🔴رییسی که کاندیدا شد، همه نگران قوه قضاییه شدند که پس آنجا چه میشود؛ اما کاندیداتوری معاون اول رییسجمهور و وزیر کار و رییس بانک مرکزی کسی را برای این ماههای مانده از دولت نگران نکرد. مگر کاری هم میکردند؟ شاید حتی بدون اینها، امور بهتر هم پیش برود :)
✍️ کبری آسوپار
@hadisyasi
17.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥امیرآبادی فراهانی:در 8 سال گذشته قوهمجریه به کارخانه تولید فساد تبدیل شده است
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی:
🔻مسئول دولتی ساعت 5 هزار دلاری دست میکند و برای کولبران گریه میکند!
🔻با دلار 4200 تومانی رانت میلیاردی ایجاد شد اما واقعا دارو و مایحتاج مردم با این دلار تامین شد!؟
@hadisyasi
رزومه خاندان لاریجانی رو که بررسی میکنی همه خارج از کشور درس خوندن، حتی دختر لاریجانی هم آمریکاست!
غیر از اینکه رهبری فرمودند به کسی رای دهید که درد فقر چشیده باشد،سوال اینه که برای استخدام اداری، اقوام درجه یک نباید خارج ازکشور باشن، چرا ریاست جمهوری از این مهم استثناست؟!
✍ فاطیما سلیمانی
@hadisyasi
دستور گرانی؛ ضد انتخابات
ضد اراده ملت برای تغییر دولت
🔹یک ماه مانده تا انتخابات، دستگاه های دولتی دستور گرانی برخی کالا های اساسی (نان، روغن، شکر و...)، آن هم برای چندمین بار ظرف چند ماه اخیر را صادر کرده اند؛
♦️این در حالی است که آقای روحانی اول سال گفت هر گرانی که باید اتفاق می افتاده، انجام گرفته و در این چند ماهه پایانی دولت دیگر نباید کالاها از سوی دولت گران شود!
🔹شما بگویید! بدتر از این می شود مردم را در آستانه انتخاباتی مهم اذیت و بدبین کرد؟! این رفتار ها برای افزایش امید و مشارکت است، یا برای نا امید کردن و دلزدگی؟
♦️شاید هم بو برده اند که اراده ای در میان مردم برای تغییر ریل دولت در حال شکل گرفتن است، تصمیم گرفته اند مردم را نا امید کنند، یا پیشاپیش دارند رای دهندگان به تحول و تغییر را مجازات می کنند؟!
@hadisyasi
آخوندی: در ایران دولت نداریم/ دانشجعفری: پس چرا کاندیدا شدید؟
🔹آخوندی، وزیر سابق مسکن در مناظره با عضو مجمع تشخیص مصلحت: ما در ایران دولت نداریم! مجلس یک دولت مستقل است، مجمع تشخیص برای خودش یک دولت بوده و هیئت وزیران هم یک دولت است. وقتی نمیگذارید رئیسجمهور مجری قانون اساسی باشد او هم میگوید کارهای نیستم.
🔸دانشجعفری: خب آقای آخوندی اگر دولت وجود ندارد برای چه در انتخابات ثبتنام کردید؟
@hadisyasi
🔴بیانیه مجلسیها برای لغو ۱۰۰ درصدی تحریمها
🔹بیش از ۲۰۰ نماینده مجلس طی بیانیهای اعلام کردند که معتقدند اگر ۱۰۰ درصد تحریمها لغو نشود، هیچ تحریمی لغو نشده است و پذیرش ماندن برخی تحریمها، تایید مشروعیت آن تحریمها خواهد بود.
@hadisyasi
🔴 دوپینگ انتخاباتی با مذاکرات بی نتیجه!
سخنگوی وزارت امور خارجه: قانون مجلس توقف دسترسیهای فراپادمانی آژانس بوده و این هم در سه ماه گذشته آغاز شده و الان آژانس بینالمللی انرژی اتمی هیچ دسترسی فراپادمانی ندارد!
🔹این یعنی زمینه چینی برای تمدید توافق با آژانس، آنهم بدون هرگونه تغییر جدی در روند مذاکرات؛ گویا طرفین حاضر در وین نیز منتظر شفاف تر شدن صحنه انتخابات ایران هستند تا برای رساندن دوپینگ انتخاباتی به دوستان داخلی شان و یا موکول کردن روند مذاکرات به بعد از انتخابات تصمیم بگیرند!
