روشنای تبیین✔️
🔴اسامی نامزدهای تایید صلاحیت شده انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ اعلام شد! 🔹مصطفی پورمحمدی 🔹مسعود پزشکیا
از اقدام انقلابی و شجاعانهی شورای نگهبان متشکریم و از مردم فهیم ایران اسلامی انتظار داریم ریاست جمهوری مملکت #امام_زمان ارواحنا فداه رو به شخصی بسپرند که لیاقت داشته باشه و راه #شهید_جمهور رو ادامه بده👌
همه با هم در تبیین و معرفی کاندیدای اصلح و حضور حداکثری در #انتخابات نقش ایفا کنیم✌️
🏮 متن «بیانیه حضور» آیتالله سید ابراهیم رئیسی در سیزدهمین دوره #انتخابات ریاست جمهوری
خدایا تو شاهدی که هیچگاه دنبال مقام و قدرت طلبی نبودهام و در این مرحله نیز برخلاف میل و مصلحت شخصی و تنها به منظور انجام وظیفه در جهت اجابت توده مردم وجوامع نخبگان و رعایت مصالح اجتماعی و رفع رنج مردم و ایجاد امید پا به عرصه گذاردهام و در این مسیر از تو و اولیاءت استمداد میطلبم تا خدمتگذاری شایسته برای این مردم قدرشناس و رنج کشیده باشم. انشاء الله بعونه و کرمه.
#رئیسی_عزیز 😭😭
🌹روشنای تبیین | عضوشوید.👇
🆔 @tabyien
🔺رئیس جمهور معیار
🔹تاملی بر راز موفقیت آیتالله رئیسی در بالا بردن نصاب خدمتگزاری!
📝بسیار روشن است وقتی فردی با آن همه سابقه مسئولیتی، در جایگاه رئیسجمهور و دوم شخص مملکت، عیار ولایتمدار بودنش را با عبارت «سربازی ولایت» به صورت صادقانه و مخلصانه بیان میدارد، در میدان چگونه عمل میکند. چنین شخصی میدان عمل را در تمامی عرصههای داخلی و خارجی، میدان عبادت و عمل صالح برای تقرب به خداوند متعال میداند. بر اساس چنین نگاهی، آیتالله رئیسی خدمت به مردم را در نظام ولایی چیزی جز عبادت نمیداند و در این عبادت برایش نه خستگی معنا دارد و نه کنایههای بدخواهان او را از خدمت باز میدارد.
بر اساس چنین نگاهی، اولویت پیادهسازی سیاستهای ابلاغی رهبر حکیم انقلاب اسلامی در حوزههای داخلی و سیاست خارجی میشود. براساس نگاه سربازی ولایت، گره گشایی از مشکلات مردم با کار شبانهروزی، خستگی نمیشناسد، حتی اگر قرار باشد برای حل مشکلات مردم یک منطقه، مانند خوزستان چندین سفر به آن استان داشته باشد.
✍️دکتر یدالله جوانی - مدیرمسئول هفته نامه صبح صادق
🔗متن کامل را بخوانید
#انتخابات | #شهید_جمهور
🌹روشنای تبیین | عضوشوید.👇
🆔 @tabyien
🔸اهمیت آرامش در مواجهه با دشمن!
چون تمام تلاش جریانهای سیاسی ضد جمهوری اسلامی، در جهت ایجاد تلاطم - هم تلاطمهای اجتماعی و هم تلاطم روحی - است؛ یعنی دلها را مضطرب کردن، نگران و ترسان کردن، که امروز سیاست کلی امپراطوری خبری در دنیا این است و تازگی هم ندارد؛ نه نسبت به ما در این سالهای پس از انقلاب و نه نسبت به جریان حق در طول تاریخ اسلام از اول تا امروز، قرآن میفرماید اینها «مُرجِفون» هستند؛ یعنی همان کسانی که سعی میکنند دلها را مضطرب و پریشان و ملتهب کنند و دلهره ایجاد نمایند.
