تبیین
زرق و برق و تبلیغات تان پر رونق است، انسانیت و اخلاق تان صفر... #استکبار_جهانی #حقوق_بشر
🔥 دشمنی کن و فریاد بزن که دشمنِ ایرانی
💠 ما به این دشمنی افتخار میکنیم...👊
💠 افتخار میکنیم که چهل سال قبل، پیچ و مهره های لانه استکبار باز شد و شرتان را کم کردید.
⬅️ که هر جا باشید، جز بدبختی و مصیبت چیزی نصیب اهالی آنجا نمیشود.
💠 افتخار میکنم که چهل سال است یکی یکی خوراک مار و مور میشوید و همچنان انقلاب اسلامی سرافراز و پابرجاست.
⬅️ اما حکومتی که ادعای دوستی با شما را دارد به اذعان خودتان، بدون شما دو هفته هم دوام نمی آورد.
💠 افتخار میکنم که جاده صاف کنِ امثال شما نشدیم، نوکری استکبار را نکردیم، در جنایت ها و کشتار و عقب نگه داشتن تمدن انسانی توسط شما شریک نشدیم.
💠 خدا را شکر که راهِ جمهوری اسلامی با راهِ امثال شما کاملًا جداست.
💠 خدا را هزاران بار شکر که موضعِ ما، دقیقاً مقابل سیاست های شماست.
⬅️ بدبخت های محکوم به فنا، انصافاً در ظاهر نمایی خیلی استادید، خیلی ها را فریفته و مجذوب خود کردید. زرق و برق و تبلیغات تان پر رونق است، انسانیت و اخلاق تان صفر...
⁉️ کی گفته شما به دانش و صنعت خدمت کرده اید؟!
شما یک خانه ساختید و صد خانه ویران کرده اید!
⬅️ هرچند تاریخ مدیدی ندارید اما در همین حیات نحس تان روزی نبوده که جهان از دست جنایت هایتان در امان باشد.
✅ وقت خداحافظی است؛
⬅️ اینک به "افول" سلام کنید.💀🇺🇸🔥
#استکبار_جهانی #انقلاب_اسلامی #سیاست #مرگ_بر_آمریکا
May 11
#فیمنیسم
🔸زمينههاي شکلگيري فمينيسم (1)🔸
♦️تفکر فمينيسم، بدون زمينه شکل نگرفته، بلکه عوامل متعددي در شکلگيري آن نقش داشتهاند. مهمترين عوامل و زمينههاي شکلگيري اين تفکر را بايد در امور زير جستجو کرد:
▪️ ظلم برخي از مردان نسبت به زنان
با وجود آنکه زنان، نيمي از جامعه بشري را تشکيل ميدهند اما در بسياري از جوامع، بسياري از زنان، پيوسته در معرض ستم بسياري از مردان قرار داشتهاند. در نظر مردانِ بسياري در طول تاريخ، «زن» انسان يا انسان کامل به حساب نميآمد. در اينگونه جوامع، فلسفه وجود زن، يکي «وسيلهاي براي ارضاء غرائز حيواني مرد» و ديگري «يک وسيلهي کار در اختيار مرد» بوده است. اين مسأله به خصوص در جوامعي که کمتر به دين پايبند بودهاند، بيشتر خودنمايي کرده است. اوج اين ظلم و ستم را در همه دوران تاريخِ غرب ميتوان مشاهده کرد، حتي همين امروز که غربيان خود را داعيهدار فمينيسم و آزادي و حقوق زن ميدانند، به جرأت ميتوان گفت زن در غرب از بدبختترين موجودات است. ♦️
#کانال_تبیین #انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد #کانالی_متفاوت_برای_ارائه_ی_اندیشه_ها #رصد_بهترین_تحلیل_های_روز 👇 👇
@tabyinchannel
#فیمنیسم
🔸زمينههاي شکلگيري فمينيسم(2)🔸
♦️تفکر فمينيسم، بدون زمينه شکل نگرفته، بلکه عوامل متعددي در شکلگيري آن نقش داشتهاند. مهمترين عوامل و زمينههاي شکلگيري اين تفکر را بايد در امور زير جستجو کرد:
▪️ناديده گرفتن حقوق زنان
زن به حکم اينکه انسان است، داراي حقوقي است. اين حقوق به خصوص در اديان آسماني که گرفتار تحريف نشدهاند، به خوبي نمايان است. در شريعت اسلام حقوق بسياري براي زن تشريع شده است اما در جوامع مدعي دينداري، حتي در جوامع مدعي مسلماني، معمولاً حقوق زن ناديده گرفته شده است. براي مثال، امروزه بسياري زنان کارمند و صاحب شغل را ميشناسيم که دستمزد آنان از جانب شوهر تصاحب ميشود.