✍️مهدی قاسم زاده
@hadisyasi
♦️چند داوطلب انتخابات ریاست جمهوری تایید صلاحیت میشوند؟
🔹براساس بررسی مرکز پژوهشی بتا بر روی دادههای 40 سال گذشته انتخابات ریاست جمهوری ، بیشترین تعداد ثبتنام داوطلبین در سال 1396 با تعداد 1636 نفر و کمترین تعداد مربوط به سال 1360 با 46 نفر بوده است.
🔹در این میان بیشترین کاندید تایید صلاحیت شده در سال 1380 با تعداد 10 نامزد و کمترین آنها مربوط به سال 1368 با تعداد 2 نامزد میباشد.
🔹 نکته قابل توجه اینکه در چند دوره گذشته انتخابات ایران، غالبا شش داوطلب مورد تایید شورای نگهبان قرار گرفتند و میتوان گفت عدد پرتکرار تایید صلاحیتها چهار و شش بوده است.
ثبتنام انتخابات ریاست جمهوری 1400 با 592 داوطلب به پایان رسید و حال منتظریم ببینیم در این دوره چند نفر تایید صلاحیت خواهند شد.
@hadisyasi
🔴عزیزانی که میگویند برای مبارزه با فساد قوه قضاییه بهترین جاست! توجه کنند که👇
اعدام امیر مسعود آریا از اختلاس جلوگیری نکرد.
اعدام سلطان سکه از افزایش قیمت سکه جلوگیری نکرد
دستگیری جمشید بسم الله بحران ارز را مرتفع نکرد
حکم زندان رئیس سازمان خصوصی سازی واگذاریهای مفت و مجانی را نگرفت بازداشت بابک زنجانی مانع فساد را نشد
چرا؟
👈چون کانون تولید فساد در دست بانیان وضع موجود است!
اینها میوههای آن اند.
✍️ محمود باقری
@hadisyasi
💢 بازتاب رسانههای جهانی از اعزام نیروهای مقاومت به غزه
🔻 گزارش شبکه "روسیا الیوم":
▪️ برخی از نیروهای ویژه عراقی که به نام گروههای شیعی معروف هستند، در اتاقهای هماهنگی مشترکی با حزب الله لبنان و گروههای مقاومت فلسطینی در حال فعالیت هستند.
▪️ همچنین احتمال میرود در آیندهای نزدیک شاهد اعزام نیروهایی در قالب نیروهای مستشاری همراه با کمکهای ویژه نظامی به غزه باشیم.
▪️ تاکنون اعزام نیروهای عراقی به غزه ثابت نشده است، ولی تعداد زیادی از گروههای مقاومت عراقی آمادگی خود برای فرستادن نیروهای نظامی به غزه را اعلام کردند.
👈 طی چند روز گذشته جنش النُجَباء و برخی گروههای مقاومت عراقی اعلام کردند که آمادگیهای لازم برای اعزام نیرو به عراق را کسب کردهاند.
@hadisyasi
سه تا کالا داریم که به راحتی اونهارو میتونیم تولید کنیم و برامون مزیت صادراتی داره ولی به لطف دولت غرب گرا ما تو صادرات این کالا ها عقب موندیم!
اینجاست که میگیم مشکلات ما نود درصد داخلیه ده درصدش فقط تحریمه!
مدیر مدبر و مسئول انقلابی نداریم!
دوستان حواستون باشه درست انتخاب کنیم!
✍ زهرا سادات
@hadisyasi
سناریو های پایان مهلت سه ماهه ایران
در آستانه پایان مهلت سه ماهه ایران(سوم خرداد) مبنی بر توقف همکاریهای فراپادمانی با آژانس در صورت تداوم تحریمها، این پرسش باقی است که با توجه به اینکه مذاکرات هنوز پابرجاست و گشایشی در وضعیت تحریمها رخ نداده، ایران چه اقدامی انجام خواهد داد؟
گزینه بازگشت به تعهدات فراپادمانی برجام، طبعاً منتفی است. زیرا نهتنها تحریمی لغو یا حتی تعلیق نشده، بلکه آمریکا از اعلام رسمی بازگشت به برجام نیز خودداری کرده و همچنان خارج از دایره اعضای توافق هستهای قرار میگیرد. به همین دلیل صرفاً با واسطه دولتهای اروپایی، گفتگوها صورت میپذیرد.