در مدینهی پیغمبر (ص) هم جنجال درست میکردند که :«جمع شدهاند و میخواهند پدرتان را در بیاورند، از بین رفتید، نابود شدید تمام شد» آیه نازل شد که وقتی یاوه گویان، هرزه گویان و ضعیفان چنین فضایی را ایجاد میکنند و این میکروب و ویروس خطرناک ترس را در فضا میپراکنند، مومنان کسانی هستند که ایمانشان بیشتر میشود «فزادهم ایماناً»
یعنی در مواجهه با تلاطمی که دشمن میخواهد به وسیله امواج تبلیغاتی و روانی خود ایجاد کند، آرامش دارند.
این همان سکینه است که خدای متعال آرامش به دلهای مومنین داد برای اینکه ایمانشان هم تقویت شود!
انسانها اگر از سکینه، آرامش، توکل و اعتماد به خدا و اعتماد به آینده و آنچه از مبانی حق در اختیار آنهاست، برخوردار نباشند در مقابل اینطور حوادث دست و پایشان را گم میکنند، به خصوص اگر انسان بداند که این حوادث را دشمن برنامهریزی کرده است.
📚کتاب#دشمنشناسی، فصل هشتم، ص۳۱۹
👈 برای دیدن قسمتهای قبلی کلیک کنید.
#جهاد_کبیر
🌹روشنای تبیین | عضوشوید.👇
🆔 @tabyien
14.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️فضای سایبر؛ محیط زیست جدید انسانها
🤔 چرا باید سواد رسانهای خود را ارتقا دهیم؟
🎙 سید علیرضا آلداود
#فضای_مجازی
🌹روشنای تبیین | عضوشوید.👇
🆔 @tabyien
🔰 #یادداشت
♨️همستر کامبت از اهداف تا پیامدها
🔹آبان ۱۴۰۲ بود که رباتی در بستر پیامرسان تلگرام با نام «نات کوین» پدیدار شد. این ربات به کاربران اجازه میداد تا با کلیک کردن بر روی یک سکه، ارزی از جنس دیجیتال و با نام Notcoin جمعآوری کنند. شش ماه بعد در فروردین امسال، تلگرام، ربات و ارز مربوطه را در قالب بلاکچین عرضه کرد. این آغازی بود برای شروع نوع جدیدی از ارزهای دیجیتال که راه را برای معرفی یک ربات جدیدتری با نام «همستر کامبت» هموار کرد.
فارغ از کم و کیف این ربات، نکات بسیار مهمی در حاشیه آن وجود دارد که در این یادداشت کوتاه به بخشی از آنها اشاره میکنیم:
🔹۱ـ پشت پرده این ربات: وجه مهم و اساسی در این موضوع، کسب انتفاع برای شرکت تأمینکننده و پشتیبانیدهنده زیرساخت ربات، یعنی تلگرام است. یک بخش این است که تلگرام با اخذ تبلیغات از شرکتها، کانالها و مؤسسههای جهانی، اسامی آنها را در معرض دید و مشاهده عموم مردم قرار میدهد و از این طریق درآمد کسب میکند. بخش دیگر مربوط میشود به اینکه زیرساخت این ربات، یعنی تلگرام با جذب مخاطبان بیشتر نسبت به پیامرسانیهای رقیب، گسترش مییابد و کاهش مخاطب خود را که در برخی کشورها به دلیل فیلترینگ رخ داد، جبران میکند. متولیان ربات یا نرمافزار مربوطه احیاناً میتوانند با فروش اطلاعات کاربران نیز کسب درآمد داشته باشند. مسئله استفاده ابزاری در حوزه امنیتی و سایبری از این ربات بخش احتمالی این پروژه است که نمیشود نادیده گرفت.
🔹۲ـ واقعی یا دروغ بودن: نکته بسیار مهم در استفاده از این ربات گمان نادرستی است که القا میشود به همه کاربران (۱۲۰ میلیون) سود هنگفتی اختصاص داده میشود. این در حالی است که بر فرض محقق شدن اهداف گفته شده، سود مورد نظر به اندازهای نیست که بتواند همه کاربران را پوشش دهد و اگر هم باشد به اندازه بسیار زیادی ناچیز خواهد بود و صرفاً سرشبکههای اصلی را تأمین خواهد کرد و عموم کاربران را شامل نمیشود.
🔹۳ـ اهداف: علاوه بر کسب درآمد، جذب مخاطب برای تلگرام، راز دیگر همستر کامبت احتمالاً در راهاندازی یک توکن (ارز دیجیتال جدید) است که برای افزودن به ارزش آن، باید تلاش ویژهای در جهت عمومیت یافتن آن صورت بگیرد.
