکر می کردیم ولنجک، چسبیده به سعدآباد است و کاخ نشین کم ندارد؛ یا لواسان و فرمانیه و زعفرانیه. اما این گونه که آقای جهرمی دست روی عواطف ما گذاشته، دچار عذاب وجدان شدیم که نکند این مناطق، محله کوخ نشین هاست!
🔹ما خیار 20 هزار و موز 50 هزار تومانی و سایر قیمت های افسار گسیخته را هم به حساب همین غمخواری مردم می گذاریم. آیا کافی نیست که با مدیریت "آن چنان رونقی"(!)، قیمت مسکن چهل پنجاه متری را به بالای میلیارد رسانده و ساکنان آن را میلیاردر کرده اند؟!
♦️هم مسلکان آقای جهرمی، شب ها از غم نان و مسکن مردم خواب شان نمی برد. نشان به آن نشان که مسکن ده میلیون شهروند شریف را "مزخرف" خواندند، از بس که بزرگ منش و دلسوز طبقات پایین بودند.! تورم 600 درصدی که به مسکن و اجاره تحمیل کردند، سند مردم داری آنهاست.
🔹مدیری که چند سال تمام با بی تفاوتی، سوء مدیریت "اشرافیت غربگرا" را زیر سبیلی رد کرده و لام تا کام حرف نزده، و حالا ناگهان درباره کاخ و کوخ و شرق و غرب و ادبیات معطوف به شعور و غیرت حرف می زند، خود را به استهزا می گیرد، ولو خیال کند مردم را دست می اندازد.
@hadisyasi
خطیبزاده، سخنگوی وزارت خارجه درباره سفر قالیباف به مسکو عنوان کرد: حیف است یک سفر به این مهمی توسط رئیس مجلس و همراه با پیام مقام معظم رهبری انجام شود و برخی آنهایی که نمیدانند و میخواهند از همه چیز برای برخوردهای جناحی استفاده کنند. از اول ملاقاتی با پوتین طراحی نشده بود. اگر موضوع کرونا و پروتکلها نبود ممکن بود برخی ملاقاتها انجام شود. الان در شرایط ویژهای به سر میبریم و نفس سفر مهم است و ملاقاتهای خوبی با مقامات روسیه و همتای خود دارد. از اول ایشان در جریان بودند و برخی کسانی که نمیدانند برخی اظهاراتی را مطرح میکنند که سازنده نیست.
وی گفت: وزارت خارجه به عنوان دستگاه حاکمیتی حتی اگر تاجر بخواهد جایی برود تمام تسهیلات را فراهم میکنیم. در این سفر حداکثر همراهی و همکاری بین ظریف و قالیباف و نشست و رایزنی در سطوح مختلف صورت گرفته است. این اظهارات سازنده نیست و پیغام غلط است. از دوستان تقاضا دارم در مسائل حاکمیتی شأن حاکمیتی داشته باشند.
@hadisyasi
اهداف سفر رئیس دستگاه قضا به عراق
رئیس قوه قضائیه در نشست خبری قبل از عزیمت به عراق، در تشریح اهداف این سفر اظهار کرد: «این سفر با دعوت آقای فائق زیدان رئیس شورای قضایی عراق انجام میشود. دیدارهایی با رئیس شورای عالی قضایی، رئیسجمهور، نخستوزیر و مسئولین دیگر کشور عراق خواهیم داشت. مرز مشترک با عراق، تبادلات مرزی، تجارت، ترددها و اعزام زائر روابط حقوقی و قضایی ایجاد میکند و در این سفر در جهت هرچه بهتر شدن مناسبات حقوقی و قضایی، مذاکراتی با مسئولان قضایی صورت میگیرد». آیتالله رئیسی مسئله زندانیان عراقی و ایرانی را بهعنوان یکی از محورهای این سفر مورد توجه قرار داد و با اشاره به انعقاد تفاهمنامههایی بین دو کشور در جریان این سفر، تأکید کرد که امضای این تفاهمنامهها و اجرایی شدن آنها به تحکیم روابط دو کشور و بهتر شدن آن کمک میکند. رئیس قوه قضاییه پیگیری پرونده ترور ناجوانمردانه شهید قاسم سلیمانی و همراهان ایشان را که بهوسیله آمریکا صورت گرفت، بهعنوان یکی از محورهای مهم این نشست مورد اشاره قرار داد و گفت: «دستگاه قضایی عراق این موضوع را دنبال و حکم جلب ترامپ رئیسجمهور وقت آمریکا را صادر کرده است که این اقدام جای تقدیر و تشکر دارد».
@hadisyasi
بسمه تعالی
🔰✅پاسخ به یک پرسش مهم در باب انقلاب اسلامی
۱_چرا باید از انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی دفاع کنیم؟
چون:
اولاً حاصل خون دها و شاید صدها هزار شهید و فداکاری صدها هزار جانباز و معلولین راه سربلندی این نظام می باشد . پیش خداوند شرمنده خواهیم بود اگر قدر این نعمت گرانبها را ندانیم و برای آن فداکاری نکنیم و جانانه از آن دفاع نکنیم.
ثانیاً حاصل دهها سال رنجها و مرارت ها و شکنجه ها و زندان رفتن ها و تبعیدها و آوارگی های انقلابیون می باشد.
ثالثا تحقق یافتن آرزوها و آمال انبیا و اولیا و مومنان در طول صد ها بلکه هزارها سال می باشد.
رابعاً محل و مرکز عشق و دلدادگی و امید صدها میلیون انسان مومن و مستضعف و مظلوم و آزاده در سطح جهان می باشد صدها بلکه هزارها قافله دل همراه انقلاب اسلامی نظام جمهوری اسلامی است.