گزینه دیگر، لغو توافق و توقف ضبط تصاویر تأسیسات هستهای است. این گزینه هم مبنای حقوقی مستند به قانون مجلس شورای اسلامی دارد و هم در راستای گامهای کاهش تعهدات و مبتنی بر عدم تلاش طرف مقابل به تعامل با ایران، تفسیر میشود.
گزینه سوم، تداوم وضعیت موجود است. ولی ادامه این همکاری، منوط به نظر مجلس شورای اسلامی یا شورای عالی امنیت ملی است. در واقع تیم مذاکرهکننده در صورت پیشنهاد این گزینه، میبایست بتواند نهاد ذیربط را نسبت به تأثیر مثبت این همکاری بر روند مذاکرات و رفع تحریمها، اقناع نماید.
این نکته مهم مد نظر قرار بگیرد که هر گونه تداوم این همکاری، میبایست اولاً زمانمند باشد و تاریخ معینی برای پایان آن تعیین شود. ثانیاً تکرارناپذیر باشد و اعتبار تهدید زایل نشود. ثالثاً منوط به تعهدات مشخص و معینی از سوی طرف مقابل باشد، بهگونهای که حتی با جزییات کمّی و عددی، مطالبات ایران از رفع تحریمها برای طرف مقابل ترسیم شود.
گزینه توقف کامل همکاریهای فراپادمانی نیز، در مشورت با نهادهای بالادستی و مرجع میتواند مد نظر قرار بگیرد. در عین حال که برخی مصالح مانند واکنشهای دیگر اعضای برجام و فعالسازی مکانیسم ماشه، پیشرفتهای احتمالی در روند مذاکرات و تأثیر آن بر فضای افکار عمومی داخلی و خارجی، میبایست ملاحظه شود.
@hsdisyasi
جبران کم کاری های 8 ساله گذشته توسط دولت انقلابی آینده
برای اینکه دولت آینده بتواند دولتی مقتدر و کارآمد در حل مشکلات و چالش های اقتصادی باشد، باید چند نکته مهم را مورد توجه قرار دهد. دولت سیزدهم بیش از آنکه یک دولت چشم انتظار برجام یا وابسته به اتخاذ سیاست های دولت های غربی برای ما باشد باید دولتی مستقل و توانمند باشد.
هر چند مسائل اقتصادی اولویت اول کشور است اما از آنجا که متاسفانه در دولت های یازدهم و دوازدهم اقتصاد ایران با سیاست خارجی گره خورد این انتظار وجود دارد که دولت آینده بین سیاست خارجی و اقتصاد فاصله معناداری ایجاد کند
ادامه مطلب در لینک زیر قابل مشاهده است👇👇👇
@hadisyasi
🚨اشک تمساح و تخلف 6 میلیارد تومانی
🔘اسحاق جهانگیری در گذشته شکایتی علیه سایت رجانیوز انجام داده که در آن سایت رجا خبر از یک تخلف مالی در دوره وزارت صنعت کابینه خاتمی و تخلف 6 میلیارد تومانی اسحاق جهانگیری داده است. جهانگیری در واکنش، با کذب خواندن این خبر مسئله صدور رای دیوان محاسبات علیه خود را رد کرد.
🔘اما مشخص می شود جهانگیری در وزارت صنعت دوره اصلاحات تخلف مالی 6 میلیاردی برای مصارف شخصی داشته و دیوان محاسبات علیه وی رای صادر کرده است اما این رای از سوی دیوان علنی نشده بوده است که در نتیجه آن سایت رجا از دادگاه مطبوعات تبرئه شده و پرونده شکایت بسته می شود. لازم به ذکر است همچنین سایه نویس از جزئیات نقش اسحاق جهانگیری در پرونده تخلفات مالی برادر وی و دستورات او برای حذف نامش از این تخلفات در سوابق و یارانه ها آگاه است.
@hadisyasi
✅ توصیه موکد آقا به شما نوجوانان...
🌷رهبر معظم انقلاب:
من به جوانان امروز -به خصوص نوجوانان- مؤکداً توصیه میکنم کتاب هایی را که شرح و گزارش گوشه ای از جنگ هشت ساله است، قدر بدانند و آنها را بخوانند؛ زیرا حقایق زیادی در آن کتاب ها بازگو شده است.
همین خاطرات خواندنی و عبرت آموز است.
