9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
السلام علیک یا صاحب الزمان ⛅️
سرنوشت همه به این کار گره خورده!🔗
#امامزمان(عج)
🌹روشنای تبیین | عضوشوید.👇
🆔 @tabyien
1.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺حکمت ۴ #نهجالبلاغه
🎥 برخی ارزشهای اخلاقی
▪️الْعَجْزُ آفَةٌ، وَ الصَّبْرُ شَجَاعَةٌ، وَ الزُّهْدُ ثَرْوَةٌ، وَ الْوَرَعُ جُنَّةٌ، وَ نِعْمَ الْقَرِينُ [الرِّضَا] الرِّضَى.
✍️ ناتوانى، آفت است و شكيبايى، دليرى است و زهد، توانگرى است و پارسايى، چونان سپر است. بهترين همنشين خشنودى است از خواست خداوند.
👈برای دیدن شرح حکمت ۴ اینجا کلیک کنید.
👈 برای دیدن حکمت۳ اینجا کلیک کنید.
🌹روشنای تبیین | عضوشوید.👇
🆔 @tabyien
چند سوال دارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟⁉️
〽️منظور از عجز چیه؟🚶
〽️چند نوع صبر داریم؟؟؟
〽️زهد که میگن یعنی بی پولی؟؟؟؟💰
〽️نعم القرین چه کسی ؟؟؟؟
پاسخ به سوالات در شرح و تفسیر حکمت ۴ 👇👇👇👇
#شرح و تفسیر#حکمت۴نهجالبلاغه
♦️قوىّ و صبور باش:
امام در چهارمین کلمه از کلمات قصارش به پنج وصف از اوصاف انسانى اشاره مى کند که یکى منفى و چهار وصف از آن مثبت است و آثار هر کدام را در جمله بسیار کوتاهى بر مى شمارد.
♦️نخست مى فرماید: «عجز و ناتوانى آفت است»; (الْعَجْزُ آفَةٌ).
عجز مفهوم وسیعى دارد که هرگونه ناتوانى علمى، جسمى، اقتصادى و فکرى را شامل مى شود و به یقین اینها بزرگ ترین آفات زندگى انسان است; انسان عاجز، ذلیل و خوار عقب مانده و شکست خورده و بى ارزش و بى مقدار است به همین دلیل اسلام مى گوید: ✨بکوشید و هرگونه عجز را از خود دور سازید و با قدرت و قوت به اهداف مالى و معنوى خود برسید.
البته گاه مى شود که عجز و ناتوانى بدون اختیار دامان انسان را مى گیرد، ولى غالباً چنین نیست، بلکه نتیجه کوتاهى ها و بى برنامگى هاست.
♦️سپس در دومین نکته اشاره به آثار مثبت صبر و شکیبایى کرده مى فرماید: «صبر شجاعت است»; (وَالصَّبْرُ شَجَاعَةٌ).
👈برای دیدن شرح کامل اینجا کلیک کنید
🌹روشنای تبیین | عضوشوید.👇
🆔 @tabyien
ای پناه بی پناهان کی میایی؟؟؟؟
باز غزه و مظلومیت کودکان بی دفاع غزه
خدایا امسال را سال ظهور منجی عالم بشریت قرار بده🤲
2.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⛔حاوی تصاویر دلخراش
جنایت هولناک صهیونیستها این سگ هار در #غزه😔
🔹اجساد بسیاری از شهدای بمباران مدرسهای در الدرج غزه متلاشی شده و غیرقابل شناسایی است.
🔹یکی از رهبران حماس در حمله صهیونیستها به صیدا به شهادت رسید.
🔹صهیونیستها بار دیگر چادر آوارگان فلسطینی در منطقه مواصی در خانیونس واقع در جنوب نوار #غزه را هدف قرار دادند.در این حمله بر اساس آمار اولیه چندین نفر شهید و زخمی شدند.
🌹روشنای تبیین | عضوشوید.👇
🆔 @tabyien
مغذی این سگِ هار(اسرائیل) آمریکاست که مقام معظم رهبری فرمودند:
مذاکره با آمریکا ممنوع ⛔️
دلیل؟ تجربه!
به یک خاطره توجه کنیدکهحاجآقایقرائتیدرباره ذات پلید آمریکاییها بیان کردند .حتی ،خود ایشون همگفتند باورم نمیشد.
5.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ ⁉️هدیه عجیب مستشار آمریکایی مقیم ایران به پهلوی که خیلی ها ازش خبر ندارن 😱
🌹روشنای تبیین | عضوشوید.👇
🆔 @tabyien