⚡️💥⚡️💥⚡️💥⚡️💥⚡️
💥
⭕️عاملی برای بروز اختلافات
🔶انسان امروزی دچار بیماری ای شده است که جز به دست خودش نمیتواند درمان شود. بیماری #انسان_مدرن چیزی نیست، جز #از_خود_بیگانگی. به همه چیز توجه دارد الاّ خودش. بر خلاف تصور عمومی، هر چه #روح_مدرنیته بر تن انسان امروز بیشتر دمیده میشود، او را از #خود بیگانه تر میکند.
🔷 #پیشرفت_تکنولوژی راحتی را برای انسان امروزی به ارمغان آورده، اما #خودیّتش را که تمام هستی اش را شکل میدهد، از او گرفته است. این #از_خودبیگانگی را، میتوان در زندگی روزمره بسیاری از افرادِ جوامع امروزی شاهد بود، که جامعه ی ما نیز از این قاعده مستثنی نیست. یکی از مظاهر "از خود بیگانگی" که اسباب غفلت زدگی را بوجود آورده است، توجه به #مُد و #مُد_گرایی است.
🔷در بسیاری از خانواده ها، آنچنان به آن اهمیت داده میشود و دغدغه شده، که حتی از ضروری ترین مسائل زندگی غفلت میشود، اما از #مُد هرگز! این حالات به دلیل این است که، بسیاری از افراد لذت های جسمانی را هدف نهایی و مطلوب اصلی خویش میپندارند و آن را با من و #هویت_انسانی خویش اشتباه میگیرند، لذا تمام تلاش خود را برای رشد «تَن» و غفلت از «مَن» صرف میکنند.
💠ریشه ی غفلت و جهل
🔷قرآن #ریشه #از_خودبیگانگی و غفلت (و توجه بیش از حد به زینت های دنیوی) را، #فراموش_کردن_خدا میداند. خداوند در سوره ی حشر آیه ی ۱۹ میفرماید: «از کسانی نباشید که خدا را فراموش کردند و خدا نیز آنها را به «خود فراموشی» گرفتار کرد.»
🔷 #غفلت، یکی #از_نشانههای_جاهلیت در هر عصری است. جاهلیت در هر زمانی که باشد دارای ماهیتی مشترک است، حال چه این جاهلیت مدرن، نو، خوش چهره و بزک کرده باشد یا سنتی، کهنه و رنگ و رو رفته. #عمده_ترین_ویژگی_جاهلیت در هر عصری #عدم_اعتقاد_به_خدا و محور نبودن خداست. #جاهلیت_مدرن بسیار فریبنده تر است، زیرا مدعیِ آگاهی بخشی و پشتوانه ی خود را علم و فناوری و فرهیختگی میداند و جهالت را انکار میکند.
🔗متن کامل را اینجا 👇 article.tebyan.net/352942
بخوانید.
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
⭕️به روز باشیم
🔷 آیا میدانید سال گذشته #مردم_لبنان #با_وجود_بحران_اقتصادی ۳۶۰ هزار دلار #به_سیلزدگان_خوزستان کمک کردهاند!
🔺این را ارسال کردیم تا بدانید چقدر برخی از کاربران فضای مجازی، با #موج_سواری_انگلیسیها بازی میخورند و پیام میگذارند!
قرارگاه پاسخ به شبهات و شایعات
@tabyinchannel
⚡️🌹⚡️🌹⚡️🌹⚡️🌹⚡️
🌹
⭕️ #حقوق_مادر در رساله حقوق امام سجاد (ع) (بخش دوم)
🔶 #مادر یکی از زیباترین مخلوقات زندگی آدمی است که از کودکی تا پیری به بودنش نیاز است. در دوران کودکی #مراقبتهای_اوست که حیات را به انسان می بخشد و در دوران پیریش، دعایش.
🔺 #با_ما_همراه_باشید تا با #حقوق_مادر در #رساله_حقوق_امام_سجاد (ع) بیشتر آشنا شوید.
💠«وَ اَمَّا حَقُّ اُمِّکَ فَاَنْ تَعْلَمَ اَنَّهَا حَمَلَتْکَ حَیْثُ لَا یَحْتَمِلُ اَحَدٌ اَحَداً»؛ «و اما #حق_مادرت این است که بدانی او آنگاه که هیچکس حمل کسی را بر دوش خود نمیپذیرفت، تو را بر دوش خود کشید»
🔷 #دانستن حق و #حقوق_دیگران اولین مرحله برای ادای حقوق است. کسی که معرفت و آگاهی به حقوق دیگران نداشته باشد، قدمی برای احقاق آن بر نمیدارد. پس قدم اول این است که حقوق حقیقی دیگران به درستی شناخته شود. #بهترین_منبع هم برای شناخت این حقوق، #سازنده_انسان و نظام خلقت است. اوست که عالم را خلق کرده است و به درستی میداند که چه چیز درست است و چه چیز نادرست. چه چیز افراط است و چه چیز تفریط. اگر انسان از یک #منبع_معصوم این آگاهی و معرفت را کسب نکند، ممکن است به دام افراط و تفریط بیفتد و از حد تعادل خارج شود.
🔷 #امام_سجاد (ع) در این فراز اشاره به اولین #آگاهی ای میدهند که انسان باید در مقابل #مادر_خویش بدان دست یابد. یگانه کسی که او را بر دوش کشید، سختی های جسم و روح او را به خود خرید و در وجود خویش جای داد، #مادر بود.
💠«وَ اَعْطَتْکَ مِنْ ثَمَرَةِ قَلْبِهَا مَا لَا یُعْطِی اَحَدٌ اَحَداً»؛«و از میوۀ دلش به تو داد آن هنگام که کسی به تو چیزی از خویش نمیداد»
🔷 #تغذیه_کودک از شیره جان مادر است. #کودک در دورانی که در #رحم_مادر مهمانست برای تامین نیازهای جسمی خود به اکسیژن و مواد غذایی و پادتن های ضد بیماری و دفع مواد زائد نیاز دارد که همه این موارد #از_طریق_جسم_مادر انجام میگیرد، که همین موارد #سختیهای_بسیاری را برای جسم مادر به همراه دارد و آنچه همه اینها را بر مادر آسان میکند، به دنیا آمدن فرزند سالم و صالح است.
👇👇👇👇👇
این مواد مورد نیاز برای جنین از داخل عضوی به نام جفت که متصل به رحم مادر است و از طریق بند ناف، با جنین در ارتباط است، به جسم کودک منتقل میشود. در این مدت ۹ ماهه یا کمتر، #مادر ناگزیر است بسیاری از خواسته های غذایی خود را به کنار نهد و آن چیزی را بخورد که نیاز کودک است.