@hadisyasi
روحانی/ خاتمی/ لاریجانی
میراث اقتصادی یک ائتلاف
🔹هیجان رقابت نامزد ها، یک ماه مانده تا انتخابات به تدریج بالا می گیرد. فارغ از تنوع نامزدها، جهت گیری دولت سیزدهم، یک موضوع کلیدی در ارزیابی نامزدهاست. این که ادامه همین دولت فعلی هستند، یا اراده تغییر ریل دولت را دارند.
♦️یک موضوع راهبردی دیگر، شفاف سازی و جمع بندی کارنامه هشت ساله دولت آقای روحانی است. این که در مرداد ماه، مثلا کدام وضعیت اقتصادی را تحویل دولت جدید می دهند؟
🔹آیا شرایط را تثبیت و زیر ساخت ها را توسعه داده و یک "فرصت فراهم" را تحویل می دهند؛ یا دولت آینده، با انواعی از گرفتاری ها دست به گریبان خواهد بود؟
♦️پاسخ، از دو جهت مهم است: نخست این که اگر اقتصاد دچار پسرفت شده، نمایندگان و متهمان آن، در انتخابات طلبکاری نکنند؛ ثانیا در صورت شکست قریب الوقوع، بلافاصله طلبکار نشوند که چرا دولت جدید ظرف دو سه ماه، اقتصاد را رونق نمی دهد؟(!)
🔹برای این که مردم گرفتار کلی گویی طرفین نشوند، باید شاخص های اقتصادی قابل اندازه گیری را فهرست کرد و پرسید: دولت روحانی هر کدام از این شاخص ها را در چه شرایطی تحویل گرفت و چه میراثی بر جای گذاشت؟از جمله شاخص های مهم، که دولت در نوع آنها پسرفت شدید داشته، عبارتند از:
🔻سهولت یا سختی کسب و کار
🔻رشد (رونق) یا رکود اقتصادی. نرخ رشد تولید ناخالص ملی
🔻میزان سرمایه گذاری مولد داخلی و جذب سرماگذاری خارجی
🔻تراز مثبت یا منفی تجاری
🔻کاهش یا افزایش حیف و میل منابع عمومی و فساد اقتصادی
🔻نرخ سالانه و نقطه به نقطه تورم
🔻نرخ بیکاری و میزان ایجاد اشتغال خالص
🔻حجم نقدینگی سرگردان
🔻میزان رشد یا رکود تولید در بخش مسکن و سایر پیشران ها
🔻ضریب جینی (شکاف طبقاتی)
🔻ارزش پول ملی و قدرت خرید مردم
🔻نوسانات درآمد سرانه و خط فقر
🔻تعهدات انباشته و بدهی های دولت
🔻وضعیت بورس
🔻کسری بودجه یا تناسب دخل و خرج دولت
🔹دولت ائتلافی روحانی، در نوع این شاخص ها عقبگرد شدید و بعضا رکورد گونه داشته. از جمله؛ شش رتبه عقبگرد در رتبه بندی جهانی، تحویل دولت در مرداد با پیش بینی تورم 45 درصدی (پیش بینی دستگاه های دولتی)، ایجاد هفتصد هزار شغل کمتر نسبت به دولت نهم و دهم، دست کم بیست درصد کوچک شدن اقتصاد، رساندن نقدینگی از 470 هزار میلیارد به 3700 هزار میلیارد تومان؛
♦️همچنین افزایش تقریبا یک درصدی ضریب جینی (از زیر چهار درصد به بالای چهار درصد)، حداقل هفت برابر شدن قیمت ارز خارجی و کاهش متقابل ارزش پول ملی، کاهش یک میلیون تومانی درآمد سرانه، رکود مفرط بخش مسکن و تورم 680 درصدی آن، تشدید کسری بودجه، بالا رفتن محسوس خط فقر، التهابات کم سابقه بورس، و برجا گذاشتن بدهی های سنگین و بعضا با سررسید چند ماهه، که تا 250 هزار میلیارد تومان برآورد می شود.
🔹این کارنامه ای نیست که امثال سید محمد خاتمی به عنوان دعوت کننده به تکرار دولت و همچنین نامزد های دولتی (جهانگیری، لاریجانی، شریعتمداری، آخوندی، همتی، محسن هاشمی، پزشکیان، تاج زاده، مهر علیزاده، و...) بتوانند بدان افتخار، یا آن را لاپوشانی کنند. این طیف به جای فرار به جلو، باید پاسخگوی تخریب گسترده اقتصاد کشور بر خلاف وعده های عوام فریبانه باشند.