در جامعهاي که زن انسان به حساب نيايد، يا مورد ظلم و ستم قرار گيرد، يا حقوق او ناديده گرفته شود، تا حدودي طبيعي است که تفکري شکل بگيرد که زن را موجود برتر و مرد را سبب بدبختي و گرفتاري او معرفي کند.♦️
#کانال_تبیین #انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد #کانالی_متفاوت_برای_ارائه_ی_اندیشه_ها #رصد_بهترین_تحلیل_های_روز 👇
@tabyinchannel
#فیمنیسم
🔸آشنایی با فیمنیسم🔸
♦️▪️آزاديطلبي زنان
يکي ديگر از زمينههايي که منجر به شکلگيري تفکر فمينيسم گرديد، ميل زنان به آزادي بود. اين آزادي ممکن است معنايي معقول داشته باشد و به معناي «رهايي از قيود خواستههاي نامعقول مردان» باشد، همچنان که ممکن است، معنايي نامعقول داشته باشد و به دنبال «آزادي از قيد دين و اخلاق»، «روابط جنسي آزاد» و يا «همجنسگرايي زنانه» باشد. معناي دوم آزادي، پيامد طبيعي هدونيسم و لذتگرايي مادي است که خود ثمره فرهنگ اروپايي بعد از رنسانس است.
▪️تعصب زنان
ديگر زمينه تفکر فمينيسم را بايد در برانگيخته شدن تعصب زنان جستجو کرد.
به گفته يک متفکر غربي:
[پيدايش] نهضت آزادي زنان، افشاگر يک «بسيج تعصب» بود که به طور سنتي در درون يک تئوري سياسي عمل ميکرد.
مقصر اصلي در پيدايش دو زمينه اول؛ يعني ظلم و ستم به زنان و ناديده گرفتن حقوق آنان را بايد مردان دانست اما دو زمينه ديگر را نميتوان به مردان منتسب دانست، بلکه اين فرهنگ جديد غربي بود که زمينهساز اين تفکر گرديد. دست به دست دادن اين زمينهها و عوامل، به شکلگيري تفکري انجاميد که باعث شد زنان عليه مردان بشورند و در برخي از گرايشهاي تند به کشتار جمعي مردان معتقد گردند.♦️
#کانال_تبیین #انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد #کانالی_متفاوت_برای_ارائه_ی_اندیشه_ها #رصد_بهترین_تحلیل_های_روز
👇 @tabyinchannel
#فمنیسم
🔸گرايشهاي فمنيستي🔸
♦️اين تفکر در زمان حاضر، بسيار فعال است و موفق به تأثيرات زيادي در جامعه ايران شده است. جريانات فمنيستي در ايران امروز، در قالب دو گرايش فعاليت دارند.
الف) فمنيستهاي غربگرا يا غير ديني. اين گرايش در پي حذف نهاد دين در جامعه است و راهحل نهايي براي زنان را پيروي از روشهاي غربي ميداند.
ب) فمنيستهاي به اصطلاح مذهبي. اين گرايش خواهان تجديد نظر در قوانين و ساختار جامعه است و معتقد است که جامعه ايران سالها تحت سلطه نظام مردسالاري بوده و لازمه دگرگوني، اصلاح قوانين و ديدگاه فرهنگي جامعه است.
پيروان گرايش دوم، به لحاظ ديدگاه و خطمشي به سه دسته تقسيم ميشوند.
1. فمنيستهاي راديکال که معتقدند شريعت، پاسخگوي تمام سؤالهاي جامعه زنان نيست و برخي از نيازها و پرسشهاي آنان، بايد از طريق ديگري پاسخ داده شود.
2. فمنيستهاي ميانهرو که خواستار حضور زنان در عرصههاي مختلف ورزشي، مديريتي، ايجاد فرصتهاي شغلي و تحصيلي برابر، عدم تبعيض در ارتقاي شغلي بين مرد و زن و حضور زنان در پستهاي عالي دولتي هستند و از حجاب اسلامي تعريف جديدي دارند.
