ashora68647.mp3
484.8K
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ
وَ عَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ
عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً)
ما بَقیتُ وَ بَقِیَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ
وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ
اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ
وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ و بر علی بن الحسین
وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ
وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ
⚫️ #درسهای_عاشورایی
✳️ مبنای تاکید بر #ذکر_مصیبت
استاد شهید مرتضی مطهری
سیری در سیرۀ نبوی، ص ۵۴ _ ۵۵
🔹 اگر بناست مکتبِ امام حسین - علیهالسلام- احیاء بشود، «ذکرِ مصیبتِ» امام حسین هم ضرورت دارد. این دستوری است که ائمۀ اطهار به ما دادهاند و این دستور، فلسفهای دارد و آن، عبارت از این است هر مکتبی، اگر «چاشنیِ عاطفی» نداشته باشد و تنها، مکتبی از جنسِ «عقل» و «فکر» باشد، «نفوذِ روحیِ آنچنانی» ندارد و ازاینرو، امکانِ چندانی برای «بقاء» ندارد، ولی اگر یک مکتب، «چاشنیِ عاطفی» داشته باشد، این عاطفه به آن «حرارت» میدهد. آری، معنا و فلسفۀ یک مکتب، آن مکتب را «منطقی» میکند، و ازاینجهت، مکتبِ امام حسین، «منطق» دارد و درس است و باید از آن آموخت، امّا اگر این مکتب را فقط بهصورتِ یک «مکتبِ فکری» بازگو کنیم، «حرارت» و «جوشش» از آن گرفته میشود و کهنه میگردد. پس توصیه که باید برای همیشه، «چاشنیِ عاطفه» را در قالبِ «ذکرِ مصیبتِ» امام حسین را حفظ کرد، نظرِ «بسیار عمیق» و «دوراندیشیِ فوقالعاده عجیب و معصومانه»ای بوده است.
✴️ کانال تبیین
http://eitaa.com/joinchat/1033961472C8a1cc59c8c
🔴 #تکیه_سیار
🌴 حرکت بسیار ارزشمند، مبتکرانه و آموزنده حاج محمود کریمی در شب اول محرم ۹۹
🔸حاج محمود کریمی در نخستین شب از ماه محرم با راه اندازی #تکیه_سیار به محله میدان تسلیحات تهران رفت.
✳️ کانال تبیین
@tabyin
آمریکا کدام ماشه را چکاند؟
تروئیکای اروپایی چرا مخالفت کردند؟
🔸سه دولت اروپایی، با اقدام نمایشی آمریکا درباره استفاده از مکانیسم ماشه مخالفت کردند: " ما نمی توانیم از این اقدام که با تلاش های ما برای #حمایت_از_برجام سازگاری ندارد، حمایت کنیم".
🔸چه قضاوتی باید کرد؟ آیا باید خوشحال باشیم یا معترض؟ تا محل اختلاف یا به قول منطقی ها "محل نزاع" مشخص نشود، بحث بی فایده خواهد بود.
🔸برجام، توافقی دو طرفه است. یک طرف آن، محدودیت های گسترده برنامه هسته ای ایران است. و طرف دیگر آن، تعهد لغو تحریم های مالی، بانکی و نفتی. وقتی اروپایی ها می گویند سیاست ما "حمایت از توافق" است، منظور شان چیست؟ از یک کلّ به هم پیوسته دفاع می کنند یا فقط یک بخش آن؟
🔸ما توافق و هزینه هایش را پذیرفتیم تا طبق تعهد غرب، تحریم های مالی و بانکی و نفتی لغو شود. دولت اوباما ظاهرا پذیرفت اما از مسیر های مختلف کوشید تحریم ها برقرار بماند و ایران مجبور شود برای برداشته شدن همان تحریم ها، دوباره مذاکره کند!
🔸ترامپ هم پس از اطمینان از این که ایران همچنان در برجام می ماند، از توافق خارج شد تا با فشار حداکثری، آمدن ایران پای میز مذاکره مجدد را تسریع کند. و البته عجله او، نقشه پیچیده دولت اوباما را دچار چالش کرد.
🔸دولت ترامپ، همه تحریم های مندرج در قطعنامه ها، بلکه فراتر از آن را برگرداند. اروپا نیز با آمریکا همراهی کرد و به تعهد لغو تحریم ها -حتی در حداقلی شکل آن- وفادار نماند.
🔸بنابراین وقتی آمریکا می گوید مکانیسم ماشه را برای بازگرداندن تحریم ها فعال می کند -غیر از این که قانونا مجاز به این کار نیست- در واقع ماشه اسلحه خالی از فشنگ را می چکاند؛ چرا که هر تیری در خشاب داشته قبلا با خروج از برجام و بازگرداندن همه تحریم ها شلیک کرده است.
🔸اروپا نیز همراهی کرده، قرارداد ها با ایران را به هم زده، خرید نفت را متوقف و مبادلات را به تقریبا هیچ تنزل داده است. اکنون اروپا دو کار می تواند بکند. نخست این که رفتار احمقانه و بیهوده ترامپ در چکاندن ماشه خالی را تایید کند که واداشتن ایران به بستن پرونده توافق و مذاکره برای همیشه است.
🔸یا این که با نمایش آمریکا مخالفت و همین را برای ایران (بزک کنندگان غرب) فاکتور کند و به ادامه عملیات فریب از طرق شبکه "تحریف " امیدوار باشد.
🔸بی صداقتی و خباثت در ادامه بیانیه اروپا هویداست: "از ایران میخواهیم به منظور حفظ توافق، تمام اقدامات ناسازگار با تعهدات خود را به عقب برگردانده و بدون تأخیر به #پایبندی_کامل_توافق برگردد... ما با توجه به اقدامات ثبات زدای ایران، از تبعات انقضای تحریم تسلیحاتی ایران نگرانی های جدی داریم".
🔸این گزافه گویی است. اولا اروپا بدون کمترین پایبندی به توافق، خواستار "پایبندی کامل" ماست. ثانیا لغو تحریم تسلیحاتی در مهر ماه، تعهد قطعی اروپاست.
@IMANI_mohammad
🔴 حاج مهدی رسولی و #هیات_سیار
کوچه به کوچه عشق تو را جار میزنیم...
کانال تبیین
@tabyin
⚫️ شکوه عزاداری حیرتآور حسینی
🔹 برخی خواسته یا ناخواسته در حال دوگانهسازی و تعمیق دوقطبیها در جامعه هستند. دقت کنیم در شرایط فعلی بهطور خاص، چنین دوگانهسازیهایی مطلقا خوب نیست زیرا:
▪️اولا ؛ معلوم نیست همه این مردم برای تفریح و عیش و نوش به سفر و یا شمال میروند.
▪️ثانیا ؛ بسیاری از مردم علاقهمندند که عزاداری حسینی را بهطور سنتی و در شهرهای خود انجام دهند.
▪️ثالثا ؛ این دو قطبیسازی عزا _ تفریح / عزا _شمال بهجز بدبین کردن مردم به طیف مذهبی انقلابی، آوردهای ندارد.
👈 لذا ، بهجای منفینمایی، مناسب است اقدام مثبت و ایجابی کنیم:
▪️الف. بهجای دوقطبیسازی، نظم و قانونمداری و پایبندی به دستورات و شکوه عزای حسینی توسط هیئات را باید برجسته شود. هیئات مذهبی و انقلابی در عین اقامه عزای باشکوه و باعظمت حسینی، با نظم و شدت پایبندی به قانون، امسال جلوهای جدید از رفتار مثبت و عمیق و بامعرفت دینداران را به نمایش گذاشتند.
▪️ب. به میزان به رخ کشیده شدن این عظمت بینظیر عزاداری در هیئات که امسال حقیقتا شگفتآور است، مردم به حضور در این هیاتها که عموما انقلابی هستند، #تشویق میشوند و این خود بخشی از امر به معروف دستگاه اباعبدالله الحسین (ع) است.
🏴 کانال تبیین
http://eitaa.com/joinchat/1033961472C8a1cc59c8c
🏴 لايوم كيومك يااباعبدالله
صلی الله علی الباکین علی الحسین (ع)
آیت الله جوادی آملی:
🌴 اگر در ماه مبارک رمضان روزه دارد نَفَس می کشد مثل این است که بگوید «سبحان الله»، اگر در عزای پسر پیغمبر آهی بکشد، فرمود: «نَفَسُ الْمَهْمُومِ لِظُلْمِنَا» این مثل «سبحان الله» است، حیف است که ما این را کم بگیریم، این مجلس عزا را بُرده در سطح ضیافت خدا!
▪️کانال تبیین
@tabyin
⚫️ آیا یاری کنندهای هست تا ما را یاری کند؟
🏴 قال الحسین علیه السلام في یوم عاشورا:
هَلْ مِنْ ذَابٍّ يَذُبُّ عَنْ حَرَمِ رَسُولِ اللَّهِ؟
هَلْ مِنْ مُوَحِّدٍ يَخَافُ اللَّهَ فِينَا؟
هَلْ مِنْ مُغِيثٍ يَرْجُو اللَّهَ بِإِغَاثَتِنَا؟
هَلْ مِنْ مُعِينٍ يَرْجُو مَا عِنْدَ اللَّهِ فِي إِعَانَتِنَا؟
💠 آيا دفاعکنندهای هست که از حرم رسول خدا دفاع کند؟
آیا یکتاپرستی هست که از خدا بترسد؟
آیا فریادرسی هست که با فریادرسی از ما به جلب رضای خدا امید داشته باشد؟
آیا یاری کننده هست که با یاری ما امید به آنچه نزد خداست داشته باشد؟
📚 اللهوف سید بن طاووس، ص۱۱۶
🔴 سه توصیه عاشورایی:
♻️ ۱. آغاز چله زیارت عاشورا از روز عاشورا تا اربعین. (قرائت زیارت در حین حرکت نباشد)
♻️ ۲. صبح و ظهر عاشورا به نیت بیعت و در پاسخ به ندای "هل من ناصر ینصرنی" اباعبدالله الحسین (ع) ؛ #هفت مرتبه گفته شود:
👈 لبیک یا داعی الله
♻️ ۳. روز عاشورا هزار مرتبه بر قاتلان حسین زهرا (ع) لعن گفته شود:
👈 اللهم العن قتلة الحسين (ع)