#بُنباز
#توکل یعنی در همه حال، اتکاء و امیدت به خدا باشد. برای انسان باخدا درِ دیگری در #بُنبستها باز میشود که بازشدن آن در، درهای شرافتکُش را به روی او میبندد: درِ توکل به خدا. همه بنبستها با دست قدر خدا #بُنباز است!
#پیام_قرآنی
🆔 eitaa.com/tabyien
🔹در بندهنوازی و بزرگیتو شکنیست
🔹من خوب نیاموختم آداب گدایی
🔹عمریست که ما منتظر آمدنت، نه
🔹تو منتظر لحظهی برگشتن مایی ...
🌸 آغاز امامت حضرت ولی عصر (عج) که امتداد غدیر، بلکه خود غدیری دیگر است بر منتظران ظهورش مبارک.
🆔 eitaa.com/tabyien
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همراهان فرهیخته وعزیز؛سلام😊✋
صبح زیباتون بخیر و نیکی ☕️🍃
#نشاط، #معنویت و #خوشدلی،
همنشین لحظههاتان باد. 🌼🌹
🆔 eitaa.com/tabyien
33.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#چرا_دشمن_عصبانی_است⁉️
🔸همه ما این را هم بدانیم که دشمنی، این جبهه دشمنی که نام بردم، موسمی و فصلی نیست؛ این دشمنی، یک دشمنی ذاتی و همیشگی است، هر وقت بتوانند ضربه بزنند، میزنند. علاجاش این است که ما خودمان را قوی کنیم؛ قوی از لحاظ نظامی، امنیّتی، سیاسی، اقتصادی. از جهات مختلف خودمان را قوی کنیم که دشمن نتواند ضربه بزند؛ این که بعضی خیال کنند که اگر چنانچه ما یک قدم عقب رفتیم، یک کمی کوتاه آمدیم، آمریکاییها دست از دشمنی برمیدارند، بسیار خطا است؛ خطای فاحشی است این فکر.(شرح آیه ۲۹ سوره فتح)
۱۳۹۸/۱۰/۱۸ - رهبرمعظم انقلاب
🆔 eitaa.com/tabyien
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ حالا که کلک ۲۰۳۰ کنده شده، جا داره یادی کنیم از ......
#روحانی: من از این ۲۰۳۰ نخواهم گذشت، تا آخر دولت دوازدهم دنبال میکنم!
🔰#رهبر_معظم_انقلاب در مشهد:
🔸آنهایی که پشت سند ۲۰۳۰ میایستند «تقیزادههای» امروزند که میخواهند سبک زندگی اسلامی به سبک زندگی غربی تبدیل شود.
#جنگ_نرم
🆔 eitaa.com/tabyien
#آرایش_جنگی_دشمن
#مقام_معظم_رهبری: «آرایش دشمن آرایش جنگی است؛ از لحاظ اقتصادی، سیاسی و فضای مجازی آرایش جنگی گرفته؛ فقط از لحاظ نظامی علیالظّاهر آرایش جنگی ندارد که آن هم البتّه حواس نظامیهای ما جمع است؛ در مقابل این دشمنی که آرایش جنگی در مقابل ملّت ایران گرفته، ملّت ایران بایستی آرایش مناسب بگیرد.» ۱۳۹۸/۰۲/۱۱
#فضای_مجازی
🆔 eitaa.com/tabyien
#درایت_در_کنار_روایت
🔷تامل بر برخی #احادیث_امام_حسن(ع) و تاکید مجدد بر #بایستههای_سواد_رسانهای
⬅️ توجه به مضامین و #محتواهای_رسانهای
🔹#امام_حسن(ع) فرمودند: تعجّب مي کنم از کسي که در فکر خوراک و تغذيه جسم و بدن هست ولي درباره تغذيه معنوي روحي خود نمي انديشد، پس از غذاهاي فاسد شده و خراب دوري مي کند و عقل و قلب و روح خود را کاري ندارد - هر چه و هر مطلب و برنامه اي به هر شکل و نوعي باشد استفاده مي کند. (در معرض چه #محتواهای_رسانهای قرار میگیریم)
⬅️ #اهمیت_تفکر_انتقادی
🔹#امام_حسن(ع) میفرماید: «حُسْنُ السِّؤالِ نِصْفُ الْعِلْمِ؛ کسی که عادت سؤال و حالت پرس وجو دارد، مثل آن است که نصف علم ها را فرا گرفته باشد». (این پیام را چه کسی ارسال کرده و چرا این پیام ارسال شده است و...⁉️)
⬅️ #مکث، #تفکر و بعد #انتشار
🔹امام حسن(ع) می فرماید: «إنّ الْحِلْمَ زینَهٌ، وَالْوَفاءَ مُرُوَّهٌ، والْعَجَله سَفَهٌ؛ شکیبایی زینت شخص، وفای به عهد علامت جوان مردی، و عجله و شتاب زدگی [در کارها بدون اندیشه] دلیل بی خردی می باشد». (قبل از بازنشر مطالب تامل و تفکر کنیم)
⬅️ ضرورت خواندن #سطرهای_نانوشته پیامها
🔹امام حسن(ع) می فرماید: «عَلَیکم بِالْفِکرِ فَاِنَّهُ مَفاتیحُ اَبْوابِ الْحِکمَةِ؛ بر شما [شیعیان] لازم است که اندیشه کنید؛ زیرا فکر کلیدهای درهای حکمت است». (درباره پیام های رسانه، مهندسان آن و بازیگران اصلی آن فکر کنیم)
⬅️ نه به «#میگویند»، «#شنیدم» و «#گفتند» در فضای رسانهای
🔹قالَ امام حسن(ع): بَيْنَ الْحَقِّ وَالْباطِلِ أرْبَعُ أصابِع، ما رَأَيْتَ بَعَيْنِکَ فَهُوَ الْحَقُّ وَ قَدْ تَسْمَعُ بِأُذُنَيْکَ باطِلاً کَثيرا.
فرمود: بين حقّ و باطل چهار انگشت فاصله است، آنچه که را با چشم خود ببيني حقّ است؛ و آنچه را شنيدي يا آن که برايت نقل کنند چه بسا باطل باشد. (ضرورت بررسی پیامها از #منابع_معتبر و تلاش برای کشف حقیقت و پرهیز از #انتشار_شایعات)
✍️ معصومه نصیری_ مدرس و پژوهشگر سواد رسانهای
#سواد_رسانهای
🆔 eitaa.com/tabyien