3. فمنيستهاي محافظهکار که ديدگاهي تقريباً مشابه ميانهروها دارند اما در خطمشي و روشها با یکدیگر متفاوتند. ♦️
#کانال_تبیین #انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد #کانالی_متفاوت_برای_ارائه_ی_اندیشه_ها #رصد_بهترین_تحلیل_های_روز 👇
@tabyinchannel
💢 آشنایی با #فمینیسم/ بخش سوم
🗓 تاریخچه فمینیسم
🔻 بعضی با استناد به نوشته تخیلی کریستینا دوپیزان تحت عنوان «شهر بانوان»، خواستهاند سابقه تاریخی فمینیسم را به قرون وسطی و سال ۱۴۰۵ میلادی برگردانند اما صحیحترین نقطه شروع فمینیسم، سده نوزدهم و مشخصاً از سال ۱۸۴۸میلادی است.
🔻 زیرا تا این زمان، تقسیمات جنسیتی بهندرت از حیث سیاسی چشمگیر یا مهم تلقی میشد و نقشهای زنان و مردان، طبیعی تلقی میشد؛ زنان به لحاط زیستشناختی، درخور یک حیات خانگی و خانوادگی و مردان نیز درخور کارهای بیرون خانه تلقی میشدند.
🔻 البته گاهی عقایدی مخالف وجود داشت اما کمتر طرفداری داشت اما از قرن نوزدهم بود که یک جنبش سازمانیافته از زنان به وجود آمد. نقطه آغاز فمینیسم را میتوان در کنوانسیون معروف آبشار سِنِکا دانست که در ۱۸۴۸ برگزار شد و نشانگر تولد نهضت حقوق زنان در آمریکا بود.
🔻 برای فمینیسم سه دوره یا سه موج ذکر کردهاند:
1️⃣ موج اول: شروع جنبش فمینیستی: این دوره از سال ۱۸۴۸ شروع میشود. نخستین متن مهم این نهضت، کتاب «اثبات حقوق زن» اثر ماری وُلستون کرافت (۱۷۵۹-۱۷۹۷) نظریهپرداز و عضو برجسته جنبش آزادی زنان در بریتانیا است.
🔻 موج اول عمدتاً در پی امور زیر بود:
🔸 دستیابى زنان به كارآموزى؛
🔸 آموزش و كار، بهبود وضعیت زنان متأهل در قوانین؛
🔸 حق برابر با مردان، براى طلاق و متاركه قانونى؛
🔸 حق رأى براى زنان و مسایل پیرامون ویژگى جنسی.
🔻 موج اول نهضت آزادی زنان با دستیابی به حق رأی برای زنان که در سال ۱۹۳۸ در نیوزیلند عرضه شد، به پایان رسید. از این تاریخ تا سال ۱۹۶۰ بسیاری از نویسندگان فمینیست، به جز فعالیت برای صلحخواهی، دورهای وقفه و سکوت را از سر گذراندند. «رکود بزرگ» و دورههای دو جنگ جهانی، بسیاری از توجه و انرژی زنان را به خود جلب کرد.
#این_قسمت_به_نقل_از_اسباط
👇مجازات #هک تلگرام و اینستاگرام👇
⭕️شاید تابه حال این جملات را در فضای مجازی زیاد دیده باشید؛پیشنهاد ویژه:هک تلگرام و اینستاگرام در ۳ دقیقه ۱۰۰ درصدد تضمینی!!!
🔷روزانه هزاران پیام با این عنوان در کانال ها و پیچ های مختلف فضای مجازی به چشم میخورند که بسیار وسوسه انگیز است اما باید این را بدانید حس کنجکاوی بیش از حد که دلیلی بر هک کردن اکانت شخصی افراد شود مطالبق قانون👈 ((جرم))است.
🔷بسیار اتفاق می افتد که افرادی با شما تماس میگیرند و ادعا میکنند که از شما عکس و فیلم و چت های خصوصی در دسترس دارند و اگر مقدار مبلغ درخواستی را برایشان تهیه نکنید شما را تهدید به انتشار اطلاعات شخصی می کنند و به نوعی اخاذی می کنند .