💠«وَ وَقَتْکَ بِجَمِیعِ جَوَارِحِهَا»؛«و با تمام اعضایش از تو مراقبت کرد»
🔷 #سختیهایی که #مادر برای #رشد_جسمی و #تربیت_روانی کودک میکشد، صرفاً به دوران جنینی کودک محدود نمیشود. سختیهای رشد او و تربیتش قصه ادامه داری است که تا دوران نوجوانی به گونه ای و پس از آن به گونه ای دیگر ادامه دارد. #مادر اولین کسی است که برای رشد کودک و توان روانی او از جسم و روان خویش مایه میگذارد. این صرف جسم و روان، به گونه ای وقف تمام وجود خویش، برای این اموری است که نام برده شد. بعد از این فراز، #امام_سجاد (ع) به بیان نمونه هایی از این موارد می پردازند:
💠«وَ لَمْ تُبَالِ اَنْ تَجُوعَ وَ تُطْعِمَکَ»؛ «او باکی نداشت که خود گرسنه بماند ولی تو را غذا بدهد»
💠«وَ تَعْطَشَ وَ تَسْقِیَکَ»؛ «و نیز خود تشنه بماند ولی تو را سیراب نماید»
💠«وَ تَعْرَى وَ تَکْسُوَکَ»؛ «خود چیزی برای پوشش نداشته باشد ولی تو را بپوشاند»
💠«وَ تَضْحَى وَ تُظِلَّکَ»؛ «خود در آفتاب بماند ولی تو را در سایه نگه دارد»
💠«وَ تَهْجُرَ النَّوْمَ لِاَجْلِکَ»؛ «او به خاطر تو بی خوابی کشید»
💠«وَ وَقَتْکَ الْحَرَّ وَ الْبَرْدَ»؛ «و تو را از گرما و سرما محافظت کرد»
💠«لِتَکُونَ لَهَا»؛ «تا تو برای او باشی»
🔷 #همه_زحمات_مادر برای آن است که تو برای او باشی، تو حاصل زحمات او تا بار محبت خویش را بر دوش تو بگذارد و تو نیز به او محبت کنی. بعد از آگاهی به زحمات مادر، تنها حقی که #امام_سجاد (ع) بدان اشاره میکنند این است که #برای_مادرت_باشی. تو نیز باید خود را وقف او کنی. دورانی که او به تو نیاز دارد، خواهد رسید و ناتوانی او را به مانند نوزادی خویش در او خواهی دید.
👇👇👇👇👇
🔷آن زمان است که تو باید خود را وقف او کنی و #در_راه_سلامتی #جسمی و #روانی او از هیچ امری دریغ نکنی. آن افرادی که خانه های خود را از وجود سالمندان بی برکت میکنند و مادر و پدر خویش را به آسایشگاه های سالمندان می برند، همان افرادی هستند که حقوق ایشان را ضایع کرده اند و آنگاه که والدین به ایشان نیاز داشتند، آنها را رها کرده و به امور خویش رسیده اند.
🔷 #سالمندان_مایه_برکت زندگی هستند، #دعای_خیر_ایشان است که کارهای بسیار سخت را برای فرزندانشان ساده میکنند و #گره_های_کور_زندگی را به راحتی با دستان رنجور خویش باز میکنند. از پیامبر اکرم (ص) در این باره نقل شده که فرمودند: «رَغِمَ أَنْفُ رَجُلٍ أَدْرَکَ أَبَوَیْهِ عِنْدَ الْکِبَرِ فَلَمْ یُدْخِلَاهُ الْجَنَّة؛ خوار بادا (و خاک بر بینی) آن کس که پدر و مادرش نزد او پیر شوند و او را به بهشت نبرند».[۱]
🔷در روایتی در مورد دعای والدین از امام علی (ع) اینگونه نقل شده است که فرمودند: «أربَعةٌ لا تُرَدُّ لَهُم دَعوَةٌ: الإمامُ العادلُ لرعیَّتِهِ و الوالدُ البارُّ لولدِهِ و الولدُ البارُّ لوالدِهِ و المظلومُ؛ دعاى چهار گروه رد نمى شود: (اول) دعای پیشواى دادگر در حقّ ملّتش. (دوم) دعای پدر صالح در حقّ فرزندش. (سوم) دعای فرزند صالح در حقّ پدرش و (چهارم) دعای ستمدیده».[۲]
💠«فَاِنَّکَ لَا تُطِیقُ شُکْرَهَا اِلَّا بِعَوْنِ اللَّهِ وَ تَوْفِیقِهِ»؛ «از این رو توان سپاس گزاری از او را نداری جز با کمک گرفتن و توفیق خواستن از خدا».
🔷در نهایت همه این مطالبی که گذشت، #امام_سجاد (ع) بیان میدارند که تو، توان قدردانی تمام آن زحمات را نداری، مگر آنکه از خدای متعال یاری بجویی و او توفیق آن را به تو دهد. #مادر در راه رشد جسمی و معنوی تو، تمام وجود و جوانی خویش را صرف کرد و تو توان این کار و همت آن را نداری. #مادر است که حاضر است برای فرزندش جان خویش را مصرف کند. پس بهترین کار این است که از خدای متعال توفیق این کار را طلب کنی و از او بخواهی تو را قدردان نعمت آنها قرار دهد.
پی نوشت:
[۱] بحارالأنوار، ج ۷۱، ص ۸۶
[۲] الإرشاد، ج ۱، ص ۳، ح ۴
|منبع: وبسایت راسخون
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
⭕️جادههای شمال کشور مملو از کسانی است که نگران #برگزاری_مراسم در #محرم هستند!
🔷 هیچکس به اندازهی مسجدی ها و هیئتیها پروتکلها رو رعایت نکرده، ولی #کسانی که #جان_پرستاران کوچکترین ارزشی برایشان ندارد، #نگران برگزاری مراسم محرم #بارعایت_پروتکلها هستند!
@tabyinchannel
#کانال_تبیین
⭕️چرا خداوند دستور داده #قرآن به صورت #ترتیل خوانده شود؟
🔷تعبیر به #ترتیل: "وَ رَتِّلِ الْقُرْآنَ تَرْتِیلًا"،[مزمل، ۴] که در اصل به معناى #تنظیم و #ترتیب_موزون است، در اینجا به معناى #خواندن_آیات_قرآن با تأنى و نظم لازم، ادای صحیح حروف، تبیین کلمات، دقت و تأمل در مفاهیم آیات، و اندیشه در نتایج آن است.