🔹۴ـ پیامدها: نکته مهم دیگر اینکه اگرچه همستر پروژهای در ظاهر اقتصادی است، اما جنبههای متعددی از زندگی بشر مخصوصاً فرهنگ را متأثر میکند. این ربات نشان داد که رؤیای پولدار شدن و شتابزدگی در رسیدن به ثروت، آن هم بدون تلاش و سختکوشی از ویژگیهای بارز نسل جدید جامعه ماست و از قضا این ربات چنین ناهنجاری را در جامعه گسترش میدهد. جامعهای که کار و تلاش جزء فرهنگ ملی و دینی آن بوده و کار را یک ارزش میدانسته، به سمت راحتطلبی و کسب درآمد از طریق هیچ سوق مییابد. ضمن اینکه ارز مجازی، مخصوصاً از این جنس رباتها، از آنجا که فاقد ارزش است و پشتوانهای ندارد، اکل مال به باطل بوده و جایز نیستند و بدیهی است چنین درآمدهایی بر فرض وجود، پیامدهای منفی در جامعه خواهد داشت.
📝 #علی_محمدی
#فضای_مجازی
🌹روشنای تبیین | عضوشوید.👇
🆔 @tabyien
7.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌ پشت پرده بازی همستر ❌
⛔️ همستر حلاله یا حرام ⁉️
🎙 حجتالاسلام مرتضی کهرمی
#فضای_مجازی | #انتخابات
🌹روشنای تبیین | عضوشوید.👇
🆔 @tabyien
حتماً شما هم در اطرافیانتون دیدین که چطور همدیگه رو تشویق میکنن، تلگرام نصب کنن و بازی همستر و ...
حقیقتا باید ابعاد مختلف این بازی براشون تبیین بشه!
مطالبی براتون میزاریم اما شما هم برای اطلاعات بیشتر، تحقیقاتتون رو ادامه بدین...
🤯همستر بازی چه بلایی سر مغز انسان میآورد؟
🚫منتظر این سوال از نوجوان امروز باشید که میگوید وقتی میتوانم در خانه زیر پتو، پول دربیاورم، مگر مغزم معیوب است که مهارتی یاد بگیرم و کار کنم و برای خودم خانواده و کشورم افتخار آفرین باشم. "اصالت لذت و سود" خطرناک ترین اتفاقی است که میتواند سراغ معتادان "همستر کامبت" بیاید. و البته امپراطوری دیجتالی در حال درگیر کردن تمامی ساحت های انسان با #فضای_مجازی است. 🚫
🔸با هر کلیک بر روی یک عکس امتیاز و سکه شما بیشتر میشود، و باید ساعت های بسیار زیادی بی وقفه انگشت مبارک و بیچاره خود را میلیون بار بر صفحه نمایشگر بزنید تا به مرحله بالاتر بروید، به امید آنکه شاید این سکه ها روزی برایتان درآمدی داشته باشد!
این اتفاق، خلاصه موجی است به نام "نات کوین" یا "همستر کامبت" که برخی از کاربران شبکه های اجتماعی را درگیر خود کرده است.
🔹کارشناسان زیادی از پشت پرده "همستر کامبت" گفته اند، کلاه برداری، نقص حریم خصوصی، افزایش کاربران تلگرام، پرت سازی حواس ها و... اما میخواهم در این چند خط خلاصه وار، گوشه ای از بلایی که این سناریو بر مغز انسان وارد میکند را بیان کنم.
🔸هنگامی که افراد در معرض محرکی لذت بخش قرار میگیرند، مغز شروع به افزایش آزادسازی نُرُترنسمیتر (پیام آور عصبی) دوپامین میکند و فعالیت مناطق مغزی مرتبط با دوپامین افزایش مییابد.
سیستم پاداش شامل مرکز لذت میباشد. در واقع وقتی اتفاقی لذت بخش برای شما اتفاق میفتد این مرکز فعال میشود و این حس تقویت میشود که آن عمل لذتبخش را دوباره انجام دهیم.