🔷با این حال رئیس اداره پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا درباره👈 غیر قانونی بودن تبلیغات و #آموزش و فروش نرم افزارهای هک تلگرام در فضای مجازی هشدار دادکه؛یکی از کاربردهایی که در فضای مجازی رشد چشمگیری داشته تبلیغ در سایت ها و کانال های شبکه های اجتماعی است.تبلیغاتی که گاهی اوقات هیچ پایه و اساسی نداشته و با 👈هدف کلاهبرداری در فضای مجازی منتشر می شود.
🔷وی افزود ؛هک و نفوذبراساس ماده ۲۵ قانون جرائم رایانه ای #جرم بوده و براساس قانون با افراد خاطی برخورد خواهد شد.
🔷بر اساس ماده ۲۵ 👈قانون جرائم رایانه ای ؛فروش یا انتشار یا در دسترس قراردادن گذرواژه ها یا هر داده ای که امکان دسترسی #غیر_مجاز به داده ها یا سامانه های رایانه ای یا مخابراتی متعلق به دیگری را❌ بدون رضایت ❌او فراهم میکند جرم است و مرتکب به 👈#حبس از ۹۱ روز تا یکسال یا جزای نقدی از ۵ میلیون تا ۲۰ میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد .
🔷نکته جالب این است که هک شبکه های اجتماعی و همچنین تلفن همراه حتی اگر توسط #همسر شخص رخ بدهد نیز جرم می باشد و مطابق قوانین مربوطه برای جرم،مجازاتهای در نظر گرفته شده است و کسانی را که به صورت غیر مجاز به داده های اطلاعاتی افراد مثل صوت،تصویر ،متن و گفت و گو ها دستبرد میزنند مستحق ۲ سال 👈حبس تعزیری و جریمه نقدی می باشند.
─═ঊ❥❥⚖️⚖️❥❥ঊ═─
📚دانستن قانون ضروریست📚
─═ঊ❥❥⚖️⚖️❥❥ঊ═─
✨🌸✨🌸✨🌸✨🌸✨
🌸✨🌸
✨🌸
🌸
✅روزی مهم، اما گمنام تاریخ انقلاب اسلامی
💠۱۵ مرداد روز مهمی در تاریخ ایران است؛ روزی که البته به واسطه اطلاعرسانیهای نادرست کمتر مورد توجه قرار گرفته است.
🔷۱۵ مرداد سالروز انتخاب حضرت #آیت_الله_خامنهای به رهبری #انقلاب_اسلامی به شکل «دائم» است. آنچه به عنوان روز انتخاب ایشان به رهبری معروف است، ۱۴ خرداد است، اما ۱۴ خرداد ایشان به طور «موقت» و تا زمان برگزاری رفراندوم قانون اساسـی به عنـوان #رهبـر انقلاب اسـلامی و رهبـر ایـران انتخـاب شدند.
💠ماجرای رهبری موقت آقا چه بود؟
🔷فیلم انتخاب جانشین برای #امام_خمینی (ره) در عصر روز ۱۴ خرداد سال ۶۸ بارها و بارها از صداوسیما پخش شده است. مذاکرات اعضای #مجلس_خبرگان در جلسه حساس آن روز که همراه با غم و اندوه درگذشت امام امت است، سرانجام با این جمله مرحوم هاشمیرفسنجانی پشت تریبون مجلس خبرگان به پایان میرسد: «آقایانی که با رهبری جناب آقای خامنهای- تا رفراندوم البته، این موقته، دائمی نیست- تا اون موقع موافق هستند، قیام بفرمایند» و اکثریت قریب به اتفاق اعضای خبرگان قیام میکنند و آیتالله خامنهای رهبر ایران میشوند.
🔷ماجرای این موقتی بودن رهبری البته خیلی ساده است. چهارم اردیبهشت ۶۸ حضرت امام خمینی (ره) نامهای به رئیسجمهور، آیتالله خامنهای مینویسند و دستور بازنگری برخی اصول #قانون_اساسی درباره هشت موضوع از جمله «رهبری» را صادر میکنند. روال قانونی تغییر قانون اساسی هم این است که پس از تصویب بندهای جدید و انجام تغییرات جدید، تغییرات حاصله باید به رفراندوم و رأی عمومی گذاشته شود، صرفاً با دو انتخاب «آری» یا «نه» و در صورتی که مردم به تغییرات رأی دهند، آن تغییرات پس از امضای تأیید ولی فقیه به عنوان قانون اساسی شناخته خواهد شد. با این نامه امام به رئیسجمهور، شورای بازنگری قانون اساسی کار خود را آغاز میکند، اما ۴۰ روز پس از آن نامه امام، ایشان رحلت کردند و در حالی که قانون اساسی در میانه مسیر تغییر خود بود، کشور نیاز به انتخاب رهبر پیدا کرد.