🔷بدیهى است #چنین_قرآن_خواندنى میتواند در #رشد_معنوى، اخلاقى، تقوا و پرهیزگارى انسان نقش مؤثری داشته باشد.[۱]
🔷از امام صادق (ع) درباره آیه شریفه «و رَتِّلِ الْقُرْآنَ تَرْتِیلًا» سؤال شد که منظور چیست؟ فرمودند: امیرالمومنین (ع) میفرمایند: منظور این است که #قرآن را #واضح و #شمرده بخوانید، نه مانند شعر، و نه مثل پرتاب کردن مشتی شن (که به هر طرف پراکنده باشد)، بلکه قلب هایتان را با آن نرم کنید و دنبال آن نباشید که زود به آخر سوره برسید.[۲]
🔺بنابراین منظور از ترتیل خواندن قرآن، تنها ترتیل مصطلح که امروزه بسیاری از قاریان تلاوت میکنند، نیست بلکه بیشتر روش های قرائت مرسوم را در بر میگیرد.
پی نوشت:
[۱] تفسیر نمونه، ج ۲۵، ص۱۶۷
[۲] عَنْ عَبْدِ اللَّهِ بْنِ سُلَیْمَانَ قَالَ سَأَلْتُ أَبَا عَبْدِاللَّهِ(ع) عَنْ قَوْلِ اللَّهِ عَز َّو َجَلَّ وَ رَتِّلِ الْقُرْآنَ تَرْتِیلًا قَالَ قَالَ أَمِیرُ الْمُؤْمِنِینَ(ع) بَیِّنْهُ تِبْیَاناً وَ لَا تَهُذَّهُ هَذَّ الشِّعْرِ وَ لَا تَنْثُرْهُ نَثْرَ الرَّمْلِ وَ لَکِنْ أَفْزِعُوا قُلُوبَکُمُ الْقَاسِیَةَ وَ لَا یَکُنْ هَمُّ أَحَدِکُمْ آخِرَ السُّورَةِ. کافی، ج۲، ص۶۱۴، ح۱
|منبع: وبسایت اسلام کوئست
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️
☄
⭕️تکنولوژی خوب، تکنولوژی بد
🔶دانشمندان #تکنولوژی و فناوری را #دانش_و_عمل_منسجم که در تمام #فعالیتهای_روزمره کاربرد دارد، معرفی مینمایند؛ اما این تعریف همه آن چیزی نیست که ما به دنبال آن هستیم. این تعریف و تعریفهای مشابهش، یک نگرانی را برای کسی که میخواهد قدم در #مسیر_سعادت و #پیشرفت_مادی_معنوی داشته باشد به همراه دارد؛ چرا که #تکنولوژیها و محصولات آن جزء لاینفکی از زندگی انسانها شدهاند؛ بنابراین باید نسبت خود را با #سعادت_انسان مشخص سازند. از این جاست که میتوان این سؤال را مطرح نمود که آیا تکنولوژی خوب و بد هم دارد؟
🔷برای پاسخ به سؤال مطرحشده که آیا #تکنولوژی خوب و بد دارد یا نه؟ آنچه مهم است مورد توجه قرار گیرد خروجی و #کاربری_آن_تکنولوژیهاست و این خروجی و کاربری #از_منظر_دین، باید نسبتش را با #سعادت دنیا و آخرت #انسان مشخص کند.
🔴 #فناوریها در صورتی #خوب ارزیابی میشوند که #همراستای #هدف_اصلی_خلقت که #سعادت_انسان را به دنبال دارند #قرار_بگیرند. خداوند تبارک و تعالی درباره هدف خلقت انسان میفرماید: «وَمَا خَلَقْتُ الْجِنَّ وَالْإِنْسَ إِلَّا لِیَعْبُدُونِ؛[ذاریات، ۵۱] و من جنّ و انس را نیافریدم مگر برای اینکه مرا (به یکتایی) پرستش کنند». حال سؤال اینجاست با چه #معیارهایی میتوان تشخیص داد که #یک_فناوری و محصولات آن، ما را به #هدف_خلقت یعنی #عبودیت و رسیدن به سعادت حقیقی میرساند.
💢مثلث فناوری
🔷به نظر میرسد برای پاسخ به این سؤال که معیارهای مشخصکننده جهت تکنولوژی چیست، باید به سه ساحت توجه کرد.
💠ساختار تکنولوژی:
🔷 #اولین_مسئلهای که باید مورد توجه قرار گیرد این است که فناوری و تکنولوژی چیزی است که قرار است از خروجیش، محصولات متنوعی گرفته شود و اینجاست که باید گفت اگر خروجی این #فناوری چیزی جز محصولاتی نیست که ما را هر چه بیشتر #از_خداوند دور میکند باید #آن_فناوری را #منفی_قلمداد_کرد. مهم است که استفاده یک تکنولوژی به صورت دقیق بررسی شود تا بتوان بهطور قطع درباره آن تکنولوژی و فناوری نظر داد.
🔷به عنوان مثال در #تکنولوژیهای مربوط به #دانش_هستهای، آن بخشی که فقط برای ساخت #سلاح_هستهای و کشتار جمعی کاربرد دارد #قطعاً_منفی است و داشتن آن نیز #از_لحاظ_شرعی #حرام است. مقام معظم رهبری با استفاده از کلیدواژه #فناوری_صلحآمیز_هستهای میان بخشی از این فناوری و تأسیسات مربوط به آن که فقط برای تولید سلاح هستهای کاربرد دارد و آن قسمتی که استفاده صلحآمیز دارد تفاوت قائل میشوند و در بیانات خود میفرمایند: «ما با وجود اینکه میتوانستیم در این راه (تولید بمب اتم) قدم برداریم، #براساس_حکم_اسلام_عزیز، کاربرد این سلاح را #حرام_قطعی_شرعی اعلام کردیم؛ بنابراین هیچ دلیلی ندارد که برای تولید و نگهداشت سلاحی که استفاده از آن مطلقاً حرام است، هزینه کنیم.»
🔷این بیانات حاوی این معنا است که نه از فناوری هستهای برای تولید بمب اتم استفاده میکنیم و نه در راه داشتن تکنولوژیهای مربوط به تولید و نگهداری آن قدمی بر میداریم و همچنین در جای دیگر بیان میدارند: «من تأکید میکنم که جمهوری اسلامی هرگز در پی تسلیحات هستهای نیست، و نیز هرگز از حق ملّت خود در #استفادهی_صلحآمیز از انرژی هستهای چشمپوشی نخواهد کرد.»
🔷به عنوان نکته آخر و جمعبندی این بخش باید گفت که #تکنولوژیها فارغ از جهت استفاده صاحبانشان، خود فی نفسه #دارای_امکان_تعیین_جهت مثبت و منفی هستند، اما غالب آنها چون هر دو جهت را میتوانند دارا باشند، با این مؤلفهای که مطرح شد (ساختار تکنولوژی) تعداد کمی از آنها حاوی برچسب منفی خواهند بود، بنابراین در گام دوم باید به سراغ صاحبان و #مالکان این #تکنولوژیها رفت و از #هدف_آنها نیز برای استفاده از تکنولوژیها سؤال کرد.