برپایی و ایستادگی و استحکام و پایداری و سربلندی و موفقیت این نظام برای این خیل انبوه جمعیت جهان باعث نشاط و سرزندگی و امیدواری و روحیه بخشی می باشد. و در نقطه مقابل ضعف و شکست و عدم موفقیت این نظام باعث سرخوردگی و ناامیدی و تضعیف روحیه برای آنها می باشد.
خامسا در طول تاریخ اولین بار است که حکومتی اسلامی و شیعی با رهبریت فقیه ، مجتهد ، حکیم ، عارف ، عابد ، زاهد ،عادل ، متقی ، بصیر ، مدیر ، مدبر ، آگاه به زمان، جهان شناس ،شجاع ، قاطع ، با محوریت مکتب اهل بیت و فقه جعفری و مکتب تشیع اثنا عشری شکل می گیرد.
سادسا حقانیت نظام جمهوری اسلامی را می توان از راه شناسایی هویت مخالفین و معاندان نظام به دست آورد.
تمام کشورهای زورگو و ظالم و خائن و ضد خدا و دین مانند حاکمان آمریکا و اروپا و صهیونیست ها و شیوخ منطقه و سلطنت طلب ها و منافقین بی هویت و بی رحم و اشرار و تکفیری ها و.....در نقطه مقابل و معارض نظام جمهوری اسلامی قرار دارند.
اگر این نظام برحق نبود این خیل مستکبران و ظالمان و خائنان و بی دینان در مقابل آن صف آرایی نمیکردند.
سابعا پایداری و ماندگاری و استحکام و اقتدار نظام جمهوری اسلامی بعد از گذشت ۴۲ سال و با پشت سر گذاشتن انبوهی از توطئه ها و تخریب ها و تهدیدها و تحریم ها و کارشکنی ها و جنگ آفرینی ها و دامن زدن به شورشها و تجزیه طلبی ها و قومیت گرایی ها و.... که واقعاً بی نظیر می باشد خود دلیل بر حقانیت این نظام و دلیل لزوم حمایت و دفاع از آن می باشد.
ثامنا اقتدار منطقهای و امنیت داخلی و استقلال در تصمیم گیری و کشورداری و بصیرت بسیار بالای مردمی و داشتن قدرت تحلیل سیاسی و اجتماعی و اعتماد به رهبریت و اساس نظام در سطح عمومی و ملی و آزادی سیاسی و اجتماعی و اعتماد ملی به نظام با همه مشکلات و ضعف ها و کاستی ها و سوء مدیریت ها بهترین شاهد بر صحت و استواری اصل نظام و قابل دفاع بودن آن می باشد.
الحمدلله رب العالمین
✅نیکزاد
@hadisyasi
💢 نیوزویک: حضور عربستان در برجام باعث زیاده خواهی می شود
🔻 «نیوزویک» در یادداشتی به قلم «جف لامیر» با اشاره به تصمیم برخی مقامهای غربی برای آوردن عربستان پای میز مذاکره هستهای با جمهوری اسلامی ایران، این تصمیم را رد کرده است.
🔻 وی نوشت: منافع آمریکا با کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس متفاوت است و تنشزدایی با ایران باید هدف اول دولت آمریکا باشد.
🔻 تمایل ایران برای تبعیت از برجام در مقابل برداشتن تحریمها موجب پیشگیری از یک رقابت تسلیحات هستهای در منطقه میشود و احتمال وقوع جنگ را کاهش میدهد. این توافق یک به یک؛ یعنی تبعیت در مقابل تبعیت، موجب سرد شدن آتش جنگطلبی میشود؛ مسئلهای که شرکای آمریکا در حاشیه خلیج فارس از زمان آغاز کارزار تحریمی آمریکا علیه ایران در سال ۲۰۱۸ شاهد آن بودهاند.
🔻 از آنجایی که کشورهای حاشیه خلیج فارس ممکن است خواستار مفاد قویتری در یک توافق جدید باشند، اما این بدان معنا نیست که آمریکا مجبور است آن را اجرا کند.
🔻 ما باید امارات و عربستان را تشویق کنیم طرحهای دیپلماتیک خود در قبال ایران را اتخاذ کنند، این موضوعی که جیک سالیوان مشاور امنیت ملی قبلاً از آن حمایت کرده بود. آوردن آنها به پای میز مذاکره درباره مسائل میان آمریکا و ایران، آنها را قادر میسازد تا مباحث را به سمت منافع خودشان سوق دهند و اهداف سیاسی آمریکا را تضعیف کنند.
🔻 راهبرد زیادهخواهانه نتایجی در عرصه هستهای به دنبال نخواهد داشت. زمان برای ایران به منظور ساخت این بمب نسبت به قبل از اتخاذ سیاست فشار حداکثری ترامپ کوتاهتر است.
🔻 آمریکا میتواند تلاش کند که ایران و کشورهای حاشیه خلیج فارس را به پای میز مذاکره بکشاند تا مسائل منطقهای را حل و فصل کنند، اما این اقدام نباید شرایطی برای برداشتن تحریمها باشد.
🔻 کاهش فشار اقتصادی علیه ایران، مانع از رودرویی ایران با آمریکا میشود و روند دیپلماسی را آسانتر میسازد؛ آمریکا باید دیپلماسی محدود خود با ایران در خصوص ملاحظات منطقهای وسیعتر را در اولویت قرار دهد
🔻 بایدن باید در برابر فشار تلآویو برای دنبال کردن اهداف زیادهخواهانه ایستادگی کند و اسرائیل و آمریکا از جنگ با ایران سود نمیبرند و دولت بایدن نباید به ایران به منظور برداشتن اولین گام در جهت احیای برجام فشار آورد. مسئولیت نشان دادن حسن نیت به عهده ماست.
@hadisyasi