🔷نکته دیگر در مسئولیت سنگین خبرگان برای انتخاب جانشین امام آن بود که طبق قانون اساسی مصوب سال ۵۸، #مرجعیت از شرایط رهبری برشمرده شده بود، اما یکی از مواردی که با نظر امام خمینی در دستور کار شورای بازنگری قانون اساسی قرار گرفته بود، همین شرط مرجعیت بود. در جلسه مجلس خبرگان در ۱۴ خرداد ۶۸ تعدادی از اعضای خبرگان که عضو #شورای_بازنگری هستند اعلام میکنند که در جریان بررسی مسئله «رهبری» در جلسات بازنگری قانون اساسی، این مسئله مورد بحث قرار گرفته و امام هم طی نامهای اعلام کردهاند که مرجعیت را لازمه و شرط رهبری نمیدانند و از نظر ایشان «اجتهاد» کافی است. متن دو نامه پرسش و پاسخ مذکور توسط آیتالله امینی در مجلس خبرگان قرائت میشود. حال مجلس خبرگان میتواند حداقل تا زمان تصویب قانون جدید و حذف شرط مرجعیت، رهبری موقت را انتخاب کند.
🔷بدیهی است از آنجایی که جایگاه رهبری در ایران حساس بوده و شأنیت بالایی دارد و از سویی از آنجا که پیشبینیها نشان از رأیآوری تغییرات قانون اساسی در #رفراندوم دارد، خبرگان برای رهبری موقت هم باید سراغ کسی بروند که در صورت انتخاب دائم، او را انتخاب خواهند کرد. اینگونه میشود که اعضای مجلس خبرگان رهبری همانی را که شایسته جانشینی امام خمینی (ره) و بر عهده گرفتن رهبری میدانند، انتخاب میکنند، اما، چون در میانه مسیر تغییرات مهم در قانون اساسی هستند و از سویی با درگذشت بنیانگذار جمهوری اسلامی، مجبور به انتخاب رهبر، فیالحال انتخاب او موقت میباشد. از این زمان تا تاریخ ششم مرداد ۶۸ که همزمان انتخابات ریاست جمهوری و نیز رفراندوم تغییرات قانون اساسی انجام میشود، آیتالله سیدعلی خامنهای رهبر و رئیسجمهور ایران هستند.
👇
👆
💠۱۵ مرداد ۶۸، رأیگیری مجدد برای انتخاب رهبر
🔷ششم مرداد ۶۸ مرحوم هاشمیرفسنجانی به ریاستجمهوری انتخاب میشوند و همزمان مردم در رفراندوم به تغییرات قانون اساسی رأی میدهند. مطابق این تغییرات، پست نخست وزیری از ساختار سیاسی ایران حذف میشود. شورای رهبری حذف و اختیارات رهبری افزایش مییابد. نام #ولایت_فقیه به #ولایت_مطلقه_فقیه تغییر یافت و اختیارات شورای نگهبان هم در حد افزوده شدن حق نظارت و تأیید صلاحیت نامزدهای انتخابات مجلس خبرگان رهبری افزایش یافت. مجمع تشخیص مصلحت نظام ایجاد شده و نام مجلس شورای ملی به مجلس شورای اسلامی تغییر مییابد. از سویی با توجه به نامه امام خمینی (ره) به آیتالله علی مشکینی رئیس شورای بازنگری قانون اساسی در نهم اردیبهشت ۱۳۶۸ که خواستار حذف شرط مرجعیت برای رهبری شده بودند، این شرط از شرایط رهبر حذف شد. در نامه امام آمده بود که: «در مورد رهبری، ما که نمیتوانیم نظام اسلامیمان را بدون سرپرست رها کنیم. باید فردی را انتخاب کنیم که از حیثیت اسلامیمان در جهان سیاست و نیرنگ دفاع کند. من از ابتدا معتقد بودم و اصرار داشتم که شرط مرجعیت لازم نیست. #مجتهد_عادل مورد تأیید خبرگان محترم سراسر کشور کفایت میکند. اگر مردم به خبرگان رأی دادند، مجتهد عادلی را برای رهبری حکومتشان تعیین کند، وقتی آنها هم فردی را تعیین کردند تا رهبری را بر عهده بگیرد، قهراً او مورد قبول مردم است، در این صورت او ولی منتخب مردم میشود و حکمش نافذ است.»