💠هدف بهکارگیرنده تکنولوژی
🔷در گام دوم برای اینکه بتوان برچسبی را برای یک تکنولوژی در نظر گرفت باید به #نیت و #رفتار_صاحبان_آن نیز توجه داشت. در دنیای کنونی که از آن در برخی مواقع به استعمار نو یا #سلطه_نوین نیز تعبیر شده است، حرف اول را در حاکمیت دنیا، #تکنولوژیها میزنند. #اصلیترین_مأموریت_استعمار_نو، #تغییر_نرم، سازوار، نامرئی و نامحسوس #در_نظام_باورها و #جهانبینی_مصرفکنندگان جوامع مختلف است که #بکارگیری_تکنولوژی یکی از لوازم اصلی چنین مأموریتی است. به طور طبیعی، برای تحقق چنین شرایطی #الگوهای_تسلط نیز تغییر یافته است و متناسب با نیازها و ضررتها، مدام در حال دگرگونی است.»
🔗متن کامل را اینجا 👈rasekhoon.net/article/show/1502988 بخوانید.
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
☄💫☄💫☄💫☄💫☄
💫
⭕️ آسیب های جسمانی #مدگرایی
🔶متأسفانه غالب مدهای جاری و آرایش ها، #پیامدهای_منفی_جسمانی در پی دارد که بر اساس اطلاعات کارشناسان، به آن اشاره میشود:
💠لباس های الیاف مصنوعی
🔷امروزه #مد_سازان با #ترفندهای_گوناگون تولید و استفاده از کتان و پنبه و منسوجات به دست آمده آن را از چرخه تولید خارج کرده اند. #لباسهایی که از #الیاف_مصنوعی تهیه شده اند، مانع تبادل و تهویه هوا می شوند و این محصولات که غالبا از #ترکیبات_پتروشیمی به وجود آمده اند، به دلیل افزایش بار الکتریکی بدن و نقش حیاتی پوست زیان آور بوده، به هیچ روی نمیتوانند جای پوشاک طبیعی را بگیرند. نمونه دیگر، لباس های تولیدی مدسازان در جنس های چرمی، جیر، پلاستیک و مشتقات آن است که؛ تعریق، تنفس و دفع سموم از بدن را با مشکل رو به رو و انسان را بیمار می کند.
💠لباس های تنگ و چسبان
🔷انواع مدهای ابداعی لباس در قرن بیستم به جز پاره ای انگشت شمار از آن همیشه تنگ و چسبان بوده است. #تنفس_پوستی، یکی از مهمترین #عملکردهای_طبیعی_بدن است، به هر میزان لباس #تنگ باشد، رابطه پوست با هوای آزاد کم تر شده، شادابی و سلامتی پوست بیش تر در معرض خطر قرار خواهد گرفت. در فعالیت های عضلانی بدن نیز، به جهت در تنگنا قرار گرفتن عضلات و ماهیچه ها، یک نوع محدودیت حرکتی ایجاد میشود. این موضوع را به هنگام نشست و برخاست، راه رفتن، خم شدن و سایر حرکات بدنی کسانی که از لباس های تنگ استفاده می نمایند، به وضوح می توان ملاحظه نمود.
💠آسیب های لوازم آرایشی
🔷در سال های اخیر، گرایش به استفاده بی رویه از #لوازم_آرایشی به مرز بحران رسیده، نگرانی عمیقی در سطح جامعه برانگیخته است. بیش تر این مواد به دلیل تقلبی و غیراستاندارد بودن، زمینه ساز شیوع انواع بیماری های پوستی همچون پیری زودرس پوست، حساسیت های پوستی، عفونت های پوستی و... میباشد.
🔷یکی از مواد آرایشی که امروزه مورد استفاده قرار می گیرد، فر دهنده های مو است. این مواد قادرند موهای صاف را حالت دار و مجعد کنند. این فرایند باعث آسیب رساندن به موها میشود. از این رو فاصله زمانی مصرف مواد فر کننده موی سر نباید کم تر از سه ماه باشد. اگر محلول فر کننده به مدت طولانی روی مو بماند و بسیار قوی باشد یا روی موهای آسیب دیده استفاده شود، باعث شکستگی و آسیب جبران ناپذیر موها می شود؛ حتی پوست سر نیز از آسیب این گونه محلول ها در امان نیست. ریزش مو در اثر استفاده از رنگ های غیرمجاز تقریباً پدیده ای رایج است و در برخی موارد گزارش شده که فرد استفاده کننده به سبب مصرف این مواد پیاز موی سرش سوخته، سلامتی آن غیرقابل بازگشت شده است.
💠کفش های نوک باریک و پاشنه بلند
🔷از آن جهت که تمام وزن بدن بر پاهای انسان وارد میشود، #کفش_راحت نقش مهمی در #سلامتی_انسان دارد. استفاده از کفش های تنگ، نوک باریک و یا پاشنه بلند از نظر سلامت و بهداشت به هیچ عنوان مناسب نبوده و آسیب های متعددی را به همراه دارد که کج شدن انگشتان پا، ایجاد عفونت به دلیل فرورفتگی ناخن پا، عدم حفظ تعادل، کمر درد و... پاره ای از این آسیب ها و عوارض است.
💠تاتو (خالکوبی)
🔷 #خالکوبی (تاتو) که تزریق جوهرهای مخصوص به لایه های پوست است، در بخش های مختلف بدن ایجاد عوارض میکند که از آن جمله میتوان به بیماریهای خونی، بیماری های پوستی، حساسیت های پوست و... اشاره کرد.
🔗متن کامل را اینجا 👈hawzah.net/fa/LifeStyle/View/50320 بخوانید.
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
تبیین
💥☄💥☄💥☄💥☄💥
☄
⭕️ #مباهله آوردگاه تاریخی حقیقت
🔶در سال دهم هجرت، وقایعی رُخ داده است، که همگی آنان نشان دهنده توجّه پیامبر اکرم(ص) بر رهبری جامعه اسلامی بعد از رحلت خویش دارد. یکی از این وقایع، اتّفاقی است که در #روز_مباهله رخ داده است. واقعه مباهله قبل از واقعه حجّة الوداع و واقعه غدیر خُم، بوده است. در روز مباهله #آیه_تطهیر #در_شأن_اهل_بیت(ع) نازل گردید و پیامبر اکرم(ص) بعد از نزول این آیه خطاب به حضرت فاطمه زهرا(س) و حسنین علیهما السلام و علیّ بن اَبی طالب(ع) فرمودند: «اَلّلهُمَّ هؤلاءِ اَهلی» خدایا این افراد همان اهل بیت من هستند.