@hadisyasi
🚨 وحشت غرب از پیروزی جریان انقلابی در ایران
▪️جرارد آرور سفیر فرانسه در آمریکا خطاب به هم پیمانان اروپایی و غربی خود اعلام کرد ما نباید اجازه دهیم در ایران نیروهای انقلابی به قدرت برسند ، نه بخاطر بالا رفتن توان نظامی ایران ، چرا که ایران همین حالا هم از نظر نظامی یک امپراتوری است .
▪️مشکل ما وقتی آغاز می شود که این گروه قدرتمند پس از رفتن به پاستور فورا اقتصاد را سر و سامان می دهد و رفاه بی سابقه ای را برای مردم به ارمغان می آورد ،. اشتغال را رونق می دهد و همه جا برای مردم قدرتمند وارد شده و مشکلاتشان را حل می کند . صنعت را شکوفا می کند و رقیب جدی ما در عرصه های مختلف می شود. حتی ممکن است با رشد صنعت خودرو و اتحاد با چینی ها بازار خودرو در خیلی جاها از تصاحب و انحصار شرکت های ما خارج شود. آن وقت شما فکر می کنید اگر اینطور شود مردم دیگر به دوستان ما در جناح فعلی توجهی خواهند کرد؟؟ اگر از امروز به دوستانمان کمک نکنیم فردا خیلی دیر است.
▪️اتحادیه اروپا باید با تبلیغات سنگین ماهواره ای و مجازی مغز ایرانیان را بمباران رسانه ای کند و نگذارد این امر محقق شود.
@hadisyasi
🔴 جاویدنیا تحت تعقیب قضایی قرار گرفت
🔹 در پی انتشار ادعایی در فضای مجازی مبنی بر صدور نامهای به منظور فیلترینگ اینستاگرام از سوی دستگاه قضا، مرکز رسانه قوه قضائیه اعلام کرد: پیشتر نامهای از سوی جواد جاویدنیا یکی از معاونین قضائی رئیس کل دادگستری استان تهران، در مورد فیلترینگ اینستاگرام صادر شده بود که بلافاصله در همان ساعات اولیه از سوی محمد جواد حشمتی رئیس دادگستری استان تهران بلااثر شده است.
🔹 طبق اعلام مرکز رسانه قوه قضائیه، اقدام جاویدنیا در نوشتن چنین نامهای یک تخلف اداری و مداخلهای خارج از وظایف و اختیارات نامبرده بوده است.
🔹 بنابراین گزارش، پس از اقدام رئیس کل دادگستری تهران در بلااثر کردن نامه فوقالذکر، نامبرده (جاویدنیا) به جهت انجام اقدام غیرقانونی، تحت تعقیب دادسرای انتظامی قضات قرار گرفته است.
@hadisyasi
یک بار غش کردید؛ دوباره نکنید! - ۱
🔹آقای روحانی امروز گفت:
🔻" #دولت_دوازدهم زمانی مسئولیت را بر عهده گرفت که در صد سال اخیر مشابه آن را نمی بینیم؛ شرایط کشور با هیچ زمان دیگری قابل مقایسه نیست. با کمترین استفاده از نفت، بودجه را اداره کردیم.
🔻قابل جمع نیست مرثیه خوانی برای زندگی مردم و روضه خوانی برای برداشتن تحریم. دولت در هشت سال مذاکره ای نکرد، الا اینکه موفق بیرون آمد. هدف ما این بود دشمن بگوید غلط کردیم؛ و این کار را انجام دادیم. قول می دهم مذاکرات وین پایانش پیروزی ملت ایران است".
🔹او همچنین ضمن حمله به نامزد های انتخابات گفته:
🔻"در دوران تبلیغات انتخاباتی، نباید #غش_در_معامله کنیم. تهمت و دروغ برای مردم قابل قبول نیست. کسی که آمده سنگین ترین بار اجرایی کشور را بر دوش بگیرد، هدف و وسیله باید درست باشد.
🔻نامزدها به جای فحش دادن، برنامه ارائه کنند. بگویند برای مقابله با تحریم چه برنامهای دارند؟ به صراحت اعلام کنند راهبرد شان تعامل است یا تقابل؛ افراط است یا اعتدال".