🔹در همین مبحث "شرطی شدن فعال"، یک روش یادگیری است که معمولاً به اسکینر (B.F. Skinner) نسبت داده میشود، که در آن پیامدهای یک پاسخ، احتمال تکرار آن را تعیین میکند. برای مثال اگر موش در جعبه اسکینر با فشار دادن یک اهرم غذا دریافت کند، سرعت و تعداد دفعات فشار دادن او افزایش مییابد. این روش معمولاً «تقویت مثبت» (Positive Reinforcement) نامیده میشود.
کاربر "همستر کامبت" هم باید مدام بر روی عکس موشی کلیک کند و وقتی پاداش ظاهری دریافت می کند این عمل را بارها و بارها تکرار میکند، او میداند که هر چقدر سرعت و تعداد دفعات را افزایش دهد پاداش بیشتری دریافت خواهد کرد.
🔸طبق نتایج علمی ، همین «لایکهای» ساده در فیسبوک، توییتر یا اینستاگرام موجب فعال شدن «مدار عصبی مرتبط با سیستم پاداش» در مغز میشود. زمانی که پست دوستانتان را لایک میکنید، دو منطقه از مغزتان به نامهای تگمنتوم شکمی و جسم مخطط یا استریاتوم فعال میشود که اولی بخش هیجانی است که مسئولیت آزادسازی دوپامین را دارد و دومی ورودیها را از قشر مغز دریافت میکند و نقش مهمی در پیادهسازی حافظه کوتاه مدت دارد.
وقتی لایک شدن که حتی سود مادی برای ما ندارد این مقدار بر مغز ما تاثیر میگذارد، افزایش دریافت سکه هایی دیجیتالی آن هم به صورت ثانیه ای چندین هزار برابر میتواند بر مغز ما تاثیر بگذارد.
🔹از طرفی دیگر این تغییر عملکردهای بیولوژیکی در مغز انسان، پیامد های بسیار زیادی در دستگاه محاسباتی انسان میگذارد، یکی از خطرات جنگ شناختی در حوزه دیجیتال، کمتر شدن فاصله خواسته یا آرزو تا تحقق آن است، یعنی به محض اراده میبایست نیاز واقعی یا کاذب، ذهنیت یا هوای نفس من به سرعت محقق شود. در این فرایند، صبر، تلاش، تفکر، مشورت، آموزش، تاب آوری دیگر معنایی ندارد و در مقابل، حرص، طمع، فردگرایی، تنبلی، ضعف اراده و در انسان تقویت میشود.
🔸در این فرایند برده های دیجیتالی تربیت میشوند که دیگر هیچ اراده ای از خود ندارند و مجبور هستند در چارچوب قوانین امپراتور دیجتالی حرکت کنند، انسان مسخ شده ای که در اثر شرطی شدن به شدت وابسته به ابزار دیجیتالی شده است و امپراتور دیجیتالی مدام در حال تغییر دستگاه محاسباتی، تغییر افکار و رفتار کاربرانشان هستند.
فرض کنید کاربر "همستر کامبت" بعد از دریافت امتیاز های زیاد، برای رفتن به مرحله بالاتر باید اقدامی غیر انسانی را انجام دهد، کاربری که دیگر "بی اراده" و "طمع کار" شده است، حاظر است سکه هایش را از دست بدهد و آن کار غیر انسانی را انجام ندهد!؟
🟢جا دارد در پایان این بخش اشاره ای به سخنان مرحوم آیت الله حائری شیرازی بپردازیم:
استعمار نو چه استعماری است؟ استعمار یعنی تعطیل فکر. نه به آن معنا که اجازه ندهد شما فکر کنید، بلکه به آن معنا که فرصت ندهد شما فکر کنید. آن هم نه به این صورت که اگر فکر کردید شما را بزند؛ نه، بلکه اجازه ندهد نیازها، شما را به فکر وادارد. میخواهد به مجرد اینکه نیازی پیدا کنید از شما رفع نیاز کند. این یعنی تعطیل فکر.
▫️ادامه دارد...
🖌محمد حسن عبدالصمد
کارشناس علوم شناختی و رسانه
#سواد_رسانه
🌹روشنای تبیین | عضوشوید.👇
🆔 @tabyien
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️🐟ماهی؛ در اقیانوس چه چیزی کم بود که...
🤲چشممان به دست وسیع خدا باشد، نه دست بخیل بندگان خدا...
🌹روشنای تبیین | عضوشوید.👇
🆔 @tabyien