💠روز مباهله
🔷در زمان پیامبر اکرم(ص)، مسیحیّت، آنچه را که حضرت عیسی مسیح(ع) آورده بود را تبعیّت نمینمودند و تغییرات و تحریفاتی اساسی در دین اصلی مسیحیّت ایجاد نموده بودند. پیامبر اکرم(ص) بعد از مباحثه ها و محاجّه های بسیاری راجع به عقاید مسیحیّت، همچون بنده بودن عیسی مسیح و نه خدا بودنش، یا واحد و احد بودن الله و نه سه گانه بودنش، تصمیم به #مباهله با مسیحیّت و به نظر علّامه طباطبایی حتّی نسبت به یهود نیز مباهله صورت دادند. و این دو گروه در ابتدای امر، مباهله را قبول نمودند، امّا بعد از آنکه دیدند پیامبر اکرم دست اهل بیت خویش را برای مباهله گرفته است، از این واقعه ترسیدند و از میمون و خوک شدن گروه هایی در قرون گذشته درس گرفتند و به پرداختن جِزیه تسلیم شدند.
💠 #اهمیّت_مباهله در اسلام
🔷یکی از اتّفاقاتی که دین مبین اسلام در صدد زدون آن از مردم میباشد، کفر و دلبستگیهای مادّی به دنیا میباشد. در روایتی پیامبر اکرم(ص) علّت اصرار مسیحیان بر اعتقادات باطلشان را عادت نمودن آنان به مصرف گوشت خوک و شرابی میدانند، که اسلام آن را حرام اعلام نموده است و این عُلقه به دنیا و سخت بودن ترک آن، منجر به انکار و ردّ اسلام شد. اسلام #حُبّ_دنیا را خطرناک میداند و در روایتی پیامبر اکرم(ص) میفرمایند:«حُبُّ الدُّنیا رَأسُ کُلِّ خَطیئَةٍ». وقتی آدمی دنیا و مطالب مادّی را در زندگی خویش جزو اصلی ترین اهداف خویش ترسیم نماید، سبب کوری و کری او در نشنیدن حقیقت میگردد و ای چه بسا خَسِرَ الدُّنیا وَ الآخِرَة نیز بگردد.
💠جایگاه مباهله در حقّانیّت پیامبر اکرم(ص)
🔷مسیحیان نجرانی دو کتاب بزرگ و ارزشمند در بین خود داشتند. کتاب جامعه، که صفات پیامبر بعد از حضرت عیسی(ع) در آن آمده بود و کتابی دیگر به نام صحیفه شیث(ع) که در مواقع اختلاف و تصمیم گیری های مهمّ این دو کتاب را حجّت قرار داده و بر روی مبانی این دو کتاب بحث و نظر میکردند. لذا بعد از رسیدن نامه رسول خدا به دست ایشان که در آن پیامبر اکرم آنان را به اسلام دعوت نموده بود، بعد از بحث و نظر، نتیجه بر آن شد که جمعی از بزرگان و دانشمندان حضوری با پیامبر دیدار داشته و با او به استدلال بپردازند تا میزان حقّانیّت ادّعای او بر پیامبر خاتم بودن را محک بزنند.
🔷امّا چناچه که قبلاً گفته شد، آنان از پذیرش استدلالها و آیات قرآن سر باز زدند و پیامبر را به مباهله دعوت نمودند و با خود چنین گفتند که اگر محمّد(ص) با سربازان و سپاهیانش به آوردگاه مباهله آمد او نیز همچون پادشاهان دیگر برخورد نموده است و از مباهله کردن با او نباید ترسید. ابوحارث یکی از دانشمندان نجرانی شرکت کننده در مباهله تا حضور #اهل_بیت_پیامبر را مشاهده نمود، به دوستانش توصیه نمود که دست از مباهله بردارند. زیرا این عمل را عمل انبیاء گونه میدانست. ابوحارث اعتراف و اقرار به حقّانیّت حضرت محمّد(ص) میکند و صفات او و اهل بیتش را همانند آنچه در کتاب جامعه و صحیفه شیث آمده است برمیشمارد.
🔷نجرانیها خود با چشمانشان سیاهی آسمان و وزیدن بادهای تند و لرزش زمین را حسّ نمودند و از ترس رنگ رُخسارشان زرد شده بود؛ پیامبر اکرم(ص) فرمودند: اگر اینان با من #مباهله مینمودند همگی به صورت میمون و خوک تبدیل میگشتند و در کمتر از یکسال همگی نابود میشدند. این #اعتراف_دشمن و این اتّفاقات در جهان هستی و #اعتقاد_محکم_نبی_الله که دست عزیزترین کسان خویش را میگیرد و می آورد، همگی نشان دهنده #حقّانیّت_رسول_اکرم(ص) دارد. زیرا که اگر پیامبر دعا میکرد و عذاب نازل نمیشد یا آنها دعا میکردند و عذاب نازل میشد بکلّى اساس اسلام از بین میرفت. نصرانیها نیز به علّت عدم اعتقاد راسخ در حقّانیّت دینشان بود که از مباهله دست کشیدند.
💠 #اثبات_ولایت_امام_علی(ع) از طریق واقعه مباهله
🔗متن کامل را اینجا 👈rasekhoon.net/article/show/1536947 بخوانید.
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
⚡️🌹⚡️🌹⚡️🌹⚡️🌹⚡️
🌹
⭕️ #ویژگیهای_مرد_ایده_آل برای ازدواج
🔶همانگونه که پیدا کردن زن خوب و اهل زندگی برای یک مرد کار دشواری است، انتخاب مرد ایده آل نیز کار بسیار سختی است. البته همه مردها دوست دارند همسران خوبی باشند. اما گاهی اوقات خصوصیاتی دارند که در نگاه دیگران زیبا نیست. پس بهتر است خصوصیات مهم یک #مرد_ایده_آل_برای_ازدواج را بدانید تا انتخاب خوبی در زندگی داشته باشید.
🔺 #با_ما_همراه_باشید.
💠خوش اخلاق است
🔷مهمترین خصوصیت مرد، #اخلاق اوست. خوش اخلاق بودن مرد در زندگی باعث می شود بیشتر نقطه ضعف هایش را نادیده بگیرید. اما خوش زبان بودن را با خوش برخورد بوردنش اشتباه نگیرید. بعضی از مردان زبان چرب و نرمی دارند و در واقع به چیزی که نیستند وانمود میکنند. متاسفانه بعضی از مردان افسردگی حاد دارند. این افراد در زندگی زناشویی و در برخورد های بعدی خود را نشان میدهند.