🔹درباره این اظهارات، گفتنی هایی هست. نخست این که متاسفانه رفتار و گفتار آقای روحانی با نصایحش، تناقض کامل دارد و چون جمع نقیضین محال است، باید در قضاوت، اصل را بر رویکرد مغشوش او گذاشت و نه نصایحش.
♦️خداوند قرآن حکیم، با ادبیاتی توبیخ آمیز می فرماید: "لِمَ تَقُولُونَ مَا لَا تَفْعَلُونَ. كَبُرَ مَقْتًا عِنْدَ اللَّهِ أَنْ تَقُولُوا مَا لَا تَفْعَلُونَ. چرا چيزى را مى گوييد، كه انجام نمى دهيد. نزد خدا (گناهی) بزرگ است، این كه چيزى را بگویید که که عمل نمی کنید".
🔹آقای روحانی متاسفانه رکورد دار خلاف گویی و ناسزا گفتن به ناصحان مطلع و منتقد است؛ اصلا مجسمه ناروا گویی، چه در ایام تبلیغات انتخاباتی و چه مدیریت دولت است. چنان که با تهمت ها و اهانت های ایشان می شود چند جلد کتاب بدون شرح منتشر کرد!
♦️در تعریف "غِشّ در معامله" گفته اند؛ "گول زدن یا فریب مشتری به این معنا که صاحب کالا جنس معیوب خود را بهعنوان سالم عرضه کند و بهنوعی قالب مشتری کند". معامله آقای روحانی با مردم در انتخابات و پس از آن، آیا چیزی جز همین رفتار است؟
🔹ضمنا مردم و کارشناسان بعد از هشت سال اتلاف فرصت های بزرگ ملی، نمی دانند او جز (بن بست) برجام، کدام برنامه درونزا را برای در دستور کار داشته است؟ !
♦️دوم؛ روحانی می گوید شرایط را در ارزیابی کارنامه باید لحاظ کرد. او و هم طیفانش، اولا همین رهنمود را درباره دولت قبل از خود مراعات نکردند. ثانیا، شرایط موجود، دست پخت خود دولت، و نتیجه گردن کشی در برابر هشدار های صاحب نظران است. دولت دوم روحانی، مصایبی را که دولت اول او کاشت، درو کرد.
💢ادامه دارد💢
@hadisyasi
یک بار غش کردید؛ دوباره نکنید! -۲
🔹اعتماد به دشمن و کانالیزه شدن در زمین و بازی آمریکا، موجب کاهش گزینه ها و فرصت های در دسترس کشور شد و نتیجه آن، رقم زدن شرایط اقتصادی چند پله بدتر، نسبت به شرایط قبل از توافق است.
♦️عجیب است آقای روحانی از "هشت سال مذاکره" ابراز رضایت و ادعای موفقیت می کند، بی آن که بگوید مذاکرات اگر موفق بود، چرا به موازات چند برابر شدن تحریم ها، هشت سال ادامه پیدا کرده و دولت آمریکا حاضر نیست تمام تحریم های پسا برجامی و ضد برجامی را لغو کند؟!
🔹این سوال را نمی توان با اصرار بر دوقطبی سازی های تاریخ مصرف گذشته، مانند "تعامل یا تقابل" و "مذاکره یا تحریم" پاسخ داد. با وجود تداوم مذاکرات و اجرای یکطرفه برجام، روند چند برابر شدن تحریم ها از همان دولت اوباما کلید خورد.
♦️سوم: طرف آمریکایی کجا گفته غلط کردیم؟ و کجا عذرخواهی و جبران کرده که ملت ما خبر ندارند؟ آیا به همین خاطر است که تحریم ها را همچنان فرصت می شمارند؟! اصلا اگر قبول داشتند اشتباه کرده اند که نیاز به مذاکره نداشت؛ همان دی ماه گذشته باید تحریم ها را بر می داشتند و به برجام بر می گشتند.
🔹حالا هم اگر نگران انتخابات مهم ایران و سرنوشت طیف غربگرا نبودند، همین صحنه آرایی فعلی را نیز همراه آقای روحانی مرتکب نمی شدند و وعده برداشتن برخی تحریم ها را هم نمی دادند.
♦️چهارم: تکلیف روحانی درباره "اقتصاد نفتی یا با نفت" معلوم نیست. او امروز با افتخار گفت "کشور را بدون نفت اداره کردیم" و حال آن که قبلا درباره دستاورد برجام، باز هم با افتخار گفته"توانستیم 2/5 میلیون بشکه نفت بفروشیم و به اقتصاد رونق بدهیم"! دولت لایحه بودجه امسال را هم با آرزو اندیشی (پیش بینی فروش 2/3 میلیون بشکه نفت) نوشت!