🔷۹ روز پس از رأی ۹۷ درصدی مردم به این تغییرات قانون اساسی، مجلس خبرگان رهبری مجدداً تشکیل جلسه داد تا این بار برای رهبری آیتالله خامنهای که تاکنون رهبر موقت بودهاند، مجدداً و به شکل دائم رأیگیری انجام شود. روز ۱۵ مرداد ۶۸ این رأیگیری مجدداً انجام میشود و حتی نسبت به رأیگیری ۱۴ خرداد، ایشان رأی بالاتری کسب میکنند و به عنوان #رهبر_انقلاب_اسلامی انتخاب میشوند.
💠روز مهم، اما گمنام تاریخ
🔷روز ۱۶ مرداد ۶۸، روزنامههای کشور در صفحه اول خود خبر از رأیگیری مجدد برای رهبری حضرت آیتالله خامنهای و انتخاب دائم ایشان میدهند. روزنامه جمهوری اسلامی در شماره روز ۱۶مرداد سال ۱۳۶۸ از دیدار خبرگان با رهبر انقلاب خبر میدهد و مینویسد: «مجلس خبرگان در جلسه فوقالعاده دیروز خود ضمن بررسی اصول جدید قانون اساسی با اکثریت قاطع و قریب به اتفاق آرا ادامه رهبری آیتالله خامنهای را تصویب کرد.» روزنامه اطلاعات، دیگر رسانهای بود که به این موضوع پرداخت. در گزارش روزنامه اطلاعات در تاریخ ۱۶مرداد ۶۸ آمده است: «مجلس خبرگان بر حمایت قاطع خود از مقام معظم رهبری تأکید کرد.».
🔷اما نکته این است که در طول سه دهه گذشته از سال پرماجرای ۶۸ کمتر رسانههای ایران و خصوصاً رسانه ملی (صداوسیما) به تبیین این دو بار رأیگیری و چرایی موقت بودن بار اول پرداختهاند. سیاسیون اغلب محافظهکار ایران هم ترجیح دادهاند در مورد آن صحبتی نکنند و به دلیل عدمشناخت آنان از فضای رسانه و بیاعتنایی به مدیریت افکار عمومی، تصور نمیکردند این سکوت ممکن است در دهههای آینده شبههآفرین باشد، حتی آن جمله معروف هاشمی هم که تأکید میکند انتخاب ۱۴ خرداد موقتی است، در رسانهها با حسن نیت! سانسور میشد. در حالی که روند انتخاب حضرت آیتالله خامنهای در هر دو تاریخ ۱۴ خرداد و ۱۵ مرداد قانونی بوده و شبههای به آن وارد نیست.
🔶منبع: روزنامه جوان
🔴 #چگونه_یک_جهان_اولی_شویم؟
_____
❶در حرامزادگی رکورد بزنید!
📃🖊سایت نیویورک پست در سال 2018 نوشت : آمریکا در حرامزادگی نسبت به تمام سالهای گذشته خود رکورد زده است و 40 درصد😳 کودکانی که در آمریکا متولد می شوند پدر ومادرشان ازدواج رسمی نداشته اند . 👩👧👧👨👧👧
🌐 https://goo.gl/aWxGJV
❷هرجا دلتان خواست مدفوع کنید!!
📃🖊سایت نیویورک پست می گوید : به علت ۱۵ هزار😳 شکایت پیرامون پیاده روهای آلوده به مدفوع در سانفرانسیسکوی آمریکا گروه گشت مدفوع شکل گرفته است!!💩
🌐 http://nyp.st/2wmp9v1
❸هموطنان خود را به رگبار ببندید!!
📃🖊روزنامه ی انگلیسی گاردین می نویسد : در هر ۱۸۷۰ روز در آمریکا ۱۶۲۴ تیراندازی دسته جمعی😳 رخ می دهد .🔫💣
🌐 https://goo.gl/rFKFpu
❹بوگندو باشید!!