💠روش احترام گذاشتن به زن را بلد است
🔷ویژگی مهم دیگر مرد #شخصیت اوست. این مرد در برخورد با خانم ها احترام را رعایت میکند. به صحبت ها و خواسته های شما احترام میگذارد. در برخورد با زنان سکوت میکند و سر خود را پایین می آورد. این فرد میداند که خانم ها در بیشتر جاها مقدم هستند و حق آن ها را رعایت میکند.
💠از لحاظ مالی مستقل است
🔷ابتدا به مردان پیشنهاد میکنیم اگر استقلال مالی ندارند بهتر است فعلا ازدواج نکنند. مردان ایده آل سخت کوش و فعال بوده و از لحاظ اقتصادی موفق هستند. این مردان زمانی که قصد ازدواج دارند، قبل از آن تمام امکانات را برای همسرشان فراهم میکنند. این مردان میدانند که همسر برای زندگی آینده خود برنامه ریزی کرده و امیدوار است. به امیدی وارد زندگی او شده است. پس بهتر است از لحاظ مالی به حدی رسیده باشد که بتواند یک زندگی را به راحتی اداره کند.
👇👇👇👇👇
💠تکیه گاه شماست
🔷بیشتر بانوان در زندگی مجردی دوست دارند زمانی که ازدواج میکنند به همسر خود تکیه کنند. مرد ایده آل تمام زنان، مردی قوی است که همواره مراقب آنهاست و از آنها محافظت میکند. زنان دوست دارند تکیه گاه محکمی داشته باشند. اگر این تکیه گاه متزلزل شود و مرد ضعیف باشد قطعا زن امیدی به آینده با او نخواهد داشت. توصیه ما به شما این است این ویژگی را مورد توجه قرار دهید.
💠با این مرد خصوصیات مشترک دارید
🔷ویژگی بعدی یک مرد ایده آل، ملاکها و علایق مشترک است. همه ما در زندگی خود ایده ها و ملاکهایی در زندگی داریم. به عنوان مثال دوست داریم که همسر آینده مان قد و وزن خاصی داشته باشد.
💠با شما صادق است
🔷 #صداقت یکی از بهترین خصوصیات مرد است. بیشتر مشکلات بین زن و شوهر ناشی از دروغ و دو رویی است. مرد ساده و بی آلایش و روراست آرزوی هر زنی است. البته انتظار این را نداشته باشید که در جلسه اول، مرد تمام رازهایش را به شما بگوید، اما اگر بداند شما همان کسی هستید که دوست دارد با او زندگی کند با شما صادق خواهد بود.
💠نجیب است و اهل چشم چرانی نیست
🔷مرد نجیب در واقع یک نعمت است. کسی که سرش به زندگی خودش است و از زندگی خود راضی است بدون شک میتوانید با او پیر شوید. مرد هیز و چشم چران را نمیتوان اصلاح کرد. مگر اینکه جامعه و افراد آن اصلاح شوند.
💠شوخ طبع باشد
🔷مرد اخمو و خیلی خشن در نگاه کسی زیبا نیست. مرد خشن زندگی را خشک و بیروح و بی انگیزه میکند. مرد در عین جذبه باید برای همسرش زندگی شادی ایجاد کند. شوخی های زن و شوهری که با رعایت احترام باشد روحیه زن را عوض خواهد کرد. سعی کنید در این مورد نیز با همسر آینده خود صحبت کنید.
💠او پدر خوبی است
🔷مرد ایده آل وظایفش را در زندگی میداند. بعضی از مردها به دلیل ذات خشن خود بچه دوست ندارند. اما مرد ایده آل کسی است که علاوه بر اینکه عاشق بچه است، پدر خوبی نیز هست. این مرد به همسر خود کمک میکند تا بچه را تربیت و بزرگ کند. گاهی شب ها بیدار میماند تا همسرش کمی بخوابد. این مرد نهایت تلاشش را میکند تا بچه ای خوب و مودب تربیت کند.
👇👇👇👇👇
💠شنونده خوبی است
🔷مرد ایده آل در زندگی هوای همسر خود را دارد. سعی میکند هر روز که خسته از سر کار آمد با همسر خود راجع به مسائل روزمره صحبت کند. این مرد شنونده خوبی است. هر وقت دل تان گرفت میتوانید با او حرف بزنید. مرد ایده آل به خواسته شما احترام میگذارد و سنگ صبور خوبی برای شماست.
💠با خانواده ی شما مهربان است
🔷روابط این مرد با خانواده شما به نحوی است که نه تنها او را تحسین میکنید، بلکه خانواده شما نیز احترام خاصی برای او قائل هستند. این مرد روابط خوبی با پدر زن و مادرزنش دارد. در واقع پدر و مادر شما او را مانند پسر خود دوست دارند.
💠عاشق و رمانتیک است
🔷مرد ایده آل عشقش را به شما ابراز میکند. شما وقتی ابراز احساسات واقعی او را می بینید به زندگی امیدوار میشوید. یک شاخه گل و کادوی کوچک میتواند کل خستگی یک زن را از تنش بیرون کند. یک مرد ایده آل بعد از خوردن غذا از شما بارها تشکر میکند و گاهی ظرفها را میشوید. به همین سادگی. محبت کردن خرجی ندارد و پایه های زندگی را محکم تر خواهد کرد.
💠خسیس نیست
🔷ولخرجی کردن را کسی نمی پسندد. به دلیل مشکلات اقتصادی همه سعی میکنیم تا آینده نگر باشیم. اما خساست نیز اصلا قابل توجیح نیست. یک مرد ایده آل علاوه بر اینکه نیازهای اقتصادی خانه را برطرف میکند، گاهی شما را به رستوران می برد، برای شما کادو میگیرد، زمانی که گاهی چیزی هوس کردید، در حد توان برای تان فراهم میکند. زمانی که به خانه پدر و مادرتان میرود دستش پر است. نیازهای بچه هایش را فراهم میکند.