🔹گل سرسبد نتایج یکی دو سال اول برجام، همین فروش نفت است، که در واقع تله گذاری دولت آمریکا، برای انتخابات مجلس دهم (زمستان 94) و ریاست جمهوری دوازدهم (بهار 96) بود. اما در همین دوره، با افزایش بی رویه واردات و تشدید رکود اقتصادی رو به رو شدیم.
♦️آقای روحانی بهتر از هر کس می داند، رشد اقتصادی با کیفیت (رونق تولید و صادرات)، چیزی کاملا متفاوت از "خام فروشی و تبدیل کشور به بارانداز واردات"، و زمین زدن تولید و تشدید بیکاری است.
🔹برآیند مدیریت هشت ساله آقای روحانی، با وجود صورت سازی اولیه، تصویر یک خسارت کامل، شامل شش پله عقبگرد در اقتصاد جهانی و بیست درصد کوچک تر شدن اقتصاد ایران است؛
♦️همچنین برجای گذاشتن رکورد های رکود، تورم، بیکاری، نقدینگی سرگردان، کاهش سرمایه گذاری، ضریب جینی (شکاف طبقاتی) وکاهش ارزش پول ملی. حمله به منتقدان یا نامزدها، نه کارنامه می سازد، نه سیاهی های کارنامه را پاک می کند.
@hadisyasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 کلیپ ویژه | چرا دزدها و آقازاده ها از رئیسی می ترسند؟
#حرف_مردم
@hadisyasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 حلقه اصلی مدیران جهانگیری چه بلایی سر صنعت خودروسازی ایران آوردند؟
▪️برشی از مستند اختاپوس که نشان میدهد “رضا ویسه” چهره اقتصادی نزدیک به جهانگیری و دیگر چهرههایی که اکنون از اعضای شورای راهبردی جهانگیری هستند.
@hadisyasi
از مذاکرات #برجام خبر اومده که مذاکرات پیشرفت عمده ای داشته و احتمالا تا فردا خبر مهمی منتشر خواهد شد.
ی وقت فکر نکنید این خبر و اتفاقات بعدی در این چند هفته پیش رو، برنامه ریزی شده بودهها! همزمانی این اتفاقات با فضای #انتخابات کااااااملا اتفاقی بوده!😏
✍ جواد اقایی
@hadisyasi
۹ خسارت لاریجانی بر کشور
روزنامه فرهیختگان با نگاهی به عملکرد دکتر لاریجانی در دورههای ریاست بر مجلس، از ۹ اقدام نامی میبرد که در آنها لاریجانی نقش اساسی داشته و موجب خسارت بر اقتصاد کشور شده است:
۱_تصویب برجام بدون رعایت الزامات و بررسیهای کارشناسی؛
۲_عدم ایستادگی برابر دولت در بسیاری از موارد مانند کنار گذاشته شدن طرح مسکن مهر؛ ۳_بیاعتنایی به اصلاح نظام مالیاتی؛
۴_عدم اقدام جدی علیه مصائب بانکداری؛
۵_عدم اصلاح فرآیند اجرای طرح هدفمندی یارانهها؛
۶_همراهی با دولت برای لغو سهمیهبندی بنزین و اعمال مجدد آن؛
۷_بیتفاوتی به انحراف ۶۵درصدی احکام برنامه ششم توسعه؛
۸_بیتفاوتی به انحراف دولت در مسائل ارزی و تحریمی؛
۹_همراهی با روحانی برای عدم خلعید وزرای ناکارآمد دولت
@hadisyasi
🔴بازی تکراری دیوارکشی و لباسی که به تن علی لاریجانی زار میزند!
🔹روز گذشته نامهای در شبکههای اجتماعی منتشر شد که ادعا میشد بر اساس آن اینستاگرام فیلتر میشود. این نامه در تاریخ ۲۵ اردیبهشت به شرکت ارتباطات زیرساخت، همراه اول و ایرانسل ارسال شده بود.
🔹بعد از انتشار آن و رسانهای شدن مساله، قوه قضائیه در اطلاعیهای اعلام کرد که این نامه در همان ساعات اول همان زمان بلااثر شده و معاون دادگستری تهران به خاطر تخلفی که در نوشتن این نامه داشته، تحت تعقیب دادسرای انتظامی قضات گرفت.