📃🖊روزنامه ی انگلیسی دیلی میل مینویسد : پزشکان هشدار میدهند که اکثر آمریکایی ها بعد از دستشویی کردن خود راخوب تمیز نمی کنند و صرفا از دستمال خشک برای پاک کردن خود استفاده می کنند 😷
🌐 https://goo.gl/uj3Afx
❺ سیاهپوستان را تحقیرکنید!!
📃🖊روزنامه انگلیسی گاردین از قول یک سیاه پوستِ آمریکایی می نویسد :هیچ راهی وجود ندارد که شما از نژادپرستی در آمریکا در امان باشید .🏻
🌐 https://goo.gl/J6f5Pr
❻ودر آخر به هرچیزی که دستتان رسید تجاوز کنید!!
📃🖊بعد از ماجرای تجاوز به اگزوز ماشین این بار به مومیایی۲۵۰۰ ساله ای درواشنگتن تجاوز شد . 💦
🌐 https://goo.gl/HXPjoW
👈🏻این افراد همان کسانی هستند که کدخدای جهان خوانده میشوند!
👈🏻این افراد همانهایی هستند که به شما می گویندجهان سومی و شما طوطی وار تکرار می کنید!
#جاهلیت_نوین
#کانال_تبیین
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
#کانالی_متفاوت_برای_ارائه_ی_اندیشه_ها #رصد_بهترین_تحلیل_های_روز 👇 @tabyinchannel
🔴 میپرسد #جمهوری_اسلامی، #حکومت_اسلامی هست یا نه؟!
✅ میگویم: حکومت #نسبتا اسلامی است! اما تا رسیدن به حکومت اسلامی کامل هنوز خیلی فاصله داریم👆
🔴 میگوید اگر وصف #اسلامی نداشت، دیگر چهره دین خراب نمیشد. بهتر نبود؟
✅ میگویم: اگر وصف اسلامی دارد، میتوانیم با چکش #اسلام و #حکومت_علوی بر سر برخی مسئولینش زنیم و آنها را به صُلابه و #مطالبه بکشیم! اگر اسلامی نبود که دیگر هیچ قید و بند و اهرم فشاری نداشتند.. اگر اسلامی نباشد میخواهی با کدام قدرت و سلاح، جلوی حرص و طمع و گردنکشی عاشقان #قدرت و #ثروت بایستی؟ هیچ.. مثل نظام های #سرمایه_داری .. که ثروت 20 ثروتمند اصلی دنیا از ثروت نصف کل مردم جهان بیشتر است..
#آمریکا #کاپیتالیسم #لیبرالیسم #انقلاب #هاشمی #اصلاحات #سلبریتی #میلیاردر #فقر #تبعیض
#کانال_تبیین
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد #کانالی_متفاوت_برای_ارائه_ی_اندیشه_ها #رصد_بهترین_تحلیل_های_روز 👇 @tabyinchannel
💕زندگی💕 نغمه ای از تکوین است .🕊
که یکی زاده شود .
دیگری بار سفر بسته و آماده شود
تو کجای سفری؟ دقت کن زندگی
معبری از پویایی ایست
بهر تکمیل و کمال .
هر گلی حد توانایی ادراکِ خودش ،
می شکفد.
که یکی جهل غنیمت ببرد 🍂🍁
دیگری تمثیلی بهر دنیای مثال ،،
@tabyinchannel
🔴از ان روزی میترسم که #حیوانات لباس بپوشند و از #انسانهای_برهنه فیلم🎥 بسازند
-----
جنگ فرهنگی
@tabyinchannel
#کانال_تبیین #کانالی_متفاوت_برای_ارائه_ی_اندیشه_ها #رصد_بهترین_تحلیل_های_روز
🍃یک جرعه معرفت🍃
🌸🍃اميرمؤمنان على عليه السّلام:
👈همه خوبی ها در سه چیز جمع شده است:
1-نگاه
2-سكوت
3-سخن؛
هر نگاهى كه عبرت آموزى درآن نباشد، فراموشى است،
هر سكوتى كه انديشه درآن نباشد، غفلت است و هر سخنى كه يادخدا درآن نباشد، بيهوده گويى است.
خوشا بحال كسیكه نگاهش با عبرت آموزى، سكوتش با انديشه ورزى و سخنش با يادخدا همراه باشدو بر خطا وگناهش بگريد ومردم از بدي او در امان باشند.