💠خصوصیات دیگر مرد ایده آل برای ازدواج
🔷باهوش و تیزبین است - توانایی عذرخواهی دارد - آشپزی بلد است - متفاوت و منحصر به فرد است - با استقلال شما مشکلی ندارد - رفیق خوبی برای شماست - مهربان است - خوش سفر است - دوست دارد همه جا با شما باشد - اهل خیانت نیست.
|منبع: وبسایت راسخون به نقل از مرکز مشاوره رهیاب
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️
☄
⭕️ از چه سنی برای فرزندم #موبایل یا تبلت بخرم؟
🔶قبل از اجرای تصمیم تان، پاسخ این سوالات را پیدا کنید:
🔷آیا فرزند شما #احساس_مسئولیت_پذیری دارد؟
🔷آیا فرزند شما در زندگی روزمره نیاز به دسترسی سریع به دوستانش از طریق شبکه های اجتماعی دارد یا خیر؟
🔷آیا فکر میکنید که فرزندتان استفاده مسئولانه ای از موبایل خواهد داشت؟ مثل استفاده نکردن از موبایل در حین درس، یا در مدرسه؛ و نیز اینکه آیا موجب مزاحمت با موبایل و تبلت برای دیگران نخواهد شد؟
🔷آیا اگر برای فرزندتان محدودیت برای صحبت با موبایل و تبلت با دوستانشان بگذارید، به آن عمل میکند؟
🔺حال از خودتان بپرسید با این شرایط
💠آیا فرزندم در سن مناسبی برای استفاده از موبایل است؟
💠آیا نسبت به آسیب های استفاده از موبایل و تبلت اطلاعات کافی دارد؟
💠آیا آگاهی های لازم را به او داده ام؟
💠اگر پاسخ منفی است پس هنوز برای خرید موبایل و تبلت اقدام نکنید.
✍ دکتر معصومه نصیری - پژوهشگر و مدرس سواد رسانه ای
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
⚡️🌹⚡️🌹⚡️🌹⚡️🌹⚡️
🌹
⭕️تکنیک های موثر در #تربیت_صحیح_کودکان
🔶همه #والدین دوست دارند که #کودک_مودبی داشته باشند. با برقراری روابط عاطفی درست با کودکان و از همه مهمتر محبت به کودک خود میتوانید این مسیر را کوتاه کنید و به خواسته تان برسید. البته نمیتوانید کودکی بی عیب و نقص داشته باشید. اما شک نکنید که با انجام این کارها میتوانید کودک مودبی تربیت کنید و در تربیت کودک موفق باشید.
🔺مقدمه: والدین براساس الگوهای رفتاری و تربیتی مشخصی کودکشان را تربیت میکنند. بعضی اوقات رفتارهای نامناسب کودک از روی عمد نیست و یا حتی در بعضی موارد کودک متوجه رفتار اشتباه خود نمیشود. این مقاله به این باید ها و نباید ها در مورد تربیت کودک اشاره دارد. در این نوشتار #با_ما_همراه_باشید.
💢بایدهای تربیت کودک
🔷به کودک خود بیاموزید: برای انجام کارهایش از شما #اجازه بگیرد، زیرا در این صورت او متوجه علاقه و حساسیت شما خواهد شد. به کودک خود بیاموزید: بعد از جملات و درخواست هایش حتما از کلمه #لطفاً استفاده کند، در این صورت #کودک_درک میکند اگر از کسی درخواستی دارد حتما باید آن را #محترمانه بیان کند. به کودک خود بیاموزید: همیشه #سپاسگزار باشد. استفاده از کلمه #متشکرم و #ممنونم در تربیت کودک #بسیار_مهم است.
🔷به کودک خود بیاموزید: دیگران را #مسخره_نکند و یا درباره عیبهای دیگران حرفی نزد. به او بگویید مسخره کردن دیگران نشانه ضعف خودش بوده و همچنین باعث منزوی شدن و تنها شدنش میشود. به کودک خود بیاموزید: زمانی که میخواهد وارد اتاق دربسته ای شود #حتما_در_بزند. این موضوع یکی از #مهمترین نکات تربیت کودک است. به کودک خود بیاموزید: هیچوقت دیگران را با #الفاظ_زشت صدا نزند یا به دیگران لقبهای زشت ندهد. #رعایت_ادب نیز یکی از #نکات_کلیدی در تربیت کودکتان خواهد بود. به کودک خود بیاموزید: در صورتی که به جایی زنگ میزند بعد از سلام و احوالپرسی حتما خود را معرفی کند.
🔺البته شما نیز بایستی در جایگاه والدین بعضی نکات را در تربیت کودک خود رعایت کنید.
💢نکات تربیت کودک
💠برای فرزند خود وقت بیشتری بگذارید
🔷به عنوان مثال اگر از شما سوالی پرسید با درخواستی داشت #به_صحبتهای_او به دقت #گوش دهید، هیچگاه کودک خود را نادیده نگیرید حتی زمانی که سرتان شلوغ است از جملاتی مثل «بعداً حرف میزنیم» یا «سرم شلوغه برو بعدا بیا» یا «ساکت باش، الان کار دارم» استفاده نکنید.
💠از کودک تان تمجید کنید
🔷جملات «خیلی عالی هستی» یا «تو فوق العاده ای» یا «این کارت خیلی خوب بود» و «تو بی نظیری» و از این دست جملات #تاثیر_مستقیم در روحیه کودک شما دارد. سعی کنید با استفاده از این جملات او را به انجام مستمر کارهای خوب #تشویق کنید.
👇👇👇👇👇
💠در خانه از الفاظ و جملات مودبانه استفاده کنید
🔷رفتار کودک شما بازتاب رفتار خودتان در خانه و در اجتماع خواهد بود. تمرکز بر روی رفتار و ادب کودک، خود یکی از مهمترین اقدامات تربیت کودک است.
💠سعی کنید برای کودک خود قانون سخت نگذارید
🔷کودک نمیتواند قواعد سخت را قبول کند. انتخاب وسائل شخصی و ساعت درس خواندن را به خود کودک بسپارید.
💠با کودک بازی کنید
🔷 #بازی با کودک علاوه بر اینکه بر روی #روحیه و روان او تاثیر مثبتی دارد بلکه باعث #باز_شدن_فکر او نیز میشود.
💠احساسات فرزندتان را درک کنید
🔷زمانی که فرزندتان ناراحت است علتش را جویا شوید و با او بیشتر صحبت کنید. سعی کنید او را تخلیه روحی کنید تا مشکلاتش را به شما درمیان بگذارد.
💠فرزندتان را لوس نکنید
🔷به کودک خود بیاموزید تا حرف حرف او نیست... او باید بشنود و درک کند و به تصمیمات دیگران احترام بگذارد. وقتی به او بیش از ظرفیتش بها میدهید، کودک تان همین رفتار را از دیگران نیز انتظار دارد و زمانی که دیگران در مقابل خودخواهی او واکنش نشان میدهند او سرخورده میشود.
💠به کودک خود ابراز علاقه کنید
🔷گفتن حرف محبت آمیز به کودک باعث شادی او میشود و این شادی در زندگی فردی و اجتماعی و در تربیت کودک تان بسیار موثر است.
💠به او یاد دهید وسط صحبت های بزرگتر حرفی نزند
🔷جز در مواقع ضروری بین حرفای بزرگتر ها حرفی نزند. به او یاد دهید اول حرف های شما رو گوش کند و بعد چیزی بگوید.