🔹همین بهانه کافی بود تا رسانههای بیگانه به سرعت اهداف سیاسی خود را پیگیری کنند و بر شایعه فیلتر شدن تلگرام بدمند.
🔸اما مساله به همین جا ختم نشد و ساعاتی بعد در اقدامی قابل تامل، علی لاریجانی از نامزدهای مورد حمایت دولت روحانی (احتمالا به عنوان کاندید پوششی) با انتشار ویدئویی که به سختی میتوان از برنامهریزی نشده بودنش سخن گفت به خاطره گویی پرداخت و مدعی شد در زمان دولت هاشمی رفسنجانی که وزیر ازشاد بوده مانع تصمیم دولت در ممنوعیت ویدئوها شده است.
🔹 وی با این جمله که "گاهی یک قاضی ممکن است محدودیتهایی را برای زندگی مردم اعمال کند" خود را در جایگاه منجی نشانده و تلویحا اقدامات محدود کننده را به رقبای انتخاباتی نسبت داد.
اما این موضوع برای اهالی سیاست چیزی بیش از یک طنز و بازیگری سیاسی نیست.
چرا که:
🔹لاریجانی در حالی مورد علاقه هاشمی و گزینه او برای وزارت ارشاد بوده که آن دوران به فضای بسته سیاسی شهره و زبانزد است و همین مساله همسویی هاشمی و لاریجانی به عنوان دو چهره اقتدارگرا را به خوبی نشان میدهد.
🔹لاریجانی همچنین ۱۲ سال ریاست مجلس را برعهده داشته که کمترین اقدامی در جهت احقاق حقوق مردم انجام نداده است. وی نه تنها در موارد متعدد مانع شنیده شدن حرفهای منتقدان و نمایندگان مردم میشده که احکام سنگین قوه قضاییه علیه عدالتخواهان و منتقدان علی لاریجانی در زمان ریاست برادرش، نشاندهنده میزان اعتقاد او به حقوق مردم و آزادیهای سیاسی و اجتماعی است.
🔹او در حالی یک شبه به یاد طرح سوالات سخت افتاده و نگران رابطه حاکمیت و مردم و نسبت آن با آزادی شده که تصویر غیرمردمی، اشرافی، همگامی با دولت روحانی و انحصار در مسیولیتها و کارنامه خالی خود را نمیتواند به راحتی از حافظه مردم خالی کند.
🔹به نظر میرسد راهبردی که تئوریسینهای آشنا در سال ۹۶ با اسم رمز دیوارکشی در پیادهروها اجرا کردند بار دیگر با کلمات جدید در حال بازسازی است. گویا تاریخ برای بار دوم و البته اینبار به صورت کمدی در حال تکرار است.
@hadisyasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥واکنش #سعید_محمد به رفتارهای علی لاریجانی و جهانگیری در روز ثبت نام.....
@hadisyasi
🔴برخورد قاطعانه پلیس با فتنه گران در انتخابات/ پلیس برای برگزاری انتخابات در آماده باش کامل است
سردار رضایی، جانشین فرمانده ناجا:
🔹دشمن دنبال این است که انتخابات ما پرشور برگزار نشود، اما کور خوانده است، مردم ایران هم پرشور خواهند آمد.
🔹هر فتنه گری با هر عنوانی و با هر لباسی بخواهد آرامش مردم را بر هم بزند در نطفه آن را خفه میکنیم.
🔹برخی از افراد مصاحبههایی انجام میدهند که وقتی آن را بررسی میکنیم جز وطن فروشی چیزی ندارد، این افراد عرق ملی را از دست داده اند.
@hadisyasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴برخورد چکشی لاریجانی با مامور گمرک که جلوی فساد ایستاد؛ مردم عزیز، ویدئو رو آزاد کردم، اما از من نخواید با فساد برخورد کنم!
وقتی درازهی با یه دلال خودرو به گمرک رفت و با کارمند شریف اونجا درگیر شد و شروع به توهین کرد، همه مردم از اون کارمند گمرک حمایت کردن. اما چند روز بعد فیلمی از جلسه غیر علنی مجلس منتشر شد که لاریجانی به جای برخورد با درازهی، گفت کسی که فیلم رو گرفته، باید پیدا بشه و باهاش برخورد (چکشی!) بشه!
بشناسید این جماعت رو...
#دولت_سوم_روحانی
@hadisyasi