📚ثواب الأعمال ص 178
@tabyinchannel
#کانال_تبیین #انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد #کانالی_متفاوت_برای_ارائه_ی_اندیشه_ها #رصد_بهترین_تحلیل_های_روز
⭕️پوشش اسلامي #بانوان، نماد آگاهي و اقتدار
💠شبهه: #حجاب_اسلامی نه تنها برای #زنان سودمندی خاصی ندارد بلکه موجب پدیدآمدن ناراحتیها و تنگناهای گوناگون فردی و اجتماعی همچون افسردگی، جلوگیری از پیشرفت اجتماعی و ... است. این ستم است که زن تاوان چشمچرانی و هوسبازی مرد را بدهد.
🔹جاذبه هاي بدني زن، همچون روح او نزد خدا احترام دارد و نبايد ارزان در اختيار چشم هاي هوسباز قرار گيرد، زن با حفظ حجاب، هم براي جسم و جان خود ارزش قائل مي شود و هم مقتدرانه در برابر تبديل شدن به ابزار هوسراني مردان مي ايستد.
🔺پيشدرآمد
🔷به باور ما مسلمانان، احکام و ارزشهاي عملي #اسلام برخاسته از ويژگيهاي تکويني انسان، هماهنگ با چگونگي سرشت او (فطرت) و تحققبخش غايتهاي حکيمانهاي در ساحتهاي گوناگون وجودي اوست. به عبارت ديگر احکام عملي اسلام بر اساس مصالح و مفاسد واقعي انسانها سامان گرفته است. ريشههاي ميل به پوشش بدن در ميان انسانها، هرچند گرايشي غريزي است، ولي اندازه و چگونگي آن متأثر از #فرهنگ_جامعه است. #فرهنگ_اسلامي با توجه به آثار عميق و گستردهي پوشش بر فرد و جامعه، و براي نيل به اهداف معنوي و اخلاقي موردنظرش، سطوحي از پوشش را براي زن و مرد معين و واجب کرده است. ميل به پوشش و #حيا در انسان از جملهي اميالي است که در تعارض و تخالف با اميال ديگري مانند ميل به نمايشگري و لذتجويي قرار دارد؛ از اين رو پذيرش آن به عنوان يک ارزش، و التزام عملي به آن از سوي برخي از افراد، همواره با مقاومت و ناخرسندي همراه بوده و خواهد بود؛ 👇👇👇
به همين سبب، افرادي که خواهان رهاشدن از چارچوب اين حکم فقهي و ارزشي اسلام (که در جمهوري اسلامي ايران، صورت قانوني هم به خود گرفته است) هستند، کوشش کرده و ميکنند که با استدلالهاي گوناگون و ابهامزاييهاي مختلف، در اصل مشروعيت يا حدود و مرزهاي آن ترديد افکنند. در نوشتار حاضر به برخي از شبهاتي که درباره پوشش شرعي مطرح شده است، بررسي کرده و نقد خواهيم کرد.
💠چکيدهي شبهه
🔷#حجاب_اسلامي براي زنان، نه تنها سودمندي خاصي ندارد بلکه موجب پديدآمدن ناراحتيها و تنگناهاي گوناگون فردي و اجتماعي است. حجاب، زنان را افسرده ميکند و مانع بزرگي بر سر راه پويايي و پيشرفت اجتماعي آنهاست. انسان به غريزه خود طالب لذتجويي و نماياندن زيباييها خود و بهرهبردن از زيباييها موجود در طبيعت است. حجاب ظلمي فاحش و تبعيضي ناروا بر عليه زنان به سود مردان است. حجاب زن را بيش از پيش زير سلطهي مرد ميبرد و مانع ورود آزادانهي او به عرصهي اجتماعي است. آيا اين ستم نيست که زن تاوان چشمچراني و هوسبازي مرد را بدهد و براي آنکه مردان به گناه نيالايند، خود را در چند لايه بپيچد و آزار ببيند! حجاب مردان را براي ديدن و زنان را براي ديدهشدن آزمندتر و مشتاقتر ميکند!
💠چکيدهي نقد
🔷به نظر مي رسد که همهي انسانها در اصل لزوم پوشش و ضرورت پوشيدن لباس براي انسان در موقعيت هاي گوناگون اجتماعي، اختلاف نظري نداشته باشند؛