💠به کودک خود سلام دادن را بیاموزید و حتی به او سلام کنید
🔷یکی از جنبه های تربیت کودک #سلام_کردن است، زیرا در این صورت به کودک خود شخصیت و ادب می آموزید.
👇👇👇👇👇
💠سعی کنید برای کودک خود نام نیکو انتخاب کنید
🔷گذاشتن #نام_نیکو و زیبا برای فرزند #تاثیر_روانی_خوبی بر روی او دارد. فرزندی که نام خود را دوست داشته باشد خجالت نمیکشد.
💠برای کودک خود لباس های خوشرنگ و زیبا بگیرید
🔷انتخاب لباس های زیبا برای فرزندتان، برای روحیه کودک شما بسیار عالیست. اگر کودک تان لباس های زیبا بپوشد در میان دوستان خود مورد تحسین قرار خواهد گرفت و در نتیجه بر روی روان او نیز تاثیر مثبتی خواهد داشت.
💠اجازه ندهید بدون اجازه به موبایل و وسائل شخصی شما دست بزند
🔷به کودک خود بیاموزید که به وسائل شخصی تان مخصوصا موبایل و لپ تاپ دست نزند زیرا زمانی که این کار را انجام میدهد پس از مدتی که بزرگ شد این عادت زشت در سرش میماند و مدام سراغ وسائل شخصی تان خواهد رفت.
💠با کودک خود مشورت کنید
🔷کودکان نیز دوست دارند در بعضی مسائل با آنها #مشورت کنید. این باعث میشود کودک شما احساس کند وجود دارد و صاحب شخصیت است.
💠عدالت را رعایت کنید
🔷یکی از مهمترین روشهای تربیت کودک این است که سعی کنید در تربیت فرزندان خود #عدالت را رعایت کنید، زیرا اگر عدالت رعایت شود کودک نیز در آینده در زندگی شخصی و اجتماعی خود عدالت را رعایت خواهد کرد.
💠سعی کنید با کودک خود کودکانه حرف بزنید
🔷سعی کنید با کودک به شکل کودکانه حرف بزنید زیرا روابط با او به این شکل بسیار ساده تر خواهد شد.
💠کودک خود را با سختی ها آشنا کنید
🔷بهتر است کودک خود را بسیار بردبار و #صبور بار بیاورید زیرا اگر نتواند در کودکی با بعضی سختیهای کوچک مقابله کند در بزرگسالی نیز نمیتواند این کار را انجام دهد و به سرعت می شکند.
|منبع: وبسایت راسخون به نقل از مرکز مشاوره رهیاب
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
⭕️معیاری جدی برای #دشمن_شناسی
💠هرگاه سیر کلی افرادی از جامعه اسلامی در جهت خواست دشمن باشد، باید بدانند که قطعا اشتباهی در رفتار آنها وجود دارد.
🔷قرآن کریم در آیه ای، خشم و کینه اهل کتاب[۱] که عقبه مستکبران فعلی هستند، را نسبت به مسلمانان شرح میدهد. «إِذا لَقُوكُمْ قالُوا آمَنَّا وَ إِذا خَلَوْا عَضُّوا عَلَيْكُمُ الْأَنامِلَ مِنَ الْغَيْظِ قُلْ مُوتُوا بِغَيْظِكُمْ[آل عمران، ۱۱۹] چون با شما ملاقات كنند گويند: ايمان آورديم؛ و هنگامى كه با يكديگر خلوت كنند از شدت خشم بر شما، سر انگشتان خود را مىگزند. بگو: از خشمتان بميريد».
🔷همواره همینگونه بوده است که هر جا ایران، پیشرفتی داشته است، دشمنان انقلاب، خشم خود را بروز داده و مخالفت کردهاند؛ مثل صنعت دفاعی، و هر جا ایران در جهت خواست آنان بوده و یا مماشات کرده است، دشمنان انقلاب به صورت تلویحی و یا علنا، موافقت موقتی و مشروط خود را با ما اعلام داشتهاند. اگر دشمنانِ اسلام، از قاطعیت و حرکت ما خشمگین نباشند، باید در مفید بودن خود شک کنیم.»[۲]
پی نوشت:
[۱] تفسير نمونه (دار الكتب الإسلاميه) ج۳، ص۶۵
[۲] مقام معظم رهبری ۹۶/۶/۶
نویسنده: سیدی
|منبع: راهروان ولایت
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
✅ #امام_باقر علیه السلام:
💠خداوند متعال، هر #شبِ_جمعه، از آغاز شب تا پايان آن، از #فراز_عرش خويش ندا میدهد:
🔷«آيا بنده مؤمنى نيست كه تا پيش از سپيدهدَم، مرا براى #آخرت و #دنيايش بخواند و من، پاسخش دهم؟
🔷آيا بنده مؤمنى نيست كه تا پيش از سپيدهدَم از گناهانش به درگاه من، توبه كند و من هم به سوى او بازگردم [و توبه اش را بپذيرم] ؟
🔷آيا بنده مؤمنى نيست كه من روزىاش را بر او تنگ كرده باشم و او تا پيش از سپيدهدَم، افزايش در روزىاش را از من بخواهد و من بر روزى او بيفزايم و به آن گشايش دهم؟
🔷آيا بنده مؤمنِ زندانى و غمزدهاى نيست كه از من بخواهد از زندان آزاد و رهايش كنم؟
🔷آيا بنده مؤمنِ ستم ديدهاى نيست كه تا پيش از سپيدهدَم از من بخواهد كه دادش را بستانم و من انتقام او را بگيرم و داد وى بستانم؟»
و تا سپيدهدَم، به اين ندا ادامه مىدهد.
📕تهذيب الأحكام، ج ۳، ص ۵، ح ۱۱
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
✅ #امام_حسین عليه السلام:
🔷اگر كسى در اين گوش من (اشاره كردند به گوش راست) ناسزا گويد و در گوش ديگرم عذر خواهى كند، پوزش او را قبول مى كنم.
💢نکته: از نشانه هاى روح بلند، #عذر_پذيرى است؛ اين صفت، از صفات خداست؛ هر كه به درگاه خدا به خطاى خويش اعتراف كند و از او عذر و بخشايش بخواهد، خداوند هم عذر خواهى او را مى پذيرد و از گناهانش میگذرد. صفت «غفّار»، «توّاب»، «عفوّ»، «غفور» همه اشاره به اين نكته دارد و خوب است مؤمنان هم نسبت به هم كينه به دل نگيرند و از خطا و بدى يكديگر درگذرند.
📕احقاق الحق ج ۱۱، ص ۴۳۱
#امام_حسین
#حسینیه_مجازی
@tabyinchannel
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد